FrootVPN-arvostelu

FrootVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 2,99
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
7,5 10: stä

Yhteenveto

FrootVPN tunkeutui VPN-kohtaukseen vuonna 2014, ja valtava asiakaskunta rakensi näennäisesti yön yli Pirate Bayn hienon mainonnan ansiosta. Mikä alkoi ilmaisena palveluna, on nyt kenties edullisin VPN-verkko. Joten miten FrootVPN vertaa joihinkin alan vakiintuneisiin toimijoihin? Jatka FrootVPN-arvosteluani lukemista!

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  10 Mbps
 • Toimivalta
  Ruotsi
 • Samanaikaiset yhteydet
  3
 • Maat
  19

ominaisuudet

FrootVPN sijaitsee Ruotsissa, joka on osa Makedoniaa "Neljätoista silmää" verkkoon. Näillä 14 maalla on erilaisia ​​sopimuksia tiedon keräämiseksi ja jakamiseksi keskenään. Tämä ei ole ihanteellinen, jos etsit täydellistä yksityisyyttä verkossa, mutta koskea tätä myöhemmin katsauksessa.

Huomautan myös tässä FrootVPN-katsauksessa, että palveluntarjoaja aloitti alun perin ilmaisena palveluna, siirtyen vain maksulliseksi palveluksi, kun toimintakulut ja käyttäjäkunta tulivat liikaa käsittelemään.

FrootVPN: llä on 36 palvelinta 19 maassa, joista 12 sijaitsee Ruotsissa. Saatavilla on hieno sekoitus sijainteja, mukaan lukien Venäjä, Brasilia ja Israel.

FrootVPN-suunnitelman ostaminen antaa sinulle jopa kolme samanaikaista yhteyttä palveluun, tai voit yksinkertaisesti määrittää reitittimen FrootVPN-palveluun etkä koskaan tarvitse huolehtia kaikkien laitteidesi suojaamisesta..

Käy FrootVPN: ssä »

Hinnoittelu ja suunnitelmat

Voi olla liian vähäistä sanoa, että FrootVPN: llä on suoraviivainen hinnoittelustrategia. Saatavana on yksi suunnitelma, jonka hinta määräytyy tilauksen keston perusteella. Yksi kuukausi FrootVPN: tä maksaa 4,99 dollaria, kun taas kolme kuukautta laskee 3,99 dollariin (yhteensä 11,97 dollaria). Koko vuoden tilaus maksaa sinulle 2,99 dollaria kuukaudessa (yhteensä 35,88 dollaria). Tämä FrootVPN-arvostelu tarkastelee sitä, mitä saat rahoillasi.

Huomasin FrootVPN-tarkastelun aikana, että palveluntarjoaja on yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, koska minkä tahansa alhaisemman hinnan myöntäminen antaa sinulle todennäköisesti ilmaisen VPN: n! On myös hienoa nähdä, että FrootVPN: llä ei ole oletuksena automaattista uusimista, ominaisuus, joka voi aiheuttaa paljon turhautumista.

FrootVPN hinnoittelu

Jos kirjaudut FrootVPN: hen, sinulla on 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos et ole tyytyväinen palveluun..

FrootVPN hyväksyy kaikki tärkeimmät luottokortit sekä Paypalin. Bitcoin-maksu on mahdollista myös BitPayn kautta, mikä antaa asiakkaille ylimääräisen nimettömyyden.

Nopeus ja suorituskyky

VPN-palveluiden tarkistamisessa nopeus on ehkä tärkein testi. On syytä huomata, että OpenVPN voi johtaa hitaampaan nopeuteen, jota pidin mielessäni FrootVPN: n testauksessa.

FrootVPN-nopeus

Kaaviot osoittavat suurimman, alimman ja keskimääräisen nopeuden kullekin palvelimelle ja sijainnille. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä.

Valitettavasti en pystynyt muodostamaan yhteyttä FrootVPN-palvelimiin Isossa-Britanniassa tai Ranskassa. Lisäksi nopeudet kautta linjan olivat heikkoja, vaikka OpenVPN: n hitaammat nopeudet otettaisiin huomioon.

Osana nopeustestejäni suoritin myös joitain IP- ja DNS-vuotokokeita nähdäkseni vuotaako FrootVPN mitään näistä tiedoista palvelun kautta. Olin iloinen siitä, että FrootVPN: llä ei ollut vuotoja, mutta suosittelen tarkistamaan tämä itsellesi ipleak.net: n tai vastaavan testin avulla.

Turvallisuus ja yksityisyys

FrootVPN: n tukemat VPN-protokollat ​​sisältävät OpenVPN, PPTP ja L2TP. Olin iloinen siitä, että FrootVPN suositteli OpenVPN: ää, vaikka suorituskyky heikentyisi hieman.

Kuten aiemmin mainitsin tässä FrootVPN-katsauksessa, se on ruotsalainen yritys, ja siihen sovelletaan tietojen säilyttämistä ja jakamista koskevaa neljätoista Eyes -sopimusta. Ruotsi ei ole yksityisyyden suhteen yhtä kauhea kuin Yhdysvallat tai Iso-Britannia, mutta mahdollisuus, että tietosi jaetaan 14 maan kesken, ei ole ihanteellinen, kun etsit täydellistä yksityisyyttä. Voit lukea lisää Fourteen Eyes -ryhmästä täältä.

FrootVPN suorittaa AES-256-CBC-salauksen yhdessä SHA-384-hash- ja 2048-bittisen avaimen kanssa. TLS 1.1+: lle on myös tuki Perfect Forward Secrecy -sivuston kautta, mikä osoittaa edelleen, että FrootVPN välittää asiakastietojen suojaamisesta..

FrootVPN väittää pitävänsä tiukkaa kirjautumattomuutta koskevia sääntöjä. Vaikka olen varma, että FrootVPN tekee kaiken mahdollisen pysyäkseen uskollisena tälle, Ruotsissa sijaitseminen altistaa sen monille "Neljätoista silmää" sopimukset.

P2P-toiminta on sallittu kaikilla FrootVPN-palvelimilla. Suosittelen kuitenkin ensin tarkistamaan palvelinluettelo ja valitsemaan sijainti, jolla palvelimen kuormitus on alhainen.

Helppokäyttöisyys

FrootVPN: llä on visuaalisesti miellyttävä verkkosivusto, joka sisältää helposti hyödyllisiä tietoja. Asiakasalueen avulla voit myös tarkastella palvelinluetteloa ja hallita tiliasetuksia. Siellä on myös mukava blogi, jossa on säännöllisiä viestejä teollisuuden uutisista ja vinkkejä VPN-palvelusta.

Valitettavasti verkkosivustolle on hajallaan melko paljon huonoa englantia (kuten alla olevasta kuvakaappauksesta näet). Olen kokenut tämän muiden palveluntarjoajien kanssa aiemmin, ja on melko pettymys nähdä, ottaen huomioon VPN-palvelun maailmanlaajuinen ulottuvuus.

FrootVPN n "Tietosuojakäytäntö" ja "Käyttöehdot" sivut myös jättävät paljon toivomisen varaa. Teksti on tuskin näkyvä, mikä näiden sivujen tärkeyden kannalta on erittäin epäilyttävää.

Tuki

Asiakastukipalvelun osalta FrootVPN: llä on lippujärjestelmä, jota on täydennetty FAQ: llä ja joillakin vianmääritysohjeilla käyttöjärjestelmästäsi riippuen. Siellä on myös live-chat-palvelu, vaikka se on saatavana vain FrootVPN: n tavanomaisena aukioloaikana.

Lähetin testilipun arkisin aamuna nähdäkseni vastauksen laadun ja kuinka nopeasti sain vastauksen. Sain tyydyttävän vastauksen alle 24 tuntia myöhemmin.

FrootVPN ylläpitää myös aktiivisia profiileja Facebookissa, Twitterissä ja Google Plus. Jos käytät näitä käyttöympäristöjä mukavasti, voit myös lähettää viestejä näihin profiileihin, jos tarvitset vastauksia nipistellä.

Prosessi

Ilmoittautuminen

Rekisteröinti FrootVPN: ään on täysin kivutonta. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja salasanan aloittamiseksi. Verkkosivusto ilmoittaa pystyvänsä viimeistelemään rekisteröintiprosessin alle kymmenessä sekunnissa.

Windows-asiakas

Kuten aiemmin mainitsin tässä FrootVPN-katsauksessa, tarjoaja ei ole ohjelmisto-asiakasohjelmaa, mikä tarkoittaa, että sinun on määritettävä kaikki laitteesi manuaalisesti.

Tämä menetelmä on työläs ja tekee palvelimien vaihtamisesta aikaa vievän tapahtuman. Ne, joilla ei ole teknistä taustaa, saattavat joutua vaikeuksiin, jos ongelmia ilmenee.

Latasin tarvittavat määritystiedostot ja kokeilin FrootVPN: ää itselleni. Tutkittuaani joitain alustavia kysymyksiä, olin yllättynyt siitä, kuinka nopea koko prosessi oli. Kun olet ladannut määritystiedostot FrootVPN-käyttäjäalueelta, sinun on vain lisättävä tiedostot OpenVPN-asiakasohjelmaan, syötettävä käyttöoikeustietosi ja olet valmis!

Muut alustat

OpenVPN-tuen seurauksena FrootVPN on saatavana melkein kaikille mahdollisille alustoille. Ainoa este on kaikkien manuaalisten asetusten tekeminen itse, mikä saattaa turhauttaa niitä, jotka eivät ole tekniikan taitajia.

Tätä FrootVPN-katsausta varten kokeilin palvelun asettamista iPhonellani iOS 9.3.5 -käyttöjärjestelmällä. Asennus oli helppoa, ja prosessi oli jopa nopeampaa kuin FrootVPN: n määrittäminen Windowsissa. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on lähettää sähköpostitse itsellesi OpenVPN-asetustiedostot ja avata se iPhonessa. Anna FrootVPN-käyttäjätiedot ja olet valmis!

Lopulliset ajatukset

Jos etsit erittäin edullista VPN: ää ja sinulla on ymmärrys VPN: n asettamisesta manuaalisesti, FrootVPN saattaa olla juuri sinulle oikea palvelu. Kiinteä salaus, paljon paikkoja ja ominaisuudet, kuten Bitcoin-maksu ja Perfect Forward Secrecy, auttavat kaikkia FrootVPN: tä olemaan kiinteä VPN.

Nopeuteen ja palvelun saatavuuteen liittyy joitain huolenaiheita, vaikka tämä saattaa olla juuri väliaikainen kysymys tämän arvioinnin kirjoittamishetkellä. Kokeile FrootVPN: ää itsellesi ja hyödynnä 30 päivän rahat takaisin -takuu saadaksesi selville, onko palvelu sinulle sopiva. Aloita napsauttamalla alla olevaa linkkiä!

Käy FrootVPN: ssä »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me