MyVPN-arvostelu

MyVPN

  • hinnoittelu

    alkaen $ 4.83
    / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
1 10: stä

Yhteenveto

Tärkeä päivitys:

MyVPN on nyt lopettanut palvelunsa. Nykyiset asiakkaat voivat lähettää sähköpostia sähköpostitse saadakseen tietoja kumppaninsa VPN: ään HideIPVPN.

MyVPN on sulkeutunut 1. syyskuuta 2015 alkaen ja toiminut yhteistyössä HideIPVPN: n kanssa hoitaakseen jäljellä olevia asiakkaitaan.

MyVPN merkitsee itseään "cheep ja iloinen" VPN. Vaikka entisen kanssa emme voi oikeasti olla samaa mieltä, kokonaisvaikutelmassamme MyVPN: stä oli miellyttävä ja tällä upoudella yhdysvaltalaisella palveluntarjoajalla on loistava ydinpalvelu, joka antaa heille fantastisen pohjan rakentaa. (Muista, että tämä on täysin erilainen joukkue ja palvelu kuin MyVPN.pro, ja nämä kaksi eivät ole millään tavoin sidoksissa toisiinsa)

ominaisuudet

MyVPN on hyvin pieni yhdysvaltalainen palveluntarjoaja, joka avasi sen "tunnelit" yleisölle alle 6 kuukautta sitten lokakuussa 2014. Palvelussa on nuori ikä, mutta kaiken kaikkiaan ne tarjoavat erittäin pyöristetyn palvelun, koska suurin osa vaadituista ydintehtävistä ei ole vain läsnä, vaan myös hyvin.

Koska MyVPN on aivan uusi palveluntarjoaja, ei ole yllättävää, että heillä on palvelimia vain neljässä maassa. Nämä ovat luonnollisesti kolme vaadittua & odotettu; NL, UK, USA, ja siellä on myös Hong Kong heidän aasialaisille asiakkailleen. Vaikka heidän palvelinluettelonsa (ainakin tällä hetkellä) on hyvin pieni, ne sallivat valtavan viiden samanaikaisen yhteyden, mikä tarkoittaa, että voit aina olla yhteydessä.

Nopeus ja suorituskyky

Testasimme MyVPN-palvelua nopeuden, DNS-vuotojen ja IP-vahvistuksen varalta. Kaikki IP-testit palasivat hienosti ja DNS-vuodonsuojaus mahdollisti ainoan tuloksen, jonka saimme heidän palvelimilleen - tämä oli hieno uutinen. Vaikka heidän nopeutensa eivät olleet parhaita, mitä olemme nähneet (kuten alla olevasta taulukosta ilmenee), ne pysyivät enemmän kuin riittävinä suoratoistoon ja pääsyyn suosikkisisältöömme. Meillä ei ollut myöskään ongelmia EU: n kanssa->Yhdysvaltain yhteysnopeudet.

Hinta

Kuten kaikki VPN-palveluntarjoajat, MyVPN tarjoaa kasvavia alennuksia, mitä kauemmin kirjaudut. Vaikka heidän kuukausisuunnitelma on hieman kallis 9,99 dollaria / kk, jos kirjaudut koko vuodeksi, hinta on erittäin kohtuullinen 4,83 dollaria / kuukausi.

MyVPN tarjoaa myös kolmen päivän ilmaisen kokeilun palvelun testaamiseksi. Paitsi, että tämän löytäminen on hieman vaikeaa, sinun on myös annettava tästä maksutietosi. Myös jos olet tyytymätön heidän palveluunsa ja unohdat peruuttaa palvelun, he alkavat automaattisesti laskuttaa sinua.
Ne tarjoavat myös 7 päivän rahat takaisin -takuun, jos et ole tyytyväinen palveluun, ja tämä on ehdottomasti ilmaista, joten vaikka nautit palvelusta, mutta muutit vain mielesi - saat silti rahasi takaisin!

MyVPN-tilisi ostamiseksi voit käyttää luotto- tai maksukortti- tai PayPal-tiliäsi ja hyväksyä myös suojatun maksutyypin Bitcoin.

Asiakaspalvelu

Näkyvin tuki, jota MyVPN tarjoaa, on tavallinen lipputuki. He ylläpitävät tätä 24/7/365, ja aina kun käytimme sitä, havaitsimme heidän olevan ystävällisiä, teknisesti asiantuntevia ja saaneet vastauksen aina muutamassa tunnissa. Tämän lisäksi heillä on myös puhelintukea Yhdysvaltojen kansalaisille ja suurempiin teknisiin kysymyksiin he tarjoavat myös etätyöpöydän.

Vaikka nämä tukimekanismit ovat kaiken kaikkiaan hyviä, uskomme, että he voisivat todella hyötyä täydellisestä ominaisuustietokannasta ja / tai foorumista.

Yksityisyys ja turvallisuus

Ensinnäkin, mitä tulee protokolliin, MyVPN tarjoaa koko valikoiman: PPTP, L2TP, OpenVPN ja IKEv. Kaikille par PPTP: lle ne tarjoavat enintään 256 bitin salauksen, kunhan laite tukee sitä. OpenVPN: lle (protokolla, jota suosittelemme) he käyttävät AES: tä ja 2048 bitin kädenpuristusta - suuri plus tälle pienelle VPN-palveluntarjoajalle. Tämän lisäksi he käyttävät LibreSSL: ää, joka on turvallisuuden kannalta parempi kuin OpenSSL. Heillä on myös MimicVPN-protokolla, joka on edistyksellinen versio OpenVPN: stä, jonka he kehittivät ohittamaan erilaisia ​​palomuureja, rajoituksia ja DPI: tä (Deep Packet Inspection).

Toiseksi, kun kyse on kirjautumisesta, MyVPN pitää yhteyslokeja, joten jos olet ehdottoman yksityinen, heidän palvelu ei ole sinulle. Muuten he ovat selkeästi kuvanneet, mitä tietoja he kirjaavat. He pitävät lokit vain päivän ja puhdistavat sen jälkeen täysin, joten tämän ei pitäisi huolestua sinua liikaa.

Heidän ehdot & Ehdot ja tietosuojakäytäntö, vaikkakin lyhyt, ne yksityiskohtaisesti keräävät tiedot, miten he käyttävät niitä ja kuinka hallitsevat verkkojaan. Ainoa ongelma, joka meillä oli tämän lauseen suhteen: Samanaikaiset kirjautumiset useista IP-osoitteista eri maista (eivät ole sallittuja). Koska tämä vaikuttaa erittäin tiukalta säännöltä, joka todella rajoittaisi keskimääräisen ihmisen palveluiden käyttöä, kysyimme heiltä sitä ja he sanoivat seuraavan: Se lisättiin jakoon kirjautumisten estämiseksi. Niin kauan kuin asiakas ei väärinkäytä muita sääntöjä, emme reagoi kertakirjautumisiin. Tämä ei ole ihanteellista, mutta selvästi he toteuttavat nämä toimenpiteet väärinkäytösten välttämiseksi.

P2P: n suhteen he eivät salli sitä Yhdysvaltain palvelimillaan ja vaativat, että käytät vain laillista P2P: tä muissa palvelimissa.

Lopulliset ajatukset

Kaiken kaikkiaan MyVPN on mukava pieni VPN-yritys, jolla on ominaisuuksiltaan täydellinen asiakas, loistava salaus ja erittäin ystävällinen tukitiimi. Vaikka heillä on vielä jonkin verran edistystä, suosittelemme mielellämme niiden käyttöä - vaikka se on sen arvoista vain, jos kirjaudut vähintään 6 kuukaudeksi, joten tarkista heidän ilmainen kokeilu.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me