Dashlane-arvostelu

Dashlane

 • hinnoittelu

  alkaen $ 3,33
  / kuukausi

Salasanoista, jotka on luotu luvattoman pääsyn estämiseksi, on viime vuosina tullut muuttumattomia tietoturvatyökaluja vuotojen ja rikkomusten lisääntymisen vuoksi. Suojattu salasanojen hallintapalvelu Dashlane lupaa tehdä nämä huolet menneisyydeksi, tallentaa ja vahvistaa salasanoja sekä havaita pimeän verkon haavoittuvuuksia.

ProPrivacy.com Pisteet
6 10: stä

Yhteenveto

Koska Dashlane ei ole ensimmäinen laatuaan oleva ohjelmisto, tutkimme miten versio 6.1922.0 pärjää kilpailijoihinsa ja onko palvelu sen arvoinen.

Pikatilastot

 • Maa
  MEILLE

Yleiskatsaus

Vaikka monet verkkosivustot ovat jo ottaneet käyttöön kirjainten herkkyyttä koskevat vaatimukset, lisäämällä numeroita ja joskus jopa symboleja, inhimilliset virheet roskataan kaikissa salasanoissa niiden ennustettavuudesta siihen, kuinka monta kertaa yhtä salasanaa käytetään eri tileillä. Tämä lisää vuodon todennäköisyyttä, kun arkaluontoiset tiedot joutuvat väärään käsiin. Loppujen lopuksi, jos yksi tili on vaarantunut, niin monet muut ovat usein vaarassa.

Dashlane ei vain suojaa tilejä, vaan parantaa käyttökokemusta toimimalla yhden luukun palveluna. Käyttäjien on muistettava vain yksi pääsalasana, koska ohjelmisto tallentaa nykyiset salasanat salattuun tietokantaan. Nämä heikommat salasanat voidaan korvata myös salasanan luontitoiminnolla ja joissain tapauksissa salasananvaihtimella turvallisuuden lisäämiseksi.

Dashlane-hinta

Kilpailijoidensa tavoin Dashlane toimii freemium-tuotteena, jakamalla ominaisuudet ilmaisen ja premium-version välillä. Vapaat jäsenet saavat tietoturvahälytyksiä ja pystyvät täyttämään kirjautumis- ja kirjautumisnäytöt automaattisesti, mutta ne voivat olla enintään 50 salasanaa yhdessä laitteessa. Dashlanen Premium-palvelu maksaa yleensä 39,99 dollaria vuodessa, jolloin nämä rajoitukset avataan. Lisäksi Premium esittelee Dark Web Monitoring -palvelun, lisää VPN-palvelun ja antaa käyttäjille mahdollisuuden jakaa arkaluonteisia tietoja turvallisesti muiden ihmisten kanssa.

Rekisteröinnin jälkeen käyttäjille myönnetään heti 30 päivän palkkio ilmaiseksi. Salasananhallintaa voidaan silti käyttää tämän ajanjakson päätyttyä, mutta se rajoittuu ilmaiseen versioon, ellei käyttäjä syötä korttitietoja tai linkitä PayPaliaan laajentaakseen tilaustaan..

Jos et ole varma Dashlane-palvelusta, näet oppaassamme muut suosikki salasanan hallintamme.

Perustaa

Alle 1 Mt: n kokoinen Dashlanen suoritettava suoritettava tiedosto on uskomattoman kevyt ja se voidaan ladata suoraan verkkosivustolta Windowsille, macOS: lle, Androidille, iOS: lle ja Linuxille. Tuote itse asentuu nopeasti, jolloin käyttäjät voivat kirjautua sisään tai luoda uuden tilin päävalikosta.

Dashlane-asetukset

Suosittelemme, että käyttäjät syöttävät vahvan pääsalasanan tämän alkuasennuksen aikana, koska tämä on vastuussa myöhemmin Dashlaneen liitettyjen tilien suojaamisesta. Onneksi on olemassa tarkistuslista, joka edellyttää, että kaikilla on vähintään 8 merkkiä, mukaan lukien vähintään yksi iso kirjain, yksi pieni kirjain ja yksi numero.

Windows-käyttäjät saavat myös mahdollisuuden aktivoida Windows Hei, turvaamalla tilinsä edelleen järjestelmäpohjaisilla salasanoilla ja biometrisellä suojauksella. Sen sijaan mobiililaitteessa olevat käyttäjät voivat käyttää sisäänrakennettua sormenjälkitunnistinta tilinsä lukituksen avaamiseen.

Tervetuloa Dashlane-näytölle

Kun tämä on täytetty, käyttäjät ovat tervetulleita joukolla oppaita. Vaikka on olemassa mahdollisuus ohittaa nämä ohi ja päästä suoraan johtajan ytimeen, oppaat auttavat selittämään Dashlanen tarjoaman täyden ominaisuusjoukon..

Ohjelmisto tunnistaa automaattisesti jokaisessa järjestelmään asennetussa selaimessa tallennetut salasanat ja antaa käyttäjien mahdollisuuden tuoda ne palveluun, mikä säästää aikaa pitkällä tähtäimellä. Tämä menetelmä suoritetaan parhaiten vain käyttämällä nykyistä oletusselainta, koska muiden selainten vanhat salasanat voivat helposti pilata tilit useilla vaihtoehdoilla.

Tuo salasanat selaimeen

Tämän jälkeen käyttäjää pyydetään lisäämään laajennus oletusselaimeensa, yksinkertaistamalla palvelun rajoitettua käyttöä, mukaan lukien salasanojen holvi ja nykyisten verkkosivustojen yksityiskohdat..

Lisää Dashlane-laajennus

Viimeiseksi käyttäjät voivat tallentaa tietonsa välittömästi automaattiseen täyttömuotoon, joka sisältää käyttäjän nimen, nimikkeen, syntymäajan ja puhelinnumeron. Suurin osa näistä on valinnaisia, ja kaikesta, joka on täytetty, tulee oletussyöttö kaikille tietoja pyytäville verkkosivustoille.

Dashlane-automaattisen täytön muoto

ominaisuudet

Jotta erotettaisiin joukosta ja pysyisivät kilpailukykyisinä, Dashlane on ottanut käyttöön useita avaintoimintoja salasananhallintaan. Näitä ominaisuuksia ovat:

 • Yhteensopivuus Windowsin, macOS: n, Androidin, iOS: n ja Linuxin kanssa
 • Tallenna tiedot automaattisesti ja täytä kirjautumislomakkeet automaattisesti
 • Integrointi ja yhteensopivuus6-hakukoneille (Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Internet Explorer, Opera ja Safari)
 • Automaattinen salasanan luonti
 • Salasanojen synkronointi kaikissa laitteissa
 • AES256-salaus
 • Kaksitekijäinen todennus suosituilla sovelluksilla (Google Auth, Duo Mobile jaAuthy)
 • Biometrinen suojaus (Android, iOS ja Windows)
 • 5 minuutin ajastin salasanan automaattiseen lukitsemiseen
 • Säädettävä automaattinen uloskirjautumisajastin
 • Suojatut muistiinpanot
 • Maksun seuranta
 • Digitaalinen passi & ID
 • Suojattu mobiiliselain
 • Salasanan terveysindikaattorit
 • Salasananvaihto
 • Pimeä verkkoskannaus vuotavien ja varastettujen tietojen suhteen
 • VPN

Pilvisynkronointi voidaan ottaa käyttöön kaikilla tärkeimmillä mobiili- ja työpöytäympäristöillä, jolloin käyttäjät voivat täyttää tiedot automaattisesti useilla laitteilla yhdellä pääsalasanalla. Dashlane käyttää Advanced Encryption Standard 256: ta ja mahdollistaa kaksifaktorisen todennuksen, biometrisen suojauksen ja automaattisen lukituksen, pitäen yksityiskohdat mukavina ja turvallisina.

Käyttäjät voivat seurata muutakin kuin vain salasanoja. Dashlane antaa käyttäjille mahdollisuuden myös kirjoittaa turvallisia muistiinpanoja, tallentaa passiin tai henkilötodistukseen digitaalisen version ja tehdä digitaalisen lompakon valvoakseen luottokorttinsa tai PayPal-tilinsä. Lisäbonuksena tämä on kaikkien laitteiden saatavuus.

Salasananvaihto

Salasananvaihto-työkalu on uskomattoman kätevä ja tekee juuri sen, mitä sanotaan tinalla. Se virtaviivaistaa monotonista prosessia, jossa tilien on turvattava uudelleen tehokkaammilla salasanoilla kirjautumalla verkkosivustolle toimitetulla käyttöoikeustiedolla ja muuttamalla asioita puolestasi. Tässä prosessissa on kuitenkin useita huomautuksia.

Dashlane-salasananvaihdin

Ensinnäkin työkalu on yhteensopiva vain osallistuvien verkkosivustojen kanssa, rajoitettu tällä hetkellä noin 552 eri verkkotunnukseen. Tämä on uskomattoman rajallista ja tarkoittaa, että käyttäjien on katettava yhteensopimattomat tilit manuaalisesti Salasanan luontitoiminnolla turvallisuuden parantamiseksi entistä paremmin..

Toiseksi salasananvaihto riippuu asennusvaiheen aikana suoritetun tuonnin tarkkuudesta. Vaikka tämä voi olla uskomattoman ajan säästäjä, jotkut tallennetuista salasanoistani olivat vanhentuneita ja vaativat minua puuttumaan nykyisiin salasanoihin manuaalisesti voidakseen hyödyntää automatisoitua prosessia.

Tietysti, jos käyttäjä päättää, että Dashlane ei ole heille tarkoitettu, työkalua ei voida helposti palauttaa tehtyihin muutoksiin. Tämä tarkoittaa, että käyttäjillä on joko oltava uskomaton muisti muistaaksesi uudet, järjetön salasanat, vaihtaa ne ennen kuin Dashlane poistetaan tai käyttää palautusmenetelmiä muutosten nollaamiseen.

Tumma verkkoskannaus

Salasanatietojen lisäksi Dark Web -skannaukseen pääsee Identity Dashboardin kautta, jolloin käyttäjät voivat seurata tietoja vuotojen ja rikkomusten varalta. Tämä käsittää salasanat, kirjautumiset, sähköpostit, luottokortit, puhelinnumerot ja osoitteet, erittelemällä, mikä on turvallista ja mikä on vaarantunut.

Dashlane Tumma verkkoskanneri

Käyttäjän seuraamien sähköpostiosoitteiden lukumäärälle ei ole mitään rajoituksia, mutta jokainen niistä on vahvistettava ennen kuin Dashlane alkaa seurata tietoja. Jos jokin on vialla, tietoturvahälytykset näkyvät selvästi push-ilmoituksena mobiililaitteissa ja ponnahdusikkunoina työpöydällä, mikä auttaa ilmoittamaan käyttäjille ongelmista, jotka vaativat välitöntä huomiota.

Tumma web-tiedonhaku

VPN

Dashlanen VPN on ainoa Premium-ominaisuus, jota ei sisällytetä 30 päivän ilmaiseen kokeiluversioon sen sijaan, että se vaatii käyttäjiä ostamaan tilauksen. Toisin kuin useimmat palvelut, yritys ei aseta rajoituksia kaistanleveydelle tai kytketyille laitteille, jotta voit suojata niin monta järjestelmää kuin haluat.

Dashlane VPN -sovellus

Voit muodostaa yhteyden mihin tahansa 26 eri maasta yhdellä napin painalluksella uhraamalla Internet-nopeuksille vain vähän. Vaikka tämä on täydellinen yksityisyyden säilyttämiseen julkisissa yhteyksissä, Netflix valitettavasti havaitsee sen käytön, mikä tarkoittaa, että et voi päästä streaming-jättilän eri kirjastoihin.

Helppokäyttöisyys

Uusia tulokkaita kohdellaan selittämällä yllä mainitut ominaisuudet, kun taas ohjelmiston veteraanit voivat helposti siirtyä eteenpäin. Prosessia virtaviivaistetaan sen varmistamiseksi, että käyttäjillä on mahdollisuus tuoda kaikissa asennetuissa selaimissa tallennetut salasanat ja ladata laajennus oletusarvoon.

Palvelu on saatavana kaikilla tärkeimmillä alustoilla, Windows, macOS, Linux, Android ja iOS on synkronoitu. Jokainen käyttöliittymä on suunniteltu intuitiivisesti ystävälliseksi sekä ensimmäistä kertaa käyttäville että palauttaville käyttäjille, joten Dashlane on täydellinen niille, jotka eivät ole perehtyneet tekniikkaan.

Uuden tilin luominen kehottaa käyttäjiä tallentamaan tietonsa automaattisesti Dashlane-järjestelmään, kun taas olemassa olevat tilit antavat saman ilmoituksen salasanojen vaihtamisen yhteydessä. Tämä yhdistettynä automaattiseen täyttölomakkeeseen, jonka käyttäjät voivat täyttää asennuksen aikana, antaa Dashlanelle täyttää oikeat tiedot automaattisesti, jotta käyttäjien on tuskin nostettava sormea. Ja jos Dashlane ei tapaa täyttää kaikkea puolestasi, napsauta napsauttamalla yrityksen logossa kirjautumispalkin oikealla puolella.

Dashlane kirjautumisnäyttö

Valitettavasti Dashlane rajoittuu verkkosivustoihin selainlaajennusten kautta, mikä tekee ohjelmistosta vähemmän kuin ihanteellisen niille, jotka haluavat suojata asennetut ohjelmat ja sovellukset.

mobile

Dashlanen käyttöliittymä on yhdenmukainen kaikilla alustoillaan. Android- ja iOS-sovelluksissa sivupalkki sisältää työpöydän version työkaluista löytyvät vaihtoehdot, jotka estävät tarpeetonta valikkohyppyä.

Dashlane Mobile

Kuka tahansa selain voi käyttää Dashlanen automaattisen täytön ominaisuuksia, mutta palvelu tarjoaa myös oman upotetun selaimen Androidissa ja iOS: issa. Yrityksen mukaan käyttäjät saavat kaiken irti Dashlanesta tekemällä siitä oletusselaimen, mutta minulla ei ole vielä mitään lisäetuja monista vaihtoehdoista ottaen huomioon tuki.

tahdistus

Dashlane synkronoi tietosi salatut kopiot varmistamalla, että niitä voidaan käyttää kaikilla tuetuilla laitteilla. Aktivoituna synkronointi tapahtuu automaattisesti 5 minuutin välein ja aina, kun tietoja on muutettu millä tahansa alustalla. Voit myös synkronoida tiedot manuaalisesti napauttamalla ”synkronoi nyt” -painiketta tai käyttämällä pikakuvakkeita, kuten F5 Windowsissa ja + + Ron Mac.

Dashalne Sync

Auto-lock (suositus)

Kaikkien varotoimien vuoksi Dashlane on ottanut ohjelmistoonsa joukon automaattisia lukkoja. Oletuksena käyttäjillä on 5 minuuttia aikaa muokata arkaluontoisia asetuksia, ennen kuin heidän on avattava laite uudelleen pääsalasanalla tai biometrisellä suojauksella. Tämä ei ole turvallisuus varmistaa, että vain valtuutetut käyttäjät tekevät muutoksia eikä niitä voida muuttaa.

Jos jätät laitteen vartioimatta, Dashlane antaa käyttäjille myös mahdollisuuden lisätä automaattinen uloskirjautuminen toimettomuuden vuoksi. Tämä kestää 15 minuutista mojovaan 10 tuntiin, vaikka suosittelemme aina vähimmäisaikaa turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Turvallisuus ja yksityisyys

Dashlane on täysin läpinäkyvä tietoturvatoimenpiteidensä suhteen, julkaissut jopa blogin, joka selvittää aloittelijoille tarkoitetun salauksen. Odotetusti palvelu käyttää armeijan luokan AES-256-salausta salasanojen tallentamiseen sekä paikallisesti että pilvessä synkronointia varten.

256-bittinen avain johdetaan pääsalasanastasi PBKDF2-hajautuksen kautta, ja sitten se hajallaan satunnaisilla tiedoilla, jotka tunnetaan nimellä suola. Sitten se sekoitetaan useita kertoja turvallisuuden ja yksityisyyden parantamiseksi lisäämällä satunnaistamista. Dashlanen nolla tietämyskäytäntö parantaa tätä menetelmää, koska yritys kieltäytyy tallentamasta pääsalasanaa palvelimilleen.

Asiakaspalvelu

Dashlane-palvelussa on oma ohjekeskus, joka opastaa ihmisiä ohjelmiston asennuksessa mahdollisiin ongelmiin. Tämä on uskomattoman helppo navigoida ja sisältää vain St: n käyttämän interaktiivisen oppaan, joka virtaviivaistaa usein kysyttyjä kysymyksiä ratkaisuihinsa.

Verkkosivusto on saatavana englanniksi, ranskaksi, saksaksi ja espanjaksi, vaikka sähköpostituki on saatavana vain kolmella ensimmäisellä kielellä. Englanninkieliset voivat käyttää chat-tukea klo 9.00–18.00. EST, maanantaista perjantaihin, pääsee verkkosivun oikeasta alakulmasta, jossa lukee "Olemme täällä auttamassa!".

Dashlane live chat

Premium-jäsenille annetaan etusija ilmaisille käyttäjille, mikä tarkoittaa nopeampaa vastausaikaa. On epävarmaa, koskeeko tämä myös ilmaista 30 päivän kokeiluversiota vai ei, mutta henkilökunta vastasi kyselyyn vain minuutteja riippumatta.

Tällä hetkellä Dashlane-tukea ei ole saatavana puhelimitse, mutta joukkueella on omistettu Twitter-sivu sosiaalisen median harrastajien auttamiseksi. Dashlane pitää käyttäjiä ajan tasalla myös bloginsa kautta, joten siellä on paljon paikkoja saadaksesi tarvitsemiasi tietoja.

johtopäätös

On helppo nähdä, miksi Dashlane pidetään niin suuressa arvossa, sillä sillä on käytettävissään oleva sovellus, laaja tuki ja poikkeuksellinen kuormitus ominaisuuksia. Alusta ei sisällä vain salasanoja, vaan myös opastaa sinua vahvistamaan niitä ja kun ne on vaarannettu. Sisäinen VPN on myös loistava, vaikkakin odottamaton bonus, joka täyttää suurimman osan tarkoituksista, vaikka Netflix-tilaajat eivät voisi hyödyntää niitä.

Olemme aina varovaisia ​​ehdottamaan ohjelmistoja, jotka tarjoavat vain vuosittaisia ​​tilauksia, mutta nolla tietämyskäytäntö tekee siitä entistä turvallisemman kuin muut kaupalliset kilpailut. Pariliitoksen yhdistäminen kaksifaktoriseen todennukseen auttaa lukitsemaan tilit entisestään, vaikka turvallisuustietoiset käyttäjät saattavat haluta harkita KeePassia, jos he haluavat rohkaista monimutkaista, avoimen lähdekoodin techie-määrityksiä.

Kaiken kaikkiaan Dashlane on vankka all-in-one-ohjelmisto, joka sopii mainiosti uusille tulokkaille, jotka haluavat vahvistaa turvallisuuttaan ja yksityisyyttään. Kustannuksia on vaikea perustella niille, joilla jo on VPN, mutta tyylikäs käyttöliittymä ja intuitiivinen hallintajärjestelmä varmasti pitävät ihmiset kiinni.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me