LiquidVPN-arvostelu

LiquidVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 4.99
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Pisteet
8.5 10: stä

Yhteenveto

LiquidVPN on VPN-palveluntarjoaja, joka on toiminut tukikohdassaan Yhdysvalloissa vuodesta 2013. Sen aloitti Dave Cox -niminen verkkoinsinööri. Cox on edelleen yrityksen omistaja ja hoitaa palvelua erittäin käytännöllisellä tavalla. Coxin teknisen tietämyksen syvyys varmistaa, että tämä teknologiajohtama yritys tarjoaa parasta mahdollista laatua palvelua markkinoitavissa olevaan hintaan.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  58 Mbps
 • Maat
  11
 • Toimivalta
  MEILLE
 • Samanaikaiset yhteydet
  2

ominaisuudet

Kaikilla suunnitelmilla on seuraavat ominaisuudet:

 • Palvelimet 11 maassa
 • Omistettu sovellus Windowsille, Mac OS X: lle ja Androidille
 • Kolmannen osapuolen sovellus iOS: lle
 • Komentosarjojen asennus reitittimille, digisovittimille ja Linuxille
 • Ei toimintalokeja
 • P2P sallittu
 • 1 Gbps ja 10 Gbps palvelimet
 • Yhdistetty tappauskytkin ja palomuuri, kutsutaan "Nestemäinen lukko"
 • Verkkotunnusten hallintajärjestelmä (DNS) ja IP-suojaus
 • Valinta OpenVPN, kerroksen 2 tunnelointiprotokolla (L2TP), point-to-point tunnelointiprotokolla (PPTP) ja suojatun Socket Tunneling Protocol (SSTP)
 • Palvelimen nopeuden testit

Yrityksen palvelinverkko on luultavasti tämän palvelun suurin heikko kohta. Palvelimia on runsaasti Yhdysvalloissa ja myös joitain Kanadassa. Muita LiquidVPN-palvelimia ylläpitäviä maita ovat Iso-Britannia, Alankomaat, Saksa, Ruotsi, Espanja, Sveitsi, Tšekin tasavalta, Romania ja Singapore..

Käy LiquidVPN: ssä »

Nopeudet ja suorituskyky

Nopeustestejä varten yhdistin New Yorkiin Yhdysvalloissa Karibialta ilman, että VPN oli päällä. Tämän jälkeen testasin yhteyttä samaan määränpäähän, mutta Floridassa olevan LiquidVPN-palvelimen kanssa ja sitten New Jerseyn LiquidVPN-palvelimen kanssa, joka välittää yhteyttä.

Testasin myös yhteyden Lontooseen Isossa-Britanniassa ilman VPN: tä ja sitten LiquidVPN UK -palvelimen kanssa, joka oli kytketty linjalle.

Kummassakin tapauksessa testasin yhteyttä viisi kertaa verkkosivun testmy.net avulla. Kaaviot osoittavat suurimman, alimman ja keskimääräisen nopeuden kullakin palvelimella ja sijainnilla. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä.

NesteVPN-nopeudet

VPN teki pieniä parannuksia nopeuteen sekä lataamisessa että lähettämisessä. Nämä nopeuden vaihtelut eivät kuitenkaan olleet kovin suuria, ja ne olisivat voineet johtua vain taustalla olevan Internet-palvelun vaihtelevasta suorituskyvystä.

Kun peität tietokoneesi IP-osoitetta VPN: llä, odotat, että todellinen osoitteesi ei koskaan paljastu yhteyden aikana. Jos oikea osoite osoittautuu näkyväksi, tilannetta kutsutaan an "IP-vuoto."

ProPrivacy-testit IP-vuotoille koskevat useiden verkkosivustojen palveluita. Nämä ovat ipleak.net, test-ipv6.com, IPv6 vuodot ja doileak.net. Käytin kaikkia näitä palvelimia, kun minulla oli OpenVPN-yhteys Lontooseen LiquidVPN UK -palvelimen kautta. Palvelu läpäisi kaikki mahdolliset testit. Internet-palveluntarjoajani ei sisällä IPv6-käännöstä, joten testit eivät olleet mahdollisia.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

LiquidVPN: llä on 2 168 IP-osoitetta. LiquidVPN: n kolmesta hinnoitteluohjelmasta halvin antaa pääsyn vain 564: een näistä. Jaettujen IP-osoitteiden käsite on, että VPN-palvelin varaa sinulle yhden kirjautuessasi sisään. Tämä IP-osoite menee kaikille tietopaketeille, jotka jättävät palvelimen lopulliseen määränpäähänsä. Osoite syötetään kunkin paketin lähdeosoitteena. Siksi, kun yrität käyttää suoratoistopalvelua, se uskoo yhdistävänsä sen maan tietokoneeseen, jonka IP-osoite osoittaa. Se ei ymmärrä, että olet pyynnön todellinen tekijä.

LiquidVPN hinnoittelu

Käytettävissäsi olevien IP-osoitteiden määrä on tärkeä, koska monet verkkoon pääsyn valvontamekanismit yrittävät pysäyttää VPN-liikenteen. Jos yksi näistä "välityspalvelimen havaitsemisjärjestelmät" osoittautuu, että vastaanottama pyyntö tuli VPN: n kautta, se kieltää kyseisen IP-osoitteen. Siksi, jos VPN-yrityksellä on vain vähän IP-osoitteita saatavilla eikä uusi niitä usein, voit pian huomata, että haluamasi palvelut ovat lukittuneet melkein kaikkiin käytettävissä oleviin IP-osoitteisiin.

Ainoa muu muuttuja LiquidVPN: n kolmen hinnoittelusuunnitelman välillä on samanaikaisten yhteyksien määrä, jonka se sallii. Voit ladata VPN-ohjelmiston niin monelle laitteelle kuin haluat. Voit kuitenkin yhdistää vain tietyn määrän heistä VPN-palveluun kerralla.

Jos peruutat palvelun seitsemän päivän kuluessa, saat täyden hyvityksen. Voit maksaa LiquidVPN-tilauksestasi luottokorteilla, PayPalilla ja Bitcoinilla.

Yksityisyys ja turvallisuus

Vaikka yritys toteaa, että P2P-latauksia käyttävien asiakkaiden kanssa on hienoa, LiquidVPN-sijainti ei ole ihanteellinen niille, jotka haluavat saada tekijänoikeuksien alaista materiaalia ilmaiseksi. Yrityksen pääkonttori on Michiganissa Yhdysvalloissa. Yhdysvalloissa ei ole VPN-verkkoja koskevaa tietojen säilyttämistä koskevaa lakia. Yhdysvaltojen tekijänoikeuksien haltijoiden ja valtion turvallisuusvirastojen on kuitenkin tiedetty nojaavan Yhdysvaltain yrityksiin, joilla on oikeustoimia uhkaava pakottaa ne auttamaan yksilöimään yksittäisten käyttäjien toimintaa.

LiquidVPN toteaa, että se ei pidä aktiivisuuslokeja. Yrityksen tietosuojakäytännön mukaan transaktiotietueet poistetaan muistista heti, kun asiakas katkaisee yhteyden palvelimelta. Koska asiakirja-aineistossa ei ole toimintaa koskevia tietoja, tekijänoikeuslakimies ei voi pakottaa yritystä paljastamaan tietoja.

salaus

Windows-, Mac OS X- ja Android-sovellusten mukautetun sovelluksen käyttäjät voivat valita ensisijaisen VPN-protokollan käyttöliittymän sisällä. Tämä antaa valita OpenVPN-, SSTP-, PPTP- ja L2TP-protokollat, joissa on Internet Protocol Security (IPSec).

Asiakkaiden, jotka haluavat käyttää VPN: ää iOS-laitteissa, on ladattava tavallinen OpenVPN-asiakasohjelma, joka on saatavana ilmaiseksi OpenVPN-protokollaa ylläpitävän organisaation verkkosivustolta. Tätä on hieman vaikeampaa asentaa, eikä se anna sinulle mahdollisuutta kokeilla muita protokollia, kuten SSTP.

OpenVPN-toteutuksen avainjakelun ja istunnonmuodostuksen tietoturva on alan vahvinta. AES-salauksen salausavaimet uusitaan 30 minuutin välein.

Helppokäyttöisyys

LiquidVPN-verkkosivusto alkaa pitkällä, vieritettävällä kotisivulla, jolla on suurin osa yrityksen myyntitiedoista. Ylävalikko pysyy näkyvissä vierittäessäsi. Valikkopalkin yläpuolella näet lausekkeen, joka näyttää IP-osoitteesi ja a "Ohjauspaneeli" -painike, joka vie sinut asiakasalueen kojelautaan. Asiakasalue sisältää pääsyn tiedostojen lataamiseen ja tukijärjestelmään.

Näet myös linkin optiikanarille. Tämä on järjestelmä, jota useat VPN: t käyttävät ilmoittaakseen asiakkailleen, onko VPN vastaanottanut oikeuden määräyksiä, joissa vaaditaan tietoja käyttäjän toiminnasta. Tuomioistuimen määräysten vakioedellytys on, että niitä vastaanottavat eivät saa julkistaa määräyksen olemassaoloa. Optio-kanarijärjestelmä lähettää säännöllisesti lausuntoja siitä, että optio-oikeuksia ei ole saatu. Jos normaaliaikaista lausuntoa puuttuu, lukija tietää, että yritykselle annettiin kyseisenä ajankohtana optio-oikeus.

Asiakaspalvelu

Voit jättää viestin tukitiimin kanssa sovelluksen sisällä tai LiquidVPN-verkkosivuston asiakasalueen kojelaudassa..

Napsauta sovelluksessa cog-symbolia käyttöliittymän oikeassa yläkulmassa ja valitse avattavasta valikosta Tuki. Kun olet lähettänyt viestin vakiomuotoisen verkkolomakkeen kautta, LiquidVPN ilmoittaa sinulle sähköpostitse, että tukilipusi on korotettu. Voit tarkastella pyyntösi nykyistä tilaa napsauttamalla "Omat liput" kojelautaan.

Aina kun saat vastauksen tukitiimiltä, ​​se tulee näkyviin tähän ruutuun. Saat myös sähköpostin, jossa on neuvontapalvelun viesti.

Ohjelmisto

Ilmoittautuminen

Sinulla on seitsemän päivää kokeilla VPN: ää ja saada silti rahasi takaisin, jos muutat mieltäsi siitä. Napsauta painiketta "Kirjaudu" -painiketta haluamasi suunnitelman alla palvelun maksamiseksi. Se tarjoaa sinulle tilauksen kuukaudeksi tai vuodeksi. Saat alhaisemman hinnan kuukaudessa, jos otat vuositilauksen, mutta joudut maksamaan koko vuoden etukäteen.

Tämä sopimus velvoittaa sinut toistuvaan laskutukseen, joten sinua veloitetaan automaattisesti uudelleen tilauksen kauden lopussa - paitsi jos kiireet ja peruutat sopimuksen ennen nykyisen suunnitelmasi voimassaoloajan päättymistä. Kun maksusi on selvitetty, LiquidVPN vie sinut sivuston asiakasalueelle. Sinun on yleensä kirjauduttava sisään tälle alueelle, mutta kirjautumisen jälkeen kirjaudut sisään automaattisesti. Latausosio löytyy kojetaulusta. Tämä on ohjelmisto, joka sinun on asennettava saadaksesi VPN toimimaan tietokoneellasi.

LiquidVPN Windows VPN -asiakas

Kun sovellus aukeaa, palvelin on jo valittu. Tämä ei välttämättä ole paikka, jota haluat käyttää. Voit muuttaa sijaintia napsauttamalla merkkisymbolia palvelimen nykyisen sijainnin vieressä.

VPN-protokollan vaihtaminen on erittäin helppoa tällä sovelluksella. Valitset toisen protokollan palvelinluettelonäytössä. Sinun ei tarvitse kirjautua sovellukseen ennen kuin valitset palvelimen ja yrität muodostaa yhteyden. Sovelluksen käyttäjänimi ja salasana eivät ole samat kuin verkkosivuston asiakasalueen kirjautumistiedot. Voit käyttää sovelluksen kirjautumistietoja käyttäjän tilitiedoissasi LiquidVPN-sivustolla.

Ole varovainen nestemäisessä lukossa. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus. Se estää tietokoneesi Internet-yhteyden, jos VPN: ää ei ole kytketty päälle. Jos unohdat tämän ominaisuuden, saatat paniikkia nähdäksesi, että Internet ei toimi. Jos haluat käyttää Internetiä ilman VPN: tä, sinun on sammutettava nestemäinen lukitus.

Muut alustat

LiquidVPN-sovellus on saatavana Windowsille, Mac OS X: lle ja Androidille. IOS-laitteiden käyttäjien on ladattava kolmannen osapuolen sovellus, nimeltään OpenVPN GUI, ja suoritettava sitten joitain manuaalisia asennusmenettelyjä saadaksesi kaikkien LiquidVPN-palvelimien osoitteet järjestelmään. Tämä ei ole ihanteellinen tilanne. Se myös rajoittaa valintasi vain OpenVPN: ään, ilman STTP: n tai L2TP: n vaihtoehtoa, johon LiquidVPN: n käyttäjillä on pääsy. Skriptit ovat saatavana LiquidVPN-sivustolta VPN: n asentamiseksi reitittimiin, digisovittimiin ja Linux-koneisiin.

Lopulliset ajatukset

LiquidVPN toimii erittäin hyvin. Se voi jopa kiertää Netflixin välityspalvelintunnistusjärjestelmiä. IOS-laitteiden käyttäjät eivät kuitenkaan saa kaikkia etuja mukautetusta sovelluksesta, jonka LiquidVPN tarjoaa muille käyttöjärjestelmille.

Pieni palvelinverkko voi olla yksi tekijä, joka estää sinua kirjautumasta LiquidVPN-palveluun. Jos haluat kiertää suoratoistopalveluiden alueelliset rajoitukset, sinun on muodostettava yhteys VPN-palvelimen kautta samassa maassa kuin kohdeverkkosivustosi. Sinänsä, jos haluat päästä palvelimiin Japanissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Intiassa tai Etelä-Afrikassa, LiquidVPN ei ole sinulle hyötyä. Jos yrityksellä on palvelin siinä maassa, johon haluat eniten käyttää, LiquidVPN palvelee sinua hyvin.

Käy LiquidVPN: ssä »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me