Fastmail-arvostelu

Fastmail

Fastmail
on sähköpostitoimittaja, joka aloitti toimintansa kaksikymmentä vuotta sitten vuonna 1999. Palvelu mainostaa itsensä turvallisena sähköpostiratkaisuna, joka suojaa käyttäjien yksityisyyttä. Tätä varten se väittää koskaan ansaitsevansa käyttäjän sähköpostiviestien sisältöä - kuten esimerkiksi sähköpostilla, kuten Google, Yahoo ja Microsoft..

ProPrivacy.com Pisteet
8 10: stä

Yhteenveto

Tällä sähköpostitoimittajalla on toimistot Australiassa ja Yhdysvalloissa. On myös syytä pitää mielessä, että norjalainen ohjelmistoyritys Opera osti sähköpostipalvelun jo vuonna 2010.

Se on kuitenkin australialainen yritys, ja sen väitetään vastaavan vain Australian tuomioistuinten määräyksiin - ei Yhdysvaltojen päätöksiin. Sen palvelimet sijaitsevat kuitenkin Yhdysvalloissa, mikä mielestämme tarkoittaa sitä, että sille voidaan toimittaa optio-oikeus ja gag-määräys.

Valitettavasti Australia ei ole erityisen hyvä paikka yksityisen sähköpostipalvelun perustaksi (eikä myöskään Yhdysvallat). Tämä johtuu siitä, että Australia on osa Five Eyes -tarkkailusopimusta ja on kansakunta, joka panee täytäntöön tunkeutuvat pakolliset tietojen säilyttämistä koskevat lait. Lisäksi Australia hyväksyi äskettäin lain, jonka viranomaiset voivat pakottaa palveluita tarjoamaan takaovia salattuihin viesteihin.

Kaiken kaikkiaan tämä tarkoittaa sitä, että käyttääksesi tätä sähköpostipalveluntarjoajaa turvallisesti, sinun on käytettävä kokonaissalausta (PGP tai S / MIME) sähköpostien lähettämiseen sinun ja vastaanottajan välillä. Valitettavasti tällaista salausta ei ole saatavana alkuperäisessä muodossa Fastmailissa - joten joudut käyttämään kolmannen osapuolen laajennusta, kuten Mailvelope tai kolmannen osapuolen sähköpostiohjelmaa, kuten Thunderbird..

Joten, onko tämä sähköpostiosoitteen arvoinen rahaa, joka sinun on maksettava käyttääksesi sitä, vai onko markkinoilla parempia vaihtoehtoja?

Fastmail-logo

Kuinka paljon Fastmail maksaa?

Vaikka käyttäjät voivat saada ilmaisen Fastmail-kokeilun 30 päiväksi, tilauksen ostaminen on välttämätöntä, jotta palvelua voidaan käyttää enää. Tilauksia voi ostaa yhdestä kolmesta suunnitelmasta: Basic, Standard ja Professional.

pikapostin hinnoittelu

Peruskustannukset ovat 3 dollaria kuukaudessa (käyttäjää kohden), ja sen avulla voit käyttää sen suojattuja sähköpostipalveluita 2 Gt: n tallennustilalla. Perustilaussuunnitelmat eivät salli sinun käyttää omaa verkkotunnustasi.

Standardi maksaa 5 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa ja lisää käytettävissä olevan tallennustilan määrään 25 Gt. Tavalliset käyttäjät voivat käyttää omaa räätälöityä verkkotunnustaan.

Professional maksaa 9 dollaria kuukaudessa, ja se lisää käytettävissä olevan tallennustilan määrään 100 Gt. Ammattikäyttäjät voivat käyttää omaa verkkotunnustaan ​​ja heillä on myös pääsy kolmeen lisäominaisuuteen: järjestelmänvalvojan arkisto, “Topicbox” sähköpostien jakamiseen ryhmän jäsenten kanssa ja järjestelmänvalvojan hallinta.

Tilaajat voivat maksaa luotto- tai pankkikortilla tai PayPalilla. Salausvaluutat eivät ole toistaiseksi saatavilla.

Ominaisuuksien yleiskatsaus

 • Sovellukset kaikille alustoille
 • Verkkoportaali helpottaa sähköpostin käyttöä
 • IMAP, POP3, SMTP-tuki
 • Ei mainoksia
 • Ei seurantaa
 • Yhteystietoluettelot ja ryhmät
 • Postituslistapalvelu (Topicbox)
 • Sähköpostin välityspalvelu (Pobox)
 • Täysin haettavissa
 • Keskusteluominaisuus viestien ketjuttamiseen
 • Viestin kiinnitys
 • Kalenteri
 • Tuo ominaisuus
 • Vie sähköpostit muihin palveluntarjoajiin
 • Oman verkkotunnuksen tuki (vakio ja uudempi)
 • Sähköpostin jakaminen ja arkistointi joukkueille (ammattilainen)
 • Järjestelmänvalvojan ohjaimet (ammatillinen)

Helppokäyttöisyys

30 päivän Fastmail-kokeiluun rekisteröityminen on helppoa, eikä se vaadi kortin tietojen luovuttamista. Tämä tarkoittaa, että voit todella hypätä sisään ja saada käsityksen siitä, kuinka Fastmail toimii ilman, että sinun tarvitse huolehtia automaattisesti liikkuvasta tilauksesta.

Voit aloittaa Fastmailin käytön vain siirtymällä verkkosivustolleen ja kirjautumalla sisään sen online-lomakkeilla. Sinun on annettava salasana ja hyväksyttävä käyttöehdot (joka ei sisällä massa- tai ei-toivottujen sähköpostien lähettämistä). Vapaita käyttäjiä muistutetaan myös siitä, ettei palvelua käytetä kaupallisiin tarkoituksiin, tätä varten on tarpeen ostaa tilaus.

pikaposti ilmainen kirjautumislomake

Napsauttamalla aloittavaa 30 päivän kokeiluversiota siirretään sitten toiselle lomakkeelle, joka edellyttää puhelinnumeron luovuttamista. Tämä on erittäin pettymys palvelun osaan, koska mieluummin voisimme vahvistaa tilin sähköpostitse. Puhelinnumeron luovuttamista pidetään aina erittäin tunkeutuvana, ja tämä ei ole hyvä muoto palvelulle, jonka väitetään olevan yksityisyyttä edistävä.

pikaposti ilmainen puhelinnumerosi tarkistaminen

Kun olimme vahvistaneet puhelinnumeromme, pystyimme aloittamaan ilmaisen tilin käytön ilman ongelmia. Aluksi tarkistimme sen tuontiominaisuuden saatavuuden. Olimme mielellämme, että on mahdollista tuoda sähköposteja ja yhteystietoja automaattisesti toisesta sähköpostiohjelmasta.

Fastmailissa on sisäänrakennettu tuontiominaisuus, jonka avulla voit siirtää sähköposteja vanhasta tilistä, kuten Gmail, Yahoo, Outlook, iCloud, tai IMAP: n kautta mistä tahansa kolmannen osapuolen asiakkaasta. Yhteystiedot voidaan ladata osoitekirjatiedoston, kuten CSV: n (yleisin menetelmä) kautta. Kalenterimerkinnät voidaan myös tuoda ilman ongelmia.

Voit käyttää tuontiominaisuuksia - samoin kuin asennusoppaita Fastmailin saamiseksi työskentelemään kolmannen osapuolen sähköpostiohjelman kanssa ja mobiilisovellusten kanssa - napsauttamalla asiakkaan vasemmassa yläkulmassa (sähköpostiosoitteesi vieressä) olevaa alanuolta ja valitsemalla asetukset.

Hanki pikapostia työskentelemällä kolmansien osapuolien sovellusten kanssa

Tuomme joitain yhteystietoja CSV-tiedoston avulla ilman ongelmia (vCard3 on myös saatavana). Olemme myös tuoneet muutaman sähköpostin Gmailista tarkistaakseen, että tuontiominaisuus toimii. Sinun on tehtävä vain varmistaaksesi, että IMAP on käytössä Gmail-tililläsi.

Tässä vaiheessa tarkistimme myös vientiominaisuuden, jota sinun tulisi käyttää, jos päätät joskus jättää Fastmailin toiseen palveluun. Meillä oli vaikea katsoa vientiominaisuutta ja joutui etsimään verkkosivustolta apua.

Huomasimme, että yhteystietojen viemiseksi sinun on tehtävä ryhmä ja lisättävä yhteystiedot siihen ryhmään. Kaikkia yhteystietoja, jotka on lisätty oletusarvoisesti sähköpostitilin mukana olevaan ”Ei ryhmää” -kansioon, ei voida viedä. Teimme ryhmän ja lisäsimme siihen kontaktin testataksesi sitä.

pikapostiyhteydet

Napsauttamalla Viedä tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja, kuten CSV-tiedostot Outlookille tai Yahoo, vCard-tiedostot, .adr-tiedostot Opera ja LDIF-tiedostot Thunderbird. Tämä on mukava, laaja valikoima vaihtoehtoja, joiden pitäisi tehdä muuttumisesta helppoa kaikille.

Muistiinpanot-ominaisuus on hieno lisäys, jonka avulla voit pitää muistiinpanoja tallennettuna pilveen, missä niitä ei voi kadota. Muista kuitenkin, että näitä ei ole suojattu päästä päähän -salauksella, mikä tarkoittaa, että Fastmail-henkilökunta tai viranomaiset voivat käyttää niitä, jos he palvelevat Fastmailia optiolla..

pikapostin testausmuistiinpanot

Kalenteritoiminto on hieno käyttäjille, jotka tulevat palveluista, kuten Google, jotka ovat tottuneet laajempaan valikoimaan ominaisuuksia. Kalenterin asettaminen on erittäin helppoa, ja on mahdollista kutsua yhteyshenkilöitä kokoukseen automaattisella sähköpostilla, mikä on hienoa.

pikapostikalenteri

Mahdollisuus ladata ja tallentaa asiakirjoja on myös suuri, ja pidämme siitä, että voit luoda omia kansioita, jotta kaikki säilytetään siististi. Muista kuitenkin vielä kerran, että tämä palvelu ei tarjoa tiedostoillesi koodausta päästä toiseen.

lataa pikapostitiedostot

Kun kyse on itse sähköpostien lähettämisestä, olimme selvästi pettyneitä siihen, että et voi käyttää PGP: tä natiivisti web-asiakasohjelmassa. Yritys väittää, että se ei tarjoa PGP: tä sen mielestä pätevinä turvallisuussyistä, jotka voit löytää sen verkkosivuilta. Monille ihmisille, jotka jo käyttävät PGP: tä (ja tarvitsevat sitä); integraatio olisi hyödyllistä.

Siellä on paljon suojattuja sähköpostipalveluntarjoajia, jotka sallivat sinun tehdä tämän, ja mielestämme PGP on olennainen osa kaikkia sähköpostipalveluita, jotka väittävät tarjoavan suojattuja sähköpostitusominaisuuksia. Meillä ei kuitenkaan ollut vaikeuksia määrittää Mailvelope-laajennusta toimimaan tämän web-asiakkaan kanssa. Siten on mahdollista aloittaa suojattujen sähköpostien lähettäminen ilman liikaa vaivaa.

Nautimme todella myös siitä, että tilien luomiseen liittyviä oppaita on helppo käyttää työskentelemään kolmannen osapuolen sähköpostiohjelman kanssa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää tätä sähköpostin tarjoajaa minkä tahansa haluamasi sähköpostiohjelmiston kanssa.

Lopuksi voimme todistaa tämän palvelun helpon käytön. Kaikki toimii niin kuin pitäisi, eikä koskaan ole vaikea löytää jotain mitä tarvitset. Siksi voimme suositella tätä palvelua aloittelijoille, jotka haluavat siirtyä pois invasiivisista palveluista, kuten Google.

Toisaalta, jos olet siirtymässä Googlesta ja maksat palvelusta, suosittelemme todennäköisesti hyppyä palveluun, joka tarjoaa sähköpostien, tiedostojen ja muistiinpanojen suojatun päästä päähän -salauksen..

Turvallisuus ja yksityisyys

Australiassa sijaitsevat palvelimet Yhdysvalloissa eivät heräytä suurta luottamusta. Australian ja Yhdysvaltojen tiedetään toimivan yhdessä tiedustelukysymyksissä, ja tätä korostaa niiden yhteinen sitoutuminen Five Eyesiin.

Yhdysvalloissa sijaitsevien palvelimien käyttö tarkoittaa, että Yhdysvaltain viranomaiset voivat suorittaa Fastmailin palvelimille mahdollisuuden hyökkäysten tai palvelun perusteella. Koska Yhdysvallat panee täytäntöön gag-määräyksiä, FastMail-tilaajat eivät koskaan tiedä, että Yhdysvaltain (tai Australian) hallitus on saanut heidän sähköpostinsa käyttöön..

Tämä potentiaali on erittäin ongelmallinen, koska Fastmail ei ole palvelu, joka tarjoaa päästä päähän -salauksen. Yritys uskoo, että kuluttajat haluavat mieluummin mahdollisuuden palauttaa tilinsä ja etsiä sähköpostistaan, ja se käyttää näitä syitä perustella palvelinpuolen salaus..

Seurauksena on, että Fastmail hallitsee salausavaimesi puolestasi - ja on mahdollista, että sen työntekijät voivat käyttää sähköpostien sisältöä. Se tarkoittaa myös, että Fastmail pystyy luovuttamaan salausavaimesi viranomaisille pääsyn sähköpostiviestiesi, muistiinpanojesi ja tiedostoihisi sisällölle, jos niille toimitetaan määräys. Tämä on kaukana ihanteellisesta.

Fastmail väittää verkkosivustollaan, että palvelimillaan oleva tieto on suojattu, koska se tallentaa salausavaimet tileille erillään tiedosta. Tosiasia, että kun sekä salasanat että tiedot tallennetaan yrityksen palvelimille, on lisääntynyt hakkeroinnin riski.

Niille käyttäjille, jotka ovat vainoharhaisia ​​altistaakseen itsensä näille riskeille, ainoa vaihtoehto on lähettää salattuja viestejä asiakaspuolen sähköpostin salauksella. Tämä on mahdollista Fastmail-tilillä, mutta se ei ole saatavana natiivina Fastmailin verkkoportaalissa tai erillisissä sovelluksissa..

Tuntemattomista syistä Fastmail ei ota käyttöön julkisen avaimen salausta, kuten OpenPGP tai S / MIME. Tämä tarkoittaa, että joudut lähettämään salattuja sähköposteja kolmannen osapuolen laajennuksen, kuten Mailvelope, tai kolmannen osapuolen asiakkaan, kuten Mozilla's Thunderbird, kanssa. Fastmail tarjoaa IMAP-, POP3- ja SMTP-protokollat, joten voit asettaa tilisi toimimaan PGP: tä toteuttavan kolmannen osapuolen sähköpostiohjelman kanssa, eikä se ole vaikeaa. Tämä on kuitenkin ainoa tapa varmistaa, että sähköpostisi eivät istu FastMailin Yhdysvaltain palvelimilla yksinkertaisella tekstillä.

Tosin Fastmail lupaa olla katsomatta sähköpostien sisältöä avainsanatutkimuksen ja mainostarkoituksiin. Jos sille kuitenkin annetaan määräys, sillä ei olisi muuta vaihtoehtoa kuin antaa viranomaisille pääsy sähköpostiisi.

Fastmailin sitoutuminen avoimeen lähdekoodiin on hiukan kaksipuolinen kolikko. Toisaalta Fastmail perustuu Cyrukseen - avoimen lähdekoodin postipalvelimeen, johon se osallistuu voimakkaasti. Se myös suorittaa JMAP: n (avoin standardiprotokolla). Tämän lisäksi koko Fastmailin ohjelmisto on omistusoikeus.

Koska suljetun lähdekoodin asiakkaita on, alustan tarkistaminen on mahdotonta. Ja seurauksena on tarpeen luottaa siihen, että yritys tekee tietosi kanssa sanotun. Tämä luottamusosa poistetaan, kun sähköpostin tarjoaja tekee koko lähdekoodinsa tarkastettavissa (avoin lähdekoodi).

Uhkamallista riippuen, tämän yrityksen käyttämä omistusohjelma ei välttämättä ole ongelma, etenkin yrityksen avoimien tietosuojakäytäntöjen vuoksi. Paranoidille, suljetun lähdekoodin, yhdysvaltalaisten palvelimien, Australian lainkäyttövallan ja palvelinpuolen salauksen (vastapäätä nolla-tietämystä) yhdistäminen saattavat kuitenkin riittää poistamaan sinut käytöstä..

Viimeinkin tarkistimme Fastmailin TLS / SSL: n varmistaaksemme, että se toteuttaa passitusturvallisuuden tehokkaasti. Testasimme palvelun Qualys SSL Labs: lla ja ilmoitamme mielellämme, että yritys sai A + -arvon. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa, että yrityksen SSL-tietoturva on otettu käyttöön oikein, ja tietosi tulisi olla suojattuina kuljetuksen aikana.

Jokaiselle, joka päättää käyttää tätä sähköpostipalvelua verkkoportaalin kautta, on myös tärkeää muistaa, että se toteutetaan JavaScriptin (JS) avulla. Kuten kaikissa selaimessa toimivissa JS-sovelluksissa, tämä tekee siitä haavoittuvan keskinäisen hyökkäyksille, jotka johtuvat tavasta, jolla JS kommunikoi selaimesi kanssa. Seurauksena on, että hakkeri voi pakottaa avaimet Fastmail-käyttäjiin, mikä antaisi heille pääsyn sähköpostien sisältöön..

Tosin tämä ei ole Fastmailille ainutlaatuinen; se koskee kaikkia selaimesi käyttämiä sähköpostiohjelmia. Ja tämä virhe on mahdollista kiertää. Tämän haavoittuvuuden ratkaisemiseksi on suoritettava Fastmailin tarjoamat erilliset sähköpostiohjelmat tai, mikä vielä parempaa, kolmannen osapuolen sähköpostiohjelma, joka sallii myös sähköpostien salaamisen suojatulla PGP: llä..

On myös syytä todeta, että olimme pettyneitä siitä, että jouduimme toimittamaan puhelinnumero tilaamiseksi, mikä on tunkeutuva vaatimus palvelupohjaiseen yksityisyyden ympärille.

Asiakaspalvelu

Asennusoppaiden lisäksi, joiden avulla palvelu saadaan toimimaan kolmansien osapuolien asiakkaiden kanssa, Fastmaililla on verkkosivuillaan laaja määrä tukidokumentaatiota ja UKK-kysymyksiä. Voit käyttää näitä napsauttamalla Tuki sen verkkosivuilla. Löysimme artikkeleiden, tukiopasten ja UKK-vastausten olevan hyvin kirjoitettuja ja ne tarjoavat apua, jota useimmat ihmiset tarvitsevat palvelun käyttämiseen.

Kaikille, jotka tarvitsevat lisäapua, on mahdollisuus lähettää sähköpostia sähköpostitse. Käy vain sen verkkosivujen alatunnissa ja napsauta Ota yhteyttä. Täältä löydät yhteydenottolomakkeen, jolla voit kysyä kysymyksiä, joihin vastataan sähköpostitse.

Havaitsimme yrityksen olevan tarkkaavainen tarpeidemme suhteen, ja he toimittivat kaikki tarvittavat vastaukset. Meidän oli kuitenkin odotettava hetken aikaa vastauksia aikaeron takia. Siksi on reilua sanoa, että tuki ei ole vuorokauden ympäri, ja toisin kuin joissakin muissa palveluissa, ei ole live-chat-tukea.

Kaiken kaikkiaan, emme löytäneet mitään kaupan rikkomista, ja meille vaikuttivat verkkosivustolla olevat resurssit ja sen tukihenkilöstön tietämys..

johtopäätös

Fastmail on edullinen sähköpostin tarjoaja, joka myy itsensä turvallisena vaihtoehtona suosituille ilmaisten sähköpostipalveluntarjoajille.

ilmainen vs. maksettu palvelun versio

On hienoa, että Fastmail ei pääse käyttäjien sähköpostien sisältöön nuoruuttaakseen mainostarkoituksiin ja luodakseen tuloja, mutta tästä sähköpostipalvelusta puuttuu paljon turvaominaisuuksia, joita haluaisimme.

Tilien todellinen päästä päähän -salaus mahdollistaisi käyttäjien hallita sähköpostien, muistiinpanojen ja tiedostojen turvallisuutta. Ja täysin avoin lähdekoodi olisi mielestämme parempi. Yrityksen tukikohta Australiassa asetti sen erittäin tunkeutuvan hallituksen armoille, ja se, että sen palvelimet sijaitsevat Yhdysvalloissa, soivat hälytyskellot. Kaikkia näitä tekijöitä on otettava huomioon, jos välität todella yksityisyydestä.

Palvelu itsessään on ominaisuuspakattu ja helppokäyttöinen, ja voimme ehdottomasti suositella sitä aloittelijoille. Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä yritys on parempi kuin Googlen kaltainen, mutta joudut silti luottamaan siihen sanottuihin asioihin.

Fastmail ei ole kallista, ja niin kauan kuin käytät sitä sähköpostien lähettämiseen PGP: n avulla, voit käyttää sitä turvallisten sähköpostien lähettämiseen. Emme kuitenkaan voi ajatella, että jos yrität jättää Google taakse, voit löytää jotain, jolla on vielä parempi tietoturva.

Toisaalta, jos et pidä ajatuksesta, että et voi palauttaa tiliä, jos kadotat salasanasi, et halua sähköpostitiliä, joka on salattu kokonaisuudesta loppuun. Ja tästä syystä Fastmail on erittäin hyvä vaihtoehto, joka kannattaa ottaa koekäyttöön 30 päivän ilmaisen kokeilunsa ansiosta..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me