ExpressVPN-arvostelu

ExpressVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 6,67
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Linux
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

ExpressVPN palkittiin Editor's Choice Award -palkinnolla ProPrivacy.com Awards -kilpailussa, joka pidettiin tänä vuonna Las Vegasissa. Lähes vuosikymmenen ajan tämä palveluntarjoaja on johtanut markkinoita työntämällä rajoja siihen, mitä asiakkaat voivat odottaa VPN-palvelusta. Sitoutunut online-yksityisyyden suojelija, he jatkavat innovointia ja vaikuttavat käyttäjiin ja alan seuraajiin kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin ja ammattitaitoon.

ExpressVPN: n kokonaispistemäärä on:

ProPrivacy.com Pisteet
9.1 10: stä

Yhteenveto

Vahva monipuolinen. He rastivat kaikki oikeat ruudut, ja ainoa todellinen haaste on niiden hintapiste, jota muut kentällä näyttävät käyttävän hyväksi. Tästä huolimatta Express VPN tukee lupaustaan ​​olla premium-tuotteen arvoinen premium-tuote ... jotain, jota tarkastelemme tarkemmin alla!

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Britannian Neitsytsaaret
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Maat
  94
 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  82.77 Mbps

Videokatsaus

Kätevässä ExpressVPN-videokatsauksessa katsomme joitain heidän eduistaan ​​ja miinuksista.

Katso tarkemmin NordVPN vs ExpressVPN -vertailumme tai CyberGhost vs ExpressVPN -vertailumme..

Hinta

Rahat takaisin takuu

Kaikilla hyväksytyillä VPN-verkkoillamme on vaivaton rahat takaisin -takuu. Jos ostat yhden suositelluista VPN-verkoista ProPrivacy.com-sivuston kautta ja yrität saada palautusta, ota meihin yhteyttä ja teemme parhaamme auttaaksemme sinua saamaan rahat takaisin.

Joten kuinka paljon ExpressVPN maksaa?

Alla on lueteltu ExpressVPN: n koko pakettivalikoima, jonka suurin arvo löytyy heidän 12 kuukauden suunnitelmasta. Kolmen kuukauden ilmainen (mikä tekee siitä 15 kuukauden tilauksen) maksaa kohtuulliset 6,67 dollaria kuukaudessa (maksetaan 99,95 dollaria etukäteen). ExpressVPN ei tarjoa sellaisenaan ilmaista kokeiluversiota *, mutta se tarjoaa erittäin antelias 30 päivän rahat takaisin -takuu. Ja toisin kuin joidenkin siellä toimivien yritysten kanssa, siellä ei ole tarkkailtavia saaliita. Peruuta milloin tahansa 30 päivän kuluessa, niin saat rahat takaisin. Selitystä ei vaadita.

12 kuukautta

Maksa vuodelle & säästää 49%

48%: n alennus

$ 6,67
kuukaudessa

6 kuukautta

$ 9.99
kuukaudessa

1 kuukausi

$ 12,95 dollaria
kuukaudessa

* Mobiilikäyttäjille on saatavana ilmainen kokeiluversio - seitsemän päivää iOS VPN -käyttäjille ja yksi päivä Android VPN -sovellukselle - Apple Store- ja Google Play Store -sääntöjen mukaisesti.

On myös syytä mainita, että ExpressVPN tarjoaa melko mukavan lähetysohjelman. Vakuuta ystäväsi ilmoittautumaan ja saat molemmat 30 päivää ilmaiseksi.

Tuetut maksujärjestelmät


Visa / MasterCard


Amex


kryptovaluutta

ExpressVPN hyväksyy maksun luotto- / pankkikortilla, PayPalilla ja Bitcoinilla. Se on myös yhteistyössä Paymentwallin kanssa hyväksyäkseen useita epäselviä kansainvälisiä maksutapoja.

Nopeus ja suorituskyky

Katso yleinen tieteellinen nopeustestausjärjestelmämme kohdasta VPN Speed ​​Testing Done Right. Kirjoittamishetkellä ExpresVPN ylittää painotetun nopeustestakaavion fantastisella keskimääräisellä latausnopeudella ja vakailla maksimipurskeen nopeustuloksilla.

DNS-hakuaika on hyvä mittari kuinka nopeasti käyttäjät havaitsevat yhteyden olevan. Nopeampi hakuaika = nopeampi verkkosivujen lataaminen. ExpressVPN ei riko ennätyksiä, mutta menestyy erinomaisesti tässä testissä. ExpressVPN: n yhteysajat eivät ole yhtä merkittäviä.

Tärkeintä on kuitenkin, että ExpressVPN on tällä hetkellä kirjojemme nopein VPN-palvelu. Niin hyvä show.

Vuotokokeet

ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen) 82,77
IPv6-vuoto havaittu?
WebRTC-vuoto havaittu?
IPv4-vuoto havaittu?
Tietorajoitukset
Kaistanleveysrajoitukset
ProPrivacy.com SpeedTest (max / sarja) 284,91

Emme havainneet säännöllisiä DNS-vuotoja, mutta IPv6-osoitteemme vuoti WebRTC: n kautta sekä Windowsissa että macOS: issa. Jos sinulla on onni käyttää Internet-palveluntarjoajaa, joka tarjoaa IPv6-yhteyttä, sinun on joko poistettava IPv6 järjestelmästäsi (katso kunkin käyttöjärjestelmän valinnainen osa, joka on lueteltu kohdassa DNS-asetusten muuttaminen) tai WebRTC käytöstä selaimessa. Vaihtoehtoisesti myös Chromen ja Firefoxin ExpressVPN-selaimen lisäosat korjaavat ongelman.

Huomaa, että yksityiskäyttöön tarkoitetut RFC-IP: t ovat vain paikallisia IP-osoitteita. Niitä ei voida käyttää yksilön tunnistamiseen, joten ne eivät muodosta IP-vuotoa.

Expressvpn-vuoto

Estääkö ExpressVPN Netflixin eston?

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

Lyhyesti sanottuna kyllä. ExpressVPN: n Smart DNS -ominaisuudella on monia etuja verrattuna VPN: n käyttämiseen suoratoistoon. Se tekee myös suuren varmuuskopion, jos palvelut estävät sen tavalliset VPN-IP: t. Useimmille ihmisille on kuitenkin paljon helpompaa kytkeä normaali VPN tähän. Siksi on hyvä tietää, että Express VPN poistaa monien tärkeimpien suoratoistoalustojen eston. Joten, voit poistaa Yhdysvaltain Netflix-eston ja katsella BBC iPlayeria ulkomailla helposti. Tämän VPN: n avulla voit myös poistaa YouTube-eston ja käyttää videoita, jotka ovat rajoitettuja alueellasi.

Tällaisten palvelujen lukituksen poistaminen on aina kissan ja hiiren peli, ja lukijat ilmoittavat toisinaan, etteivät pääse käyttämään niitä ExpressVPN: n avulla. Älykäs DNS-palvelu tekee tässä tapauksessa suuren varavarmuuden, ja ExpressVPN ratkaisee ongelman aina yhden tai kahden päivän kuluessa. Jos sinulla on ongelmia (samoin kuin kerro meille alla olevissa kommenteissa - kiitos!), 24/7-live-chat-tuki voi usein suositella tiettyä palvelinta, joka toimii.

Helppokäyttöisyys

Mukautettuja VPN-sovelluksia on saatavana Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle. Muokattu Linux-sovellus on myös saatavana. Tämä on vain päätelaitteen komentorivi, mutta sisältää DNS-vuodonsuojauksen.

Verkkosivustolla on paljon asennusoppaita monille laitteille ja alustoille. Tämän lisäksi FlashRoutersista on saatavana esiasetettuja ExpressVPN-reitittimiä. Ne käyttävät ExpressVPN: n kehittämää mukautettua laiteohjelmistoa, ja niissä on yhdistettyjen laitteiden DNS-vuodonsuojaus ja jaettu tunnelointi.

Uudet lisäykset ExpressVPN-sovellusvalikoimaan ovat selaimen lisäosat Chromelle ja Firefoxille (vain Windows ja macOS).

Ilmoittautuminen

Rekisteröinti ExpressVPN: llä on tarpeeksi helppoa. Muut kuin maksutiedot, ainoita tietoja, joita sinulta kysytään, on kelvollinen sähköpostiosoite. Mikään ei estä käyttämästä kertakäyttöistä sähköpostiosoitetta. Ja koska ExpressVPN hyväksyy maksun bitcoineissa, jos huolehditaan, on mahdollista rekisteröityä nimettömästi. Muista kuitenkin, että vaikka rekisteröit ja maksat, ExpressVPN tietää todellisen IP-osoitteesi.

Kun olet kirjautunut, saat tervetuliaisviestin, joka sisältää useita hyödyllisiä linkkejä palvelun perustamiseen.

ExpressVPN Windows-asiakas

ExpressVPN on erikoistunut tekemään palvelustaan ​​helppokäyttöisen ja mahdollisimman maallikkoystävällisen. Yksi ryppy on, että sinun on annettava yksilöivä aktivointikoodi. Tämä on saatavana tilaussivullasi ExpressVPN-verkkosivustolla.

Asennuksen jälkeen sinun tarvitsee vain valita sijainti ja painaa isoa ystävällistä Yhdistä-painiketta!

Jos haluat kuitenkin syventyä, ExpressVPN-asiakasohjelma sisältää joitain tehokkaita ominaisuuksia. Tähän sisältyy palomuuripohjainen tappikytkin ja DNS-vuodonsuojaus. Perusasiakasohjelma ei kuitenkaan suojaa IPv6 WebRTC-vuotoilta.

Erilaisia ​​VPN-protokollia on saatavana. Toivon jonkin verran, että PPTP: tä ei edes tarjottu, kun otetaan huomioon sen turvattomuus, mutta ainakin ExpressVPN varoittaa sinua selvästi.

Joten Windows-asiakasohjelmaa on erittäin helppo käyttää, mutta siinä on tehokkaita ominaisuuksia, jotka ovat todella hyödyllisiä.

Mac OS X / Mac OS -asiakas

Viimeaikaiset muutokset Windows-asiakasohjelmaan tarkoittavat, että se vastaa nyt sitä, miten Mac-asiakas näyttää.

Molemmat asiakkaat tarjoavat saman toiminnallisuuden. Tämä on hienoa, koska Mac-käyttäjät saavat usein tikun lyhyen päähän ominaisuuksien suhteen.

Android-sovellus

Tämä VPN on saatavana Android 4.2+: lle, ja se voidaan asentaa Google Play -kaupasta tai ladata suoraan .apk-tiedostona. Tämä on loistava uutinen Googlen vastaisille tietosuojapäästöille.

Sovelluksella on sama esteettisyys kuin työpöydän sisaruksilla ja se on yhtä helppo käyttää.

Tämä arvioija ei käytä iOS: ää, mutta sovellus näyttää olevan enemmän tai vähemmän identtinen Android-sovelluksen kanssa. Ja toisin kuin monet mukautetut iOS VPN -sovellukset, OpenVPN on täysin tuettu.

Selaimen laajennukset

Toisin kuin useimmat tällaiset laajennukset, nämä eivät ole vain selaimen välityspalvelimia. Ne ovat sen sijaan koko työpöytäohjelmiston etulinja, joka myös on asennettava.

Tämä tarkoittaa, että kun VPN otetaan käyttöön selainlaajennuksella, VPN suojaa koko tietokonettasi. Selainlaajennusten käytön ensisijaiset edut verrattuna vain täyden VPN-asiakkaan käyttöön ovat mukavuus ja että ne tarjoavat täyden WebRTC-suojauksen.

Asiakaspalvelu

Rahat takaisin -takuun pituus 30
Ilmainen kokeilu Ei
Rahat takaisin takuu
24 tunnin tuki
Live chat

Tuki

ExpressVPN rakensi maineen suuressa määrin asiakkaille tarjoaman tuen tasolle. Välitön 24/7/365 -tuki on saatavana live-chatin tai postitetun sähköpostijärjestelmän kautta.

Kuten voidaan odottaa, etulinjan henkilökunta ei ole kaikkia teknisiä huijareita. Kuitenkin vaikeampienkin kysymysten kanssa he onnistuivat aina osoittamaan minulle asiaankuuluvat resurssit tai vastaamaan kysymyksiini tietoisesti sen jälkeen, kun nopeaa keskustelua muiden toimihenkilöiden kanssa.

Yksityisyys ja turvallisuus

Oman palvelimen / välityspalvelimen DNS Joo
Tapa kytkin
Hämmennys (varkain)
IPv4-vuodonsuojaus
IPv6-vuodonsuojaus
WebRTC-vuodonsuojaus

Toimivalta

ExpressVPN sijaitsee Britannian Neitsytsaaret (BVI), joka on Ison-Britannian merentakainen alue. BVI säätelee omia sisäisiä asioitaan, eikä sillä ole pakollista tietojen säilyttämistä koskevaa lakia.

Koska se kuuluu Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen lainkäyttövaltaan ja suvereniteettiin, vaikuttaa kuitenkin kohtuulliselta olettaa, että Yhdistynyt kuningaskunta voisi painostaa BVI: n hallitusta ja yrityksiä. Joten (ja tämä on arvaus, koska oikeudellinen tilanne on hyvin hämärä), asuminen BVI: ssä on luultavasti turvallisempaa kuin olla asuu 14 silmän maassa, mutta se ei ole ihanteellinen.

Kirjauskäytäntö

ExpressVPN ei pidä käyttölokeja; se pitää kuitenkin joitain (melko vähäisiä) yhteyslokeja:

”Verkkoresurssien allokoinnin parantamiseksi tallennamme kokonaisdatansiirtomäärät ja palvelimen sijainnin valinnan, joista kumpikaan ei ole datapiste, joka voi tunnistaa tietyn käyttäjän osana tutkimusta. Voimme kerätä seuraavia tietoja: päivämäärät (ei ajat), kun palveluamme on yhteydessä, palvelimen sijaintipaikka ja päivittäin siirretyn tiedon kokonaismäärä. ”

Lisäksi,

”Ohjelmistomme voi lähettää diagnoositietoja kolmannen osapuolen analyysipalveluntarjoajalle yhteysvirheiden ja mahdollisten virheiden tunnistamiseksi sovelluksessamme. Kerätyt tiedot ovat luonteeltaan yleisiä eivätkä sisällä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja. "

Tämä viimeinen osa on tärkeä. ExpressVPN pitää lokit vain kootussa muodossa. Tämä tarkoittaa, että vianmääritystarkoituksiin kerättyä minimaalista määrää tietoja ei liitetä yksittäisten asiakkaiden IP-osoitteisiin.

TrustedServer-tekniikka

Erittäin innovatiivisessa liikkeessä ExpressVPN: n palvelimet toimivat kokonaan RAM-muistina varmistaakseen, että tiedot eivät pysy kiintolevyillä, kun palvelin käynnistetään uudelleen. Tämä estää myös potentiaalisia tunkeilijoita jatkamasta koneessa. Joka kerta, kun palvelin käynnistetään, se käynnistyy vain luku-kiintolevyltä, joka sisältää staattisen kuvan käytetystä ohjelmistosta, joka ladataan yhtenä lohkona. Tämä vähentää kaikenlaista tietojen vuotoa tai peukalointia ja varmistaa johdonmukaisuuden verkossa, koska jokainen kone käyttää aina täsmälleen samaa ohjelmistoa.

Tämä johdonmukaisuus parantaa tietoturvaa, koska ExpressVPN voi olla varma, että kaikki sen palvelimet käyttävät viimeisintä ohjelmistoa virran ollessa kytkettynä, minimoiden siten haavoittuvuuksien tai virheellisten määritysten riskiä.

Protokollat ​​ja salaus

L2TP / IPSec
SSTP
IKEv2
OpenVPN
PPTP

ExpressVPN tukee useimpia VPN-protokollia, mukaan lukien OpenVPN (TCP ja UDP), SSTP, L2TP / IPsec ja PPTP. OpenVPN: lle (suositellulle protokollamme) se käyttää seuraavia salausasetuksia:

Datakanava: AES-256-CBC-salaus HMAC SHA-256 -todennuksella.

Ohjauskanava: AES-256-GCM-salaus RSA-384-kädenpuristussalauksella ja HMAC SHA-256 -todennuksella. Täydellisen eteenpäin-salaisuuden tarjoaa DH-2048 Diffie-Hellman-avaimenvaihto.

Tämä on erittäin vahva OpenVPN-asetus.

Tai vain katso tätä mielenkiintoista kuvaa ExpressVPN-katsauksessa Comparitech.com -sivustolla, joka selittää tarkalleen kuinka kauan heidän salaus katkesi..

Suojausominaisuudet

Sekä Windows että macOS ja asiakkaat ovat IPv4- ja IPv6-vuodonsuojauksia, vaikkakin kuten olemme nähneet, IPv6-käyttäjien on ryhdyttävä lisätoimiin estääksesi IPv6 WebRTC -vuodot. Esimerkiksi ExpessVPN-selaimen lisäosien asentaminen. DNSV-pyyntöjä käsittelevät ExpressVPN: n itse isännöimät palvelimet maksimaalisen yksityisyyden takaamiseksi. Pöytätietokoneet sisältävät myös palomuuripohjaisen tap-kytkimen varmistaaksesi, että IP-osoitteesi ei paljastu VPN-pudotuksen yhteydessä.

ExpressVPN tarjoaa "stealth-palvelimet" sijaitsee Hongkongissa. Ne on suunniteltu erityisesti sensuurin torjumiseksi Manner-Kiinassa, mutta niiden pitäisi olla hyödyllisiä kaikkialla, missä VPN: t estetään. ExpressVPN on ymmärrettävästi cagey siitä, kuinka nämä palvelimet todella toimivat., Mutta saamiemme raporttien perusteella ne toimivat hyvin. Muista vain, että mitään ei voida taata 100-prosenttisesti, kun voimakas hallitus pyrkii aktiivisesti torjumaan tällaista tekniikkaa.

ominaisuudet

Mitä oikein saat tästä premium-hinnasta (verrattuna muihin markkinoilla)?

Asiakkaat voivat nyt yhdistää jopa viisi laitetta kerralla, minkä pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi entistä vaativammallekin käyttäjälle. ExpressVPN oli edelläkävijä alan asiantuntijoiden ympäri vuorokauden auki olevasta asiakastuesta ja on edelleen edelläkävijä tässä suhteessa. Torrentin käyttö on sallittua kaikissa VPN-palvelimissa, joissa on Express, vaikka hardcore-lataajat saattavat jättää käyttämättä mahdollisuuden siirtää porttia eteenpäin VPN NAT -palomuurin kautta.

Kuten tavallista suuremmille palveluntarjoajille, jotka tarjoavat erittäin monia palvelinpaikkoja, ExpressVPN käyttää sekoitusta paljaan metallin ja virtuaalisia palvelimia. Suurimmalle osalle käyttäjiä virtuaalipalvelimet eivät ole ongelma, mutta suosisimme sitä, jos ExpressVPN merkitsisi selvästi, mitkä palvelimet ovat. Tämän ansiosta asiakkaat, jotka suhtautuvat yksityisyyteen vakavasti, voivat tehdä tietoisen päätöksen siitä, mitä palvelimia käytetään.

Online-tuen lisäksi laajalle reitittimille ExpressVPN tarjoaa valikoiman esiasetettuja ExpressVPN-reitittimiä FlashRoutersin kautta. Ne käyttävät ExpressVPN: n kehittämää mukautettua laiteohjelmistoa, ja niissä on yhdistettyjen laitteiden DNS-vuodonsuojaus ja jaettu tunnelointi.

Edellä mainittujen vakioominaisuuksien lisäksi ExpressVPN tarjoaa joitain groovy-epästandardeja, jotka tuovat suurta lisäarvoa jo täysin varustelluihin paketteihin...

Älykäs DNS

Älykäs DNS on tekniikka, jota käytetään sijaintisi väärentämiseen. Tämä on erittäin hyödyllinen pääsyyn suoratoistopalveluihin, kuten US Netflix ja BBC iPlayer, jotka on estetty. Se toimii ratkaisemalla DNS-pyynnöt tietyssä paikassa, ja sillä on seuraavat edut verrattuna VPN: n käyttöön:

 • Se on nopeampi, koska salausta / salauksen purkamista ei tarvita. Tämä tarkoittaa vähemmän puskurointiasioita.
 • Sitä voidaan käyttää minkä tahansa Internet-yhteensopivan laitteen kanssa, mukaan lukien useat, jotka eivät pysty ajamaan VPN-ohjelmistoja. Esimerkiksi älytelevisiot, pelikonsolit ja Roku-laitteet.
 • Palveluiden, jotka yrittävät kieltää VPN-käyttäjiä, se on todennäköisesti estävä (vaikka tätä ei voida taata).

Älykäs DNS ei millään tavoin paranna yksityisyyttäsi tai turvallisuutta.

Kaikki ExpressVPN-asiakkaat saavat täyden pääsyn sekä sen VPN- että Smart DNS -palveluihin.

ExpressVPN Smart DNS avasi meille sekä Yhdysvaltain Netflixin että BBC iPlayerin tämän tarkistuksen aikana.

.Onion Tor -sovellus

Joskus vaikein sensuurin voittaminen VPN: llä on pääsy VPN-palveluntarjoajan verkkosivuille, jotta voit kirjautua palveluun ja ladata sen ohjelmistoja. ExpressVPN: llä on ratkaisu tähän!

Kirjoita vain http://expressobutiolem.onion Tor-selaimen URL-palkkiin käydäksesi ExpressVPN-sivuston Tor-piilotettujen palvelujen tummassa web-peilissä. .Onion-osoitteen avulla verkkosivuston sensurointi on enemmän tai vähemmän mahdotonta.

Portin valinta
Portin uudelleenohjaus
Samanaikaiset yhteydet 5
Palvelimia yhteensä 2000
Maat 94
Reitittimen tuki
Reitittimiä tuettu Asus RT-AC56R, Asus RT-AC56S, Asus RT-AC56U, Asus RT-AC68U, Asus RT-AC87U, Linksys EA6200, Linksys WRT1200AC, Linksys WRT1900AC 13J1, Linksys WRT1900AC 13J2, Linksys WRT1900ACgearMarge, NetSyster, Linksys WRT3 R7000
Paljaat metalli- tai virtuaalipalvelimet Yhdistelmä
Torrenting

Mukana HP-kannettavat tietokoneet

Syyskuusta 2019 lähtien ExpressVPN ilmoittaa erittäin tyytyväisenä, että se on solminut sopimuksen HP: n kanssa tarjota uusille ostajille HP-kannettavia tietokoneita, mukaan lukien lippulaiva Specter x360 13, 30 päivän ilmainen palvelukokeilu..

ExpressVPN on erityisen tyytyväinen huomatessaan, että kauppa sisältää "syvä tuoteintegraatio," mikä tarkoittaa, että sovellus on kiinnitetty tehtäväpalkkiin, mikäli voimme selvittää.

Tämä on epäilemättä markkinointivallankaappaus ExpressVPN: lle ja ehkä tervetullut johdanto VPN-verkkojen maailmalle joillekin uusille HP-asiakkaille. Toiset eivät kuitenkaan ehkä ymmärrä tarvetta poistaa toisen osan ei-toivottua ohjelmistoa.

Mukana Dynabook PC

Vuoden kuluttua paljastuneensa Toshiban asiakasratkaisujen markkinoinnista, Dynabook on ilmoittanut yhdessä kumppanuudesta ExpressVPN: n kanssa tammikuussa 2020 - ensimmäisenä PC-valmistajalle.

Dynabook-tuotteet toimitetaan nyt ilmaisella 30 päivän kokeiluversiolla VPN-palveluun, jotta yksityisyyden suoja voidaan valtavirtaistaa aloittaen uudella Satellite Pro L50: llä ja lopulta laajentuen kaikkiin tulevaisuuden malleihin..

Aivan kuten ExpressVPN: n ja HP: n yhteistyö, tämä on kaksiteräinen miekka. Vaikka se esittelee tahattomat VPN-verkkojen maailmalle, se vie hieno linjan tulla bloatware-ohjelmaan niille, jotka eivät ole kiinnostuneita. Lisäksi yritys tarjoaa jo 30 päivän rahat takaisin -takauksen, mikä tarkoittaa, että tarjouksesta ei juurikaan saa erottua palvelusta jo tietoisille..

Lopulliset ajatukset

ExpressVPN tarjoaa täysin varustellun ja erittäin kiillotetun palvelun, joka kaipaa ammattimaisuutta. Upea asiakaspalvelu, helppokäyttöiset ohjelmistot ja runsas 30 päivän rahat takaisin -takuu ovat aina olleet suuria vetovoimia.

Olen iloinen voidessani todeta, että ExpressVPN: n tekninen turvallisuus vastaa nyt ammattitaitoa, jota se osoittaa tekemällä palvelusta mahdollisimman käyttäjäystävällistä. Salaus on todella erinomainen, mikä tekee ExpressVPN: n erinomaisesta nopeuden suorituskyvystä entistäkin huomattavamman.

ExpressVPN: n pitämät minimaalisesti yhdistetyt yhteyslokit voivat koskea yksityisyyden suojaajia, mutta ne aiheuttavat todella hyvin vähän uhkia yksityisyydellesi.

Heitä erinomainen, älykäs DNS-palvelu, sensuurin vastaiset varkainpalvelimet ja erittäin antelias lähetysohjelma, ja mielestäni on totta sanoa, että ExpressVPN on markkinoiden johtava VPN-palvelu, joka on pelinsa huipussa..

Joten, premium-tuote, joka ansaitsee premium-hinnan? Luulemme niin - kyllä! Jos otat yksityisyytesi vakavasti ja haluat ilmaisen pääsyn maailmanlaajuiseen verkkoon (sellaisena kuin se oli tarkoitettu!), Uskomme, että alle 7 dollaria kuukaudessa Express VPN on rahansa arvoinen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me