Openmailbox.org-arvostelu

Openmailbox.org

OpenMailBox tarjosi palvelustaan ​​sekä ilmaisia ​​että maksettuja versioita. Valitettavasti näyttää siltä, ​​että OpenMailBox ei ole tällä hetkellä miehittämätön ja kirjautumisportaali ei tällä hetkellä toimi, eli uudet käyttäjät eivät pysty kirjautumaan palveluun. Hyvä uutinen on, että OpenMailBoxille on useita vaihtoehtoja, katso luettelo heistä turvallisimmista sähköpostiasiakasistamme ja suojatuista pilvitallennusoppaista.

ProPrivacy.com Pisteet
8 10: stä

Yhteenveto

Openmailbox.org
on SASU Initix -yrityksen omistama suojattu sähköpostipalvelujen ja tiedostojen tallennuspalvelu, joka perustuu Ranskaan. Ranskassa asuminen ei ole erityisen lohduttavaa yksityisyyden suojaan liittyvistä syistä, jotka johtuvat maan seurannasta nälkäisestä hallituksesta ja tiedustelukäytännöistä.

Human Rights Watch on kritisoinut Ranskan hallitusta sen pakollisista tietojen säilyttämisdirektiiveistä, ja vuosina 2014 ja 2015 annetut Ranskan valvontalait antavat hallitukselle yli pääsyn arkaluonteisiin yksityisiin tietoihin ilman avoimuutta tai laillista valvontaa..

Kuluttajille, jotka etsivät suojattua pilvitallennusta ja sähköpostin lähettämistä, tämä saattaa riittää poistamaan palvelun. OpenMailBoxilla on kuitenkin vahva tietosuojakäytäntö, minkä vuoksi sitä pidetään arvokkaana vaihtoehtona hyökkääville palveluille, kuten Google-tilit, Yahoo tai Microsoft..

Loppuosa tästä katsauksesta perustuu sen käytäntöjen analyysiin, ja sen tarkoituksena on ilmoittaa jokaiselle, jolla voi jo olla tili, ja pohtii jatkaako nykyistä tilaustaan.

OpenMailBox.org kuinka paljon se maksaa?

OpenMailBox on pilvipalvelujen tarjoaja, joka lupaa antaa käyttäjiensä yksityisyyden jättämällä tietonsa yksin. Käyttäjät voivat halutessaan saada joko ilmaisen tilin, jossa on 5 Gt tallennustilaa, tai premium-palkkion, 500 Gt tallennustilaa, 4,99 eurolla kuukaudessa (vastaa 5,80 dollaria)..

Ei voi olla epäilystäkään siitä, että 5 Gt: n tallennustila on erittäin antelias ilmaiseksi. On kuitenkin syytä huomata, että koska OpenMailBox-kehittäjät päättivät muuttaa yrityksen voittoa tavoittelemattomasta organisaatiosta osakeyhtiöksi - ilmaisessa palvelussa käytettävissä olevien ominaisuuksien määrä on vähentynyt.

Siten jokaisen, joka haluaa pääsyn ominaisuuksiin, kuten IMAP / POP / SMTP, mukautettu verkkotunnuksen isäntä ja rajoittamaton yhteyshenkilö, on maksettava täysversiosta. Toisaalta, jos pääset käyttämään sähköpostiviestejäsi mielellään yrityksen webmail-asiakasohjelman kautta - tämä palvelu saattaa olla harkinnan arvoinen.

ominaisuudet

Alta löydät täydellisen luettelon ominaisuuksista, jotka ovat saatavissa maksetulla tilillä. On kuitenkin syytä huomata, että ilmainen palvelu on massiivisesti riisuttu taustaversio, jossa on vain paljaat välttämättömyydet.

  • Tallennus pilviin
  • IMAP / POP / SMTP
  • Rajoittamaton yhteyshenkilö
  • Rajoittamaton kalenteritapahtuma
  • Muokatut verkkotunnukset
  • Ei mainoksia
  • Webmail-alusta
  • Kaksitekijäinen todennus

yksityisyys

OpenMailBox.org sijaitsee Ranskassa, mikä herättää joitain huolenaiheita yksityisyyden suhteen. Kansakunta on osa laajempaa yhdeksän silmän tarkkailusopimusta, ja se on hyväksynyt useita valvontalakeja, jotka sallivat hallituksen snoopsin päästä käyttämään viestintätietoja ilman, että sitä tarvitaan..

OpenMailBox-verkkosivusto väittää, että kaikki asiakastiedot tallennetaan palvelimille ”yksityisyyttä kunnioittavissa maissa”. Se ei kuitenkaan ole erityisen avointa siitä, missä nämä palvelimet ovat. Palvelusta puuttuu myös melko todellisia teknisiä tietoja siitä, miten asiakastiedot on suojattu.

Päätimme tarkistaa palvelun ehdot (ToS), koska sen verkkosivustolla ei ollut yksityisyyden suojaa koskevaa asiakirjaa. ToS tekee selväksi, että OpenMailBox-palveluihin todellakin sovelletaan Ranskan lakeja, mikä kyseenalaistaa jonkin verran sen kotisivulla esitetyt vaatimukset. Katsomme, että Ranska on tunkeutumattoman lainkäyttövaltion perustama yksityisyyspalvelu; yksi huonoimmista Euroopassa (ja vastenmielistä seurausta Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen kuningaskunnan kannalta).

Äärimmäisen vähäinen ToS-asiakirja ei sisällä yksityiskohtia siitä, mitä tietoja voidaan kerätä tai olla käyttämättä. Kotisivullaan väittäen näin ollen: ”Yksityisyyttäsi kunnioitetaan ja henkilökohtaisia ​​tietojasi ei käytetä kaupallisiin tarkoituksiin. Sinun oikeutesi, velvollisuutemme ”, tätä on erittäin vaikea tarkistaa, koska avoimelta lakisääteiseltä yksityisyydensuojakäytännöltä puuttuu.

Sen verkkosivuilla ei ole GDPR-vaatimusten mukaista tietosuojakäytäntöä, ja on vaikea selvittää, kerääkö yritys käyttäjiltä mitään tietoja; mukaan lukien maksujen käsittelyä koskevat tiedot. Tämä on tietosuojapalveluna markkinoidun palvelun kaatuminen.

Näissä olosuhteissa jätetään luottamaan yritykseen, emmekä näe todellista syytä luottaa siihen ottaen huomioon kotisivun hiukan petolliset lausunnot..

ToS kieltää käyttäjän nimenomaisesti palvelun käytöstä "lähettämään ei-toivottuja, joukko- tai kunnianosoituksia sisältäviä viestejä tai viestejä laittoman toiminnan edistämiseksi tai niiden on tarkoitus olla haitallisia tai tuhoisia, loukkaa yksityisyyttä tai immateriaalioikeuksia tai jotka sisältävät väärinkäyttäviä, vilpillisiä, kieli tai muu lailla kielletty sisältö. ”Vaikka yritystä ei nimenomaisesti mainita, voidaan olettaa vain, että jos yritykselle annetaan optio, se noudattaa lainvalvontaa, jos uskotaan, että jokin näistä laittomista toimista on toteutettu. tilaajan toimesta. Itse asiassa yritys muistuttaa käyttäjiä siitä, että he voivat olla vastuussa:

”Emme suodata tai sensuroi palveluidemme kautta lähettämääsi tai vastaanottamaa sisältöä, joten emme voi olla vastuussa sen jakelusta. Sinulle annettu tili kuuluu sinulle ja olet täysin vastuussa siitä; sitä ei saa missään olosuhteissa jakaa, myydä tai asettaa kolmansien osapuolten saataville; muuten sinua voidaan pitää vastuussa. ”

turvallisuus

OpenMailBox.org väittää toimivansa täysin avoimen lähdekoodin (freemium) ohjelmistolla, ja se näyttää olevan jonkinlainen RoundCube-sovelluksella toteutettu virtuaalisen sähköpostin ratkaisu Unix..

Emme kuitenkaan löytäneet todisteita verkossa julkaistusta OpenMailBox-koodista (emme voineet edes löytää sitä Githubista), ja ei vaikuta siltä, ​​että meitä olisi tarkastettu tarkistamaan, onko se todella turvallinen..

Siksi kaikki sen kehittäjän Pierre Barren väitteet on otettava ripaus suolaa. Kaikille tiedämme tällä hetkellä, että se voi olla täysin epävarma tai täynnä takaovia.

Kaikki selaimesta verkkopostiportaaliin kulkevat tiedot on suojattu HTTPS-salauksella, ja tarkistimme sen TLS-suojauksen Qualys SSL Labs -sovelluksella. Hyvä uutinen on, että palvelun pisteytys oli A +, tämä on erittäin korkea pistemäärä, joka osoittaa, että palvelu suojaa tietojasi, kun se on kulkemassa selaimesta palvelimilleen.

Valitettavasti emme kuitenkaan kyenneet täysin tarkistamaan, kuinka tietoja tallennetaan sen palvelimille, eikä sen verkkosivuilla ole mitään mainintaa siitä, että salaus käytetään levossa oleville sähköposteille tai suoritetaanko salaus lennossa.

PGP-toiminnallisuus on saatavana webmail-asiakasohjelmassa, joten käyttäjät voivat lähettää sähköposteja päästä päähän -salauksella. Tämä poistaa kaikki pelot siitä, kuinka sähköpostia säilytetään levossa antamalla täyden hallinnan sähköpostien sisällöstä lähettäjän ja vastaanottajan käsissä..

On syytä huomata, että koska web-asiakasohjelma on selainpohjainen, se kärsii haavoittuvuuksista, jotka johtuvat siitä, että JavaScript-koodi on vuorovaikutuksessa selaimen kanssa. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat joutua keskelle hyökkäystä miehen keskelle, joka pakottaa heidät avaimiin. Seurauksena on, että tätä sähköpostipalvelua on käytettävä erillisen kolmannen osapuolen sähköpostiohjelman, kuten Thunderbird, kanssa, jotta sähköpostipalvelua voidaan käyttää turvallisesti..

Valitettavasti IMAP ja POP ovat saatavana vain maksetulta tililtä, ​​mikä tarkoittaa, että joudut pysymään web-asiakasohjelmassa, jos et halua maksaa.

Perustaa

Tilin saaminen OpenMailBox.org-sivustosta pitäisi olla helppoa. Yritimme kuitenkin perustaa ilmaisen tilin saadaksemme kuvan palvelun toiminnasta, emmekä pystyneet saamaan tiliä kokonaan. Sekä ilmaiset että maksetut rekisteröintiportaalit vievät sinut samalle sivulle, eikä kumpikaan anna sinulle tiliä nyt.

ilmaiset ja maksetut palvelun versiot

Tämä on hämmentävää, koska sen Twitterissä ei ole uutisia palvelun menettämisestä. Itse asiassa palvelun muutama viimeinen viesti väittää, että se oli alhaalla, mutta se varmuuskopioidaan pian:

openmailbox-twiitti

Tosin se oli kymmenen kuukautta sitten, mutta verkkosivusto näyttää olevan ajan tasalla ja ajankohtainen…

Openmailbox-verkkosivuston alatunniste

Valitettavasti rekisteröintiprosessi on kuitenkin tällä hetkellä täysin rikki, ja emme pystyneet perustamaan tiliä. Meillä ei ole aavistustakaan, onko tämä väliaikainen vai onko palvelu nyt todellisuudessa pois käytöstä uusille käyttäjille. Emme voineet selvittää ottamalla yhteyttä yritykseen.

Asiakaspalvelu

Yritimme ottaa yhteyttä asiakastukeen saadaksesi selville, onko OpenMailBox.orgin rekisteröintiportaalissa väliaikainen ongelma. Halusimme myös tietää, kykenevätkö nykyiset asiakkaat jatkamaan palvelun käyttöä onnistuneesti.

Valitettavasti emme pystyneet saamaan mitään vastausta sivuston kehittäjiltä (yritimme kolme kertaa). Tästä syystä meidän on oletettava, että tätä palvelua ei enää ole miehitetty ja että sitä tulisi välttää.

johtopäätös

OpenMailBox on sähköpostipalvelu, joka on vuosien varrella saanut kohtuullisen paljon kritiikkiä ja kiitosta. Monet kuluttajat ovat valittaneet tämän sähköpostipalvelun suorituskyvystä ja luotettavuudesta, ja sen nykyiset ongelmat varmasti soittavat hälytyskellot.

Tätä yksityisyyttä ja turvallisuutta koskeviin palveluihin on vaikea luottaa. Sen sanotaan olevan avoimen lähdekoodin, mutta emme löytäneet todisteita koodin julkaisemisesta, eikä se näytä olevan tarkastettu.

Lisäksi asianmukaisen GDPR-yhteensopivan tietosuojakäytännön puuttuminen antaa sinun luottaa sähköpostin kehittäjien vaatimuksiin. Ja sen tukikohta Ranskassa on kaukana ihanteellisesta, varsinkin jos se tallentaa käyttäjien sähköposteja.

On mahdollista, että uusia tilejä ei enää ole saatavana, mutta olemassa olevaa tiliä voidaan silti käyttää. Suosittelemme kuitenkin olosuhteissa nykyisiä asiakkaita siirtymään luotettavampaan ja luotettavampaan palveluun (markkinoilla on halvempia palveluita, jotka ovat paljon avoimempia).

Tällä palvelulla ei ole asiakastukea, ja on mahdollista, että jos maksat nykyisen tilauksesi uusimisesta - palvelu saattaa yhtäkkiä mennä offline-tilaan ja saatat menettää rahasi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me