IronSocket-arvostelu

IronSocket

 • hinnoittelu

  alkaen $ 6.99
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
8.5 10: stä

Yhteenveto

IronSocket on Hongkongissa toimiva VPN (Virtual Private Network) -palvelu. Se tarjoaa asiakkailleen myös älykästä verkkotunnusjärjestelmää (DNS) ja välityspalvelimia ilman lisämaksua. Palvelu aloitettiin vuonna 2005 nimellä HideMyNet. Tuotemerkki vaihtui IronSocketiksi vuonna 2013.

Yhtiö priorisoi torrenterien palvelun ja sillä on valikoima palvelimia, joissa se mahdollistaa vertaisverkon (P2P) lataamisen. IronSocket-tilaajat saavat valita protokollia, joiden avulla he voivat piilottaa henkilöllisyytensä.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  15 Mbps
 • Toimivalta
  Hongkong
 • Samanaikaiset yhteydet
  3
 • Maat
  40

ominaisuudet

Yhtiön paketin ominaisuudet ovat:

 • Palvelimet 40 maassa
 • Monikielinen verkkosivusto ja sovellus
 • Suosittu P2P-latauksissa
 • Ei kirjautumiskäytäntöä
 • Älykäs DNS-palvelu
 • SOCKS5- ja HTTP-välityspalvelimet
 • OpenVPN-, L2TP- ja PPTP-protokollat
 • Käyttää OpenVPN Connect -sovellusta Windowsille, Mac OS X: lle, macOS: lle, iOS: lle ja Androidille
 • Reitittimien, digisovittimien, pelikonsolien ja Linux-koneiden manuaalinen asennus

IronSocket-palvelinverkko sisältää sijainnit 40 maassa. Monilla luetelluista maista on useampi kuin yksi palvelinpaikka. Yhdysvalloissa on 11 palvelinasivustoa.

Käy IronSocketissa »

Nopeus ja suorituskyky

Suoritin nopeustestejä IronSocketille käyttämällä OpenVPN: ää UDP: n yli. Suoritin molemmissa tapauksissa viisi koeajoa testmy.net: n avulla Karibian alueella. Yhdysvaltain testit tehtiin Miamin palvelimelle ja Yhdistyneen kuningaskunnan testit Lontoon palvelimille.

Testatin IPLocation.net-sivustolla käyttämäni IronSocket VPN -palvelimien todellista sijaintia. Käytin IronSocket US East Coast -palvelinta, jonka IPLocation ilmoitti olevan New Yorkissa. Raportti Kanadan IronSocket-palvelimen sijainnista oli hieman hämmentävä.

IPLocation raportoi sijainnit, jotka viisi erilaista lähdettä havaitsi. Yksi näistä paljasti palvelimen sijainnin Milanossa, Italiassa. Toinen ajatteli, että palvelin oli Moultrie, Georgia, Yhdysvalloissa. Muut kolme tunnistivat palvelimen sijainnin Vancouver, Kanada. IPLocation-raportit IronSocket UK VPN -palvelimen sijainnista sijaitsivat jatkuvasti Lontoon Canary Wharfissa..

Kaaviot osoittavat suurimman, alimman ja keskimääräisen nopeuden kullakin palvelimella ja sijainnilla. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä.

IronSocket nopeudet

Paikallinen Internet-palveluni ei ole hienoa. Keskimääräinen latausnopeus 3 Mbit / s on huono tänä päivänä. Kotiyhteytesi on todennäköisesti paljon nopeampi. Kun menet lomalle, saatat kuitenkin kohdata niin hitaasti. 3 Mbit / s nopeus on tärkeä, koska HBO suosittelee vähintään 3 Mbit / s: n yhteyden läpimenoa, jotta HD-suoratoistovideota voidaan katsella mukavasti. Siinä todetaan myös, että tarvitset vähintään 2 Mbit / s SD-streaming-videon katselemiseen.

Ilman VPN: tä paikallinen palveluni olisi tarpeeksi hyvä katsomaan Yhdysvaltain ohjelmia Internetissä. Ainoa ongelma on, että videopalvelimet eivät salli pääsyä sisältöinsä ulkomailta. IronSocketin USA: n itärannikon ja Kanadan palvelimet vetivät siirtonopeudet pisteeseen, jossa HD-videon toisto sattuu ja pysähtyy puskurointiin. Nämä nopeudet ovat kuitenkin riittävän hyviä katsomaan SD-suoratoistovideota.

IronSocket London -palvelimen suorituskyky oli hyvin vaihteleva, ylittäen ja alittavan alla olevan yhteyden nopeudet testistä testiin. Ison-Britannian VPN-testien keskimääräinen nopeus oli alhaisempi kuin Lontoon viiden testiyhteyden kohdalla havaittu alhaisin nopeus ilman VPN: n kytkemistä.

Yhdistin uudelleen IronSocket East Coast -paikkaan jatkaaksesi testausta. Tällä kertaa IPLocation-raportit sijoittivat tämän palvelimen Miamiin. Testeissä ei löytynyt IP-vuotoja, DNS-vuotoja tai Web Real-Time Communication (WebRTC) -ilmoituksia. Testit osoittivat jatkuvasti sijaintini kuin Miami Yhdysvalloissa, käyttäen DNS-palvelinta samassa paikassa (olin itse asiassa Dominikaanisessa tasavallassa). Suoritin testit ipleak.net: llä DNS-vuotojen ja WebRTC-virheen tarkistamiseksi. Kummallista, että sivusto ilmoitti WebRTC-vuotoista, jotka osoittivat olevani Isossa-Britanniassa.

Testisivusto doileak.net on erityisen kiinnostunut WebRTC-vuodoista, mutta se ei voinut havaita todellista sijaintini. Se havaitsi sijaintini kuitenkin Hollannissa. Jos Yhdysvaltain streaming-palvelut noutaisivat nämä tiedot, kun olin yhteydessä tähän VPN-palvelimeen, ne estäisivät minua katsastamasta videoita. Siitä huolimatta tarkistin ennen istunnon lopettamista ABC.com-sivustossa, jolla on erittäin vahvat VPN-tunnistusjärjestelmät, ja annin minun katsoa videon.

Internet-palveluntarjoajani ei käytä IPv6-osoitteita, joten en pystynyt testaamaan IPv6-vuotoja.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

IronSocket tarjoaa yhden paketin, jonka voit tilata eri ajanjaksoiksi. Palvelun kuukausikustannus toimii halvemmalla, jos tilaat pidemmän tilauksen. Sinun on kuitenkin maksettava koko tilauksesta etukäteen.

IronSocket-hinnoittelu

Voit maksaa IronSocketista luottokortilla, PayPalilla, Bitcoinilla tai tallentaa lahjakortteja.

Yksityisyys ja turvallisuus

IronSocket sijaitsee Hongkongissa. Sillä on maine torrenterien suojelemisessa eikä se pidä aktiivisuuslokeja. Se pitää kuitenkin yhteyslokeja. Ongelma tässä on, että käymäsi sivustot ja järjestelmät, joissa käyt, voivat nähdä IP-osoitteen, jonka VPN-yritys on sinulle osoittanut.

Jos VPN-yrityksellä on tietue siitä, kun käytit palvelua, ja se tallentaa todellisen IP-osoitteesi, lakimiehet ja lainvalvontaviranomaiset voivat saada tuomioistuimen päätöksen tietojen tarttumiseksi. Kun heillä on oikea IP-osoitteesi, he voivat jäljittää sinut oveesi Internet-palveluntarjoajan (ISP) kautta, joka pitää kirjaa toiminnoistasi. Yhteyslokkien säilyttäminen on heikko kohta IronSocketin tietosuojamenettelyissä.

Yhtiö ilmoittaa joidenkin palvelimiensa soveltuvan P2P-lataukseen. Se varoittaa käyttäjiä olemaan lataamatta torrentteja toisille.

salaus

IronSocket tarjoaa avoimen VPN: n UDP- (Data Datagram Protocol) tai Lähetysohjausprotokollan (TCP) kautta, L2TP / Internet Protocol Security (IPSec) ja PPTP.

OpenVPN-toteutus käyttää Advanced Encryption Standard (AES) 256-bittistä salausta SHA256-sanoman todennuksella ja 4096-bittistä RSA-salausta istunnon perustamiseen.

IronSocketin L2TP-vaihtoehto käyttää myös AES-salausta 256-bittisellä avaimella. Tämä on poikkeuksellisen vahva salaus L2TP-järjestelmälle. Yleensä L2TP käyttää 128-bittistä salausta ja on parempi vaihtoehto mobiililaitteille (joissa AES-salaus voi tyhjentää akun), joten se on loistava valinta kaikille, jotka haluavat VPN: n Androidille tai iPhone VPN -palvelun..

Helppokäyttöisyys

IronSocket-verkkosivusto ei ole niin liukas kuin suurten kilpailijoidensa. Se voisi tehdä uudelleensuunnittelulla. Pääsy asiakasalueelle tapahtuu näytön oikeassa yläkulmassa olevan painikkeen avulla. Sivuston muu navigointi tapahtuu yläreunan valikkopalkin kautta. Tämä valikko ei ole kiinteä, joten menetät sen kun vierität sivua alas.

Yksi sivuston erinomaisista ominaisuuksista on kyky vaihtaa kieli pitkäksi vaihtoehtoluetteloksi. Sivustojen alatunnisteessa on enemmän navigointivaihtoehtoja. Nämä linkit sisältävät pääsyn yrityksen tietosuojakäytäntöjen sivulle ja palautuskäytäntöihin. Voit myös muodostaa yhteyden IronSocket-blogiin alatunnisteesta.

Tuki

IronSocket-tukisivut eivät ole kovin hienostuneita. Siellä on UKK-sivu, joka sisältää erittäin hyödyllisiä tietoja. Muut ohjekeskuksen osiot sisältävät asennusoppaat ja linkin palvelinluetteloon.

Tämän sivun yksinkertainen verkkolomake on tärkein tapa saada yhteys tukitiimiin.

Prosessi

Ilmoittautuminen

Tilataksesi IronSocketin, napsauta valikkorivin Hinnoittelu tai jotakin "Aloittaa" painikkeet, jotka ovat hajallaan sivuston pääsivulle. Klikkaa "Tilaa nyt" haluamasi tilausajan kuvauksen alla.

Tilin saaminen edellyttää vain sähköpostiosoitteen antamista ja oman salasanasi luomista. Sähköpostiosoitteen pitäisi olla oikea, koska tässä IronSocket lähettää kirjautumistietosi. Jos et halua, että IronSocket tietäisi vakioosoitettasi, määritä vain ilmainen webmail-tili ja käytä sitä.

Jos et todellakaan halua mitään sähköpostiyhteyttä sinun ja VPN: n välillä, voit päästä eroon siitä, koska kun tilisi on maksettu, voit saada kirjautumistietosi sivuston asiakasalueelta. Palvelusta maksamasi sähköposti ei todellakaan sisällä käyttöoikeustietoja. Sen sijaan se sisältää linkin asiakasalueen sivulle, joka näyttää nämä tiedot.

Peruspaketti antaa sinulle mahdollisuuden kolmesta samanaikaisesta yhteydestä. Voit nostaa tämän jopa kahdeksaan lisämaksusta.

Kun olet valinnut maksutavan, peittokuva antaa sinulle mahdollisuuden liittyä kerran valitsemaasi maksuaikaa varten tai määrittää toistuvan maksun tilauksen uusimisen jatkamiseksi..

Kun IronSocket on käsitellyt maksusi, se ohjaa sinut asiakasalueelle. Se kirjaa sinut sisään automaattisesti. Tällä sivulla on linkit yrityksen VPN-, HTTP-välityspalvelin- ja Smart DNS -palveluiden lataus- ja asennusohjeisiin.

Saapuneet-kansiostasi pitäisi löytää kaksi sähköpostia IronSocketista. Toisessa näistä on aihe "IronSocket VPN -kirjautumistiedot - Tärkeää." Tämän sähköpostin sisällön arvaamisesta ei ole palkintoja.

Tilisi avattaessa määrittämäsi salasana yhdessä sähköpostiosoitteesi kanssa vie sinut verkkosivuston asiakasalueelle. Jotta voit kirjautua VPN-verkkoon, tarvitset luodun käyttäjänimen ja salasanan sähköpostissa.

Windows VPN -asiakas

IronSocketilla ei ole omaa Windows VPN -sovellusta. Sen sijaan se ohjaa käyttäjiä lataamaan OpenVPN Connect -sovelluksen. OpenVPN-protokollaa hallinnoiva organisaatio tuottaa tämän. Tämä ei ole välttämättä huono asia. OpenVPN Connect antaa sinulle suoran pääsyn lopulliseen OpenVPN-palveluun. Monet VPN-yritykset käyttävät tätä käyttöliittymää, joten IronSocket ei ole ainutlaatuisen huolimaton. Se on kuitenkin unohtanut suuren brändäysmahdollisuuden. Kun tietokoneellasi on OpenVPN-asiakasohjelma, voit siirtyä helposti VPN-palvelusta toiseen (tilauksilla). Siksi IronSocket ei sitoa asiakkaitaan tuntevasti.

Sovelluksen asentamisen jälkeen se käynnistyy. Et näe mitään näytölläsi. Napsauta sen sijaan ylöspäin osoittavaa nuolta järjestelmälokerossa katsoaksesi aktiivisten ohjelmien kuvakkeita. Avaimenreikältä näyttävä symboli on OpenVPN Connect -sovellus.

OpenVPN-kuvakkeen napsauttaminen ei avaa sovellusta. Kuvake ON sovellus. Kun napsautat sitä, saat ponnahdusvalikon. Tämä antaa yksityiskohtia VPN-asiakkaan ohjauksista.

Huomaat, että palvelimia, joihin ei voida muodostaa yhteyttä. Tämän yleisen käyttöliittymän käytön haittapuoli on, että sitä ei ole määritetty nimenomaan IronSocketille. Sinun on palattava palvelinluetteloon ladataksesi yhteysmääritykset jokaiselle palvelimelle, johon haluat ehkä muodostaa yhteyden. Tämä on erittäin työläs tehtävä. Se on yksi syy siihen, että tärkeimmät VPN-palveluntarjoajat eivät luota OpenVPN-käyttöliittymään, vaan sijoittavat omiin sovelluksiinsa.

Klikkaa "Hanki profiili" -painike ladataksesi tiedostot, jotka tarvitset yhteyden muodostamiseen tiettyyn palvelimeen. Valitettavasti IronSocket ei ole yhdistänyt kaikkia näitä profiileja yhdeksi ladattavaksi tiedostoksi. Palvelun perustaminen olisi paljon helpompaa, jos he pystyisivät järjestämään kyseisen laitoksen. Jos haluat aktivoida käyttöoikeutesi kaikkiin VPN-palvelimiin, sinulla on paljon työtä tekemistä.

Jos sinulla ei todellakaan ole aikaa, asenna vain profiilit sijaintiisi, jonka tiedät varmasti käyttäväsi. Tätä arviota varten minun ehdottomasti oli saatava Miami-, Kanada- ja UK-palvelimet käynnissä, joten latasin ne vain.

Kun olet napsauttanut profiilin lataustiedostoa, saat ponnahdusviestin. Klikkaa "Lataa nyt" painiketta tässä. Kun kokoonpanotiedosto on tietokoneellasi, sinun on siirrettävä se. Napsauta OpenVPN-kuvaketta järjestelmälokerossa ja valitse Tuo esiin tulevasta valikosta. valita "Paikallisesta tiedostosta" ja etsi konfigurointitiedosto oletuslataushakemistosta. Lataa määritelmä napsauttamalla Avaa tiedostoliittymässä.

Kun olet noudattanut ohjeita ladataksesi palvelimimäärityksiä, näet yhteysvaihtoehdot. Napsauta uudelleen OpenVPN Connect -kuvaketta nähdäksesi palvelinluettelon.

Voit nyt muodostaa yhteyden. Voit myös muuttaa käyttäjänimesi ja salasanasi verkkosivuston asiakasalueella, jotta niistä tulisi mieleenpainuvampia. Kun käytät palvelinta ensimmäistä kertaa, sinun on annettava käyttäjänimesi ja salasanasi. Kirjautumisnäytöt muistavat käyttäjänimesi seuraavia käyntejä varten. Sinun on kuitenkin annettava salasanasi joka kerta, kun kirjaudut palvelimeen.

Kun käytät ensimmäistä kertaa kutakin palvelinta, saat varoitusviestin. Tämä varoitus ei näy myöhemmissä yhteyksissä kyseiseen palvelimeen.

Kun yhteys on muodostettu, järjestelmäviesti ilmoittaa sinulle. Lisäksi OpenVPN Connect -kuvake muuttuu osoittaen rasti.

Kun ylimmät VPN-yritykset luovat omia sovelluksiaan, he rakentavat ylimääräisiä suojausominaisuuksia, kuten tappauskytkimen tai automaattisen WiFi-suojauksen. IronSocket ei voi tarjota näitä palveluita, koska se ei ole investoinut omaan ohjausohjelmaan.

Suoratoistopalvelut

Yhdistin Yhdysvaltojen itärannikon palvelimeen ja testasin pääsyä Netflix USA: hon, ABC.com: iin ja NBC.com: iin ja pääsin heihin kaikkiin. Sitten yhdistin Ison-Britannian VPN: ään ja kokeilin Netflix UK: ta, BBC iPlayeria, ITV-keskittymää ja Channel 4 -sivustoa. Joka tapauksessa IronSocket sai minut sisään ja pystyin katsomaan videoita.

Jos olet huolissasi siitä, että haluat ehkä päästä sivulle, johon IronSocket ei pääse, voit tutustua sivuston luetteloon, joka näyttää kanavat, joihin yritys on varma pääsevänsä. Et pääse tälle sivulle ennen kuin olet tilannut. Voit kuitenkin katsoa tämän sivun kuvakaappausta nähdäksesi, sisältyvätkö suosikkivideopalvelusi.

Muut alustat

IronSocket VPN tukee Windows-, Mac- (Mac VPN -tuki sekä käyttöjärjestelmälle että OSX), Android-, iOS- ja Blackberry-käyttöjärjestelmiä. Voit asentaa VPN: n myös reitittimiin, pelikonsoleihin, digisovittimiin ja älytelevisioihin. Kuten aiemmin mainittiin, IronSocketilla ei ole omaa räätälöityä VPN-asiakasohjelmaa, joten sinun on ladattava kolmannen osapuolen OpenVPN-sovellus sen määrittämistä varten. Kaikkien suosittujen laitteiden asennusoppaat ovat saatavana palveluntarjoajan verkkosivustolla.

Lopulliset ajatukset

IronSocketilla on loistava kyky päästä mihin tahansa videoiden suoratoistopalveluun maissa, joissa sillä on palvelimia. SOCKS5-välityspalvelin, älykäs DNS ja HTTP-välityspalvelimet ovat mielenkiintoisia lisäominaisuuksia, joilla voit pelata ilmaiseksi, kun tilaat VPN-palvelun..

Saatat löytää vain kolmen samanaikaisen yhteyden rajoituksen. IronSocket antaa sinun kuitenkin ostaa ylimääräisen korvauksen, laajentamalla samanaikaisten yhteyksien lukumäärää kahdeksan, mikä olisi enemmän kuin tarpeeksi perheelle.

Jos IronSocket suunnitteli verkkosivustonsa uudelleen ja tuottaisi oman itseasennettavan sovelluksen, luokittelisin sen yhdeksi viidestä parhaasta VPN: stä maailmassa. Sovelluksen asentaminen vaikeuttaa palvelun teknisten ominaisuuksien antamia pisteitä.

Käy IronSocketissa »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me