Privatoria-arvostelu

Privatoria

 • hinnoittelu

  alkaen $ 2.74 Hyödyllinen hinta
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
6,5 10: stä

Yhteenveto

Se, että Privatoria ei pidä lainkaan lokkeja, on myös aina hyvä tapa päästä oikealle puolelle. Epämääräiset latausnopeudet vaikeuttavat kuitenkin palvelun käyttöä.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  8 Mbps
 • Toimivalta
  Tšekin tasavalta.
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Maat
  20

Kuten näemme tässä Privatoria-katsauksessa, tämä tsekkiläinen VPN-palveluntarjoaja tarjoaa edullisia palveluita, joissa on ilmaiseksi useita mielenkiintoisia kelloja ja pillejä. Sillä on myös melko viileä Android-sovellus.

Käy Privatoriassa »

ominaisuudet

Privatoria tarjoaa palvelimia 20 paikkakunnalla ympäri maailmaa. Epätavallisempiin sijainteihin kuuluvat palvelimet Venäjällä, Brasiliassa ja Intiassa.

Ominaisuuksiin kuuluu:

 • Voit yhdistää korkeintaan viisi laitetta kerralla, kun käytät palvelua
 • VPN: n lisäksi Privatoria tarjoaa Toria VPN: n kautta ilman Tor-selainta
 • Verkkopalvelimen tor
 • ”Tuntematon välityspalvelin”
 • ”Anonyymi sähköposti”
 • Android-sovellus

Pettymys, torrentin käyttö on erityisesti kielletty. Privatoria väittää kuitenkin, ettei se pidä kirjaa, joten miten (ja jos) tämä voidaan panna täytäntöön käytännössä, on avoin kysymys.

VPN Plus Tor

Tämä ominaisuus sallii Torin VPN: n kautta.

Sinun tietokoneesi -> VPN -> Tor -> Internet

Katso VPN: n ja Tor: n käyttäminen yhdessä saadaksesi täydellinen keskustelu tämän vaikutuksista. Privatorian avulla se saavutetaan reitittämällä yhteys avoimesti erityisesti määritettyyn VPN-palvelimeen Tor-verkkoon.

On kuitenkin huomattava, että TorN VPN: n kautta voidaan saavuttaa myös yksinkertaisesti käyttämällä Tor-selainta, kun se on kytketty VPN: ään. Tämä on paljon turvallisempaa kuin käyttää Privatorian tarjoaman tyyppistä läpinäkyvää välityspalvelinta, koska:

 • Tor-salaus suoritetaan päästä päähän työpöydältä Tor-palvelimille. Läpinäkyvien välityspalvelimien avulla on mahdollista, että VPN-palveluntarjoajasi (esim. Privatoria) voisi siepata liikenteen ennen kuin Tor-palvelimet salaavat sen..
 • Tor-selain on karkaistu useilta uhkilta tavalla, jota tavallinen selaimesi melkein varmasti ei ole ollut.

Pohjimmiltaan sinun on paljon parempi käyttää Tor-selainta, kun olet yhteydessä VPN-verkkoon.

Verkkopalvelin Tor

Tämä on samanlainen kuin “VPN Plus Tor”, paitsi HTTP-välityspalvelimen käyttäminen.

Nimetön sähköposti

Privatoria tarjoaa oman sähköpostipalvelimen (POP3 / IMAP). Saapuvat ja lähtevät sähköpostit salataan HTTPS-yhteydellä.

Oletuksena ne tallennetaan myös Privatorian palvelimelle AES-256-salauksella. Tämän salauksen suorittaa Privatoria. Tämä estää hakkereita pääsemästä sähköposteihin ja niin edelleen, mutta Privatoria voi käyttää niitä ja luovuttaa ne lainvalvonnalle, mikäli niin lain mukaan vaaditaan..

Hyvä uutinen on kuitenkin, että Privatoria-sähköposti tukee PGP-salausajatusta. Tämä on erittäin turvallinen (vaikka otsikon metatiedot ovat edelleen näkyvissä), ja sen tulisi varmistaa, että kukaan muu kuin lähettäjä ja aiotut vastaanottajat eivät voi lukea sähköposteja (tai avata liitteitä).

PGP: n perustaminen on aina vähän mukana olevaa prosessia, mutta Privatoria on tehnyt siitä mahdollisimman kivutonta. Se on itse asiassa lisännyt ohjauspaneeliinsa erinomaisen PGP-salauskäsikirjan. Tämä on hienoa, mutta kuten aina PGP: n kanssa, sekä lähettäjän että vastaanottajan on käytettävä PGP: tä toimimaankseen.

”Tuntematon välityspalvelin”

Ensimmäinen huomionarvoinen asia on, että tämä välityspalvelin ei oikeastaan ​​ole ”anonyymi”. Se on HTTPS-salattu HTTP-välityspalvelin, palvelimen sijainti 15 maassa..

Kuten VPN: ssäkin, välityspalvelin piilottaa todellisen IP-osoitteesi kaikilta verkkosivustoilta, joissa vierailet. HTTPS-yhteys varmistaa myös, että Internet-palveluntarjoajasi ei näe mitä Internetissä on. Kuka tahansa välityspalvelinta (tässä tapauksessa Privatoria) ylläpitää, voi kuitenkin nähdä, mitä saat Internetissä. Joten välityspalvelimen käyttö on tuskin “tuntematon”.

Privatoria-välityspalvelimen selainlaajennus on nyt saatavana Chromelle ja Operalle. Kun käytin sitä, en havainnut DNS-vuotoja, vaikka WebRTC paljasti todellisen IP-osoitteeni. Yhdysvaltain Netflix esti minut, mutta pystyin käyttämään laajennusta BBC iPlayerin katseluun.

Katso kohtaa Välityspalvelimet vs. VPN - Mikä ero on? täydelliseen keskusteluun valtakirjoista. Suurimmalla osalla VPN-käyttäjiä ei juurikaan tarvita välityspalvelinta, mutta tämä ominaisuus voi olla hyödyllinen joillekin. Privatoria aikoo ilmeisesti tukea SOCKS-välityspalvelimia myös tulevaisuudessa.

Käy Privatoriassa »

Nopeus ja suorituskyky

Privatorian latausnopeudet

Privatorian latausnopeudet

Kaikki testit suoritettiin käyttämällä UK 50 Mbps / 3 Mbps kuituyhteyttä.

Kaaviot esittävät kunkin palvelimen ja sijainnin korkeimmat, pienimmät ja keskimääräiset nopeudet. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä.

Nämä latausnopeudet ovat suoraan sanottuna kauheita!

Jee! Ei IP-vuotoja! WebRTC-vuodot on estettävä palvelinpuolelta. Huomaa, että Internet-palveluntarjoajani (Virgin Media UK) ei tue IPv6: ta, joten en voi testata IPv6-vuotoja. Virallisen OpenVPN-muutoslogin mukaan IPv6-vuodot on kuitenkin korjattu.

Yhdysvaltain Netflix kieltäytyi pelaamasta ollessaan yhteydessä yhdysvaltalaiseen Privatorian VPN-palvelimeen, mutta BBC iPlayer teki, kun se oli yhteydessä brittiläiseen VPN-palvelimeen..

Hinta

1 kuukausi

$ 2.74 Hyödyllinen hinta
kuukaudessa

Toisin kuin useimmat VPN-palvelut, Privatoria vaatii vähintään kolmen kuukauden sisäänoston. Koska kolmen kuukauden suunnitelma maksaa erittäin taskuystävällisen 12,99 dollaria (4,33 dollaria kuukaudessa), tämä ei todennäköisesti ole huolissaan eniten.

Hinnat putoavat naurettavan alhaiseen 2,74 dollariin kuukaudessa, jos vuosisuunnitelma ostetaan.

Jos ilmoittautuminen vähintään kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan huolestuttaa sinua, on käytettävissä yhden tunnin täysin ilmainen kokeilu. Tätä varten ei tarvita maksutietoja.

Lisäksi rajoittamattoman seitsemän päivän ilmaisen kokeilun pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi päättääksesi, onko palvelu sinulle sopiva. Tätä varten tarvitaan maksutiedot, mutta sinua veloitetaan vain, jos et peruuta seitsemän päivän kuluessa.

Voit myös pyytää palautusta 30 päivän kuluessa, jos sinulla on teknisiä vaikeuksia, joita Privatorian asiakastukitiimi ei pysty ratkaisemaan.

Tuetut maksujärjestelmät

Helppokäyttöisyys

Ilmoittautuminen

Rekisteröityäksesi sinulta kysytään vain käyttäjänimi ja sähköpostiosoite. Sinulle annetaan salasana, mutta heitä kehotetaan valitsemaan uusi oma. Tämä on turvallinen asetus, ja se tarkoittaa myös, että käynnistyksen aikana antamasi sähköpostiosoitteen ei tarvitse olla voimassa (edes väliaikaisesti). Tämä on suurenmoista!

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa, sinun ei tarvitse maksaa mitään maksua ensimmäisestä tunnista. Tämä ei välttämättä ole pitkä, mutta sen pitäisi riittää tarkistaaksesi, että palvelu toimii sinulle. Kuten aiemmin todettiin, voit jatkaa ilmaista kokeiluversiota seitsemään päivään, kun olet antanut maksutiedot.

Privatoria Windows VPN -asiakas

Tai pikemminkin yhden puute. Asennusoppaat toimitetaan L2TP / IPSec: n määrittämiseen Windowsiin sisäänrakennetun VPN-asiakkaan kautta ja OpenVPN: n määrittämiseen virallisen OpenVPN-asiakkaan kautta.

Nyt tämä koski alun perin minua. Virallinen OpenVPN-asiakas on aina ollut monella tapaa hyvä ohjelmisto, mutta se ei tarjonnut minkäänlaista IPv4- tai IPv6 DNS -vuodonsuojausta. Tämä on kuitenkin muuttunut OpenVPN-version 2.3.9 jälkeen.

Jokainen .ovpn-asetustiedosto ladataan hiukan ärsyttävästi nimellä “openvpn”, ja se on nimettävä manuaalisesti uudelleen, jotta se olisi hyödyllinen.

Tietysti virallisessa OpenVPN-asiakkaassa ei ole mitään niistä hienoista kelloista ja pillistä, joita löytyy monista erillisistä sovelluksista (joista tärkein on tappaja). Se on myös hieman vaikeampi asentaa kuin useimpia räätälöityjä asiakkaita. Mutta se tekee työn ja tekee sen hyvin.

Platforms

L2TP / IPsec -asetusoppaat toimitetaan Windows-, Mac OSX-, Android- ja iOS-laitteille. OpenVPN-asennusoppaat toimitetaan Windowsille ja Linuxille (komentorivi).

OpenVPN-määritystiedostot tarjotaan Windowsille ja Mac OSX / Linuxille, eikä ole syytä, että niitä ei voida käyttää missä tahansa järjestelmässä, joka voi ajaa OpenVPN-asiakasohjelmaa.

Verkkosivun jäsenalueen käsikirjojen lisäksi blogi sisältää lisäasennusoppaita. Esimerkiksi siitä, miten OpenVPN määritetään Mac OSX: ssä Viscocity-asiakasohjelman avulla.

Android-sovellus

Vaikka Privatorialla ei ole mukautettuja työpöytäohjelmia, sillä on Android-sovellus. Sen lisäksi, että sovellus toimii VPN-asiakkaana, se sisältää suojatun chat-asiakkaan ja sähköposti-asiakkaan nimettömälle sähköpostipalvelulleen (katso alla).

Privatoria Android -sovellus on käyttäjille täysin ilmainen, vaikka sen käyttäminen on luotava lisätili.

Nit-picks syrjään, Android-sovellus on aika hyvä. Se näyttää älykkäältä, se toimii hyvin, ja en havainnut DNS- tai WebRTC-vuotoja käyttäessään sitä.

Asiakaspalvelu

Live chat-tuki on saatavana Keski-Euroopan aukioloaikoina. Kysymyksiini vastattiin nopeasti, ja henkilökunta oli ystävällistä ja innokasta auttamaan. Etulinjan henkilökunnan perusteellinen tekninen tietämys näytti hiukan heikolta, mutta vaikeat kysymykset annettiin tekniselle ryhmälle, ja niihin vastattiin yleensä muutamassa minuutissa.

Tšekin virka-ajan ulkopuolella on paikallaan merkitty sähköpostijärjestelmä. Vastaus taataan 48 tunnin sisällä.

Yksityisyys ja turvallisuus

Privatoria tukee L2TP- ja OpenVPN VPN-protokollia. Kuten aina, suosittelen OpenVPN: n käyttöä mahdollisuuksien mukaan. OpenVPN-salaus käyttää AES-128-salausta RSA-4096-kättelyllä ja HMAC SHA-1 -todennuksella..

AES-256: ta käytetään nykyään yleisemmin, mutta AES-128 pysyy turvallisena kenenkään tietämyksen mukaan. Sillä on itse asiassa vahvempi avainaikataulu kuin AES-256: lla, joiden mukaan jotkut asiantuntijat tekevät siitä turvallisemman.

OpenVPN-määritystiedostossa ei ole määritetty Diffie-Hellman-avaimia, mutta Privatorian tuki vakuuttaa minulle, että täydellistä eteenpäin -salaisuutta tuetaan. HMAC SHA-1 -auth on hyvä, ja Privatoria kertoo minulle aikovansa siirtyä HMAC SHA-256: een ”pian”. RSA-4096-kädenpuristus on erinomainen.

Täältä löydät yleiskatsauksen OpenVPN-salauksesta ja käytetyistä termeistä.

OpenVPN-salausohjelma on erittäin hyvä. Yksityisyyden alueella Privatoria menestyy myös hyvin:

”Privatoria.net ei pidä käyttäjän toimintalokkeja. Tämä sisältää selaamisen, lataushistorian ja kaikki muut liikennelokit. ”

Privatoria sijaitsee Tšekin tasavallassa. OpenDemocracy: n mukaan,

"Tšekin valtiolla ei ole valmiuksia kehittää massamittaista internetvalvontaohjelmaa - mutta turvautuu enemmän" vanhan koulun "valvontamenetelmiin."

Tšekin tasavallallä ei ole pakollista tietojen säilyttämistä koskevaa lakia, erityisiä siteitä NSA: han tai GCHQ: hon eikä omaa laajamittaista valtionvalvontaa. Tšekin tasavalta on hyvä paikka perustaa yksityisyyden suojaan perustuvaa VPN-palvelua. Privatoria hyväksyy maksun Bitcoineilla, mikä voi myös parantaa yksityisyyttä.

Lopulliset ajatukset

pidin

 • Ei lainkaan lokit
 • Upea OpenVPN-salausohjelma
 • Ei IP-vuotoja
 • halpa
 • Viisi samanaikaista yhteyttä
 • Hyvä kokeilu tarjoaa
 • Mukava Android-sovellus
 • Suuri tuki
 • Sähköpostipalvelu tukee PGP: tä
 • Mukava välityspalvelimen selainlaajennus
 • Hyväksyy bitcoineja

En ollut niin varma

 • Tor-kanssa varustettu VPN on turvallisempi Tor Bowser -sovelluksen ollessa yhteydessä VPN-verkkoon

vihasin

 • Kamala latausnopeus
 • P2P kielletty

Privatoriaa on paljon suositeltavaa. Tärkeintä on, että siinä ei ole lainkaan tukkeja ja se on naurettavan halpaa. Vaikka virallinen OpenVPN-asiakasohjelma ei tarjoa mukautettua työpöytäsovellusta, se toimii erittäin hyvin, en havainnut IP-vuotoja (ainakin Windowsissa).

OpenVPN-salaus on hieno, ja Android-sovellus on myös aika funky.

Lisäpalvelut ovat mukavia ja saattavat olla hyödyllisiä joillekin. Kaikissa tapauksissa on kuitenkin parempia palveluita, jotka tekevät saman asian siellä (tai Torin tapauksessa on parempi käyttää vain Tor-selainta ollessasi yhteydessä VPN: ään).

Voiteen valtava kärpäs on kuitenkin latausnopeuden testitulokset, jotka ovat ehdottoman kauheita. Tosiaankin, että tästä VPN-palvelusta tulee muuta kuin käyttökelvoton ...

Käy Privatoriassa »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me