OneVPN-arvostelu

OneVPN


 • hinnoittelu

  alkaen $ 4.99
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
4 10: stä

Yhteenveto

OneVPN on erittäin peruspalvelu, joka osoittaa joitain merkkejä tulevaisuuden lupauksesta. Se on Hongkongiin perustuva no-logs VPN, joka tarjoaa riittävän nopeat yhteydet suoratoistoa varten. Tämä tarkoittaa, että sillä on vankka perusta rakennusta varten - mutta on valitettavasti hieman liian kallista suositella nykyisessä tilassaan. Valitettavasti en pystynyt vahvistamaan sen salausta. Lisäksi se kärsi DNS-vuodoista, joten en voi pitää tätä VPN: ää hyväksi yksityisyyden suojaamiseksi.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  42 Mbps
 • Toimivalta
  Hongkong
 • Samanaikaiset yhteydet
  3
 • Maat
  6

ominaisuudet

OneVPN tekee verkkosivuillaan paljon haittaohjelmien suojauksen, mainosten estämisen ja NAT-palomuurin tarjoamisesta. Ymmärrän kuitenkin, että mitään mainoksia ei estetty palvelun käytön aikana. Muuten kuin VPN: ssä on hyvin vähän ominaisuuksia:

 • Palvelimet 59 maassa
 • Nopea suoratoisto
 • 3 samanaikaista yhteyttä
 • Portin valinta
 • 24/7 -tuki (mukaan lukien live chat-tuki ja lippujärjestelmä)

OneVPN tarjoaa 2 yhdysvaltalaista Netflix-palvelinta, mutta Netflix esti nämä molemmat testissäni. BBC iPlayer oli kuitenkin saatavissa OneVPN: n UK-palvelimilla.

Nopeus ja suorituskyky

Testit suoritettiin 50 Mbs / 3 Mbps: n UK-kuituyhteydellä (käyttäen AC1200-sähköjohtosovitinta). OpenVPN-testit suoritettiin käyttämällä UDP: tä (nopeampaa, mutta vähemmän luotettavaa kuin TCP). Perustesteini tuottivat tuloksia noin 52 Mbit / s. Yhdistyneen kuningaskunnan palvelin menestyi erittäin hyvin antaen minulle keskimääräisen nopeuden 45 Mbps. Yhdysvaltain palvelin suoritti yhtä vaikuttavasti vähentämällä nopeuttani vain 5–10 Mbps (huolimatta mukana olevista ylimääräisistä etäisyyksistä). Latausnopeudet olivat myös vaikuttavia ja muuttuivat tuskin VPN: n ollessa kytkettynä ja ilman.

Muokattu asiakas ei tee mitään estämään DNS- tai WebRTC-vuotoja. Noudatin kuitenkin vaiheita, jotka on lueteltu Knowledgebase-artikkelissa “DNS-vuotojen välttäminen”. IPv6: n käytöstä poistaminen ei tietenkään toimi, mutta muuten jatkoin DNS-vuotojen näkemistä muutettuani asiakkaan käyttämää OpenVPN-asetustiedostoa ohjeiden mukaan. Tämä johtaa VPN: n tietosuojaan melkoisesti.

Hinta ja suunnitelmat

1 kuukausi

$ 4.99
kuukaudessa

OneVPN veloittaa 7,95 dollaria kuukaudessa, alennukset pidemmän aikavälin suunnitelmiin. Hinta laskee vain 1 dollariin kuukaudessa 4-vuoden suunnitelmalle. Vaihtoehto, joka on melkein epäilyttävän halpa. Kaikki tilaussuunnitelmat tarjoavat pääsyn kaikkiin VPN-ominaisuuksiin.

7 päivän rahat takaisin -takuu on saatavana, mutta on syytä tarkistaa pienimuotoinen painatus. Palautuksen saamiseksi sinun on perusteltava palautusvaatimus. Vielä pahempaa, hyvitys ei ole käytettävissä, jos olet käyttänyt yli 3 Gt dataa.

Kuluttajat voivat maksaa VPN: stä kaikilla tärkeimmillä luottokorteilla, Bitcoinilla (BitPay), PayPalilla, Paymentwallilla, AliPaylla ja lahjakorteilla.

Yksityisyys ja turvallisuus

Hongkongissa asuminen on hyvä yksityisyydelle, koska siinä ei ole pakollista tietojen säilyttämistä koskevaa lakia. Vaikka tietenkin, aina on huolta siitä, että Kiina onnistuu suorittamaan siellä jonkinlaista salaista tarkkailua. Yksityisyydensuojakäytäntönsä mukaan OneVPN väittää pitävänsä nollalokeja, mikä on erinomaista. Tämä tarkoittaa, että VPN: ää voidaan pitää hyvänä yksityisyydelle.

OneVPN-tilaajat saavat käyttää useita protokollia: OpenVPN-, L2TP- ja PPTP-VPN-protokollia. OneVPN tukee myös avoimen lähdekoodin Cisco OpenConnect (CSTP) -protokollaa. Tämä on SSL / TLS-pohjainen VPN-protokolla.

Kuten aina, tarkistimme OpenVPN: n toteutusstandardit: AES-256-salaus RSA-2048-kädenpuristuksella ja SHA 256-hash-todennuksella. Tämä on aika hyvä. En kuitenkaan pystynyt selvittämään, toteuttaako OneVPN myös täydellisen eteenpäin suuntautuvan salaisuuden (lyhytaikaiset avaimet). Tämä “yksityiskohta” on tärkeä, koska jos PFS: ää ei käytetä, samaa avainta käytetään joka kerta, kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen. Tämä tekee yhteyden hakkeroinnista paljon helpompaa.

Valitettavasti minulla ei ole mitään keinoa tietää, onko OpenVPN täysin varma OneVPN: n kanssa. Lisää tämä DNS-vuotoihin, jotka löydettiin testissäni, ja on lähes mahdotonta suositella tätä VPN: ää yksityisyyden suojaamiseksi.

Lopulliset ajatukset

Kuten tämä OneVPN-arvostelu osoittaa, OneVPN on suunnilleen yhtä paljain luista kuin VPN-palvelu saa. Saat yksinkertaisen VPN-yhteyden, ja se on se. Se väittää tarjoavansa tärkeitä ominaisuuksia, kuten DNS-vuodonsuojaus ja tappamiskytkin oppaansa kautta, mutta nämä eivät yksinkertaisesti toimi.

Siksi OneVPN on vaikea suositella nykyisessä tilassaan. Eikä kaikki ole huonoa. OneVPN on hong-pohjainen lokitiedon tarjoaja, ja sen suorituskyky on erinomainen. Tämä tarkoittaa todella sitä, että OneVPN: llä on vahva perusta rakentaa ja parantaa palveluaan tulevaisuudessa. Siksi saattaa olla syytä pitää silmällä.

Käy OneVPN: ssä »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me