PrivatePackets.io arvostelu

PrivatePackets.io

 • hinnoittelu

  alkaen $ 3.00
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
7,1 10: stä

Yhteenveto

Kuten näemme tässä PrivatePackets.io -katsauksessa, tämä ei ole tavallinen VPN-palvelu, jossa muodostat yhteyden Internetiin VPN-palvelimen kautta, jota VPN-palveluntarjoaja ylläpitää ja hallinnoi. Sen sijaan PrivatePackets.io tekee oman yksityisen VPN: n asettamisen erittäin helpoksi pilvipalveluntarjoajan DigitalOcean ylläpitämään virtuaaliseen yksityiseen palvelimeen (VPS)..

ominaisuudet

PrivatePackets.io -asennus käyttää Linux Ubuntua käyttöjärjestelmänä ja tukee oletettavasti OpenVPN-, L2TP / IPsec-, SSL- ja SSTP-protokollia. Asennusohjeet ovat kuitenkin saatavana vain L2TP / IPsec: lle, eikä SSL- tai SSTP-asetusten määrittämisessä ole ohjeita..

Voit valita jonkin seitsemästä sijainnista (New York, Amsterdam, San Francisco, Singapore, Lontoo, Frankfurt ja Toronto), johon “Pisarasi” perustuu. Huomaa, että kun tämä sijainti on valittu, se on korjattu - olet vuokrannut kyseisen VPS: n. Toisin kuin tavallisissa VPN-palveluissa, et voi vain siirtyä eri palvelimien välillä.

Siksi on tärkeää valita VPS-palvelimen sijainti huolellisesti. Koska se on palvelimesi, kytkettävien samanaikaisten laitteiden määrälle ei ole rajoituksia, mikä tekee siitä loistavan suojausvaihtoehdon suurelle perheelle, pienyritykselle tai laajennetulle ystäväryhmälle.

Nopeudet ja suorituskyky

Nopeustesti suoritettiin 50 Mbps / 3Mbps UK laajakaistayhteydellä.

PrivatePackets.io nopeudet

Kaaviot osoittavat suurimman, alimman ja keskimääräisen nopeuden kullakin palvelimella ja sijainnilla. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä.

Nämä tulokset ovat rehellisesti pettyneitä, kun latausnopeus on huomattavasti alle puoli ilman VPN: n käyttöä.

Huomaa, että kuten oman VPN: n vierimisessä, tämä asetus ei sisällä DNS-tarkkuutta, joten oletuspalveluntarjoajasi (yleensä ISP) ratkaisee DNS-pyynnöt. Vaihtaminen Google DNS: ään (8.8.8.8) käyttää Google DNS -palvelinta, joka sijaitsee lähellä VPN: n IP-osoitteesi osoittamaa kohtaa, tai voit valita DNS-palvelimen sijainnin OpenNIC: n avulla. Joudut myös korjaamaan kaikki WebRTC IP -vuoto-ongelmat itse. Odotetusti minulla ei ollut mitään ongelmia käyttää BBC iPlayeria, kun olin yhteydessä VPN: ään

Hinnoittelu ja suunnitelmat

1 kuukausi

$ 3.00
kuukaudessa

Hinnoittelu jakautuu kahteen osaan:

 • Kertaluonteinen määritysmaksu PrivatePackets.io: lle 3 dollaria
 • VPS-vuokraus DigitalOceanilta (huomaa, että DigitalOcean viittaa VPS: ään ”pisaraksi”). Jos vuokraat jo DigitalOcean-pisaran, voit käyttää sitä tai vuokra maksaa 5 dollaria per kuukausi.

Uusille PrivatePackets.io -asiakkaille tarjotaan viitekoodi 10 dollarin (2 kuukauden) ilmaiseksi luotolle DigitalOceenella, mikä on ehdottomasti edullinen.

Huomaa, että koska PrivatePackets.io veloittaa erittäin alhaiset kustannukset, 3 dollarin maksua ei palauteta.

Helppokäyttöisyys

VPN VS VPS

VPS on enemmän tai vähemmän tarkalleen miltä se kuulostaa - vuokraat osan resursseista VPS-yrityksen (tässä tapauksessa DigitalOcean) ylläpitämässä fyysisessä palvelimessa. Tämä tarjoaa suljetun ympäristön, joka toimii kuin se olisi täydellinen fyysinen etäpalvelin. Voit asentaa minkä tahansa käyttöjärjestelmän VPS: ään (niin kauan kuin palveluntarjoaja sallii sen) ja käsitellä VPS: ää henkilökohtaisena etäpalvelimena.

Olen tutkinut, kuinka omaa VPN-tietotapaa voidaan käyttää VPS: ssä aiemmin, ja PrivatePackets.ion käyttäminen tarjoaa suurimman osan samoista eduista ja haitoista verrattuna tavallisen VPN: n käyttöön.

Virtuaalisen yksityisen palvelimen edut

 • Voit hallita omaa VPN-palvelinta, joten sinun ei tarvitse luottaa kolmansiin osapuoliin (vaikka fyysistä palvelinta ylläpitää ja ylläpitää DigitalOcean).
 • VPN toimii välityspalvelimena, joten se on täydellinen pääsy maantieteellisesti rajoitettuihin palveluihin, kunhan VPS sijaitsee siinä maassa, josta haluat käyttää palveluita
 • VPS tarjoaa yksityisen IP-osoitteen. Tämä tekee siitä loistavan sensuurin vastaisen vaihtoehdon (ja toimii hyvin IP-lohkojen torjumiseksi Kiinan kaltaisissa paikoissa, vaikka se ei myöskään puolusta muita sensuuritoimenpiteitä, kuten pakettien syväpuristaminen)
 • Kaikki tietokoneesi ja VPS: n välinen liikenne kulkee salatun VPN-tunnelin kautta. Niin kauan kuin VPS sijaitsee vastustajan vaikutusalueen ulkopuolella (esimerkiksi jos joku Iranissa haluaa kiertää hallituksen sensuuria ja perustaa siten VPS-palvelimen, joka perustuu Eurooppaan), se tarjoaa korkean tason yksityisyyden
 • VPS: n VPN suojaa myös hakkereilta myös käytettäessä julkisia WiFi-yhteyspisteitä
 • Olet ainoa käyttäjä, joten palvelimen kaistanleveys on teoreettisesti 100 prosenttia oma, vaikka kaistanleveysrajoitukset ja DigitalOcecen tietokeskuksen kokema kuorma voivat vaikuttaa tähän (kuten ne näyttävät DigitalOceenen palvelimilta nopeustulosten perusteella!).

VPS: n haitat

 • Koska VPS tarjoaa staattisen IP-osoitteen, joka kuuluu sinulle, globaali vastustaja (kuten NSA tai kansainväliset poliisivoimat) voi helposti jäljittää Internet-toiminnan takaisin sinulle (ts. He voivat pyytää DigitalOceenen luovuttamaan kaikki keräämänsä tiedot )
 • Ei sovellu tekijänoikeuspiratismiin - tekijänoikeuksien haltijat lähettävät DMCA-ilmoitukset (ja vastaavat) DigitalOceenelle. Toisin kuin VPN-palveluntarjoajat, jotka eivät usein pidä lokkeja ja käyttävät jaettuja IP-osoitteita asiakkaiden suojaamiseksi näiltä, ​​DigitalOcean suhtautuu melkein kaikki hämärästi piratismiin ja sulkee todennäköisesti tilisi (ja mahdollisesti välittää tietosi tekijänoikeuksien haltijalle).
 • DNS-resoluutio luottaa palveluntarjoajaasi tai kolmanteen osapuoleen (kuten Google DNS tai OpenNIC).

Suuri ero oman VPN: n käyttöönottoon on tietenkin se, että PrivatePackets.io tekee kaiken kovan työn puolestasi. Tätä ei tarvitse haistaa, koska oman VPN: n asettaminen VPS: ään on teknisesti erittäin haastavaa.

Verkkosivusto

PrivatePackets.io -sivusto on suhteellisen yksinkertainen tapaus, mutta se näyttää älykkäältä ja selittää suurimman osan siitä, mitä sinun täytyy tietää tavalla, joka on suunnattu satunnaisille käyttäjille eikä teknisille (parempaan tai huonompaan). Saatavana on usein kysytyt kysymykset, jotka vastaavat moniin kysymyksiin, tai voit lähettää sähköpostia sähköpostitse. Vastausaika on kuitenkin melko hidas (seuraavana päivänä), ja käyttämääni salausta koskevat kysymykseni jätettiin yksinkertaisesti huomiotta.

PrivatePackets.io arvostelu

Jos sinulla on ongelmia VPN-asetusten määrittämisessä, voit joko lähettää sähköpostituki tai rakentaa VPN-palvelimesi uudelleen tuoreesta kuvasta asennusviestissäsi lähetetyn linkin avulla.

Prosessi

Ilmoittautuminen

Ensimmäinen vaihe on rekisteröityminen DigitalOceenen tiliin viittauslinkin kautta. Kun olet valmis, sinua pyydetään vahvistamaan sähköpostiosoitteesi, joka johtaa sinut DigitalOceenen maksusivulle, jossa sinun on joko syötettävä luottokorttitietosi (veloituksetta) tai suoritettava 5 dollarin maksu PayPalin kautta ennen tilisi aktivointia..

Vain toistaaksesi uudelleen, DigialOceenen palvelintilan käyttäminen ei todellakaan ole nimettömiä!

Jostain syystä DigitalOcean ei ollut tyytyväinen kirjautumistietoihini ja vaati, että lähetän valokuvallisen henkilötodistuksen ennen tilin valtuuttamista (10 tuntia myöhemmin!). Sanomattakin on selvää, että tämä ei vaikuttanut minuun. Aktivoinnin jälkeen saat sähköpostin, jossa on VPS: n kirjautumistiedot jne.

Voit sitten pyytää PrivatePackets.io -sovellusta määrittämään VPN-palvelimen. Portaalisivu pyytää lupaa käyttää VPS: ääsi, missä palvelimen sijainnissa haluat asettaa VPS: n, ja luottokorttitietojasi 3 dollarin maksua varten.

Valitsin lontoolaispalvelimen tätä tarkistusta varten antamaan parhaan mahdollisen kuvan UK-pohjaisten nopeustestausten suorituskyvystä (katso myöhemmin)

Sitten saat sähköpostiviestin, joka sisältää VPN-kirjautumistiedot (selkeä teksti) ja linkin ladattaviin esiasennettuihin OpenVPN-määritystiedostoihin (.ovpn) palvelimellesi.

PrivatePackets.io VPN: n käyttö

Vaikka yksityisessä Packets.io -verkkosivustossa todetaan, että SSL ja SSTP ovat tuettuja, tälle ei anneta ohjeita (edes sen jälkeen, kun olen lähettänyt sähköpostitse tuen tähän aiheeseen). Verkkosivustolla on ohjeita L2TP / IPsec-asetusten määrittämiseksi, mutta sinä jäät melko yksin, kun kyse on OpenVPN: n asentamisesta mukana toimitettujen .ovpn-tiedostojen avulla..

Tällainen OpenVPN-dokumentaatio, sellaisena kuin se on olemassa, on ammattikielellä raskas ja jätti minut hämmentämään, mitä tiedostoa minun pitäisi käyttää (ja olen määrittänyt OpenVPN: n satoja kertoja!). Windowsissa, käyttämällä yleistä avoimen lähdekoodin OpenVPN-asiakasohjelmaa, pura vain .ovpn-tiedostot OpenVPN: n “config” -kansioon (ohjeet ovat täällä.)

Pienen kokeilun ja virheen jälkeen huomasin, että ”Remote Access L3” -konfiguraatio on haluamamme. Joten täällä olemme yhteydessä VPN-palvelimeeni, jota ylläpidetään Lontoossa sijaitsevassa DigitalOcean VPS: ssä.

Muut alustat

Yksityiskohtaiset L2TP / IPsec-asennusoppaat VPN-yhteyden muodostamiseksi ovat saatavana Windowsille, Mac OSX: lle, iOS: lle, Androidille ja yleiselle Linuxille. On myös mahdollista muodostaa yhteys SoftEther VPN -asiakkaan kautta, ja teoriassa mikä tahansa laite, joka tukee L2TP / IPsec: tä, voidaan asentaa samalla tavalla.

Kuten edellä todettiin, SSL- tai SSTP-kokoonpanoja ei kuitenkaan tueta lainkaan ja OpenVPN-tukea ei juuri ole olemassa (paitsi raa'an .ovpn-tiedoston toimittamiseen)..

Turvallisuus ja yksityisyys

Ensimmäinen asia, jota korostan, on se, että vaikka VPS-asetusten mukainen VPN on melko hyvä tietoturvalle (koska yhteys laitteidesi ja VPS / VPN-palvelimen välille on salattu turvallisesti), se ei ole loistava yksityisyydelle..

PrivatePackets.io ei pidä kirjaa mistään toiminnastasi (ja voit peruuttaa sen pääsyn VPS-laitteeseesi, kun asennus on valmis), mutta vuokraat VPS: n DigitalOceanilta, jolla ei ole motivaatiota suojata yksityisyyttäsi. Tämä tarkoittaa myös, että tämä asetus ei sovellu P2P: n lataamiseen.

PrivatePackets.io sijaitsee Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta tällä ei ole suurelta osin merkitystä, koska palvelintasi hallinnoi DigitalOcean, ja DigitalOceenen pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa (tunnetaan NSA-valvonnasta).

Kaikki VPN-palvelimelle suuntautuva ja sieltä lähtevä liikenne salataan, joten DigitalOcean ei voi tietää mitä Internetissä on tekemisissä (joten käyttölokeja ei ole), mutta se tallentaa kaikenlaisia ​​metatietoja (yhteyslokeja).

Maksu Digital Oceaniin suoritetaan luottokortilla tai PayPalilla, ja maksu PrivatePactets.io: lle tapahtuu vain luottokortilla. Tämä on tuskin anonyymi, mutta koska yksityisyys ei ole muutenkaan tämän asennuksen tarkoitus, en pidä sitä suurena ongelmana.

Teknisen turvallisuuden edessä OpenVPN käyttää 128-bittistä AES-salausta, mutta muuten se ei ole mitään innostumaan. Vaikka AES-salauksen pitäisi olla mahdollista päivittää 256-bittiseksi muokkaamalla .ovpn-asetustiedostoa.

L2TP / IPsec-salaus ei sisällä yksityiskohtia, paitsi että se käyttää esijaettua avainta (kysyin tukea lisätietoja, mutta en saanut vastausta).

Huomaa myös myöhemmin kommenttini DNS-resoluution tai WebRTC-suojauksen puuttumisesta. Olisi epäreilua arvostella PrivatePackets.io: ta näistä asioista, koska ne vaikuttavat kaikkiin, jotka käyttävät omaa VPN: ää, mutta sinun pitäisi olla tietoinen niistä.

Lopulliset ajatukset

Tärkeintä on tämä… jos haluat isännöidä omaa VPN: ää vuokratussa VPS: ssä, sitä ei ole helppoa tapaa tehdä. Yksinkertainen maksu vain 3 dollaria. PrivatePackets.io tekee melkein kaiken puolestasi - sinun ei tarvitse sotkea SSH-asiakkaiden ja kaarevien Linux-päätekäskyjen kanssa! Se on melkein vain plug-and-play.

Onko tämä parempi ratkaisu “tavallisen” VPN-palvelun käyttämiseen? Se riippuu siitä, mitkä ovat etusijallasi. Se on yksi parhaista tavoista käyttää suoratoistopalveluita pienillä lohkoilla, kuten BBC iPlayer (mutta ei Netflix). Se on myös loistava niille, jotka haluavat rajoittamattoman samanaikaisen yhteyden tai jotka haluavat hallita täydellisesti omaa VPN-verkkoaan. Se, mikä ei ole hyvä, on yksityisyys tai niille, jotka joutuvat geo-huijaamaan erilaisia ​​paikkoja, mutta tämä kaikki on luonteeltaan oman VPN: n käyttämistä..

Jos haluat suorittaa oman VPN: n, PrivatePackets.io tarjoaa todella erinomaisen palvelun. Ainoa todellinen pettymys on sidottu DigitalOceenin toimittamaan palvelintilaan, jonka pidän erittäin hitaana. Jos PrivatePackets.io voi laajentaa palveluaan sisällyttämään muita (nopeampia) VPS-palveluntarjoajia, niin sillä on käytössään erittäin ainutlaatuinen ja kiinnostava tuote..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me