OkayFreedom-arvostelu

OkayFreedom

 • hinnoittelu

  alkaen $ 2,50
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Windows

ProPrivacy.com Pisteet
6,5 10: stä

Yhteenveto

OkayFreedom on saksalaisen Steganos Software -yrityksen VPN. VPN on saatavana vain Windowsille. Yhtiö tarjoaa ilmaisen mainosten tukeman version VPN: stä, mutta maksullinen palvelu on saatavana vuotuisella suunnitelmalla, joka on todella edullinen. Jos haluat VPN: n Androidille, iOS VPN: n, Mac: n tai Linux: n VPN, sinun on harkittava toista VPN: ää.

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Saksa
 • Samanaikaiset yhteydet
  1
 • Maat
  19

ominaisuudet

Samanaikaiset yhteydet 1
Maat 19

Maksullisessa VPN-palvelussa on seuraavat ominaisuudet:

 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Ilmainen versio
 • OpenVPN-sovellus
 • Ei toimintalokeja
 • Ei tiedon käyttörajoituksia
 • Lipun tuki

Ilmainen VPN saa täsmälleen saman palvelun kuin maksettu suunnitelma paitsi, että käyttäjien on tarkasteltava mainosta joka kerta, kun he muodostavat yhteyden ja katkaisun, ja heidän tiedonsiirtorajansa on 500 Mt kuukaudessa.

Vaikka sivuston myyntisivulla sanotaan, että voit käyttää VPN: ää P2P: n lataamiseen, käyttöehtojen mukaan tekijänoikeuksien alaisen materiaalin lataaminen ilman lupaa ei ole sallittua. Tästä syystä suosittelemme torrentin torjumista tällä VPN: llä. Lisätietoja on VPN-torrent-oppaassa.

Sekä maksullisen että ilmaisen palvelun käyttäjät saavat pääsyn yrityksen 19 palvelimeen.

Käy OkayFreedomissa

Estääkö OKayFreedom Netflixin ja muiden streaming-palveluiden eston?

Testasin suoratoistopalveluiden saatavuutta ollessani yhteydessä Yhdysvaltojen palvelimeen ja OkayFreedomin Ison-Britannian palvelimeen. En voinut päästä Netflixiin Yhdysvalloissa joko selaimen tai Kodin kautta. Minulla oli samat tulokset Netflix UK: n kanssa.

En voinut saada videoita ABC: n verkkosivustolta Yhdysvalloissa, mutta pystyin katsomaan NBC: tä ja CBS: ää. Testattuista UK-sivustoista pystyin katsomaan videoita kaikilla. Nämä sivustot olivat BBC, ITV ja Channel 4.

Nopeus ja suorituskyky

Suoritin OkayFreedom VPN -palvelun nopeustestejä Windows VPN -sovelluksen kautta. Käytin IPLocation.net-palvelun avulla testissä käytettävien palvelimien fyysisen sijainnin havaitsemiseksi. Yhdysvaltain palvelimen todettiin olevan Waynessa, Pennsylvaniassa, ja Kanadan palvelimen, joka sijaitsi Montrealissa. Testasin näitä molempia palvelimia Miami-yhteydellä ja vertasin niitä saman yhteyden nopeuksiin ilman linjalla aktiivista VPN: ää.

Transatlanttista nopeustestiä varten vertailin Lontoon testipalvelimeen liittyvän yhteyden nopeuksia OkayFreedom United Kingdom VPN -palvelimen kanssa ja ilman yhteyttä, joka hallitsee yhteyttä. IPLocation kertoi, että Yhdistyneen kuningaskunnan palvelin sijaitsi Gloucesterissa.

Jokaisessa testitapauksessa suoritettiin viisi koeajoa testmy.net: n kanssa Dominikaanisesta tasavallasta.

OkayFreedom-latausnopeudet

OkayFreedom-lähetysnopeudet

Kaaviot osoittavat suurimman, alimman ja keskimääräisen nopeuden kullakin palvelimella ja sijainnilla. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä.

VPN: n suorituskyky ei ollut niin hyvä. Yhdysvaltain VPN-palvelin veti yhteyden keskimääräistä nopeutta 26 prosentilla. Yhdistyneen kuningaskunnan palvelin alensi transatlanttisen yhteyden keskimääräisiä nopeuksia 19 prosentilla.

Vuotokokeet

Testisivustot ipleak.net ja doileak.com antoivat yhteyden havaitsemani IP-osoitteen ja järjestelmän käyttämät DNS-palvelimet. IPLeak näki sijaintini Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sivusto tutki tietokoneeni käyttämiä DNS-palvelimia. Sivusto havaitsi pääsyn 57 DNS-palvelimelle, kaikki Belgiassa. DoILeak löysi vain kaksi DNS-palvelinta, molemmat Alankomaista. IPLeak ja DoILeak eivät kuitenkaan havainneet todellista sijaintini, joka oli Dominikaanisessa tasavallassa. Joten, OkayFreedom piilotti onnistuneesti todellisen sijaintini.

Hinta

1 kuukausi

$ 2,50
kuukaudessa

OkayFreedomilla on kaksi vaihtoehtoa - ilmainen versio ja maksullinen versio. Ilmaisen version datarajoitus on 500 Mt kuukaudessa, ja sitä tuetaan mainosten kanssa. Voit tilata maksetun version vain yhden vuoden ajan.

OkayFreedom hinnoittelu

Maksut kerää saksalainen Cleverbridge AG, joka käsittelee myös maksuja Aviralle, Malwarebytesille ja VPN-palvelulle CyberGhost. Sinulla ei ole tapana toistaa laskutussopimusta tililläsi, saat vain yhden vuoden palvelussuhteen, jonka suositit. Voit maksaa palvelusta luottokorteilla, PayPalilla, SOFORT Bankingilla ja pankkisiirrolla.

Jos asut EU: n alueella, lasku sisältää arvonlisäveron. Yhtiö kuitenkin ottaa tämän ylimääräisen kustannuksen osuutena voitostaan, joten et maksa enää palvelusta.

Ilmainen versio

Pääset ilmaiseen VPN: ään napsauttamalla kotisivun yläreunassa olevaa suurta painiketta tai valitsemalla ilmainen paketti sivun alapuolella olevasta pakettivertailun osasta. Kumpi tahansa reitti vie sinut Cnet-lataussivulle.

Asennus vaatii sähköpostiosoitteen antamisen. Jos sinulla on epämukavuus antaa tavallinen sähköpostiosoitteesi, luo uusi verkkoposti.

Asennusprosessi asentaa laajennuksen selaimeesi.

Laajennus ei oikeastaan ​​tee mitään sinulle.

Helppokäyttöisyys

Windows

OkayFreedom on käytettävissä vain Windowsille.

Nettisivu

OkayFreedom pitää verkkosivustonsa yksinkertaisena. Sivuston suunnittelu on erittäin tyylikäs, mutta sillä on hyvin vähän sivuja ja melkein ei tietoa VPN: n toiminnasta. Sivun yläosassa ei ole edes valikkoa.

OkayFreedom-kotisivu

Epätavallisesti sivuston alatunniste täyttää valikkotoiminnon.

OkayFreedom-alatunniste

Sivustolla ei ole tilialuetta eikä asennusohjeita. Yrityksellä näyttää olevan suuri luottamus siihen, että sovellus toimii hyvin.

Ilmoittautuminen

Jos haluat päästä eroon OkayFreedom-sovelluksen ponnahdusikkunoista, joudut maksamaan palvelusta. Ostajat myös nostavat tiedonsiirtorajan, joten heillä on rajaton palvelu.

Sinun on annettava nimesi ja osoitteesi tähän ruutuun. Tätä tietoa ei pidä Steganos Software, mutta Cleverbridge pitää sitä tiedostossa.

Seuraava ostovaihe on lasku. Älä huoli arvonlisäverosta, joka lisätään laskuun, jos olet Euroopassa - se ei nosta palvelun hintaa.

Windows VPN -asiakas

Asennusprosessi luo pikakuvakkeen työpöydälle.

Kun asennusohjelma on valmis, sovellus avautuu automaattisesti. Ensimmäisen kerran käydessäsi sovelluksessa saat käyttöösi palvelun ominaisuudet.

OkayFreedom Windowsille

Sinun ei tarvitse kirjautua sovellukseen. Itse asiassa sovellusta ei oikeastaan ​​ole. VPN-liittymä toimii minimoidussa tilassa. Näet silmäkuvakkeen työpöydän tehtäväpalkissa. Saatat joutua napsauttamaan ylänuolta, jos se on tallennettu piilotettuihin kuvakkeisiin.

OkayFreedom-kuvake järjestelmälokerossa

Napsauta kuvaketta avataksesi sovelluksen. Kaikki mitä tarvitset on valikko-ponnahdusikkuna.

OkayFreedom kytkeä päälle ja pois päältä

Asetukset-valikossa on hyvin vähän toimintoja. Se mahdollistaa kuitenkin käyttöliittymän kielen vaihtamisen.

OkayFreedom-kielen valitsin

Ennen kuin voit kytkeä VPN: n päälle, sinun on valittava palvelimen sijainti. Voit tehdä tämän siirtämällä hiiren Maat-valikkokohtaan. Tämä avaa alivalikon, jossa luetellaan kaikki käytettävissä olevat palvelimen sijainnit. Tällä hetkellä valittu palvelin näkyy lihavoidulla kirjasintyypillä.

OkayFreedom-palvelimen valitsin

Jos käytät ilmaista VPN-palvelua, sinulle näytetään maksullisen palvelun mainos, kun painat "Päällä", ja myös, kun poistat VPN: n käytöstä.

Asiakaspalvelu

Kaikki tukitoiminnot on keskitetty yhdelle sivuston sivulle. Tässä on UKK-osio ja yhteyslomake.

OkayFreedom on erittäin halpa palvelu ja yksi niistä kustannuksista, jotka he näyttävät pitäneen alhaisina, on asiakastukiosaston toimintabudjetti.

Vastaukset kyselyihin luvataan kolmen päivän kuluessa, mikä ei ole paljon apua, jos olet vaikeuksissa. Sain vastaukseni kyselyyn 15 tunnin kuluttua, mikä on parempi kuin se 72 tuntia, jonka yritys antaa itselleen vastauksen, mutta silti pitkä viive, jos tarvitset kiireellistä apua järjestelmän toimivuuden saavuttamiseksi.

Kuten tukipalvelun vastauksissa usein tapahtuu, sain vastauksen, joka ei ollut täydellinen, ja edellytti uutta sähköpostien vaihtoa, joten pitkä vastausaika yhdelle kyselylle voi kehittyä useiden päivien kestäväksi prosessiksi, johon sisältyy sarja sähköpostit ongelman korjaamiseksi.

Tukipalvelutiimi on todennäköisesti ulkoistettu ja maksetaan ratkaistua kyselyä kohti. Kysymykseeni VPN: n käyttämästä salauksesta ei koskaan vastattu, joten sinun tulee olla tietoinen siitä, että asiakastukitiimi ei ole sinulle paljon apua.

Yksityisyys ja turvallisuus

Jotkut pienemmistä VPN-yrityksistä, kuten OkayFreedom VPN, eivät aseta teknisiä tietoja saataville verkkosivuilleen. Ehkä he luulevat, että heidän kohdemarkkinansa on suuri yleisö ja että monimutkaiset tosiseikat lykkäävät näitä ihmisiä.

Vaikka tämä on hyvä strategia myynnin kohdalla, VPN-verkot tarjoavat yksityisyyttä ja turvajärjestelmiä, joita ne käyttävät suojauksen tarjoamiseen. Jos palveluntarjoajat eivät ole avoimia salauksen toteutuksesta, se antaa vaikutelman, että heillä on jotain piilotettavaa. Jotkut VPN: t eivät itse asiassa käytä vahvaa salausta, joten ne eivät tarjoa yksityisyyden suojaa ollenkaan. Luonnollisesti roskat ovat todennäköisimmin hiljaa salauksestaan.

Salausprotokollat

OpenVPN

OkayFreedom VPN: n verkkosivustossa todetaan, että sovellus käyttää OpenVPN: tä AES-salauksella 256-bittisen avaimen avulla. Tämä on erittäin hyvä turvallisuus. Tämä AES-avain on kuitenkin jaettava, ja olisi kiva tietää, mitä salausmenetelmää käytetään VPN: n istunnonmuodostusvaiheen suojaamiseen..

Kohtuullinen arvaus olisi, että OkayFreedom VPN käyttää RSA-salausta istunnon perustamiseen. Koska tukihenkilöt kieltäytyvät vastaamasta tähän kysymykseen, voidaan vain olettaa, että OkayFreedom joko käyttää erittäin heikkoa RSA-salausta tai ei lainkaan. RSA: lla voi olla avain, joka on 1024 bittiä, 2048 bittiä tai 4096 bittiä. RSA-yritys myöntää, että 1024-bittinen avain voidaan murtaa. Jos AES-avaimen jakelua ei suojata kunnolla, snoopparit voivat salata koko istunnon.

Internet-tietoturvan suhteen on suositeltavaa suunnitella pahin. Siksi, koska muita tietoja ei ole, on parempi olettaa, että OkayFreedom ei ole turvallinen.

Cleverbridge toimittaa OkayFreedom VPN -asiakkaille saman tilin nimettömyyden kuin CyberGhost-asiakkaat. VPN-yrityksellä ei ole asiakastietoja tilitiedoista asiakkailleen. OkayFreedom kuitenkin kerää sähköpostiosoitteesi sovelluksen asentamisen jälkeen.

Asennus päättyy lisäämällä selainlaajennus Chromelle tai Firefoxille sen mukaan, minkä selaintyypin kautta olet käyttänyt lataustiedostoa. Tällä laajennuksella ei kuitenkaan ole mitään selvää toimintoa. Sitä ei voi avata, joten se voi olla toiminnan seurantaa. Yrityksen sivustosta ei mainita tämän laajennuksen tarkoitusta.

Sivuston tietosuojakäytännössä kuitenkin todetaan: "OkayFreedom-palvelu ei tallenna osoitteita eikä käyttäjän käyttämää sisältöä, OkayFreedomin heille osoittaman IP-osoitteen; eikä käyttäjän omaa IP-osoitetta, jonka kautta he käyttävät OkayFreedomia." Se on hieno uutinen. Tunnisteiden puuttuminen tarkoittaa, että riippumatta siitä, mitä tietoja yritys tallentaa, sitä ei voida jäljittää sinulle.

Lopulliset ajatukset

OkayFreedom on erittäin helppokäyttöinen, joten se sopii ihmisille, jotka eivät halua murehtia verkkoteknologiasta ja haluavat vain tehtävää tekevän VPN: n. Yhtiö on ristiriidassa torrentin kanssa. Sivuston pääsivulla sanotaan, että tiedostojen jakaminen on sallittua, mutta käyttöehdoissa sanotaan, että se ei ole. Olisi parempi tehdä virhe varovaisuuden suhteen ja valita toinen VPN, jos haluat erityisen suojauksen lataamiselle.

Pienennetty sovellus näyttää olevan OpenVPN GUI -nimisen järjestelmän mukautus. Tämän käyttöliittymän tuottaa organisaatio, joka hallinnoi OpenVPN-standardia. Tämä käyttöliittymä on hyvä ja tarjoaa suojan yhteyksille. Siitä puuttuu kuitenkin ylimääräisiä suojausominaisuuksia, jotka muut VPN-yritykset rakentavat mukautettuihin sovelluksiinsa. Suurin poissaolo OkayFreedom-järjestelmässä on tappikytkin. Tappamiskytkimen puuttuminen tarkoittaa, että tämä palvelu ei sovellu niille, jotka asuvat maissa, joissa on sortavia hallintojärjestelmiä ja / tai epäsäännöllisiä Internet-palveluita. Näissä olosuhteissa lyhyt IP-vuoto voisi olla riittävä saamaan kävijä rajoitetuille sivustoille, jotka ovat vaikeuksissa viranomaisten kanssa.

Okei Freedom on erittäin halpaa, ja on aina mukavaa tavata ilmainen VPN. Valurautaa yksityisyyttä tarvitsevien tulisi kuitenkin etsiä parempi VPN muualta.

Vieraile OkayFreedomissa »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me