NordVPN-arvostelu

NordVPN


 • hinnoittelu

  alkaen $ 3,49
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Android

  • iOS

  • Windows
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

NordVPN on Panamassa toimiva VPN-palveluntarjoaja, joka ei kirjaudu sisään. Tänä vuonna NordVPN voitti kaikkien halutuimman palkinnon - Paras VPN-palkinnon. ProPrivacy.com-palkinnoista on nopeasti tullut alan kultastandardi, ja kaikki palveluntarjoajat taistelevat kärjessä. Lue jatkuvasti NordVPN-arvosteluamme saadaksesi selville, miksi NordVPN kruunattiin parhaimpana joukkona tänä vuonna.

ProPrivacy.com Pisteet
10 10: stä

Yhteenveto

NordVPN: llä ei ole lokikirjakäytäntöä, fantasitc-suojausominaisuuksia ja kyky avata sisältöä. Ne kaikki tekevät siitä yhden parhaista VPN-valinnoista. Sillä on ominaisuuksia, kuten kaksinkertainen VPN, VPN over Tor, DNS-pohjainen haittaohjelmasuojaus, Smart DNS ja muut, kaikki osa kohtuuhintaisesta paketista.

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Panama
 • Samanaikaiset yhteydet
  6
 • Maat
  62
 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  70.28 Mbps

Parhaimmassa ajassa televisiomainoksilla ja sponsoroimalla globaaleihin brändeihin kuten Liverpoolin jalkapalloseuraan liittyviä kauppoja, nykyään NordVPN on kiistatta alan tunnetuin nimi ja ensimmäinen, joka on siirtynyt valtatajuuteen. NordVPN puhuu varmasti puhetta, mutta voivatko he kävellä kävellä? Otetaan selvää...

Hinta

NordVPN: llä on vain yksi all-in-tilisuunnitelma, vaikka alennussuunnitelmia on saatavana irtotavarana ostamista varten. Jos kirjaudut pitkäksi aikaa, tästä VPN: stä tulee edullisempaa, ja vaikka tämä onkin halpa VPN, se on yksi markkinoiden parhaimmista. NordVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Se tarjoaa myös 3 päivän ilmaisen kokeiluversion tietokoneiden käyttäjille ja 7 päivän ilmaisen kokeilun mobiilisovelluksilleen.

36 kuukautta

125,64 dollaria laskutetaan joka kolmas vuosi

70% alennus

$ 3,49
kuukaudessa

24 kuukautta

119,76 dollaria laskutetaan joka toinen vuosi

58%: n alennus

$ 4.99
kuukaudessa

12 kuukautta

83,88 dollaria laskutetaan vuosittain

41% alennus

$ 6.99
kuukaudessa

1 kuukausi

$ 11.95
kuukaudessa

Se hyväksyy maksun luottokortilla. Se hyväksyy myös Bitcoinin, joka mahdollistaa nimettömän maksun. Muista kuitenkin, kuten aina, että NordVPN tietää todellisen IP-osoitteesi riippumatta.

Tuetut maksujärjestelmät


Visa / MasterCard


Amex


kryptovaluutta

Estääkö NordVPN Netflixin?

Älykkään Play-ominaisuuden ansiosta tai ei, laaja valikoima suoratoistopalveluita, kuten Netflix ja BBC iPlayer, toimivat moitteettomasti Windowsin yhteydessä olevan VPN: n kanssa ja vanhemman Mac OSX OpenVPN -asiakkaan kanssa.

Vaikka NordVPN sanoo, että Smart Play on käytössä kaikissa sovelluksissaan, emme pystyneet estämään Yhdysvaltain Netflixin estämistä käyttämällä uutta macOS IKEv2 -sovellusta tai Firefox-lisäosaa. Tämä VPN poistaa myös Youtube-videoiden eston, jotka ovat rajoitettuja alueellasi.

Nopeus

Olemme nyt parantaneet nopeuden testausalgoritmiamme ottamaan huomioon VPN-palvelut, kuten NordVPN, jonka ohjelmisto valitsee käyttäjilleen parhaan palvelimen tarjoamaan parannettuja nopeuksia. Tämä tarjoaa paljon oikeudenmukaisemman vertailun tällaisen asennuksen ja palveluiden välillä, jotka lataavat tasapainon useilla palvelimilla tietyssä paikassa.

NordVPN
ExpressVPN
CyberGhost VPN

ProPrivacy.com SpeedTest (max / sarja) 227,03 284,91 556,2
IPv6-vuoto havaittu?
WebRTC-vuoto havaittu?
ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen) 70.28 82,77 63.92
IPv4-vuoto havaittu?
Tietorajoitukset
Kaistanleveysrajoitukset

Päätimme antaa OpenVPN-yhteyden hiukan enemmän testausta ja havaitsimme tulokset olevan erittäin riippuvaisia ​​palvelimista, koska monet eurooppalaiset palvelimet osoittautuivat nopeammiksi kuin paikalliset UK-palvelimet. Meillä oli kuitenkin joskus vaikeuksia yhteyden muodostamisessa joihinkin palvelimiin (etenkin Alankomaissa). Luotettavuuden suhteen meillä ei ollut katkaisuja testijakson aikana.

Testasimme myös IP-vuotoja Windowsissa ja käyttämällä uutta macOS IKE2 -asiakasta, emme havainneet yhtään IP-vuotoa. Vanhemman OSX OpenVPN -asiakkaan avulla havaitsimme kuitenkin IPv6 WebRTC -vuodon. Jos käytät Mac-käyttäjää IPv6-yhteydellä, sinun on käytettävä IKE2-työasemaa, poistettava IPv6 järjestelmästä tai WebRTC käytöstä selaimessasi.

Ominaisuudet ja suorituskyky

NordVPN
ExpressVPN
CyberGhost VPN

Mac käyttöjärjestelmä
Android
iOS
Windows
Linux
Windows Puhelin

NordVPN tarjoaa mukautettuja sovelluksia Windowsille, macOS, iOS ja Android. Se tarjoaa myös manuaaliset asennusoppaat näille alustoille, samoin kuin Linux (Ubuntu ja Raspberry Pi), Blackberry 10, Chromium sekä erilaiset reitittimet ja NAS-järjestelmät. Nämä ohjaimet näyttävät hieman paljain luilta, mutta niiden pitäisi toimia riittävän hyvin.

On myös mahdollista ostaa esiasetettuja NordVPN-reitittimiä Flashroutersilta
. Lisäksi NordVPN tarjoaa selaimen lisäosia Chromelle ja Firefoxille.

Palvelun tilaaminen on suoraviivainen asia. Vaaditaan kelvollinen sähköpostiosoite, mutta mikään syy siihen ei voi olla kertakäyttöinen. Ellei maksa Bitcoinissa, tietysti NordVPN tietää maksutietosi joka tapauksessa.

Kun olet rekisteröitynyt, voit ladata NordVPN: n ohjelmiston heti ja saada vahvistusviestin, joka sisältää hyödyllisiä linkkejä.

Helppokäyttöisyys

Ilmoittautuminen

Palvelun tilaaminen on suoraviivainen asia. Vaaditaan kelvollinen sähköpostiosoite, mutta mikään syy siihen ei voi olla kertakäyttöinen. Ellei maksa Bitcoineissa, tietysti NordVPN tietää maksutietosi joka tapauksessa.

Kun olet rekisteröitynyt, voit ladata NordVPN: n ohjelmiston heti ja saada vahvistusviestin, joka sisältää hyödyllisiä linkkejä.

NordVPN tarjoaa mukautettuja käyttöliittymäsovelluksia Windowsille, macOS, Mac OSX, iOS ja Android. Se tarjoaa nyt jopa komentorivin OpenVPN-asiakasohjelman Linuxille. Se tarjoaa myös manuaaliset asennusoppaat kaikille näille alustoille, plus Blackberry 10, Chromium ja eri reitittimet ja NAS. Nämä ohjaimet näyttävät hieman paljaalta luulta, mutta niiden pitäisi toimia riittävän hyvin.

On myös mahdollista ostaa esiasetettuja NordVPN-reitittimiä Flashroutersilta.

NordVPN Windows -asiakas

nordvpn Windows-asiakasohjelma

Kartta on kaunis. VPN-aloittelijat saattavat pitää ohjattua yhteyden muodostamista (vasen alaosa) kätevänä

nordvpn-palvelimen valinta

Kuten olemme jo nähneet, on olemassa paljon palvelimia, joista valita. Näihin kuuluu monia erikoistuneita palvelimia

nordvpn-erikoispalvelimet

Sovelluskohtainen tappauskytkin on käytettävissä. Voit valita, mitkä sovellukset suljetaan, jos VPN-yhteys katkeaa. Tämä on erittäin kätevä, mutta huomaa, että se ei ole palomuuripohjainen tappauskytkin. Joten jos NordVPN-asiakas itse kaatuu, määritetyt sovellukset eivät sammu ja voivat jatkaa pääsyä Internetiin

nordvpn-ominaisuudet

DNS-vuodonsuojaus on oletuksena käytössä

Niinpä NordVPN Windows -asiakas on erittäin täysin varusteltu, näyttää hyvältä ja on helppo käyttää.

Mac-asiakkaat

NordVPN tarjoaa kaksi Mac-asiakasohjelmaa: vanhemman OpenVPN-asiakasohjelman Mac OSX: lle ja uudemman IKEv2-asiakasohjelman MacOS: lle. Uudempi sovellus on ladattavissa App Storesta.

Vanhemmassa asiakkaassa on tapikytkin, jota uudemmalla ei ole, mutta havaitsimme WebRTC IPv6 -vuodon vanhemmassa sovelluksessa, jota emme ole uudessa. Vanhemman sovelluksen avulla voit myös vaihtaa OpenVPN UDP: n ja TCP: n välillä, mikä voi olla hyödyllinen pienten VPN-lohkojen hävittämisessä..

Tämän lisäksi kumpikaan sovellus ei tarjoa mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia, mikä tekee niistä paljon vähemmän varustellut kuin ohjelmiston Windows-versio..

Mobiilisovellukset

NordVPN Android- ja iOS-sovellukset ovat hyvin samankaltaisia.

nordvpn-mobiilisovellus

Sovellukset näyttävät huomattavasti samanlaisilta kuin työpöytäohjelmat. Mikä on hyvä asia

nordvpn maanvalinta mobiili

En havainnut IPv4- tai WebRTC-vuotoja kumpaa tahansa sovellusta käytettäessä, mutta muista, että en voi tällä hetkellä testata IPv6-vuotoja mobiiliympäristöissä.

Selaimen lisäosat

Chrome- ja Firefox-sovellukset muodostavat yhteyden NordVPN: n HTTPS-välityspalvelimiin. Ne tarjoavat monia todellisen VPN: n etuja, mutta rajoittuvat vain selaimeen. Näihin sisältyy todellisen sijaintisi väärentäminen ja Internet-yhteytesi salaaminen, jotta et voi vakoilla. Mikä voi olla erittäin kätevä!

Tarvitset täyden NordVPN-tilin käyttääksesi selaimen lisäosia. Mielenkiintoista on, että Firefox-lisäosa pystyi estämään BBC iPlayer -sovelluksen minulle, mutta ei Yhdysvaltain Netflix.

Asiakaspalvelu

NordVPN
ExpressVPN
CyberGhost VPN

Ilmainen kokeilu Kyllä - 3 päivää Ei Ei
Rahat takaisin takuu
24 tunnin tuki
Live chat
Rahat takaisin -takuun pituus 30 30 45

Ympärivuorokautista asiakastukea tarjotaan lippujärjestelmän (verkkolomake), Facebookin, Twitterin tai sähköpostin kautta. Saatavilla on myös live-chat-vaihtoehto. Kun otin yhteyttä tukeen live-chatin välityksellä, sain yleensä välittömän tai erittäin nopean vastauksen.

Aikaisemmin olen havainnut sen tuen laadun olevan jonkin verran epätasaista, mutta NordVPN näyttää ylittäneen pelinsä myöhässä. Itse asiassa niin paljon, että se voitti "Paras asiakaspalvelu" palkinto 2018 ProPrivacy.com -palkinnoissamme. NordVPN toimitti nopeita, yksityiskohtaisia ​​ja asiantuntevia vastauksia asiakaspalvelustestien pariin, joten hatut heille siitä.

Pieni tietokanta sekä erilaisia ​​asennusohjeita on myös saatavana. Säännöllisesti päivitettävä blogi käsittelee Internet-tietoturvaan liittyviä kysymyksiä yleensä sekä NordVPN-aiheisia aiheita.

Yksityisyys ja turvallisuus

NordVPN
ExpressVPN
CyberGhost VPN

Oman palvelimen / välityspalvelimen DNS Joo Joo Joo
Tapa kytkin
Hämmennys (varkain)
IPv4-vuodonsuojaus
IPv6-vuodonsuojaus
WebRTC-vuodonsuojaus

Kirjauskäytäntö

NordVPN sijaitsee Panamassa ja lupaa olla pitämättä lainkaan lokit:

”NordVPN ei valvo, tallenna tai tallenna VPN-käyttäjän lokitietoja. Emme säilytä yhteyden aikaleimoja, käytettyä kaistanleveyttä, liikennelokeja, IP-osoitteita. ”

Panamalla on täysin sensuroimaton internet ja nolla hallituksen valvontaa. Se on myös mukavasti NSA: n ja GCHQ: n suoran vaikutuksen ulkopuolella. Itse asiassa yksinkertainen tosiasia, että tämä ei-lokit-VPN-palveluntarjoaja sijaitsee Panamassa, tekee siitä yhden parhaista vaihtoehdoista, joita yksityisyysfanaatikoille on tarjolla..

Internetissä on käyty paljon spekulointia myöhäisistä NordVPN-yhteyksistä Liettuan infrastruktuurin tarjoajaan Tesonetiin.

ProPrivacy.com on mieluummin olla menemättä keskusteluun tällä hetkellä niin paljon epämiellyttävää mutahihnaa kaikilla puolilla. Mutta seuraamme sitä ja suoritamme omat tutkimuksemme. Siksi päivitämme tätä katsausta tarpeen mukaan.

Verkkosivuston seuranta

NordVPN-verkkosivusto käyttää useita seurantalaitteita, mutta ne vaikuttavat melko hyvänlaatuisilta ja ei-tunkeutuvilta. Tärkeää on, että Google Analytics- tai Facebook-seurantaohjelmia ei ole.

Tutustu ProPrivacy.com: n VPN-tarkistusprosessin yleiskatsaukseen keskusteluun verkkosivustojen seurannasta.

Maksun käsittelijät

Kaikkia maksuja hoitaa CloudVPN -niminen yritys, joka sijaitsee Yhdysvalloissa. NordVPN selitti meille tilanteen:

"Panamalla olemisella on haittapuoli. Se vaikeuttaa kykyämme allekirjoittaa sovelluksiamme, sijoittaa niitä kauppoihin ja käsitellä maksujamme. Siksi olemme perustaneet Yhdysvaltoihin perustuvan välityspalvelimen, joka pähkinänkuoressa toimii vain maksuprosessorinamme ja jolla ei ole mitään tekemistä todellisen palvelun kanssa ... Se ei ole kolmannen osapuolen yritys, se on meidän valvonnassamme, ja me Käytä sitä maksujen käsittelemiseen. Lyhyesti sanottuna - hoitamme maksut itse, vain toisen yrityksen kautta."

VPN-protokollat ​​ja salaus

NordVPN
ExpressVPN
CyberGhost VPN

PPTP
L2TP / IPSec
SSTP
IKEv2
OpenVPN

NordVPN voidaan määrittää käyttämällä yleisimpiä VPN-protokollia. OpenVPN: tä käytetään oletuksena Windows- ja vanhemmissa OSX-asiakasohjelmissa, mutta sen iOS ja uusi macOS-sovellus käyttävät sen sijaan IKEv2: ta..

Molemmat ovat kiinteitä protokollia: OpenVPN on turvallisuuden kannalta huomattavasti taistelu-testattu kuin IKEv2, mutta myös IKE2: ta pidetään erittäin turvallisena ja nopeampana kuin OpenVPN. NordVPN käyttää seuraavia salausasetuksia OpenVPN-yhteyksiin:

Datakanava: AES-256-CBC-salaus HMAC SHA256-hash-todennuksella.

Ohjauskanava: AES-256-CBC-salaus RSA-2048-kättelyllä ja HMAC SHA256 -todennuksella. Perfect Forward Secrecy (PFS) saadaan aikaan DHE-4096-avaimenvaihdolla.

Tämä on erittäin vahva asennus.

NordVPN: n iOS VPN -sovellus käyttää IKEv2: ta AES-256-GCM-salauksella ja HMAC SHA2-384 -todennuksella. PFS saadaan aikaan DHE-3072-vaihtoa. Mac App Store -ohjelmisto käyttää IKv2: ta Ciscon NGE (Next Generation Encryption) -protokollan kanssa.

Suojausominaisuudet

NordVPN-työpöytäsovelluksissa on järjestelmän tappikytkin. Tässä Windows VPN -sovelluksessa on myös sovelluskohtainen tappauskytkin. IOS-sovelluksessa on tapinkytkin. Ne kaikki tarjoavat IPv4- ja IPv6 DNS-vuodonsuojauksen sekä WebRTC-vuodonsuojauksen. Kuten olemme nähneet, testissä kaikki nämä ominaisuudet toimivat hyvin (IPv6 WebRTC -vuoto OSX OpenVPN -asiakkaassa lukuun ottamatta).

Tupla-VPN

Tämän ominaisuuden avulla voit "ketjuttaa" VPN-palvelimia niin, että tietosi reititetään kahden VPN-palvelimen välillä, kun ne kulkevat sinun ja Internetin välillä.

Tupla-VPN

NordVPN tarjoaa useita kaksinkertaisia ​​VPN-yhdistelmiä.

Tällainen ketjuttaminen voi tarjota joitain tietoturvaetuja, mutta johtaa aina nopeuden merkittävään menettämiseen. Mielestäni “double-hop” VPN-palvelimien yksityisyyden / turvallisuuden edut ovat melko rajalliset. Mutta ymmärrän, että tämä ei ole kaikkien yhteinen näkemys. Niille, jotka arvostavat ominaisuutta, NordVPN on yksi harvoista palveluntarjoajista, joka tarjoaa sitä.

Tor VPN: n yli

Täydellinen keskustelu Torin käytöstä VPN: n (tai sipulin VPN: n kautta, kuten NordVPN määrittelee) etuja ja haittoja varten. Tässä kokoonpanossa muodostat yhteyden ensin NordVPN-palvelimeen ja sitten Tor-verkkoon ennen Internetiin pääsyä:

Tor VPN: n yli

NordVPN saavuttaa tämän käyttämällä OpenVPN-määritystiedostoa, joka reitittää tietosi avoimesti VPN-tunnelista Tor-verkkoon. Tämä tarkoittaa, että koko Internet-yhteytesi hyötyy Tor: n kautta VPN: stä.

Tämä asennus tarjoaa joitain tietosuoja- ja tietoturvaetuja, mutta samanlainen vaikutus voidaan saavuttaa yksinkertaisesti käyttämällä Tor-selainta ollessasi yhteydessä VPN: ään. Tärkeää on, että tällainen asennus on paljon turvallisempi kuin NordVPN: n tarjoama menetelmä.

Tor VPN: n kautta (vaikka teetkin sen) hidastaa Internet-nopeuttasi vakavasti, kun saat yhdistetyn osuman sekä Tor-verkon (joka on hyvin hidas) että VPN: n käytöstä..

XOR häiriintyneet palvelimet

NordVPN ylläpitää häiriintyneitä palvelimia monissa maissa: Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Alankomaissa, Ruotsissa, Hongkongissa, Singaporessa, Turkissa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa ja Egyptissä. He käyttävät XOR-salausalgoritmia voittaakseen autoritaaristen hallitusten asettamat VPN-sensuurilohot.

Haittaohjelmat käyttävät XOR: ta usein piiloon havaitsemiselta, mutta se toimii myös yhtä hyvin VPN-salausten piilottamiseen! Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi Kiinan ja Egyptin kaltaisten käyttäjien on voitava päästä avoimeen Internetiin muodostamalla yhteys yhteen NordVPN: n häiriintyneisiin XOR-palvelimiin..

CyberSec

CyberSec on uusi ominaisuus. Se estää DNS-pyynnöt reaaliaikaisen estolistan perusteella haitallisista verkkosivustoista, jotka saattavat isännöidä haittaohjelmia. Sellaisenaan sen pitäisi suojata sinua haittaohjelmilta, auttaa estämään bottiverkon hallintaa ja estää monia häiritseviä verkkomainoksia.

En voi kommentoida suoraan sen tehokkuutta, mutta periaate on vakaa, eikä ole syytä uskoa, että se ei toimi ilmoitetulla tavalla.

WiFiSec

Tämä uusi ominaisuus käynnistää VPN-yhteyden automaattisesti, kun Wi-Fi-verkko liitetään. Se voidaan asettaa muodostamaan automaattinen yhteys Nordiin sekä suojatuissa että suojaamattomissa Wi-Fi-verkoissa.

VPN-markkinoista tulee yhä kilpailukykyisempiä, minkä seurauksena monet palveluntarjoajat ovat tulleet erittäin anteliaiksi niiden laitteiden määrän suhteen, joiden avulla he voivat yhdistää kerralla. Sallimalla jopa kuusi samanaikaista yhteyttä, NordVPN on liittynyt tähän suuntaukseen.

Jos liität laitteita samaan palvelimeen, sinun on valittava VPN-yhteyksille erilaisia ​​protokollia. OpenVPN TCP ja UDP lasketaan erillisiksi protokolliksi, joten voit yhdistää yhden laitteen TCP: llä ja toisen UDP: llä. Emme katso, että tämä on merkittävä rajoitus,

Toisin kuin jotkut palveluntarjoajat, tämä VPN sallii torrentin kaikilla palvelimillaan, vaikka se ei tue portin edelleenlähetystä. Se ei myöskään tue porttien valintaa, joten et voi määrittää OpenVPN: ää suorittamaan TCP-portin 443 yli VPN-sensuurin ohittamiseksi. Tämän ei kuitenkaan pitäisi olla välttämätöntä, koska NordVPN tarjoaa sen sijaan Xor-hämärtämisen.

NordVPN: n sekapaljaisen metallin ja virtuaalipalvelimien käyttö ei ole meille iso ongelma, vaikka toivomme, kuten muidenkin VPN-palveluiden kohdalla, selvästi merkittyjä, mitkä ovat ne, jotta käyttäjät voivat tehdä tietoisen päätöksen palvelimista, joihin he muodostavat yhteyden.

Älykäs DNS (“Smart Play”)

Älykäs DNS on tekniikka, jonka avulla voit teeskennellä olevansa muualla ratkaisemalla DNS-pyynnöt määrätyssä paikassa. Tämä tekee siitä ihanteellisen geosuojatun sisällön suoratoistolle.

NordVPN: n mukaan käyttäjät voivat käyttää yli 150 suoratoistopalvelua NordVPN Smart Play -sovelluksen avulla. Näitä ovat Hulu, Amazon Prime, ABC Go, Zattoo, Cartoon Network, Shudder, WeTV.com, Telemundo, VH1, Vevo, TNT Drama, Sundance.tv, StarTrek, Spike, PBS, Slacker, NBC Sports, FoodNetwork, DramaFever, Discovery , Crackle ja monet muut.

NordVPN: n älykäs DNS-sovellus on melko epätavallinen. Ensinnäkin se käyttää salattua välityspalvelinyhteyttä. Emme ole varmoja siitä, mitä etua tämä tuo salaamattomaan yhteyteen, koska älykäs DNS ei oikeastaan ​​koske tietosuojaa tai yksityisyyttä. Toisaalta se ei voi kuitenkaan tehdä mitään haittaa.

Sekunnin ajan se ei vaadi ylimääräisiä määrityksiä. Se toimii kaikissa NordVPN-sovelluksissa (meille kerrotaan), ja kun olet muodostanut yhteyden VPN-palvelimeen, se havaitsee, vaatiiko streaming-palvelu ylimääräistä DNS-reititystä. Käytännössä tämä tarkoitti, että voimme katsoa Yhdysvaltain Netflixiä, vaikka olisimme yhteydessä muihin kuin Yhdysvaltain palvelimiin. Emme ole testanneet, mutta NordVPN sanoo, että kaikki sen UK-palvelimet toimivat nyt BBC iPlayer -sovelluksessa (sekä mobiili- että työpöydälle).

Yksi tämän asennuksen haittapuoli on, että et voi määrittää NordVPN: n Smart DNS: tä toimimaan laitteissa, jotka eivät voi käyttää VPN-asiakasohjelmaa: kuten älytelevisiosi, pelikonsolin tai Roku.

johtopäätös

NordVPN tarjoaa erittäin täysin varustetun palvelun. Se, että se sijaitsee Panamassa ja pitää n1o-lokit, on myös iso haitta niille, jotka välittävät yksityisyydestä. Sen ohjelmisto näyttää hyvältä ja toimii hyvin.

Nopeuden suorituskyky on ongelma, joka on vaivannut NordVPN: ää sen alusta lähtien. Uuden testialgoritmimme käyttöönotto tuotti parempia tuloksia joillakin melko kohtuullisilla keskimääräisillä ja suurimmilla purskenopeuksilla.

30 päivän rahat takaisin -takuu antaa sinulle paljon mahdollisuuksia varmistaa, että kaikki toimii sinulle niin kuin pitäisi. Mitä saat NordVPN: llä, on erittäin kattava ominaisuus, yksityisyyttä suojaava VPN-palvelu, jolla on kohtuulliset nopeudet ja mahdollisuus käyttää rajoitettua sisältöä tärkeimmissä suoratoistoympäristöissä, kuten Netflix.

Kaiken kaikkiaan suosittelemme NordVPN: tä! Mutta jos et vieläkään ole varma - miksi et vertaa NordVPN: ää ja ExpressVPN: ää rinnakkain?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me