Keenow Unblocker-arvostelu

Keenow Unblocker

 • hinnoittelu

  alkaen $ 5,79
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
8.5 10: stä

Yhteenveto

Vihje on nimessä! Keenow Unblocker tarjoaa VPN-palvelun osana Premium-suunnitelmaansa, mutta sen tarkoituksena on ensisijaisesti varmuuskopioida ydinasetuksen mukainen älykäs DNS-palvelu. Keenow Unblockerin tarkoituksena on poistaa verkkosivustojen esto, jotta voit katsella parhainta ja ajan tasalla olevaa suoratoistosisältöä ympäri maailmaa. Kuten näemme tässä Keenow Unblocker -katsauksessa, se on tässä erittäin hyvä.

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Israel
 • Maat
  42
 • Samanaikaiset yhteydet
  -1

Tästä painopisteestä huolimatta VPN-ohjelmisto on yllättävän täysi ominaisuus. Ainakin joissakin kokoonpanoissa se on myös erittäin turvallinen. Jos haluat VPN-palvelun, hanki VPN-palvelu. Mutta jos haluat vapauttamispalvelun, joka tarjoaa myös kunnollisen VPN-varmuuskopion, Keenow Unblocker on melko hyvä.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

Keenow maksaa 9,95 dollaria kuukaudessa, mikä alennetaan 5,79 dollariin kuukaudessa, jos se maksetaan vuosittain. Vuotuisessa tilauksessa on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Keenow tarjoaa myös ilmaisen ”Lite” -suunnitelman, joka on tarkoitettu ensisijaisesti palvelun testaajaksi.

Maksu Premium-suunnitelmasta tapahtuu PayPalin, luotto- / pankkikortin ja Bitcoinin kautta.

ominaisuudet

Ensiluokkaisilla käyttäjillä on seuraavat ominaisuudet:

 • Älykäs DNS-palvelu
 • VPN-palvelu
 • Palvelimet 13 maassa, mukaan lukien Kanada, Iso-Britannia, Alankomaat, Australia, Japani, Ranska, Saksa ja Yhdysvallat
 • Virtuaali WiFi
 • ”Platinum” -tuen taso
 • Torrentti sallittu (tietyillä palvelimilla)

Vapailla käyttäjillä on pääsy vain älykkääseen DNS-palveluun (ei VPN) ja vain Yhdysvaltain palvelimiin. Päivittäinen 512 Mt: n tietosuoja varmistaa myös, että Lite-palvelu on tarkoitettu vain testitarkoituksiin, koska se rajoittaa ankarasti sitä, kuinka paljon televisiota jne. Voi suoratoistaa..

SmartDNS

Keenow on ensisijaisesti älykäs DNS-palvelu, ei VPN-palvelu. Älykäs DNS on tekniikka, jota käytetään piilottamaan online-sijaintisi ja teeskentelemään olevansa muualla.

Tämä on erittäin hyödyllinen pääsyä suoratoistopalveluihin, kuten US Netflix ja BBC iPlayer, jotka estävät ulkomaille suuntautuvat vierailijat. Se toimii ratkaisemalla DNS-pyynnöt tietyssä paikassa, ja sillä on seuraavat edut verrattuna VPN: n käyttöön:

 • Se on paljon nopeampaa, koska salausta / salauksen purkamista ei tarvita. Tämä tarkoittaa vähemmän puskurointiasioita.
 • Sitä voidaan käyttää minkä tahansa Internet-yhteensopivan laitteen kanssa, mukaan lukien useat, jotka eivät pysty ajamaan VPN-ohjelmistoja. Esimerkiksi älytelevisiot, pelikonsolit ja Roku-laitteet.
 • Netflixin kaltaiset palvelut, jotka yrittävät kieltää VPN-käyttäjät, estävät sen todennäköisyyden

SmartDNS ei tarjoa mitään VPN: n yksityisyyden ja turvallisuuden eduista, mutta se on kiistatta ylivoimainen tekniikka verkkosivustojen yksinkertaiseen vapauttamiseen..

VPN

Älykkään DNS: n lisäksi Premium-asiakkaat pääsevät myös Keenowin VPN-palveluun. Lisätietoja VPN-palvelusta ja siitä, miten siitä voi olla hyötyä, on VPN: n aloittelijoille -oppaassa.

Nyt… ensimmäinen asia, jota Keenowin suhteen korostetaan, on se, että se laskuttaa itseään vain vapauttamispalveluna. Siksi olisi epäoikeudenmukaista lyödä sitä siitä, että se ei ole jotain mitä se koskaan väittää olevansa - yksityisyyspalvelu.

VPN auttaa estämään Internet-palveluntarjoajaasi kuristamasta yhteyttä, koska käytät kilpailevaa palvelua. Se voi toimia myös silloin, kun fiksu DNS on estetty. Siksi VPN tarjoaa loistavan varmuuskopiovaihtoehdon vapauttamispalvelulle.

Hyvä esimerkki tästä on Netflix-mobiilisovellus. Tämä käyttää koodattua DNS: ää (Googlen 8.8.8.8 ja 8.8.4.4), samoin kuin koodattuja IP-osoitteita joillekin Netflix-verkkotunnuksille. Tämä tarkoittaa, että älykästä DNS: tä ei voida käyttää kiertämään sen estää mobiililaitteissa. VPN voi kuitenkin!

Keenowin VPN tarjoaa myös suojauksen suojaamalla sinua hakkereilta käytettäessä julkisia WiFi-yhteyspisteitä. Tämän lisäksi se tarjoaa joitain tietosuojaetuja piilottamalla IP-osoitteesi käytetyiltä verkkosivustoilta.

Huomaa kuitenkin, että verkkosivustot käyttävät myös monia muita salaperäisiä taktiikoita tunnistaaksesi ja seurataksesi sinua. Mikään VPN ei voi auttaa tässä, vaikka jotkut selaimen lisäosat voivat.

Seuraavassa esitetyistä syistä Keenow ei kuitenkaan ole sopiva palvelu niille, jotka haluavat VPN: n ensisijaisesti yksityisyyden suojaamiseksi. Tämä ei ole kritiikkiä, kuten Keenow ei koskaan väitä suojaavan yksityisyyttäsi, mutta sinun pitäisi olla tietoinen asiasta.

yksityisyys

En kannata asiaa tässä, koska kuten todettiin, Keenow ei väitä tarjoavansa yksityisyyttä. Riittää, kun sanotaan, että Keenow on israelilainen yritys ja että Israelin hallitus harjoittaa laajamittaista online-valvontaa.

Keenow pitää myös laajoja yhteyslokeja. Näitä ovat siirretyn datan kaistanleveyden käyttöloki, aikaleima ja IP-osoite, jota käytetään yhteyden muodostamiseen palvelimiin.

Mutta kuten sanon, Keenow on vapauttamispalvelu, ei yksityisyyspalvelu.

Tämän tosiasian perusteella olen iloinen voidessani todeta, että Keenow sallii P2P: n torrentin joillakin palvelimillaan (Yhdysvallat, Alankomaat, Etelä-Afrikka ja Brasilia). Tämä on palvelulle selvä plus.

turvallisuus

Keskittyessään suoratoistosisällön estämiseen olen yllättynyt siitä, kuinka vahva osa Keenowin käyttämästä salauksesta on. Se käyttää OpenVPN-protokollaa:

”Tarjoamme muutama eri kokoonpanosarja eri porteille. Tällä hetkellä turvallisin käynnissä oleva salaus on AES-256-CBC ja autenttinen SHA512 HMAC: lle (viestin todennus), kun taas DH-avaimen koko on 4096 bittiä. Kuten PFS: stä, avainneuvottelut tapahtuvat kerran tunnissa oletusarvoisesti openvpn: lle. "

Ei ole selvää, kuinka laajasti tämä salausaste on, mutta se on vaikuttava. Ollakseni rehellinen, melkein mikä tahansa salaustaso on riittävä estämispalveluun.

Nettisivu

Keenow-verkkosivusto näyttää riittävän älykkäältä, ja siellä on usein kysytyt kysymykset, jotka vastaavat tärkeimpiin kysymyksiin. On myös laajoja asennusoppaita, jotka on kuvattu kuvakaappauksilla. Yksityiskohtainen tilinhallinta on saatavana helppokäyttöisen verkkokonsolin kautta.

Mielenkiintoista on, että napsauttamalla ”Blogi”, sinut siirretään Reddit-sivulle. Kirjoittamisen aikaan täällä oli vain kaksi viestiä, mutta olen varma, että se kasvaa. Saatavana on myös mukava kartta, joka näyttää sinulle, missä Keenowin DNS-välityspalvelin ja VPN-palvelimet sijaitsevat.

Tuki

Äskettäin mainittujen UKK: n ja asennusohjeiden lisäksi Keenowlla on myös sähköpostiosoitteiden tukipalvelu.

Kyselyni vastaus kesti noin puolitoista tuntia, mikä on täysin kohtuullista. Tämä on erityisen totta, koska minulla oli tuolloin vain ilmainen tili. Vastaus oli erittäin yksityiskohtainen ja asiantunteva.

Ohjattu Keenow-vianmääritys

Ohjattu automaattinen vianmääritystoiminto voi auttaa ratkaisemaan yksinkertaiset ongelmat

Prosessi

Ilmaisen palvelun käyttämiseksi vaaditaan kelvollinen sähköpostiosoite. Maksutiedot vaaditaan tietysti pääsyä Premium-suunnitelmaan. On mahdollista maksaa Bitcoineilla. Koska Keenow ei kuitenkaan ole yksityisyyspalvelu, tämä vaikuttaa minusta melko turhalta.

Kun olet rekisteröitynyt, saat tervetuliaisviestin. Voit nyt ladata Windows-asiakasohjelman tai määrittää laitteesi manuaalisesti.

Windows-asiakas

Windows-ohjelmisto on yksinkertainen, mutta saa työnsä päätökseen.

Keenow Free 1

Keenow avasi kaikkien Yhdysvaltojen streaming-palveluiden lukituksen onnistuneesti sen Unblock Services -sivulla ... mikä on valtava määrä palveluita! Huomaa kuitenkin, että tarvitset silti voimassa olevan tilauksen päästäksesi premium-palveluihin.

Netflix Us

Täällä olen Yhdistyneessä kuningaskunnassa katsomassa Yhdysvaltain Netflixin kohteliasta Keenowia

Kuten jo todettiin, ilmaisella Lite-suunnitelmalla on 512 Mt: n dataraja. Tämä sai minut läpi noin puoli tuntia katsomassa, kuinka Orange ei ole ainoa musta Netflixissä. Tämän jälkeen en voinut kokeilla uusia suoratoistopalveluita tai katsella muita Netflix-ohjelmia, mutta pystyin jatkamaan saman jakson Orange is Not the Only Black katselua.

Tämä tarkoittaa, että Netflix tarkistaa sijaintisi vain, kun se lataa jakson ensimmäisen kerran. Joten voit katsella koko Netflix-jakson päivässä käyttämällä vain ilmaista Keenow Lite -suunnitelmaa! Tuo ei ole huono.

En voinut suoratoistaa sisältöä Canal +: sta, kun olin yhteydessä ranskaiseen DNS-palvelimeen, mutta suurin osa kansainvälisistä suoratoistopalveluista näyttää toimivan hyvin.

Premium-suunnitelma sisältää myös VPN-palvelun.

Keenow Vpn päällä

Tämä on jälleen melko yksinkertaista, mutta saa työn hyvin.

Keenow-setit 1

IPv6-vuotosuojaus ja tappakytkin ovat mukana. Voit myös muuttaa porttinumeroa, josta voi olla hyötyä lävistys palomuurien läpi. IPv4: n DNS-vuodonsuojausta ei tueta nimenomaisesti, mutta koska en havainnut DNS-vuotoja, se on todennäköisesti paistettu.

Asiakas tarjoaa myös ”WiFi-suojauksen”. Jos se havaitsee olevansa yhteydessä salattuun WiFi-hotspot-pisteeseen, se voi muodostaa yhteyden automaattisesti VPN-palvelimeen.

Virtuaali WiFi / reititin

Mielenkiintoinen ominaisuus, jota en ole koskaan ennen nähnyt VPN-asiakasohjelmassa, on kyky käyttää Windows-tietokonettasi WiFi-yhteyspisteenä. Tämän pitäisi antaa sinun yhdistää kaikki WiFi-yhteensopivat laitteet tähän “virtuaaliseen reitittimeen”, ja se hyötyy Keenowin tarjoamasta älykkäästä DNS- ja VPN-palvelusta..

Tämä ominaisuus hyödyntää Windowsin sisäänrakennettua mobiili-hotspot-ominaisuutta. Valitettavasti Netgear A6210 AC1200 WiFi -sovitin ei tue tätä. Joten en voi testata Keenowin toteutusta.

VPN-suorituskyky (nopeus-, DNS-, WebRTC- ja IPv6-testit)

Kaikki testit suoritettiin Virgin UK -kuituyhteydelläni OpenVPN UDP: tä käyttämällä. Huomaa, että nämä testit koskevat vain VPN-palvelua. DNS-käännös tapahtuu enemmän tai vähemmän välittömästi, joten etäisyys on ainoa tekijä, joka on otettava huomioon SmartDNS: n yhteydessä.

Keenow alas

Keenow ylös

Nämä nopeudet eivät ole suuria, ja transatlanttiset tulokset ovat kauheita. On kuitenkin muistettava, että Keenow on ensisijaisesti älykäs DNS-palvelu.

Keenow Ip vuotaa

En havainnut IPv4 DNS- tai WebRTC-vuotoja. Huomaa, että yksityiskäyttöön tarkoitettu RFC IP on vain paikallinen IP. Sitä ei voida käyttää yksilön tunnistamiseen, joten se ei ole IP-vuoto.

Valitettavasti Internet-palveluntarjoajani (Virgin Media UK) ei tue IPv6-yhteyksiä, joten en voi tällä hetkellä testata IPv6-vuotoja. Tämän tilanteen pitäisi muuttua lähitulevaisuudessa.

Kumpaan VPN-palvelimeen yhdistin, DNS-osoitteeni osoittautui jatkuvasti ranskaksi. Tämä tapahtuu myös DNS-välimuistin huuhtelemisen, Keenow-asiakkaan uudelleenasennuksen ja tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Vaikka se on hiukan outoa, se ei kuitenkaan ole IP-vuoto.

Muut alustat

Keenow tarjoaa mukautettuja ohjelmistoja Windowsille ja Androidille. Se tarjoaa myös manuaalisia Smart DNS- ja VPN-asennusoppaita useille alustoille.

Älykkäitä DNS-käsikirjoja on saatavana MacOS: lle, ChromeOS: lle, Androidille, iOS: lle, PlayStation 3: lle, PlayStation 4: lle, Xbox 360: lle, Xbox One: lle, Samsung Smart TV: lle, Asus-reitittimelle, D-Link-reitittimelle, Amazon Fire TV: lle ja Rokulle..

VPN-käsikirjat (OpenVPN) ovat saatavana MacOS-, ChromeOS-, Android-, iOS-, DD-WRT-reitittimelle ja Asus-reitittimelle.

Android-sovellus

Android-sovellus on vain VPN. Älykäs DNS voidaan kuitenkin määrittää manuaalisesti Androidissa.

Keenow Android

Se näyttää paljon kuin työasemaohjelma, ja sisältää myös tappikytkimen, porttivalinnan ja salaamattoman WiFi-suojauksen. En havainnut IP-vuotoja sovellusta käytettäessä. Voin myös vahvistaa, että Android Netflix -sovellus toimi Keenow Unblockerin kanssa.

johtopäätös

Keenow Unblocker tekee täsmälleen sen, mitä sanotaan tinalla - Ranskan Canal + -laitetta lukuun ottamatta, se avasi jokaisen virittämäni palvelun onnistuneesti. Siksi omilla ehdoillaan Keenow Unblocker on huomattava menestys.

VPN-palvelu on toissijainen älykkääseen DNS-palveluun verrattuna, ja varmuuskopiointiteknologiana, joka tuo myös joitain yksityisyyden ja turvallisuuden etuja, se on hieno. Ainakin jotkut Keenowin palvelimista näyttävät käyttävän erinomaista tietoturvaa, ja asiakas sisältää monia hyödyllisiä ominaisuuksia.

VPN-palvelu on myös erittäin kätevä niille, jotka haluavat täydentää suoratoistoa pienellä P2P-latauksella. Jos pääasiallinen huolenasi on streaming-sisällön estäminen, Keenow on todella erinomainen valinta.

Päivittää

Keenow on ottanut meihin yhteyttä sanoakseen, että se on korjannut useita arvosteluun perustuvia ongelmia:

 1. Poistettu hitaat VPN-palvelimet
 2. Korjattu mainittu Ranskan ongelma
 3. Lisätty Netflixin tukemia palvelimia Meksikossa, Israelissa, Venäjällä ja Intiassa

En ole testannut näitä parannuksia, mutta otan mielelläni Keenowin sanallaan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me