Puskuroitu arvostelu

puskuroitu

 • hinnoittelu

  alkaen $ 9.99
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Linux
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Pisteet
8 10: stä

Yhteenveto

Buffered on vuonna 2013 perustettu VPN-palveluntarjoaja. Sen omistaa NetProtect Encrypt.me. Se on kallis, mutta pluspuolella se on kuitenkin riittävän nopea suoratoistoon ja on yksi harvoista VPN-verkoista, jotka edelleen estävät suoratoistopalvelut ympäri maailmaa. Puskuroitu VPN tarjoaa myös vankan OpenVPN-salauksen - mikä tekee siitä ihanteellisen useimpien ihmisten tietosuojavaatimuksiin. Tässä puskuroidussa VPN-katsauksessa tarkastelemme palvelua perusteellisesti ja kysymme, onko se vastinetta rahalle?

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Yhdysvallat
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Maat
  37
 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  22.66 Mbps

Hinta

Puskuroitua voi ostaa kolmessa eri paketissa - kuukausittaisen, vuosittaisen tai kahden vuoden tilauksen. Kaikki nämä suunnitelmat tarjoavat samalla palvelutasolla, samoilla ominaisuuksilla. Ainoa ero syntyy alennuksen muodossa tilaajille, jotka sitoutuvat pidemmäksi ajaksi.

6 kuukautta

$ 9.99
kuukaudessa

12 kuukautta

$ 12.99
kuukaudessa

1 kuukausi

$ 12.99
kuukaudessa

Puskuroitu hinta on 12,99 dollaria kuukaudessa, on erittäin kallis vaihtoehto. Siellä on paljon halpoja VPN-palveluita, jotka tarjoavat samanlaisen palvelun (ja jotkut, jotka ovat myös parempia) vain murto-osaan tästä hinnasta.

On totta, että VPN tulee halvemmaksi, jos sitoudut vuodeksi tai kahdeksi. Kuitenkin 6,59 dollaria kuukaudessa vastaava vuotuinen suunnitelma on edelleen melko kallis. Kaiken kaikkiaan suosittelemme ottamaan VPN: n huomioon sen 2-vuoden suunnitelmassa - koska 4,12 dollaria kuukaudessa on paljon kilpailukykyisempi.

Markkinoilla on parempia vaihtoehtoja, joten kannattaa tehdä ostoksia ja verrata tätä VPN: ää muihin palveluihin hyödyntämällä rahojen palautustakuuta.

Puskuroidut VPN-asiakkaat voivat halutessaan maksaa Paypalilla, luotto- tai pankkikorteilla tai Bitcoineilla (lisätty nimettömyys). Kaikki tilaajat saavat 30 päivän rahat takaisin -takuun testataksesi fantastisen palvelun. Rahat takaisin -takuut ja VPN-maksuttomat kokeiluversiot ovat täydellisiä VPN: n kokeiluun!

Tuetut maksujärjestelmät


Visa / MasterCard


Amex


kryptovaluutta

Poista Netflix-esto?

Suoratoistoon puskuroitu VPN on loistava vaihtoehto useimmille ihmisille. Sen lisäksi, että se tarjoaa yksityisyyttä, jotta pääset käyttämään sivustoja, kuten Putlockers tai 123Movies -, se myös avaa monia suosittuja suoratoistopalveluita..

Puskuroidun avulla voit myös estää Netflix USA: n eston ja katsella BBC iPlayeria ulkomailla helposti. Tämä VPN tarjoaa erittäin nopeita palvelimia, jotta voit suoratoistaa teräväpiirtona, ja sinun ei tarvitse huolehtia puskuroinnista.

ominaisuudet

Puskuroidun VPN: n suosikkiominaisuudet ovat seuraavat:

 1. Palvelimet 37 maassa
 2. Sovellukset kaikille alustoille
 3. OpenVPN-salaus
 4. TCP portin 443 yli

puskuroitu
NordVPN
ExpressVPN

Android
iOS
Windows
Mac käyttöjärjestelmä
Linux
Windows Puhelin

Nopeus ja suorituskyky

Markkinoiden nopeimmat VPN: t (reaaliaikaiset nopeustestit)

Testaamme puskuroitua VPN: ää kolme kertaa päivässä tieteellisellä palvelinpohjaisella nopeustestausjärjestelmällämme. Keskimääräisen ja suurimman (purskeen) nopeuden löytämiseksi testaamme Hongkongin, Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja Australian palvelimia. Testaamme VPN: itä aina OpenVPN-protokollaa käyttäen, jotta testit olisivat oikeudenmukaisia ​​palveluntarjoajien välillä. Alla näet kuinka puskuroitua verrataan useisiin markkinoiden johtaviin VPN-verkkoihin.

Kuten huomaat, puskuroitu kuuluu tiiviisti maailman parhaimpien VPN-verkkojen joukkoon. Tämä on erinomaista ja tarkoittaa, että Buffered on ehdottomasti nopea palvelu, joka sopii ihmisille, jotka haluavat tehdä paljon suoratoistoa.

Markkinoilla on nopeampia palveluja, jotka maksavat vähemmän. Ja esimerkiksi NordVPN, joka toimii melkein identtisesti nopeuden suhteen - on sekä yksityisyyttä parempaa että halvempaa.

IP- ja DNS-vuodot

Testasimme puskuroituja asiakkaita nähdäksemmeko he IP-vuotoja sekä IPv4: ssä että IPv6: ssa. Nämä testit suoritettiin yksityisessä selausikkunassa Firefoxilla ipleak.net-sovelluksen avulla. Testimme eivät paljastaneet mitään IPv4-vuotoja (ei DNS-, WebRTC- tai IP-vuotoja).

IPv6: lla kuitenkin löysimme WebRTC-vuotoja sekä Macilla että Windowsilla. Tämä tarkoittaa, että joudut kytkemään vuodon manuaalisesti poistamalla koneesi IPv6: n käytöstä (tai käyttämällä WebRTC-lohkon laajennusta selaimessa) voidaksesi käyttää tätä VPN: ää IPv6-yhteyden kanssa.

IPv6 WebRTC -vuodot ovat hieman pettymys. Ne ovat kuitenkin melko yleisiä, ja koska ne voidaan korjata manuaalisesti, nopeasti ja helposti, emme ole epätoivoisesti huolissamme.

Toivomme kuitenkin, että VPN-palveluntarjoaja ilmoittaa entistä enemmän siitä, että WebRTC-vuotojen välttämistä IPv6-yhteyksissä on tarpeen mainostaa verkkosivustollaan - koska tämä auttaisi varmistamaan, että käyttäjät tekevät niin.

yksityisyys

puskuroitu
NordVPN
ExpressVPN

Oman palvelimen / välityspalvelimen DNS Joo Joo Joo
Tapa kytkin
Hämmennys (varkain)
IPv4-vuodonsuojaus
IPv6-vuodonsuojaus
WebRTC-vuodonsuojaus

Bufferedin pääpalvelimet sijaitsevat Alankomaissa, ja tietosuojapalvelut, kuten StartPage, ovat valinneet paikan (yksityinen hakukone, jonka on vahvistanut Ed Snowden).

VPN ei pidä käyttölokeja, mikä on hyvä tapa kirjauskäytäntöjen kannalta. Tietosuojakäytäntö kuitenkin paljastaa, että VPN pitää useita yhteyslokeja - mikä saattaa poistaa jotkut ihmiset käytöstä. Kaikkein huolestuttavinta näistä lokista on käyttäjän IP-osoite, yhteyden aika ja yhteyden kesto. Suosittelemme aina, että valitset palvelun, joka pitää nolla-lokit tai ainakin ei mitään lokit, joita voidaan käyttää sinun tunnistamiseen yksityisyyden suojaamiseksi. Tietoja tästä ja luettelon viidestä palvelusta, jotka eivät pidä lokia, katso paras kaikista lokien VPN-oppaista.

Näitä tietoja voidaan käyttää palvelun aikakorrelaatiohyökkäyksen asentamiseen, mikä tarkoittaa, että tämä VPN ei pysty tarjoamaan ehdottomasti vesitiiviää yksityisyyttä. Aikakorrelaatiohyökkäys on melko harvinainen, ja viranomaiset yleensä harjoittavat sitä vain tutkiessaan erityisen suurta rikosta. Siksi on rehellistä sanoa, että useimmille ihmisille Buffered tarjoaa digitaalisen yksityisyyden ilman liikaa huolta.

Satunnainen vilkaisu tietosuojakäytäntöön osoittaa kuitenkin, että VPN kerää myös melko paljon ihmisten laite- ja verkkotietoja, mikä on kaukana ihanteellisesta. Tietosuojakäytännöstä:

"Tarjoamamme ohjelmiston ja asetustiedostojen avulla voimme kerätä sinulta tietoja, jotka voivat sisältää, mutta ei rajoittuen, laitteiden tunnisteita, mukaan lukien yksilölliset tunnisteet, käyttöjärjestelmän versio, kieli, verkkolaitetunnistimet (MAC-osoitteet), IP-osoitteet, verkkotiedot, käyttäjän tiedot käyttöjärjestelmästä, reititystaulut, DNS-palvelimen osoitteet, muut tiedostojärjestelmätiedot, laitteistoa koskevat tiedot. Voit luopua tästä kokoelmasta työpöytäohjelmassa asetusten alla."

Se on valtava määrä tietoa, mikä taas on hieman pettymys. On totta, että puskuroitu antaa kuluttajille mahdollisuuden poistua tiedonkeruusta sovellusten sisällä tai sähköpostitse. Kaiken kaikkiaan me mieluummin, että puskuroitu lopettaa näiden tietojen keräämisen kokonaan - mutta ainakin on mahdollisuus kieltäytyä siitä.

Tietosuojakäytäntö paljastaa myös, että aggregoidut tiedot jaetaan liikekumppaneiden ja mainostajien kanssa. Tämä on jälleen kaukana ihanteellisesta, mutta ainakaan kootut tiedot eivät paljasta henkilökohtaisia ​​tietoja kenellekään käyttäjille näille yrityksille.

Lopuksi puskuroidun luoton yhteydessä yhteyslokeja säilytetään vain 30 päivää. Siten aikakorrelaatiohyökkäys pystyisi kohdistamaan käyttäjän IP-osoitteeseen vain viimeisen 30 päivän ajalta.

Kaiken kaikkiaan ottaen huomioon tämän VPN: n kustannukset, olisi hienoa, jos kirjauskäytäntö ei koskaan tallenna käyttäjien IP-osoitteita aikaleimojen viereen.

salaus

puskuroitu
NordVPN
ExpressVPN

PPTP
L2TP / IPSec
SSTP
IKEv2
OpenVPN

Puskuroitu tarjoaa OpenVPN: n, joka on suositeltu protokollimme, sekä Macilla että Windowsilla. Lisäksi puskuroitu toteuttaa OpenVPN: n standardeihin, jotka soveltuvat digitaaliseen tietosuojaan. Avoin VPN-toteutus on seuraava:

AES-256-salaus, SHA1 HMAC-todennukseen ja vahva RSA 2048 kädenpuristukseen.

Vaikka SHA1-todennusmenetelmä on protokollan heikoin osa, sitä pidetään silti turvallisena tällä hetkellä. Tämä tarkoittaa, että puskuroitu suojaa tietotunnelin sisältöä tunkeutumiselta. Lisätietoja salauksesta on luettavissa täydellisessä salausoppaassa.

Asiakaspalvelu

puskuroitu
NordVPN
ExpressVPN

Ilmainen kokeilu Ei Kyllä - 3 päivää Ei
Rahat takaisin takuu
24 tunnin tuki
Live chat
Rahat takaisin -takuun pituus 30 30 30

Puskuroitu VPN on palvelu, joka on aina vaikuttanut meihin asiakastuesta. VPN pyrkii kouluttamaan asiakastukiasiamiehiään, ja heillä näyttää aina olevan kohtuullinen tuntemus VPN: stä. Teknisempien yksityiskohtien selvittämiseksi (esimerkiksi kuinka OpenVPN toteutetaan - joudut odottamaan, että he viittaavat tekniseen tukitiimiinsä).

Valitettavasti sen jälkeen kun olemme viimeksi tarkistaneet tämän VPN: n, palvelu on poistanut 24/7 live chat -tuen verkkosivustolta. Tämä on todella pettymys, varsinkin kun otetaan huomioon VPN-tilauksen kustannukset. Tosiasia on kuitenkin, että lippujärjestelmä toimii hyvin - ja Buffered vastaa nopeasti pyyntöihin.

Käyttäjäkokemus

Buffered tekee verkkosivustosta ja liittymisestä kirjautumisen kokemuksen erittäin helpoksi. Sivusto on hyvin suunniteltu, ja siellä on paljon hienoja resursseja, kuten tietokanta, jossa on asennusohjeet ja usein kysytyt kysymykset. Yhteysalue antaa sekä tilaajille että muille tilaajille mahdollisuuden esittää kysymyksiä, ja kirjautuessaan sisään jäsenalueeseen käyttäjät saavat suuren joukon lisävaihtoehtoja - kuten mahdollisuuden “ladata tietoni”. Tämä on helppo ja nopea tapa tarkista, mitä tietoja VPN pitää tiedostossasi.

Windows-sovellus

Puskuroidun Windows VPN -sovellus on helppokäyttöinen VPN-käyttöliittymä, jonka mukana tulee oletuksena OpenVPN-salaus. Tilaajat voivat valita valita turvallisuuden kannalta paremman OpenVPN TCP: n ja suoratoistoa nopeamman ja paremman UDP: n. Käyttäjät voivat myös valita OpenVPN TCP: n käytön portin 443 yli, mikä antaa käyttäjän piilottaa VPN: n käyttö HTTPS-liikenteenä.

Sovellus on hieno näköinen ja helppokäyttöinen. Ilmoitamme mielellämme, että se sisältää myös killswitchin. Tämä tarkoittaa, että se tarjoaa yksityisyyttä Internet-palveluntarjoajaltasi, vaikka VPN-yhteys epäonnistuisi jostain syystä; Tämä on erinomaista ja tarkoittaa, että VPN soveltuu Torrenting-ohjelmaan P2P: n kautta.

Kaiken kaikkiaan tästä VPN: stä ei ollut mitään turhauttavaa minua, lukuun ottamatta sitä, että siinä oli IPv6 WebRTC -vuotoja. Tämä on kuitenkin helppo kytkeä muutamassa minuutissa joko poistamalla WebRTC kokonaan käytöstä selaimessa, lataamalla kätevät Easy WebRTC Block -laajennukset Firefoxille tai Chromelle tai poistamalla IPv6-yhteyden kokonaan verkko- ja jakamiskeskuksesta..

Kaiken kaikkiaan havaitsimme VPN: n nautittavan käytöstä, koska nopeudet olivat halkeamia ja pystyimme virtaamaan useilla alustoilla ilman ongelmia.

Android-sovellus

Sen jälkeen kun viimeksi arvioimme Puskuroitua, se on julkaissut mukautetun Android VPN -sovelluksen (tilaajien oli ennen käytettävä virallista kolmannen osapuolen OpenVPN-asiakasohjelmaa). Omistettujen mobiilisovellusten lisääminen on hienoa, ja olimme erittäin kiinnostuneita tarjoamaan sille koeajo!

OpenVPN on oletuksena saatavana asiakkaassa, mikä on mukavaa nähdä. Lisäksi käyttäjät voivat valita UDP: n tai TCP: n portin 443 yli (joka naamioi OpenVPN: n HTTPS: ksi). Automaattisen yhteysominaisuuden avulla voit muodostaa yhteyden viimeksi käytettyyn palvelimeen automaattisesti.

Valitettavasti Android-asiakasohjelmassa ei tällä hetkellä ole saatavilla killswitch-kytkintä. Tämä ei kuitenkaan ole liikaa katastrofista, koska useimmat ihmiset eivät yleensä halua ladata BitTorrent-sovellusta matkapuhelimella. Toisaalta, huomasimme Google PlayStore -palvelussa melko vähän valittajia tilaajilta, joiden mukaan Android-sovellus on epävakaa ja kaatuu paljon. Tämä tarkoittaa, että voit vuotaa tietoja Internet-palveluntarjoajallesi, mikä ei ole loistavaa yksityisyydelle.

Annoimme Android-asiakkaalle perusteellisen testauksen pari tuntia. Löysimme VPN: n hiukan hitaasti yhteyden muodostamisessa. Meidän piti odottaa minuutti, mikä ei ole kaukana täydellisyydestä. Tietyillä palvelimilla (esimerkiksi Bulgaria) VPN ei onnistunut muodostamaan yhteyttä. Muiden se liitettiin vain 5 sekunnissa. Tämä on melko ärsyttävää.

Tarkistimme nopeasti IPv4-yhteytemme DNS-vuodot ja havaitsimme, ettei niitä ole. Olimme myös iloisia siitä, että DNS-pyynnöt hoidettiin Bufferedin omalla palvelimella. Kun yhteys on muodostettu, löysimme puskuroidun toimivan ilman ongelmia ja löysimme sen todella nopeana suoratoistoa varten.

iOS-sovellus

Puskuroidussa VPN: ssä on nyt myös iOS VPN -sovellus. Löysimme tämän sovelluksen toimivan paljon paremmin kuin sen Android-versio. Yhteydet muodostettiin melkein heti, mikä on hienoa. Emme kuitenkaan pystyneet muodostamaan yhteyttä Bulgarian palvelimeen (kuten Androidilla). Hyvä uutinen on, että kaikki muut palvelimet näyttivät toimivan hyvin, joten palveluntarjoajalla saattaa olla vain ongelmia kyseisen palvelimen kanssa.

Salaus iOS-sovelluksessa tarjotaan OpenVPN: n kautta, mikä on itse asiassa melko harvinaista. Lisäksi käyttäjät voivat valita OpenVPN UDP: n tai TCP: n porttien 53, 443, 993 tai 1194 yli. Mahdollisuus valita portti 443 (tukkeutuneelle yhteydelle) on erinomainen lisäys.

Kaiken kaikkiaan olemme vaikuttuneita tämän iOS-asiakkaan helppokäyttöisyydestä ja toiminnallisuudesta. Nopeudet olivat suuret ja havaitsimme VPN: n olevan vakaa.

Mac-käyttöjärjestelmän kymmenes versio

Mac VPN -työpöytäohjelma on melkein identtinen Windows-vastaavan kanssa. OpenVPN on saatavana oletuksena ja Killswitch sisältyy asiakkaaseen. Automaattisen yhteysominaisuuden avulla Mac-käyttäjät voivat muodostaa yhteyden VPN: ään automaattisesti heti, kun se käynnistetään. Käyttäjät voivat myös valita yhteyden OpenVPN: ään TCP: n tai UDP: n avulla eri porttien kautta (53, 443, 993 tai 1194)..

IPv6 WebRTC -vuodot havaittiin, mikä tarkoittaa, että sinun on poistettava IPv6 (tai poistettava WebRTC käytöstä selaimessa), jotta tämä VPN olisi suojattu. Kaiken kaikkiaan tämä on kuitenkin loistava asiakas, joka toimii ilman ongelmia.

Lopulliset ajatukset

Puskuroitu VPN on palvelu, josta on paljon hyötyä. Asiakkaiden lisääminen kaikille alustoille on tervetullut yllätys, ja huolimatta joistakin Play Kaupan valituksista, löysimme mobiiliasiakkaiden toimivan hyvin. Toisaalta suosittelemme, että otat nämä valitukset vakavasti - koska on selvää, että jotkut ihmiset kokevat törmäyksiä, jotka eivät vaikuttaneet meihin testien aikana.

Desktop-asiakasohjelmissa on killswitch, mikä tarkoittaa, että tämä VPN soveltuu Torrenting-ohjelmaan turvallisesti. Lisäksi tämä VPN tarjoaa nopeita nopeuksia suoratoistoa varten - ja mahdollisuuden poistaa esto suosituille palveluille, kuten Netflix ja BBC iPlayer.

37 maan palvelimet antavat tilaajille mahdollisuuden estää paljon sisältöä. Tämän VPN: n hinnan huomioon ottaminen on kuitenkin suhteellisen pieni luettelo sijainneista. Lisäksi tietosuojakäytännössä jätetään paljon toivomisen varaa.

Olimme myös hieman pettyneitä siihen, että Bufferedillä ei ole 24/7 live chat-tukea, mikä on jälleen erittäin tervetullutta ottaen huomioon VPN: n kustannukset. Toisaalta löysimme lippujärjestelmän toimivan hyvin, ja tietokanta on kunnollinen.

Puskuroitu ei ole kauhea VPN millään mielikuvituksen osalla. Se tekee työnsä hyvin ja tarjoaa nopeita nopeuksia. Totta puhuen on kuitenkin parempia tapoja käyttää rahaa vuonna 2020.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me