Kepard arvostelu

Kepard


  • hinnoittelu

    alkaen $ 7,00
    / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
7.2 10: stä

Yhteenveto

Kepard on melko pieni Moldovan VPN-yritys, joka tarjoaa vaatimatonta palvelua kohtuulliseen hintaan. Se erottuu kuitenkin tyylikkään toteutuksen ja hienon mukautetun ohjelmiston ansiosta. Mac-, iPad- ja iPhone-käyttäjillä on vähemmän innostumista, mutta Windows- ja Android-käyttäjät arvostavat joitain käyttäjäystävällisimpiä VPN-ohjelmistoja, joita olemme vielä tavanneet. Tämän lisäksi, vaikka he tarjoavat ilmaisen puolen tunnin päiväkokeilun, ei ole huono, se ei ole läheskään niin hyvä kuin 15 päivän ilmainen kokeilu, että Kepard on jostain syystä vaikea.

Hinnoittelu ja ominaisuudet

Kepardilla on vain yksi (Premium) hinnasuunnitelma 7 dollaria kuukaudessa (tai 35 dollaria 12 kuukaudeksi). Tätä varten pääsy VPN-palvelimiin Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Kanadassa ja Alankomaissa muodostaa yhteyden OpenVPN-, L2TP- tai PPTP-protokollien avulla. Liikenteenopeudelle tai datan käytölle ei ole mitään rajoituksia, ja enintään kaksi laitetta voidaan kytkeä samanaikaisesti. P2P-torrentin käyttö on sallittua niin kauan kuin olet yhteydessä palvelimeen Hollannissa, ja Kepard on iloinen siitä, että sinulla on kaksi laitetta kytkettynä samanaikaisesti.

Tämän lisäksi Kepard tarjoaa kokeilupalvelun, jonka avulla voit muodostaa yhteyden VPN-palvelimiinsa puolen tunnin ajan päivässä. Mitä ei oikeastaan ​​mainita missään verkkosivustossa, ja mikä käy ilmi vasta kun asennat Windows- tai Android-asiakkaita, on, että tarjolla on myös ilmainen 15 päivän kokeilu Premium-palvelusta..

Verkkosivusto & Asiakaspalvelu

Verkkosivusto näyttää hyvältä ja on helppo navigoida. Kepard on selvästi ylpeä Android VPN -sovelluksestaan, koska pieni vihreä robotti saa ylpeyden paikasta kotisivulla. Verkkosivustolla on muuten käytettävissä vain rajoitettu määrä tietoa, osittain lyhyiden UKK-muodossa, mutta ottaen huomioon palvelun hieno luonne, tämä tiedon puute ei vaikeuta meitä liikaa. Kepard haluaa mainostaa Affiliate-ohjelmaansa, joka tarjoaa 40–100% palkkiota myyntikanavan kautta suuntautuvasta myynnistä. On myös blogisivu, joka käsittelee pääasiassa Kepardin omia tekoja, mutta sitä päivitetään vain joka kuukausi tai kolme.

Asiakastuki tapahtuu vain postitetun sähköpostijärjestelmän kautta, mutta kun teimme kyselyn, meihin vastattiin muutamassa minuutissa, joten vaikka perustiedot, se näyttää olevan melko tehokasta.

Yksityisyys ja turvallisuus

Kepard pitää lokit 3 päivää. Ne tallentavat todellisen IP-osoitteesi, istunnon aloitus- ja lopetusajan sekä rekisteröimäsi sähköpostiosoitteen (mikä on ainoa tiedosto, jota arkistossa säilytetään 3 päivän kuluttua). Kepard toteaa ehdoissaan tekevänsä yhteistyötä Moldovan viranomaisten kanssa haasteen yhteydessä, mutta koska hyvin vähän tietoja säilytetään jopa 3 päivää, emme usko, että tämä on suuri ongelma.

Salaus menee, kun taas verkkosivusto mainitsee jopa 265-bittisen salauksen, kun kysyimme meiltä, ​​että 128-bittinen blowfish OpenVPN on oletus. Kuten aiemmin olemme sanoneet, mieluummin näemme vähintään 256-bittisen salauksen vakiona, mutta useimmille käyttäjille 128-bittinen on hieno.

Prosessi

Ilmoittautuminen

Päätimme, että olisi hyvä idea kokeilla ilmainen puoli tuntia päiväpalvelusta ennen minkään valmistelun laatimista. Tätä varten tarvitsimme vain ladata ja asentaa asiakkaan ja rekisteröityä vain meiltä kysyttävän sähköpostiosoitteen ja salasanan kanssa.

Rekisteröitymisen jälkeen meillä oli miellyttävä yllätys, koska ilman fanfaareja näyttää siltä, ​​että meille on annettu 15 päivän ilmainen Premium VPN -palvelu. jee!

Jos haluat maksaa Premium-palvelusta koeajan päätyttyä, sinulta kysytään henkilökohtaisempia tietoja.

Maksuvaihtoehdot ovat vähän rajalliset, mutta niiden pitäisi olla hienoja useimmille ihmisille. Bitcoinin maksutapaa ei kuitenkaan ole, mikä on sääli.

Windows VPN -asiakas

Windows VPN -asiakasohjelma on siististi muotoiltu ja melko tyylikkään näköinen, keskellä iso ”virtapainike” yhteyden kytkemiseksi päälle ja pois päältä. Maiden vaihtaminen tarkoittaa yksinkertaisesti lipun napsauttamista ja valinnan tekemistä.

Se, että valitset minkä protokollan haluat yhdistää muiden perusparametrien lisäksi, on myös yksinkertaisuus.

Mahdollisuus valita OpenVPN-protokollan TCP- ja UDP-versiot on mukava kosketus. Ero näiden kahden välillä on hyvin tekninen, mutta TCP on teoriassa hitaampi kuin UDP, mutta luotettavampi.

Yhteys Hollantiin on tärkeä, koska torrent P2P: tä voidaan käyttää vain silloin. Meillä on, on sanottava, että näemme nopeammat nopeudet, mutta toisaalta ne pitävät niitä hyväksyttävinä.

Muut alustat

Kepard tarjoaa omistettuja VPN-asiakkaita Windowsille ja Androidille, samoin kuin yksityiskohtaisia ​​ohjeita Windowsin, Linuxin ja OSX: n määrittämiseen eri protokollia varten (ei L2TP: tä Linuxille). Ohjeet annetaan myös Androidin asettamiseen ja kuten manuaalisesti käyttämällä PPTP: tä ja L2tP / IP Sec. Jos etsit VPN: ää iOS: lle tai VPN: ää Macille mukautetun asiakkaan kanssa, sinun on harkittava toista palvelua.

johtopäätös

Pidän pikemminkin Kepardista. Paitsi Android-sovellus, se ei tee mitään erityistä, mutta tekee sen tyylikkäästi, tehokkaasti ja kohtuulliseen hintaan. Windows VPN -asiakasohjelma on hieno ohjelmisto, jota täydentää fantastinen Android-sovellus. Koskaan aikaisemmin olemme löytäneet puhelimen yhdistämistä VPN-palvelimeen OpenVPN: n avulla niin helppoa, ja rakastamme työpöytä- ja puhelinrajapintojen johdonmukaisuutta. 15 päivän ilmaisen kokeilun sisällyttäminen on myös huomionarvoista, ja tarkoittaa, että on vain vähän syytä olla kokeilematta palvelua.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me