CyberGhost VPN -katsaus

CyberGhost VPN


 • hinnoittelu

  alkaen $ 2,75
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Linux
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com-palkintoja pidetään alan kultastandardina VPN-sektorin saavutusten tunnustamisessa. Tämän vuoden yksinoikeudella järjestetyssä Las Vegas -tapahtumassa CyberGhost VPN voitti halutun palkinnon Best Arvo VPN. Jatka tämän CyberGhost VPN -katsauksen selvittämistä, miksi tämä VPN tarjoaa parhaan vastineen rahalle vuonna 2020 ja miksi se oli parhaiden VPN-luokkien ja nopeimpien VPN-luokkien johtaja.

ProPrivacy.com Pisteet
10 10: stä

Yhteenveto

CyberGhost VPN on iso nimi VPN-palvelu, joka tekee melkein kaiken oikein. Sen uusinta ohjelmistoa on hieno käyttää ja tarjoaa runsaasti groovy-ominaisuuksia. Tässä CyberGhost VPN -katsauksessa tarkastellaan perusteellisesti suojausominaisuuksia, nopeutta ja suorituskykyä, kunkin alustan sovelluksia ja muuta saadaksesi selville, onko tämä VPN-palvelu vastinetta rahalle.

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Romania
 • Samanaikaiset yhteydet
  7
 • Maat
  90
 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  63.92 Mbps

Videokatsaus

CyberGhostilla on hienoja ominaisuuksia, joita käsittelemme kätevässä videokatsauksessa - katso se!

CyberGhost VPN Review 2020 | Todella hyvä arvo? | ProPrivacy-syväsukellus

CyberGhost VPN Review 2020 | Todella hyvä arvo? | ProPrivacy-syväsukellus

CyberGhost VPN Review 2020 | Todella hyvä arvo? | ProPrivacy-syväsukellus

Jos etsit lisätietoja, miksi et vertaa CyberGhost- ja ExpressVPN-palveluita rinnakkain?

hinnoittelu

CyberGhost VPN -käyttäjille tarjotaan jyrkkää hinnanalennusta pitkäaikaisten liittymien ostamisessa, mutta muuten suunnitelmat ovat samat. Tarjolla on yhden päivän ilmainen kokeilu, vaikka sen löytäminen verkkosivustolta ei aina ole helppoa. Tarjolla on myös erittäin antelias 45 päivän VPN-rahat takaisin -takuu.

36 kuukautta

Hanki ylimääräinen 6 kuukauden ilmainen yhden vuoden suunnitelmasta!

79% pois hinnasta

$ 2,75
kuukaudessa

6 kuukautta

$ 7.99
kuukaudessa

1 kuukausi

$ 12.99
kuukaudessa

CyberGhost VPN hyväksyy maksun luotto- tai pankkikortilla, PayPalilla tai suoraveloituksella. Lisämaksuvaihtoehtoja voi olla saatavana asuinmaastasi riippuen. Yksityisyyttä etsivät voivat maksaa Bitcoinissa, vaikka muista, että riippumatta siitä, kuinka anonyymisti maksat VPN-yrityksen, tiedät todellisen IP-osoitteesi.

Maksuja käsittelee kolmansien osapuolien palvelut, kuten Cleverbridge, Stripe ja PayPal. Bitcoin-maksuja käsittelee BitPay.

Tuetut maksujärjestelmät


Visa / MasterCard


Amex


kryptovaluutta

ominaisuudet

Portin valinta
Portin uudelleenohjaus
Samanaikaiset yhteydet 7
Palvelimia yhteensä 5700
Maat 90
Reitittimen tuki
Reitittimiä tuettu Mikä tahansa VPN-ominaisuuksilla varustettu reititin
Paljaat metalli- tai virtuaalipalvelimet Paljas metalli
Torrenting

Yli 5700 palvelimella yli 90 maassa sinulla ei koskaan ole tarpeeksi kätevää palvelinta yhteyden muodostamiseen! Ja tämä luku on sitäkin vaikuttavampi, kun otetaan huomioon tosiasia, että kaikki nämä palvelimet ovat paljaan metallin käyttämiä koneita, jotka ovat tiukasti CyberGhostin henkilöstön hallinnassa..

Antaa jopa seitsemän laitteen yhdistymisen kerralla on runsasta. CyberGhost VPN sallii torrentin monilla palvelimillaan, mukaan lukien suuri palvelinlaite Montrealissa, joka on erityisesti määritetty tarjoamaan nopeaa torrentia Pohjois-Amerikan käyttäjille.

“Yhteysominaisuudet”

CyberGhost VPN -asiakkaat tarjoavat joukon erityisiä "yhteys" -ominaisuuksia. Estä mainokset, Estä haitalliset verkkosivustot ja Estä online-liikenne käyttävät DNS-estoluetteloita laitteen suojaamiseksi useilta uhkilta.

CyberGhost Windows -sovellus

Automaattinen HTTPS on periaatteessa kuuluisan avoimen lähdekoodin HTTPS Everywhere -selaimen lisäys, joka varmistaa turvallisen HTTPS-yhteyden muodostumisen, jos toimialue tukee HTTPS: ää millä tahansa tasolla..

Tietojen pakkaus vähentää kaistanleveyden käyttöä ja voi siksi olla hyödyllinen (riippuen lataamastasi), mutta on huomattava, että monet VPN-palvelut mahdollistavat tietojen pakkaamisen oletuksena tuntematta tarvetta mainita sitä.

“Älykkäät säännöt”

Älykkäät säännöt kattavat joukon ominaisuuksia, joita on saatavana joihinkin CyberGhost VPN -sovelluksiin, mutta ei muihin.

 • WiFi-suojaus (Windows, macOS, Android, iOS) - tunnistaa, kun muodostat yhteyden tuntemattomaan verkkoon ja voi automaattisesti ottaa VPN: n käyttöön, kysyä, mitä tehdä, tai koskaan suojata, kuten määrität.

 • Poikkeukset (Windows, Android, iOS) - tunnetaan myös nimellä split-tunneling. Tämän ominaisuuden avulla voit jättää tietyt verkkosivustot VPN-verkkoon. Tämä on erittäin hyödyllistä, esimerkiksi jos muodostat yhteyden VPN-palvelimeen yleensä ulkomailla, mutta haluat muodostaa yhteyden joidenkin verkkosivustojen paikallisiin versioihin irrottamatta VPN: tä.
 • Sovellussuojaus (Windows, Android) - käynnistää CyberGhostin automaattisesti ja muodostaa yhteyden määritettyyn palvelimeen aina, kun avaat nimettyjä sovelluksia. Joten voit asettaa tämän muodostamaan automaattisen yhteyden Yhdysvaltain Netflix-palvelimeen joka kerta, kun avaat Netflix-sovelluksen.

Estääkö CyberGhost Netflixin eston?

Netflix
iPlayer

CyberGhost suorittaa suoratoistopalvelimia, jotka on erityisesti optimoitu poistamaan yli 35 suositun suoratoistopalvelun esto. Näitä ovat Fox Sport Brasiliassa, Comedy Central, YouTube eri maissa, Netflix eri maissa ja monet muut. Se jopa poistaa Disney + -sovelluksen mistä päin maailmaa tahansa, huolimatta siitä, että se on saatavana vain Yhdysvalloissa julkaisun yhteydessä. Valitettavasti palvelu on osunut ja kaivattu, kun kyse on BBC iPlayeristä. Se myönsi aiemmin virheetöntä käyttöoikeutta Ison-Britannian alustalle, mutta siitä lähtien siitä on tullut selvästi epäluotettava.

CyberGhost-suoratoistopalvelinluettelo

Emme testanneet niitä kaikkia, mutta Yhdysvaltain Netflix-palvelimet toimivat hemmotteluun.

Nopeus ja suorituskyky

Nopeus

Painotettu keskimääräinen latausnopeus 58,51 Mbit / s asettaa CyberGhost VPN: n tulostaulukon alaosaan, mikä on hiukan epäoikeudenmukaista, koska kyseisen nopeusmerkin ympärillä loppuun saattaminen on erittäin kovaa: alle Mbit / s tai kaksi erottaa monet palveluntarjoajat..

Jälleen kerran, se ei ole luettelomme kärjessä, mutta CyberGhost VPN: n maksimipurskenopeus 556,2 Mbit / s tarkoittaa, että jos muodostat yhteyden palvelimeen samalla mantereella kuin sinä, niin nopein koti-Internet-yhteys näkee minimaalisen hidastumisen..

DNS-haku- ja yhteysajat ovat samalla tavalla keskellä tietä, mikä tarkoittaa nykyään, että ne ovat edelleen melko nopeita!

Vuotokokeet

IPv6-vuoto havaittu?
WebRTC-vuoto havaittu?
IPv4-vuoto havaittu?
ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen) 63.92
Tietorajoitukset
Kaistanleveysrajoitukset
ProPrivacy.com SpeedTest (max / sarja) 556,2

MacOS-asiakasohjelmassa ei havaittu vuoto-ongelmia, vaikka havaitsimme WebRTC IPv6 -vuodot Windows-asiakasohjelmassa. Windows-asiakasasetuksissa voit poistaa IPv6: n käytöstä korjataksesi tämän, vaikka emme voi ajatella, miksi IPv6: ta ei ole oletuksena poistettu käytöstä.

Emme voi tällä hetkellä testata mobiilisovelluksia IPv6-ongelmien varalta, mutta ole havainnut minkäänlaisia ​​vuotoja IPv4-yhteydellä. CLI Linux -sovellus ei tarjoa DNS- tai WebRTC-vuodonsuojausta.

Katso tästä aiheesta täydelliset oppaat IP-vuodonsuojauksesta.

Helppokäyttöisyys

Voit kirjautua tilille verkkosivustolla tai hyödyntää ensin kortittoman 24 tunnin ilmaisen kokeilun. Meidän on sanottava, että oikeudenkäynti voi olla hieman hankala - joskus sitä mainostetaan, joskus ei. Jos voit ladata ohjelmiston, kokeiluversio sisältyy automaattisesti, mutta usein on vaikea löytää suoraa latauslinkkiä.

Ilmaisen kokeiluversion napsauttaminen macOS: lle voi myös johtaa Windows .exe-tiedoston lataamiseen, jolloin sinun on seurattava CyberGhost VPN -ohjeiden sivuja löytääksesi .pkg-tiedosto MacOS: lle..

Jos sinulla on jo tili (jonka voit kirjautua myös sovelluksen sisäiseen sovellukseen Android- ja iOS-sovelluksilla) tai kun olet seurannut Windowsin tai MacOS: n ilmaisen kokeiluversion lataamista, koko prosessi on erittäin helppoa.

CyberGhost VPN: ssä on mukautettuja sovelluksia Windowsille, macOS: lle, Androidille ja Android TV: lle / Amazon Fire TV: lle. Se tarjoaa myös komentorivisovelluksen (CLI) Linuxille ja ilmaisia ​​selainlaajennuksia Chromelle ja Firefoxille. Manuaaliset asennusoppaat toimitetaan monille muille laitteille, kuten DD-WRT- ja Tomato-reitittimille, Raspberry Pi: lle ja Chromebookille..

Windows-asiakas

Kun käynnistät asiakkaan ensimmäistä kertaa, CyberGhost VPN tarjoaa muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita VPN: n käyttämiseen surffailusta “nimettömästi”, torrentia ja suoratoistoa.

Huomaa, että VPN: n käyttö ei anna todellista nimettömyyttä, koska VPN-palveluntarjoajasi tietää aina kuka olet. Sitä paitsi oppaat tarjoavat yksinkertaisen aloittelijaystävällisen selityksen VPN: n käytöstä.

CyberGhost Windows Client

CyberGhost VPN on ehdottomasti ylittänyt pelin esteettisyydestä CG7-asiakasohjelmansa kanssa. Se näyttää hyvältä ja on helppo navigoida. Voit antaa sovelluksen valita lähellä olevan palvelimen tai laajentaa sovellusta käyttääksesi koko käyttöliittymää.

Täältä voit valita maan tai yksittäisen palvelimen maassa etäisyyden ja kuormituksen perusteella. Voit myös valita palvelimia, jotka on optimoitu toistoa ja suoratoistoa varten.

CyberGhost-palvelimien luettelo Windowsissa

Windows-sovelluksessa on kaikki tarjolla olevat yhteysominaisuudet ja älykäs sääntö. Oletuksena CyberGhost käyttää OpenVPN-protokollaa, mutta voit sen sijaan valita IKEv2 tai L2TP / IPsec.

OpenVPN-käyttäjät voivat siirtyä UPP: stä TCP: hen, mikä voi olla hyödyllinen kohtalaisten VPN-lohkojen välttämiseksi. Asiakas tarjoaa myös satunnaisen porttiskannausominaisuuden OpenVPN-käyttäjille, josta voi olla hyötyä myös satunnaisten VPN-lohkojen välttämiseksi.

IPv4: n DNS-vuodonsuojaus ja tappikytkin ovat oletuksena käytössä, vaikka syistä, jotka eivät ole selviä, IPv6-yhteyksiä ei ole estetty oletusarvoisesti. Kuten jo todettiin, IPv6 tulisi poistaa käytöstä Asetuksissa IPv6-vuotojen estämiseksi Windowsissa.

Suoritimme joitakin testejä tappikytkimellä varmistaaksemme, että se toimii järjestelmän palomuurin tasolla. Tämä on hyvä, koska vaikka sekä VPN-asiakas että OpenVPN-daemoni (jos sitä käytetään) kaatuvat, IP-osoitteesi ei paljastu.

MacOS-asiakas

Kuten tämän artikkelin aikaisemmista kuvakaappauksista pitäisi olla selvää, macOS-asiakasohjelma on hyvin samanlainen kuin Windows-asiakas. Järjestelmätason tappauskytkin ja tehokas IPv4- ja IPv6 DNS -vuodonsuojaus on järkevästi paistettu, sen sijaan, että se olisi käyttäjän määrittämä vaihtoehto.

Mac-sovellus käyttää IKEv2: ta. Kaikki "yhteysominaisuudet" ovat läsnä ja oikein, vaikka ainoa käytettävissä oleva "älykäs sääntö" on WiFi-suojaus.

Android-sovellus

Android-sovellus käyttää OpenVPN: ää, ja kuten Windowsin sisaruksensa, tukee “Käytä TCP: tä” ja satunnaisen portin valintaa. Se tukee myös kaikkia "Yhteysominaisuuksia" sekä WiFi-suojausta ja poikkeuksia "Älykkäitä sääntöjä".

CyberGhost VPN on kytketty

Käyttäjä ei voi valita tappikytkimen asetusta, mutta CyberGhost VPN kertoo meille, että tappokytkin on sisäänrakennettu.

Tappokytkintä ei ole, vaikka Android 7: n tai uudemman mukana tulee sisäänrakennettu tapinkytkin, joka toimii minkä tahansa VPN-sovelluksen kanssa.

IOS-sovellus

Ei ole yllättävää, että iOS-sovellus näyttää hyvin samanlaiselta kuin Android-sovellus. Hyvän tuotteen alla se kuitenkin käyttää IKEv2-protokollaa OpenVPN: n sijaan. Tämä on aivan hienoa. IKEv2: ta pidetään laajalti erittäin turvallisena ja sillä on suorituskyvyn etuja verrattuna OpenVPN: ään.

"Yhteysominaisuudet" ja useimmat "älykkäät säännöt" eivät ole iOS-sovelluksessa, vaikka WiFi-suojaus ja sisäänrakennettu tap-kytkin ovat.

Linux

CyberGhostin komentorivin Linux-asiakas on vähän enemmän kuin avoimen lähdekoodin OpenVPN-asiakas, joka on esiasetettu käyttämään CyberGhostin palvelimia. Tämä tarjoaa kuitenkin todellisen mukavuuden .ovpn-tiedostojen lataamisessa ja ajamisessa manuaalisesti.

Asiakas on saatavana Ubuntulle ja Fedoralle, ja se näyttää olevan optimoitu näiden distrossa olevien eri versioiden kanssa. DEB- ja RPM-pakettien pitäisi kuitenkin toimia kaikissa järjestelmissä, jotka tukevat näitä jakelumuotoja.

Selaimen lisäosat

Firefoxin ja Chromen selainsovellukset ovat ilmaiseksi kaikkien saatavilla, ja CyberGhost-tilin käyttö ei paranna niiden toimivuutta. Välityspalvelinpaikkoja on saatavana vain neljä: Saksa, Alankomaat, Romania ja Yhdysvallat.

CyberGhost-selaimen lisäosat

He yksinkertaistavat HTTPS-välityspalvelimia. Sellaisena ne huijaavat sijaintiasi ja suojaavat tietojasi HTTPS-salauksella yhdellä napin painalluksella. Ne tarjoavat kuitenkin kaikenlaisen WebRTC-suojauksen.

Asiakaspalvelu

Verkkosivustolla on laajoja asennusoppaita sekä lukuisia muita artikkeleita ja oppaita monista VPN-käytön näkökohdista (vaikka jotkut ovatkin hieman vanhentuneita). Tarjolla on myös 24/7 live chat- ja sähköpostituki englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja romaniaksi, joka vastaa nopeasti ja vastasi kaikkiin kysymyksiimme..

Yksityisyys ja turvallisuus

Oman palvelimen / välityspalvelimen DNS Joo
Tapa kytkin
Hämmennys (varkain)
IPv4-vuodonsuojaus
IPv6-vuodonsuojaus
WebRTC-vuodonsuojaus

Toimivalta

CyberGhost on romanialainen yritys, jonka omistaa nyt Kape Technologies.

Romaniaa pidetään yleensä yksityisyyttä edistävänä. Romanian tuomioistuimet torjuivat EU: n tietojen säilyttämisdirektiivin perustuslaillisista syistä kauan ennen kuin Euroopan yhteisöjen tuomioistuin julisti sen laittomaksi. Se ei ole myöskään 14-silmäinen vakooja-allianssivaltio, eikä sillä ole tunnettuja siteitä NSA: hon.

TOS: n mukaan ”sinun ja KAPE: n välistä suhdetta hallitaan ja tulkitaan Englannin lakien mukaisesti.” Yhdistynyt kuningaskunta on NSA: n johtaman Five Eyes -yrityksen perustajajäsen, joka vakoilee allianssia ja on koti äärimmäisille. joukkovalvontaa koskeva lainsäädäntö on koskaan annettu.

lokit

”Kun käytetään CyberGhost VPN-verkkoa, yritys ei valvo, tallenna, kirjaa tai tallenna käyttäjän liikennetietoja, kuten selaushistoriaa, liikenteen määränpäätä, tietosisältöä ja hakuasetuksia. Tämän lisäksi, kun käytämme CyberGhost VPN -verkkoa, emme tallenna yhteyslokeja, mikä tarkoittaa, että meillä ei ole IP-osoitteesi, yhteyden aikaleiman tai istunnon keston aikana sidottuja lokit. "

Joten CyberGhost VPN voidaan helposti luokitella loukkaamaton VPN, vaikka jotkut aggregoidut metatiedot lähetetään nimettömästi kolmansien osapuolien palveluille (MixPanel) trendi-analyysiä varten.

Huolestuttavampaa on se, että CyberGhost VPN suorittaa huomattavan määrän verkkoseurantaa sivustollaan käydyissä käynteissä, jotka se jakaa useiden kolmansien osapuolten kanssa (vaikka emme ole havainneet Google Analytics -seurantaa). Tällainen seuranta ei kuitenkaan vaikuta VPN-istuntojen yksityisyyteen,

Tekninen turvallisuus

Windows-sovellus käyttää oletuksena IKEv2-protokollaa, vaikka voit siirtyä OpenVPN- tai IPsec-tilaan. Android-sovellus käyttää OpenVPN: ää, kun taas macOS iOS -sovellukset käyttävät IKEv2: ta. CyberGhost käyttää seuraavia OpenVPN-asetuksia:

Datakanava: AES-256-CBC-salaus SHA-256-hash-todennuksella.

Ohjauskanava: AES-256-salaus, RSA-4096-avaimen salaus ja SHA384-hash-todennus. ECDH-4096-avaimenvaihto tarjoaa täydellisen eteenpäin suuntautuvan salaisuuden.

Tämä on erittäin vahva asennus. Ja kuten jo mainittiin, CyberGhost VPN käyttää 100% paljaita metallipalvelimia, mikä on hieno uutinen yksityisyydelle.

Suosittelemme poistamaan WebRTC käytöstä selaintasolla, koska tämä on ainoa 100-prosenttisesti taattu ratkaisu WebRTC-vuotoihin, vaikka CyberGhostin sovellukset kuitenkin estävät kaikenlaiset IP-vuodot. Toivomme kuitenkin, että IPv6 on poistettu käytöstä Windowsissa oletuksena.

ristiriitoja

Aikaisemmalla nimellä Crossrider Kape Technologies on saanut epämiellyttävän maineen haittaohjelmien kauppiaana, aikaisemman Kape on halunnut etääntyä:

"Päätös yrityksen uudelleennimeämisestä johtui vahvasta sitoutumisesta yrityksen aikaisempaan toimintaan sekä tarpeesta parantaa yrityksen kuluttajapuolen tuotemerkkiä."

Kapen suurin osakkeenomistaja Teddy Sagi on kiistanalainen henkilö, joka nimettiin Panama-lehdissä. Jonkin verran huolestuttavia ovat raportit Crossriderin ja Unit 8200: n välisistä yhteyksistä, ”NSA: n tai GCHQ: n Israelin vastaajista”.

CyberGhost VPN on ottanut meihin yhteyttä tässä asiassa ja haluaa painottaa, että se on romanialainen yritys, joka toimii Romanian lainkäyttövallan alaisena. Lisäksi se julkaisee avoimuusraportin.

Lopulliset ajatukset

CyberGhost VPN on täysin varustettu VPN-palvelu, joka ei sisällä lokitietoja. Sen CyberGhost 7 -ohjelmisto on tyylikäs kaikilla alustoilla, on erittäin turvallinen, vapauttaa käytännöllisesti katsoen kaiken ja alustasta riippuen sisältää joukon hyödyllisiä kelloja ja pilliä.

Ainoa tärkeä ominaisuus, jota haluaisimme nähdä tulevaisuudessa, on vankempi häiriötekniikka, joka pystyy hävittämään VPN-lohkot esimerkiksi Kiinassa, Egyptissä ja Iranissa. Mutta suurimmalle osalle käyttäjiä, jotka eivät tarvitse tätä, CyberGhost VPN on erittäin ammattimainen palvelu, joka tarjoaa melkein kaiken, mitä VPN voi haluta.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me