FlashRouters-arvostelu

FlashRouters


FlashRouters on yhdysvaltalainen yritys, joka on rakentanut itselleen hiukan ainutlaatuisen markkinaraon. He myyvät reitittimiä, jotka on esivalotettu DD-WRT- tai Tomato-ohjelmistolla. Tässä katsauksessa tarkastelemme sekä heidän leimahtuneita reitittimiä että omaa FlashRouters VPN -sovellustaan.

ProPrivacy.com Pisteet
8 10: stä

Yhteenveto

He tekevät tiivistä yhteistyötä monien VPN-palveluntarjoajien kanssa. Siksi he todennäköisesti toimivat VPN-palveluntarjoajasi kanssa. FlashRouters tarjoaa siis valmiita plug-and-play-VPN-reitittimen ratkaisuja.

He ovat nyt myös kehittäneet oman DD-WRT-sovelluksen, joka toimii DD-WRT-laiteohjelmiston lisäosana. Sovelluksen avulla voit vaihtaa helposti useiden suosittujen VPN-palveluiden välillä ja lisätä joitain hyödyllisiä VPN-liittyviä ominaisuuksia.

Hinta

FlashRouters myy 15-20 erityyppistä reititintä kolmelta johtavalta valmistajalta: Linksys, Netgear ja Asus. Niiden myymät mallit vaihtelevat huippuluokan esimerkeistä, kuten Netgear R6400 (150 dollaria), täydellisiin voimalaitoksen reitittimiin, kuten ASUS RT-AC5300 (499,99 dollaria). Nämä hinnat ovat samanlaisia ​​ja joissain tapauksissa alhaisemmat kuin kilpailijoidensa.

Tästä hinnasta saat myös heidän fantastisen tukensa, jonka määrittelemme myöhemmin tässä viestissä. Se on kalliimpaa kuin jos ostaisit reitittimen yksin ja sitten salamasit sen itse, mutta sinulla voi olla joitain ongelmia.

FlashRoutersin reitittimet esivalitaan aina onnistuneesti. Ne korvaavat valmistajan takuun, jonka on antanut FlashRouters (90 päivää, pidennettävissä kahteen vuoteen lisäkustannuksin).

VPN-sovellus tulee ilmaiseksi kaikille tuetuille FlashRouters-reitittimille.

FlashRouters VPN -sovelluksen ominaisuudet

FlashRouters VPN -sovellus on täynnä hienoja ominaisuuksia:

 • Vaihda helposti valittavien VPN-palvelujen välillä
 • Globaali tappikytkin
 • Laitteiden käytännön reititys
 • Isäntien (verkkotunnusten) käytäntöjen reititys

Tällä hetkellä se tukee 11 VPN-palvelua: Black Box Unzoner (vain lukituksen estävä palvelu), ExpressVPN, HMA, IPVanish, IVPN, NordVPN, yksityinen Internet-yhteys (PIA), ProtonVPN, PureVPN, SaferVPN, VyprVPN ja Windscribe..

On syytä huomata, että DD-WRT tukee itse manuaalista määritystä melkein kaikille VPN-palveluille, jotka tukevat PPTP: tä ja OpenVPN: tä. Siksi, jos ostat reitittimen FlashRoutersilta, mutta et halua käyttää jotakin sen sovelluksen tukemista VPN-palveluista, voit. Sinun on kuitenkin määritettävä se manuaalisesti, etkä hyöty sovelluksen tarjoamista lisäominaisuuksista.

Tuki

FlashRoutersilla on laajat tukimekanismit: sähköposti, lippu, suorakeskustelu, etätyöpöytä, tietokanta ja puhelin. Vaikka mikään näistä ei ole ympäri vuorokauden, on hienoa nähdä niin merkittävä alue.

Heidän live-chat-, sähköposti- ja lippujärjestelmänsä vastasivat yleensä nopeasti. He pystyivät auttamaan meitä useimmissa ongelmallisissa asioissa. Monimutkaisissa asioissa, joissa he tarvitsevat pääsyn työpöydällesi, tarvitset todennäköisesti etätukea. Testasimme myös tämän, ja se oli upea.

Sovelluksen osalta he toimittavat myös asennusohjeet verkkosivustollaan. Tämä sisältää asennusohjeet joillekin tuetuille VPN-palveluntarjoajille. Kummallisesti ei ExpressVPN: lle, jolla on erän monimutkaisimmat asennusvaatimukset.

Koimme joitain sovelluksen kanssa liittyviä ongelmia, kun tarkastelimme sitä ensimmäistä kertaa, mutta FlashRouters-tukitiimin vastaus oli meille erittäin vaikuttunut. He ovat työskennelleet ahkerasti ongelmien tunnistamiseksi ja ajaneet nopeasti firmware-päivityksiä, kun ongelma on vahvistettu.

Prosessi

Saimme välähtäämme reitittimen, joka toimii Tomato-ohjelmistolla. Laatikon sisällä oli myös opas asetusten määrittämiseen ja optimointiin. Koko prosessi tilauksesta asennukseen oli nopeaa ja helppoa.

FlashRouters-sovelluksen käyttäminen edellyttää tilausta jollakin sovelluksen tukemista VPN-palveluista. Jos sinulla ei vielä ole sellaista, sinun on kirjauduttava siihen.

Päästäksesi sovellukseen kirjaudu sisään reitittimen DD-WRT-ohjauspaneeliin selaimessa -> Tila-välilehti -> Minun sivuni. Teoriassa voit myös kirjoittaa ”flashroutersapp.com” URL-palkkiin pikakuvakkeena, mutta tämä ei koskaan toiminut meille.

DD-WRT-ohjauspaneeli

FlashRouters DD-WRT -sovellus

Pääsivu

Sovelluksen pääsivulla voit valita VPN-palvelusi tuettujen palveluntarjoajien luettelosta. Useimmissa tapauksissa sinun täytyy sitten kirjoittaa vain käyttäjänimesi ja salasanasi, valita palvelimen sijainti ja muodostaa yhteys.

Flashrouters VPN -sovellus

Yksi ongelma, jonka havaitsimme, on, että palvelimen sijaintinimet perustuvat nimiin, jotka palveluntarjoajat ovat antaneet OpenVPN-määritystiedostoilleen (.ovpn). Kuten alla olevasta esimerkistä voidaan nähdä, joissakin tapauksissa nämä nimet voivat olla melko salaperäisiä ja vaativat tietyn VPN-terminologian ymmärtämisen!

Flashroutersin VPN-sijainnin valitsin

Onneksi sovelluksen avulla voit lajitella VPN-palvelimet valitsemasi maan mukaan lähimmän palvelimen mukaan. Vaihtoehtoisesti voit antaa sovelluksen valita palvelimen puolestasi sen perusteella, mikä palvelin on vähiten ladattu tietyssä maassa.

Flashrouters VPN-maanvalitsin

FlashRouters ilmoittaa meille, että testit paljastavat, että vähiten ladatun palvelimen valitseminen johtaa lähes aina parhaaseen suorituskykyyn (jopa enemmän kuin palvelimen valitseminen lähimmästä maasta).

Sovelluksen pääsivulla voit myös valita VPN-yhteyden automaattisen yhdistämisen, kun reititin käynnistyy, ja ottaa käyttöön globaalin tappauskytkimen.

Suurin osa VPN-palveluista tarvitsee vain käyttäjätunnuksen ja salasanan yhteyden muodostamiseksi, mutta ExpressVPN: n kanssa sinun on myös liitettävä käyttäjän varmenne ja yksityinen avain. Ohjeita tämän tekemiseksi ei tällä hetkellä ole, vaikka pystyimme päättelemään tietoja yleisemmistä DD-WRT-ohjeista FlashRouters-verkkosivustolla..

Pieni virhe on, että jos vaihdat VPN-palveluntarjoajaa, kirjautumistietojasi ei tallenneta seuraavan kerran, kun valitset palveluntarjoajan. Tämä ongelma on kuitenkin enemmän haittaa itsemme kaltaisille tarkastajille kuin useimmille VPN-asiakkaille.

Killswitch

Sovelluksen mukana tulee tap-kytkin, joka katkaisee reitittimen Internet-yhteyden, jos VPN-yhteys epäonnistuu. Tämä on olennainen turvaominaisuus, joka estää todellisen IP-osoitteesi paljastamisen, kun näin tapahtuu.

Käytännössä se estää myös kaikki DNS-vuodot, mikä ei ole yllättävää, koska ”tap-kytkin” käyttää reitittimen palomuurin seiniä varmistaakseen, että Internet-yhteyttä ei ole mahdollista VPN-liittymän ulkopuolella. Sellaisena se toimii yhtä hyvin estämään IP-vuotoja samoin kuin tappava kytkin.

Killswitchina se toimii ... mutta hiukan liian hyvin. Emme pystyneet menemään yli muutaman minuutin ajan tappajakytkimen ollessa käytössä ennen Internet-yhteytemme menettämistä. Tämä ei ehkä ole ollut niin ärsyttävää, jos sovellus yhdisti VPN: n välittömästi uudelleen. Mutta sellaisena kuin se oli, meidän oli poistettava kytkin manuaalisesti käytöstä aina Internetin käyttämiseksi.

Ei kulunut kauan ennen kuin olimme niin ärsyttäviä tästä, että poistimme vain tappauskytkimen käytöstä, mikä myös tarkoitti, että menetimme DNS-vuodonsuojauksen.

vaihtoehdot

Asetukset-sivulla voit asettaa käytännön reitityksen laitteille ja isäntille. Tätä kutsutaan usein muualla split-tunneloinniksi. Laitteiden käytäntöreititys antaa sinun valita, miten jokainen reitittimeen kytketty laite toimii VPN-yhteyden kanssa. Valittavana on kolme vaihtoehtoa:

 • Oletus: liikenne laitteelle ja laitteesta reititetään VPN-tunnelin läpi, jos VPN on käytössä. Jos tappikytkin on oletuksena päällä, laite käyttää sitä myös.
 • Killswitch: sama kuin oletus, mutta globaalin tappikytkimen ollessa käytössä, jos se ei ole oletuksena käytössä.
 • VPN-ohitus: liikenne laitteelle ja laitteesta ei kulje VPN-tunnelin läpi.

Flashroutersin VPN-reititysvalitsin

Jotta VPN-ohitusvaihtoehto voidaan ottaa käyttöön, sinun on vaihdettava asetus tavallisessa DD-WRT-käyttöliittymässä ja käynnistettävä reititin uudelleen. Tämä on tarpeeksi helppoa, ja se on tehtävä vain kerran. Se toimi ilmoitetulla tavalla, kun testasimme sitä.

Isäntäkäytäntöjen reititys antaa sinun määrittää, kuinka tiettyjä verkkotunnuksia, IP-osoitteita tai IP-alueita käsitellään. Yhteydet määriteltyihin isäntälaitteisiin voidaan joko pakottaa menemään aina VPN: n läpi (onko muuten käytössä tai ei) tai voidaan vapauttaa VPN: stä.

Flashrouters VPN -isäntäkoneet

Tämä on aika siistiä, mutta mukana on suuri varoitus. Se ei toimi sivustoilla tai palveluilla, jotka ratkaisevat useita verkkotunnuksia, kuten Netflix, Amazon, BBC iPlayer ja monet muut suositut suoratoistopalvelut..

Koska omien maiden streaming-palveluiden vapauttaminen, jotka muuten estävät VPN-yhteyksiä, on merkittävä syy haluta tätä ominaisuutta, tämä on pieni pettymys. Itse asiassa se ei edes näyttänyt toimivan google.com-sivustossa, joka on esimerkki käyttöohjeesta!

DNS vuotaa

Suoritimme IPv4 DNS- ja WebRTC-vuodot ipleak.net: n avulla. Emme voineet testata IPv6-vuotoja, koska palveluntarjoajamme ei tue IPipv6-yhteyksiä.

Reitittimeen liitetyissä Windows- ja Android-laitteissa ei havaittu DNS- tai WebRTC-vuotoja, mutta MacBook-tietokoneellamme tapahtui säännöllisiä IPv4-DNS-vuotoja käytettäessä VPN: tä ilman tap-kytkintä käytössä.

Testasimme sekä Firefoxissa että Chromessa Private / Stealth -tilaa, jotta välimuistiongelmat eivät saastuta tulosta. Korostamme, että nämä olivat säännöllisiä DNS-vuotoja, ei selaimen vuotoja WebRTC: n kautta.

Kuten olemme kuitenkin todenneet, globaalin tappikytkimen kytkeminen päälle korjasi ongelman. FlashRoutersin tulisi todella harkita globaalin tappikytkimen nimeämistä globaaliksi tappikytkimeksi ja DNS-vuodonsuojaukseksi. Mutta kuten myös huomautimme, tappikytkin oli niin ärsyttävä, että pakotettiin sammuttamaan se. Joka meille aiheutti DNS-vuodon.

FlashRoutersin tulisi varoittaa käyttäjää käyttämään sitä DNS-vuodonsuojaukseen. Muutoin monet käyttäjät todennäköisesti eivät autuaan tietävät, että he saattavat surffata Internetissä heidän todellisen IP: nsä paljastettua, kun he ajattelevat sen olevan piilotettu VPN: n taakse..

FlashRouters: Päätelmät

Me pidimme

 • Se on helpoin tapa määrittää VPN VPN-reitittimelle!
 • Sovellus ilmaiseksi kaikille tuetuille FlashRouters-reitittimille
 • Vakaa VPN-palvelualue on tuettu
 • Käytäntöjen reititys (jaettu tunnelointi) laitteille
 • Isäntäkäytäntöjen reititys
 • Globaali tappikytkin (toimii myös DNS-vuodonsuojauksena)
 • Upea tuki
 • Upeat reitittimet

Emme olleet niin varmoja

 • Isäntäkäytäntöjen reititys ei toimi monissa sivustoissa, joissa se olisi hyödyllisintä

Vihasimme

 • Käyttäjiä tulisi varoittaa, jotta tap-kytkin otetaan käyttöön, jotta varmistetaan, että DNS-vuotoja ei tapahdu
 • Tappokytkin oli niin epävakaa, että meidän piti poistaa se käytöstä. Mikä merkitsi myös sitä, että menetimme DNS-vuotosuojauksen.

FlashRouters DD-WRT -sovellus on ylivoimaisesti helpoin tapa käyttää VPN: ää reitittimessä. Aikana. Ja maailmanlaajuiseen tappokytkimeen ei sovelleta, se toimii hyvin. Isäntökäytäntöjen reititys on myös periaatteessa suuri - jos vain löydämme verkkosivuston, joka toimii, haluamme käyttää sitä!

Tapauskytkimen ongelmat ovat täydelliset. Löysimme sen olevan liian epävakaa käyttämään. Ongelmaa vain lisää se, että havaitsimme DNS-vuodot, kun tappikytkintä ei ole otettu käyttöön.

Itse välähtuneet reitittimet ovat kuitenkin fantastisia, ja kaiken kaikkiaan, emme löydä paljon vikoja FlashRoutersilla! Jos haluat DD-WRT- tai tomaattireitittimen ja pelkäät tehdä sitä itse - tämä on vastauksesi! Siirry FlashRoutersiin saadaksesi lisätietoja esipalautettujen VPN-reitittimien upeasta maailmasta. Tai tarkista parhaiten myyvä Linksys WRT3200ACM VPN-reitittimelle, jonka tiedetään olevan valtava arvo.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me