ProxySH-arvostelu

ProxySH

 • hinnoittelu

  alkaen $ 3,33
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Pisteet
8,8 10: stä

Yhteenveto

Proxy.sh on pätevä VPN-palvelu, jolla voit käyttää sivustoja useissa maissa. Tai voit valita alennetun version palvelimeen rajoitetusti. Tätä VPN-palvelua ylläpitää voittoa tavoittelematon yritys, joka sijaitsee Seychelleillä. VPN-yrityksen henkilöstö on hajallaan ympäri maailmaa, mikä tarjoaa palveluun osallistumisen ympäri vuorokauden.

Pikatilastot

 • Maat
  57
 • Samanaikaiset yhteydet
  3
 • Toimivalta
  Seychellit
 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  0 Mbps

ominaisuudet

Torrenting
Palvelimia yhteensä 300
Maat 57
Samanaikaiset yhteydet 3
Reitittimen tuki
Reitittimiä tuettu DD-WRT, tomaatti, SH VPN, AsusWRT
Paljaat metalli- tai virtuaalipalvelimet Yhdistelmä

Yhtiön paketin ominaisuudet ovat:

 • Palautukset mahdolliset
 • Kolmen samanaikaisen yhteyden salliminen
 • OpenVPN-, L2TP- ja PPTP-protokollat
 • Muokattu sovellus OpenVPN: lle
 • Ei lokit
 • Anonyymit maksutavat
 • Ei tiedonsiirtorajoituksia
 • P2P sallittu
 • Monikielinen verkkosivusto ja sovellus
 • Toimii Windows-, Mac OS X-, macOS-, iOS-, Android- ja Linux-käyttöjärjestelmissä
 • Voi asentaa reitittimiin ja digisovittimiin
 • Voidaan yhdistää Toriin

Proxy.sh-sivuston käyttöehdot kieltävät erityisesti tekijänoikeuksien alaisen materiaalin lataamisen ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa. Tämä kielto sulkee käytännössä pois mahdollisuuden käyttää VPN: tä henkilöllisyyden suojaamiseksi, kun tiedostoja jaetaan BitTorrent-protokollan kanssa. Tietokanta sisältää kuitenkin artikkeleita, joissa on vinkkejä VPN: n käytöstä uTorrent-, Vuze- ja BitTorrent-ohjelmien kanssa. Sivuston pääsivuilla ei ole nimenomaista lausuntoa, jossa ilmoitetaan, sallitaanko tiedostojen jakaminen.

Solid- ja Pro-pakettien tilaajat pääsevät palvelun koko palvelinverkkoon 57 maassa. Basic-paketti antaa sinulle palvelimia Yhdysvalloissa ja Alankomaissa, ja Basic-paketti tarjoaa palvelimet Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Alankomaissa, Ranskassa ja Saksassa.

Käy Proxy.sh: ssä »

Nopeudet ja suorituskyky

Sivulla VPN Speed ​​Testing Done Right on täydellinen kuvaus uudesta tieteellisestä nopeustestausjärjestelmästämme.

DNS-hakuajat voivat vetää alas verkkosivun latausnopeuksia. Tämä johtuu siitä, että DNS-palvelin on käännettävä jokainen selaimeesi kirjoittamasi verkko-osoite ennen kuin tietokone voi siirtyä hakemaan sivua..

ProxySH-nopeudet

Proxy.sh menestyi tässä erittäin hyvin verrattuna kolmeen alan suurimpaan toimijaan: ExpressVPN, puskuroitu ja IPVanish. Yllä esitetyssä tietojoukossa Proxy.sh kilpailee ExpressVPN: n kanssa nopeimpana, ja se usein voittaa.

Kaavio siitä, kuinka kauan kunkin VPN-palvelun kuluu muodostaa yhteys, osoittaa kuitenkin, että Proxy.sh: lla on ollut joitain ongelmia tässä osastossa.

ProxySH-lähetysnopeudet

Kaaviossa esitetyt viimeisimmät tiedot osoittavat, että yritys on saattanut selvittää yhteydenmuodostusongelmansa, koska tutkimuksen viimeisenä päivänä se tuli vain hieman hitaammin kuin IPVanish ja nopeammin kuin ExpressVPN ja puskuroitu..

Yhdistin Proxy.sh United Kingdom Hubiin. Löysin palvelimen todellisen sijainnin IPLocation.net-sivustolla. Tällä sivustolla on luettelo viiden eri sijaintitietokannan tuloksista. Kaikki nämä raportit sijaitsevat Lontoon palvelimella.

Vuotokokeet

Tietorajoitukset
WebRTC-vuoto havaittu?
Kaistanleveysrajoitukset
IPv4-vuoto havaittu?
ProPrivacy.com SpeedTest (max / sarja) N / A
ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen) N / A

Testisivustot ipleak.net ja doileak.com ilmoittivat yhteyteni havaitsemani IP-osoitteen ja järjestelmän käyttämät DNS-palvelimet. IPLeak näki sijaintini olevan Lontoossa, mutta totesi puhelut 60 DNS-palvelimen osoitteeseen, jotka kaikki olivat Belgiassa. DoILeak sijoitti minut myös Lontooseen, mutta huomautti, että tietokoneeni käyttämät DNS-palvelimet olivat kaikki Alankomaissa. Tämä on yleinen tilanne Belgiassa toimivien IPLeak-raporttien DNS-palvelimien kanssa, kun DoILeak havaitsee DNS-palvelimien Hollannissa. Mikään näistä testeistä ei kuitenkaan ilmoittanut todellista sijaintini, joka oli Dominikaanisessa tasavallassa.

Internet-palveluntarjoajani ei käytä IPv6-osoitteita, joten en pystynyt testaamaan IPv6-vuotoja.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

1 kuukausi

$ 3,33
kuukaudessa

Proxy.sh: n tarjoama pääpaketti antaa sinulle pääsyn verkkoon, jonka nopeus on jopa 1Gbps. Voit myös maksaa kalliimmasta Pro-paketista, jolla on joitain solmuja, joiden nopeus on 50 Gbps. Jos et tarvitse pääsyä kaikkiin Solid-paketin tarjoamiin 57 palvelimen sijaintimaahan, voit hankkia palvelusta halvemman version, joka sisältää vain muutaman sijainnin. Peruspaketti antaa sinulle pääsyn palvelimille Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Alankomaissa, Ranskassa ja Saksassa. Vielä halvempi vaihtoehto on Quick-paketti, jolla on pääsy palvelimiin vain kahdessa maassa - Yhdysvalloissa ja Alankomaissa.

ProxySH-hinnoittelu

Jokaisella paketilla on tietyt tilausajan vaihtoehdot. Pro-paketti voidaan ottaa pois kuukausittain tilaamalla vuosisuunnitelma. Kiinteät ja Perus-paketit antavat sinulle mahdollisuuden liittyä kuukausittain, vuodessa tai joka toinen vuosi. Pikapaketti on saatavana vain 72 tunnin (kolmen päivän) ajan.

Jos otat Solid-paketin, voit maksaa ylimääräistä nopeammista yhteyksistä joillakin reiteillä ja saada myös mahdollisuuden siirtää yhteys kahden palvelimen kautta, tätä kutsutaan "kaksinkertainen hop" - se hämärtää käyttäjän todellista sijaintia entisestään. Nämä vaihtoehdot sisältyvät Pro-pakettiin.

Proxy.sh hyväksyy paljon maksutyyppejä, joista osa antaa sinulle nimettömyyden. Voit myös ostaa "kuponkia" jotka ovat lahjoja, joita voidaan lahjoittaa, vaihtaa tai käyttää. Tokenien tapauksessa et anna henkilökohtaisia ​​tietoja ollenkaan, kun luot VPN-tiliä. Proxy.sh ei säilytä mitään merkkejä ostajista, joten näistä asiakkaista ei ole mitään tiedostoa. Tämä nimettömyys menettää kuitenkin oikeuden asiakastukeen. Tämä VPN hyväksyy paljon erilaisia ​​kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Litecoin, Ether ja Dogecoin.

Yksityisyys ja turvallisuus

Hämmennys (varkain)
Tapa kytkin
WebRTC-vuodonsuojaus
IPv4-vuodonsuojaus
Oman palvelimen / välityspalvelimen DNS Joo

Proxy.sh on tehnyt paljon työtä menettelyjensä mukauttamiseksi yksityisyyden suojaan. Yhtiö kutsui asiantuntemusta Electronic Frontier -säätiöltä ja Harvardin Berkman-keskukselta parantamaan tietosuojakäytäntöään.

Yrityksen tietosuojakäytäntö koskee enemmän verkkosivustojen kävijöistä kerättyjä tietoja kuin käyttäjien yhteyksissä säilytettyjä tietoja. Yhtiö ilmoittaa, että se ripustaa käyttörekisterinsä käyttäjän sähköpostitilin ja maksutyypin muodostamaan tunnisteeseen. Tämä tarkoittaa, että ne, jotka luovat "poltin" webmail-tilejä tai niitä, jotka maksavat rahakkeilla, ei voida jäljittää. Yhtiö ei tallenna lokkejaan viitaten asiakkaan IP-osoitteeseen. Tämä on erittäin hyvä uutinen. Jos pelaat älykkäästi, maksat nimettömällä maksutyypillä ja käyttämällä jäljittämätöntä sähköpostitiliä, et voi teoriassa koskaan jäljittää.

On sääli, että yritys ei salli tiedostojen jakamista. Koska yritys kuitenkin toteaa, ettei se seuraa käyttäjien toimintaa, on vaikea selvittää, miten se tietäisi, kun asiakkaat lataavat tiedostoja BitTorrent-järjestelmällä. Vaikuttaa todennäköiseltä, että he eivät ole ja että määräys on vain olemassa peittämään selkänsä laillisesti.

Tapauskytkin suojaa henkilöllisyyttäsi, koska se estää laitteen Internetin käytön, jos VPN ei toimi. Tämä kuulostaa hankaluudelta, mutta itse asiassa se vaikuttaa Internet-yhteyteen vain muutaman minuutin kerrallaan. Tämä ominaisuus on erityisen välttämätön, jos Internet-yhteytesi putoaa ja palaa sitten takaisin nopeasti. Tämä palvelun katkeaminen voi olla riittävä VPN-yhteyden katkaisemiseen. Kaikki Internetissä kommunikoivat sovellukset kuitenkin jatkavat työtään. Jos VPN: ää ei ole paikallaan, kyseiset lähetykset lähetetään todellisella Internet-osoitteellasi eikä VPN: n sinulle myöntämään väärennettyyn osoitteeseen. Joten tappokytkin pitää kaikki nämä viestit, kunnes ne voidaan lähettää uudelleen perustetusta tunnelista VPN-palvelimelle. Joten vaikka voit leikata Safejumper-sovelluksen ja käyttää OpenVPN-käyttöliittymää, se ei ole hyvä idea tehdä niin.

Salausprotokollat

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP
Muut pöytäkirjat ECC, käärme

Proxy.sh-palvelussa on paljon suojausvaihtoehtoja, mukaan lukien PPTP- ja L2TP VPN-protokollat, jotka voidaan määrittää tietokoneelle tai mobiililaitteelle manuaalisesti. Paras yrityksen tarjoama salausvaihtoehto on OpenVPN. Tämä on markkinoiden paras VPN-salaus ja suositeltu protokollamme ProPrivacy.com -sivustolla.

Proxy.sh: llä on oma sovellus, nimeltään Safejumper. Tämä vaatii kuitenkin vakiona olevan OpenVPN-liittymän asentamisen, jonka tuottaa organisaatio, joka hallinnoi OpenVPN-standardia. Voit käyttää VPN: ää vain tämän käyttöliittymän kautta, etkä häiritse Safejumper-sovellusta. Safejumperin ohittaminen estää kuitenkin pääsyä tärkeään ylimääräiseen tietoturvatoimenpiteeseen, jonka Proxy.sh rakensi heidän mukautettuun sovellukseensa - tappauskytkimen.

Proxy.sh OpenVPN -sovelluksessa käytetty salaus on erittäin vahva. OpenVPN-standardi tarjoaa paljon vaihtoehtoja salaukselle ja Proxy.sh valitsi parhaan. Yhdysvaltain hallitus tilasi AES: n, jonka oli löydettävä menetelmä arkaluontoisen viestinnän suojaamiseksi. Jotkut ihmiset ovat epäilyttäviä AES: n suhteen, koska heidän oletetaan, että salaisen palvelun spookit olisivat tilanneet takaoven sisällyttämään metodologiaan. Jos pidät näitä epäilyksiä, sinun pitäisi käyttää sen sijaan L2TP-palvelua. Tämä VPN-protokolla on saatavana vain manuaalisesti. Toinen Proxy.sh: n tarjoama järjestelmä on PPTP. Tämä on vanha VPN-menetelmä, jota ei enää pidetä turvallisena.

Helppokäyttöisyys

Windows
Mac käyttöjärjestelmä
iOS
Android
Linux

Proxy.sh-verkkosivuston kotisivu on silmiinpistävä, mutta lyhyt. Et saa paljon tietoa tältä sivulta, koska se on palvelun myymälä. Proxy.sh-sivusto ei pidä yhdenmukaista asettelua. Kotisivulla on lyhyt valikko, jota ei ole vahvistettu ikkunassa, joten häviät sen kun vierität sivua alas. Siellä on linkkejä paljon muille sivuille, joihin pääsee napsauttamalla päävalikon Lisää-kohtaa.

Vaikka päävalikko on ehkä hieman liian lyhyt, tämä ylimääräinen valikko on todennäköisesti hieman liian yksityiskohtainen. Kuinka se toimii, Hinnoittelu ja Tietoja meistä -sivut pitävät ylävalikon aina näkyvissä. Näillä sivuilla on myös erittäin suuri alatunniste. Kaikissa alatunnisteissa voit muuttaa sivuston kielen. Kielenmuutos hyödyntää Google-käännöstä - joten se ei todennäköisesti ole hienoa.

Asiakasalue-valikkovaihtoehtoa voivat käyttää vain ne, jotka ovat tilanneet palvelun. Asiakasalueen palveluihin pääsee kuitenkin Lisää-valikossa tai takaosan sivujen alatunnisteessa - kaikki paitsi "Tilini" sivu. Yksi asiakasalueen palveluista, joihin kuka tahansa voi päästä, on yritysblogi. Tämä uutistoiminto päivitetään satunnaisesti selityksillä palvelun katkoksista ja laajennuksista.

Tuki

24 tunnin tuki
Live chat
Rahat takaisin takuu

Yksi asiakasalueen sivuista, joihin kuka tahansa voi päästä alatunnisteen tai Lisää-valikon kautta, on sivuston tietokanta..

Tietopohjaan on integroitu UKK-osio, jossa on lyhyitä vastauksia useisiin yleisiin ongelmiin. On myös pidempiä artikkeleita, joissa on yksityiskohtaiset ohjeet VPN: n asentamisesta ja sovellusten saamiseksi käyttämään sitä oikein.

Yhteydenottolomake on suoraviivainen, ja tämä on ainoa kanava, josta sinun on saatava tukea. Tukipalvelu ei ole kovin nopea vastaamaan ja joudut ehkä jo odottamaan päivän ennen kuin saat vastauksen.

Prosessi

Ilmoittautuminen

Kun olet valmis kirjautumaan palveluun, siirry Hinnoittelu-sivulle ja napsauta "Valitse Pakkaus" -painiketta sinua houkuttelevan suunnitelman alla. Tämä vie sinut kassalle. Kassan ensimmäisessä näytössä sinun on valittava laskutusjakso.

Sinulle näytetään valitsemasi yhteenveto. Jos tilausyhteenveto näyttää hyvältä, paina Checkout-painiketta ostaaksesi paketin. Sinun on ensin luotava tili tai käytettävä nykyistä tiliäsi. Seuraavaksi sinun on valittava maksutyyppi. Kun painat Valmis tilaus -prosessia, sinun on annettava maksutietosi. Vahvistus tilauksestasi saapuu sähköpostitse. Kun tilisi on aktiivinen, voit siirtyä lataussivulle saadaksesi pääsyn sovelluksen asennusohjelmaan.

Proxy.sh Windows VPN -asiakas

Saat vaihtoehtoja ladata OpenVPN-käyttöliittymä tai Proxy.sh-sovellus, jota kutsutaan Safejumperiksi. Valitse Safejumper kuten edellä käsiteltiin. Asennusohjelma luo pikakuvakkeen sovellukselle työpöydällä.

Sinun on kirjauduttava järjestelmään sisään, kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran. VPN: n kirjautumistiedot ovat samat kuin Proxy.sh-verkkosivuston asiakasalueen käyttäjätiedot. Sähköpostiosoitteesi on käyttäjänimesi ja salasana, jonka valitsit tiliäsi luotaessa.

Varmista, että "Muista minut" -valintaruutu on valittu, joten sinun ei tarvitse kirjoittaa näitä tietoja uudelleen. Sovellus on pieni ja siinä on vain muutama tietokenttä. Jotta voit muuttaa arvoa yhdessä näistä kentistä, sinun on napsautettava sitä. Jos napsautat palvelimen sijaintikenttää, sinut siirretään takaikkunaan, jossa suurimpaa osaa pääikkunan asetuksista voidaan säätää. Ainoa pääruudun kenttä, jota ei voida muuttaa täällä, on salausjärjestelmä. Jos napsautat sitä, siirryt Asetukset-näyttöön.

Säätöjen pääruudulla näet maailmankartan, johon on merkitty palvelimen nykyinen sijainti. Tämän näytön ensimmäinen valintalista antaa sinulle mahdollisuuden valita, mihin palvelimen porttiin yhteydet menevät ja mitä siirtoprotokollaa tulisi käyttää - TCP tai UDP.

On parempi valita UDP-portti tälle asetukselle. Toinen ominaisuus, joka sinun on määritettävä tässä näytössä, on palvelimen sijainti. Kun valitset uuden sijainnin palvelinluettelossa, kartan merkki muuttuu osoittamaan, missä päin maailmaa kyseinen paikka on. Palaa sovelluksen päänäyttöön napsauttamalla värillisen ympyrän logoa. Napsauta Asetukset-painiketta nähdäksesi lisää vaihtoehtoja. Tämän näytön vaihtoehdoista kuuluu kill-kytkin, joka estää tietokoneesi sovelluksia muodostamasta internetiä ilman VPN: tä paikallaan. Yksi toinen vaihtoehto tällä näytöllä on kyky valita istunnon salausstandardi.

Kummallista kyllä, et voi valita VPN-yhteyden tietojen salattavan tyyppiä, vain yhteyden ylläpitävälle ohjauskanavalle. Vaikka luettelossa on joitain mielenkiintoisia vaihtoehtoja, kuten Tor, sinun on parempi jättää tämä asetus nimellä "RSA 4096-bittinen."

Napsauta Safejumper-logoa palataksesi päänäyttöön. Sinun täytyy vain painaa Yhdistä-painiketta, jotta VPN aktivoituu. Katso sovelluksen yläosassa olevia tilaviestejä nähdäksesi, milloin VPN on kytketty. Yhdistä-painike korvataan Peruuta-painikkeella, jota sinun täytyy painaa katkaistaksesi VPN-yhteys.

Sovelluksen Jump-painike on Safejumperin ainutlaatuinen apuohjelma ja on sovelluksen allekirjoitusominaisuus. Tämä yhdistää sinut satunnaisesti valittuun palvelimeen. On kuitenkin epätodennäköistä, että koskaan hyötyisit tästä toiminnosta. Useimmat ihmiset tarvitsevat VPN: n näyttääkseen olevan tietyssä paikassa, ja Hyppää-vaihtoehdon avulla menetät hallinnan siihen, mihin VPN muodostaa yhteyden.

Jos napsautat "X" Ohjelma ei sammu sovelluksen oikeassa yläkulmassa. Sen sijaan se siirtyy minimoituun tilaan. Katso järjestelmälokerosta Safejumper-kuvaketta. Saatat joutua napsauttamaan ylöspäin osoittavaa nuolta löytääksesi sen. Jos kaksoisnapsautat kuvaketta, avaa sovellus uudelleen. Jos napsautat vain kuvaketta kerran, saat pienennetyn valikon.

Ensimmäinen näkemäsi valikko antaa pääsyn VPN: ään oletusasetusten kautta. Tästä pääset myös sovelluksen Asetukset-näyttöön. Jos viet hiiri "Yhdistää," saat pitkän luettelon palvelimen sijainneista. Sovellus näyttää kunkin sijainnin vain nimellä "napa." Pienennetyssä tilassa -valikossa voit kuitenkin porata yhden askeleen eteenpäin valitaksesi yksittäisen palvelimen. Napsauttamalla yhtä näistä palvelimista, aloitetaan yhteysprosessi. Tarkistussymboli ilmestyy aktiivisen palvelimen viereen, kun yhteys on muodostettu.

Suoratoistopalvelut

Testasin Proxy.sh-palvelun ominaisuuksia nähdäkseni, johtaisivatko yhdistäminen sen Yhdistyneen kuningaskunnan palvelimeen brittiläisiin videoiden suoratoistopalveluihin. VPN ei päässyt ohitse Netflixin ja BBC: n välityspalvelintunnistusjärjestelmiä. Pystyin kuitenkin katsomaan videoita, jotka toimitettiin Channel 4: n ja ITV: n verkkosivustoilta.

Testasin Proxy.sh-suorituskykyä Yhdysvaltain videoiden suoratoistopalveluilla yhdistämällä Illinois-keskittimeen. Netflix USA havaitsi VPN: n ja samoin ABC: n verkkosivuston, joten en pystynyt katsomaan videoita näiltä kahdelta verkkosivustolta. Minulla on kuitenkin parempi onni NBC: n ja CBS: n verkkosivuilla. Molemmat sivustot ajattelivat olevansa Yhdysvalloissa eivätkä havainneet VPN: ää.

Tutustu alla oleviin oppaisiisi, jotta estävät yllä olevat streaming-palvelut

 • Paras VPN BBC iPlayer 2018: lle
 • VPN, joka toimii Netflixin kanssa
 • Paras VPN VPN: lle

Muut alustat

PPTP- ja L2TP-palvelut voidaan asettaa melkein mihin tahansa käyttöjärjestelmään. PPTP: tä ei kuitenkaan ole saatavana MacOS- tai iOS-versiossa version 10 jälkeen, koska käyttötukea ei ole saatavana näissä järjestelmissä.

--ProxySh-käyttöjärjestelmä--

Safejumper-sovellus on saatavana Windowsille, Mac OS X: lle, macOS: lle, iOS: lle, Androidille ja Linuxille. Yllä oleva kuva osoittaa, että voit käyttää OpenVPN-käyttöliittymää myös Windowsissa ja Linuxissa. Macille on myös sovellus, nimeltään Tunnelblick, joka on yleinen OpenVPN-käyttöliittymä. Yhtiö ei mainitse sitä, mutta voit käyttää OpenVPN: ää myös iOS-laitteissa OpenVPN Connect -nimisen sovelluksen avulla. Android-käyttäjät voivat ladata Arne Schwabe: n OpenVPN for Android -sovelluksen Google Playsta.

OpenVPN, PPTP ja L2TP voidaan myös asentaa vilkkuureitittimiin.

Lopulliset ajatukset

Proxy.sh: lla on erinomaiset tietosuojaominaisuudet ja palvelua ylläpitävä yritys näyttää olevan sitoutuneempi Internetin vapauteen kuin omaan hyötyyn, koska se on voittoa tavoittelematon organisaatio.

Proxy.sh-palvelu on hyvin harkittu. Siinä on kaikki VPN: ltä tarvitsemasi ominaisuudet. Pääpaketin, Solid-suunnitelman, hinta on kohtuullinen hinta, ottaen huomioon palvelun ominaisuudet.

Käy Proxy.sh: ssä »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me