Intuitiivinen salasanan tarkistus

Intuitiivinen salasana


Intuitiivinen salasana on Australiassa toimiva palvelu, joka mainostaa itseään armeijan luokan salasanojen hallintaratkaisuna. Verkkosivusto on liukas ja yleinen tunne on korkealaatuisesta palvelusta.

ProPrivacy.com Pisteet
7,8 10: stä

Yhteenveto

Asuessaan Australiaan, joka on viiden silmän jäsen ja jolla on tunkeutuvia pakollisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, ei koskaan pidetä ihanteellisena paikkana yksityisyyspalvelulle. Salasanahallinnassa tämä ei kuitenkaan koske erityisesti.

Vielä tärkeämpää on, että intuitiivinen salasana tarjoaa nolla tietämyksen tarjoavan palvelun, joka kattaa päästä päähän -sivun. Seurauksena on, että käyttäjät säilyttävät aina täyden hallinnan.

Intuitiivinen salasanan yleiskatsaus

Yhä kasvavan määrän salasanojen seuraaminen on hankalaa, etenkin jos haluat pitää kaikki henkilökohtaiset tilisi oikein turvassa. Salasanojen on oltava vahvoja, mikä tarkoittaa, että niiden pitäisi olla liian vaikea muistaa. Lisäksi niiden on oltava ainutlaatuisia, jos ne aikovat suojata tiliäsi asianmukaisesti. Täällä salasananhallinnat, kuten intuitiivinen salasana, on suunniteltu auttamaan.

Intuitiivinen salasananhallinta kuuluu emoyhtiölle Intuitive Security Systems Pty.Ltd, australialainen yritys, joka on toiminut vuodesta 2013. Palvelu on erittäin varustellun salasananhallintaohjelma, jonka avulla kuluttajat voivat asettaa ja unohtaa salasanat kaikille tililleen..

Toisin kuin monet salasananhallinnat, intuitiivinen salasana tarjoaa perustiedot Suunnittele ilmaiseksi. Tämän palvelun avulla kuka tahansa voi alkaa hankkia tiliään vahvoilla salasanoilla, joita heidän ei enää tarvitse seurata itsestään. Perustili on ominaisuuksien suhteen vähän ohut paikalla, mutta siinä on tärkeimmät tarvitsemasi asiat. Se sallii kuitenkin vain 20 salasanan tallentamisen, joten jos tarvitset lisää, joudut maksamaan.

Niille, jotka haluavat pilata ja saada mahdollisuuden viedä salasanoja, tallentaa salasanat paikallisesti offline-käyttöä varten tai varmuuskopioida ja palauttaa salasanat - se on päivitettävä Ilmaista liittymissuunnitelma. Express-suunnitelma maksaa 1,34 dollaria kuukaudessa (Yhdysvallat) ja sisältää kaikki perussuunnitelman ominaisuudet samoin kuin nämä lisätyt ominaisuudet.

Intuitiivinen salasanan hinnoittelu

Pitkälle kehittynyt suunnitelma nostaa tilauksen kustannukset 3,36 dollariin kuukaudessa, mikä tosin alkaa tulla hieman kalliimmaksi kuin muut markkinoilla olevat vaihtoehdot (40 dollaria vuodessa). Lisäasetukset lisää tilin perintöä asetettuihin ominaisuuksiin, mikä tarkoittaa, että voit antaa rakkaallesi tai liikekumppanille pääsyn salasanoihisi hätätilanteessa..

Käyttäjät voivat myös lisätä tekstiviestitodennuksen tililleen, mikä antaa heille mahdollisuuden saada tietoturvapäivityksiä, kun käyttäjätiedot päivitetään tai jos luvaton sisäänkirjautumisyritys tapahtuu. Tilille voidaan lisätä myös sähköpostiosoite näiden suojausvaroitusten vastaanottamiseksi. ”Advanced” -tilit voivat myös asettaa kullekin salasanalle vanhenemispäivän saada muistutus päivittää niitä säännöllisesti. Lisäksi salaukseen lisätään turvallinen lähettiläs, jotta joukkueet voivat kommunikoida turvallisesti keskenään. Muistiinpanojen ja viestien tallennustilan määrä nousee myös 24 000 merkkiin. Ja salasanaan lisättävien tunnisteiden lukumäärä kasvaa 10: een.

Pro-suunnitelma maksaa 10,07 dollaria kuukaudessa (Yhdysvallat) ja tarjoaa kaikki yllä olevat ominaisuudet lisääen premium-tukea, rajoittamatonta jaettua salasanaa, rajoittamatonta palautuspistettä vanhojen salasanojen versioiden käyttämistä varten sekä lisääntynyttä kentän kokokapasiteettia ja nuotin pituutta (48 000 merkkiä)..

Viimeinkin Enterprise-lisäosa maksaa 3,36 dollaria kuukaudessa ja antaa käyttäjille mahdollisuuden isännöidä salasanojaan, merkitä palvelu palveluun brändäyksen poistamiseksi ja lisätä yrityksen brändäys sekä lisätä asiakasominaisuuksia yhteistyössä yrityksen kanssa integroidakseen se liiketoimintaan. 'tarpeita.

Käyttäjät voivat halutessaan maksaa Visa-, Mastercard-, Amex-, PayPal-, suoraveloitus- ja Discover-korttien kautta. Salausvaluuttoja ei valitettavasti tällä hetkellä hyväksytä.

Mitä ominaisuuksia intuitiivinen salasana tarjoaa??

Alla on luettelo kaikista ominaisuuksista, jotka ovat käytettävissä erilaisissa intuitiivisen salasanan tilaussuunnitelmissa:

 • Ilmainen suunnitelma (20 salasanaa)
 • Asiakaspuolen AES-salaus salasanoille
 • Automaattinen salasanageneraattori
 • Selaimen laajennukset salasanojen automaattiseen täyttämiseen (Firefox, Chrome, Edge, Opera)
 • Automaattinen uloskirjautuminen lisää turvallisuutta
 • Suojaus-kojelauta salasanan terveyden tarkistamiseksi
 • Hätäapu, jotta valtuutettu henkilö voi käyttää tiliä
 • Mukautettujen kansioiden hallinta
 • Tietokalastelun torjunnan suojaus käyttämällä mukautettua tietojenkalastelun torjuntaviestiä
 • Käyttörajoitukset - rajoita sitä, missä maassa voit käyttää tiliäsi estääksesi hakkeroinnin
 • Salasanan sisäänkirjautuminen lisää helppokäyttöisyyttä
 • Sähköpostituki klo 9–17 Australian aikaa
 • Toimintaloki salasanojen käytön hallitsemiseksi
 • Salasanojen offline-käyttö (vain Express ja yli)
 • Liitä tunnisteet salasanoihin helppoa hakua varten (tunnisteiden lukumäärä riippuu suunnitelmasta)
 • Kertakäyttöiset koodit tilillesi pääsyä varten ilman salasanaa
 • Toimintaloki tarkistaaksesi missä ja kuka kirjautuu tilille turvallisuussyistä
 • Huomautusominaisuus (sana rajoitettu suunnitelmasta riippuen
 • Suojattu pikaviestit (vain edistyneet ja uudemmat)
 • Kielen vaihtoehdot
 • Tilin perintö (vain edistyneet ja korkeammat)

Kuinka asentaa intuitiivinen salasana

Päätimme testata tämän palvelun Basic-tilillä, koska kaikki tärkeät ominaisuudet ovat saatavilla. Esimerkiksi 20 salasanan rajoittaminen ei ole ongelma salasananhallinnan testaamiseksi.

Rekisteröintiprosessi oli mielestämme helppoa. Siihen sisältyy kuitenkin enemmän vaiheita kuin olemme tottuneet. Ensin on annettava voimassa oleva sähköpostiosoite ja valittava salasana. Tilin luomiseksi sinun on kuitenkin annettava myös suojakysymys ja vastaus.

Tätä turvakysymystä käytetään vahvistamaan sinua, kun he kirjautuvat sisään tuntemattomalta laitteelta tai IP-osoitteelta. Se on siellä suojaamaan käyttäjiä salasanasi kalastukselta. Muista tehdä kysymys vaikeaksi ja mieluiten valita kysymys- ja vastauspaari, jota ei voida arvata.

Intuitiivinen salasanan rekisteröinti

Kun olet kirjoittanut tarvittavat yksityiskohdat ja täyttänyt vahvistuskaptcan, saat sähköpostin varmennuskoodilla. Anna tämä koodi aloittaaksesi ilmaisen tilisi käytön.

Ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä käyttäjiä pyydetään esittely, joka auttaa heitä pääsemään selaimen laajennuksiin, mobiilisovelluksiin, käyttöoppaan asiakkaan käytön oppimiseksi ja useita muita hyödyllisiä osoittimia kansioiden perustamiseen ja ensimmäisen salasanan tallentamiseen..

Sinulta kysytään myös, haluatko asettaa kuusinumeroisen pääsykoodin kirjautumiseen ja ulosportaaliin helpommin. Tämä korvaa tarpeen käyttää sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi kirjautuaksesi sisään laitteestasi. Jokaiselle omistamallesi laitteelle on määritettävä erilainen pääsykoodi, ja voit tehdä pääsykoodin samalle tai erilaiselle, jos haluat.

Intuitiivinen pääsykoodi

Kuinka helppoa on intuitiivista salasanaa käyttää?

Aloitimme luomalla kansion sosiaalisen median salasanojen tallentamiseen. Napsauttamalla sitä iso, plus asiakkaan vasemmassa yläkulmassa olevaa plussaa varten..

Intuitiivinen yksityinen holvi

Loimme kansion sosiaalisen median salasanojen tallentamiseksi ja lisäsimme sitten Facebook-salasanamme kansioon...

Jotta voimme lisätä salasanamme kansioon, meitä pyydettiin lisäämään uusi turvakysymys ja vastaus. Tämä on hämmentävää, koska usein kysytyissä kysymyksissä ei mainita tätä välttämättömyyttä tai mitä tarkalleen sen on tarkoitus auttaa. Asiakastuki kuitenkin ilmoitti meille, että "sinun ei tarvitse luoda suojauskysymystä ja vastausta lisätäksesi jokaisen salasanan, nämä kentät ovat valinnaisia".

Seuraavaksi lisäsimme Chromen intuitiivisen salasanan laajennuksen selaimeemme testataksesi automaattisen täytön ominaisuutta. (Firefox-, Edge-, Safari- ja Opera-laajennuksia on myös saatavana). Kun laajennus asennettiin, kävimme Facebookin kotisivulla ja huomasimme mielellämme, että laajennuksen symbolin napsauttaminen antoi meille mahdollisuuden valita salasanamme ja tuoda se kirjautumislomakkeeseen automaattisesti.

automaattinen täyttö selaimessa

Mahdollisuus täyttää salasanat automaattisesti laajennuksen avulla on hyödyllinen ominaisuus, joka auttaa tekemään tästä ilmaisesta salasananhallinnasta paljon sopivampi aloittelijoille. Meillä ei ollut ongelmia kirjoittamalla salasanoja salasananhallintaan tai lataamalla niitä kirjautumislomakkeisiin.

Jos sinulla on ongelmia tietyn verkkolomakkeen kanssa, voit käyttää salasanaa etsimällä luomiasi tunnisteita. Tämän jälkeen voit kopioida ja liittää sen manuaalisesti.

Jos toivoit automaattista salasanan kaappausta kirjoittaessasi salasanoja verkkosivustolomakkeisiin (tai kirjautuessasi uusiin palveluihin); olet valitettavasti onnea. Intuitiivinen salasana on syötettävä salasanasi käsin.

Salasanojen tuominen

Seuraavaksi päätimme tuoda vanhat salasanamme Chromesta CSV-tiedoston kautta. Suorita tämä vain siirtymällä Chromeen - tai muuhun salasananhallintaohjelmaan - ja viemällä salasanasi CSV-tiedostona. Tallenna tämä tiedosto tietokoneellesi, jotta voit lähettää sen intuitiiviseen salasanaan.

Valitettavasti emme pystyneet aloittamaan yhteystietojen tuontia päivittämättä ensin Expressiin. Joten jos haluat tuoda salasanasi nopeasti ilmaiseksi - voit valita toisen salasananhallinnan.

Kun olimme päivittäneet, pystyimme aloittamaan salasanojemme tuonnin CSV-tiedostolla. On kuitenkin syytä huomata, että sen tekeminen ei ole niin helppoa kuin muiden salasanan hallitsijoiden kanssa.

Ensin, sinun on ladattava CSV-tiedostomalli. Sitten sinun on avattava edellisestä salasananhallinnasta lataamasi CSV-tiedosto Excel- tai Google-lomakkeissa ja kopioitava kaikki salasanat CSV-tiedostosta Intuitiivinen salasana-CSV-malliin.

Kun kaikki merkinnät on kopioitu oikein, voit tuoda mallin Web-asiakasohjelman intuitiiviseen salasanaan. Tämä prosessi on paljon vaikeampaa työtä kuin suurimmalla osalla salasanan hallintaohjelmia, ja se on ehdottomasti haittapuoli helppokäyttöisyyden kannalta.

On myös syytä huomata, että salasanojen tuominen mallin avulla ei kopioi luokkien, tunnisteiden tai muiden kenttien yli, jotka olet aiemmin määrittänyt merkinnöille.

Vienti salasanoja

Salasanojen vienti on mahdollista niin kauan kuin ostat Ilmaista tilauksen tai uudemman, ja voit viedä tietosi CSV: n, TXT: n, HTML: n, JSON: n tai XML: n kautta. Tämä on hyvä ja tarkoittaa, että voit jatkossa viedä salasanasi intuitiivisesta salasanasta muihin salasanahallintoihin (vaikka tarvitset tätä ominaisuutta vain kerran, kun pystyisit maksamaan yhden kuukauden Express-palvelusta).

sovellukset

Intuitiivisella salasanalla on myös Android-, iOS- ja Windows Phone -sovelluksia. Joten jos haluat käyttää salasanoja sovelluksen kautta, sen sijaan että kirjaudut selaimen verkkoportaaliin, sinulla on mahdollisuus tehdä se missä tahansa mobiililaitteessa. Löysimme Android-sovelluksen toimivan hyvin, toisin kuin laajennukset, sillä ei kuitenkaan ole mahdollisuutta täyttää salasanoja automaattisesti kirjautumislomakkeisiin.

Ekstrat

Salasanojen tallentamisen lisäksi Intuitiivinen salasana toimii turvallisena digitaalisena holvina monille muille tietotyypeille. Napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa kategorianäkymää voit käyttää sähköpostin ja pikaviestien, lompakkojen ja lisenssien tallennuskansioita. Tunnistuskansion avulla voit tallentaa tietoja, kuten luottokortteja, ohjelmistolisenssejä ja tunnuksia, kuten ajokorttia tai passin tietoja.

Kuinka turvallinen ja yksityinen on intuitiivinen salasana?

Australiassa asuminen ei ole erityisen hyvä sijainnin kannalta. Australia on erittäin tunkeutuva valvontaan, ja kansakunnalla on joitain pahimmista pakollisista tietojen säilyttämisdirektiiveistä maailmassa.

Australia on osa Five Eyes -tarkkailuryhmää, ja se antoi äskettäin lain, joka pakottaa yritykset luomaan takaovet salattuun viestintään. Vaikka tämä kaikki on kielteistä, tosiasia on, että - niin kauan kuin intuitiivinen salasana toimii kuin sanotaan toimivan - palvelimillasi olevien tietojen on oltava turvassa päästä päähän -suojauksen ansiosta..

Intuitiivisella salasanalla tilinomistaja säilyttää täyden hallinnan tilinsä kirjautumistietoihin ja salasaniin. Salasanoja ja muita tietoja ei koskaan ladata yrityksen palvelimille, mikä tarkoittaa, että yrityksen henkilökunta ei voi hakkeroida niitä tai käyttää niitä..

Kaikki salasanat salataan vahvalla AES 256 -salauksella ennen kuin ne ladataan Australiassa sijaitseville palvelimille RSA 2048 -pariparilla. Lisäksi kaikki tiedot siirretään yrityksen palvelimille suojatun SSL: n avulla. Tarkistimme yritysten TLS: n käyttämällä Qualys SSL Labs -sovellusta ja huomasimme mielellämme, että se sai A: n HTTP-tiukan kuljetusturvan (HSTS) ansiosta. Tämä tarkoittaa, että SSL-kuljetusturvallisuus on toteutettu oikein ja voit luottaa kaikkiin tietoihisi turvallisena kuljetuksen aikana.

Käyttäjät voivat myös haluta suojata salasanansa (tai tililuokkien) pääsalasanalla. Tällä varmistetaan, että kuka tahansa käyttäjä voi antaa ystävälle tai perheenjäsenelle käyttää salasananhallintaa pääsyä tiettyihin tietoihin piilottaen samalla pääsyn muihin arkaluontoisiin tietoihin ja salasanoihin..

Tarvitsetko apua pääsalasanan valinnassa? Miksi et tutustu alla olevaan salasanan vahvistuksen tarkistimeemme:

Salasanan mittari

Yksityiskohtainen pistemäärä tulee tänne

Vaikka tämä kaikki kuulostaa optimaaliselta paperin suojaukselta, on syytä huomata, että intuitiivinen salasana on suljettu lähde. Tämä tarkoittaa, että kolmannet osapuolet eivät voi tarkistaa palvelun lähdekoodia.

Tämä on ongelmallista, koska se tarkoittaa, että sinun on luotettava siihen, että palvelu tekee sen, mitä se käskee. Ilman kokonaisvaltaista kooditarkistusta on mahdotonta selvittää, onko koodissa heikkouksia, hyväksikäyttöä tai takaovia, jotka saattavat vaarantaa salasanasi.

Paranoisempien joukossa saatat mieluummin pysyä täysin avoimen lähdekoodin salasanojen hallinnassa, kuten KeePass, Bitwarden tai Dashlane. Se tulee kuitenkin omasta henkilökohtaisesta uhkamallisi, eikä ole mitään todellista syytä epäillä, että intuitiivinen salasana ei toimi niin kuin väitetään.

Toinen intuitiivisen salasanan haitta on, että selainpohjainen verkkosovellus toteutetaan JavaScriptin avulla. Tämä tarkoittaa, että se on alttiina tietyille hyökkäyksille, jotka johtuvat tavasta, jolla JavaScript kommunikoi selaimesi kanssa. Seurauksena on, että hakkeri voi suorittaa keskitason ihmisen hyökkäyksen. Tosin tämä on erittäin kohdennettu hyökkäys, joka ei todennäköisesti vaikuta sinuun. On totta, että tämä haavoittuvuus koskee kaikkia salasananhallintaohjelmia, joissa Java-version avulla on toteutettu selainpohjainen asiakas; se ei ole ainutlaatuinen intuitiivisessa salasanassa.

Turvallisuuden lisäämiseksi käyttäjät voivat valita kaksoistekijän todennuksen. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että käyttäjät voivat käyttää vain tekstiviestinä vastaanotettua koodia. Google Authenticator ja YubiKey eivät ole käytettävissä vaihtoehtoja. Kaksikerroisen todennuksen asettaminen edellyttää, että tallennat palautuskoodin turvallisesti, jos kadotat 2FA-laitteen. Koodien kadonneiden on varmistettava henkilöllisyytensä saadakseen tililleen uudestaan ​​pääsyn, ja yritys varoittaa, että tämä voi viedä jopa 14 päivää.

Kuinka hyvä on Intuitiivin asiakaspalvelu?

Intuitiivisen salasanan verkkosivustolla on kattava UKK-osa, joka vastaa yli 80 yleistä kysymystä, jotka sen käyttäjät ovat aiemmin kysyneet. Suurin osa ongelmista tai kysymyksistä, joita saatat ajatella, löytyvät tästä UKK: sta, joka on erittäin hyödyllinen resurssi, kun on kyse palvelun ominaisuuksien yksityiskohtien selvittämisestä..

Asiakkaan sisäänrakennettu käyttöohje sekä esittely, joka tapahtuu, kun käynnistät web-asiakkaan ensimmäistä kertaa, ovat molemmat poikkeuksellisen hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa aloittelijoita aloittamaan salasanojen tallentamisen turvallisesti tämän salasananhallinnan avulla.

Jokaiselle, joka vaatii henkilökohtaisempaa apua, on olemassa vaihtoehto joko lähettää tukisähköposti tai täyttää tukilomake. Napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevia asetuksia pääset käyttämään henkilökohtaista tukinumeroa, jota yritys voi pyytää sinua käyttämään tunnistamistarkoituksiin..

Huomaa, että asiakastukiasiamiehet ovat Australiassa ja apua on saatavana vain Australian työaikana. Tämä tarkoittaa, että asumistasi riippuen sinun on odotettava seuraavaa päivää vastauksen saamiseen. Tämä voi johtaa pitkään edestakaisin ja saattaa aiheuttaa ongelmia, joiden ratkaiseminen kestää vähän kauemmin.

Kaiken kaikkiaan havaitsimme resurssien saatavuuden verkkosivustoillaan yhdessä sähköpostitukien kanssa olevan hyvä. Jos sijait kuitenkin Euroopassa tai Yhdysvalloissa ja haluat mieluummin maantieteelliseen sijaintiisi räätälöityä asiakastukea, saatat mieluummin tehdä ostoksia muualla.

Viimeiset ajatukseni

Intuitiivinen salasana on erinomainen pieni salasananhallintaohjelma, joka on erittäin esillä. Ilmainen perussuunnitelma tarkoittaa, että voit käyttää sitä tilien rahoittamiseen ilman, että sinun tarvitsee maksaa mitään, mikä on vähintäänkin kiitettävää. Se, että tämä salasananhallinta tarjoaa nolla tietämysympäristön, on hienoa, ja kaksifaktorisen todennuksen ja pääsalasanan toiminnot ovat erinomaiset. Salausaste on vahva, ja olimme iloisia nähdessämme vahvan HSTS-passitusturvallisuuden.

Itse salasanahallintaa on helppo käyttää, ja jos maksat Advanced-tilistä, saat pääsyn joihinkin hienoihin lisäominaisuuksiin. Ryhmille palvelu on hyödyllinen ja siinä on kyky jakaa salasanat turvallisesti. Se tulee kuitenkin hieman kalliiksi ja tarvitset erillisen tilin jokaiselle käyttäjälle ja myös yrityksen lisäosalle.

Palvelun suurin pettymys on se, että se ei ole avoimen lähdekoodin palvelu. Alkuperäinen ohjelmisto, jota ei ole auditoitu, ei ole koskaan suosikki täällä ProPrivacy.com-sivustossa, koska se tarkoittaa, että sinun on luotava palveluun. Suosimme palveluita, jotka poistavat luottamuksen tarpeen asettamalla lähdekoodinsa verkossa saataville kaikille turvallisuustutkijoille.

Toisaalta intuitiivisella salasanalla on joitain omituisuuksia. Salasanojen tuominen on vaikeaa, eikä kansioiden asettaminen ja salasanojen asettaminen niihin ole yhtä helppoa kuin vetämällä ja pudottamalla. Sen sijaan sinun on muokattava salasanan merkintä ja valittava kansio valikosta.

Tosin mikään näistä ei ole välttämättä kauppaa, mutta on reilua sanoa, että jos voisit maksaa vähemmän käyttäjäystävällisestä palvelusta. Tämä pieni huijaus syrjään, intuitiivinen salasana on vankka salasananhallintaohjelma, joka saa työn suoritettua, sopii aloittelijoille ja on kokeilun arvoinen ilmaisella suunnitelmalla.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me