HMA-arvostelu

HMA

 • hinnoittelu

  alkaen $ 3,99
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

HMA (entinen Hide My Ass) VPN on tunnettu VPN-palveluntarjoaja, jolla on suuri asiakaskunta. Suosittelustaan ​​huolimatta sillä on hieman keskinkertainen maine VPN-teollisuudessa. Se on Yhdysvalloissa toimiva edullinen VPN-palvelu, joka pitää joitain yhteyslokeja (mutta ei käyttölokeja). Se on kuitenkin palvelu, jota sadat tuhannet ihmiset käyttävät sisällön lukituksen poistamiseen ilman ongelmia. Tässä HMA-katsauksessa tarkastellaan kaikkia tämän VPN: n näkökohtia, mukaan lukien nopeus, yksityisyys, hinnoittelu ja muut.

ProPrivacy.com Pisteet
7,8 10: stä

Yhteenveto

HMA (ent. HideMyAss) VPN: llä on yli 890 palvelinta mahtavissa 190 maassa ympäri maailmaa. Se tekee siitä sokean vaihtoehdon pääsyä sisältöön ulkomailta. HMA: lla on ohjelmisto kaikille alustoille, ja sitä on erittäin helppo käyttää. Tämä tekee HMA VPN: stä loistavan vaihtoehdon aloittelijoille. Ohjelmistoa voidaan käyttää myös enintään 5 samanaikaisessa laitteessa; mikä tarkoittaa, että tämä VPN sopii perheille tai ihmisille, joilla on paljon laitteita. Ja koska tämä VPN toteuttaa vahvan OpenVPN-salauksen; se suojaa tietosi Internet-palveluntarjoajilta ja hallituksen snoopingilta.

Pikatilastot

 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Maat
  190
 • Toimivalta
  UK
 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  63.26 Mbps

Hinta

36 kuukautta

143,64 dollaria laskutetaan joka kolmas vuosi

66% pois hinnasta

$ 3,99
kuukaudessa

24 kuukautta

119,76 dollaria laskutetaan joka toinen vuosi

58%: n alennus

$ 4.99
kuukaudessa

12 kuukautta

71,88 dollaria laskutetaan vuosittain

50% alennus

$ 5.99
kuukaudessa

HMA VPN myy kolme premium-liittymäsuunnitelmaa. Kuukausittainen suunnitelma on 11,99 dollaria, mikä on vähän tyyris. Hinnat kuitenkin laskevat huomattavasti, kun sitoudut vuodeksi (83,88 dollaria - vastaa 6,99 dollaria kuukaudessa) - tai kahdeksi vuodeksi (119,76 dollaria - vastaa 4,99 dollaria kuukaudessa). (Kirjoittamishetkellä HMA: lla on erityinen Valentines-tarjous, joka alentaa VPN: n kustannukset 2,99 dollariin kuukaudessa).

Kaikilla HMA VPN: n tilaussuunnitelmilla on samat ominaisuudet; vain hinta muuttuu. Asiakkaille annetaan mahdollisuus testata palvelua 30 päivän rahat takaisin -takuun ansiosta.

On kuitenkin syytä huomata, että käyttäjät eivät saa ylittää 10 Gt: n latauskäyttöä ennen palautuspyyntöä, koska se mitätöi sen. Et voi myöskään saada hyvitystä, jos maksat iTunesin tai Google Playn kautta: osta VPN suoraan HMA: lta, jos haluat muuttaa mieltäsi. Monet ihmiset ilmoittavat, etteivät pysty saamaan rahaa takaisin, joten muista tämä varmistaaksesi, että olet oikeutettu.

Tilauksien automaattinen uusiminen on oletuksena käytössä, joten jos et halua uusia, joudut peruuttamaan ala-alueen ohjauspaneelin alaosaan kirjautumisen jälkeen.

Maksut voidaan suorittaa luotto- tai pankkikortilla. Hyväksytään myös PayPal, iDEAL, pankkisiirto, UnionPay ja SOFORT. HMA ei hyväksy Bitcoin-maksuja.

Poista Netflix-esto?

Netflix
iPlayer

Tämän VPN: n suoratoisto on palvelu, joka täyttää kultastandardin. Se pystyy poistamaan esityksen valtavasta joukosta televisiolähetyksiä ympäri maailmaa, ja se pystyy poistamaan esto erittäin halutuille palveluille, kuten BBC iPlayer ja Netflix USA. Monet ihmiset haluavat saada tämän palvelun, koska sitä pidetään loistavana vaihtoehtona suoratoistoa varten.

HMA VPN -ominaisuudet

Torrenting
Samanaikaiset yhteydet 5
Reitittimen tuki
Portin uudelleenohjaus
Portin valinta
Maat 190
Palvelimia yhteensä 930
Reitittimiä tuettu Asus-reitittimet, tomaatti, DD-WRT, Vilfo
Paljaat metalli- tai virtuaalipalvelimet Yhdistelmä

HMA-tilauksessa on seuraavat tärkeät ominaisuudet:

 • 930 VPN-palvelinta yli 280 sijainnissa yli 190 maassa

 • Viisi samanaikaista yhteyttä

 • Tukee OpenVPN-, point-to-point tunnelointiprotokollaa (PPTP) ja Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) VPN-protokollia

 • Killswitch (vain Mac ja Windows)

 • 24/7 live chat-tuki

 • 30 päivän rahat takaisin -takuu (kunhan et lataa enempää kuin 10 Gt dataa 30 päivän aikana ja osta VPN suoraan HMA: n verkkosivustolta)

Ehkä parasta tässä VPN: ssä on palvelimien suuri määrä ympäri maailmaa. HMA: lla on palvelimia epätavallisissa paikoissa, kuten Falklandinsaaret, Papua-Uusi-Guinea, Malawi, Serbia ja monet muut. Jos sisällön lukituksen poistaminen epätavallisissa paikoissa on sinulle tärkeää; tämä palvelu saattaa olla kiinnostava.

Nopeus ja suorituskyky

ProPrivacy.com-sivustossa testaamme VPN: iä käyttämällä tieteellistä palvelinpohjaista järjestelmää. Omistusjärjestelmämme testaa VPN: t kolme kertaa päivässä kytkettynä OpenVPN-protokollan kautta (oikeudenmukaisuuden suhteen palveluntarjoajien välillä). Testaamme UK-palvelimen paikallisen purskeen (huippunopeuden) suhteen. Ja Honk Kong, Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja Australian palvelimet lataavat keskiarvot.

Katsaus hidemyass VPN: n nopeuteen

Testien aikana löysimme keskimääräiset latausnopeudet 36,6 Mbps ja purskeen nopeuden tulokset 293,9 Mbps. Nämä ovat erinomaisia ​​yhteydenopeustuloksia, jotka korostavat tämän VPN: n tehokkuutta suoratoisto- tai pelaamisen VPN: nä. Tämä VPN pystyy poistamaan HD-streamien lukituksen ilman ongelmia.

IP-vuodot, WebRTC-vuodot ja DNS-vuodot

IPv4-vuoto havaittu?
WebRTC-vuoto havaittu?
Tietorajoitukset
Kaistanleveysrajoitukset
ProPrivacy.com SpeedTest (max / sarja) 177,87
ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen) 63.26

Testasimme VPN: ää perusteellisesti IP- ja DNS-vuotojen varalta ipleak.net: n avulla. IPv4 WebRTC-, IP- tai DNS-vuotoja ei löytynyt. Tämä on hienoa, koska emme oikeastaan ​​näe aktiivista DNS-vuodonsuojausta asiakkaiden sisällä (voin vain olettaa, että se on oletuksena käytössä aina).

Tarkistetaan HideMyAss IP-vuodot

Löysimme kuitenkin IPv6 WebRTC -vuotoja sekä Windowsissa että Macissa. Tämä tarkoittaa, että joudut joko poistamaan IPv6-käytön pöytätietokoneelta, käyttämään WebRTC-lohkon laajennusta tai poistamaan WebRTC-yhteydet selaimesi sisällä.

Kaikki menetelmät korjaavat vuodon; mikä tarkoittaa, että se ei ole vakava (jos käsittelet sitä ja korjaat vuodon).

Yksityisyys ja turvallisuus

Hämmennys (varkain)
IPv4-vuodonsuojaus
IPv6-vuodonsuojaus
WebRTC-vuodonsuojaus
Tapa kytkin
Oman palvelimen / välityspalvelimen DNS valtuutettu

Tšekkiläinen Avast Software osti HMA: n viime vuonna. Sitä hallitaan ja ylläpidetään kuitenkin edelleen Isossa-Britanniassa.

Asuminen Isossa-Britanniassa riittää poistamaan jotkut ihmiset pois tästä VPN: stä. Iso-Britannia on paikka, jossa GCHQ: lla on paljon voimaa. Yhdistyneen kuningaskunnan tiedustelupalvelu on kuuluisa suorittamasta paljon valvontaa. Lisäksi hallitus pystyy antamaan optio-oikeuksia, jotka pakottavat yritykset luovuttamaan kaikki palvelimillaan olevat tiedot.

Tämä koskee - ja on entistä ongelmallisempaa - johtuen siitä, että HMS pitää yhteyslokeja aikaleimoilla, jotka on tallennettu käyttäjän IP-osoitteiden viereen. Nämä lokit ovat tarpeellisia aikakorrelaatiohyökkäyksen asettamiseksi; mikä tarkoittaa, että riittävällä vaivalla on mahdollista sitoa ihmiset toimintaan VPN: n käytön aikana.

Vaikka yllä oleva on todellisuus, on syytä huomata, että se ei vaikuta valtaosaan HMA VPN -tilaajista käytännössä. Aikakorrelaatiohyökkäys on erittäin kohdennettu hyökkäys, ja on erittäin epätodennäköistä, että hallitus edes suorittaisi sellaista mihinkään, mutta kaikkein kovempaan rikollisiin.

Tämä tarkoittaa, että päivittäisillä käyttäjillä, jotka haluavat yksityisyyttä Internet-palveluntarjoajaltaan (Torrenting-, streaming- tai jotain muuta) tai saada hakkereilta suojauksen julkisessa WiFi--tilassa, ei ole syytä olla huolissaan HMA: n käytöstä..

HMA ei pidä kirjaa siitä, mitä ihmiset tekevät verkossa, nämä käyttölokit poistetaan aina. Lisäksi HMA väittää, että se tallentaa vain yhteyden aikaleimat IP-osoitteiden viereen enintään kolmeksi kuukaudeksi. (Tämä on epätavallinen väite, koska se on suoraan ristiriidassa Yhdistyneen kuningaskunnan tutkintavaltaa koskevan lakiesityksen kanssa, jonka mukaan kaikkien yritysten on säilytettävä kirjaa 12 kuukauden ajan).

Lopuksi on syytä huomata, että on tapahtunut tapauksia, kun HMA on luovuttanut lokit poliisille. Vuonna 2011 HMA luovutti poliisille Internet-tietueet ja henkilökohtaiset tiedot Cody Kretsingeristä. Kretsinger oli LulzSecin jäsen, jota syytettiin Sony Pictures -sivuston hakkeroinnista; hänet vangittiin hakkerointisyytteistä (osittain todistettu HMA: n avulla). Vuonna 2017 Texasin Galvestonin piirikunnan tuomari pidätettiin entisen tyttöystävänsä häirinnästä. Hän oli HMA-käyttäjä, jonka IP-osoite paljastettiin yhteyden aikaleimoilla.

Salauksen toteutus

IKEv2
OpenVPN
SSTP
L2TP / IPSec
PPTP
Muut pöytäkirjat UDP, TCP

HMA-verkkosivusto väittää toteuttavansa salauksen seuraavasti:

"OpenVPN käyttää OpenSSL: ää algoritmien 3DES, AES 256, RC5, 256-bittisen salauksen kanssa ohjauskanavalle (esim. Salasana, todennus jne.)."

Paljon kaivamisen jälkeen sain kuitenkin selville, että HMA toteuttaa salauksensa seuraavasti:

 • Datakanava: Blowfish 128-bittinen salaus HMC SHA-1-hash-todennuksella.

 • Ohjauskanava: AES-256-salaus RSA-2048-kättelysalauksella ja SHA-1-hash-todennuksella. Täydellinen eteenpäin suuntautuva salaisuus saadaan Diffie-Hellman-avaimenvaihdosta.

Tämä salauksen toteutus on oikeastaan ​​vähän heikko. Yhtäältä - ohjauskanava on vahva ja täydellinen eteenpäin salaisuus on toteutettu - mikä on hienoa. Datakanava (joka voidaan hakkeroida erikseen ohjauskanavaan) on kuitenkin heikko 128-bittisen Blowfish-salauksen takia.

Blowfish 128 ei ole lähellä 256-bittisen AES-salauksen tarjoamaa suojaa (mikä on nykyään valtaosa premium-VPN-verkoista). Meidän on tunnustettava, että tämä VPN voi olla alttiina hakkeroinnille valtion tukemista tiedustelulaitoksista, kuten NSA: sta ja GCHQ: sta..

Lisäksi L2TP / IPsec-yhteys HMA: n kanssa käyttää esijaettua avainta yhteyksien todentamiseksi. Yleisesti ottaen tätä pidetään turvallisuuden kannalta kauheana, mutta HMA on vakuuttanut meille, että se ei ole ongelma, koska käyttäjänimesi ja salasanasi tarjoavat lisätodennuksen.

Lisätietoja VPN-salauksesta on VPN-salaus: Täydellinen -oppaassa.

Suosittelemme, että pidät tämän VPN: n käytön alhaisen tason tietosuojavaatimuksissa, kuten WiFi-suojauksessa ja verkkoliikenteen piilossa Internet-palveluntarjoajalta. Kaikkia, jotka tarvitsevat pysyvää tietosuojatasoa (lakimiehet, toimittajat, poliittiset toisinajattelijat jne.), Suositellaan etsimään turvallisempaa palvelua ilman lokit -käytäntöä ja vahvempaa salausta.

Asiakaspalvelu

Rahat takaisin takuu
24 tunnin tuki
Live chat
Rahat takaisin -takuun pituus 30
Ilmainen kokeilu Ei

HMA: lla on erinomaiset vaihtoehdot asiakastuen suhteen. Live-chat on saatavana verkkosivuillaan ympäri vuorokauden, ja sen edustajat ovat sekä avuliaita että asiantuntevia. Joskus edustajan kesti muutaman minuutin vastaamiseen, mutta kaiken kaikkiaan havaitsimme sen olevan melko reagoiva ja nopea. Kaiken kaikkiaan, erittäin hyvä saada nopeasti vastauksia sisällön lukituksen poistamiseen ja asennusohjeisiin.

On totta, että jotkut pyytämistämme tyylikkäimmistä kysymyksistä piti nostaa vanhempaan tekniseen toimihenkilöön. Tämän teki asiakastukiedustaja, joka kertoi minulle, että saamme vastauksen sähköpostitse. Valitettavasti tätä vastausta ei tullut.

Käyttäjäkokemus

Windows
Mac käyttöjärjestelmä
Android
Linux
iOS
Windows Puhelin

HMA-verkkosivusto tekee erinomaista työtä houkuttelemalla käyttäjiä sisään ja vakuuttamalla heidät ostamaan VPN: n. antamatta heille todella arvokasta tietoa. Tämä on hieman turhauttavaa, mutta siinä on hyödyllisiä asennusoppaita (esimerkiksi VPN: n asettamiseen reitittimelle) ja blogiosa, joka auttaa ihmisiä oppimaan poistamaan tietyt verkkopalvelut, saamaan yksityisyyttä julkisessa WiFi-tilassa ja muuta hyödyllistä tietoa. Tätä blogia päivitetään melko säännöllisesti kausiartikkeleilla.

Windows-asiakas

Windows-sovellus on hyödyllinen asiakas, jota on helppo käyttää. Hyvä uutinen on, että mukana tulee killswitch estääksesi vuotoa tietokonettasi, jos VPN-yhteys katkeaa. Tämä tarkoittaa sitä, että voisit käyttää sitä torrentiaan (vaikka HMA: n tietosuojakäytäntö varoittaa käyttäjiä olemaan käyttämättä sitä laitonta torrentia varten).

Käyttäjät voivat valita OpenVPN- tai L2TP / IPsec-salauksen. Valitettavasti huolimatta väitteistä (verkkosivustollaan), että salaus on armeijan luokan AES 256 - datakanava on tosiasiallisesti suojattu 128-bittisellä Blowfish-ohjelmalla (joka ei ole yhtä turvallinen). Käyttäjät voivat valita OpenVPN UDP: n ja OpenVPN TCP: n välillä Windows.

Positiivisempana huomautuksena on, että tämä VPN on nopea ja vapauttaa paljon sisältöä ympäri maailmaa. Meidän on myönnettävä, että monille ihmisille tämä VPN saa työnsä päätökseen.

Kannattaa kuitenkin kysyä, maksatko mielestäsi niin paljon VPN: stä, jolla on rajoitetut ominaisuudet, kun voit maksaa samanlaisen hinnan VPN: stä, joka tarjoaa enemmän. Tämä saattaa johtua suurelta osin siitä, onko sinun oltava yhteydessä johonkin HMA: n eksoottisempiin palvelinpaikkoihin.

Mac-asiakas

HMA Mac -asiakasohjelmasta puuttuu ominaisuuksia, kuten Windows-vastineeseen. Sillä on kuitenkin killswitch, mikä tarkoittaa, että olet ok torrenting jos haluat (vaikka HMA kuitenkin määrittelee tietosuojakäytännössään, että et saa koskaan käyttää sen palvelua laittomiin torrenttoimintoihin).

Kaiken kaikkiaan Mac OS X -sovellusta on helppo käyttää, ja huomasin sen toimivan kaatumatta. Laaja palvelinpaikkojen valinta on hyödyllistä, ja koska tämä VPN on hyvä Netflixin ja iPlayerin poistamiseen; se voi olla arvoinen valinta ihmisille, jotka haluavat suoratoistaa.

OpenVPN-salaus on kuitenkin saatavana, mutta on syytä huomata, että sitä ei ole toteutettu niin voimakkaasti kuin monien markkinoilla olevien kilpailevien VPN: ien kanssa..

Mobiilisovellukset (iOS ja Android)

Jos kirjaudut suojattuun VPN-verkkoon Androidille tai iOS: lle, saatat olla hieman pettynyt HMA: han. VPN: llä ei ole DNS-vuotosuojausta sisäänrakennettuna asiakkaisiinsa, ja mobiili-VPN-sovelluksissa ei ole lisäominaisuuksia, kuten killswitch.

hidemyass Android-asiakas

Android VPN -käyttäjät saavat OpenVPN-salauksen. IOS-käyttöjärjestelmässä käyttäjien on selvitettävä L2TP / IPsec. Laaja valikoima palvelimia on varmasti hyödyllistä, ja niille, jotka eivät ole erityisen vainoharhaisia ​​tietoturvasta, tämä VPN saattaa olla sopiva (se poistaa Netflix US: n ja iPlayerin käytöstä).

Jos ensisijainen syy VPN: n haluamiseen mobiililaitteelle on tietojen suojaaminen julkisessa WiFi-verkossa - tämä VPN hoitaa tehtävän hyvin - ja estää hakkereita kykemästä nuuskimaan tietojasi.

Lopulliset ajatukset

Jos etsit VPN: tä, jota arvostetaan yksityisyyden kannalta, kannattaa etsiä muualta. Asuminen Isossa-Britanniassa ei ole ihanteellista, ja koska tämä VPN tallentaa yhteyslokit (aikaleimat ja käytetty kaistanleveys) käyttäjän IP-osoitteiden viereen: tämä VPN ei ole vesitiivis. Lisäksi tämän VPN: n mobiilisovelluksissa ei ole DNS-vuodonsuojausta tai tapinkytkintä. Killswitch on saatavana työpöytäversioissa, mutta nämä ovat reaktiivisia eivätkä järjestelmän tasolla; mikä tarkoittaa, että jos VPN kaatuu, vuotaa tietoja.

Vaikka HMA sallii torrentin, se pyytää käyttäjiä koskaan luopumaan laittomasta lataamisesta palvelun käytön aikana. Jos etsit VPN: ää ensisijaisesti torrentia varten, suosittelemme etsimään muualta.

Joten miksi hankkia HMA? HMA on palvelu, joka ei ole kallis, ja jos tarvitset palvelinta erityisesti eksoottisempaan / harvinaiseen sijaintiin (jota muut VPN-palveluntarjoajat eivät kata), tämä VPN saattaa olla sinulle.

Turvallisuudessa tämä VPN voi suojata sinua julkisessa WiFi-tilassa. Olettaen, että et ole joku, joka vaatii erittäin korkeatasoista yksityisyyttä, HMA: n tarjoama yksityisyys on todennäköisesti enemmän kuin tarpeeksi. On kuitenkin syytä huomata, että WebRTC-vuodot havaittiin Windowsissa ja Macissa - joten joudut korjaamaan ne manuaalisesti (laajennuksella tai poistamalla WebRTC käytöstä selaimessa).

Nopeustestitulokset olivat erinomaiset, mikä tarkoittaa, että tämä VPN on hyvä suorittamaan dataintensiivisiä tehtäviä, kuten suoratoistoa HD: ssä tai pelaamista. Älä myöskään unohda, että tämä on yksi harvoista VPN-verkoista, jotka voivat poistaa BBC iPlayer- ja Netflix USA -sovellusten eston.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me