ElephantDrive-arvostelu

ElephantDrive


 • hinnoittelu

  alkaen $ 10,00
  / kuukausi

Idiomin mukaan, jota norsu ei koskaan unohda ja palvelu "toimii maapähkinöiden hyväksi", ElephantDrive ylpeänä tarjoaa yritysluokan säilytys- ja varmistustyökaluja, jotka oli alun perin varattu suuremmille yrityksille..

ProPrivacy.com Pisteet
7 10: stä

Yhteenveto

Mahdollisuus valita oma salaus varmasti saa ElephantDriven katsomaan, mutta riittääkö se joutua kohtaamaan muita samaan hintaan toimivia premium-pilvipalveluita? Selvitämme tästä yksityiskohtaisesta Elephant-asemakatsauksesta.

tykkää

 • Kuukausittain & diskontatut vuotuiset hinnat
 • alatiliä
 • Käyttäjäystävällinen
 • Alustojen välinen tuki
 • Tiedostojen versiointi
 • Alatileille

inhoaa

 • Tietoturvapolitiikan puute
 • Suljetun lähdekoodin
 • Perustuu Yhdysvaltoihin
 • Ei kaksikerroista todennusta verkossa
 • Mitään katsella tai muokata asiakirjoja

hinnoittelu & Saatavuus

ElephantDrive on jaettu neljään pakettiin, jotka kukin on suunnattu eri markkinoille. Voit upottaa varpauden ilmaisella tilillä, joka on asetettu 2 Gt tallennustilaan ja 100 Mt: n lähetysrajoilla, tai laajentaa näitä rajoituksia ilmaisella 30 päivän kokeilujaksolla kaikille seuraaville tasoille, joissa voit päivittää, alentaa ja peruuttaa milloin tahansa..

Home-taso on kustannustehokkain, hinta on 10 dollaria kuukaudessa yhden TB: n varastotilasta.

Koti-paketti sopii yksilöille ja perheille, ja se maksaa 10 dollaria kuukaudessa yhden TB: n varastotilasta. Asiakkaalle sopiva joustavuus on saatavana, ja ylimääräinen säilytystila on 10 dollaria kuukaudessa jokaisesta lisätystä 1 TB: stä, korkeintaan 15 TB. On syytä huomata, että lähetysten enimmäismäärä on 2 Gt / tiedosto ja että kaikki suurempi hylätään. Kotitilit ovat saatavilla 10 laitteella samanaikaisesti, ja ne voivat kattaa 3 erillistä alatilit.

Pienyritykset menestyvät paremmin 20 dollarin kuukausittaisen yrityspaketin avulla, ja niillä on 1 TB: n kantavarasto. Se maksaa 20 dollaria per 1 TB lisättynä tällä kertaa, jopa huikealla 50 TB: lla, ja yksittäiset lataukset voivat olla jopa 15 Gt tiedostoa kohden. ElephantDrive for Business voidaan asentaa 25 eri laitteeseen ja mahdollistaa jopa 20 eri alitiliä.

Enterprise-vaihtoehto on ruokaketjun yläosa, suunniteltu suuremmille yrityksille, joilla on yli 100 laitetta ja yli 100 alatiliä. Jälleen kerran perustallennus alkaa 1 TB: lta lisää teratavua lisättynä 30 dollarilla. Ei ole ylärajaa siihen, kuinka paljon yritys voi lisätä tällä kertaa, ja yksittäisten tiedostojen enimmäiskoko voi olla mahtava 200 Gt jokainen.

Huomautus

Kannustimena ostaa koko vuosi ennakolta, ElephantDrive ajaa kaksi kuukautta pois vuotuisista paketeistaan. Kerro mikä tahansa yllä olevista hinnoista kymmenellä saadaksesi ehdotetut massakustannukset.

ominaisuudet

 • Tiedostojen versiointi & elpyminen
 • Tiedostojen jakamisen tuki
 • Alustojen välinen synkronointi
 • Käyttöjärjestelmän integrointi
 • Alatileille
 • Offline-käyttö

Tiedostojen versiointi & elpyminen

ElephantDrive ei tarjoa mitään tapaa tarkastella tai muokata tiedostojasi, mutta se pitää kirjaa kaikesta palvelimelle ladatusta versiohistoriasta. Tämä on erityisen kätevää, jos virukset vaarantavat tietosi tai jaettua projektia muokataan hiukan liian voimakkaasti, koska voit palata johonkin monista aiemmista kirjatuista versioista.

Edellyttäen, että varmuuskopiokansiosi synkronoituu, mikä aiheutti minulle aluksi ongelmia, voit mukauttaa tiedostojen varmuuskopiointia varmuuskopiointiasetuksista. Täältä voit ajoittaa varmuuskopion, asettaa poissulkemiset sääntölle, säätää arkistointia ja jopa muokata kuinka monta tiedostoversiota säilytetään ja kuinka kauan.

Tiedostoversiovaihtoehdot ovat kattavia, mutta erittäin epäjohdonmukaisia, koska ne kieltäytyivät toimimasta testin aikana.

Ei ole vaikeaa rajaa, kuinka kauan voit tallentaa aikaisempia iteraatioita, mutta on ehdottomasti testattava, että tiedostoversio toimii ennen kaatumista, sillä saatat huomata, että vanhempia versioita ei tallenneta odotetulla tavalla. Senkin jälkeen, kun käskettiin ElephantDrive -sovellusta tallentamaan tiedostoversioita loputtomiin, ne katosivat edelleen yhden päivän jälkeen ilman selitystä.

Tiedostoversio näkyy kaikilla alustoilla, jolloin voit napsauttaa tiedostoja hiiren kakkospainikkeella selaimessa, Windowsin Resurssienhallinnassa ja Macin Finderissa tai napsauttamalla mobiilisovellusten tietosymbolia (i). Voit jopa luoda jaoslinkkejä tiettyihin työpöydän versioihin ja palauttaa kokonaisia ​​kansioita, jotka on muutettu tai poistettu.

Tiedostojen jakamisen tuki

ElephantDrive tekee tiedostojen jakamisesta lyhyen työn, asettamalla vaihtoehdon työpöydän hiiren oikealla painikkeella ja mobiilisovellusten tietovalikossa. Sinua kohtaa pitkä linkki, jonka voit testata Avaa linkki -painikkeella ja rajoittaa pääsyä lisäämällä salasanan. Valitettavasti ei ole välitöntä tapaa asettaa ajastinta kuinka kauan linkki on käytettävissä.

Vanhenemiselle on ilmeisesti asetettu kaksi kuukautta oletuksena, mutta sitä voidaan säätää manuaalisesti Jaetut linkit -luettelossa, joka sijaitsee Linkit-alaotsikossa. Siirtymällä kohtaan Toiminnot, sinulle annetaan mahdollisuus asettaa oma päivämäärä tai peruuttaa käyttöoikeus kokonaan. Nämä vaihtoehdot, joita ei ole läsnä linkkiä luotaessa, aiheuttavat pieniä haittoja, ja haluaisin, että ne päivitetään tulevaisuudessa, mutta luontaiset mukautusvaihtoehdot eivät ole mikään nostamaan nenääsi.

Cross-platform

Voit käyttää mitä tahansa ElephantDrive-tietokantaan tallennettua tiedostoa selaimen kautta, mutta yritys on virallisesti julkaissut sovellukset Windows-, macOS-, iOS 9.2 tai uudemmissa, Android 2.3 tai uudemmissa sekä useissa Linux-distroissa ja NAS (Network Attached Storage) -laitteissa. ElephantDrive luo asennuksen aikana automaattisesti Kaikkialla-kansion, joka yhdistää kaikki kytketyt laitteet ja lupaa synkronoida tiedostot välittömästi.

OS-integrointi

ElephantDrive estää käyttäjiään lähettämästä tiedostoja selaimen kautta luontaisten tietoturvaongelmien vuoksi, mikä tekee sovelluksista pakollisia palvelun maksimaalisen hyödyntämisen kannalta. Onneksi he molemmat sulautuvat omaan käyttöjärjestelmäänsä prosessin tehostamiseksi.

Omat kansiot näkyvät Windowsin Resurssienhallinnassa ja Mac Finderissä työpöydällä, ja ne lataavat automaattisesti vedetyt ja pudotettavat tiedostot. Käyttäjälle annetaan myös hiiren kakkospainikkeen asetukset, jotka helpottavat tiedostojen jakamista ja vanhoihin versioihin palaamista paljon.

Mac OS: n integrointi

Vaikka pilvi synkronoituu jatkuvasti taustalla, ElephantDriven ilmoituskeskus istuu järjestelmälokerossa kellon vieressä. Tämä vaikuttaa paljon vakaammalta Macilla kuin Windows, koska koin kourallisen visuaalisia häiriöitä ja virheitä aikanaan ohjelmiston kanssa.

Mac Elephant -aseman asetukset

Mobiilikäyttäjät eivät saa niin monta ominaisuutta leikkiä, mutta käyttöjärjestelmän integrointi on läsnä. Sinun ei tarvitse käynnistää sovellusta lähettääksesi tiedoston suoraan pilveen, sen sijaan napsauta vain jaa ja pyyhkäise, kunnes löydät ElephantDrive-vaihtoehdon.

Alatileille

Käyttäjille tarjotaan automaattisesti 3 alatilit ostaessaan Koti-paketti ja 20 alatilit Business-tason kanssa normaalin emo tilin rinnalla. Niiden avulla voit jakaa tallennustilasi muiden luotettavien käyttäjien kanssa ilman, että sinun on annettava osaa arkaluontoisiin tietoihin, vaan annetaan heille käyttöoikeus oman sähköpostiosoitteen ja salasanan kautta.

Voit joko jakaa tallennustilan työryhmän alatilillä tai jakaa ja valloittaa itsenäisten alatilien kanssa.

Alatilejä on kahta eri tyyppiä riippuen siitä, miten haluat jakaa ElephantDrive. Työryhmän alitileillä on sama pääsy kuin vanhemmalla tilillä, jakaa koko tallennustilan yksittäisillä salasanoilla. Itsenäiset alatilit antavat tallennustilasta tilaa muille käyttäjille, estäen heitä pääsemästä muiden kansioihin ja tiedostoihin, ellei sitä ole tarkoituksellisesti jaettu heidän kanssaan.

Alatilin luominen edellyttää tietynlaista viestintää osapuolten välillä, koska omistajan on tehtävä se ja välitettävä vastaanottajalle. Vahvistavaa sähköpostiosoitetta ei lähetetä, mutta kutsutut voivat muuttaa allokoidun salasanansa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen. Huomaa, että salasanojen vaihtaminen voi häiritä aiemmin ladattujen tiedostojen saatavuutta, jos käyttäjä päätti salata tiedostot henkilökohtaisesti, koska avaimet on linkitetty alkuperäiseen salasanaan. Katso lisätietoja tietosuoja- ja tietoturva-osiosta Tekniset suojaukset.

Yksityisyys ja turvallisuus

Toimivalta

ElephantDrive, joka sijaitsee Yhdysvalloissa ja on EU: n ja Yhdysvaltojen tietosuojakilven puitteiden mukainen, on tutkittava FTC: n ja muiden hallintoelinten toimesta. Tämä ei ole ihanteellista, kun otetaan huomioon, että Yhdysvaltoja on toistuvasti kehotettu kiinnittämään huomiota valvontaan ja kyseenalaiseen asenteeseen yksityisyydessä. Erityisesti et halua luovuttaa arkaluontoisia tietoja yritykselle, joka ei ota mitään varotoimia sen joutuessaan kansallisen turvallisuusviraston (NSA) käsiin..

Nollatietotodistuksen

Näitä ongelmia lievennetään jonkin verran opt-in-nolla-tietotekniikalla. ElephantDrive on avoin kerääessään minimaalisia määriä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja (PII), kuten sähköpostiosoitteita, nimiä ja palvelun suorittamiseen tarvittavia maksutietoja, mutta antaa sinulle mahdollisuuden valita, haluatko, että salausavaimesi käsitellään yrityksessä vai henkilökohtaisesti käyttämällä oma salasanasi.

nolla tietämystä norsun avaimet

Palvelussa todetaan nimenomaisesti, että tiedostojesi tallentamista käsittelevä ryhmä on erillinen avaimia käsittelevästä ryhmästä niin, että kaikki pysyy ”huonojen kavereiden lukemattomana”, mutta tämä ei kuitenkaan estä samaa hallituksen interventiota ja valvontaa, jonka Yhdysvallat tunnetaan varten.

Suosittelemme aina henkilökohtaista salausta pariliitoksen kanssa.

Tiedostojen henkilökohtainen salaus antaa sinulle mielenrauhan hallitusmääräyksiltä, ​​joissa on päästä päähän -salaus, mutta ElephantDrive pese käsiinsä salasanasi tallentamisen, koska sitä käytetään tietojen suojaamiseen. Tämä asettaa sinulle ylimääräisen vastuun, koska et pysty palauttamaan salasanaasi ja salasanasi vaihtaminen on huomattavasti vaikeampaa, ja tiedostojen lukemattomuus saattaa muuttua. Onneksi olemme luetteloineet parhaat salasanahallinnat, jotka auttavat sinua keksimään vahvemman salasanan.

Voit valita kolmannen vaihtoehdon, ettei salausta käytetä lainkaan, mutta tätä ei suositella voimakkaasti, koska se jättää kaikki latauksesi haavoittuvaiseksi.

Tekninen turvallisuus

Valitsemastasi salausmenetelmästä riippumatta kaikki tiedostot on suojattu asiakaspuolelta armeijan luokan AES-256-salauksella, ennen kuin ne poistuvat järjestelmästä. Siirretty kiinteälle 128-bittiselle SSL-kanavalle, tietosi on suojattu keskellä-ihmisten hyökkäyksiltä, ​​kunnes ne saavuttavat ElephantDriven suojatut palvelimet, joissa se jatkaa lepotilassa tapahtuvaa salausta..

Yhtiö käyttää järjestelmiinsä avoimen suunnittelun lähestymistapaa, jonka avulla valtuutetut riippumattomat tietoturva-asiantuntijat voivat tarkistaa ElephantDriven käytännöt ja palautteen mahdollisista puutteista ja haavoittuvuuksista, olivatpa ne sitten teoreettisia tai jo olemassa. ElephantDrive ei vielä tue kaksifaktorista todennusta.

kysymykset

Selaimen salaus

ElephantDrive ohjaa lataajat automaattisesti selaimen versiosta alustan vastaaviin ohjelmiin ilmoittaen, että sen sovellukset ovat paljon turvallisempia. On todennäköistä, että yritys tunnustaa, että Javascript-pohjaiset kielet eivät ole turvallisuuden kannalta parhaita, ja se on estänyt selainten lataamisen merkkinä luottamuksesta sen käyttäjäkuntaan, mutta tämä on oletus, jota ei toistaiseksi vahvisteta..

Kehittääkseen sovelluksen päivittäminen vaatii käyttäjältä kuittauksen jatkamiseksi, mukana läpinäkyvyyttä tukevat korjaustiedostot. Toisaalta selaimen salaustekniikka hyväksyy kaikki kustantajan työntämät koodit ja vaatii käyttäjiä luottamaan epäsuorasti yrityksen aikomuksiin. Onneksi tämä ei näytä olevan ongelma täällä, vaikka sovelluksen lataaminen ja uudelleenohjaus poistaisi prosessista hieman mukavuutta.

Suljetun lähdekoodin

Huolimatta järjestelmiensä ennennäkemättömästä läpinäkyvyydestä, ElephantDrive pitää arkkitehtuurinsa suljetussa lähteessä. Tämä on täysin tavanomainen käytäntö, joka auttaa palvelua pysymään kilpailukykyisenä pilvimarkkinoilla, mutta ilman kykyä kertoa, mitä meille tapahtuu, meidän on yksinkertaisesti otettava yritys heidän sanansa mukaan, että kaikki on niin kuin he sanovat olevansa.

Tuki

ElephanDriven tuki puuttuu melko kilpailusta verrattuna, koska se luottaa voimakkaasti Ohjekeskukseen ja blogiin, jota päivitetään kourallinen kertaa vuodessa. Se hyväksyy pyynnöt sähköpostitse, mutta vastausaika vaihtelee lähettämisen ajankohdan ja aiheen mukaan. Ei ole kertomusta siitä, onko jäsenille maksettava porrastettu prioriteettijärjestelmä, mutta on selvää, että nykyisestä järjestelmästä puuttuu palvelu, joka maksaa 10 dollaria + kuukaudessa.

Helppokäyttöisyys

pöytä-

Koska sovellukset edellyttävät ElephantDriven täysimääräistä hyödyntämistä, niiden suorituskykyyn painotetaan paljon. Integrointi kattaa Windows Explorerin ja Mac Finderin, joten tiedostojen käyttö on uskomattoman helppoa riippumatta siitä, kiinnitätkö huomiota alkuperäiseen opetusohjelmaan vai ei..

Norsu ajaa mac etsijä

Valitettavasti järjestelmälokerovaihtoehdot ovat paljon hajanaisemmat, sillä Asetukset, Varmuuskopiot ja tiedostoihin pääsy jakautuvat pikemminkin kuin linkitettyjen alaotsikkojen kautta. Tämä tekee muutoksista lievästi hankalaa ja uskomattoman turhauttavaa, kun käyttöliittymä epäonnistuu. Epäilen myös synkronoinnin luotettavuutta, koska työpöytäsovelluksessa asettamasi parametrit siirretään harvoin muihin versioihin.

Esitys on vähän päivätty, kun otetaan huomioon, että yritys ulottuu vuoteen 2006 ja voi olla hidas, mutta kaikki odotetut ominaisuudet ovat läsnä ja otettu huomioon. Silti on paljon toivomisen varaa työpöytäsovelluksissa, joita ElephantDrive toivottavasti käy tulevaisuudessa uudelleen.

mobile

ElephantDriven lataaminen Androidille on jo hiukan monimutkaisempaa kahdella eri sovelluksella Play Kaupassa. Yksi on selvästi merkitty ElephantDrive Legacy -sovellukselle, jota yritys ei enää tue, kun taas ElephantDrive-nimi on nykyinen sovellus, jonka sinun pitäisi ladata.

Mobiilisovellus

Kokemus on jo miellyttävämpi kuin työpöydän vastaava, puhtaammat visuaalit ja vaihtoehdot ovat valmiita yhdellä napin painalluksella. Yhteystietojen, valokuvien ja videoiden varmuuskopiointi mobiililaitteella on helppoa vain muutamalla napautuksella. Voit rajoittaa luurin vain Wi-Fi-yhteyteen, jos tietoisuutesi ja tiedostojen jakaminen on melkein vaivatonta.

On syytä huomata, että mobiilisovelluksesta puuttuu muutama ominaisuus, kuten kyky muuttaa salauslajeja ja lisätä alatilejä, mutta se on edelleen ElephantDriven tyydyttävämpi versio. Huomasin muutama hikka palvelun aikana, mutta kaikki nämä ratkaistiin älypuhelimen uudelleenkäynnistyksellä.

selain

Lataus ei vaadi selainversioita, vaikkakin siihen liittyy rajoituksia, joita ElephantDrive itse tekee parhaansa korostaakseen. Käyttöliittymä on moderni ja nautinnollinen navigointiin, jonka avulla voit käyttää ja ladata kaikkia tiedostojasi, mutta estää sinua lataamasta. Keskustelimme siitä, miksi tämä saattaa olla Selainten kryptografia-osiossa Aiheet, mutta tämä on kriittinen ominaisuus, joka tekee selainversiosta käyttökelvottoman ilman, että sitä muodostetaan pariksi sovelluksen kanssa.

Elefantti-asema selaimessa

ElephantDriven selaimen versio on kuitenkin edelleen tärkein keskus, joka toimii tosiasiallisena paikkana tehdä muutoksia tiliisi ja lisätä alatilejä..

Lopulliset ajatukset

ElephantDriven tavoite on selkeä ja kohdistuu varmuuskopiointitarpeiden kasvavaan tarpeeseen. Se tekee jotain erityisen hyvin NAS-markkinoilla, mutta ei ehkä niin hyvin kuluttajien kanssa. Hinnasuunnitelmat ovat monipuolisia ja palvelevat useimpia asiakkaiden tarpeita ja mahdollisuutta lisätä tallennustilaa mielivaltaiseen lisämaksusta, mutta nämä kustannukset ovat hiukan korkeat, kun se ei onnistu vastaamaan standardeja, joita olemme odottaneet, kun kaksinkertainen- luvut kuukausittain.

Yhtiö on edelleen vakuuttunut minusta tulevalla asenteellaan avoimuuteen ja vaihtoehtojen toteuttamiseen, jolloin käyttäjät voivat valita, miten he haluavat salata oman tietonsa. Tämä on ainutlaatuinen lähestymistapa, josta kilpailijoiltaan usein puuttuu, mutta se ei kiinnitä huomiota premium-palvelun luontaiseen tuen puuttumiseen, ja kahden tekijän todennuksen puuttuminen on anteeksiantamatonta tietoturvakeskeiselle alustalle..

Uskon, että ElephantDrivella on visio tulla markkinoiden parhaaksi haastajaksi, mutta kunnes sovellusten erot on ratkaistu tai hinnoittelua on mukautettu, ElephantDrive-ohjelmaa on vaikea suositella nykyisessä muodossaan, kun parempia vaihtoehtoja on..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me