Oma Expat Network -katsaus

Oma ulkomaalainen verkko

 • hinnoittelu

  alkaen $ 8.00
  / kuukausi

 • unblocks:


  • Amazon Prime

  • Hulu

  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Pisteet
6 10: stä

Yhteenveto

VAROITUS: My Expat Network on VPN-palvelu, joka on tehty yksinomaan siihen tarkoitukseen, että ulkomailla olevat ihmiset voivat katsella SD-televisiota ulkomailta. Sen painopiste on suoratoistossa eikä turvallisuudessa.

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Hongkong
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Maat
  4

Hinnoittelu ja suunnitelmat

Expat-verkostollani on kiinnostava järjestelmä suunnitelmiensa ja hinnoittelun suhteen. Jos olet Ison-Britannian, Amerikan, Kanadan tai Australian kansalainen ja haluat käyttää sisältöä vain kotimaastasi, voit tehdä niin. Tai voit halutessasi valita vaihtoehdon sisällön lukituksen estämiseksi kaikissa neljässä maassa - tosin siitä tulee korkeampia kustannuksia. Samoin voit määrittää, mitä laitetta haluat käyttää - PC, Mac, reititin, tabletti tai älypuhelin - tai valita kaikki laitteet. Viimeiseksi, sinulla on mahdollisuus valita kuukausittaisen, kuuden kuukauden suunnitelman tai vuosisuunnitelman välillä.

Kaikki nämä valinnat tekevät monista eri hinnoista. Jos päätät pysyä yhdessä maassa, suunnitelman hinnat näytetään mainitun maan valuutassa, kustannukset riippuvat nykyisistä markkinakoroista ja siitä, mitä laitteita haluat käyttää. Vaihtoehtoisesti, jos päätät käydä all-in ja valitset kaikki maat ja kaikki laitteet, kiinteämääräinen summa on GBP ja on 8,00 puntaa kuukaudessa kuukausittaiselle suunnitelmalle, 7,20 puntaa kuukaudessa kuuden kuukauden suunnitelmalle ja 6,40 puntaa kuukaudessa 12 kuukauden suunnitelmaan. Kun otetaan huomioon GBP: n ja USD: n vaihtokurssi kirjoittamishetkellä, tämä on suunnilleen 12,00 dollaria kuukaudessa kuukausittaiselle suunnitelmalle, 10,80 dollaria kuukaudessa kuuden kuukauden suunnitelmalle ja 9,60 dollaria kuukaudessa 12 kuukauden suunnitelmalle..

Kun olet valinnut suunnitelmasi ja hintapisteen, voit maksaa Visa, MasterCard, Maestro, Discover tai PayPal. Vaikka tämä on kohtuullinen vaihtoehto vaihtoehtoja, pettyin näkemään, että ei ollut nimettömiä maksutapoja, kuten bitcoin. En kuitenkaan yllättynyt syistä, jotka ilmenevät myöhemmin tässä katsauksessa.

Valitettavasti My Expat Network ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota. Sillä on kuitenkin seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, jota voit hyödyntää, jos et ole tyytyväinen palveluun.

ominaisuudet

My Expat Network on brittiläinen yritys, joka sijaitsee Hongkongissa.

Expat Network -palveluni palvelee vain neljää paikkaa: Iso-Britannia, Yhdysvallat, Kanada ja Australia. Sen palvelinverkossa on 120 palvelinta ja lasketaan, mitä verkkosivustollaan se on optimoinut SD (ei HD) videoiden suoratoistoon.

Kuinka monta laitetta voit käyttää näihin palvelimiin, riippuu valitsemastasi suunnitelmasta. Voit joko etsiä yhtä maata ja yhtä laitetta tai mennä all-in kaikkien neljän maan kanssa viidelle samanaikaiselle yhteydelle. Jos etsit jälkimmäistä, voit katsella suosikkiohjelmasi työpöydällä, mobiililaitteella ja tablet-laitteella, ja silti sinulla on yhteyksiä perheen tai kämppiksen laitteisiin.!

tv-opas

Onnekkaita uutisia lukijoillemme, jotka etsivät ensisijaisesti VPN-televisio-ohjelmien suoratoistoa: My Expat -verkostolla on televisio-opas, joka luettelee jokaisen kanavan, jota sen käyttäjät voivat käyttää Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja Australiassa.

Kohokohdat ovat:

 • BBC One kautta neljä, BBC iPlayer, 4oD ja Demand 5 Isossa-Britanniassa
 • NBC, CBS, Bravo TV ja Adult Swim Yhdysvalloissa
 • ABC Net i-View, ABC News, Plus 7 ja SMH TV Australiassa
 • CBC, CTV, Slice ja globaali TV Kanadassa

Löydät täydellisen luettelon kaikissa maissa käytettävistä kanavista, katso TV-opas My Expat Network -sivustolla.

Käy ulkomaillani verkossa »

Turvallisuus ja yksityisyys

Kuten mainitsin lyhyesti tämän My Expat Network -katsauksen Ominaisuudet-osiossa, yritys sijaitsee Hongkongissa. Tämä on loistava sijainti VPN-palvelun perustamiselle, koska Hongkongissa ei ole pakollista tietojen säilyttämiskäytäntöä, minkä ansiosta siellä toimivat palveluntarjoajat voivat pitää käyttäjiensä verkkotoiminnot turvassa juridisilta rajoituksilta ja hallituksen puuttumiselta..

Ensisijaisesta sijainnistaan ​​huolimatta My Expat -verkostolla on melko pettymys salausprotokollia. Se käyttää OpenVPN: ää PC- ja Mac VPN -asiakkaille ja L2TP: tä mobiililaitteille. Yhdistyneen kuningaskunnan palveluihin käytetään 56-bittistä salausta, kun taas Australiaan, Kanadaan ja Yhdysvaltoihin 128-bittistä salausta. Minulle kuitenkin kerrottiin, että pian kaikki sijainnit käyttävät tulevaisuudessa 56-bittistä salausta, koska se mahdollistaa nopeat ja paremmat suoratoisto-ominaisuudet.

Tällainen huono salaus on huolestuttavaa nähdä millä tahansa VPN: llä, mutta koska palvelu on omistettu vain suoratoistoon ulkomailta eikä tietoturvalle millään tavalla, muodossa tai muodossa, se ei ole yllättävää ja ymmärrettävää.

Lokkien osalta My Expat Network ilmoittaa tietosuojakäytännössään selvästi, että yritys kirjaa yhteyden yksityiskohdat ja kaistanleveyden käytön, mutta että "mikään muu seurannan muoto ei ole sallittua." Vaikka sen, että Oma Expat -verkostossa ei ole käyttölokeja, pitäisi riittää useimmille ihmisille, henkilöiden, jotka ovat tietosuojatietoisempia ja haluavat palveluntarjoajan, joka ei pidä minkäänlaista lokia (ja jolla on ylivoimainen salaus), pitäisi kurkistaa parhaiden listallemme logless VPN.

Oma Expat -verkkosivusto

My Expat Network -verkkosivusto on hienosti suunniteltu ja helppo navigoida. Suurin osa palveluita koskevasta tiedosta löytyy sen kotisivulta, mukaan lukien maksutavat, tuetut järjestelmät ja huolletut maat. Linkit hyödyllisiin aiheisiin, kuten paketit, kanavat, tuki, UKK ja käyttöehdot löytyvät sivun ylä- ja alaosasta.

Kotisivulta löydät myös reaaliaikaisia ​​päivityksiä My Expat -verkoston Facebook- ja Twitter-tileiltä (linkkien lisäksi niihin) sekä valitsemalla asiakaspalautteen.

Expat-verkostollani on blogi Resurssit-välilehdessä verkkosivustollaan. Sieltä löydät tietoa mm. Yrityspäivityksistä, toimialauutisista, urheiluaikatauluista ja TV-lisensseistä.

Tuki

Expat-verkossani on monipuolinen tukijärjestelmä. Sen UKK-sivu on pieni, mutta pystyy vastaamaan kaikkiin tärkeimpiin kysymyksiin, kuten "Mitä televisiokanavia voin katsoa?", "Tarjoatko ilmaisen kokeilujakson??", ja "Mitä VPN-yhteys antaa minulle?"

Jos kysymykseesi ei vieläkään ole vastattu, voit selata ohjekeskusta, joka sisältää yleisiä ilmoituksia, tukifoorumeita, temppuja ja vinkkejä, vianetsintäartikkeleita ja yhteisön, jossa käyttäjät voivat jättää kommentteja.

Jos kysymykseesi ei edelleenkään ole vastattu kaiken tämän jälkeen, voit ottaa suoraan yhteyttä My Expat Network -verkkoon lähettämällä pyyntösi online-yhteyslomakkeen kautta. Sen jälkeen saat sähköpostin, joka sisältää lipun numerosi ja lupauksen, että henkilökunta tarkistaa kysymyksesi.

Tätä My Expat Network -katsausta varten päätin testata heidän lippuperusteisen asiakastuen. Esitin kysymyksen siitä, mitä salausta he käyttävät.

Olin järkyttynyt siitä, että sain henkilökohtaisen vastauksen vain viisi minuuttia myöhemmin. Työntekijä vastasi kysymykseeni täydellisesti ja kehotti minua ottamaan yhteyttä heihin uudelleen, jos minulla on lisää kysymyksiä. Kaiken kaikkiaan olin erittäin tyytyväinen My Expat Network -tuen laatuun (ja nopeuteen)!

Ilmoittautuminen

My Expat Network VPN -palveluun rekisteröityminen on helppoa. Kun olet valinnut haluamasi suunnitelman, laitteen (t) ja maksusuunnitelman, sinun on annettava etunimesi, sukunimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä luotava salasana. Rekisteröinnin jälkeen saat vahvistussähköpostiviestin, joka vie sinut tilisivulle. Sieltä löydät tietoja tilauksistasi asennussivun lisäksi.

Kun olet asentanut Oma Expat -verkon (prosessi, joka vie vain sekuntia), sinun on käynnistettävä laite uudelleen, ennen kuin asiakas voi käynnistää.

Tätä My Expat Network -katsausta varten päätin testata Kaikki maat kaikki laitteet -palvelun.

My Expat Network Windows 10 VPN -asiakas

My Expat Network VPN -sovellus Windowsille oli aluksi vaikea löytää. Vaikka työpöydän kuvake näkyy ohjelmiston lataamisen jälkeen, se ei oikeastaan ​​käynnistä asiakasta. Sen sijaan se löytyy etupuolelta.

Kun avaat, sinua tervehtii käytettävissä olevat maat, joihin voi muodostaa yhteys, asetusten ja Poistu-painikkeen lisäksi.

Maata napsauttamalla voit muodostaa yhteyden, katkaista yhteyden, näyttää tilan ja tarkastella lokit.

Kun napsautat haluamaasi maata, sinulle ilmoitetaan onnistuneesta yhteydestä sekä uudesta IP-osoitteestasi. (Tämän arvion vuoksi mustasin IP-osoitteen, joka minulle annettiin.)

Napsauttamalla Näytä tila -painiketta ilmestyy seuraava ponnahdusikkuna, joka antaa käyttäjälle lisätietoja yhteydestä:

My Expat Network VPN -asiakkaan Asetukset-valikko on yhtä paljaat luut kuin muutkin. Välityspalvelin-välilehden avulla voit valita yrityksen asetusten, järjestelmän välityspalvelimen asetusten vai omien asetusten manuaalisen välillä.

Sillä välin Yleinen-välilehti antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa vain kieliä. Viimeiseksi About-välilehti antaa sinulle katkelman lisätietoja yrityksestä.

Nopeus ja suorituskyky

Kaaviot esittävät kunkin palvelimen ja sijainnin korkeimmat, alimmat ja keskimääräiset nopeudet. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä.

Nopeustestejä tehtiin Euroopassa 30 Mbit / s lähtöyhteydellä. Kuten kaavioista voi nähdä, sekä lähetys- että latausnopeudet hidastuivat merkittävästi, kun Oma Expat -verkko otettiin käyttöön. Koska My Expat Network on tarkoitettu suoratoistoon, niin hitaiden nopeuksien näkeminen oli erittäin pettymys. Tästä huolimatta on kiistanalaista, että nämä nopeudet ovat riittävän hyviä SD-TV: n suoratoistoon - My Expat -verkon ensisijainen tarkoitus.

Vuotojen testaus osoittautui samalla tavalla hämmentäväksi. ipleak.net paljasti, että vaikka IP-osoite oli peitetty, sekä WebRTC- että DNS-vuodot havaittiin. Mikä pahempaa, se sai 0/10 testissä test-ipv6.com, joka testaa IPv6: n vakautta ja valmiutta. doileak.net - joka on sekoitus edellä mainittuihin testeihin - tuotti enemmän samoja surullisia tuloksia.

Johtopäätökseni havainnoistani näiden erilaisten suorituskykytestien aikana? My Expat -verkostollani ei ole vain niukkaa nopeutta, vaan se ei myöskään saavuta merkkiä, kun on kyse vahvuudesta ja turvallisuudesta. Puolustuksessaan nopeuksien ei pitäisi koskaan pudota siihen pisteeseen, että SD-TV: n suoratoisto olisi mahdotonta - vaikka HD olisi toinen tarina. Lisäksi sen kohdeyleisö on todennäköisesti kiinnostunut vain suoratoistosta eikä turvallisuudesta, mikä tarkoittaa, että he ovat todennäköisesti (niin huolestuttavasti) huolissaan erilaisten vuototestien tuloksista..

Muut alustat

Windowsin lisäksi My Expat Network toimii suurimman osan laitteiden kanssa. Tähän sisältyy OS X, iOS ja Android VPN. Heillä on myös VPN Linuxille ja DD-WRT-tuki. My Expat Network -asiakas on suunnittelun, laadun ja tehokkuuden kannalta suurelta osin sama kaikilla alustoilla. Kunkin alustan asennusoppaat ovat My Expat Network -verkkosivun Tuki-välilehden Asennusoppaat -osiossa. IPhone-käyttäjien VPN voi käyttää erilaista salausprotokollaa, katso lisätietoja palveluntarjoajan verkkosivustolta.

Oma Expat Network Pro -sovellus

Kuten edellä mainittiin, My Expat Network on mobiiliystävällinen. Sen sovelluksen voi ladata sekä Apple App Storesta että Google Playsta. Lataus ja asennus on yhtä helppoa ja saumatonta kuin työpöydän versio. Asetusta ei tarvitse muuttaa, jotta se toimisi. Se on yhtä helppo käyttää. Kun ne on ladattu, kaikkien käyttäjien on kirjoitettava käyttäjänimesi ja salasanansa ja napauta haluamansa maan lippua yhteyden muodostamiseksi.

Löysin Oma Expat -verkon mobiiliversion olevan käytännöllisempi kuin työpöytäversio ja tyylikäs. Minulla ei ollut myöskään mitään ongelmia yhteydenpitoon mihinkään palvelimeen tai irti siitä.

Lopulliset ajatukset

Pidin:

 • Nopea ja ystävällinen asiakastuki
 • Ohjelmisto on optimoitu suoratoistoa varten
 • Toimipaikka on Hongkongissa
 • Viisi samanaikaista yhteyttä
 • Seitsemän päivän rahat takaisin -takuu
 • Mobiililaitteisiin sopiva

En ollut niin varma:

 • Palvelee vain neljä maata
 • Pienin puunkorjuu
 • Uskomattoman paljaat luut VPN-asiakas
 • Optimoitu SD- eikä HD-suoratoistoon

Vihasin:

 • Erittäin hitaat nopeudet
 • WebRTC-, DNS- ja IPv6-vuodot
 • Kalliiksi siitä, mitä saat
 • Uskomattoman heikko salaus

Kierrämme tämän My Expat Network -katsauksen, jos teemme?

Vaikka jotkut ihmiset käyttävät VPN-palveluita nimettömänä tai sensuurin ohittamiseksi, on kohtuullista sanoa, että yleisin käyttö on pääsy muiden maiden streaming-palveluihin. Expat-verkostani on etukäteen tässä suhteessa, ja se markkinoi itseään pelkästään välineenä ulkomaisten televisiopalveluiden saamiseksi. Edes helppokäyttöisen asiakkaan kanssa, jota jopa kaikkein teknologiafobisimmat ihmiset voivat hallita, tämä ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että My Expat Network on kiusallisesti hidas ja täynnä WebRTC-, DNS- ja IPv6-vuotoja. Ei aivan sitä, mitä etsit VPN: stä, vaikka se olisi vain yksi, jota haluat käyttää suoratoistoon!

Sinänsä, jos olet amerikkalainen, brittiläinen, kanadalainen tai australialainen ulkomaalainen ja etsit HD-suoratoistopalvelua, joka on nopea, luotettava ja jolla on kunnollinen turvallisuus, suosittelen, että etsit muualta. Jos et kuitenkaan ole huolissaan turvallisuudesta ja haluat vain katsoa SD-televisiota ulkomailta, My Expat Network voi olla VPN-palvelu sinulle.

Vieraile My Expat Network -sivustolla

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me