LeVPN-arvostelu

LeVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 4.95
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Android

  • Linux

  • iOS

Le VPN on palvelu, joka markkinoi itseään kansainvälisesti - keskittyen Ranskaan. Se on Hongkongissa toimiva VPN, joka tarjoaa sekoituksen VPN- ja DNS-palveluita. Tilaajat voivat käyttää niitä yhdessä. VPN toteuttaa vahvan OpenVPN-salauksen työpöytäasiakkailleen. Siitä puuttuu kuitenkin matkaviestinasiakkaat, mikä tarkoittaa, että kuluttajien on käytettävä kolmannen osapuolen sovellusta yhteydenpitoon OpenVPN: n kautta. Nopeuksien suhteen VPN on keskimääräinen, ja koska se mainostaa virheellisesti nollapalkisena VPN: nä (se pitää itse yhteyden aikaleimat IP-osoitteiden vieressä), tämä VPN ei ole täydellinen yksityisyyden suhteen..

ProPrivacy.com Pisteet
7 10: stä

Yhteenveto

Pikatilastot

 • Maat
  114
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Toimivalta
  Hongkong
 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  63,9 Mbps

Hinta

12 kuukautta

$ 4.95
kuukaudessa

6 kuukautta

$ 7,50
kuukaudessa

1 kuukausi

$ 9.95
kuukaudessa

Le VPN tarjoaa sekä VPN- että Smart DNS -palvelut kaikilla tilauksillaan. Se tarjoaa molemmat toiminnot yhdessä suunnitelmassa. Voit vähentää tilauksen kuukausikustannuksia sitoutumalla pidemmäksi ajaksi. Sinun on kuitenkin maksettava koko tilausjaksosta etukäteen.

Hinnasivun vakiovaihtoehtojen lisäksi on syytä pitää silmäsi auki kausittaisista alennuksista kahden vuoden sopimuksella. Ne julkaistaan ​​verkkosivuston kotisivulla.

Tuetut maksujärjestelmät


Visa / MasterCard


Amex


kryptovaluutta

LeVPN tarjoaa tilaajille seitsemän päivän rahat takaisin -takuun kaikilla liittymävaihtoehdoillaan. Le VPN hyväksyy myös pitkän luettelon maksutyypeistä, kuten luottokortit, PayPal ja Bitcoin. VPN antaa ihmisille mahdollisuuden maksaa myös useilla online-maksuilla, kuten OneCard ja OpenBux. Viimeiseksi, LeVPN käyttää kolmansien osapuolten maksuprosessoreita: Stripe ja Paypal.

ominaisuudet

Torrenting
Palvelimia yhteensä 800
Maat 114
Samanaikaiset yhteydet 5
Reitittimen tuki
Portin uudelleenohjaus
Portin valinta
Reitittimiä tuettu ASUS AC56U DD-WRT, ASUS RT-AC5300 DD-WRT, NETGEAR NIGHTHAWK R7000, ASUS RT-AC68U, ASUS RT-N66U, LINKSYS E2500, NETGEAR WNR-3500L
Paljaat metalli- tai virtuaalipalvelimet Yhdistelmä

Le VPN sijaitsee Hongkongissa, sijainti, joka on tunnustettu olevan hyvä yksityisyydelle. Alueella ei ole tietojen säilyttämisvaatimuksia.

Palveluntarjoajan paketin pääpiirteet ovat:

 • Yhteensä 800 palvelinta 114 maassa

 • Monikielinen verkkosivusto ja sovellus

 • Vertaistunut BitTorrenting on sallittu

 • Ei käyttölokeja koskevaa käytäntöä (mutta pitää yhteyden aikaleimat tilausvaiheessa kerättyjen käyttäjän IP-osoitteiden rinnalla)

 • Älykäs DNS (nyt laajennettu huomattavasti ja saatavana kaikissa tilaussuunnitelmissa)

 • Automaattinen WiFi-suojaus

 • Valinnainen hybridipalvelu, joka sisältää älykkään DNS: n

 • OpenVPN-, L2TP / IPSec-, IKEv2- ja PPTP-protokollat

 • Sovellukset Windows, Mac OS X, macOS, iOS ja Android

 • Manuaalinen asennus reitittimille ja Linux-koneille

 • Jaettu tunnelointi

Vaikuttava palvelinverkko sisältää monia Karibian ja Etelä-Amerikan maita. Lähi-idän maissa on vahva läsnäolo, jossa sensuuri on yleistä ja rangaistukset ankaria.

Käy Le VPN: ssä »

Poista Netflix-esto?

Jos etsit VPN: tä Netflixille, suosittelen etsimään muualta. Le VPN kertoi minulle, että se pyrkii tarjoamaan pääsyn palveluun, mutta se ei tällä hetkellä ole "vakaa". Yhden askeleen ylläpitäminen Netflixistä ei ole helppoa ja jos Netflixin vapauttaminen on sinulle ensisijainen huolenaihe, suosittelemme, että etsit muualta.

Netflix
iPlayer

Hyvä uutinen on, että LeVPN tarjoaa BBC iPlayer -sovelluksen estoon Ison-Britannian ulkopuolella ilman ongelmia. Ison-Britannian Channel 4 ja ITV antoivat minulle myös katsella videoita. Yhdysvaltain streamista: En voinut katsoa videota ABC-verkkosivustolla, koska sen järjestelmä havaitsi VPN: n. Pääsin kuitenkin videoihin NBC: llä ilman kiinnitystä.

Nopeudet ja suorituskyky

Teimme nopeustestejä Le VPN: lle käyttämällä tieteellistä palvelinpohjaista nopeustestausjärjestelmäämme. Ainutlaatuinen nopeustestijärjestelmämme testaa VPN-nopeuksia kolme kertaa päivässä palvelimilla Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja Hongkongissa. Keskiarvot saadaan selville ottamalla 40% paikallisista purskeen nopeuksista (testattu Isossa-Britanniassa) ja 60% keskimääräisistä latausnopeuksista (Mbps) kaikissa neljässä sijainnissa. Tämä antaa kuluttajille luotettavan ja realistisen tilannekuvan markkinoilla olevista VPN-nopeuksista.

onko Le VPN nopea?

Yllä olevassa kuvassa näkyy Le VPN -nopeustulokset neljän kuukauden ajanjaksolta, joka ulottuu lokakuusta 2018 20 päivään tammikuuta 2020. Kuten näet, Le VPN: n keskimääräinen nopeus on 28,7 Mbps latausyhteysnopeuksilla. Purskeenopeudet ovat 99,4 Mbit / s.

Nämä nopeudet ovat vain vain tarpeeksi hyviä virtaamaan 4k HD: ssä, mikä johtaisi todennäköisesti puskurointiin. On kuitenkin reilua sanoa, että nopeudet ovat riittävän nopeita, jotta suurin osa ihmisistä voi nauttia suoratoistosta Netflix- tai YouTube-kaltaisilla alustoilla.

Kaiken kaikkiaan nopeustestaustulokset eivät ole kauheita, mutta on helppo nähdä kaaviossa muut VPN: t, jotka toimivat noin kaksinkertaisesti Le VPN: n verrattuna..

IP-vuototestit

IPv4-vuoto havaittu?
Tietorajoitukset
Kaistanleveysrajoitukset
WebRTC-vuoto havaittu?
IPv6-vuoto havaittu?
ProPrivacy.com SpeedTest (max / sarja) 125,67
ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen) 63,9

Testasin IPv4: n IP-vuotoja ollessani yhteydessä Le VPN: n New Yorkin palvelimeen. Testit eivät löytäneet IP-, DNS- tai WebRTC-virhevuotoja. Testit osoittivat johdonmukaisesti sijaintini Yhdysvalloissa, kun käytin DNS-palvelinta Georgiassa, mikä tarkoittaa, että VPN maskii sijaintini onnistuneesti. Tarkistin ipleak.net: n avulla DNS-vuodot ja WebRTC-virheen. Palvelin myös testisivuston doileak.net tarkistamaan WebRTC-vuodot vielä kerran. Sivusto ei havainnut todellista sijaintini IPv4-testien aikana.

Valitettavasti VPN ei toiminut niin hyvin IPv6: lla. Näiden testien aikana muodostin yhteyden palvelimeen Hollannissa ja VPN havaitsi todellisen IP-osoitteeni ja osoitti oikean sijaintini myös WebRTC-vuotoissa. Tämä osoittaa säännöllisen IPv6-IP-vuodon ja WebRTC IPv6 -vuodon. Kaikki testit tehtiin puhtaalla virtuaalikoneella inkognito-tilassa välimuisti-ongelmien välttämiseksi. Testien aikana WebRTC-virhe löytyi IPv6: lle sekä Macilla että Windowsilla. Voit nähdä Windows-testin tulokset alla olevasta kuvasta.

Le VPN IP -vuoto

Yksityisyys ja turvallisuus

Hämmennys (varkain)
IPv4-vuodonsuojaus
IPv6-vuodonsuojaus
WebRTC-vuodonsuojaus
Tapa kytkin
Oman palvelimen / välityspalvelimen DNS valtuutettu

LeVPN tarjoaa vahvan OpenVPN- ja ei kirjautumiskäytäntöä. Tämä yhdessä Hongkongissa sijaitsevan sijaintinsa kanssa tekee VPN: stä yleensä hyvän yksityisyyden suojaamista varten. Lisäksi yritys sallii P2P: n lataamisen BitTorrentin kautta.

LeVPN: n tietosuojakäytännössä selitetään, että yritys ei tallenna käyttäjien toimintaa, mikä tarkoittaa sivustoja, joissa he käyvät yhteyden aikana. Se pitää kuitenkin joitain yhteyslokeja (aikaleimoja). Tämä on erittäin ongelmallista, koska yritys myöntää käyttöehdoissaan seuraavaa:

"Kun rekisteröit, keräämme käyttäjänimesi, sähköpostiosoitteesi, salasanasi (salattu) ja IP-osoitteen."

IP-osoitteiden viereen tallennetut yhteyden aikaleimat mahdollistavat aikakorrelaatiohyökkäykset. Tällainen hyökkäys voi antaa viranomaisten selvittää, mitä tilaajat ovat tehneet verkossa. Aikakorrelaatiohyökkäys on tosin erittäin kohdennettu prosessi, jota todennäköisesti käytetään vain korkean tason rikollisia vastaan. Siitä huolimatta, se on aukko LeVPN: n tietoturvan kannalta.

salaus

Jokaisessa VPN-palvelimessa on kuusi eri tapaa. Voit käyttää Smart DNS -palvelua tai VPN: n ja Smart DNS: n yhdistelmää. Jos haluat pitää kiinni VPN-yhteydestä, voit käyttää avointa VPN-protokollaa UDP (Data Datagram Protocol) tai siirtohallintaprotokollaa (TCP), L2TP / tietoprotokollan suojausta (IPSec), IKEV2 tai PPTP.

Le VPN: n OpenVPN-toteutus käyttää:

 • Datakanava: AES-256-CBC, HMAC SHA256

 • Ohjauskanava: AES-256-CBC, HMAC SHA256, DH-2048 TLS-kättelyyn. Yritys kertoi meille, että se toteuttaa PFS: n DHE: n kanssa.

Tämä on vahva OpenVPN-salaus, joka ylittää yksityisyyden vähimmäisstandardimme. IPv6-vuotojen vuoksi Macissa ja Windowsissa kuluttajien on kuitenkin varmistettava, että he eivät kärsi vuodoista, jotta voidaan taata tämän palvelun yksityisyys.

Asiakaspalvelu

Rahat takaisin takuu
24 tunnin tuki
Live chat
Rahat takaisin -takuun pituus 7
Ilmainen kokeilu Kyllä - 7 päivää

Jäsenillä on useita vaihtoehtoja tuen saamiseksi. Tietokanta on hyödyllinen resurssi, joka vastaa moniin aiheisiin ja usein kysyttyihin kysymyksiin liittyviin kysymyksiin. Jäsenet voivat kuitenkin myös nostaa tukilipun tai kysyä kysymyksiä live-chatin kautta. Kuka tahansa voi käyttää suoraa keskustelua verkkosivujensa oikeassa alakulmassa. Jos ketään ei ole saatavilla tällä hetkellä, sinua pyydetään nostamaan tukilippu.

Valitettavasti olen huomannut, että live chat ei ole käytettävissä paljon aikaa. Erään kerran minua jätettiin jonossa tunniksi. Siitä huolimatta, kun onnistuin puhumaan tukiasiamiehen kanssa, he olivat aina avuliaita ja asiantuntevia. Vaikka päädyin teknisempiin kysymyksiin, ne epäonnistuivat hieman.

Tietokanta on hyödyllisin asennusohjeiden kannalta. Siinä ei ole paljon vianmääritysohjeita. On kuitenkin hakukenttä, joka auttaa sinua etsimään niitä, joten on aina syytä tarkistaa nopeasti, onko tietylle ongelmallesi tukea..

Tukilipun nostamiseksi voit käyttää tätä verkkosivua joko kotisivun valikossa tai asiakasalueen kautta. Tukimuodon kieli on mahdollista muuttaa.

Käyttäjäkokemus

Käyttäjäkokemus on erittäin tärkeä VPN-palveluiden suhteen. Alla löydät testatun palvelun eri puolia nähdäksesi kuinka se toimii todellisessa päivittäisessä käytössä.

Ilmoittautuminen

Kirjaudu palveluun napsauttamalla hinnasivulla painiketta tilaamiseksi, jonka haluat ostaa. Ilmoittautumissivu on erittäin yksinkertainen. Sinun tunnistamiseen tarvitaan vain sähköpostiosoite. Jos haluat pysyä nimettömänä, voit luoda polttimen webmail-tilin kommunikoidaksesi LeVPN: n kanssa. On kuitenkin tärkeää, että syötät todellisen sähköpostiosoitteen, koska Le VPN lähettää kirjautumistietosi sinne.

PayPal-maksuvaihtoehtojen avulla voit valita, ottaako kertaluonteisen tilauksen vai perustaa toistuva laskutussopimus.

Kun maksusi on selvitetty, Le VPN antaa sinulle online-kuitin. Le VPN lähettää tilausvahvistuksen, tervetulosähköpostin, kuitin maksuprosessoriltasi, sähköpostin käyttäjänimelläsi ja salasanallasi VPN-palveluun sekä maksun vahvistussähköpostin.

Napsauta käyttöjärjestelmän painiketta, niin asennusohjelma ladataan. Jos tietokoneellasi on muita VPN-tunnuksia, varmista, että ne eivät ole käynnissä ennen asennuksen käynnistämistä. Tilaajana pääset Le VPN -sivuston asiakasalueelle. Klikkaa "Tilini" sivun ylävalikossa päästäksesi sivulle.

Le VPN Windows VPN -asiakas

Kirjaudu sisään Windows VPN: iin tarvitsemalla käyttäjänimen ja salasanan, jonka saat sähköpostitse tilauksen jälkeen. Nämä luodut käyttöoikeustiedot eivät ole helppo muistaa. Voit leikata ja liittää ne sähköpostiviestistä. Hyvä uutinen on, että sinun on annettava ne vain sovelluksen ensimmäistä kertaa käyttäessäsi.

Sovelluksen päänäytön asettelu on hyvin yksinkertainen. Voit napsauttaa Yhdistä-painiketta muodostaaksesi yhteyden suoraan palvelinvalintaluettelosta tai napsauta Takaisin-painiketta ja paina Yhdistä-painiketta pääruudussa. Järjestelmäasetuksiin pääsee sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevan kolmen pistevalikon avulla.

Asetusnäytössä on muutama vaihtoehto. Sovellus sisältää kuitenkin tappikytkimen estämään pääsy Internetiin, jos yhteys VPN: ään katoaa. Tässä valikossa on myös mahdollista muuttaa sovelluksen kieli.

Sovellus antaa pääsyn palvelimille kahdeksassa paikassa Yhdysvalloissa, mukaan lukien erikoistunut median suoratoistopalvelin. Le VPN tarjoaa nyt myös ilmaisen Smart DNS -palvelun premium-tilauksellaan. Tämä on hyödyllinen ihmisille, jotka haluavat tehdä paljon suoratoistoa ja haluavat nopeita yhteysnopeuksia (mutta jotka eivät nimenomaan tarvitse yksityisyyttä tehdäkseen niin).

Muut alustat

Voit asentaa tämän VPN: n Mac-, Windows-, Android-, iOS-laitteille ja Windows-puhelimille. Voit myös ladata Le VPN-ohjelmiston DD-WRT-reitittimille ja Linux-koneille.

Voit käyttää Le VPN Smart DNS -palvelua erikseen muuttamalla verkon asetuksia Windows-, Mac OS X-, MacOS- ja Linux-tietokoneille. Voit myös muuttaa Android- tai iOS-käyttöjärjestelmiä käyttäviä mobiililaitteita käyttämään Le VPN: n Smart DNS -järjestelmää. Lisäksi voit käyttää Smart DNS: tä pelikonsolien, älytelevisioiden ja reitittimien kautta.

Android-asiakas

Koska testimme viimeksi LeVPN: ää vuoden 2017 lopussa, LeVPN väittää, että se on päivittänyt Android- ja iOS-asiakkaansa. Android-asiakas on kuitenkin edelleen erittäin luuton ja siinä ei ole asetuksia, joita voidaan vaihtaa. En löytänyt mitään tappajakytkintä, kykyä siirtyä salausprotokollien läpi asiakkaassa eikä ominaisuuksien, kuten jaetun tunneloinnin, saatavuus.

Hyvä uutinen on, että Android VPN -asiakas käyttää oletuksena OpenVPN: ää (UDP 53). Joten siitä huolimatta, mitä se kertoo, jos napsautat "Lisää protokollia / sijainteja" asiakkaassa (se linkittää verkkosivustonsa sivulle, joka käskee sinua lataamaan kolmannen osan OpenVPN-asiakasohjelman) - saat OpenVPN-salauksen.

iOS-asiakas

Kuten Android, tällä asiakkaalla ei ole kaapinvaihtoa. Se ei myöskään salli käyttäjien siirtyä salausprotokollien läpi tai tehdä mitään ylimääräistä, kuten DNS-vuodonsuojauksen kytkeminen tai jaetun tunneloinnin kytkeminen päälle. IOS VPN -asiakas käyttää oletuksena IKEv2: ta, ja IPsec on saatavana myös sovelluksen kautta. Kuten melkein kaikissa iOS-asiakasohjelmissa, käyttäjien on ladattava kolmannen osapuolen OpenVPN connect client- ja .ovpn-konfigurointitiedostot yhteyden muodostamiseksi OpenVPN-salauksella.

Lopulliset ajatukset

Mahdollisuus käyttää älykästä DNS-palvelua kotitelevisiossa on loistava ominaisuus ulkomaalaisille. Viiden samanaikaisen yhteyden allokointi on verrattavissa muihin markkinoilla oleviin VPN-palveluihin, mikä on hienoa.

Älykäs DNS / VPN-hybridi -konsepti on loistava idea. Se luo tilanteen nimeltä "jaettu tunnelointi." Tämä on kuuma aihe VPN-teollisuudessa tällä hetkellä, ja on hyvä nähdä, että LeVPN tarjoaa tämän ominaisuuden.

Vaikka tämä VPN-palvelu on kohtuuhintaisia, nopeudet eivät ole niin nopeita kuin voitaisiin toivoa. Suurimmalle osalle ihmisistä on parempia palveluita, joissa on tiukempia tietosuojakäytäntöjä (jotka eivät pidä aikaleimoja IP-osoitteiden vieressä) ja markkinoilla olevia parempia yhteysnopeuksia. En tilaisi LeVPN: tä, koska voin ajatella useita parempia VPN-verkkoja tässä hintaluokassa.

Tämä VPN kohdistuu menestyksekkäästi Ranskan markkinoille, joilla se on erittäin menestyvä. ProPrivacy.com-sivustossa emme voi olla hieman pahoillamme niille ranskalaisille kuluttajille; kuka voisi käyttää parempaa VPN-rahaa rahoillaan!

Käy Le VPN: ssä »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me