MyPrivateNetwork-arvostelu

MyPrivateNetwork

 • hinnoittelu

  alkaen $ 7,46
  / kuukausi

PÄIVITYS: MyPrivateNetwork on sulautunut Le VPN: ään.

ProPrivacy.com Pisteet
6,7 10: stä

Yhteenveto

My Private Network on VPN-palvelu, jonka päämarkkina-alue on Iso-Britannia. Tämä tehdään melko selväksi siinä tosiasiassa, että sen hinnat ovat Ison-Britannian punta ja verkkotunnuksen nimi päättyy .co.uk. Se on vaihtoehto UK-ulkomaalaisille, jotka haluavat päästä vähän kotiin, mutta samaan aikaan siihen tulisi suhtautua varoen jonkin verran epätavallisen liitettävyyden vuoksi.

ominaisuudet

Oma yksityinen verkko tarjoaa laajan ominaisuusjoukon, jota odotetaan kaikilta huippuluokan tarjoajilta. Heidän verkkosivustonsa mukaan näitä ominaisuuksia ovat:

 • Palvelimet 44 maassa
 • VPN-asiakasohjelmisto Windows-, Linux- ja Mac-työasemille
 • VPN-asiakasohjelmisto iOS-, Android- ja Kindle-laitteille
 • Tuki reitittimille, jotka käyttävät DD-WRT: tä
 • Jopa 5 samanaikaista yhteyttä samasta paikasta
 • Eri VPN-protokollien tuki, mukaan lukien OpenVPN
 • P2P-tuki tietyissä maissa
 • Ei hakkuita
 • Kattavat usein kysyttyjä kysymyksiä

Palvelimia on saatavana seuraavissa maissa:

Omat yksityiset verkkopalvelimet

Seuraavassa kuvataan muita huomionarvoisia ominaisuuksia sekä joitain mielessä pidettäviä asioita:

MyTelly

Tämä älykäs DNS-palvelu sisältyy ilmaiseksi kaikkiin VPN-tilauksiin My Private Network. Kuten nimensä osoittaa, tämä palvelu mahdollistaa yhteyden Internetin kautta saataviin televisiokanaviin, jotka voivat olla maantieteellisesti rajoitettuja.

On tärkeää huomata, että MyTelly eroaa My Private Network -verkon tarjoamasta normaalista VPN-palvelusta siinä, että kun se on aktiivinen, se ei salata liikennettäsi, olipa kyseessä tietoliikenne vai televisiokanavan liikenne. Se ei myöskään peitä IP-osoitettasi, koska Internet-palveluntarjoajasi on määrittänyt ne sinulle.

Tämän palvelun tavoitteena on antaa sinulle mahdollisuus katsella maantieteellisesti rajoitettua televisiosisältöä ilman mitään salauksen avulla lisättyä yleiskuvaa, mikä tarjoaa sinulle paremman käyttökokemuksen videolle. Ainoa rajoitus on, että se toimii vain tuetuilla kanavilla ja että lisäät palveluun manuaalisesti. Lisätietoja MyTellystä, mukaan lukien laaja luettelo tuetuista kanavista, löytyy Oma yksityinen verkko -sivustolta.

Yksi vs. globaali suunnitelma

Kuten aiemmin mainittiin, My Private Network tarjoaa yhden maan ja globaalit suunnitelmat. Yhden maan suunnitelmat tulisi valita vain, jos olet varma, että on vain yksi maa, josta haluaisit käyttää palveluita. Hintaero on huomattava, melkein kaksinkertainen hintaan, globaalista liittymästä verrattuna yhden maan tilaukseen.

Tämä ominaisuus vahvistaa sitä tosiasiaa, että tämä VPN-palveluntarjoaja on todellakin suunnattu enemmän Yhdistyneen kuningaskunnan asiakaskuntaan, koska Ison-Britannian ulkomaalaiset voivat hyödyntää yhden maan tilauksen alhaisempia kustannuksia saadakseen pääsyn Yhdistyneen kuningaskunnan verkkopalveluihin..

Jos muutat mieltäsi ostiessasi yhden maaohjelman, sivusto ei selitä menettelyä tai mahdollisia seuraamuksia tällaisesta muutoksesta. Sinua vain kehotetaan “lähettämään tuki sähköpostitse ja he neuvovat sinua parhaiten tapa tehdä tämä”.

P2P-palvelujen rajoittaminen

Nyt P2P-palveluista on syytä mainita, että kaikki torrentit on estetty Yhdysvalloissa, Euroopassa ja useissa muissa maissa, jotka panevat täytäntöön digitaalisen vuosituhannen tekijänoikeuslain (DMCA). My Private Network toteaa kuitenkin, että sen palvelimet Venäjällä ja Malesiassa sallivat torrentin.

Useiden Tietokanta-artikkeleiden mukaan yritys toimittaa myös erillisen torrent-klusterin. Mistä tahansa sivustosta ei löytynyt lisätietoja siitä, missä se on tai miten yhteydenotto siihen löytyy.

On tärkeää huomata, että My Private Network ja tämän katsauksen kirjoittaja eivät missään nimessä suvaitse tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin jakamista, koska tämä on laitonta kaikissa maissa, joissa yrityksellä on VPN-palvelimia.

Samanaikaiset yhteydet

Oma yksityinen verkko mahdollistaa jopa viiden samanaikaisen yhteyden käytön samoilla VPN-käyttöoikeuksilla. Huomaa kuitenkin, että tämä on sallittua vain, jos yhteydet tehdään samasta paikasta. Tämä tarkoittaa, että kaikkien laitteiden, riippumatta siitä, ovatko ne mobiililaitteet, työpöydät tai reitittimet, on oltava yhteydessä Internetiin saman Internet-yhteyden kautta.

Jos esimerkiksi joku käyttää VPN-yhteyttä toimistosi työpöydältä ja olet matkalla ja päätät muodostaa yhteyden mobiililaitteen kautta, yhteys hylätään. Vaikka mekanismeja, joilla tämä tehdään, ei selitetä sivustolla, tämä saadaan todennäköisimmin aikaan tarkastelemalla, mistä IP-osoitteesta VPN-yhteyspyyntö on tehty. Jos kahta eri osoitetta käytetään, toinen yritys yritetään estää.

Jotta voidaan käyttää VPN-verkkoa eri paikoista, on lisätilauksia ostettava.

Nopeudet ja suorituskyky

Merkittävä joukko maailman parhaita VPN-palveluntarjoajia testataan jatkuvasti ProPrivacyn tieteellisesti objektiivisella nopeustestijärjestelmällä. Voit lukea lisää teollisuuden standardinopeuden testausmenetelmistä VPN Speed ​​Testing Done Right -kohdassa.

Tämä vertailu antaa maailman johtava kuvan siitä, kuinka nopeasti käyttäjät voivat odottaa My Private Network -sovelluksen suorittavan erityisesti dataintensiivisissä tehtävissä, kuten videon suoratoisto. Alla olevassa kuvakaappauksessa voit nähdä, että verrattuna muihin palveluntarjoajiin Oma yksityinen verkko (nimeltään mypn) on jonkin verran hidas.

Oma yksityinen verkko -testini

Keskimääräisen nopeuden ollessa 12,4 Mbps ja korkeintaan yli 40 Mbps, se on noin kolmanneksen nopeampi kuin neljännen sijan tarjoaja. Kaikilla muilla VPN-palveluntarjoajilla on kolminumeroinen enimmäisnopeus, mikä tekee My Private Network -suorituskyvyn melko huonoksi.

DNS-hakunopeus näyttää kuitenkin hieman erilaisen kuvan. Verrattuna samoihin tarjoajiin My Private Network saavutti kolmannen suurimman keskimääräisen DNS-hakuajon ja suhteellisen alhaisen enimmäisnimi-hakuajan. Tämä tarkoittaa, että Oman yksityisen verkon käyttö vaikuttaa web-selailuun minimaalisesti.

Oma yksityinen verkko -testini

Lopuksi seuraavassa kaaviossa kuvattu yhteysaika osoittaa, kuinka nopeasti VPN-palveluun muodostetaan yhteys. Verrattuna muihin palveluntarjoajiin, sillä on suhteellisen korkea keskimääräinen yhteysaika, yli 8 sekuntia, enimmillään osoittaen mahtava 66 sekuntia.

Oma yksityinen verkko -testini

Yllä olevat testit osoittavat My Private Network -palvelun keskinkertaista suorituskykyä, josta pahimmalla on valitettavasti tekemistä latausnopeuden kanssa, joka kolmesta testatusta parametrista on kiistatta tärkein. Tämä VPN on alkanut tuntua rip-off.

IP-vuototestit

Tässä testissä käytettiin yhteyttä Unkarin VPN-palvelimeen. Ipleak.net: n tarjoamia palveluita käyttämällä pystyin varmistamaan, että VPN-palvelu todellakin toimi oikein. Valitettavasti en pystynyt testaamaan IPv6-vuotoja, koska palveluntarjoajani ei tarjoa sitä. Myöskään DNS-vuotoja ei havaittu.

Oman yksityisen verkon IP-vuototesti

IPN-osoite, jonka VPN-palvelu on määrittänyt laitteelleni, on yksityinen osoite, kuten alla näkyy. Tämän on odotettavissa.

Oman yksityisen verkon IP-vuototesti

Yrittäessään havaita torrentin saavutettavuutta tästä VPN-palvelusta, ipleak vahvistaa, että toiminto toimii oikein, koska Unkarin VPN-palvelimen IP-osoite on osoitettu.

Oman yksityisen verkon IP-vuototesti

Huomaa kuitenkin, että torrentit ovat kiellettyjä useimmissa eurooppalaisissa palvelimissa. Olemme testanneet ja vahvistaneet palveluntarjoajan väitteet, että torrentia on saatavana palvelimilla Venäjällä ja Malesiassa.

VOD-palvelut

Oma yksityinen verkko testattiin yhdysvaltalaisen Netflix-palvelun ja BBC iPlayer -palvelun kanssa. Kun muodostettiin yhteys VPN-palvelimeen Yhdysvalloissa Netflixille ja Isossa-Britanniassa BBX iPlayerille, molemmat palvelut toimivat onnistuneesti.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

Oma yksityinen verkko tarjoaa kolme suunnitelmaa, joissa on kaksi erityyppistä tilausta. Ensimmäinen on yhden maan tilaus, joka sallii pääsyn vain yhden valitsemasi maan VPN-palvelimiin, kun taas toinen, maailmanlaajuinen tilaus, tarjoaa pääsyn kaikkiin sen palvelimiin 44 maassa ympäri maailmaa..

Yhden maan liittymiselle on kuukausittainen, neljännesvuosittainen ja vuosittainen suunnitelma. Ensimmäinen on saatavana 4,97 puntaan (6,98 dollaria) kuukaudessa, kun taas vuosisuunnitelma, joka on kustannustehokkain kolmesta, on 3,97 puntaa (5,57 dollaria) kuukaudessa.

Oman yksityisen verkon hinnoittelu

Jälleen kerran nämä suunnitelmat sallivat pääsyn yhteen valintasi maahan, joka sinun on tehtävä ostohetkellä ja joka on pidettävä kiinni uusimisaikaan tai päivitykseen toiseen suunnitelmaan saakka.

Samoin globaalilla tilauksella on samat suunnitelman kestot odotettavissa korkeammilla kustannuksilla. Tarkemmin sanottuna yhden kuukauden suunnitelma on saatavana hintaan 8,97 puntaa (12,59 dollaria), kun taas vuosisuunnitelma, jälleen kerran, kustannustehokkain, on 7,17 puntaa (10,06 dollaria) kuukaudessa.

Oman yksityisen verkon hinnoittelu

Lisäksi Oma yksityinen verkko tarjoaa ilmaisen VPN-palvelun, jolla on rajoitetut ominaisuudet. Alla näet vertailun ilmaisessa paketissa esitetyistä ominaisuuksista verrattuna vuosittaiseen yhden maan liittymissuunnitelmaan.

Oman yksityisen verkon hinnoittelu

Ilmaisen suunnitelman rajoituksiin sisältyy 1 Mbps: n enimmäisnopeus, ei maanvalintaa ja vain yksi yhteys tiliä kohden. Joillekin käyttäjille tämä ratkaisu voi olla aivan oikein riippuen sovelluksesta, jota varten VPN: ää käytetään.

Oma yksityinen VPN antaa sinun kokeilla heidän palveluitaan ilmaiseksi kolmen päivän ajan. Tarvitset vain käyttäjänimen ja salasanan luomisen ja sähköpostiosoitteesi ilmoittamisen. Mitään lisätietoja tai maksutapojen syöttämistä ei tarvita. Huomaa kuitenkin, että kun olet valinnut ja aktivoinut ilmaisen kokeiluversion, on epäselvää, onko se todella aktivoitu. Tämä johtuu siitä, että sinulla on mahdollisuus valita yksi tai globaali tilaus, kuten alla on esitetty. Jos valitset jonkin näistä vaihtoehdoista ja jatkat prosessia, sinua lopulta pyydetään maksamaan.

Oma yksityinen verkko -tilaukseni

Sen sijaan, että valitsisit jonkin yllä olevista vaihtoehdoista, napsauta Palvelut vaihtoehto vasemmassa palkissa.

Oma yksityinen verkko

Kun napsautat sitä, huomaat, että ilmainen kokeilu on todellakin aktivoitu eikä mitään lisätoimia tarvita.

Omat verkkoverkostoni tuotteet ja palvelut

Rahat takaisin -takuu tarjotaan myös mahtavaan 90 päivään maksupäivästä! Tämä on erittäin antelias ja virkistävä tarjous verrattuna moniin muihin VPN-palveluntarjoajiin. Vaikka vedät tätä takuuta 90 päivän kuluttua, saatat silti saada rahat takaisin, koska heidän UKK: n mukaan tällaisten pyyntöjen hyvitys "tehdään harkintansa mukaan".

Viimeiseksi, maksuvaihtoehdot sisältävät PayPalin ja BitPayn mukavuuden.

Oman yksityisen verkon maksutavat

Niille, jotka haluavat maksaa mahdollisimman nimettömästi, muista, että vaikka et paljasta henkilökohtaisia ​​tietoja VPN-palveluntarjoajalle tapahtuman aikana riippumatta siitä, mitä maksutapaa käytät, VPN-palveluntarjoaja tietää aina todellisen IP-osoitteesi.

Yksityisyys ja turvallisuus

Jos haluat tilata VPN-palvelun, yksityisyys on ehdottomasti mielessäsi. Tämä osa sisältää lailliset tiedot, VPN-palveluntarjoajan käytännöt, maksuja koskevat tietosuojanäkökohdat sekä verkkosivujen seuranta.

politiikkaa

Oma yksityinen verkko sisältää kaikki sen palvelujen käyttöön liittyvät säännöt ja vastuut kolmessa asiakirjassa: Ehdot, Hyväksyttävää käyttöä koskevat säännöt ja Tietosuojakäytäntö.

Kaksi ensimmäistä liittyy vastuuseesi palvelun käyttäjänä, kun taas kolmas kuvaa tapoja, joilla yritys hallitsee tietoja, joita he voivat mahdollisesti kerätä sinusta. Kaksi ensimmäistä voidaan ja pitäisi tarkistaa, mutta tässä esitän kuitenkin joitain tärkeimmistä aiheista, jotka löytyvät kolmannesta asiakirjasta:

Oman yksityisen verkon mukaan se:

 • Ei säilytä tai tallenna mitään Internet-toimintaa koskevia tietoja, kuten palomuurilokit.
 • Ei säilytä tai tallenna tietoja käyttämästäsi kaistanleveydestä.
 • Ei säilytä tai tallenna yhtään DNS-kyselyäsi.

Pitääkö yksityinen verkko lokit??

Tietosuojakäytännön mukaan yhteys- ja katkaisuaikoja pidetään vain tili- ja hallintotarkoituksiin, kun taas liikennelokeja ei kirjata ollenkaan. Tosiasia on kuitenkin, että IP-osoitteiden viereen tallennettuja yhteysaikaleimoja - ja jopa vain tilaustietoja - voidaan viime kädessä käyttää e2e-aikakorrelaatiohyökkäyksen asentamiseen. Tätä voitaisiin käyttää selvittämään, mitä teit verkossa, minkä vuoksi monet ihmiset haluavat käyttää VPN: ää, joka on nolla lokit.

Omassa yksityisessä verkossani on käytössä takuukanavamekanismi käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi edelleen. Lisätietoja tästä napsauttamalla tätä. Optio-Kanariansaartien legitiimiuteen liittyy kuitenkin kysymyksiä (koska Yhdistynyt kuningaskunta voi määrätä jyrkkymääräyksiä).

Näissä asiakirjoissa olevat politiikat ovat riittävän kattavia ja selkeitä, ja niissä käytetään selkeää ja ymmärrettävää kieltä. Useimmille ihmisille yhteysloki ei todennäköisesti aiheuta paljon kiistoja, koska e2e-hyökkäys pannaan yleensä täytäntöön vain melko vakavan rikollisen saaliiksi. Joillekin ihmisille se saattaa kuitenkin olla kaupan rikkoja.

Oikeudellinen tilanne

Oma yksityinen verkko on Hongkongissa. Hong Kong on vuodesta 1997 lähtien ollut Kiinan valvonnassa, ja on hyvin tiedossa, että Kiinassa on joitain tiukeimmista VPN: ien toimintaa ja käyttöä koskevista laeista. HK säilyttää kuitenkin taloudellisen ja demokraattisen itsenäisyyden 50 vuotta sen jälkeen kun Yhdistynyt kuningaskunta palautti sen Kiinaan.

Tästä syystä Hongkongissa on joitain avoimimpia Internet- ja VPN-lakeja. Tietojen säilyttämistä koskevia pakollisia lakeja ei ole, joten VPN-yrityksillä on laillinen liikkumavara poistaa kaikki lokit tai jättää tallentamatta niitä ollenkaan. Tämän vuoksi on hieman pettymys, että My Private Network VPN päättää säilyttää ne. Lisätietoja Hongkongin VPN-verkkoista saat tästä liittyvästä ProPrivacy-artikkelista.

Vaikka pääkonttori sijaitsee Hongkongissa, sen muiden maiden VPN-palvelimiin sovelletaan kyseisten maiden lakeja. Tästä syystä esimerkiksi Yhdysvaltojen VPN-palvelimia voidaan vaatia pitämään lokit ja tietueet (jos niille annetaan optio-oikeus). Lisätietoja VPN: iä ja online-yksityisyyttä koskevista laeista eri maissa on viidessä, yhdeksän ja 14 silmän älykkyydessä.

Maksun käsittelijät

Maksuprosessoreita, jotka My Private Network hyväksyy, ovat PayPal, Gate2Shop, Stripe ja BitPay.

Niille, jotka ovat kiinnostuneita petostentorjunnasta, maksujen turvallisuudesta ja ostajansuojasta, kaikki nämä jalostajat ovat enemmän kuin riittäviä kattamaan kaikki perustat. Jos ensisijainen mielenkiintosi on nimettömyys, sinun on kuitenkin pidettävä mielessä, että maksuprosessoreita sitovat niiden maiden lait, joissa he sijaitsevat. Tämä tarkoittaa, että joissakin maissa, kuten Yhdysvalloissa, ostaja- ja transaktiotiedot on asetettava hallituksen saataville pyynnöstä.

Tutkimuksemme mukaan PayPal, Stripe ja BitPay sijaitsevat kaikki Yhdysvalloissa, mutta Gate2Shopin tytäryhtiö SafeCharge on alun perin toiminut Bulgariassa, mikä saattaa tarjota hieman enemmän mielenrauhaa. Jos tämä on sinulle poikkeuksellisen tärkeä kysymys, tarkista ennen käyttämäsi prosessoria koskevaa päätöstäsi heidän tietosuojakäytäntönsä tarkistaminen.

Verkkosivun seuranta

Seuranta VPN-palveluntarjoajan sivustolla ei mitenkään vaaranna VPN-istuntojen yksityisyyden eheyttä kyseisen palveluntarjoajan kanssa. Kaikkia laajoja verkkosivustojen seurantoja yrityksiltä, ​​jotka lupaavat huolehtia yksityisyydestäsi, voidaan kuitenkin pitää kyseenalaisina.

Seuranta on laillista ja ymmärrettävästi suosittua, koska se on erinomainen tapa omistajille mitata sivustojensa suosiota ja ymmärtää, kuinka kävijät käyttävät sitä. Seuranta voi kuitenkin olla erittäin tunkeutuvaa verkkosivustojen kävijöihin, varsinkin jos seurantaa eivät suorita suoraan sivuston omistajat, vaan kolmannet osapuolet, kuten Facebook.

Tästä syystä olemme käyttäneet Privacy Badgeriä selvittääksesi kuinka monta seurantajaa mahdollisesti seuraa tätä sivua.

Oma yksityinen verkko -sivustoni seuranta

Kuten yllä olevasta kuvasta voidaan nähdä, on seitsemän potentiaalista jäljittäjää, kuten Facebook, Google ja DoubleClick. Yhtäältä tämä on aivan kohtuullista, koska joidenkin VPN-palveluntarjoajien sivustojen tiedetään olevan kaksikymmentä tai enemmän potentiaalisia jäljittäjiä. Toisaalta se, että kolmannet osapuolet suorittavat seurannan, ei ole jonkin verran ihanteellista.

Käy yksityisverkostossani »

salaus

Arvioidessamme VPN-palveluntarjoajan palveluiden turvallisuutta tarkistamme aina heidän OpenVPN-määritykset. OpenVPN: n toteutus My Private Network -verkoston kanssa on erittäin turvallista. Oma yksityinen verkko käyttää seuraavia asetuksia:

AES-256-CBC ja SHA-256 käytetään vastaavasti datakanava- salaukseen ja hash-todennukseen. Ohjauskanavasta neuvotellaan joka kerta, kun yhteys muodostetaan, edullisten parametrien ollessa asetettu vaikuttavaan AES-256-arvoon ohjauskanavan salaus ja SHA-384 sen todennusta varten. Kädenpuristus on RSA-4096, ja eteenpäin suuntautuva salaisuus on oletuksena käytössä 1024-bittisillä Diffie-Hellmann-näppäimillä.

On syytä huomata, että yleinen asennus tässä on vahva ja se voidaan pitää parhaiden salaus- ja suojausasetusmääritysten joukossa, jotka ovat käytettävissä sivustolla tarkistetuissa VPN: issä..

Yksityiskohtaisempia teknisiä tietoja VPN-turvakysymyksistä saat VPN-salaus: Täydellinen opas, josta saat lisätietoja.

Helppokäyttöisyys

Tutkiessani Oma yksityinen -verkkoa koskevia tietoja huomasin, että verkkosivusto näytti alun perin selkeältä ja intuitiiviselta. Mutta kun jatkoin navigointia, tuli hieman vaikeaksi päästä tiettyihin osioihin, koska suoria linkkejä niihin ei ollut saatavissa pääsivulta.

”Techie Bits” -osa selittää kuinka VPN toimii, mitä protokollia se tukee ja muuta hyödyllistä tietoa sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. Tässä osiossa ei ole päävalikkopainiketta, mutta se löytyy vain yhdestä pienestä pääsivulta, jonka löytäminen voi olla vaikeaa. Suunnittelijat ovat pitäneet tätä tietoa vähämerkityksisenä useimmille käyttäjille, mutta olen eri mieltä.

En myöskään löytänyt helposti kaikkia tietoja kunkin tilauksen ominaisuuksista ja palveluista. Olin kuitenkin erittäin onnellinen siitä, että tietopohja, joka on pohjimmiltaan UKK-osa, vastasi melkein kaikkiin kysymyksiini hakupalvelun avulla. Tässäkin tärkeässä osassa ei taaskään ole päävalikkolinkkiä, mutta siihen pääsee vain sivun alaosassa olevan ”hieno tulostus” -linkin kautta..

Lisäksi tietosuojakäytäntö löytyy myös vain sivun alaosasta ja linkki todella rikki, kun sitä napsautetaan Tietokannan sivulta.

Oma yksityinen verkko -sivustoniAsetukset-osa, joka kuvaa yksityiskohtaisesti kunkin alustan asiakasohjelmaa koskevia asennusohjeita, oli melko hyvin kirjoitettu ja riittävän täydellinen ainakin niissä asennusmenettelyissä, joita seurain.

Yksityiskohtainen ja kattava tietokanta sekä Asetukset-osa ovat sivuston lunastavia ominaisuuksia, vaikka siinä on joitakin outoja ominaisuuksia ja viallinen linkki, jonka juuri löysin,.

Tuki

Vaikka VPN: n ominaisuuksien arsenaalista puuttuu 24/7 -tuki, tukiliputusjärjestelmä on kohtuullisen riittävä. Esitin kysymyksen tästä järjestelmästä ja sain täydellisen ja yksityiskohtaisen vastauksen alle viidessä minuutissa. Nyt myönnetty, että tämä on saattanut tapahtua sattumalta, lähetettyäni toisen pyynnön useita tunteja myöhemmin sain kuitenkin vastauksen samana päivänä.

Mistä en ollut onnellinen, oli online-vastausjärjestelmä lipulle, joka ei tuntunut toimivan. On tekstikenttä, johon sinut pyydetään vastaamaan: Oma yksityinen verkko -palveluni

Kun napsautat sitä aloittaaksesi tekstin kirjoittamisen, se poistuu käytöstä etkä voi kirjoittaa tekstiä:

Oma yksityinen verkko -tuki

Minun oli vastattava sähköpostitse, joka on yhtä tehokas, mutta on jokseenkin pettymys. Ennätyksenä käytin Chromea. Kun yritin tehdä saman Internet Explorerin avulla, kohtasin saman käytöksen.

Tuki oli nopeaa ja asiantuntevaa, mutta tukisivustolla oli virheitä.

Prosessi

Rekisteröintiprosessi oli hyvin yksinkertainen ja nopea. Annoin nimen, käyttäjänimen, salasanan ja sähköpostiosoitteen ja valitsin kuukauden globaalin tilaussuunnitelman. Maksoin PayPalin kautta ja tilini aktivoitiin. Huomaa, että kun kirjaudut sisään tiliin itse sivustolla, sinun on käytettävä sähköpostiosoitettasi; Kun kirjaudut palveluun VPN-asiakasohjelmalla, käyttäjänimeä tulisi käyttää. Tätä ei tehty prosessissa täysin selväksi ja se voi aiheuttaa hieman sekaannusta.

Asennus

Asennusohjeet on räätälöity jokaiselle suoritettavalle asennustyypille. Jokainen sisältää yksityiskohtaiset ohjeet askel askeleelta, ja joillakin Windowsin asennussivuilla on myös hyödyllisiä video-oppaita. Mac VPN -sovelluksen asetukset ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin Windows-asiakas, ja heidän verkkosivustollaan on asennusopas.

Oman yksityisen verkon asetukset

Käytin Windows 7: tä asennukseen. Kaikissa Windows-asennuksissa prosessi on melkein identtinen. Latasin tiedoston ja suoritin sen asennuksen aloittamiseksi.

Yksi omituinen asia on, että sinua kehotetaan valitsemaan joitain yhteysparametreista asennuksen aikana. Ärsyttävästi sinun on valittava, mihin maihin haluat muodostaa yhteyden tässä vaiheessa. Jos olet ostanut yhden maan tilauksen, joudut valitsemaan tässä vaiheessa yhden maan ja pysymään siinä.

Oma yksityinen verkko -asetukset

Jos valitsit globaalin tilauksen, kuten minäkin, voit valita minkä tahansa määrän maita. Tässä asennuksessa valitsin ne kaikki pitääkseni vaihtoehdot avoinna. Jos valitset asentaa vain joitain maita ja haluat myöhemmin lisätä lisää, joudut suorittamaan asennusohjelman uudelleen. Joten ehdotan, että valitset ne kaikki.

Toinen parametri, joka sinun on valittava asennuksen aikana, on yhteysmenetelmä. Nyt tämä asiakas tukee vain OpenVPN: ää, mutta sinua pyydetään määrittelemään, otetaanko tätä käyttöön TCP: n vai UDP: n avulla ja mitä porttia haluat käyttää.

Oma yksityinen verkko -asetukset

UDP tarjoaa jonkin verran nopeamman yhteysnopeuden, koska yleiskustannuksia on vähemmän kuin TCP. Jos et ole varma kummankin eduista tai sinulla ei ole syytä muuttaa protokollaa tai porttinumeroita, pidä vain oletus.

Tämän jälkeen asennus alkaa. Asennuksen aikana ylimääräinen ohjelmisto kysyy lupaa asentaa. Tämä on tarpeen, jotta OpenVPN voi toimia oikein asiakkaan kanssa. Klikkaus Asentaa jatkaa.

Oma yksityinen verkko -asennus

Kun olet napsauttanut Asentaa voi kestää useita minuutteja, ennen kuin asennus on valmis. Kun asennus on valmis ja punainen VPN-asiakaskuvake ilmestyy lokeroon, tiedät, että asennus on valmis.

Oma yksityinen verkko -asennus

Pöytätietokone

Asiakasta on suhteellisen helppo käyttää, vaikka se voi olla hiukan hankala tietyssä toiminnallisuudessaan. Napsauttamalla hiiren oikealla painikkeella punaista VPN-asiakaskuvaketta näkyviin tulee valikko, jossa on kaikki käytettävissä olevat maat, joihin voit muodostaa yhteyden. Valikossa näkyvät maat riippuvat asennuksen aikana tekemistäsi valinnoista. Koska valitsin ne kaikki, valikko on melko pitkä ja vaikea navigoida.

Oma yksityinen verkkopöytäohjelma

Voit muodostaa yhteyden valitsemaasi maahan yllä esitetyn valikon avulla. Kun teet niin, näyttöön tulee ikkuna, joka näyttää suoritettavat yksityiskohdat ja VPN: n tilan. Tässä esimerkissä yhdistin VPN-palvelimeen Unkarissa.

Oma yksityinen verkon kokoonpano

Kun tämä on valmis, punainen kuvake muuttuu vihreäksi ja sinulle ilmoitetaan IP-osoitteestasi ja yhteyden muodostamisesta.

Oman yksityisen verkon kokoonpano

Huomaa, että Oma yksityinen verkko toimittaa muodossa 10.X.X.X olevan IP-osoitteen. Tätä kutsutaan RFC 1918: n mukaan yksityiseksi IP-osoitteeksi. Oma yksityinen verkko tarjoaa yksityisiä IP-osoitteita kaikille heidän asiakkailleen, mikä puolestaan ​​tarkoittaa, että VPN-palvelimessa käytetään verkkoosoitteen muuntamista. Käyttäjien tulisi kuitenkin olla tietoisia, että tietyntyyppisissä VPN: n avulla suoritetuissa toiminnoissa, kuten Voice over IP, tämä saattaa aiheuttaa joitain komplikaatioita.

Kun yhteys on muodostettu, voit tarkistaa yhteyden tilan napsauttamalla hiiren oikealla painikkeella vihreää VPN-kuvaketta, valitsemalla aktiivisen yhteyden, joka on merkitty rastillä, ja valitsemalla Näytä tila.

Oma yksityinen verkon kokoonpano

Tuloksena oleva ikkuna näyttää kaikki aiemmat tapahtumia sekä yhteyden nykyisen tilan:

Oman yksityisen verkon asetukset

Viimeinkin niille, jotka ovat teknisiä taitajia ja ymmärtävät, miten kotelon alla tapahtuu, sinulle annetaan mahdollisuus muokata OpenVPN-määritystiedostoa jokaiselle palvelimelle, johon yhdistät. Napsauta hiiren kakkospainikkeella vihreää VPN-kuvaketta, valitse muokattava VPN-yhteys ja napsauta Muokkaa kokoonpanoa.

Oma yksityinen verkko -määritys

Tämä avaa tiettyyn VPN-palvelimeen liittyvän .opvn-tiedoston. Näitä tiedostoja käytetään yksityiskohtaisten yhteysasetusten tallentamiseen OpenVPN-istunnolle.

Tarkastellaksesi asiakkaan yleisiä asetuksia, napsauta hiiren kakkospainikkeella vihreää VPN-kuvaketta, vieritä valikkoa alas (jos valikko ylittää näytön korkeuden) ja valitse Asetukset…Oman yksityisen verkon asetukset

Täältä voit säätää joitain asiakkaan ominaisuuksia. vuonna yleinen -välilehdessä, voit vaihtaa kieltä käytettävissä olevilla monilla vaihtoehdoilla, käynnistää asiakkaan Windowsin käynnistyksessä ja määrittää joitain ulkonäön, lokitiedon ja tietojen ponnahdusikkunoiden tekemiä asetuksia..

Oman yksityisen verkon asetukset

Pitkälle kehittynyt -välilehti sisältää lisäparametreja, kuten määritys- ja lokitiedostojen sijainti sekä yhteysprosessin aikakatkaisuja.

Oman yksityisen verkon asetukset

Noin -välilehti sisältää tietoja asiakkaasta, sen versiosta ja tekijänoikeustiedoista.

Oman yksityisen verkon asetukset

Tähän saakka kaikkiin yllä esitettyihin asetusvaihtoehtoihin sisältyy SSL OpenVPN -salausprotokolla. OpenVPN on suositeltava yhteystapa, koska se tuottaa parhaan verkon salauksen ja sisältää myös lisämääritysvaihtoehtoja, joita ei ole saatavana muiden tuettujen menetelmien kanssa..

Windows VPN -laitteissa tuetaan myös IKEv2: tä, L2TP: tä ja PPTP: tä, vaikkakin ensi silmäyksellä ja vietettyään jonkin aikaa sitä sivustolta, ei ole selvää, kuinka nämä asetukset määritetään. Tutkittuaan edelleen sivuston tietokantaa, näiden protokollien määritystä tuetaan vain Windowsin alkuperäisessä VPN-asiakasohjelmassa.

Rehellisesti sanottuna VPN-asiakas ja kaikki yllä kuvatut toimenpiteet sen saamiseksi toimimaan on hiukan tuskallinen. Koska minulla on kokemusta VPN-verkkoista ja ymmärrän, kuinka ne toimivat, pääsin selville suhteellisen nopeasti, mutta en pitänyt siitä kovin. Aloittelijoille ja kokeneille käyttäjille - ottaen huomioon hinta - tämä VPN-asiakasohjelma on vähän vitsi. Ainakin se on OpenVPN kuitenkin.

Muut alustat

Oma yksityinen verkko tarjoaa VPN-asiakkaita Windows-, Linux- ja Apple-pöytätietokoneille, iOS-, Android- ja Kindle-laitteille sekä DD-WRT-reitittimille. Sivustossa ei mainita VPN-selaimen laajennuksia, joten luulen, että niitä ei tällä hetkellä ole saatavana./vpn-comparison/android-vpns/vpn-comparison/android-vpns

Mobiilisovellukset

Testatun My Private Network -verkkosovellus oli Android-versio, mutta heillä on myös VPN iPhonen käyttäjille. Asennus ja testit suoritettiin Samsung Galaxy S8 +: lle, jossa on Android 8.0.0.

Android VPN -sovelluksen luokitus on 3.8 Google Play -kaupassa, sen koko on noin 20 Mt, ja se ladattiin ja asennettiin melko helposti. Kun avaat, sinua pyydetään antamaan VPN-käyttäjätiedot.

Oma yksityinen verkko -sovellus

Kun käyttöoikeustiedot on syötetty, napauta Kirjaudu sisään. Seuraava esitelty sivu näyttää nykyisen sijaintisi, IP-osoitteesi ja suuren kuvakkeen, joka osoittaa, että olet tällä hetkellä katkaistu. Vaikka sovellus on käynnissä, VPN-yhteyksiä ei ole vielä tehty.

Oma yksityinen verkko -sovellus

Sinua pyydetään valitsemaan maa alareunan avattavasta valikosta. Toisin kuin työpöytäohjelma, kaikki maat sisällytetään automaattisesti.

Oma yksityinen verkko -sovellus

Valitsin jälleen Unkarin.

Oma yksityinen verkko -sovellus

Sitten napautin Kytkeä -painike alareunassa. Näyttöön tulee käyttöjärjestelmän varoitus, joka osoittaa, että sovellus haluaa luoda VPN: n.

Oman yksityisen verkon Android-sovellus

Napautuksen jälkeen OK, ilmaisin muuttuu keltaiseksi ja sitten vihreäksi, kun yhteys on onnistuneesti muodostettu. Sinulle kerrotaan sijainti, johon olet muodostanut yhteyden, ja VPN-palvelimen IP-osoite, johon olet yhteydessä, ts. Osoite, jota Internet-palvelut näkevät osoitteena aina, kun muodostat yhteyden. Avainkuvake näkyy myös ylimmän tilarivin vasemmalla puolella, joka kertoo, että olet muodostanut yhteyden VPN: n kautta.

Oma yksityinen verkko iPhone-sovellus

Napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkopainiketta näet tiedot tilistäsi ja yhteyden suhteen käyttämistäsi vaihtoehdoista.

Oma yksityinen verkko -sovellus

Alla asetukset -vaihtoehdon mukana toimitetaan samat neljä vaihtoehtoa, jotka tarjotaan työpöytäohjelman asennuksen aikana. Täällä sinulla on mahdollisuus muuttaa näitä myös asennuksen jälkeen.

Oman yksityisen verkon mobiilisovelluksen asetukset

Tämän sovelluksen käytöstä näyttää siltä, ​​että vain OpenVPN on tuettu. Jos haluat käyttää yhtä muista käytettävissä olevista salausvaihtoehdoista, sinun on käytettävä alkuperäistä Android VPN -asiakasta. Tämä vahvistetaan verkkosivustolta löytyvistä askel askeleelta -oppaissa muiden protokollien asettamiseksi Androidin avulla.

Toisin kuin työpöytäsovellus, haluaisin korostaa tätä, Android-sovellus on paljon intuitiivisempi, antaa sinun muuttaa valintoja ja asetuksia asennuksen jälkeen ja tarjoaa erittäin nopean ja virtaviivaisen kokemuksen.

Lopulliset ajatukset

Tämä My Private Network VPN -katsaus alkoi suurilla toiveilla, koska monet sivuston kuvaukset olivat rohkaisevia ja näyttivät upeilta. VPN: nä näyttää siltä, ​​että se toimii turvallisesti ja kunnolla, vaikka se olisi hitaampi kuin muut hintansa tarjoajat. Siitä huolimatta puutteellinen verkkosivusto ja hankala Windows-asiakasohjelma sekä sen päätös tallentaa yhteyslokit tekevät minusta vähemmän vaikutuksen tämän palveluntarjoajan kanssa.

Nämä asiat huomioon ottaen sekä yksittäinen sijaintipaikka että globaalit tilaussuunnitelmat vaikuttavat rahan tuhlaukselta. Jos sinulla ei ole tyylikkyyttä ja kömpelöä työpöytäsovellusta ja muodostat yhteyden vain yhteen maahan, Oma yksityinen verkko voi olla kunnossa. Mutta markkinoilla on VPN-verkkoja, joissa on kelloja ja pilliä yli 30 maassa samankaltaisella hinnalla. Joten lopulta sinun on kysyttävä itseltäsi: miksi tilata Oma yksityinen VPN? En todellakaan haluaisi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me