PoistaMe arvostelu

Poista minut


Poista minut
on palvelu, jonka avulla Internetin käyttäjät voivat puhdistaa digitaalisen jalanjälkensä auttamalla heitä poistamaan tietonsa johtavien tiedonvälittäjien avulla. Poistamalla henkilökohtaiset tiedot johtavista tiedonkeruupalveluista, kuten Spokeo, BeenVerified ja Intelius, käyttäjät voivat vähentää Google-hakutuloksissa näkyvien henkilökohtaisten tietojen määrää. Tässä DeleteMe-katsauksessa tarkastellaan hintaa, helppokäyttöisyyttä, turvallisuutta ja paljon muuta.

ProPrivacy.com Pisteet
8 10: stä

Yhteenveto

DeleteMe on Abine, Inc. -yrityksen omistama tekniikkayritys, joka sijaitsee Bostonissa, Yhdysvalloissa. Ensiluokkaan DeleteMe-palvelun lisäksi Abine tarjoaa tunnetun salasananhallinnan Blur. Molemmat palvelut ovat keskittyneet tarjoamaan Internet-käyttäjille yksityisyyttä. Bluria voidaan kuitenkin käyttää ilmaiseksi, ja se keskittyy turvalliseen salasanan hallintaan ja adblocking / tracker-estämiseen.

PoistaMe väittää poistaneensa 20 miljoonaa henkilökohtaiset luettelot tietovälittäjien tietokannoista

DeleteMe lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2010. Asiakkaille, jotka maksavat DeleteMe-palvelusta, palvelu tarjoaa mielenrauhan varmistamalla, että arkaluontoiset henkilötiedot eivät istu palvelimilla, jotka odottavat hakkerointia..

Tietojen kerääjät voivat olla valtavia tuskin ilman, että tarvitset huolta. Tiedot välittäjät ansaitsevat voittoa myymällä tietosi kolmansille osapuolille. Tämä tarkoittaa, että vaikka heillä on tietosi tietokannassa, tietojasi voitaisiin levittää ilman tietoasi tai suostumustasi.

Lisäksi sen vuoksi, että tietosi näkyvät verkkosivustojen tietojen keräämisessä - on todennäköistä, että jotkut henkilökohtaisista tietoistasi voivat näkyä hakutuloksissa verkossa. Tällä voi olla kielteinen vaikutus yksityisyyteesi, ja henkilökohtainen tietoturvasi voi vaarantua, kun hakkereille annetaan joitain tietoja, jotka ovat tarpeen sosiaalisten teknisten hyökkäysten (tietojenkalastelu) toteuttamiseksi. Pahimmissa olosuhteissa tietojasi voidaan käyttää jopa petoksiin tai henkilöllisyysvarkauksiin.

hinnoittelu

Jokainen, joka haluaa hyödyntää Abinen DeleteMe-palvelua, voi tehdä sen kolmen erillisen tilaussuunnitelman avulla:

  • Perussuunnitelma antaa yhden Internet-käyttäjän mahdollisuuden poistaa tietonsa välittäjien verkkosivustoilta vuodeksi. Tämä suunnitelma maksaa 10,75 dollaria kuukaudessa (129 dollaria laskutetaan vuosittain).
  • Käyttäjät, jotka haluavat maksaa 19,08 dollaria kuukaudessa (229 dollaria laskutetaan vuosittain), voivat poistaa kahden ihmisen tiedot tiedonvälittäjien tietokannoista vuodeksi.
  • Viimeinkin käyttäjät voivat maksaa kahdelle käyttäjälle tietojensa poistamisen kahdeksi vuodeksi hintaan 14,99 dollaria kuukaudessa (349 dollaria laskutetaan joka toinen vuosi)..

PoistaMe hinnoittelu

Kuten huomaat, DeleteMe on melko kallis. Ja koska tietojen pitäminen pois välittäjäsivustoilta on jatkuva prosessi (joka edellyttää säännöllisiä tarkistuksia, jotta voidaan tarkistaa, onko tietosi lisätty uudelleen), DeleteMe ei ole saatavana kertaluonteisena ostoksena. Sen sijaan kenen tahansa, joka on todella huolissaan siitä, että heidän tietonsa poistetaan näkymästä verkkosivustoja ja hakutuloksia koskevissa tietoissa, on maksettava palvelusta toistaiseksi.

Tämä on melko suuri haitta tällaiselle palvelulle ja tarkoittaa sitä, että tietojen pitäminen pois välittäjäsivustoilta tulee olemaan jatkuva kustannus.

Millaisia ​​tietoja ne poistavat?

Jokainen, joka päättää tilata DeleteMe-palvelun, voi odottaa itsensä koskevan tiedon poistuvan johtavilta tiedonvälittäjiltä. Tähän sisältyy heidän nimen, osoitteen, iän, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, valokuvien ja jopa valokuvien poistaminen kotistaan ​​tietokannoista.

Alla on kuvakaappaus siitä, mitä voit saada selville tavallisesta henkilöstä, jos etsit heitä verkossa. Tämä on sellainen merkintä, josta DeleteMe on tarkoitettu eroon.

Tietoja Donald J Trumpista lähettäjältä DeleteMe

Näin ollen DeleteMen käytön seurauksena tilaajien tiedot eivät näy online-hakutuloksissa. Eli paitsi jos hakutulokset palvelevat tietoja, jotka sisältyvät laillisiin verkkosivustopalveluihin, joissa nämä tiedot toimitti käyttäjä suoraan - tai kun henkilökohtaiset tiedot näkyvät jostain syystä uutissivustoilla. Tämän tyyppisissä poistopyynnöissä hakukoneiden tulosten poistamiseen sisältyy oikeus unohtaa (ei tällä hetkellä saatavilla Yhdysvalloissa, mutta on saatavana EU: ssa).

Siksi on syytä huomata, että DeleteMe ei ole taikasauva, joka maagisesti saa sinut katoamaan Google-hakutuloksista. Pikemminkin on palvelu, joka on suunniteltu poistamaan tietosi tiedonvälittäjiltä - jonka toissijaisena vaikutuksena on, että osa henkilökohtaisista tiedoistasi katoaa verkosta - paikoissa, joissa Internet-käyttäjä ei ole koskaan sopinut tietojen jakamista..

Niille tilaajille, jotka päättävät investoida DeleteMe-tilaukseen, palvelutyypit, joita he voivat odottaa poistavansa tiedot, ovat seuraavat (DeleteMe poistaa tällä hetkellä käyttäjiä yhteensä noin 38 palvelusta):

YritysMitä varten sitä käytetään
Varmennettu Taustojen tarkistukset
PeopleSmart Julkiset tiedot
Spokeo Ihmiset-hakukone
PeekYou Ihmiset-hakukone
Addresses.com Yritystoiminnan ja henkilöllisyyden todentaminen
Intelius Julkiset tiedot & Puhelinnumerot
PeopleFinders Julkiset tiedot
Valkoiset sivut Julkiset tiedot
Whitpages Pro Julkiset tiedot
Tarkennettu ihmishaku Ihmiset-hakukone
Helppo taustatarkistus Taustojen tarkistukset
Keltaiset sivut liiketoiminta & Yksittäiset luettelot
ZabaSearch Ihmiset-hakukone & Käänteinen puhelinnumerohaku
Ihmiset etsivät Ihmiset-hakukone
USA-haku Taustatarkastukset, käänteinen puhelimen haku & Kiinteistörekisterit
Anywho Ihmiset-hakukone & Käänteinen numerohaku
DexKnows Ihmiset-hakukone
Email Finder Sähköpostihaku
Yksityisetsivä Ihmiset-hakukone
Public Records.com Julkiset tiedot & Taustatarkistus
Julkinen ennätys nyt Tausta Tarkista puhelimen haku
The Public Records.com Julkiset tiedot
Phonesbook Publick Records & Puhelinnumerot
Ilmainen puhelimen jäljitys Käänteinen puhelinhaku
Neighbors.me Julkiset tiedot
USA-ihmiset Ihmiset-hakukone & Käänteinen puhelinnumerohaku

Kuten näette, mainitut tiedonvälittäjät ovat pääosin Yhdysvalloissa toimivia. Tämä johtuu siitä, että DeleteMe on yhdysvaltalainen palvelu, ja maksat tietosi poistamisesta länsimaisista tietojen yhdistämispalveluista.

Tämän seurauksena kaikki palveluntarjoajat eivät välttämättä poista menestyksekkäästi kaikkia tietojasi, jotka ovat välittäjien ulkomailla. Tämä on DeleteMen palvelun pieni rajoitus, mikä saattaa tarkoittaa, että se vetoaa enemmän Yhdysvaltojen asukkaille.

Toisaalta, ymmärrämme, että kuka tahansa, joka käsittelee DeleteMe-kampanjasi, harjoittaa tutkimusta yrittääksesi löytää tietosi verkosta, ja jos DeleteMe-agentti pystyy löytämään tietosi mistä tahansa palvelusta, josta ne voidaan poistaa, - kaikkensa Poista se tehdään. On myös syytä huomata, että yhdysvaltalaisilla verkkosivustoilla on usein tietoja ulkomaalaisista asukkaista, joten DeleteMe on silti hyödyllinen, vaikka et olekaan Yhdysvaltain asukas.

Helppokäyttöisyys

Abine DeleteMen käyttäminen on erittäin helppoa. Kun käyttäjä on tilannut, heidän on ensin toimitettava antamalla itselleen kaikki tiedot, jotka he haluavat poistaa aggregaattoritietokannoista. Yritys pyytää käyttäjiä yksityiskohtia, kuten nimeä, osoitetta, syntymäaikaa, puhelinnumeroita ja mahdollisia aliaksia tai aikaisemmin tuntemiaan nimiä (tyttönimi, yleiset kirjoitusvirheet jne.)

Käyttäjän tiedot

Käyttäjät voivat lisätä niin monta itseään koskevaa osoitetta, nimeä, sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa kuin haluavat, ja jos unohtaa yksityiskohdat, he voivat aloittaa uuden kampanjan heti, kun ensimmäinen on valmis. Tämän jälkeen käyttäjien on ladattava, sähköpostitse tai faksilla DeleteMe-kuva kuljettajan ajokortista, passista tai muusta valtion myöntämästä henkilöllisyystodistuksesta varmistaakseen, että he ovat sitä mitä he sanovat olevansa. PoistaMe tarvitsee tämän henkilötunnuksen muokatun version (voit piilottaa kuvan ja henkilötunnuksen) poistaaksesi sinut tietyistä palveluista.

lataa henkilökortti

Arkaluontoisten henkilötietojen luovuttaminen DeleteMe-palvelulle saattaa vaikuttaa hiukan haitalliselta yksityisyyden saavuttamisen lopullisen tavoitteen saavuttamiseksi. Tämä on kuitenkin ainoa tapa, jolla yritys voi poistaa tietosi, joten vaikuttaa kohtuulliselta toimittaa DeleteMe PI: lle, jos todella haluat palvelun toimivan.

Kun palvelulla on tietosi, se voi aloittaa prosessin, jossa tietojen välittäjiä pyydetään poistamaan tietosi tietokannasta. Tämä saavutetaan lähettämällä opt-out-pyyntö, jossa pyydetään tietosi poistamista näistä palveluista. Tosin tämän voitte tehdä itse. Joten maksat mukavuudesta, toisin kuin palvelu, jonka voit saada vain DeleteMen avulla.

Prosessi

Tietosi siirtäminen DeleteMe: lle aloittaa ensimmäisen kampanjan. Tilaajat voivat poistaa niin paljon tietoja itsestään kuin haluavat, ja he voivat lisätä tietoja ylimääräisiä tietojoukkoja kulkiessaan. Tämä varmistaa, että kaikki aiemmat osoitteet tai useita osoitteita (jos heillä on esimerkiksi useita taloja) poistetaan onnistuneesti tietovälittäjien tietokannoista.

Yksityisyyden suoja on käynnissä

Yksi asia, joka kannattaa pitää mielessä, on se, että sinun on odotettava, että DeleteMe lähettää sinulle raportin käynnissä olevasta pyynnöstä, ennen kuin voit lisätä ylimääräisiä tietoja kampanjaasi. Yritys kertoi meille:

“Jos unohdat lisätä tietoja (aliaksia, aiempia osoitteita jne.) DeleteMe-tietosivullesi, voit lisätä ne milloin tahansa tietosivullesi kirjautumalla sisään tilillesi. Jos olet jo saanut ensimmäisen DeleteMe-raporttin (puuttuu joitain tietoja), voit pyytää "ad-hoc" tukitiimimme raportti uuden tiedon sisällyttämiseksi raportointiprosessiin. Uudet tietosi sisällytetään sitten kaikkiin tuleviin raportteihin. ”

Siksi et voi päivittää kampanjaasi ensimmäisenä päivänä, sen sijaan sinun on odotettava, että yritys käsittelee ensin alkuperäisen pyynnön. Tästä syystä on syytä varmistaa, että saat sen oikein ensimmäisen kerran ja että annat kaikki osoitteet, aliakset ja muut tiedot, jotka haluat poistaa, ennen kuin painat Enter.

Kun tietosi on poistettu, yritys tarkistaa kolmen kuukauden välein, ovatko tiedonvälittäjät keränneet jälleen tietoja sinusta. Jos ne ovat, prosessi toistetaan, jotta varmistetaan, että tietosi poistetaan uudelleen kyseisistä tietokannoista.

Kaikki tilaajat saavat yksityiskohtaisen tilaraportin jokaisen poistoistunnon jälkeen, joka selittää selvästi, mitä tietoja on poistettu ja mistä palveluista. Vaikka DeleteMe väittää suorittavansa palvelun vuoden ajan, se tosiasiallisesti poistaa tietosi neljä kertaa. Kerran liittyessään ja sitten kolmen kuukauden, kuuden kuukauden ja yhdeksän kuukauden kuluttua. Sen jälkeen on kulunut vuosi ja on aika maksaa uusi liittymä.

On myös syytä huomata, että tilaajat voivat lisätä tililleen niin monta ihmistä kuin haluavat. Jokaiselle uudelle henkilölle on maksettava yksi kerrallaan hintaan

Yksityisyys ja turvallisuus

Yhdysvaltoihin sijoittautumista ei pidetä hyvänä sijaintina yksityisyyspalvelun perustaksi. Yhdysvalloissa asuu optioita ja gag-määräyksiä, joiden avulla hallitus voi pakottaa yritykset paitsi säilyttämään ja toimittamaan kaikkien tiedot valtion tiedustelupalveluille, vaan myös tekemään niin ehdottomasti salassa.

Yhdysvaltain lakien mukaan on mahdollista, että DeleteMe: lle on jo annettu määräys, joka pakottaa sen säilyttämään kaikki antamasi tiedot. Jos näin olisi (ja siitä ei ole mitään tietoa), DeleteMe voi siirtää tietojasi parhaillaan Yhdysvaltain hallitukselle..

Koska tämä yksityisyyttä koskeva huolenaihe on poissa käytöstä, voimme kääntyä sen tietosuojakäytäntöön nähdäksemme, mitkä takeet yritys tarjoaa tietosi. Tietosuojakäytännössä luvataan olla myymättä asiakastietoja ja todetaan, että vain DeleteMe ja sen ulkopuoliset urakoitsijat käyttävät tietoja palvelun tarjoamiseen. Politiikasta:

”Monet yritykset hyötyvät käyttäjistään myymällä heidän tietonsa, mutta emme koskaan tee sitä. Käytämme vain tietoja, joita keräämme siitä, miten ihmiset käyttävät tuotteitamme ja verkkosivustoamme rakentaaksemme parempia tuotteita. Emme koskaan jaa henkilökohtaisia ​​tietoja online-toiminnastasi tai käytä niitä kohdistaaksemme sinulle henkilökohtaisesti. Jos päätät rekisteröityä uutiskirjeemme tai vastaanottaa päivityksiä sähköpostitse sähköpostitse, lähetämme sinulle ajoittain sähköpostia kuponkeilla, ilmoituksilla ja Abine-uutisilla. ”

Politiikassa todetaan myös seuraavaa:

”Jotkut muut palvelumme (kuten DeleteMe) voivat myös vaatia tietyn tiedon jakamista palvelun tarjoamiseksi, kuten esimerkiksi pyytämällä kolmansien osapuolien verkkosivustoja (tiedonvälittäjiä ja tietojen kerääjiä) poistamaan tai poistamaan henkilökohtaiset tietosi heidän verkkosivuiltaan. Voidaksemme täyttää opt-out-pyyntösi, meidän on ehkä tunnistettava hallussaan olevat välittäjät, mikä edellyttää välttämättä tietojen jakamista heidän kanssaan. "

Tämä osa tietosuojakäytännöstä selittää, että yrityksen on jaettava tietosi tiedonvälitysyritysten kanssa saadakseen ne poistaa. Pieni huolenaihe on, että DeleteMe toteaa, että tiedonvälittäjät voivat ”poistaa tai estää” kyseiset tiedot. Vaikuttaa ongelmalliselta, että DeleteMe voi mahdollisesti välittää joitain tietoja tiedonvälittäjille ja tiedonkeruujärjestelmille, joita heillä ei tällä hetkellä ole.

Tietosuojakäytäntö näyttää myös tarkoittavan, että jotkut tiedonvälittäjät saattavat ”tukahduttaa” sen sijaan, että poistaisivat tietosi. Tämä tarkoittaa, että tietyn ajan kuluttua tiedonvälittäjät voivat aloittaa tietojen käsittelyn uudelleen (ja mahdollisesti saada joitain ylimääräisiä katkelmia tietoja sinusta, jotka on saatu DeleteMe: ltä). Tämä on palvelun rajoitus, koska vaikka DeleteMe voi tehdä kaiken voitavansa pyytää tietojen välittäjiä poistamaan tietosi, se ei voi tosiasiallisesti taata, että nämä välittäjät poistavat kaikki tietosi kokonaan. On mahdollista, että tiedonvälittäjät voivat päättää laittaa tietosi jäälle.

Joten päätät käyttää DeleteMe-sovellusta, kiertää muutama tärkeä näkökohta: Onko sinulla varaa siihen. Luotatko Yhdysvaltojen hallitukseen (ja voit noudattaa mahdollisuutta, että Yhdysvaltojen viranomaiset voivat siepata tietosi). Ja riippumatta siitä, luottaako tietovälitysyrityksiin tietojen lopulliseen poistamiseen sen sijaan, että vain "tukahdutetaan" ne tietyn ajanjakson ajan.

Asiakaspalvelu

DeleteMen käyttäminen ei ole hankalaa, eikä näytä olevan mitään syytä, miksi käyttäjän olisi otettava yhteyttä asiakastukeen saadaksesi palvelu toimimaan oikein. Niille, joilla on ongelmia tai jotka eivät ymmärrä jotain, on kuitenkin mahdollista ottaa yhteyttä tukeen.

Verkkosivustolla on yhteyslomake ja ohjekeskus, joka on täynnä hyödyllisiä usein kysyttyjä kysymyksiä, ja Yhdysvaltojen aukioloaikoina (maanantaista perjantaihin klo 9–17 Itäinen aika) käyttäjät voivat kysyä kysymyksiä myös live-keskustelun kautta verkkosivustollaan..

ota meihin yhteyttä

Päätimme testata yhteyslomakkeen ja huomasimme mielellämme, että saimme vastaukset erittäin nopeasti. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole vaikeuksia esittää kysymyksiä palvelun käytöstä, vaikka suorakeskustelu olisi suljettu.

johtopäätös

Nimen ja osoitteen etsiminen verkosta aiheuttaa yleensä joko kokonaisten tai osittaisten tulosten näkymisen tietojen kerääjän verkkosivustoilla. Yleensä tällaiset sivustot poistavat osan tiedoista - ja tekevät silti selväksi, että oikea henkilö on löydetty. Spokeon kaltaiset sivustot pyytävät sitten asianomaisia ​​maksamaan, jotta nähdään koko kyseisen henkilön tiedosto.

DeleteMe-tilauksella tällaisten hakujen suorittaminen ei saa johtaa siihen, että millään näistä tiedonvälittäjän verkkosivustoista ei tule tietoja, mikä tarkoittaa, että tietosi eivät ole enää myytävänä. Joten se toimii?

Alkukampanjamme jälkeen huomasimme, että tietomme oli todellakin vaikeampi löytää. Kaikki tietovälittäjäsivustot, joihin on otettu yhteyttä, olivat todella käsitelleet DeleteMen pyynnön, mikä tarkoittaa, että digitaalista jalanjälkeämme oli parannettu huomattavasti palvelun avulla, mikä tarkoittaa rehellisesti sanottavaa, että tämä palvelu tekee kaiken lupaamansa.

Tosin on todettava, että sen Yhdysvaltojen perustaan ​​liittyy joitain mahdollisia huolenaiheita. Jotta DeleteMe voi suorittaa palvelun, sinun on annettava henkilökohtaiset tietosi suoraan, mikä tarkoittaa, että yritys saa sinusta paljon arkaluontoisia tietoja, jotka ne voivat mahdollisesti välittää Yhdysvaltain hallitukselle..

Pidämme mieluummin, että DeleteMe toimisi Sveitsissä tai Alankomaissa; maissa, joissa kuluttajien tietojen yksityisyydensuoja on parempi, ja joissa viranomaisilla ei ole mahdollisuutta kerätä tietoja salaa ilman, että kuluttajille ilmoitetaan niistä nimenomaisesti. Tämä on kuitenkin pieni kysymys, joka koskee vain ihmisiä, joilla on erityisen korkeat uhkamallit.

On myös totta, että DeleteMe tarjoaa palvelun, jonka kuluttajat voivat tehdä itse. Ja mielestämme paras tapa suojata digitaalista yksityisyyttäsi on aina minimoida kuka sinulla on tietosi. Tästä syystä itse tekeminen on luultavasti parempi vaihtoehto.

Tietenkin, että eteneminen eteenpäin ja ottamalla yhteyttä tietojen välittäjiin pyytääkseen heitä poistamaan tietosi, voi olla pitkä ja vaivalloinen prosessi. Tästä syystä on ymmärrettävää, haluatko maksaa sen sijaan DeleteMe.

Joillekin Internet-käyttäjille maksaa 10,75 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa hyvää vastinetta rahalle - varsinkin jos asut Yhdysvalloissa ja sen tiedot on merkitty suuren määrän online-välittäjiä.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me