ProxyServer-arvostelu

Välityspalvelin


  • hinnoittelu

    alkaen $ 7.99
    / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
6,4 10: stä

Yhteenveto

Päivitys: Tämä VPN-palvelu ei ole enää toiminnassa. ProxyServerin on ostanut NordVPN ja verkkosivusto ohjaa kävijät NordVPN: n sivulle.

ProxyServer kasvaa VPN-palveluntarjoajana ja rakentaa brändinsä käyttäjäystävällisyyden ja luokkaa suorittavan VPN: n kahdelle pylvälle, ja siinä on muutamia ilmeisiä puutteita, jotka näyttävät johtuvan ikästä eikä huonoista tarkoituksista. ProxyServer voi jo olla vaikuttava palvelinverkko ja yksinkertainen, mutta toimiva asiakas, joka on oikea VPN kasvaaksesi.

ominaisuudet

ProxyServer on perustettu vuoden 2012 puolivälissä, ja sitä koskevat Yhdysvaltojen lait ja mainittu lainkäyttövalta, mukaan lukien jatkuvasti tunkeileva NSA. Heillä on tällä hetkellä 36 palvelinta 23 maassa (eron muodostavat 13 yhdysvaltalaista palvelinta), ja niiden maantieteellinen kattavuus on loistava suurimmalle osalle maailmaa. Palvelimet Hongkongissa, Australiassa ja Islannissa sekä Euroopassa ja Israelissa tarjoavat laajan verkon. Tulevat päivitykset sisältävät todennäköisesti Afrikan ja Etelä-Amerikan.

Tiedostojen jakaminen ja torrentit ovat toistaiseksi a-ok. Tarkista verkkopalvelinsivu säännöllisin väliajoin, koska tulevat päivitykset saattavat rajoittaa tiedostojen jakamisen tietyille palvelimille liikenteen vuoksi.

Nopeus ja suorituskyky

Nopeudet testattiin 30 Mbit / s-yhteydellä ja olivat kaiken kaikkiaan keskimääräistä korkeampia. Yhteys mihin tahansa tiettyyn palvelimeen testattujen lisäksi oli vaivatonta ja melkein välitöntä (sama katkaisemisen suhteen).

ProxyServer-nopeudet

Valitettavasti ProxyServer-asiakasohjelmasta ei löytynyt WebRTC-virhettä (jonka voit korjata nopeasti täältä), vaikka monien palveluntarjoajien on vielä ilmoitettava tällaisesta DNS-vuodosta. Toisaalta oli loistavaa nähdä yksinkertaista DNS- tai IPv6-vuotoa, joista jälkimmäisen useimmista kilpailijoista ei ole vielä otettu huomioon - onnittelut ovat asianmukaisessa järjestyksessä tällä rintamalla. Suosittelemme, että tarkistat IPv6-vuototiedot säännöllisesti (täällä) ja DNS-vuodot, mukaan lukien WebRTC-virhe (täällä)..

Hinnoittelu ja suunnitelmat

Voit valita tällä hetkellä vain yhden VPN-paketin, koska ProxyServer tarjoaa tällä hetkellä Premium VPN -paketin hintaan 7,99 dollaria kuukaudessa. Samanaikaiset yhteydet ovat sallittuja kahdessa laitteessa kerrallaan, tosin voit asentaa ProxyServerin niin moniin laitteisiin kuin haluat. Mikä parasta, 30 päivän rahat takaisin -takuu voidaan kokeilla ennen sitoutumista mihinkään pitkäaikaiseen.

ProxyServer-hinnoittelu

Upea 'sopimus' koskee käytännössä virheilmoitusta. Jos havaitset virheen, jota ei ole huomioitu heidän usein kysytyn osion osien virheiden osassa, saat yhden kuukauden ilmaiseksi! Ei ollenkaan huono sopimus (myös tämä kirjoitus, ainoa tarjoaja, joka tarjoaa tällaisen molempia osapuolia hyödyttävän kaupan).

Yksityisyys ja turvallisuus

ProxyServer tarjoaa yhteyden vain OpenVPN-protokollan kautta, mutta katsoen kuinka se on turvallisin salausstandardi, se on enemmän kuin riittävä. Salaus käsitellään 128-bittisellä avaimella, joka ei ole samassa enimmäisturvatasossa kuin 256-bittinen avain, vaikka taaskään, ei virhettä.

L2TP on suunniteltu tuleville päivityksille, jos olet suunnattu suorituskykyyn yli tietoturvan, esimerkiksi pelaamista tai suoratoistoa varten. Ei vielä sanaa muissa pöytäkirjoissa.

Palvelun ehdot ja tietosuojakäytäntö ovat molemmat riittävän vakiohintoja, tyypillisistä vastuuvapauslausekkeista, jotka löydät jokaisesta toistosta. Tyydyttäen, pidä mielessä, että ProxyServer kerää sekä käyttö- että yhteyslokit, jotka ihannetapauksessa lopetetaan eteenpäin. Huolimatta siitä, että väitetään parantavan palvelun laatua ja tarkkailevan virheitä, lokittomat käytännöt ovat jotain, jota ProPrivacy tukee vakaasti ja haluaisivat nähdä, että ne pannaan täytäntöön koko toimialalla. Näyttää siltä, ​​että ProxyServer ei liitä henkilökohtaisia ​​tunnisteita keräämiinsä tietoihin, joten luottamuspuhelun tekeminen on sinun..

”Lisäksi voimme kerätä seuraavia tietoja: palvelun yhteydessä olleet ajat, palvelimen sijaintipaikan valinta ja päivittäin siirretyn tiedon kokonaismäärä. Tallennamme tämän voidaksemme tarjota sinulle parhaan mahdollisen verkkokokemuksen. Analysoimme näitä tietoja yleisesti ja pidämme tiedot turvassa. "

Helppokäyttöisyys

ProxyServer-verkkosivusto tarjoaa toiminnallisuuden, muttei barnstorming suunnittelun kautta - se on tehokas ilman ylimääräistä panache. Kotisivun ylin banneri asettaa näkyvästi palvelu-, tuki- ja asiakasalueet, joten metsästys ei ole mukana. Palvelun tilaajat voivat päästä asiakasalueelle tarkastellaksesi laskutusta ja tilin tilaa koskevia tietoja.

Yksi pieni kysymys tulee esiin, kun olet napsauttanut mitä tahansa ylävalikoista etusivulta sivuston toiselle tasolle. Napsauttamalla jotakin avattavasta palvelu-, tuki- tai laskutusvalikosta, todellinen valikko avautuu kotiotsikon alla, ja napsauttaminen voi olla hiukan hankala. Ei suuri kysymys, navigoinnin kannalta, se korjataan todennäköisesti silloin, kun silmäsi törmäävät tähän arvosteluun.

Siitä huolimatta, navigointi on kaikkea muuta kuin ongelmallista, sillä lataukset, tilaajalinkit ja tuki ovat vain napautuksen päässä. Täällä ei ole vielä blogia, vaikka ilmoitusosio näyttääkin kunnolliselta panokselta, jotta lopulta Morph voi sisältää palvelua koskevien PSA: n lisäksi joitain toimialan uutisia ja tarjouksia. ProxyServer ylläpitää tilejä Twitterissä, Facebookissa ja Google+: ssa. Kaikilla kolmella on samat viestit, palveluilmoituksilla ja linkillä informatiivisiin infosec-artikkeleihin.

Tuki

Tukipalvelu voi puuttua, jos puuttuu 24/7 Livechat-järjestelmä, mutta nykyinen asia on melko perusteellinen. Saatavana on nopea ja hyödyllinen asennusopas, joka käyttää räätälöityä ProxyServer Pro VPN -asiakasta Windowsissa (muista, ProxyServer VPN on tällä hetkellä vain Windows).

Tietokanta on informatiivinen ilman ylivoimaista. Käyttäjäfoorumilla olisi kuitenkin ehdottomasti arvoa, ja se on jotain, jota kaikkien VPN-palveluntarjoajien tulisi tarjota avoimuuden lisäämiseksi ja palautteen hallitsemiseksi menettämättä mahdollisille hyödyllisiä kysymyksiä monille käyttäjille yhden-yksi-tukisyötteisiin..

Tukilippujen vastausajat eivät olleet yli tunnin, ja vastaukset olivat heti hyödyllisiä. Se osoittaa, kun toisen pään ihmiset ovat kiinnostuneita tarjoamaan täyden asiakaspalvelun sijaan kohtelevat sinua kasvottomana lompakkona.

Prosessi

Ilmoittautuminen

Valitettavasti ProxyServer-ilmaisen kokeiluversion Premium VPN -suunnitelmaan (ainoa, mitä he tällä hetkellä tarjoavat) liittyminen sisältää nimesi (voit käyttää vääriä), sähköpostisi, luottokorttitiedot, kotiosoitteesi ja puhelinnumerosi - vaikka voisitkin väärentää kaksi viimeistä, nimesi lisäksi - muista vain, että seuraavassa maksunäytössä sinun on annettava uudelleen voimassa olevat tiedot laskutustarkoituksia varten. Lyhyesti sanottuna tämä prosessi näyttää olevan tarpeeton eikä ole yksityisyyden suojaan tähtäävien teollisuusstandardien mukainen. Olisi hienoa nähdä yleinen menettely virtaviivaisena - vähemmän invasiivisilla vaihtoehdoilla, kuten Bitcoin, lisätään tapahtumasekoitukseen.

Kun maksu on suoritettu, on muutaman askeleen jälkeen selaus VPN-käytössä. Joko tarkista postilaatikko ja seuraa ohjeita. Tai siirry latausosioon, siirry Windows-asiakasohjelmaan, lataa ja asenna (kesti noin kolme minuuttia, mutta tarkistin tekstiviestin, joka on saattanut olla takertuva 30 sekunnista minuuttiin, kunnes olen huomannut valmistumisen)..

ProxyServer Windows VPN -asiakas

Jotkut VPN-asiakkaat erehtyvät palavaan puoleen, ja jotkut ovat niin toimivia, että tulevat hiukan kömpelöiksi, tosin ProxyServerissä ei ole. Asiakas on Spartalainen, mutta samalla tyylikäs ja tuntee intuitiivisen napsautuksen. Siellä on jopa kätevä tukilinkki.

Palvelinluettelo tulee etusijalle avattavassa valikossa, ja siellä on kätevä maakuva, jossa on todellisen IP: n lippu ja yhteyden muodostaman VPN-palvelimen lippu. Kytke / irrota-painike on selvästi näkyvä ja melko reagoiva. Komplimentti on myös, jotta metalli-transistorin taustateema olisi mukava kosketus - se on todella siisti. Windows-asiakaskokemus oli ehdottomasti miellyttävä, ja tulevat päivitykset (joista keskusteltiin loppupuolella) vain paransivat sitä edelleen.

Muut alustat

ProxyServer on käynnistämässä päivityksiä vastaavasti iOS- ja Android-laitteille. Toistaiseksi on olemassa vain räätälöity Windows VPN Pro -asiakasohjelma tai käytännön OpenVPN-kokoonpanot. Killswitch, DNS-vuodonsuojakytkin ja mahdollisesti varkainpalvelimet olisivat erinomaisia ​​lisäyksiä tuleviin sovelluksiin, joissa on mobiili käyttö ja on-the-go-WiFi-kytkentä mielessä. Nämä toiminnot ovat kyseisessä asiassa nykyisessä Windows-työasemassa.

Lopulliset ajatukset

ProxyServeristä puuttuu jonkin verran räätälöityjä ohjelmistoja, mutta se, mitä heillä on, toteutetaan hyvin, näennäisesti luokan tapauksessa, jossa on asteittainen, mutta tasainen laatu, pikemminkin kuin nopean, mutta sattumanvaraisen määrän sijaan. Vaikka rekisteröinti- ja kirjauskäytännöt ovat hiukan epämiellyttäviä, kuukauden ilmainen kokeilutarjous, alhainen tilaushinta ja erinomaiset nopeudet saattavat asettaa ProxyServerin sinulle oikean VPN-verkon. Paina heti alla olevaa hyppypainiketta, jotta he pääsevät liikkumaan.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me