Myki arvostelu

Myki

ProPrivacy.com Pisteet
8 10: stä

Yhteenveto

Myki on suljetun lähdekoodin salasanojen hallintasovellus, joka on ladattu yli 100 000 kertaa Google Play Kaupasta. Se on ohjelmistoratkaisu, jonka avulla kuluttajat voivat suojata useita tilejä vankoilla salasanoilla; ilman vaivaa, että joudut muistamaan ne. Mykillä näyttää olevan hyvä maine kuluttajien suhteen, koska se sai 4,4 pisteen Play Kaupassa ja 4,6 Apple App Store -kaupassa. Joten, onko tämä salasananhallitsija kaikki mitä se muutetaan? Ja onko se syytä käyttää rahaa?

hinnoittelu

Kuten muidenkin salasanan hallintaohjelmien kohdalla, Myki tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden suojata rajaton määrä salasanoja keskitetysti salatussa arkistossa. Tämän avulla käyttäjät voivat muistaa vain yhden päätapin (tai käyttää biometrisiä tietoja) kirjautuaksesi sisään moniin online-palveluihin ja tileihin.

Myki on saatavana kaikilla alustoilla, mikä on hienoa. Ja se tarjoaa jopa käteviä laajennuksia Chromelle, Firefoxille, Safarille, Edgelle ja Operalle. Linux-sovellukset ovat myös ainutlaatuinen myyntipiste tälle salasananhallinnalle.

Myki kotisivu

Hintahintaan käyttäjät voivat nauttia tästä salasananhallinnasta ilmaiseksi. Käyttäjät voivat kuitenkin päivittää palkkioon maksamalla 9,95 dollarin kertaluonteisen maksun. Nämä lisäominaisuudet ovat:

  • Mukautetut tunnisteet salasanojen, korttien, tunnusten jne. Järjestämiseen.
  • Muokatut tilikuvat tileille, jotka käyttävät gallerian kuvia
  • Muokatut profiilit erillisen työ- ja henkilökohtaisen profiilin tekemistä varten
  • Muokatut kentät kohteisiin sovellettaviksi.

Vain joukkueiden on maksettava, jotta he pääsevät salasanan hallintaan koko työntekijöidensä keskuudessa. Ja on sanottava, että hinta 3,99 dollaria kuukaudessa ja 35,88 dollaria vuodessa (vastaa 2,99 dollaria kuukaudessa) tämä ei ole massiivisesti kallis salasanahallinta organisaatioille, jotka tarvitsevat yhden.

Myki hinnoittelu

Perustaa

Mykin asennus on helppoa, sovellusta voidaan käyttää verkkosivustollaan joko työasemien tai mobiililaitteiden kohdalla. Matkapuhelimen käyttäjillä on myös mahdollisuus ladata se tavallisesta sovelluskaupastaan. Latasimme uusimmat versiot Windowsille, Androidille ja iOS: lle.

Asennuksen aikana käyttäjien on hyväksyttävä palvelusehdot. Käyttäjät voivat halutessaan asentaa ohjelmiston toimimaan kaikille Windows PC -käyttäjille - tai vain heidän erityiselle kirjautumiselleen (mypc).

valitse asennus

Kun Myki on asentanut, se toimii automaattisesti. Sovelluksen asentaminen mobiililaitteisiin edellyttää, että palvelun toimimiseksi annetaan useita käyttöoikeuksia.

Helppokäyttöisyys

Myki on erittäin helppo tottua salasananhallinta, se on kiillotetun toiminnallisuuden määritelmä. Salasananhallintaohjelma on ystävällinen silmissä, ja jokaisen asetuksen löytäminen ei ole monimutkaista tai hankalaa (kuten se voi olla muilla salasananhallintaohjelmilla). Ainutlaatuinen tässä salasananhallinnassa on se, että se on ensisijaisesti suunniteltu toimimaan mobiililaitteelta selainlaajennukselle (pikemminkin työpöydältä mobiililaitteelle - mikä on normi muualla).

Asennettaessa matkapuhelinversiota käyttäjiä pyydetään antamaan nasta. Tämä varmistaa, että sovellus voi lukita salasanat ja peruuttaa niiden käytön (jos esimerkiksi jätät puhelimesi vartioimatta). Käyttäjät voivat myös halutessaan käyttää laitteen sormenjälkitunnistinta sovelluksen lukituksen avaamiseen. Tämä on helppo ja tehokas tapa lisätä salasanojen turvallisuutta, mikä tarkoittaa, että vaikka hakkeri asentaisi troijalaisen, he eivät pääse tunkeutumaan salasanoihisi etäyhteydellä (kun taas PIN-koodin avulla troijalainen ja keylogger matkapuhelimille voisivat teoriassa saada koodisi).

Kun mobiilisovellus on asennettu, se kysyy Myki-logolla joka kerta, kun kirjautumissivu havaitaan. Kun salasana on syötetty onnistuneesti paikallisen laitteen tallennustilaan, automaattisen kirjautumisen avulla voit syöttää palveluja tarvitsematta muistaa tai kirjoittaa salasanaasi. Jotta voit käyttää tätä ominaisuutta, sinun on Ota peittokuva käyttöön ja Ota esteettömyys käyttöön.

Salasanojen tuominen edellisestä salasanojen hallintaohjelmasta voidaan käsitellä CSV-, XLS- tai XLSX-tiedostolla. Ne on myös mahdollista tuoda suoraan Chromesta, Dashlane, LastPass ja monilta muilta tarjoajilta. Löysimme prosessin helpoksi käyttämällä mitä tahansa näistä menetelmistä.

tuo salasanat Mykiin

Jos sinulla on ongelmia, yritys toimittaa oppaita auttamaan sinua. Jos haluat tuoda matkapuhelimeen salasananhallinnasta tai Chromesta, sinun on tehtävä se Firefoxin tai Chromen laajennuksen kautta; tämä on ainoa tapa saada ne matkapuhelimeesi.

Kun olet tuonut tiedostot edellisestä salasananhallinnasta, olet valmis synkronoimaan laitteiden välillä. Tämäkin taataan sovelluksissa, ja synkronointi on erittäin helppoa mistä tahansa mobiililaitteesta laajennukseen tai työpöytäsovellukseen. Se vaatii kuitenkin, että mobiilisovellus on jo asennettu, mikä on epätavallista.

Kokeilimme Chrome- ja Firefox-laajennuksia, ja molemmat ovat välin asettamiseen ja käyttöön. Käynnistämisen jälkeen sinua pyydetään skannaamaan QR-koodi mobiililaitteellasi, joka antaa heidän synkronoida automaattisesti.

Käytä Mykiä matkapuhelimella

Tämä prosessi välittää salasanasi ja antaa mobiililaitteesi myös mahdollisuuden aloittaa salattujen salasanojen automaattinen varmuuskopiointi tietokoneellesi (mikä tarkoittaa, että jos kadotat puhelimesi, voit saada ne seuraavaan laitteeseesi; niin kauan kuin se on sama puhelinnumero).

Kun sovellus on skannannut puhelimessa olevan alaliittymän koodin, sovellus rekisteröi alaliittymän näytöllä vian vihreällä kilpi-symbolilla. Voit katkaista kaksi sovellusta milloin tahansa; napauta vain laajennusta mobiililaitteessa ja napsauta suurta punaista irrotuspainiketta.

Voit tietysti lisätä vain salasanoja matkalla, jos et ole koskaan käyttänyt salasanahallintaa.

Salasanan luontitoiminto on saatavana kaikissa sovelluksissa ja laajennuksissa. Tämän avulla voit tuottaa vahvoja salasanoja tilien suojaamiseksi. Nämä voidaan asettaa korkeintaan 200 merkiksi pitkäksi, ja ne voivat sisältää numeroita ja erikoismerkkejä.

luo salasanoja Mykissä

Sekä Windows-versio että sen matkapuhelimet tarjoavat myös hienoja lisätoimintoja; kuten mahdollisuus tallentaa maksutiedot ja korttitiedot, suojattu muistiinpanotoiminto salattujen muistiinpanojen luomiseen, henkilökorttiominaisuus esimerkiksi passin tai ajokorttitietojen tallentamiseen ja henkilöllisyysominaisuus nimesi, sukupuolen, osoitteesi ja muiden tallentamiseksi henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot. Näitä ominaisuuksia voidaan käyttää lomakkeiden automaattiseen täyttämiseen, kun käytät Internetiä.

Palvelu on täysin varustettu kyvyllä täyttää salasanat automaattisesti, ja se pystyy tunnistamaan salasanan muodot automaattisesti. Tämän avulla se voi oppia salasanasi kirjoittaessasi niitä. Tämä tekee Mykistä helppokäyttöisen ja sitä voidaan ehdottomasti pitää hyvänä aloittelijoille - jotka ovat vasta alkamassa salasanahallinnan maailmaan. Myki ei kuitenkaan täytä automaattisesti pidempiä lomakkeita esimerkiksi henkilöllisyystiedoillasi, joten ne on kopioitava manuaalisesti.

On sanottava, että yksi Mykin mukavimmista asioista on, että se on melkein identtinen kaikissa laitteissa ja laajennuksessa. Tämä tarkoittaa, että opit kuinka se toimii riippumatta siitä, missä versiossa olet.

Mainitsemisen arvoinen: tilisi synkronointi matkapuhelimelta tietokoneelle voi luoda salatun varmuuskopion salasanoistasi. Tähän pääsee, jos kadotat mobiililaitteesi. Jos Myki Mobile App -sovellus on pariksi Myki-selainlaajennukseen, voit luoda nämä varmuuskopiot - jotka tallennetaan kansioon nimeltä "Myki varmuuskopiotiedostot" sisälläsi "Lataukset" kansio.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Myki on luonut monipuolisen salasananhallinnan, jonka ytimessä on vahva käyttäjäkokemus. Se on monipuolinen, ja ottaen huomioon sen olevan ilmainen, se on loistava vaihtoehto muille kuin teknisille käyttäjille, joilla ei ole vakavan uhkan mallia. Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat mahdollisuus jakaa salasanat turvallisesti muiden Mykin käyttäjien kanssa. Kätevä, jos haluat antaa jonkun salasanan kirjoittamatta sitä pelkkänä tekstinä verkossa.

Viimeinkin, Myki tarjoaa syvällisen raportointiominaisuuden, jonka avulla ryhmän käyttäjät voivat tarkistaa analyyttisen datan selvittääkseen kuinka monta käyttäjää on, jotka ovat kirjautuneet sisään viimeksi, eniten ja vähiten käytettyjä kirjautumisia sekä jopa tilin ja selaimen käyttöä. Tällaiset tiedot voivat olla erittäin hyödyllisiä järjestelmänvalvojan tarkoituksiin ja salasanojen käytön seuraamiseen yrityksessä tai organisaatiossa.

Yksityisyys ja turvallisuus

Myki varmistaa, että liikenteesi on aina salattu laitteiden ja palvelimien välillä. Se myös salaa salasanasi, kun se siirtää ne asiakkaalta selainlaajennukseen. Kaikki liikenne Myki-palvelimille on suojattu SSL / TLS (HTTPS) -suojauksella. Tarkistimme palvelun Qualys SSL Labs -palvelun avulla ja huomasimme mielellämme, että se sai A + -tason, mikä tarkoittaa, että tiedot ovat suojattuina kuljetuksen aikana.

Asiakkaan ja selainlaajennuksen välillä lähetetyt salasanat on myös suojattu vahvalla AES 256 -salauksella. Tämä varmistaa, että kukaan ei voi siepata näitä salasanoja, kun ne lähetetään selaimeen lomakkeiden täyttämistä varten. Jaetut salasanat salataan käyttämällä armeijan luokan AES-256 RSA-2048: lla.

Yksityisyyden suojaamiseksi Myki sanoo, että se ei koskaan tallenna salasanoja palvelimilleen. Salasanat tallennetaan aina paikallisesti joko tietokoneellesi tai mobiililaitteelle. Käyttäjät säilyttävät täydellisen hallinnan salausavaimellaan ja pää-PIN-koodillaan, ja jos PIN-koodi katoaa, et pääse enää käyttämään salasanasi. Myki ei voi koskaan palauttaa tilisi PIN-koodia, joten sinun on huolehdittava siitä, että se on ikimuistoinen.

Yksi huomionarvoista on, että laitteet synkronoidaan käyttämällä omaa algoritmia, jonka yritys on itse kehittänyt. Vaadimme sen asiakastukea saadaksesi lisätietoja, mutta he vain kertoivat meille, etteivät he voineet sanoa enemmän, koska se on omaisuutta. He vakuuttivat minulle, että tiedot suojataan aina laitteiden väliseltä kokonaisella salauksella ja että Myki-palvelin toimii vain "nolla tietämyksen välittäjänä, joka kuljettaa salattua tietoa laitteiden välillä".

Koska se on omistusoikeudellinen, on mahdotonta tarkistaa, onko salaus täysin vakaa. Sama pätee asiakkaisiin. Myki on suljettu lähdekoodi, mikä tarkoittaa, että sinun on otettava yritys sanansa mukaan, kun se kuvailee sen eri alustojen tarjoamaa tietoturvaa ja yksityisyyttä. Kuten aina omistusohjelmistojen kohdalla, näitä väitteitä ei ole mahdollista tarkistaa, koska kukaan ei voi tarkistaa ohjelmistoa. Uhkamallista riippuen tämä saattaa riittää poistamaan palvelun.

Mykin mobiiliversioon kirjautuminen edellyttää puhelinnumeron luovuttamista. Yrityksen mukaan heidän "täytyy vahvistaa puhelinnumerosi tilisi palauttamiseksi, jos puhelimellesi tapahtuu jotain". Aluksi näyttää siltä, ​​että sillä ei ole mitään järkeä (ottaen huomioon, että salasanoja säilytetään vain paikallisesti eikä yritys voi palauttaa tiliäsi, jos kadotat pääkäyttäjän PIN-koodin).

Puhelinnumeron toimittaminen on erittäin harkitsevaa, ja ehkä tarpeeksi, jotta haluat etsiä muualta. Matkaviestinasiakkaiden kokeilun vuoksi päätimme luovuttaa puhelinnumeromme pyynnöstä. Menimme myös eteenpäin ja otimme yhteyttä tukeen saadaksemme selville, miksi he tarvitsevat puhelinnumeroamme, he kertoivat meille:

”Varmuuskopiot luodaan käyttämällä satunnaisesti tuotettua avainta, joka tallennetaan palvelimillemme tavalla, jonka avulla voit todistaa omistamasi puhelinnumerosi, jonka allekirjoitit, yhdessä tämän tietyn varmuuskopiotiedoston olemassaolon kanssa, kun joudut palauttamaan.

”Kun haluat palauttaa, sovelluksesi tarvitsee kaksi asiaa: 1) puhelinnumeroosi liittyvän yksityisen avaimen ja 2) salatun varmuuskopiotiedoston ja siihen liittyvän varmuuskopion tunnuksen. Tämä varmistaa, että varmuuskopiotiedoston omistaminen ilman puhelinnumeroon liittyvää yksityistä avainta ei riitä ja että puhelinnumeroon pääsy ilman fyysistä varmuuskopiotiedostoa ei riitä. "

Kun otetaan huomioon, että muut yritykset tarjoavat salasananhallintaa kaikissa laitteissa, joissa ei ole puhelinnumeroa, tämä vaikuttaa tarpeettomalta. Koodata yllä oleva; rekisteröit puhelinnumerosi kanssa ja tee sitten varmuuskopio tietokoneesi salattuista tiedoista. Tästä eteenpäin, jos kadotat puhelimesi, voit kirjautua sisään ja rekisteröityä uudesta puhelimesta, jolla on sama numero kuin aiemmin.

Varmuuskopio pyyhitään sitten vanhasta puhelimesta turvallisuustarkoituksia varten, ja voit palauttaa tietosi uudella laitteellasi aiemmin tekemästäsi tietokoneen varmuuskopiosta. Tätä tietysti kaikki voidaan käsitellä pääsalasanalla yhtä helposti ilman, että heidän tarvitsee salata puhelinnumerosi. Ja emme voi täysin selvittää, miksi sinun olisi palautettava tästä varmuuskopiosta sen sijaan, että vain synkronoida tietosi Mykin Windows-, Mac- tai iOS-versiosta QR-koodilla (jos käytät sitä useilla laitteilla), joka on ominaisuus, jota saa käyttää joka tapauksessa.

Viimeinkin yritys myöntää tallentavansa metatiedot. Tutkimme tarkalleen, mitä se kerää. Vaikka käytäntö näyttää olevan GDPR-vaatimusten mukainen, se ei paljasta tarkalleen, mitä metatietoja kerätään. Oletetaan kuitenkin, että se kerää käyttäjän IP-osoitteita. Pystyimme myös varmistamaan, että yritys kerää laiteversion, laitetyypin ja paikallisen WiFi SSID: n (etsimällä asetuksia mobiilisovelluksesta).

Asiakaspalvelu

Yksi Mykin mukavista asioista on, että sen verkkosivuilla on live-chat-tuki. Testasimme edustajia ja havaitsimme niiden olevan erittäin osaavia ja avuliaita. Siksi tämä on erittäin hyödyllinen resurssi, joka on saatavana jopa muille kuin tilaajille. Lisäksi se on saatavana ympäri vuorokauden, mikä on todella upea.

Itse asiassa emme ole koskaan tarkistaneet salasananhallintaa, jolla on parempi asiakastuki kuin Myki, se on todella omaan liigaansa. Kysyimme useita satunnaisia ​​kysymyksiä ja meille lähetettiin aina hyödyllisiä oppaita ja tietoja, jotka tyydyttävät tarpeemme. Lisäksi ne pysyivät erittäin rauhallisina ja rationaalisina, kun heille asetettiin erityispiirteet. Emme voi arvioida tätä asiakaspalvelutiimiä tarpeeksi korkeasti.

Opasten suhteen Mykillä on runsaasti ja ne ovat kaikki erinomaista laatua. Tämä on hieno kaikille aloittelijoille, jotka kamppailevat päästäkseen perustamaan. Lisäksi yritys tarjoaa blogin ja UKK-osion, joiden avulla löydät nopeasti tietoa tarvittaessa.

johtopäätös

Myki on mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen ilmainen salasananhallintaohjelma, johon on helppo tottua - ja joka tarjoaa fantastisen toiminnallisuuden eri alustoilla. Sen määrittäminen ja sovellusten käyttö on yksinkertainen prosessi, joka tekee tästä salasananhallinnasta erinomaisen aloittelijoille.

Paikallinen salasanan tallennus tarkoittaa, että salasanoja ei koskaan tallenneta verkossa, ja isäntä-PIN: n täydellinen hallinta tarkoittaa, että vain käyttäjä voi hallita salasanojensa käyttöä. Automaattiset salatut varmuuskopiot ovat mukava kosketus, ja tarkoittaa, että niin kauan kuin synkronoit laitteiden välillä, pystyt käyttämään puhelinnumeroasi todennukseen ja palauttamaan salasanasi uudelle laitteellesi.

Toisaalta tämä palvelu on suljetun lähteen, ja se vaatii käyttäjiä luovuttamaan puhelinnumeron. Myki asuu New Yorkissa heidän edustajansa Luna Chawan mukaan. Tämä ei ole erityisen loistava paikka yksityisyydelle, koska yritykselle voitaisiin tarjota gag-määräys ja -määräys. Yrityksellä on myös toimistot Beirutissa, Libanonissa. Plussana ovat Mykin palvelimet Irlannissa, jonka tiedetään olevan joitain parhaista käytettävissä olevista tietosuojalakeista.

Vaikka jotkut näistä tekijöistä voivat johtaa joidenkin ihmisten (korotetun uhkomallin) luopumiseen palvelusta, uskomme, että suurimmalle osalle ihmisistä tämä on vakaa salasananhallinta, joka saa työn onnistuneesti tekemään. Jos haluat salasananhallinnan, joka ei ole turha ja jossa on 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaa live-chatia, jota hoitavat todella välittäjät; tämä palvelu on hieno vaihtoehto. Soveltuu parhaiten mobiilikäyttäjille, joilla on myös tietokone tai kannettava tietokone.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me