NordPass-arvostelu

NordPass


 • hinnoittelu

  alkaen $ 2.49 Hyödyllinen hinta
  / kuukausi

NordPass on aivan uusi salasananhallintaohjelma, jonka juuri julkaisivat NordVPN: n kehittäjät. Se on salasananhallinta, jonka katsotaan olevan turvallinen ja yksityinen, mikä tarkoittaa, että se on teoriassa erinomainen vaihtoehto jokaiselle, joka haluaa suojata verkkotilejä tarvitsematta muistaa tonnia salasanoja.

ProPrivacy.com Pisteet
8 10: stä

Yhteenveto

NordPass saattaa olla uusi, mutta siinä on jo laajennuksia Chromelle, Firefoxille, Operalle ja Edgelle, puhumattakaan Android- tai iOS-laitteiden täydellisistä asiakkaista. Lisäksi NordPass on täysin varustettu salasananhallintaohjelma, joka kilpailee suoraan joidenkin markkinoiden vakiintuneimpien palveluiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että salasananhallinta soveltuu useimmille käyttäjille heti laatikosta.

Joten onko tämä salasananhallinta kaikki mitä se väittää olevansa? Onko ilmainen versio aikaa arvoinen? Kuinka käytettävyys on ja sopiiko se aloittelijoille? Eikö se ole maksamisen arvoinen palvelu suojataksesi salasanasi turvallisesti useissa laitteissa?

NordPass-yleiskatsaus

NordPass on ohjelmistoratkaisu ihmisten nykyaikaisiin tarpeisiin. Se lupaa tallentaa tilaajien salasanat turvallisesti ja tarjota pääsyn niihin turvallisella ja yksityisellä tavalla. Kuten muidenkin salasanan hallintaohjelmien kohdalla, NordPass antaa käyttäjille pääsyn kaikkiin online-tileihinsä ja palveluihinsa vahvoilla ainutlaatuisilla salasanoilla - tarvitsee vain muistaa yksi pääsalasana.

NordPass-verkkosivustot

NordPass salaa palvelimilleen tallennetut salasanat turvallisella asiakaspuolen salausmenetelmällä antaen käyttäjille täydellisen hallinnan holvissa olevista salasanoista. Tämän päästä päähän -salauksen (e2ee) seurauksena NordPass-tilaajien ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että heidän salasanansa on hakkeroitu Nordin palvelimilta selkeästi tai että NordPassin työntekijät pääsevät niihin (vaikka ohjelmisto on suljettu lähde - lisää tästä myöhemmin) ).

Salasananhallintaohjelma on saatavana suosituimpiin alustoihin selainpohjaisten laajennusten ansiosta. Tämä tarkoittaa, että voit alkaa käyttää salasananhallintaa heti kaikissa järjestelmissä. Tosin sitä ei ole vielä saatavana Safariin - joten jos olet Mac-käyttäjä, sinun on mietittävä sen käyttöä Firefoxissa. Tämä on pieni virhe ottaen huomioon, että pidämme Firefoxia Safarin sijaan (se on paljon nopeampi).

Hinnoittelu ja kustannukset

Kuten useimmat salasanan hallitsijat, NordPassia voidaan käyttää joko freemiummallissa - tai ostaa täyden premium-tilauksen avulla. Ilmainen suunnitelma eroaa premium-versiosta siinä, että käyttäjät eivät voi synkronoida salasanansa useiden laitteiden välillä. Sen sijaan heidän salasanansa ovat saatavilla vain alkuperäisessä laitteessa, jota he käyttävät. Lisäksi suojatun salasanan (ja huomautuksen) jakamisominaisuus ei ole käytettävissä, ellet maksa.

Tämä rajoittaa freemium-version monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä. Se antaa kuluttajille kuitenkin mahdollisuuden kokeilla palvelua ja käyttää sitä määrittelemättömästi ainakin yhdessä laitteessa.

NordPass-hinta

Yhden kuukauden hintaan 4,99 dollaria, NordPass on ehdottomasti tyyris. Nämä kustannukset kuitenkin vähenevät huomattavasti, kun sitoudut pidemmäksi ajaksi. Yksi vuosi 35,88 dollaria vastaa vain 2,99 dollaria kuukaudessa. Ja hintaan 59,76 dollaria kahden vuoden tilauksesta (vastaa 2,49 dollaria kuukaudessa) NordPassia voidaan pitää aika halvana.

Toisaalta nämä hinnat ovat henkilöä kohden ja NordPassilla ei tällä hetkellä ole perhesuunnitelmaa, joka tarjoaa alennuksen perheille, jotka päättävät tilata NordPassin premium-version. Esimerkiksi LastPass tarjoaa kuudelle käyttäjälle mahdollisuuden nauttia salasananhallinnasta vain 4 dollarilla kuukaudessa - ja toivomme, että NordPass harkitsee tällaisen suunnitelman lisäämistä ohjelmistoonsa lähitulevaisuudessa..

Lopuksi on syytä huomata, että korttimaksujen lisäksi NordPass hyväksyy Bitcoin-maksut niille, jotka haluavat maksaa lisätyn nimettömänä.

ominaisuudet

Ominaisuuksien suhteen NordPassilla on kaikki yleisimmät ominaisuudet, jotka todennäköisesti näet minkä tahansa kilpailijan kanssa. Kaiken kaikkiaan tämä ominaisuusjoukko on vaikuttava ja kilpailee selvästi muiden markkinoilla olevien edistyneiden salasana-hallintaohjelmien kanssa.

 • Laajennukset Chromelle, Firefoxille, Edgelle ja Operalle
 • Taustasovellukset Windowsille, Mac OS: lle ja Linuxille
 • Täydelliset asiakkaat Androidille ja iOS: lle
 • Paikallinen, asiakaspuolen salasanan tallennus
 • Zero-information service with end-to-end-salaus varmuuskopiointia ja synkronointia varten
 • Valinnainen kaksikerroinen todennus
 • Tallenna salasanat automaattisesti
 • Täytä salasanat automaattisesti
 • Salasanan luonti turvallisten salasanojen luomiseen
 • Salasanan vahvuuden tarkistus
 • Suojatut muistiinpanot ja lomaketietojen tallennus (luottokorttitiedot jne.)
 • Tuo salasanat (suoraan salasananhallinnasta ja CSV: n kautta)
 • Vie salasanat (CSV)
 • Synkronoidaan jopa 6 laitteeseen samanaikaisesti (vain premium-suunnitelma)
 • Suojattu jakaminen (salasanat, luottokortit ja muistiinpanot) perheen, ystävien ja työtovereiden kanssa (vain premium-suunnitelma)
 • Riskivapaa 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • 24/7 asiakastuki

Perustaa

NordPassin asentaminen laitteellesi on yhtä helppoa kuin taustaohjelman ja valitsemasi laajennuksen asentaminen. Valitsimme Chromen version Windows-tietokoneella ja laajennuksen asentamisen jälkeen siirrettiin verkkosivulle, joka pyysi meitä asentamaan Windowsin päätaustaohjelman..

Kuten alla olevasta kuvasta voi nähdä, taustasovellukset ovat saatavana Mac-, Windows- ja Linux-koneille - mikä tarkoittaa, että tämä salasananhallinta soveltuu kaikille alustoille.

NordPass-selain

Latasimme taustasovelluksen napsauttamalla annettua linkkiä ja seuraamalla ohjatun asennuksen vaiheita. NordPassin asentaminen edellyttää, että hyväksyt lisenssiehdot, mutta tässä asiakirjassa ei ole mitään erityisen epätavallista.

NordPass-asennus

On syytä huomata, että kuka tahansa voi käyttää tätä salasananhallintaa rekisteröimättä tiliä. Nämä käyttäjät voivat kuitenkin tallentaa salasanansa vain paikallisesti omalle tietokoneelleen. Nämä salasanat tallennetaan turvallisesti salatussa muodossa. Jos kuitenkin haluat varmuuskopioida salasanasi Nordin palvelimilla (vain jos laite rikkoutuu tai vioittuu), sinun on luotava tili, joka on rekisteröity sähköpostiosoitteeseen.

Kun NordPass-taustasovellus on asennettu onnistuneesti, menimme eteenpäin ja napsautimme NordPass-laajennusta Chrome-selaimessamme. Tämä sai meidät antamaan tilillemme sähköpostiosoitteen ja sen jälkeen saimme kuuden numeron vahvistuskoodin.

NordPass-numeroinen koodi

Kun kuusinumeroinen koodi on syötetty, sinua pyydetään seuraavaksi pääsalasanasi. On tärkeää, että teet tämän salasanan ainutlaatuiseksi ja tukevaksi, koska se on avain salasanavarastoon. Pääsalasana salaa salasanasi paikallisesti, ja jos unohdat pääsalasanan, NordPass ei pysty salaamaan holvin sisältöä. Tästä syystä on välttämätöntä, että et unohda pääsalasanasi.

NordPass asetti pääsalasanan

Auttaakseen sinua kuitenkin yritys antaa sinulle palautusavaimen, jonka voit säilyttää turvallisesti. Tämä koodi liitetään tiliisi pääsalasanan lisäksi, jos unohdat sen. Se auttaa sinua jatkamaan pääsyä tiliisi ja salauksen purkamista - älä myöskään menetä palautuskoodia. NordPass varoittaa selvästi, että koodin menettäminen johtaa täydelliseen kyvyttömyyteen käyttää salattua salasanavarastoa.

tallennetaan palautuskoodi

Kun palautuskoodi on tallennettu, kirjaudut automaattisesti selaimeesi NordPass-sovellukseen - ja pystyt aloittamaan salasanojen tallentamisen..

Helppokäyttöisyys

Selainpohjainen NordPass-sovellus alkaa kysymällä sinulta salasanoja. Tämä voidaan tehdä valitsemalla salasanahallinnat tai CSV-tiedosto. Valitsimme CSV-tiedoston, jonka latasimme Google-tililtämme. Lisätietoja tästä, katso tämä hyödyllinen opas.

Havaitsimme koko prosessin olevan erittäin helppoa ja olemme iloisia nähdessämme, että kaikki salasanat oli tuotu onnistuneesti. Kuten alla voit nähdä, kaikki kolme testisalasanamme tuotiin onnistuneesti.

3 kohdetta lisätty nordpass-tiedostoon

Seuraavaksi päätimme testata automaattitallennusominaisuuden siirtymällä Facebook-tilillemme ja antamalla käyttäjätiedot. Sisäänkirjautumiskenttä sisälsi nyt NordPass-logon, ilmoittaen meille, että salasananhallinta työskenteli taustalla. Ja kun kirjoitimme käyttäjätiedot ja salasanan, meitä pyydettiin välittömästi tallentamaan salasanamme salattuun holviin..

NordPass toimii selaimessa

Napsauttamalla Tallenna-painiketta vahvistusikkunassa, saat tietää, että salasanasi on tallennettu automaattisesti. On sanottava, että tämä saumattoman integraation taso on suunnilleen yhtä hyvä kuin mitä tahansa salasanojen hallintaohjelmissa, jota olemme koskaan käyttäneet. Tämä tekee varmasti NordPassin sopivaksi aloittelijoille, jotka haluavat parantaa salasanasuojausta verkossa.

Salasanoidemme nyt tallennettuna NordPassiin päätimme testata automaattisen täytön (lomakkeiden automaattinen täyttö) -ominaisuuden. Suuntaamalla takaisin Facebookiin nähdäksemme onnistuiko salasananhallinta tuodaan käyttöoikeustietomme ja salasanamme, näemme napsauttamalla sisäänkirjautumiskenttää, että käyttäjänimesi ja salasanamme oli tuotu holvista heti.

Kirjaudu sisään NordPassilla

Tämä prosessi on jälleen todella vaivaton, mikä tekee NordPassista täydellisen jokaiselle, joka haluaa vaivattoman kokemuksen heti laatikosta..

Lopuksi päätimme testata salasanojen syöttämisen suoraan laajennuksen selaimen käyttöliittymään. Aloitaksesi napsautimme Lisää kirjautuminen -painike oikeassa yläkulmassa. Seuraavaksi kirjoitimme käyttöoikeustiedot, URL-osoitteen ja muut tiedot, joita tarvittiin Netflix-kirjautumiseen. Sen jälkeen sisäänkirjautuminen ilmestyi holviin.

kirjaudu sisään sovelluksessa

Kaiken kaikkiaan se antaa sinulle kolme vaihtoehtoa salasanojen syöttämiseen - tuonnin, manuaalisen syöttämisen tai automaattisen tallennuksen avulla.

Salasanan luonti

Salasanan luominen antaa sinun luoda luotettavia salasanoja jokaiselle tilaamallesi uudelle tilille automaattisesti, ilman että sinun täytyy naarmuttaa päätäsi ja päättää, onko salasana sopiva ja vahva itse.

#, 6R $ Y =) j8b.5e on paljon vahvempi kuin 'salasana' tai '12345', jotka ovat edelleen yleisimpiä salasanoja

Voit käyttää salasanageneraattoria napsauttamalla vain selaimen NordPass-laajennuskuvaketta ja sen jälkeen oikeassa yläkulmassa olevaa asetuskuvaketta. Valitse nyt salasanageneraattori. Sovellus antaa sinun luoda 60 salasanan pituisia salasanoja, jotka koostuvat isoista ja pienistä kirjaimista, numeroista ja symboleista. Salasanageneraattori sallii sinun myös vaihtaa moniselitteisiä merkkejä - oletettavasti esimerkiksi pienillä kirjaimilla l (L) ja isoilla I (i).

Salasanageneraattorin suorittaminen näyttää yleensä loistavalta. Ainoa vähäinen kiistelmämme kanssa on, että luodut salasanat paljastetaan ruudulla oletusarvoisesti tekstimuodossa. Ottaen huomioon, että salasananhallinta tallentaa ja tallentaa salasanat käyttäjän puolesta, olisi parempi pitää ne piilossa, ellei käyttäjä nimenomaan pyydä niitä näkemään. Tällä tavalla salasananhallinta suojaa salasanat automaattisesti haittaohjelmien näytön tallennuksen mahdollisilta tapauksilta.

Salasanan vahvuuden tarkistus

Tämä ominaisuus on melko itsestään selvä. Se on hyödyllinen tapa analysoida salasanojesi terveys nopeasti ja erottaa päivitykset tarpeelliset. Tämä on ehdottomasti ominaisuus, jota kannattaa hyödyntää varmistaaksesi, ettei holvissa ole heikkoa salasanaa.

Suojattu salasananjako

Kaikille, jotka ovat maksaneet tilauksesta (tai jotka käyttävät 7 päivän ilmaista premium-kokeilua) - on mahdollista jakaa salasanat turvallisesti. Siirry tähän siirtymällä salasanavarastoon ja napsauttamalla kolme pistettä salasanan vieressä, jonka haluat jakaa. Napsauta sitten Jaa.

NordPass-kirjautumiset

Seuraavaksi sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoite, jonka kanssa haluat jakaa salasanasi. Tämän alapuolella näkyvät myös kaikki aiemmin jaetut salasanat, jotka ovat odottamassa. Tämän avulla voit seurata jo lähetettyjä osakkeita. Sen avulla voit myös peruuttaa odottavan osakkeen, jos haluat muuttaa mieltäsi (erittäin kätevä ominaisuus, jota suosittelemme NordPassille kehittämisestä).

sähköposti, yhteystiedot

Seuraavaksi suuntasimme sähköpostiosoitteeseen, jonka kanssa jaoimme Netflix-salasanan. Tosin, olimme saaneet sähköpostiviestin, jossa kerrottiin, että salasananjakoyritys oli tehty. Sähköpostissa kerrottiin, että meidän pitäisi avata ilmainen tili, jos haluamme saada salasanan. Siksi on syytä huomata, että salasananjako on käytettävissä vain NordPass-tilien välillä - ei koskaan muille kuin NordPass-käyttäjille.

Tämä on vähän sääli. Kaiken kaikkiaan havaitsimme turvallisen jakamisominaisuuden olevan loistava ja saatavana kaikille ilman, että tarvitsisi maksaa, koska NordPass on saatavana ilmaiseksi

Suojatut muistiinpanot ja tiedot

Viimeinen testaamisen arvoinen ominaisuus on turvalliset muistiinpanot ja dataominaisuus. Käyttäjät voivat tallentaa itsellesi turvallisia muistiinpanoja, jotka sisältävät arvokasta tietoa. Ja jopa tallentaa luotto- tai pankkikorttitietoja salattuun holviinsa.

suojatut muistiinpanot -välilehti

Aloita valitsemalla Suojatut muistiinpanot valikossa, jota seuraa Lisää turvallinen huomautus. Näkyviin tulee uusi ikkuna, jonka avulla voit luoda muistiinpanon yksilöivällä otsikolla. Nuotit voivat koostua mistä tahansa pituudesta, mikä on hienoa.

Samoin luotto- tai pankkikorttitietojesi tallentamiseksi. Klikkaa Luottokortit. Sinulle toimitetaan helppo täyttää lomake luottokorttitietojesi säilyttämistä varten.

tallenna luottokorttitiedot turvallisesti

Nämä tiedot voidaan täyttää automaattisesti verkkokaupoissa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse jatkaa luottokorttitietojesi syöttämistä joka kerta kun ostat.

Synkronoi iOS-käyttöjärjestelmään NordPass

Mielestämme testaamme synkronointiominaisuuden parhaiten nähdäksemme, kuinka helppoa on salasanojen saaminen käyttöympäristöltä toiselle. Latasimme ja asennimme iOS-sovelluksen, jonka jälkeen meitä pyydettiin antamaan uusi kuuden numeroinen koodi sähköpostiosoitteestamme. Koodin syöttämisen jälkeen meidän oli annettava vain pääsalasanamme ja tili avattu, esisynkronoitu kaikkien salasanoidemme kanssa. Tämä on todella helppoa kuin synkronointi saa.

synkronoi iOS: n kanssa

Jos puhutaan iOS-sovelluksesta, sitä on helppo käyttää kaikilla samoilla ominaisuuksilla, jotka saat toisessa versiossa, ja ne on muotoiltu helpoksi navigoida. Lisäksi käyttäjille annetaan mahdollisuus avata NordPass-sovelluksensa tunnuksella, joka on hieno tietoturvalisä. Ja käyttäjät voivat siirtyä suoraan ohjekeskukseen sovelluksen sisällä, mikä on hienoa.

Yksityisyys ja turvallisuus

NordPass on salasananhallinta, joka väittää tarjoavansa nolla tietämyksen puitteet. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät säilyttävät täydellisen hallinnan salausavaimissaan. Tällainen kokonaisvaltainen salaus (e2ee) on tietosuojapalveluiden, kuten salasananhallinnan, kultastandardi, koska se tarkoittaa, että kukaan muu kuin tilaaja ei voi käyttää pilveen tallentamiaan tietoja..

NordPassin e2ee käyttää vankkaa modernia salaustekniikkaa - erityisesti XChaCha20-salausalgoritmia. Tämä on salausalgoritmi, jonka suosio kasvaa tulevaisuuden kestävyyden vuoksi. NordPass toteuttaa XChaCha20: n 256-bittisellä näppäimenpituudella yhdistettynä Argon2-avaimenjohdannaistoimintoon. Tätä pidetään vahvana asiakaspuolen salauksena.

Suljettu lähde

Tämän vuoksi on syytä huomata, että NordPass on täysin oma käyttöjärjestelmä. Se on suljetun lähdekoodin ohjelma, mikä tarkoittaa, että on mahdotonta tarkastaa ja varmistaa, että se suorittaa sen, mitä sanoo tekevänsä. Tämä voi tarkoittaa, että tietoja ei ole suojattu, kuten väitetään. Ja se voi tarkoittaa, että yritys on sijoittanut takaovet alustalle, jonka avulla se voi varastaa salasanasi. Tämä saattaa tuntua epätodennäköiseltä, ja todennäköisesti on. Se on kuitenkin mahdollista, ja tästä syystä emme voi lopullisesti sanoa, että sitä ei tapahdu.

Kuten aina, päätös käyttää suljetun lähdekoodin alustoja tulee omaan uhkamallisi. Useimmille ihmisille NordPass tarjoaa todennäköisesti riittävän vankan ratkaisun salasanan suojausvaatimuksiin. Kuluttajille, jotka haluavat vakuutuksia - on kuitenkin aina parempi pysyä avoimen lähdekoodin salasanojen hallinnassa, joka tarjoaa asiakaspuolen e2ee.

TLS-suojaus

Sen lisäksi, että salasanat salataan paikallisesti ennen niiden lähettämistä Nordin palvelimille, NordPass lähettää kaiken tiedon turvallisesti palvelimilleen vahvan TLS-suojauksen (HTTPS) avulla. Tarkistimme NordPassin palvelimet Qualys SSL Labs -sovelluksella ja havaitsimme sen saavan A + -arvon. Tämä tarkoittaa, että sen kuljetuskerroksen tietoturva on toteutettu korkeatasoisesti ja tietosi ovat suojattuina kuljetuksen aikana.

TLS-suojaus

Palautuskoodin suojaus

Palautuskoodin toteuttaminen NordPassissa on hyödyllinen lisäys. Ja olimme iloisia siitä, että käyttäjät voivat valita uuden, jos he pelkäävät, että vanha on vaarannettu.

palautuskoodi

Muut turvaominaisuudet

Kaksitekijän todennuksen saatavuus sisäänkirjautumisen yhteydessä on myös erinomainen lisäys, ja suosittelemme käyttäjiä ottamaan tämä mahdollisuus käyttöön, jos he aikovat käyttää NordPassia. Käyttäjät voivat yhdistää NordPassin mobiililaitteistoon (Google Authenticator, Duo Mobile, Authy jne.) Skannaamalla asennuksen aikana näkyvän QR-koodin..

kahden tekijän todennus

Salasanasuojauksen lisäämiseksi NordPass-asiakasohjelmassa on sekä manuaalinen lukitus että automaattinen lukitus. Manuaalisen lukituksen napsauttaminen antaa sinun estää pääsyn salasanavarastoon ilman pääsalasanaa - mikä tekee tästä salasananhallinnasta ihanteellisen kaikille, jotka työskentelevät kiireisessä toimistossa, kirjastossa tai muualla.

Lukko

Automaattisen lukituksen ominaisuus voidaan asettaa lukitsemaan usein väliajoin, mutta asetamme tämän lyhyimmälle ajanjaksolle (15 minuuttia) turvallisuuden lisäämiseksi. Suosittelemme, että käyttäjät hyödyntävät manuaalista lukitusominaisuutta parhaalla mahdollisella tavalla ja varmistavat, että lukitsevat salasanansa milloin tahansa AFK.

Tietosuojakäytäntö

Lopuksi tarkistimme tietosuojakäytännön varmistaaksemme, ettei siinä ole mitään epäilyttävää tai huolestuttavaa. Panamalla sijaitseva sijoittaa tämän yrityksen kaukana tunkeutuvien lainkäyttöalueiden ulottuvilta. Ja koska sillä ei ole pääsyä kuluttajien tietoihin (e2ee: n takia), työntekijöillä tai viranomaisilla ei ole vaaraa pääsystä salasanoihisi tai tilitietoihisi.

Valitettavasti NordPass kerää joitain henkilötietoja markkinointia varten

Käytäntö paljastaa kuitenkin, että salasanahallintaa käyttämällä NordPass kerää sinulta henkilökohtaisia ​​tietoja. Tämä sisältää IP-osoitteesi ja laitteesi mainostunnuksen. Siten näyttää siltä, ​​että NordPass aikoo käyttää joitain tietosi tietosi markkinointitarkoituksiin; mikä saattaa viedä jotkut ihmiset pois.

Asiakaspalvelu

Asiakastuesta NordPass on erinomainen. Asiakastukitiimi on saatavana yhteydenottolomakkeella verkkosivustollaan tai sähköpostitse. Tämä tuki on 24/7. Tosin olisi hienoa, jos se tarjoaisi live-chat-tukea samalla tavalla kuin NordVPN.

Live chat -tukeen tarvitaan kuitenkin todennäköisesti hyvin vähän, koska tätä salasananhallintaa on erittäin helppo käyttää. Siksi pidämme ympäri vuorokauden tapahtuvaa sähköpostitukea fantastisena.

Kysyimme tukiasiamiehille muutamia kysymyksiä palvelusta ja saimme aina selkeät, hyödylliset vastaukset.

johtopäätös

NordPass on salasanojen hallinta, joka sopii hyvin useimmille ihmisille. Sovellukset ovat saatavana kaikille alustoille, ja salasanojen synkronointi käyttöympäristöjen välillä on erittäin helppoa riippumatta siitä, mitä alustaa päätät käyttää.

Mahdollisuus käyttää NordPassia ilmaiseksi on erinomaista ja pidemmät tilaukset eivät ole liian kalliita, jos päätät, että tarvitset laitteiden välistä synkronointia ja salasananjakoominaisuuksia.

Rakastamme, että tämä salasananhallinta tarjoaa vahvan e2ee-tiedoston, mikä tarkoittaa, että tietosi ladataan aina turvallisessa tilassa. Jotkut ihmiset voivat kuitenkin mieluummin pysyä täysin avoimen lähdekoodin ympäristössä.

Kaiken kaikkiaan pidämme tätä hämmästyttävän hyvänä pääsyä salasanahallinnan kapealle alueelle. Selainpohjaiset laajennukset ja asiakkaat ovat erittäin helppokäyttöisiä, ja ohjelmisto näyttää samanlaiselta kaikilla alustoilla - mikä on helppo ymmärtää eri alustoilla.

Tämä on ehdottomasti vaivaton salasananhallinta, jolla on alhainen oppimiskäyrä ja joka sopii aloittelijoille. Jokaiselle löytyy jokaiselle jotain salasananhallintaa, joka tallentaa salasanat nopeasti ja lataa ne automaattisesti online-lomakkeisiin..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me