IPVanish Review

IPVanish

 • Prissättning

  Från $ 4.12
  / månad

 • Tillgänglig på:


  • Windows

  • Mac OS

  • Android

  • iOS

ProPrivacy.com Göra
8,3 av 10

Sammanfattning

IPVanish är en USA-baserad VPN-leverantör från Orlando, Florida. Det är en etablerad VPN-tjänst som är känd för att tillhandahålla en pålitlig och snabb VPN erfarenhet. IPVanish VPN äger och kontrollerar nästan hela om dess "Nivå 1" servernätverk. Detta är en fördel när det gäller både prestanda och integritet - eftersom det betyder att inga tredje parter är involverade i dess infrastruktur. Sammantaget anser vi att IPVanish är en pålitlig VPN-värde för pengarna, vilket är bra för att blockera en stor mängd geobegränsat innehåll.

Snabbstatistik

 • Länder
  60
 • Samtidiga anslutningar
  10
 • Jurisdiktion
  USA
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde)
  68,72 Mbps

Video Review

Ta en stund för att kolla in vår IPVanish-videorecension, där vi berör de punkter som behandlas mer i detalj nedan:

Funktioner

torrenta
Totalt servrar 1140
Länder 60
Samtidiga anslutningar 10
Router Support
Hamnspedition
Val av hamn
Bare metal eller virtuella servrar Ren metall
Routrar stöds De flesta DD WRT-routrar

IPVanish tillhandahåller alla avancerade VPN-funktioner du kan förvänta dig att få från en topp-of-the-range VPN-tjänst. Dessa inkluderar:

 • En VPN för användare av Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android och Amazon Fire
 • Ersättning av upp till 10 samtidiga anslutningar
 • Enkel att använda klientgränssnitt
 • Obegränsat datatillägg och ingen bandbreddbegränsning
 • Killswitch
 • DNS-läckskydd
 • OpenVPN-, L2TP- och PPTP-kryptering
 • Noll loggar policy
 • Servrar i 60 länder
 • En pool med mer än 40 000 IP-adresser över 1000 servrar>
 • P2P tillåtet
 • SOCKS5 webbproxy
 • XOR obuskerade servrar
 • Accepterar såväl PayPal som kreditkort
 • Sju dagar tillbaka-tillbaka-garanti
 • Avblockerar Netflix US (men inte BBC iPlayer eller Amazon Prime)
 • Dela tunneling så att kunder kan förbli skyddade och fortfarande kunna använda Netflix, BBC iPlayer eller andra lokala tjänster

IPVanish har över 1000 servrar i 60 länder runt om i världen. Företaget är extremt starkt i Europa och USA - men har också servrar på användbara platser som Australien, Brasilien, Japan, Asien och Sydafrika.

IPVanish har inte servrar i Ryssland. Om du behöver en VPN för att avblockera ryska tjänster (för att till exempel blockera VK i Ukraina) - eller om du behöver ryska servrar för sekretess - måste du söka någon annanstans. För att vara rättvisa på IPVanish har många VPN beslutat att sluta tillhandahålla servrar i Ryssland på grund av nya lagar som ifrågasätter de integritetsnivåer som kan lovas på servrar inom landet. Så detta är ett giltigt utelämnande.

SOCKS5 Proxy

SOCKS5 är en mångsidig proxy som fungerar med alla typer av trafik. IPVanish är en av få VPN som tillhandahåller en SOCKS5-proxy gratis när du registrerar dig på VPN. IPVanish VPN tillhandahåller också ett antal utmärkta guider för användning av SOCKS5 (med Deluge eller uTorrent, till exempel). Fördelen med en SOCK5-proxy är snabba hastigheter, men kom ihåg att det inte ger kryptering som VPN-klienten.

Hastighet och prestanda

Vi testar IPVanish-anslutningshastigheter tre gånger om dagen med en unik serverbaserad vetenskaplig hastighetstestmetod. För mer information om hur dessa hastighetstester fungerar, läs: VPN Speed ​​Testing Done Right. Som alltid är fallet presterar IPVanish för närvarande utmärkt. Det är en av de snabbaste VPN-tjänsterna som finns på marknaden. Det är därför IPVanish är så bra för datakrävande uppgifter som strömmande i HD, spel och torrenting.

Som ni ser i grafen nedan har IPVanish under de senaste månaderna lagts in bland några av de bästa VPN-värdena i världen - som alla har över genomsnittet anslutningshastigheter. I genomsnitt 34 Mbps (över alla fyra servrar som vi testar) är verkligen enastående och innebär att IPVanish är utmärkt för datakrävande uppgifter.

IPVanish nedladdningshastigheter

DNS-sökningstiden kan bromsa processen att hämta en sida från en webbserver. IPVanish presterade mycket bra på detta område. Den genomsnittliga uppslagstiden är bara 0,41 sekunder - vilket gör det till en av de snabbaste VPN: erna på marknaden när det gäller uppslagstider!

IPVanish DNS letar upp tid

IPVanish's anslutningstider satte den i topprankningen för VPN: er. VPN-anslutningstider blir inte bättre än detta!

IPVanish VPN-anslutningstid

Som ni ser är IPVanish mycket bra i dessa tester och är ett av få VPN som kan hävda att vara bland de snabbaste i världen.

Läcktest

IPv4-läcka upptäckt?
WebRTC-läcka upptäckt?
Datagränser
Bandbreddgränser
IPv6-läcka upptäckt?
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 209,6
ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde) 68,72

Jag anslöt till en av IPVanish London VPN-servrar för att testa för läckor med ipleak.net. Jag upptäckte inga detekterbara IP-läckor eller DNS-läckor. Min IP-adress visade sig korrekt i London liksom den enda DNS-adressen. WebRTC-läckor utförda i Chrome kom också tillbaka negativt på mitt system.

Min internetleverantör använder inte IPv6-adresser och därför kunde jag inte testa för IPv6-läckor.

Pris

24 månader

+250 GB SugarSync Cloud Storage

65% rabatt

$ 4.12
per månad

12 månader

$ 6.49
per månad

3 månader

$ 7.20
per månad

1 månad

$ 8.00
per månad

IPVanish har bara en serviceplan som kan köpas under tre olika prenumerationsperioder. Konsumenterna belönas för att ha åtagit sig under en längre tid. Prenumeranter ges möjlighet att få antingen en månad, tre månader eller ett årligt abonnemang.

Ett prenumeration på IPVanish återkommer. Om du inte avbryter VPN vid slutet av din prenumerationsperiod debiteras du automatiskt samma prenumerationsavgift igen.

Alla prenumeranter ges en sju dagar lång återbetalningsgaranti för att byta tankar om de vill. Detta gäller även för en månads prenumeration.

Konsumenter kan betala för IPVanish på ett stort antal olika sätt, vilket är fantastiskt. Kreditkort och PayPal accepteras liksom andra virtuella alternativ. IPVanish accepterar dock inte Bitcoin-betalningar (eller andra kryptokurser).

Betalningen behandlas

Kreditkortsbetalningar behandlas på IPVanishs vägnar av tredje part betalningshanteraren Chase för de flesta betalningar. WorldPay används för vissa internationella betalningstyper. Betalningar hanteras också av Paypal och Apple om du köper med dessa alternativ.

Dessa är välrenommerade betalningshanterare. Dessutom innebär att ha betalningar som hanteras av en tredje part att betalningsregister och prenumerationsposter hålls i armslängd från varandra - vilket teoretiskt har vissa fördelar.

Enkel användning

Windows
Mac OS
Android
Linux
iOS
Windows-telefon

De anpassade IPVanish-apparna fungerar bra på alla större operativsystem. De erbjuder en VPN för Mac- och Windows-användare och de stöder också mobil med VPN-appar för Android och iOS. Mac OS-datorerna och iOS-versionerna senare än version 10 har inte tillgång till PPTP (vilket i verkligheten är goda nyheter, eftersom PPTP är föråldrad och osäker).

Dessutom är det värt att notera att iOS VPN-appen för IPVanish körs på IKEv2-kryptering inte OpenVPN. Men alla som vill ansluta via OpenVPN kan göra det med hjälp av OpenVPN Connect-programvara eftersom IPVanish tillhandahåller .ovpn-konfigurationsfiler i medlemsområdet.

Jag gillade särskilt tillgängligheten till en anpassad Amazon Fire TV-app - detta är en riktigt unik funktion som fortfarande är en sällsynthet i VPN-branschen. Du kan också installera VPN på blinkade routrar och set-top boxar, och IPVanish har installationsguider som hjälper dig.

Också utmärkt: IPVanish har lagt till XOR obuskerade servrar till sin tjänst (för att kringgå brandväggar och dölja VPN-användning). Och split tunneling har också lagts till sina kunder - så att kunder kan förbli skyddade och fortfarande kunna avblockera USA: s Netflix eller titta på BBC iPlayer utanför Storbritannien. IPVanish kan också avblockera Youtube-videor som är blockerade i din region.

Kundservice

Pengar tillbaka garanti
24-timmars support
Live chat
Pengar tillbaka garantilängd 7
Gratis prov Nej

Supportavdelningen för IPVanish brukade låt ned tjänsten lite. Detta är emellertid ett område som IPVanish har väsentligt förbättrats under de senaste åren. IPVanish erbjuder numera både medlemmar och icke-medlemmar en chatttjänst dygnet runt på sin webbplats. Det betyder att du kan ställa VPN: s frågor om kundvård när som helst på dygnet!

Ipvan Live Chat

Detta är en riktigt värdefull förbättring av tjänsten, som belyser att IPVanish investerar mycket för att göra sin tjänst bättre och bättre för sina abonnenter. Jag testade livechatten flera gånger och fick alltid ett svar direkt. 10/10.

Webbplatsen ger också en utmärkt FAQ-sida.

Vanliga frågor kan sökas och har instruktioner för de flesta problem. Detta är en stor resurs, som är användbar både som en fristående funktion och som en plats för livechatsupport för att skicka prenumeranter för att gå igenom dem genom att fixa problem. Du kan öppna supportkategorier och användbara installationsguider genom att bläddra ner FAQ-sidan.

Du kanske vill titta på installationsguiderna när du har prenumererat på tjänsten, särskilt om du tänker använda IPVanish 'ursprungliga Amazon Fire TV-app. Eller om du vill ställa in ditt VPN för Kodi. Det har till och med installationsguider för OpenELEC, vilket innebär att du kan köra den med Kodi på en Raspberry Pi om du vill.

Om du inte hittar en lösning på ett problem kan du också välja att fylla i ett kontaktformulär för att ställa supportteamet en fråga. Detta är tillgängligt via en länk på FAQ-sidan och på sidfoten.

Du får ett svar på din fråga via e-post. Ett svar på detta e-postmeddelande kommer ganska snabbt eftersom supporten nu är dygnet runt. Utmärkt kundservice hela tiden.

Sekretess och säkerhet

Fördömnad (stealth)
IPv4 läckeskydd
IPv6 läckageskydd
WebRTC läcksskydd
Kill Switch
Själv värd / Proxied DNS Ja

IPVanish har pålitlig programvara som är fullpackad med avancerade säkerhetsfunktioner. Vissa av dessa funktioner är särskilt användbara på mobila enheter - till exempel funktionen för nätverksblock, som skyddar dig mot anslutningar till osäkra öppna nätverk utan lösenordskrav (som ibland ställs in på offentliga platser av hackare). Och som din enhet kan ansluta till automatiskt.

Dessutom har den en killswitch, DNS-läcksskydd, Xor-stealth-läge (scramble), val av OpenVPN-port, automatisk anslutning och start vid start. En verkligt komplett paket med VPN-funktioner!

Krypteringsprotokoll

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

IPVanish tillhandahåller tre olika typer av VPN-protokoll: OpenVPN, L2TP och PPTP. PPTP är ett föråldrat krypteringsprotokoll som inte längre anses säkert och bör aldrig användas för integritet. Av de tre tillgängliga protokollen rekommenderar vi att du håller dig till OpenVPN.

IPVanish implementerar Open VPN med hjälp av en AES-kodning. IPVanish implementerar AES med en 256-bitars nyckel, som är den starkaste chiffran som används för VPN-kryptering idag. Handshake, hash-autorisation, RSA-nycklar och Perfect Forward Secrecy är också viktiga komponenter i den övergripande krypteringsstandarden. Så de måste också analyseras...

Den svagaste delen av IPVanish 'OpenVPN-kryptering är HMAC SHA1-handskakningen. dock, detta uppfyller våra rekommenderade standarder för integritet. Således anses alla nödvändiga komponenter i protokollet på både data- och kontrollkanaler vara säkra. Bra nyheter verkligen.

Avslutningsvis: IPVanish är perfekt för datasäkerhet ur en krypteringssynpunkt. Det implementerar till och med Perfect Forward Secrecy (DHE-2048).

Integritet

Att vara baserat i USA är tillräckligt för att avskaffa vissa människor från IPVanish. Det beror på att det inte är baserat i USA "idealisk" för alla företag som tillhandahåller en integritetstjänst. Varför? Eftersom USA är hemmet för CIA och NSA - och är också en del av övervakningsavtalet 5 Eyes.

I USA kan företag få del av både teckningsoptioner och gagorder, vilket innebär att de kan uppmanas att lämna ut data utan att lämna ut dem till allmänheten (detta är en gag order). Detta är långt ifrån idealiskt. Men för att kompensera för detta faktum genomför IPVanish en utmärkt nollloggarpolicy. Detta innebär att även om det delgavs en befästning skulle det inte ha något att överlämna till myndigheterna.

Trots denna till synes vattentäta lösning är frågan kring gag-order fortfarande betydande. På grund av Snowden-avslöjningarna vet vi hur invasivt USA är. Detta gör det till en svår nation att lita på medborgarnas data. Det är emellertid också sant att många andra nationer också har liknande gag / sekretessorder på plats - så detta är inte ett unikt problem för USA.

Vi tror att IPVanish för de flesta kommer att ge mer än tillräcklig sekretessnivå. Alla som kräver högre integritetsnivåer skulle förmodligen hålla sig till Tor (inte ett VPN).

Webbspårare

Jag kontrollerade IPVanish webbplats med hjälp av Privacy Badger för att se hur mycket spårning det gör. Det upptäckte 16 potentiella trackers, inklusive Google analytics, spreedly, upsellit, hotjar och dubbelklick. Detta är inget ovanligt och utgör inte riktigt några risker för själva VPN-tjänsten.

Det är dock värt att notera att det finns VPN där ute som har så lite som en tracker på sin webbplats, så 16 kan betraktas som ett högt belopp.

Slutgiltiga tankar

IPVanish är en av de bästa VPN-tjänsterna runt och priserna är extremt rimliga. Du får valet av ett massivt antal serverplatser och en hel del avancerade säkerhetsfunktioner, såsom en kill switch, DNS-läckeskydd och nätverksblockering (för att nämna några). IPVanish har producerat en superb app, som är enkel att använda och lätt att installera. Du behöver ingen speciell teknisk kunskap för att använda IPVanish VPN.

Det är synd att IPVanish har gett upp striderna för att hålla iPlayer tillgänglig. Men om detta inte är en primärvård - IPVanish är en superb, blixt snabb VPN som är extremt säker. Och det spärrar Netflix USA, vilket är bra! Tjänsten erbjuder enastående integritet för P2P-nedladdning, internettelefoniappar, onlinespel och tillgång till geobegränsade webbplatser över hela världen. Väl värt en testkörning med 7-dagars pengarna tillbaka-garanti!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me