Hotspot-kilpi-arvostelu

Hotspot-kilpi


 • hinnoittelu

  alkaen $ 3,88
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Android

  • iOS

  • Linux
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Pisteet
7,9 10: stä

Yhteenveto

AnchorFree (kotipaikka Kalifornia) julkaisi ensimmäisen kerran Yhdysvalloissa toimivan VPN-palvelun Hotspot Shield ilmaisena virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) muodossa vuonna 2008. Sittemmin sen palvelu on jaettu kahteen tuotteeseen: ilmainen palvelu ja premium-luokan VPN, nimeltään Hotspot. Shield Elite. Kaikkiaan yli 600 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa on asentanut VPN: n, mikä osoittaa, kuinka suosittu tämä tuote on maailmanlaajuisesti.

Kaiken kaikkiaan arvioimme tämän palveluntarjoajan laskevan, koska se sijaitsee Yhdysvalloissa, joten se on huono vaihtoehto niille, jotka haluavat täydellistä yksityisyyttä. Tämä on kuitenkin nopea VPN, jota pidetään parempana vapauttamisen kuin yksityisyyden suojaamiseksi. Koska emme tue OpenVPN: ää, jouduimme testaamaan Hotspot Shield Elite -sovellusta eri tavalla kuin muut palveluntarjoajat, mutta saamme nopeudet olivat käytännössä 75% lähtötason nopeuksista ... erittäin vaikuttava! Näillä nopeuksilla ja keskittymällä suoratoistoon, se tekee Hotspot Shield Elitestä loistavan vaihtoehdon niille, jotka haluavat käyttää suoratoistopalveluita, kuten US Netflix.

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Yhdysvallat
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  75,5 Mbps
 • Maat
  25

Suurin osa näistä kuluttajista käyttää ilmaista versiota, ja ei ole epäilystäkään siitä, että Hotspot Shield on ollut korvaamaton työkalu ihmisille, jotka asuvat paikoissa, jotka kärsivät verkkosivujen sähkökatkoksista. Esimerkiksi, se oli tärkein VPN, jota käytettiin arabikevään mielenosoitusten aikana.

Tässä katsauksessa keskitymme palkkioon "eliitti" versio Hotspot Shieldistä (maksettu versio).

ominaisuudet

Hotspot Shield Elite -tilauksella saat:

 • Palvelimet 25 maassa
 • 45 päivän rahat takaisin -takuu
 • Parannettu kuljetusprotokollatekniikka
 • Tapa kytkin
 • Internet Protocol version 6 (IPv6) ja Web Real-Time Communication (WebRTC) suojaavat vuotoja
 • WiFi-suojaus (automaattinen yhteys)
 • Lupa käyttää viittä samanaikaista yhteyttä
 • Selainlaajennukset Firefoxille (erittäin päivätty) ja Chromelle (erinomaiset ja ajan tasalla)
 • Haittaohjelmien havaitseminen (vain Chrome-laajennus)
 • Mainosten estäjä / estäjä / evästeiden estäjä (vain Chromen laajennus)
 • Jaettu tunnelointi (vain Chrome-laajennus)
 • Sovellus Windows, Mac OS X, macOS, iOS ja Android
 • Mahdollisuus vaihtaa kieliä sovelluksessa
 • Ei datarajoituksia tai kaistanleveysrajoja Elite-tilauksille
 • Vertaisverkko (P2P) on sallittu

Hotspot Shield Elite, jolla on palvelimia 25 maassa, on epäilemättä hyvä VPN sisällön poistamiseen ympäri maailmaa..

Nopeus ja suorituskyky

Älä tee virhettä - Hotspot Shield on nopea. Todella nopeasti!. Tämän katsauksen nopeustesti tehtiin Hotspot Shield Elite -sovelluksella. Nopeustesti suoritettiin Yhdistyneestä kuningaskunnasta, käyttämällä Lontoon palvelinta beta.speedtest.net. Yhteysnopeudet tarkistettiin ilman, että VPN oli kytketty ensin, perustason tulosten saamiseksi (Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa). Testasin Yhdysvaltain palvelinta New York-testipalvelimella beta.speedtest.net.

Testasin sekä Alankomaita että Iso-Britanniaa Ison-Britannian testipalvelimesta Lontoossa. Kummassakin tapauksessa keräsin tulokset viidestä testistä. Jokainen värillinen lohko kuvaajissa edustaa havaittua nopeusaluetta korkeimmasta pienimmäksi. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä.

Hotspot-kilven lataustulokset

Hotspot-kilven lataustulokset

Hotspot Shield Elite esiintyi mielenkiintoisilla nopeuksilla, jotka olivat erittäin lähellä yhteysnopeuteni ilman VPN: tä. Hotspot Shield saavuttaa nämä mielenpuhallusnopeudet käyttämällä omaa, Catapult Hydra -nimistä protokollaa. AnchorFree sanoo, että protokolla optimoi VPN-tiedonsiirron tarjoamalla sille suuren suorituskyvyn edun suhteessa siihen, kuinka hyötykuorma toimitetaan suojatun tunnelin sisällä asiakkaan ja palvelimen välillä.

Vaikka nopeuden lisääntyminen on kiistatonta, tämän protokollan suljettu luonne herättää joitain tietosuojaongelmia, koska sitä ei voida tarkastaa kokonaan.

Joka tapauksessa, Jos haluat erittäin nopeaa VPN-suoratoistoa ja olet vähemmän huolissasi yksityisyydestä - tämä on todennäköisesti oikea tuote sinulle!

Estääkö Hotspot Shield Netflixin?

Jos etsit VPN: ää Netflixille, Hotspot-kilpi eliitti saattaa olla harkinnan arvoinen. Yhdistin Yhdysvaltain VPN-palvelimeen ja palvelu toimi täydellisesti. Yhdistin Ison-Britannian palvelimeen ja pystyin estämään BBC iPlayerin eston ilman mitään ongelmia. Tämä on erinomaista. Se osoittaa, että VPN: n eliitin versio toimii sisällön estämisessä. Hotspot Shield pystyy myös poistamaan YouTube-videoiden eston, jotka ovat rajoitettuja alueellasi.

IP-vuodot, WebRTC-vuodot ja DNS-vuodot

Testasin IP-vuotoja ollessani yhteydessä Hotspot Shieldin brittipalvelimeen ipleak.net: n avulla.

En havainnut IP-vuotoja, DNS-vuotoja eikä WebRTC-vuotoja. Valitettavasti en pystynyt testaamaan IPv6: ta, koska palveluntarjoajani ei tarjoa sitä. Koska sillä on kuitenkin erityinen IPv6-suojaus, joka on sisäänrakennettu asiakkaaseen, luulen, että tämä ominaisuus toimii.

Helppokäyttöisyys

Hotspot Shield tukee kaikkia suosittuja laitteita. Ne tarjoavat VPN: n Windowsille ja Mac VPN -sovelluksen. Ne tukevat myös mobiilikäyttäjiä iOS VPN -sovelluksella ja VPN Android-käyttäjille.

Hotspot Shieldissä on selainlaajennus, joka on saatavana Google Chromelle; Windows, Android, Mac OS X, macOS ja iOS-käyttöjärjestelmät. Firefox-selaimeen on myös lisäosa.

Hotspot Shield ilmainen arvostelu

Ilmainen Hotspot Shield VPN -suunnitelma on ehdottoman mahtava resurssi huolimatta siitä, että sitä on kritisoitu. Yksityisyyden suojan kannattajat tuntevat olonsa epämukavaksi siitä, että sen on todettu olevan "aktiivisesti syöttämällä JavaScript-koodeja käyttämällä iframe-kehyksiä mainonta- ja seurantatarkoituksiin." Nämä kritiikat ovat ymmärrettäviä, ja huolet eivät ole kaukana ihanteellisista.

Ottaen huomioon, että käyttäjät saavat 750 Mt päivärahan, on kuitenkin epätoivoisille ihmisille hyödyllistä kiertää paikallisia alueellisia rajoituksia ja sensuuria. Itse asiassa Hotspot Shield oli tärkein VPN, jota käytettiin arabikevään aikana. Sitä käytettiin voimakkaasti myös Turkissa verkkosivujen sähkökatkoksissa sotilasvallankaappauksen aikana ja sen ympäristössä.

Hinta

24 kuukautta

$ 3,88
kuukaudessa

6 kuukautta

$ 11.66
kuukaudessa

1 kuukausi

$ 16,84
kuukaudessa

Voit ostaa vain Hotspot Shield Elite -sovelluksen yhdellä paketilla. Sinänsä riippumatta siitä, kuinka kauan päätät tilata, saat käyttöösi kaikki VPN: n ominaisuudet. Ainoa ero muodostuu kustannusten muodossa. VPN alennetaan huomattavasti, jos sitoudut pidemmäksi ajaksi.

Jotta voit nauttia alennetusta kuukaushinnasta, sinun on maksettava etukäteen koko tilausjaksosi. Lisäksi AnchorFree tekee automaattisen laskutussopimuksen pankkitilisi kanssa. Ellet peruuta, se veloittaa sinulta uudestaan ​​tilauksen päättyessä.

Yrityksellä on 45 päivän rahat takaisin -takuu. Lisäksi voit kokeilla Hotspot Shield Elite -sovellusta seitsemän päivän ajan. Tämä antaa sinulle runsaasti aikaa peruuttaa, jos et ole tyytyväinen palveluun.

Sinun on annettava luottokorttitietosi voidaksesi käyttää Hotspot Shield Elite -kokeilua. Hotspot Shield siirtää sinut automaattisesti maksettuun järjestelmään, ellet peruuta tilaustasi seitsemän päivän aikana. Muista, että jos et peruuta kokeilua, Hotspot Shield asettaa sinulle kuukausittaisen tariffin, kun se siirtää sinut maksulliseen palveluun. Tämä on kallein suunnitelma.

Paras Hotspot Shieldille saatavissa oleva suunnitelma on 2-vuoden suunnitelma, joka alentaa kuukausikustannukset vastaavaan hintaan 2,99 dollaria kuukaudessa. Rajoittamaton suunnitelma on saatavana myös verkkosivustolla hintaan 165 dollaria. Tämä on hyvä vaihtoehto jokaiselle, joka etsii suoratoisto-VPN: ää.

Sallikaa minun kuitenkin muistuttaa teille, että esimerkiksi Netflix US: n estokyky on heikko tilanne ja on mahdollista, että Hotspot Shield estää yhtenä päivänä kyvyn avata palvelun esto. Sellaisenaan rajoittamaton suunnitelma tulisi ostaa vain sillä edellytyksellä, että palvelu voi muuttua.

Tuetut maksujärjestelmät


Visa / MasterCard


Amex


kryptovaluutta

Asiakaspalvelu

Hotspot Shield -asiakastuki ei ole palvelun vahva puoli. Nykyään premium-VPN-verkot ovat erittäin hyviä käsittelemään kuluttajia reaaliajassa. Parhaimmat palvelut tarjoavat 24/7 live-chatin, jonka avulla asiakkaat voivat käyttää palvelua ja käsitellä ongelmia.

Asiakastuki näyttää kuitenkin olevan kurissa, koska VPN: llä on runsaasti käyttäjiä. Kun otetaan huomioon eliittipalvelun kustannukset - jotka ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin muut poikkeuksellista tukea tarjoavat palvelut -, tämä on pettymys.

Ongelmaisia ​​kuluttajia olisi viisasta yrittää ensin ratkaista ne käyttämällä Hotspot Shield -ohjekeskuksen tietokantaa. Tämä resurssi voi olla hyödyllinen, mutta siinä ei ole niin paljon oppaita, ja se on melko rajallinen.

Jotta voit lähettää apupyynnön, sinun on napsautettava "Ota yhteys tukeen" -painiketta ja avaa tukilippu. Tämä lippu käsitellään sen sähköpostiosoitteen kautta, jonka olet tilannut Hotspot Shieldille.

Kun kirjoitat lomakkeen Aihe-kenttään, se toimittaa luettelon tietokannan artikkeleista, jotka sen mielestä voivat auttaa. Kun täytin lomakkeen, ehdotukset eivät olleet hyviä. Siksi minun oli jatkettava melko tunkeilevien kysymysten täyttämistä (se halusi tietää yksityiskohtia, kuten käyttöjärjestelmäni).

Hotspot Shield Elite -kokeilu

Klikkaa "Hanki Hotspot-kilpi" -painikkeella pääset lataussivulle. Asennusohjelman lataus alkaa automaattisesti.

Kun käynnistät sen ensimmäisen kerran, sinulla on mahdollisuus rekisteröidä seitsemän päivän ilmainen kokeilu maksullisesta versiosta. Anna luottokorttitietosi päästäksesi Hotspot Shield Elite -kokeiluversioon.

Jos päätät mennä tälle tielle, muista peruuttaa viikko ennen loppua, jos päätät, että palvelu ei ole sinulle - tai sinua veloitetaan ensimmäisestä kuukaudesta. Huomaa, että seitsemän päivän kokeiluversio käyttää sinun oikeutesi 45 päivän rahat takaisin -takaukseen.

Käytä kelvollista sähköpostiosoitetta, koska sinun on vahvistettava osoite aktivoidaksesi palvelu.

Yksityisyys ja turvallisuus

CSIRO-tutkimuksen tulokset

Aikaisemmasta, vuonna 2017 tehdystä CSIRO-tutkimuksesta kävi ilmi, että Hotspot Shieldin ilmainen versio käyttää seurantaa tiedon keräämiseen siitä, mitä käyttäjät tekevät verkossa. AnchorFree, Hotspot Shieldin yhdysvaltalainen emoyhtiö, harjoittaa markkinointiliiketoimintaa, joka tuottaa voittoa myymällä kyseiset tiedot. AnchorFree sijoittaa myös ilmoituksia sivustoille, joissa käyttäjät käyvät, ilman että nämä sivustot tietävät. Hotspot Shield tekee tämän injektoimalla Javascript-koodin saapuville sivuille sijoittaaksesi ilmoituksia (AnchorFree-tytäryhtiöistä) kyseisiin sivustoihin sellaisena kuin ne ilmestyvät selaimeen. Tätä ei tapahdu maksetussa eliitin versiossa.

Annoimme Hotspot Shieldille mahdollisuuden vastata CSIRO: n vaatimuksiin. Tätä yritys kertoi meille:

"Emme koskaan ohjaa käyttäjien liikennettä kolmansien osapuolien resursseihin niiden verkkosivustojen sijasta, joihin he aikovat käydä. Hotspot Shield -ratkaisumme ilmainen versio ilmaisee avoimesti ja selvästi, että sitä rahoitetaan mainoksilla. Emme kuitenkaan kerää henkilökohtaisesti tunnistettavia käyttäjätietoja ja pidä liikennettä ratkaisujemme ilmaisen tai premium-version kanssa. Emme koskaan jaa henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja kenellekään mainostajille. Käyttäjämme online-tietosuoja on aina ollut ehdoton prioriteettimme."

salaus

Hotspot Shield käyttää samoja salausstandardeja kaikissa VPN-versioissa. Näin Hotspot-kilpi kuvaa tätä salausta:

"Hotspot Shieldin kytkeminen päälle salaa kaiken laitteen ja palvelimien välisen liikenteen TLS 1.2: llä täydellisellä eteenpäin suuntautuvalla salaisudella (ECDHE), 128-bittisellä AES-tietojen salauksella."

Tämä turvataso näyttää hyvältä ja sitä pidetään yleensä turvallisena. Valitettavasti kuitenkin, koska Hotspot Shield toteuttaa patentoidun protokollan, jota kutsutaan "Catapult Hydra," meillä ei ole tarkkoja tietoja salauksen toteuttamisesta. Tästä syystä en voi yksinkertaisesti sanoa, että se on ehdottoman turvallinen.

Tiedämme, että Hotspot Shield väittää, että Catapult Hydra on auditoitu ja että jotkut suuret teknologia-alan toimijat käyttävät sitä. Valitettavasti ProPrivacy.com ei ole nähnyt kyseistä tarkastusta (tai edes mitään todisteita sen olemassaolosta). Tästä syystä emme voi tarkistaa, että näin todella on.

Kuten aina VPN-tietoturvan tapauksessa - tekniikkaan, joka ei ole avointa lähdekoodia, on mahdotonta taata, ellei julkisesti saatavilla olevaa kolmannen osapuolen auditointia ole suorittanut hyvämaineinen yritys.

Hotspot Shieldin tietosuojakäytäntö

Hotspot Shieldin tietosuojakäytäntöä kritisoitiin aiemmin, koska käyttäjän IP-osoitteita ei pidetty ”henkilöllisyyttä tunnistavana ominaisuutena”. Hyvä uutinen on, että yritys on ottanut kritiikin huomioon ja päivittänyt politiikkansa palvelun parantamiseksi. Politiikassa todetaan nyt:

”Todellinen IP-osoitteesi tallennetaan vain VPN-istunnon ajaksi, ja se tyhjennetään istunnon päätyttyä. Emme yhdistä todellista IP-osoitettasi online-toimintoihisi, emmekä tallenna tai kirjaa oikeaa IP-osoitettasi istunnon päätyttyä. "

Lisäksi politiikassa todetaan nyt selvästi, että:

”Tämä tietosuojakäytäntö kattaa Hotspot Shieldin ilmaiset ja maksetut versiot, mukaan lukien Hotspot Shield -verkkosivustot ja mobiilisovellukset (yhdessä” Palvelut ”). Termit “AnchorFree”, “me”, “me” ja “meidän” sisältävät AnchorFree, Inc. ja AnchorFree GmbH, sekä tytäryhtiöt ja tytäryhtiöt. ”

Tämä on todellakin hyvä uutinen, se tarkoittaa, että kaikkien Hotspot Shield -versioiden käyttäjien ei enää tarvitse huolehtia siitä, että IP-osoitteita tallennetaan yhteyslokkien viereen.

hakkuu

Hotspot-kilpi ilmoittaa, että:

”Kun käynnistät Hotspot Shieldin, keräämme myös laitekohtaisia ​​tietoja, kuten laitteistomalli, käyttöjärjestelmän versio, selaintyyppi, kieli, langaton verkko ja mobiiliverkkotiedot. Nämä tiedot eivät tunnista sinua, ja käytämme niitä palvelujen tarjoamiseen ja parantamiseen, vianetsintään ja analysointiin palveluihimme. "

Huolimatta Hotspot Shieldin väitteestä, että nämä tiedot "eivät tunnista sinua", olemme yleensä eri mieltä. Mielestämme langatonta verkkoa, likimääräistä sijaintia ja mobiiliverkon tunnusta voidaan käyttää tunnistamaan sinua. Tästä syystä uskomme, että Hotspot Shieldillä on edelleen tunkeutuvia datakäytäntöjä. Ei IP: tä on hyvä siirto (ja tekee varmasti Hotspot Shieldin paremmaksi työpöytäversiossa), mutta mobiilisovellus kertoo AnchorFree: lle (ja sen kolmansien osapuolien tytäryhtiöille) paljon korkean riskin tietoja..

Kaiken kaikkiaan politiikassa on edelleen joitain huolenaiheita. Vaikka IP-osoitteita ei ole tallennettu, ”langaton verkko, likimääräinen sijainti, mobiiliverkon tunnus” on tietoa, jota voidaan käyttää tunnistamaan sinua. Mielestäni tämä uusi tietosuojakäytäntö sallii edelleen AnchorFree kerätä liikaa tietoja emmekä vieläkään voi lopullisesti pitää tätä VPN-tietoturvaa tietosuojatarkoituksiin..

Mainosten tarjoaminen

Tietosuojakäytännön mukaan Hotspot Shieldin eliittiversio ei tarjoa ilmoituksia. Tämä tarkoittaa, että käyttäjien ei tarvitse olla huolissaan mainostajien keräämistä tiedoista. Politiikasta:

"Jos käytät Hotspot Shield Elite -tuotetta, premium-tilauspohjaista versiota, emme näytä mainoksia, joten kolmansien osapuolien mainoskumppanit eivät kerää tietoja Elite-tuotteesta.."

Ilmaisella suunnitelmalla...

Hotspot Shieldin ilmainen versio palvelee käyttäjiä ilmoituksilla. Politiikassa todetaan kuitenkin selvästi, että:

"Mainokset, joita saatat nähdä Hotspot Shieldin ilmaisessa, mainonnan tukemassa versiossa, ovat yleisiä - eivät koskaan perustu henkilökohtaisiin tietoihisi."

Tämä auttaa selventämään, että Hotspot Shield ei kerää suoraan tietoja VPN: n käytöstä, jotta AnchorFree (yritys, joka omistaa Hotspot Shieldin) - tai jonkin kolmannen osapuolen tytäryhtiöiden - voi suorittaa henkilökohtaista mainoskohdistusta.

Lisäksi tietosuojakäytännössä todetaan seuraavaa:

"Emme koskaan jaa henkilökohtaisia ​​tietojasi sidoksissa oleville kolmansille osapuolille kuin palveluntarjoajille, joita käytämme sisäiseen tekniikkaan ja liiketoimintaan (kuten verkkosivujen ylläpito, maksujen käsittely, tietoanalyysi, tietotekniikka, asiakaspalvelu ja sähköpostin toimitus)."

Tämä näyttää edelleen melko pitkältä listalta yrityksiltä, ​​joiden kanssa tietoja voidaan jakaa (varsinkin kun otetaan huomioon, mitä Hotspot Shield edelleen kerää käyttäjiltä edes premium-version yhteydessä).

Lopulliset ajatukset

IP-osoitteiden määritteleminen henkilöllisiksi tunnistettaviksi tiedoiksi on huomattava parannus tälle palvelulle. Uusi tietosuojakäytäntö sisältää kuitenkin edelleen harmaita alueita, joissa määritetään joitain tunkeutuvia datakäytäntöjä. Tästä syystä emme edelleenkään katso, että Hotspot Shield on hyvä yksityisyyden suoja.

Plussapuolena tämä VPN on nopea ja vapauttaa paljon sisältöä. Jos etsit hyvää suoratoisto-VPN: ää etkä ole vaivautunut siitä, että varmentamattomalla salauksella on: Hotspot Shield on erittäin hyvä HD-streaming-sisällön estämiselle..

Suoratoisto-VPN: nä on muutama VPN, jotka ovat niin nopeita - ota se sitten koeajoon!

Entä ilmainen Chrome-selain ja ilmainen Hotspot Shield (750 Mt päivässä) -palvelu? Ne toimivat hyvin, ja miljoonat ihmiset ovat käyttäneet niitä epätoivoisen tarpeen aikana. Pelkästään tästä Hotspot Shield ansaitsee ison patin selässä.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me