iVPN-arvostelu

Olemme muuttuneet, kuinka arvioimme pisteet!
Olemme päivittäneet äskettäin kaikkien ProPrivacy.com-sivuston arvostelujen pisteytysprosessimme. Tiedot uusista pisteytyskriteereistämme löytyvät täältä

iVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 6,00
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Android

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Pisteet
7,6 10: stä

Yhteenveto

Tässä IVPN-katsauksessa löydän Gibraltariin perustuvan VPN-palveluntarjoajan, jolla ei ole lainkaan lokitietoja. Se on vähän kallis siitä, mikä on pohjimmiltaan melko riisuttu VPN-palvelu, mutta mitä se tekee, se (yleensäkin) tekee oikein. Tärkeää on, että se käyttää vahvaa salausta eikä vuota todellista IP-osoitettasi. Todellinen tappaja on kuitenkin IVPN: n nopeussuorituskyky. Yksinkertaisesti sanottuna se on yksi parhaimmista, mitä olen koskaan nähnyt.

Pikatilastot

 • Toimivalta
  gibraltar
 • Maat
  18
 • Samanaikaiset yhteydet
  5

ominaisuudet

Seuraavat ominaisuudet ovat kaikkien käyttäjien käytettävissä:

 • Palvelimet 12 maassa
 • Jopa kolme samanaikaista yhteyttä (enemmän saatavana pyynnöstä)
 • Portin edelleenlähetys (verkkoliittymän tai asiakkaan kautta)
 • Multihop VPN
 • OpenVPN- ja L2TP / IPsec-VPN-protokollat
 • Optio kanarialla
 • P2P on sallittu

Palvelimet toimivat pääasiassa Euroopassa, mutta myös Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Hongkongissa.

Monen hypyn (kaksinkertainen) VPN

Periaatteessa tämä mahdollistaa VPN-palvelimien "ketjuttamisen" siten, että tietosi reititetään kahden VPN-palvelimen välillä, kun ne kulkevat sinun ja Internetin välillä.

Tietokoneesi / laite -> VPN-palvelin 1 -> VPN-palvelin 2 -> Internet

Erinomainen (ja ainutlaatuinen) piirre IVPN: n multihop VPN -sovelluksen toteutuksessa on, että sen avulla voit kaksoisnapsauttaa minkä tahansa kahden palvelimen kautta. Nimestä huolimatta ei ole mahdollista hypätä useamman kuin kahden palvelimen läpi.

Tällainen ketjuttaminen voi tarjota joitain tietoturvaetuja, mutta johtaa aina nopeuden merkittävään menettämiseen. Kuten väitän tässä artikkelissa, mielestäni samaa VPN-palvelua käyttävän multihop VPN: n yksityisyyden / turvallisuuden edut ovat melko rajalliset. Mutta ymmärrän, että tämä ei ole kaikkien yhteinen näkemys.

Käy IVPN: ssä »

Nopeudet ja suorituskyky

Kaikki testit suoritettiin Virgin Media UK 50 Mbps / 3 Mbps kuituyhteydellä OpenVPN UDP -protokollaa käyttäen. Kaaviot esittävät kunkin palvelimen ja sijainnin korkeimmat, pienimmät ja keskimääräiset nopeudet. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä

iVPN-nopeudet

Kuten voimme nähdä, transatlanttiset latausnopeudet ovat erittäin kohtuulliset, vaikka latausnopeudet ovatkin vähemmän. Tulokset, kun ne on kytketty läheisiin palvelimiin Euroopassa, ovat kuitenkin fantastisia! Ne ovat itse asiassa joitain parhaista tuloksista, joita olen nähnyt neljän vuoden aikana VPN-palveluiden tarkastelussa.

Kuten täällä selvästi voidaan nähdä, IVPN käyttää Google DNS -palvelimia. Tutkittuaan lokitiedostot huolellisesti, voin vahvistaa, että se välittää DNS-pyynnöt, joten ne näyttävät tulevan IVPN: ltä eivätkä käyttäjiltä. En havainnut IPv4-, DNS- tai WebRTC-vuotoja.

Huomaa, että yksityiskäyttöön tarkoitetut RFC-IP: t ovat vain paikallisia IP-osoitteita. Niitä ei voida käyttää yksilön tunnistamiseen, joten ne eivät muodosta IP-vuotoa. Valitettavasti Internet-palveluntarjoajani (Virgin Media UK) ei tue IPv6-yhteyksiä, joten en voi tällä hetkellä testata IPv6-vuotoja. Tämän tilanteen pitäisi muuttua lähitulevaisuudessa.

Päivitys: Olemme sittemmin testanneet uudelleen IPv6-yhteensopivien yhteyksien IP-vuotoja ja havainneet WebRTC IPv6 -vuodot molemmissa Windows-macOS: issa. Koska IVPN: n muuten erinomainen tekninen turvallisuus, havaitsimme tämän olevan erittäin pettymys.

Jos etsit VPN: tä Netflixille, tämä palvelu on harkinnan arvoinen. Pystyin estämään amerikkalaisen Netflix-sisällön käytöstä sen kanssa. Netflixin lisäksi voit katsella BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella tämän palvelun avulla.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

standardi

$ 6,00
kuukaudessa

ammattilainen

$ 10,00
kuukaudessa

Vuoden 2020 lopussa IVPN jakoi yhden suunnitelmansa kahteen osaan. Vakiopaketti on helposti saavutettavissa kuin se on koskaan ollut. Se kattaa 2 laitetta samanaikaisesti ja maksaa vain 6 dollaria kuukaudessa tai 60 dollaria vuodessa, jos olet sitoutunut ja haluat säästää 12 dollaria. Pro-taso on paljon kattavampi, ja se parantaa aiempaa viiden laitteen tarjoustaan ​​tarjoamalla 7 laitteelle hintaan 10 dollaria kuukaudessa tai 100 dollaria vuodessa. Kolmen kuukauden välein on piilotettu neljännesvuosittain suunnitelma 30 dollaria, mutta se on käytettävissä vain nykyisille käyttäjille, jotka on päivitetty automaattisesti pro-pakettiin.

IVPN ei rajoita sijainteja tai protokollia kummassakaan paketissa, mukaan lukien edes pääsy Wireguard-palvelimiin ja sen patentoituun AntiTracker-työkaluun molemmilla. Jonkin verran ymmärrettävästi, Multihop ja Port Forwarding on lukittu korkeamman palomuurin taakse, yksinomaan pro-version kanssa.

IVPN tarjoaa kolmen päivän ilmaisen kokeilujakson, mutta maksutiedot tarvitaan tämän hyödyntämiseksi. Sinua veloitetaan, jos et peruuta ennen kolmen päivän kokeilujakson päättymistä. Tämän lisäksi IVPN tarjoaa seitsemän päivän palautustakuun (maksupäivästä). Teknisissä asioissa on saatavana 30 päivän pidennetty rahat takaisin -takuu.

IVPN hyväksyy maksun luotto- / pankkikortilla, PayPalilla tai Bitcoineilla (BitPay). Varo huolellisesti, että Bitcoinsin avulla voit maksaa palvelusta nimettömästi, mutta muista aina, että IVPN tietää joka tapauksessa todellisen IP-osoitteesi.

Yksityisyys ja turvallisuus

IVPN on sisällytetty Gibraltariin, Britannian merentakaiseen alueeseen (BOT). Gibraltarilla ei ole pakollisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, jotka sallivat IVPN: n tarjota täysin kirjaamattomia VPN-palveluita.

”Emme tallenna mitään yhteyslokeja. Lisäksi emme kirjaa kaistanleveyden käyttöä, istunnon tietoja tai pyyntöjä DNS-palvelimillemme…. Toisin kuin monet palveluntarjoajat, IVPN ei tarkoituksenmukaisesti kirjaa tiliin liittyviä käyttötietoja, koska tarjoamme rajoittamatonta ja rajoittamatonta kiintiövapaa palvelua. "

Mikä on hienoa. Kysymysmerkki kuitenkin ripustetaan siitä, pitäisikö Gibraltar luokitella neljätoista silmää vakoilijaliittomaan maaksi. On totta, että Yhdistyneellä kuningaskunnalla on vain vähän suoraa vaikutusta Gibraltarin sisäisiin asioihin, mutta BOT: na Gibraltar kuuluu edelleen Yhdistyneen kuningaskunnan lainkäyttövaltaan ja suvereniteettiin..

Siksi vaikuttaa turvallisimmalta olettaa, että Yhdistynyt kuningaskunta voi painostaa Gibraltanin hallitusta ja sen yrityksiä ja instituutioita, jos se haluaa. Asuminen Gibraltarille on siksi todennäköisesti turvallisempaa kuin asua neljäntoista silmän maassa, mutta se ei ole ihanteellinen.

Voisi olla syytä mainita, että tätä arviota kirjoitettaessa Windows-asiakasohjelma EULA sisälsi joitain viittauksia Yhdysvaltain lain mukaiseen lainkäyttövaltaan. IVPN vakuuttaa minulle kuitenkin, että näin ei ole ja että EULA on nyt päivitetty selventämään, että IVPN kuuluu kokonaan Gibraltarin lainkäyttövaltaan.

salaus

OpenVPN-salaukseen IVPN käyttää AES-256-salausta RSA-4096-kädenpuristuksella ja HMAC SHA-1-hash-todennuksella (ohjaus- ja datakanavat). Diffie-Hellman-vaihto (DHE) esittelee täydellisen eteenpäin suuntautuvan salaisuuden PFS) uudella salausavaimella, joka luodaan joka tunti.

Tämä on erinomaista. Ja verkkosivuston Qualys SSL -raportti antaa A + -arvon PFS: llä, mikä on myös erinomainen.

Suhtaudun hieman epäilevästi optio-kanarian hankkimiseen, mutta tiedän, että muut arvostavat niitä.

Nettisivu

IVPN-verkkosivusto käyttää älykästä harmaata, punaista ja valkoista teemaa. Tietoja ei ole saatavana valtavasti, mutta mitä siellä on, se on informatiivista ja vastasi useimpiin kysymyksiini.

Verkkosivustolla on myös hyvä johdanto ja yleiset oppaat VPN: n toiminnasta. Arvostan pommittavan kielen puuttumista virheellisesti väittämällä, että palvelu tarjoaa ”nimettömyyttä”.

Arvostan myös selkeää tietosuojakäytäntöä, joka on kirjoitettu selkeästi englanniksi.

Tuki

Tukipalvelu tapahtuu postitetun sähköpostijärjestelmän kautta (verkkolomake saatavana). IVPN lupaa vastauksen 24 tunnilla, mutta sain yleensä täydellisen ja asiantuntevan vastauksen parin tunnin sisällä.

Sivustolla on myös Live Chat -vaihtoehto, mutta se ei toiminut, kun yritin sitä. IVPN kertoo minulle, että "Live-chat on kokeellinen ominaisuus, jota testaamme tällä hetkellä. Emme takaa live-chatin saatavuutta".

Ohjelmisto

Ilmoittautuminen

Ainoat rekisteröinnin yhteydessä pyydetyt henkilökohtaiset tunnistetiedot ovat voimassa oleva sähköpostiosoite. Ei ole syytä, että tämä ei voi olla kertakäyttöinen. Kun olet maksanut, saat johdantoviestin käyttäjänimelläsi (jota voidaan muuttaa) ja linkin IVPN: n asennusoppaisiin.

IVPN Windows VPN -asiakas

Windows-asiakas on melko vaatimattoman näköinen sovellus. Palomuuri toimii kuitenkin sekä tappauskytkimenä että DNS-vuodonsuojauksena, mikä varmistaa, että Internet-liikenne ei pääse tietokoneellesi tai poistu siitä paitsi VPN-tunnelin kautta.

Epätavallinen ominaisuus on kyky jättää palomuuri päälle, vaikka VPN-asiakas ei olisi käynnissä. Tämä voi auttaa varmistamaan, että et koskaan vahingossa liity Internetiin ilman, että VPN on käynnissä

Voit muuttaa portteja asiakkaan sisällä ja valita obsfproxy-yhteyden sensuurin välttämiseksi. Obfsproxy on työkalu, joka on suunniteltu kääntämään tietoja hämärtämiskerrokseen, mikä vaikeuttaa OpenVPN: n käytön havaitsemista. Tor-verkko on hyväksynyt sen suurelta osin vastauksena Kiinaan, joka estää pääsyn julkisiin Tor-solmuihin. Se on kuitenkin Torista riippumaton, ja se voidaan määrittää OpenVPN: lle (sellaisena kuin se on täällä). Kuten jo todettiin, IVPN mahdollistaa myös kaksinkertaisen hypyn käyttämällä mitä tahansa sen palvelinta.

Se voi näyttää selkeältä, mutta asiakas saa työnsä päätökseen. Ja palomuurin tulisi varmistaa, ettet kärsi IP-vuotoista palvelua käytettäessä (katso testitulokset alla). Huomasin kuitenkin, että asiakas oli erittäin epävakaa, ja kärsin lukuisia kaatumisia kirjoittaessani tätä arviota. Plussapuolelta tämä antoi minun vahvistaa, että palomuurin tappikytkin toimii ilmoitetulla tavalla!

Muut alustat

IVPN tarjoaa mukautettuja VPN-asiakkaita Windowsille ja VPN-asiakkaita Mac OSX: lle. Heillä on VPN iPhonelle ja Android VPN-sovellukset. Se tarjoaa myös erilaisia ​​OpenVPN- ja L2TP / IPsec-asennusoppaita Windows-, Mac OSX-, Android-, iOS-, Windows Phone-, DD-WRT-reitittimille ja muille.

Esivaloitetut ja esiasetetut IVPN DD-RT -reitittimet ovat saatavana Flashroutersista
.

Lopulliset ajatukset

Minun on sanottava, että olen erittäin vaikuttunut IVPN: stä. Vaikka se on vähän lyhyt, se tarjoaa VPN-palvelun, joka ei kirjaudu lokiin, joka kattaa kaikki tärkeimmät asiat. Se ei vuota IP-osoitettasi käytössä, ja se käyttää erittäin vahvaa salausta.

Se oli myös suurimmaksi osaksi hulluksi nopeaa. Olen erittäin harvoin tallentanut tuloksia Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja Manner-Eurooppaan melkein yhtä hyville. Tulokset Yhdysvaltoihin eivät olleet aivan yhtä vaikuttavia, mutta ovat silti erittäin hyväksyttäviä.

Joten IVPN saa minut erittäin vahvoiksi peukaloiksi. Nyt, jos vain tuo pirun Windows-asiakas lopettaa kaatuvan!

Käy IVPN: ssä »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me