PCProtect-arvostelu

PCProtect

 • hinnoittelu

  alkaen $ 49.00
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
2 10: stä

Yhteenveto

Tästä PCProtect AntiVirus Pro -katsauksesta löydän all-in-one-käyttöympäristönvälisen tietoturvatuotteen, joka sisältää VPN-komponentin. PCProtect on brittiläiseen SS Protect Limited -yritykseen kuuluva tuotemerkki, joka vastaa myös Scanguardin ja TotalAV: n markkinoinnista.

Vaikka en ole testannut näitä tuotteita, niiden näyttökuvien perusteella ne näyttävät olevan identtisiä PCProtect-palkin kanssa joitain pieniä tuotemerkkimuutoksia.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

Verkkosivustolla PCProtect AntiVirus Pro -yritystä mainostetaan 39,99 dollarilla (myös £ ja €), väitetyllä 80 dollarin alennuksella "säännöllinen" hinta. Asia on kuitenkin, että "säännöllinen" hinta on täysin kuvitteellinen, sikäli kuin voin kertoa, koska tämä tuote on ollut pysyvä "tarjous" vuosia.

PCProtect-hinnoittelu

Vielä huolestuttavampaa on kuitenkin se, että tämä on vain tarjoushinta, joka vanhenee yhden vuoden kuluttua. Tämän ajan kuluttua ”kaikki palvelut uusiutuvat automaattisesti vakiohinnalla käyttäen samaa maksutapaa, ellet pyydä muutosta.” Vakiovuositilaus maksaa 149 dollaria. Yikes! Ja tätä ei tehdä lainkaan selväksi verkkosivustolla,

Jos haluat kokeilla PCProtectia, on saatavana 30 päivän rahat takaisin -takuu, "Ei kysyttävää!" Ottaen huomioon sen käyttämä varjoinen markkinointitaktiikka sekä tuen kieltäytyminen vastaamasta kysymyksiini, en kuitenkaan ole varma, että tämä takuu voidaan luottaa.

Voit myös ladata ilmaisen version PCProtectista. Tämä tarkistaa järjestelmässäsi uhat, järjestelmän parannusta ja levyn puhdistusta koskevat ongelmat, mutta se ei korjaa niitä. Korjaa löytämänsä ongelmat maksamalla lisenssistä.

Enintään kolme laitetta voidaan suojata yhdellä ”koti” (vakio) paketilla. Verkkosivusto toteaa, että voi ostaa “perhe” -paketin, joka sisältää lisenssit kuudelle laitteelle (yhteensä). Tästä ei kuitenkaan ole lisätietoja saatavana.

Maksu suoritetaan luotto- / pankkikortilla tai PayPalilla.

ominaisuudet

PCProtectin mainostetut keskeiset ominaisuudet ovat:

PCProtect-ominaisuudet

Vaikka PCProtect ei osu otsikoihin, se sisältää myös VPN: n.

Käy PCProtectissa »

yksityisyys

PCProtect kerää käyttäjiltä valtavan määrän henkilökohtaisia ​​tietoja - liikaa yksityiskohtia täällä. Tiedot jaetaan kolmansien osapuolien palveluntarjoajien (sovellettavien tietosuojalakien sallimissa rajoissa), kumppaneiden ja sponsorien kanssa.

Luotto kuitenkin silloin, kun se erääntyy: "yksityisyys" käytäntö selittää selvästi, että sinulla ei ole yksityisyyttä tätä tuotetta käytettäessä.

On myös syytä huomata, että PCProtectin sateenvarjoyritys, SS Protect Limited, sijaitsee Isossa-Britanniassa. GCHQ: n koti ja nyt tutkintavaltalaki, jota Edward Snowden kuvaili ”länsimaisen demokratian historian äärimmäisimmäksi tarkkailuksi”, Yhdistynyt kuningaskunta on kauhea paikka yksityisyydelle.

Ison-Britannian teknologia- ja VPN-yritykset ovat lain mukaan velvollisia pitämään lokit ja luovuttamaan ne viranomaisille pyynnöstä.

VPN-suojaus

Meille kerrotaan, että PCProtect VPN käyttää OpenVPN: ää AES-256-salauksella SHA-512-hash-todennuksella ja RSA-4096-kättelyä. Täydellistä eteenpäin suuntautuvaa salassapitoa (PFS) tuetaan, vaikka yksityiskohtia ei toimiteta. Nämä ovat itse asiassa melko goos-asetuksia, vaikka ei ole selvää, käytetäänkö samoja salaus- ja hash-todennusasetuksia sekä data- että ohjauskanavilla.

Nettisivu

Verkkosivusto on erittäin älykkään näköinen, ja UKK ja tietokanta sisältävät paljon tietoa siitä, mitä PCProtect tekee. Dokumentaatio on kuitenkin hiukan lyhyt kovien yksityiskohtien suhteen. Siellä on myös hyvä luettelo video-oppaista tai hyvin esitetyistä ohjemuodoista.

Tuki

Edellä mainittujen usein kysyttyjen kysymysten ja opetusohjelmien lisäksi voit ottaa yhteyttä PCProtectiin 24/7-live-chatin, postitetun sähköpostin tai Twitterin kautta. Facebook- ja Google+ -sivut eivät näytä toimivan tällä hetkellä.

PCProtect -keskustelu

Kun kysyin PCProtectin VPN-palvelua koskevista teknisistä kysymyksistä live-chatissa, minua ei otettu täysin huomioon. Tämän käytöksen kuvaileminen töykeäksi kattaa sen tuskin. Lähetin siksi kysymykseni sähköpostitse ja sain tietoisen vastauksen myöhemmin seuraavana päivänä.

Prosessi

Ilmoittautuminen

Ensimmäinen ongelma, jonka tapasin, oli NOD32-virustorjuntavaroitus PCProtect-verkkosivustosta. Se ei herättänyt luottamusta.

PCProtect

Verkkosivusto kutsuu sinut lataamaan PCProtectin ilmaisen version. Asennuksen jälkeen se suorittaa skannaukset, jotka aina varoittavat hälyttävästä määrästä uhkia. Kun yrität korjata nämä uhat, sinut kehotetaan ostamaan lisenssi.

Windows PCProtect -ohjelmisto

PCProtectillä on erittäin älykkään näköinen Windows VPN -liittymä.

PCProtect-kojelauta

Se on myös erittäin helppo käyttää. Paina vain vihreää ”Skannaa nyt” -painiketta, jolloin se skannaa koko järjestelmän.

PCProtect-skannaus

Sen jälkeen voit valita, kuinka käsitellä tunnistettuja uhkia (karanteeni, poisto, sallittujen luetteloiden luominen tai tekemättä jättäminen).

PCProtect anti virus -tulokset

Kuten odottaa sitä, mikä väittää olevansa täysin esillä oleva virustorjuntatuote, PCProtect tarjoaa reaaliaikaisen suojauksen viruksilta ja muilta uhilta. System Boost antaa sinun puhdistaa käynnistysohjelmat ja poistaa sovelluksia. Selainhallintaohjelma antaa sinun poistaa evästeet ja historian useista selaimista.

PCProtect System Boost

Huomaa, että kaikki Uninstall Applications -sovellukset suoritetaan kuitenkin sovelluksen sisäänrakennetulla poisto-ohjelmalla, samoin kuin Windows-ohjelmilla ja -ominaisuuksilla. Se, mitä se ei tee, on suorittaa minkäänlainen syvä jäljellä olevien tiedostojen puhdistus, jonka suorittaa Revo Uninstallerin tykkääjä..

Disk Cleaner -apuohjelmat etsivät päällekkäisiä tiedostoja ja vapauttavat tilaa poistamalla sinulle tarpeettomat "roskapostitiedostot". Kun otetaan huomioon nykyaikaisten kiintolevyjen ja SSD-levyjen koko, on epäilyttävää, että roskapostitiedostojen poistamisesta on paljon käytännöllistä hyötyä, mutta se voi auttaa tyydyttämään siistityötietosi!

Mielenkiintoista on, että Roskapostinpuristaja löysi paljon vähemmän tiedostoja (139,7 Mt) kuin Windowsin sisäänrakennettu levyn puhdistus -apuohjelma (263 Mt) ...

PCProtect Disk Cleaner

VPN antaa sinun muodostaa yhteyden palvelimiin 43 eri maassa. Niihin kuuluu joitain epätavallisempia paikkoja, kuten Etelä-Afrikka, Brasilia ja Azerbaidžan.

PCProtect-palvelimen valinta

PCProtect-palomuuri on oikeastaan ​​vain Windowsin palomuuri, helppojen kytkimien avulla kytkeä tulevat ja lähtevät yhteydet päälle ja pois päältä.

PCProtect-palomuuri

Kun aloin tarkistaa tätä tuotetta, minulla oli paljon vaikeuksia tilini aktivoinnissa. Siksi poin ohjelmiston odottaen ongelman ratkaisemista. Kun käynnistin järjestelmän uudelleen PCProtectin poistamisen jälkeen, se kieltäytyi käynnistämästä!

Ainoastaan ​​suorittamalla täydellinen Windows-järjestelmän palautus edellisestä palautuspisteestä, pystyin saamaan kaiken ajan tasalle ja ajamaan uudelleen. Tämän kokemuksen seurauksena suoritin suurimman osan tästä katsauksesta PCProtectilla, joka oli asennettu virtuaalikoneen sisään omaa suojausta varten.

Suorituskyky ja tehokkuus

Advanced Antivirus Performance

Virustentorjunta on PCProtectin ydinominaisuus, joten BIG-kysymys on: kuinka tehokas se on ja pystyykö se todella kilpailemaan markkinoilla olevien muiden vakiintuneiden, tunnettujen virustorjuntatuotteiden kanssa?

Vastuuvapauslauseke: Virustentorjunta- ja haittaohjelmien tehokkuuden testaaminen ei ole helppoa (ollenkaan), ja siksi se on haittaohjelmien torjunnan ammattilaisten maakunta (jota en ole). Ne voivat saada turvallisesti ja eettisesti viruksia, joiden avulla he voivat testata tietoturvatuotteita turvallisessa ympäristössä.

Olen testannut PCProtect-ohjelmiston käyttämällä EICAR: n ja CARO: n luomaa haittaohjelmien torjuntatiedostoa tietokonevirusteohjelmien vastauksen testaamiseksi..

Tämä testitiedosto (jota on saatavana erilaisissa pakkausmuodoissa, jotka on suunniteltu viruksen ja haittaohjelmien havaitsemisominaisuuksien testaamiseksi) ei sinänsä ole haittaohjelma, mutta on tarkoitettu käynnistämään vastaus kaikista hyvistä viruksentorjunta- ja haittaohjelmien torjuntaohjelmista (vain Windows).

Testitiedosto ei voi mitata kuinka tehokas ohjelmisto havaitsee usein hyvin hienovaraisia ​​viruksia, joita esiintyy "luonnossa", mutta se osoittaa ainakin perustaidon. Koska Spy Carin kehittämä haittaohjelmien havaitsemisen testaustyökalupaketti on lopetettu, se on ainoa yleisesti saatavilla oleva työkalu (josta olen joka tapauksessa tietoinen).

Tulos: epäonnistuminen.

Reaaliaikainen suojaus ei havainnut testitiedostoa ladatessani sitä tai estänyt minua avaamasta sitä. Kun suoritin manuaalisen pikahaun, PCProtect havaitsi tiedoston ja tunnisti sen virukseksi.

PCProtect -pikahakutulokset

Kun suoritin manuaalisen pikahaun, PCProtect havaitsi tiedoston ja tunnisti sen virukseksi. Mutta siihen mennessä olin jo avannut testitiedoston eri versiot. Jos he olisivat olleet todellisia viruksia, PCProtectin pikahaku olisi ollut liian myöhäistä estääksesi järjestelmääni tartuntaa.

Vertailun vuoksi Windows Defender havaitsi testitiedoston heti karanteeniin (joten en voinut avata sitä). Toisena yritin ladata sen.

PCProtect-haittaohjelmien havaitseminen

Asentaessani PCProtectin, suoritin myös arvostetun Malwarebytes-haittaohjelmien torjuntaohjelman. Mielenkiintoista on, että Malwarebytesin tunnistamista 1 507 uhasta 1 501 oli PCProtectille kuuluvia tiedostoja!

VPN-suorituskyky (nopeus, DNS, WebRTC-testit)

Kaikki nopeustesti suoritettiin Virgin Media UK 50 Mbps / 3 Mbps kuituyhteydellä.

PCProtect-latausnopeudet

PCProtect-lähetysnopeudet

Kaaviot esittävät kunkin palvelimen ja sijainnin korkeimmat, alimmat ja keskimääräiset nopeudet. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä.

Odota, että menetät noin puolet Internet-nopeudesta läheiselle palvelimelle. Vaikka olen huonompi, tämä on erittäin inspiroiva esitys.

PCProtect -vuotojen havaitseminen

Huomaa, että yksityiskäyttöön tarkoitetut RFC-IP: t ovat vain paikallisia IP-osoitteita. Niitä ei voida käyttää yksilön tunnistamiseen, joten ne eivät muodosta WebRTC IP-vuotoa. Tämä Yhdistyneen kuningaskunnan DNS-osoite on kuitenkin DNS-vuoto. Valitettavasti Internet-palveluntarjoajani (Virgin Media UK) ei tue IPv6-yhteyksiä, joten en voi tällä hetkellä testata IPv6-vuotoja. Tämän tilanteen pitäisi muuttua lähitulevaisuudessa.

Jos etsit VPN: tä Netflixille, kannattaa ehkä harkita toista palvelua. PCProtect ei pystynyt estämään Netflixin estämistä, kun yritin käyttää sitä Yhdysvaltain palvelimelta. Plussapuolena pystyin katsomaan BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella.

Tekninen turvallisuus

Verkkosivustolla todetaan, että PCProtect käyttää OpenVPN: ää AES-256-salauksella, mikä jättää paljon kysymyksiä vastamatta. Kuten jo keskusteltiin, PCProtect kieltäytyi antamasta yksityiskohtia, kuten kättelyä, todennusta tai sitä, käytetäänkö täydellistä eteenpäin -salaisuutta.

Salauksella paholainen on yksityiskohtaisesti. Joten ilman yksityiskohtia, en voi kommentoida, kuinka hyvä VPN-tietoturva on.

Muut alustat

PCProtect tarjoaa Windows-, macOS-, Android- ja iOS VPN-sovelluksia. Sivusto kertoo, että se on saatavana myös Chromebookille ja Amazon Firelle. Chromebook-sovellukselle ei kuitenkaan ole saatavana latauslinkkejä.

Google Play vaaditaan Android VPN -sovelluksen lataamiseen, joten en myöskään usko, että sitä voidaan käyttää Amazon Fire -laitteessa. Tämä on joka tapauksessa jonkin verran akateemista, sillä ilmeisesti päivitetty versio Android-sovelluksesta odottaa hyväksyntää Play Kaupassa. Tämä tarkoittaa, että sovelluksen kirjoittamisen hetkellä sovellus ei ole käytettävissä. Voin päivittää tämän arvostelun, kun se on.

PCProtect Review: johtopäätös

Pidin:
 • Näyttää hyvältä
 • Erittäin helppo käyttää
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu (mutta voidaanko siihen luottaa?)
 • Erinomainen VPN-salaus
 • Kolme suojattua laitetta (vakiosuunnitelma)
 • BBC iPlayer ei ole estänyt VPN: ää
En ollut niin varma:
 • Miksi näen hinnat vain Firefoxissa?
 • Monet ”ominaisuudet” ovat todella Windowsin tavanomaisia ​​toimintoja
 • Malwarebytes tunnisti PCProtect haittaohjelmaksi!
 • Minulla ei ole tietoja käytetystä OpenVPN-salauksesta
Vihasin:
 • Viruksen havaitsemistesti epäonnistui!!!
 • Varjoisat markkinointikäytännöt
 • Rikkoi Windows asennuksen poiston jälkeen
 • Tuki oli alun perin erittäin töykeä
 • Huono VPN-suorituskyky
 • DNS vuotaa VPN: ää käytettäessä
 • Erittäin kallis (johdantokauden umpeutumisen jälkeen)
 • Perustuu Iso-Britanniaan
 • Yksityisyyden suoja on ainakin rehellinen: kaikki tietosi kuuluvat meille!

Älkäämme lyökö täällä pensaasta. PCProtect on todella kauhea tuote. Shady-markkinointitaktiikat lähettivät minulle hälytyskellot alusta alkaen, mutta silloinkin olin järkyttynyt siitä, kuinka paha ohjelmisto todella on.

Kaikkein näyttävin, se epäonnistui tärkeimmällä keikalla! Reaaliaikainen suojaus ohitti täysin saatavilla olevan virustestin!

Bittejä, jotka toimivat periaatteessa, hyödyntävät vain Windowsin olemassa olevia ominaisuuksia (esimerkiksi ”Advanced Firewall”) tai ovat aktiivisesti heikompia kuin Windowsin jo mukana olevat apuohjelmat. VPN toimii ja käyttää suurta salausta, mutta suorituskyky on suunnilleen yhtä mekaaninen kuin se tulee. Ja yrityksen tietosuojakäytännön perusteella se ei todellakaan ole yksityinen!

Mitä tulee tukeen, joka aluksi kieltäytyi vastaamasta peruskysymyksiin (jos hieman teknisiä), olenko ärsyttänyt? Ei. Vaikka olin melko yllättynyt. Minua ärsyyttää se, että PCProtect hävisi järjestelmäni, kun poin sen. Palvelee minua oikein, koska en ole käyttänyt virtuaalikoneita sen tarkistamiseen, luulen.

En vain epäile vakavasti tämän ohjelman tehokkuutta, mutta pidän sitä aktiivisesti haittaohjelmana, joka vahingoittaa tietokonetta, jos asennat sen. Välttää.

Käy PCProtectissa »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me