Faceless.me arvostelu

Faceless.me

ProPrivacy.com Pisteet
3.5 10: stä

Yhteenveto

Faceless.me aloitti hyvät lähtökohdat tarkistuksen aikana palvelun anteliaan ilmaisen tarjonnan takia. On kuitenkin tärkeää huomata, että ilmaisen version mukana tulee rajoitettu nopeus eikä kyky vaihtaa VPN-palvelimen sijaintien välillä. Nopea ja helppo nimettömänä ratkaisuna se kuitenkin ansaitsee jonkin verran tunnustusta.

Tunteemme muuttuivat sekoittuneemmiksi, kun aloimme tutkia ratkaisua tarkemmin. Nopeustestitulokset olivat hyvin vaihtelevia eri palvelimien välillä, ja heidän iPhone VPN -sovelluksessaan oli joitain ärsyttäviä ongelmia. Koimme myös joitain latausaikakatkaisuja itse palveluntarjoajan verkkosivustossa, jotka aiheuttivat huolta.

Vaikuttaa siltä, ​​että ratkaisun parantamiseksi tehdään työtä, ja koska on mahdollista kokeilla sitä ilmaiseksi, pidättäydyimme hylkäämästä sitä kokonaan, mutta suorituskykyä todella pitäisi parantaa, jotta voimme antaa ehdoton suositus..

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  7 Mbps
 • Toimivalta
  Kypros
 • Samanaikaiset yhteydet
  1
 • Maat
  3

ominaisuudet

 • Yhdistä käynnistyksen yhteydessä
 • 3 palvelinpaikkaa (Yhdysvallat, Alankomaat, Venäjä)
 • Ilmainen vaihtoehto
 • OpenVPN
 • PPTP
 • Ei käyttölokeja
 • P2P tuettu

Käy Faceless.me-sivustossa »

Nopeus ja suorituskyky

Kuten tavallista, suoritimme useita nopeustestejä Speedtest.net: llä arvioidaksesi VPN-ratkaisun suorituskykyä.

Ensinnäkin, kuten tavallisesti, tarvitsimme testiyhteyden vertailuarvon, joten suoritimme nopeustestin ollessamme irti VPN: stä. Ilman VPN: tä saavutimme latausnopeuden vajaa 7Mbps.

Sitten, aloittamalla fyysistä sijaintimme lähinnä olevalta palvelimelta, yhdistimme Faceless.me-palveluun Hollannissa ja suoritimme toisen testin, jonka latausnopeus oli 5,26Mbps.

VPN-yhteyden yläpuolella hidastui nopeuksemme noin 1,5Mbps. Ei huono tulos, eikä paras, mitä olemme koskaan nähneet.

Yhdistimme sitten Faceless.me-palvelimeen Venäjällä ja tulos oli paljon huonompi, nopeudella 1,46Mbps:

Viimeinkin muodostimme yhteyden Yhdysvaltain VPN-palvelimeen ja saavutimme latausnopeuden 2,58Mbps. Vaikka tämä oli hiukan parempi kuin Venäjän tulos, tämä vastasi silti alle puolta vertailuarvon latausnopeudesta.

Kaiken kaikkiaan testituloksemme olivat masentavia.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

Kuten johdannossa mainittiin, Faceless.me on ainutlaatuinen antelias palvelu, sillä palveluntarjoaja tarjoaa jopa 2 Gt: n VPN-liikennettä täysin ilmaiseksi ja ilman mitään kirjautumista. Kuten edellä mainittiin, nopeus on kuitenkin ilmaisessa palvelussa rajoitettu, eikä VPN-palvelimien välillä ole mahdollista vaihtaa.

Niille, jotka haluavat jatkaa palvelun käyttöä ilmaisen ajanjakson jälkeen tai käyttää ylimääräistä nopeutta ja toiminnallisuutta, premium-paketti on saatavana kahdessa yksinkertaisessa variaatiossa.

Kolmen kuukauden rajoittamaton liikennetilaus maksaa 19,95 dollaria ja kuusi kuukautta maksaa 29,95 dollaria, työskentelemällä 59,90 dollariin vuodessa, asettamalla palvelun hinta kohti keskimääräistä alhaisinta arvoa. On kuitenkin syytä huomata, että jos (kuten me) olette Euroopassa, arvonlisävero lisätään hintaan.

Yksityisyys ja turvallisuus

Se, että Faceless.me sallii sinun käyttää palvelun rajoitettua versiota ilman todellista kirjautumismenettelyä, tarkoittaa, että tämä voi olla loistava valinta niille, jotka haluavat nopean, kertaluonteisen tietosuojaratkaisun..

Siirtyessään teknisiin yksityiskohtiin, Faceless tarjoaa tukea PPTP: lle ja OpenVPN: lle. Salaus on 1024-bittinen RSA tukiosaston mukaan.

Monet VPN-palveluiden käyttäjät ovat kiinnostuneita palveluntarjoajansa kirjauskäytännöstä. Faceless.me vahvistaa usein kysytyissä kysymyksissä, että he eivät ota lokitietoja käyttäjän toiminnasta.

Lopulliset ajatukset

Meillä oli paljon toiveita Faceless.me-palvelusta, ja ILMAISEKSI VPN-palveluna se täyttää joitain odotuksia; 2 Gt täysin ilmaista ja nimettömää liikennettä houkuttelee jotkut.

Maksuttomana palveluna Faceless tuntuu kuitenkin olevan jonkin verran keskeneräistä. Havaitsimme verkkosivustojen aikakatkaisujen olevan hämmentäviä ja meillä oli koko päivä, jolloin iPhonemme ei muodostanut yhteyttä salasanavirheen vuoksi, joka myöhemmin ratkaisi itsensä. Se, että palveluntarjoaja ilmoittaa työskentelevänsä edelleen palvelun osa-alueilla, on kuitenkin rauhoittava.

Jos lisää työtä tehdään, Faceless.me-palvelusta voi tulla suositteltava palvelu. Nykyisessä muodossaan se ei valitettavasti ole aivan siellä.

Käy Faceless.me-sivustossa »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me