DotVPN-arvostelu

DotVPN

ProPrivacy.com Pisteet
6.8 10: stä

Yhteenveto

DotVPN nauttii valtavasti suosittua ilmaisena selainlaajennuksena Chromelle ja Firefoxille. Käyttäjillä on myös mahdollisuus ostaa DotVPN Premium -tilaus, joka antaa pääsyn DotVPN: n täydelliseen luetteloon palvelimista ja lisääntyneistä yhteysnopeuksista.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  40 Mbps
 • Toimivalta
  Hongkong
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Maat
  12

ominaisuudet

DotVPN on lueteltu Smart Security Ltd: n tarjoamana palveluna. Smart Security näyttää olevan rekisteröity Hongkongissa, mutta olin hieman hämmentynyt siitä, kuka tai mikä tämä yritys todella on. En löytänyt yhteystietoja, eikä Smart Security -palvelusta näytä olevan verkkosivustoa tai muuta. Vaikka tämä ei ole valtava ongelma, on jonkin verran huolestuttavaa nähdä DotVPN: n emoyhtiöstä niin vähän listautuneita.

DotVPN mainostaa, että sillä on yli 700 palvelinta 10 eri maassa. Tämä on myös hämmentävää, koska DotVPN tarjoaa palvelimia 12 eri maassa. Lisäksi ilmaisille käyttäjille annetaan vain mahdollisuus valita 12 kokonaispalvelimesta ja heidän on käsiteltävä nopeusrajoituksia.

DotVPN Premium -käyttäjät saavat jopa viisi samanaikaista yhteyttä palveluun, mikä on aika mukavaa, kun otetaan huomioon palvelun kohtuuhintaisuus. Tässä DotVPN-katsauksessa on myös syytä huomata, että palvelun ilmaiset käyttäjät haluavat ei voi käyttää Netflix-, Hulu- tai muita suoratoistopalveluita. Päivittäminen premium-suunnitelmaan poistaa nämä rajoitukset.

Käy DotVPN: ssä »

Nopeus ja suorituskyky

Ilmaisen palvelun nopeustesti tulee melkein aina pettymään. Vaikka kokonaisnopeudet olivat kohtuulliset DotVPN-tarkastelun aikana, satun toistuviin keskeytyksiin ja katkaisuihin käyttäessäsi selaimen laajennusta.

DotVPN-nopeus

Kaaviot osoittavat suurimman, alimman ja keskimääräisen nopeuden kullakin palvelimella ja sijainnilla. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä. Vaikka yleiset latausnopeudet eivät olleet liian nuhjuisia, en pystynyt suorittamaan tämän DotVPN-arvion latausnopeustestejä. Lataustesti jäädytettiin ennen edes aloittamista, mikä saa minut ajattelemaan, että lataus on rajoitettu DotVPN: n ilmaiseen palveluun. Kaikkien huomioiden DotVPN jätti minut erittäin pettyneeksi suorituskyvystä ja luotettavuudesta.

Hinta

1 kuukausi

$ 0.00
kuukaudessa

DotVPN nauttii valtavasti suosittua ilmaisena selainlaajennuksena Chromelle ja Firefoxille. Käyttäjillä on myös mahdollisuus ostaa DotVPN Premium -tilaus, joka antaa pääsyn DotVPN: n täydelliseen palvelinluetteloon ja lisääntyneille yhteysnopeuksille. DotVPN Premium voidaan joko ostaa kuukausittain hintaan 4,99 dollaria tai tilaamalla vuosittain vain 2,99 dollaria kuukaudessa.

DotVPN hinnoittelu

DotVPN Premium -tilaus vaikuttaa melko edulliselta verrattuna muihin tarkistettuihin VPN-palveluihin. Palvelussa on kuitenkin joitain ongelmia, joiden pitäisi saada sinut epäröimään ennen kirjautumista. Mainitsen nämä edelleen.

DotVPN Premium voidaan peruuttaa 30 päivän kuluessa täyden hyvityksen varalta, kun taas 30 päivän ajanjakson jälkeen palautus maksetaan. Yksi tärkeä asia, jonka huomasimme heti tämän DotVPN-tarkastelun aikana, on se luottokortteja ei hyväksytä! (Jos viet hiirellä alla olevassa kuvakaappauksessa näkyvien luottokortilogojen päälle, sinulle sanotaan, että he maksavat heidän kanssaan ei ole vaihtoehto). Vaikka tämä voisi olla tervetullut merkki niille, jotka arvostavat nimettömyyttä, tyypillinen VPN-käyttäjä tulee pettymään. PayPal on ainoa vaihtoehto, jos haluat kirjautua DotVPN Premium -palveluun.

Helppokäyttöisyys

Tuki

DotVPN: llä on saatavana vain lippuperusteinen tuki, mikä on varsin huolestuttavaa etenkin DotVPN: n maksettuille asiakkaille. Jos tarvitset kiireellistä apua, sinun on pakko odottaa tunteja (tai jopa pidempään) vastausta.

Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta näet, sain itse asiassa melko nopean vastauksen pyyntöihini (hieman yli tunti), mutta käytetty englannin kielen taso oli erittäin epäilyttävä. Jollekin annettu nimi on "Douglas Wells", tämä oli erittäin epäilyttävä ja herättää mielenkiintoisia kysymyksiä DotVPN: stä. Mainitsen vielä kerran, että DotVPN ei olla läsnä Twitterissä tai Facebookissa, mikä tekee sinulle vaikeaa ottaa yhteyttä heihin, kun tarvitset apua hyppysellisesti. Niillä on kuitenkin käytettävissä pieni tietokanta, joka sisältää joitain yleisiä usein kysyttyjä kysymyksiä.

Ilmoittautuminen

Kun kirjaudut DotVPN-palveluun, tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja salasanan tilisi käynnistämiseksi. Ei sähköpostivahvistuksia, mikä tarkoittaa, että voisit jopa käyttää vääriä tai väliaikaisia ​​sähköpostiosoitteita DotVPN: n käyttämiseen.

Rekisteröinnin jälkeen DotVPN lähettää sinulle sähköpostin, jossa on linkkejä heidän sovelluksiinsa (voit myös ladata ne verkkosivustolta).

DotVPN iOS VPN -asiakas

Kuten aiemmin mainitsin tässä DotVPN-katsauksessa, palveluntarjoajalla ei ole Windows-, Mac- tai Linux-työasemaohjelmaa. He väittävät työskentelevänsä näiden julkaisemiseksi pian, mutta sillä välin kokeilin iOS VPN -sovellusta kokeilla iPhonea.

Jos haluat VPN: n Windowsille tai Mac VPN: n, tämä palvelu ei ehkä ole sinulle. Mukautettuja Linux-palveluita on vaikea löytää, mutta jotkut tarjoajat tarjoavat Linux-käyttöliittymää. Katso paras VPN for Linux -oppaamme lisätietoja.

DotVPN iOS -sovellus on tyylikäs ja on hyvin samanlainen kuin Chrome-laajennus, jota myös kokeilin. Liity vain sähköpostilla ja salasanalla, ja sovellus hoitaa loput. Olin vaikuttunut, etenkin siitä, että DotVPN oli ilmainen palvelu. Jos haluat käyttää täydellistä VPN-selainta selaimesi kanssa, suosittelemme, että tarkistat 5 parasta VPN-verkkoa Google Chromelle tai parasta 5 VPN-verkkoa Firefoxille valitsemastasi selaimesta riippuen..

Muut / ilmaiset palvelut

DotVPN-Chrome-laajennus

Koska DotVPN tunnetaan ensisijaisesti välityspalveluna verkkosivustojen vapauttamiseksi suoraan selaimessa, päätin kokeilla DotVPN-kromilaajennusta. Laajennuksella on yli 600 000 käyttäjää ja sillä on 4/5-tähde Chrome-verkkokaupassa. Minusta oli helppo aktivoida ja muodostaa yhteys, sillä vain sähköpostiosoite vaaditaan aloittamiseen.

DotVPN Firefox -laajennus

Kokeilin myös DotVPN: n Firefox-laajennusta, joka, vaikka se ei ole niin suosittu kuin se on Chromen vastine, saa työnsä kuitenkin päätökseen.

Turvallisuus ja yksityisyys

DotVPN: n selainlaajennukset hyödyntävät SSL-välitysyhteyttä 4096-bittisellä avaimella. Pöytäyhteydet ja Android VPN -käyttäjät voivat muodostaa yhteyden OpenVPN-protokollan kautta, kun taas IPSec on paikallaan iOS-käyttäjille. Onneksi Hongkongissa ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, mikä tarkoittaa, että tietoja ei tallenneta tai tallenneta. DotVPN väittää kuitenkin pitävänsä yhteyslokeja ja joitain yhteydetietoja.

Vaikka haluaisimme nähdä täysin kirjautumattoman käytännön (kuten NordVPN
), DotVPN: n käyttäminen vain estettyjen verkkosivustojen käyttämiseen ei saisi olla liian suuri ongelma.

DotVPN ei tue torrentteja tai minkäänlaista P2P-toimintaa. Vaikka tämä on hieman pettymys, on järkevää harkita, että DotVPN on lähinnä välityspalvelimen laajennus selaimeesi. Lyhyesti, DotVPN ei ole VPN-palvelu, jota kaikkien yksityisyyttä ja turvallisuutta arvostavien tulisi käyttää. DotVPN on ensisijaisesti hyödyllinen selaimessa olevien rajoitettujen verkkosivustojen lukituksen poistamiseksi, sillä se ei suojaa tietojasi.

Lopulliset ajatukset

DotVPN on ilmainen selainlaajennus ilman kaistanleveyden rajoituksia. Se on tarpeeksi kunnollinen välityspalvelin verkkosivustojen estämiseksi. Tämä saattaa olla hienoa opiskelijoille, jotka ovat kiinni koulun palomuurin takana, tai ihmisille, jotka ohittavat kaikki työpaikan rajoitukset (kuten Facebook tai Reddit), mutta ne, jotka etsivät turvallisuutta ja yksityisyyttä verkossa, palvelevat paremmin muualta. Tutustu vaihtoehtoisiin ilmaisiin VPN-palveluihin tai kokeile DotVPN: ää napsauttamalla alla olevaa hyppyä!

Käy DotVPN: ssä »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me