DefenceVPN-arvostelu

DefenceVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 2.49 Hyödyllinen hinta
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
7 10: stä

Yhteenveto

DefenceVPN on VPN-palveluntarjoaja, joka aloitti toimintansa vuoden 2016 lopulla, joten se on aivan uusi palvelu. Yrityksen kotipaikka on Kanada, joten se on TunnelBearin ja Windscribe-maanmiehensä. Jos haluat tietää enemmän palvelusta asiantuntija-arvosteluamme, lue eteenpäin!

DefenceVPN-palvelu laajenee melkein päivittäin. Yhtiö aloitti toimintansa ilman omaa sovellustaan, mutta nyt sillä on yksi. Palvelinverkkoa tarkistetaan myös jatkuvasti, ja 20 uutta palvelinpaikkaa lisättiin kerralla, toukokuussa 2017.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  27 Mbps
 • Toimivalta
  Kanada
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Maat
  16

ominaisuudet

DefenceVPN tarjosi version, joka tuki vertaisverkkoyhteyden (P2P) pääsyä verkkoon, ja version, joka poisti sen. Nyt se käyttää vain P2P-ystävällistä versiota. Muita ominaisuuksia ovat:

 • Ei tiedonsiirtorajoituksia
 • Ei sovelluksen kuristusta
 • Nopeat yhteysnopeudet
 • Kaksinkertainen tietojen salaus
 • Yksityinen DNS-resoluutio
 • Tapa kytkin
 • DNS-vuodonsuojaus

Lisätietoja VPN: n käytöstä torrenteissa saat katsomalla parhaan torrentisivustojen VPN: n.

Käy DefenceVPN: ssä »

Nopeus ja suorituskyky

Nopeustestejä varten testasin suojaamattoman yhteyden Miamiin (Yhdysvallat) ja sitten Lontooseen (Iso-Britannia). Yhdistin Miamiin Karibialla New Yorkin DefenceVPN-palvelimella ja sitten taas Chicagon palvelimella. Yhdistin sitten Lontoon DefenceVPN-palvelimeen ja yritin uudelleen nopeutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Kummassakin tapauksessa testasin yhteyttä viisi kertaa verkkosivun testmy.net avulla. Puolustus Vpn 15

Kaaviot esittävät kunkin palvelimen ja sijainnin korkeimmat, alimmat ja keskimääräiset nopeudet.

VPN: n hallinnoimissa yhteyksissä tuotetut nopeudet olivat huomattavasti samanlaisia ​​kuin suojaamattomissa yhteyksissä. Vaikka yllä olevista kaavioista näet, että nopeudet, joissa kaikki eivät ole täsmälleen samat, taustalla oleva Internet-palvelu loi todennäköisesti tietyn variaatiomittauksen..

IP-vuotojen testit suoritettiin linjaan sovelletulla Lontoon VPN-palvelimella. Nämä kokeilut koskivat useiden verkkosivustojen palveluita. Nämä ovat ipleak.net, test-ipv6.com, IPv6 vuodot ja doileak.net. DefenceVPN läpäisi kaikki mahdolliset testit. Internet-palveluntarjoajani ei sisällä IPv6-käännöstä, joten testit eivät olleet mahdollisia.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

Yhtiö aloitti useilla paketeilla, mutta tarjoaa nyt vain yhden. Saat paremman kuukausikoron, jos kirjaudut pidemmäksi ajaksi ja maksat etukäteen. Kaikilla tilausaikoilla on seitsemän päivän rahat takaisin -takuu.

DefenceVPN hinnoittelu

Koska palvelu on niin uusi, monia parannuksia on vielä valmisteilla. DefenceVPN aikoo hyväksyä Bitcoinin, mutta kyseinen maksuvaihtoehto ei ole vielä käytettävissä. Tällä hetkellä voit maksaa luottokortilla tai PayPalilla.

Yksityisyys ja turvallisuus

DefenceVPN myöntää, että Kanada ei ole ihanteellinen paikka yksityisyydelle. Se kuitenkin lieventää tätä ulkoistamalla palvelimet ulkomailta, niin että se voi väittää, ettei se pysty kirjaamaan mitään. Sivustolla todetaan, että "DefenceVPN ei seuraa tai seuraa käyttäjien toimia VPN-yhteyden ollessa yhteydessä." Tämä on todennäköisesti osittainen totuus.

VPN-palvelimen on seurattava, mitkä saatavat vastaukset vastaavat mitä asiakas, muuten se ei voinut välittää vastauksissa. Joten, yhteyden aikana täytyy olla aktiviteettien kirjaamista. Pääasiallinen ongelma VPN-tietosuojassa on, säilyttääkö VPN-yritys kyseisen toiminnan tiedot istunnon päättymisen jälkeen eikä tietoja enää tarvita toimintoihin.

Toinen syy, miksi voi olla mahdollista, että yritys taivuttaa totuutta tällä lausunnolla, on se, että se väittää sen ulkoistavan palvelujaan. Siksi, kun se toteaa, että DefenceVPN ei kirjaa toimia, se ei tarkoita, että kukaan ei pitä lokit. Ulkoistava yritys voisi hyvinkin tallentaa käyttäjätoimintojen tietueita, ja DefenceVPN voisi saada nämä lokit laillisesti paineen alaisena.

Yhtiö ylläpitää optiokanariaa. Tämä on loki, joka sisältää säännöllisen lausunnon siitä, että yritykselle ei ole annettu tiedoksi antamisoikeutta. Tiedonantajia kehotetaan olemaan ilmoittamatta epäilyille, että heitä tutkitaan, joten yksikään VPN-yritys ei voisi varoittaa käyttäjiään oikeudenkäynneistä. Siksi taitavien asiakkaiden tulisi etsiä aukkoja lausuntojen aikajanaan. Jos yhtä ajanjaksoa puuttuu, se tarkoittaa, että yritys käskettiin luovuttamaan tiedot.

Salaus ja asetukset

DefenceVPN on muuttanut salausjärjestelmäänsä toiminnan aloittamisen jälkeen. Heinäkuussa 2017 aikovat muuttaa sen uudelleen. VPN on saatavana vain OpenVPN-menetelmällä. Se on hyvä asia, koska tämä VPN-protokolla on paras käytettävissä oleva. OpenVPN on kuitenkin enemmän avoimen lähdekoodin kirjasto kuin tiukat säännöt.

Alun perin yritys toteutti OpenVPN: nsä käyttämällä Advanced Encryption Standard (AES) -salausta 256-bittisellä avaimella. Myöhemmin se muutettiin Blowfish-salaukseksi. Älä kuitenkaan murehdi liikaa siitä, koska yritys aikoo palata 256-bittiseen AES-salaukseen ennen elokuun 2017 alkua..

Istunnon perustaminen on suojattu 2048-bittisellä RSA-salauksella. Tämä on hyväksyttävä turvataso. Alan tärkeimmät toimijat kuitenkin vahvistavat tämän yhteyden vaihetta lisäämällä RSA-avaimen pituutta 4092 bittiin. DefenceVPN käyttää Diffie-Hellmania avainten jakeluun, mikä varmistaa, että uusia avaimia käytetään jokaisessa istunnossa.

Muut tietoturvatoimenpiteet on integroitu tietokoneellasi toimivaan asiakasohjelmistoon. Niihin kuuluu tappikytkin, joka varmistaa, että tietokoneesi ei jatka Internet-yhteyttä, jos VPN: ää ei ole kytketty. Yhtiö tarjoaa oman Domain Name System (DNS) -palvelun, jota tietokoneet käyttävät kääntäessään verkko-osoitteita Internet-osoitteiksi.

Helppokäyttöisyys

Kuten kaikki muutkin tämän VPN: n kanssa, verkkosivusto on muuttunut täysin yrityksen perustamisesta lähtien. Sivuston pääsivu on yksi pitkä osiosarja, joka kattaa ylimmän navigointipalkin neljä ensimmäistä kohtaa. Kirjaudu, blogi ja tuki -valikkovaihtoehdot johtavat muille sivuille.

Näytön oikeassa alakulmassa olevat puhekuplat antavat pääsyn tuki-live-keskusteluun. Kotisivun alaosasta löydät sarjan pikalinkkejä.DefenceVPN-alatunniste

DefenceVPN-tuki

Napsauta verkkosivuston oikeassa alakulmassa olevia puhekuplia avataksesi chat-ikkunan. Saatat joutua odottamaan hetken, ennen kuin joku vastaa kysymykseesi. Jonoindikaattoria ei ole, joten saatat ajatella, että sinua on sivuutettu. Riippu kuitenkin siellä.

Valikkopalkin tukipainike johtaa UKK-sivulle. Tällä sivulla on myös painike, jonka avulla voit nostaa tukilipun. Klikkaa "Avaa tukilippu" lähettää viesti tukitiimille, jos huomaat, että suorakeskustelu ei ole miehitetty. Tukikeskus on vakioverkkolomake.

Puolustus Vpn 8

Prosessi

Muista, että sinulla on seitsemän päivää järjestelmän testaamiseksi ja saat silti hyvityksen, jos et pidä VPN: stä. Älä kirjaudu, jos olet todennäköisesti harhautunut kiireellisistä tehtävistä seuraavan viikon aikana.

Ilmoittautuminen

Napsauta hintavaihtoehtoa sivuston ylävalikkopalkissa ja paina sitten -painiketta "Aloittaa" -painiketta valitsemallesi tilauskaudelle. Näkyviin tulee peittokuva, joka näyttää maksuvaihtoehdot. Napsauta haluamaasi tapaa jatkaaksesi. Et voi päästä eroon tilaamalla palvelua täysin nimettömästi, koska sinut voidaan aina jäljittää maksutapaan. Tilisi maksuprosessi muodostaa uusinnan maksusopimuksen.

Tarkista postilaatikkosi maksun suorittamisen jälkeen, koska tilisi tiedot lähetetään sinne. Sinun on vahvistettava osoitteesi napsauttamalla sähköpostiviestin painiketta, ennen kuin tilisi aktivoituu. Voit sitten kirjautua sisään verkkosivuston käyttäjäalueelle ja ladata VPN-asiakasohjelmiston tietokoneellesi.

Sovellus

Sinun on annettava tilisi käyttöoikeustiedot ensimmäistä kertaa sovellusta käytettäessä. Jos napsautat "Tallenna kirjautuminen" valintaruutu, sinun ei tarvitse tehdä tätä uudestaan. Sekä käyttäjänimi että salasana ovat kirjainkoko. Nämä ovat käyttöoikeustiedot, jotka määritit määrittäessäsi tiliä. Kun olet paikalla, sinun on määritettävä, mihin sijaintiin haluat näkyvän. Sinun on napsautettava vielä kahta muuta näyttöä, ennen kuin sovellus aukeaa..

Aktiivinen sovellus on hyvin pieni ja näkyy näytön oikeassa alakulmassa. Napsauta palvelimen sijaintia vaihtaaksesi palvelimia ja ota VPN käyttöön painamalla On / Off-liukusäädintä. Aina kun napsautat sovellusta, se katoaa. Napsauta järjestelmäpalkissa olevaa kuvaketta saadaksesi sen takaisin. Pääset Asetukset-valikkoon napsauttamalla sovelluksessa olevaa merkkiä. Käsittelyyn on hyvin vähän vaihtoehtoja. "Poista Internet käytöstä, jos VPN-yhteyttä ei ole muodostettu" valikkokohta on tappajasi.

Muut alustat

Tällä hetkellä DefenceVPN ei tarjoa versionsa sovelluksestaan ​​iOS: lle. Yrityksen tukiedustaja selitti minulle, että he ovat kirjoittaneet sellaisen, mutta Apple on edelleen hyväksymisprosessin läpi. Sen sijaan iOS: n omistajat saavat manuaaliset ohjeet VPN: n asettamisesta iPadeihin ja iPhoneihin. Laitteille, jotka käyttävät Android-käyttöjärjestelmää, on sovellus. Sovelluksesta on myös versio, joka on kirjoitettu Mac OS X: lle sekä Windows 10: lle.

Lopulliset ajatukset

DefenceVPN toimii hyvin. Palvelu muuttuu nopeasti, joten se saattaa olla hiukan parempi siihen mennessä, kun kokeilet sitä. Hyödynnä hyvitysjakso varmistaaksesi, että se tarjoaa kaikki tarvitsemasi palvelut VPN: stä.

Käy DefenceVPN: ssä »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me