Opera VPN -katsaus

Opera VPN

 • Saatavilla:


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä
 • unblocks:


  • Netflix

Opera VPN on täysin ilmainen “VPN”, joka on integroitu Opera-selaimen työpöytäversioihin. Syy siihen, että olemme lisänneet lainausmerkkejä “VPN”: n ympärille, on se, että se on itse asiassa selaimen välityspalvelin eikä oikea VPN. Mutta hei, se on ilmainen, sillä ei ole datarajoituksia ja se toimii yleensä hyvin. Joten miksi seurustelua?

ProPrivacy.com Pisteet
4 10: stä

Yhteenveto

Opera on maailman viidenneksi suosituin selain, ja sillä on suhteellisen pieni (350 miljoonaa käyttäjää) mutta uskollinen fani. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että se on uraauurtavaa huipputeknologiaa, joka on todella hyödyllinen, kuten Opera Turbo (pakkaustekniikka, joka on suunniteltu nopeuttamaan verkkoselaamista) ja sisäänrakennettu mainosten esto.

Se on nopea ja kevyt selain, joka voi kilpailla ominaisuuksista Google Chromen ja Mozilla Firefoxin kaltaisten ominaisuuksien kanssa. Toisin kuin Firefox ja sen johdannaiset, se on kuitenkin suljettu lähde.

Opera on saatavana useimmille alustoille, mutta ilmainen VPN on vain Windows-, masOS- ja Linux-versioissa. Opera tarjosi alun perin itsenäisen VPN-sovelluksen Androidille, mutta sitä ei enää ole saatavana. Tämä tarkoittaa, että vain työpöydän käyttäjät voivat hyödyntää ilmaista VPN-palveluaan. Tässä OperaVPN-katsauksessa tarkastellaan perusteellisesti tämän palvelun erilaisia ​​näkökohtia, mukaan lukien; ominaisuudet turvallisuus ja suorituskyky. Osoitamme sinulle myös, kuinka Opera VPN määritetään laitteellesi!

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Hongkong (?)
 • Maat
  3

Opera VPN on VPN-palvelu, joka toimii maailman viidenneksi suosituimman selaimen kanssa. Opera on aina pitänyt yllä pientä, mutta uskollista faniyhteyttä. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että se on uraauurtavaa huipputeknologiaa, joka on todella hyödyllistä, kuten Opera Turbo (pakkaustekniikka, joka on suunniteltu nopeuttamaan verkkoselaamista) ja sisäänrakennettu mainosten esto.

Ottaen huomioon, että Opera osti viime vuonna Kanadan VPN-palvelun SurfEasy, on tuskin yllättävää, että Opera on päättänyt integroida VPN-tekniikan lippulaivaselaimeen. Opera-alueen markkinointijohtaja Steve Kellyn mukaan muuton syy on parantaa käyttäjien yksityisyyttä ja turvallisuutta.

”Jokainen ansaitsee surffata yksityisesti verkossa, jos haluaa. Nykyään on liian vaikeata ylläpitää yksityisyyttä verkkoa käytettäessä, ja aivan liian monet ihmiset kokevat tienvastaisuutta verkossa, kuten estetty sisältö. Julkaisemalla integroidun, ilmaisen ja rajoittamattoman VPN: n selaimessa, teemme ihmisille helpon parantaa yksityisyyttä ja käyttää haluamaansa sisältöä. "

Hinnoittelu ja ominaisuudet

Opera-paketin mukana toimitetun VPN: n käyttö on 100% ilmaista, eikä tietorajoituksia ole. Tämä itsessään tekee palvelusta yhden anteliaimmista ilmaisista VPN-verkoista. On tietysti kenenkään arvaus siitä, jatkaako Opera tämän palvelutason tarjoamista.

Käytettävissä on viisi VPN-palvelinpaikkaa - Kanada, Yhdysvallat, Saksa, Alankomaat ja Singapore. Tämä on rajoitetumpaa kuin useimmat kaupalliset VPN-palvelut, mutta hei ... se on ilmainen! Se kattaa myös hyvän valikoiman suosittuja VPN-palvelinpaikkoja, vaikka Iso-Britannia puuttuu selvästi.

Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää Operaa katsomaan iPlayeria. Valitettavasti myös ne, jotka haluavat käyttää Yhdysvaltain Netflix-versiota, eivät ole onnekkaita… Kun yritin, Netflix havaitsi onnistuneesti ajavani ”välityspalvelinta” ja kieltäytyi pelaamasta. Tämä VPN pystyy kuitenkin poistamaan Youtube-videoiden eston, jotka ovat rajoitettuja alueellasi.

Turvallisuus ja yksityisyys

Toimivalta

Opera Software ASA on norjalainen yritys, jolla on toimistot Puolassa, Ruotsissa ja Kiinassa. Marraskuusta 2016 lähtien sen omistaa kuitenkin pääosin Hongkongissa toimiva kiinalainen konsortio, jota johtaa miljardööri liikemies Zhou Yahui. Mihin tämä jättää "VPN," ja missä lainkäyttövallassa se toimii, on hyvin epäselvää.

Opera Software ASA myi kuluttajaselainosasto kiinalaiselle konsortiolle, mutta tämä ei näytä sisältävän "VPN" infrastruktuuri, joka niin pitkälle kuin voimme kertoa, pysyy Opera Software ASA: n käsissä. Mutta Yahui Zhou on toiminut yhtiön hallituksen puheenjohtajana ja toimitusjohtajana kesäkuusta 2016 lähtien...

Vaikka Norja arvioitiin 100: lle sadasta Freedom Housen Freedom of the World 2020 -raportissa, se on Yhdysvaltain johtaman Nine Eyes-vakooja-allianssin jäsen ja harjoittaa laajaa kotimaista tarkkailua. Kaikkien Internet-palveluntarjoajien ja teleyritysten on varastoitava metatieto- ja selaushistoriatietoja kuuden kuukauden ajan, vaikka ei ole selvää, koskeeko tämä VPN-palveluita..

Kiina haluaa rajoittaa kansalaistensa pääsyä avoimeen Internetiin ja valvoo kotimaisia ​​erimielisyyksiä seuraamalla verkkofoorumeita ja sosiaalisen median alustoja. Monista epäilyistä huolimatta ei kuitenkaan ole näyttöä siitä, että sillä olisi kiinnostusta kuunnella kansainvälisten Internet-käyttäjien Internet-liikennettä.

Hongkongissa on perinteisesti ollut erittäin ilmainen ja avoin internet, vaikka jännitteet Kiinan hallituksen kanssa, joka haluaa hallita entistä tehokkaammin entistä Ison-Britannian aluetta, herättää epäilyjä siitä, että sitä voidaan valvoa entistä tarkemmin mantereelta..

Asioiden edelleen sekoittamiseksi viitataan EU: n ulkopuolisten jäsenten yksityisyyden suojaan "Opera Unite Pte. Ltd ('Opera'), Opera-ryhmän yritys" joka sijaitsee Singaporessa....

Tietosuojakäytäntö ja lokit

"Selaimen VPN" osassa Oopran yksityisyyden suojaa koskevaa politiikkaa todetaan vain

"Kun käytät sisäänrakennettua VPN-palveluamme, emme kirjaa mitään tietoja, jotka liittyvät selaustoimintaasi ja alkuperäiseen verkko-osoitteeseen."

Tekninen turvallisuus

OperaVPN on välityspalvelin, ei VPN-palvelu. Yhteydet suojataan HTTPS: llä, salausohjelmalla, joka suojaa arkaluontoisia verkkosivustoja, jolloin OperaVPN on HTTPS-välityspalvelin. Koska Opera-selain perustuu Chromiumiin, se tukee TLS 1.3: ta. Tämä on protokollan uusin versio, ja on kohtuullista olettaa, että VPN käyttää myös TLS 1.3: ta.

VPN-ominaisuuden tuki on vain vähän, vaikka sen käyttö on niin helppoa, että se tuskin tarvitsee sitä. Jos joudut jostain syystä jumiutumaan, voit kysyä kysymyksiä Opera-foorumeilla.

Kuinka asentaa OperaVPN (Windows)

Lataa ja asenna Windowsin Opera VPN.

Opera ottaa käyttöön VPN

Kun ohjelmisto on asennettu, sinun on otettava VPN-ominaisuus käyttöön valitsemalla Valikko -> yksityisyys & turvallisuus -> VPN -> Ota VPN käyttöön. Huomaa, että minulla oli asennettuna vanha Opera-versio, ja piti poistaa se ja asentaa uusin versio uudelleen, jotta tämä vaihtoehto olisi käytettävissä

OperaVPN selaimessa

VPN: n käyttäminen on sitten vain napsauttamalla VPN-etikettiä Search / URL-palkin vasemmalla puolella, valitsemalla palvelimen sijainti ja napsauttamalla On

On syytä huomata, että VPN-ominaisuus näyttää hyvin samanlaiselta kuin SurfEasy-selainlaajennus (vaikka sen tuskin tulisi tulla yllätyksenä). Toisin kuin tämä laajennus, Operaan kanssa ilmaiseksi paketoidulla VPN: llä ei kuitenkaan ole 500 Mt: n datarajaa.

Muut alustat

Opera on poistanut Android VPN- ja iOS VPN -sovellukset myymälöistään. Toisin kuin selaimen työpöytäominaisuus, nämä olivat totta VPN-sovelluksia. Mutta tämä on akateemista, koska niitä ei enää ole saatavana.

Suorituskyky (nopeus, DNS-vuoto ja WebRTC-testit)

Nopeustesti suoritettiin 50Mbps / 3Mbps UK laajakaistayhteydellä TestMy.net-sovelluksella.

OpeaVPN Speed ​​-testin latausnopeus

OperaVPN-nopeuden testin latausnopeus

Tulokset ovat melko hyviä, varsinkin kun ajatellaan, että palvelu on ilmainen! Väri minua vaikuttunut!

OperaVPN-asetukset selaimessa

WebRTC-vuodonsuojaus on nyt sisäänrakennettu. Tämä on suurenmoista!

DNS-resoluutio suoritetaan käyttämällä Google DNS -palvelimia, jotka sijaitsevat samassa maassa kuin VPN-palvelin, johon olet yhteydessä. Joten kun yhteys on muodostettu Yhdysvaltain VPN-palvelimeen, DNS-resoluutio suoritetaan myös Yhdysvaltain DNS-palvelimilla. Tämä on hyvä geo-väärentämiseen.

Yksityisyyden näkökulmasta Googlen kannalta DNS-pyynnöt näyttävät tulevan Opera (ei todellisen IP-osoitteesi sijaan).

Lopulliset ajatukset

Ilmainen on kaikkien suosikki hinta, ja Operaan ilmainen “VPN” tarjoaa monella tapaa loistavan palvelun (vaikka se onkin selaimen välityspalvelin, ei VPN). Toisin kuin useimmat ilmaiset VPN-palvelut, se on sekä rajaton (ei tiedonrajoituksia) että nopea. Operaattori voi osua vain paikalle, joka haluaa ohittaa sensuurin, geospoofoida sijaintinsa tai suojata selaamistaan ​​julkisia WiFi-yhteyspisteitä käytettäessä..

se on ei, hyvä valinta kaikille, jotka käyttävät VPN: ää yksityisyyden suojaamiseen, haluavat käyttää VPN: ää Netflixiin tai jotka haluavat käyttää VPN: tä torrentia varten.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me