Rajoittamaton VPN-arvostelu

VPN Rajoittamaton

 • hinnoittelu

  alkaen $ 2.78 Hyödyllinen hinta
  / kuukausi

 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Hulu

VPN Unlimited on yhdysvaltalainen palvelu, jota pidetään yleensä hyvänä moniarvoisena. Yhdysvalloissa asuminen ei ole ihanteellinen tietosuojapalveluun. VPN ei kuitenkaan pidä tunkeutuvia lokkeja - ja toteuttaa OpenVPN-salauksen - jonka pitäisi tehdä VPN: stä riittävän turvallinen useimmille ihmisille.

VPN: llä on laaja valikoima palvelimia 70 maassa, mikä tekee siitä hyödyllisen vapauttaaksesi runsaasti sisältöä maailmanlaajuisesti. Haittapuolina WebRTC-vuodot MacOSissa ja Windows on kytkettävä manuaalisesti, jotta tämä VPN olisi suojattu IPv6: lla. Nopeuksien suhteen tämä VPN suorittaa Okei - tarjoamalla riittävät yhteydenopeudet HD-suoratoistolle.

ProPrivacy.com Pisteet
7,4 10: stä

Yhteenveto

Kuten muissakin VPN-palveluntarjoajissa, VPN Unlimitedillä on useita tilaustasoja, ja etuja ja alennuksia myönnetään asiakkaille, jotka sitoutuvat pidemmäksi ajaksi. Hieno asia VPN Unlimited -sovelluksessa on, että se vapauttaa suositut suoratoistopalvelut, kuten Netflix USA ja BBC iPlayer. Mahdolliset tilaajat voivat myös testata VPN: n 7 päivän rahat takaisin -takuulla.

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Yhdysvallat
 • Maat
  70
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  56.64 Mbps

Hinta

3 vuotta

$ 2.78 Hyödyllinen hinta
kuukaudessa

1 vuosi

$ 5.00
kuukaudessa

1 kuukausi

$ 9.99
kuukaudessa

VPN Unlimited on muuttanut hinnoittelujärjestelmäänsä huomattavasti palvelun viimeisen tarkastelun jälkeen. Alun perin Keepsolid VPN Unlimited oli halpa VPN, jonka budjetti oli yhden kuukauden suunnitelma. Nykyään se on palvelu, joka noudattaa normaalia VPN-hinnoittelujärjestelmää.

Ollakseen oikeudenmukainen VPN Rajoittamaton on edelleen erinomainen arvo, jos sitoudut kolmeksi vuodeksi - vain 2,78 dollaria kuukaudessa, sitä voidaan pitää kaupana. Kuitenkin, joka vastaa 5 dollaria kuukaudessa vuosittaiselta tariffilta (maksetaan yhdellä erällä 59,99 dollaria) ja 9,99 dollaria yhdellä kuukaudella, on kohtuullista sanoa, että VPN Unlimited on keskimääräisesti hinnoitellut VPN: t sen kiinnikkeestä.

Uutta palvelun viimeisen tarkastelun jälkeen VPN Unlimited sallii nyt käyttäjien ostaa tilauksen joko viidelle tai kymmenelle simulaattiselle laitteelle. Käyttäjät, jotka haluavat kytkeä jopa 10 laitetta (esimerkiksi perheet), voivat maksaa 14,99 yhdellä kuukaudella, 89,99 dollaria vuodessa tai 149,99 dollaria kolmen vuoden sopimuksella.

Käyttäjät voivat myös valita elinikäisen tilauksen hintaan 199 dollaria 5 laitteelta tai 299 dollaria 10 laitteelta. Kuten aina, yleensä suositamme kuitenkin elinikäisiä suunnitelmia, koska on mahdotonta taata, että palvelu on aina saatavissa (tai että se tarjoaa jatkossakin luotettavaa ja luotettavaa palvelua tulevaisuudessa).

Tuetut maksujärjestelmät


Visa / MasterCard

VPN Unlimited käyttää Paypal- ja luottokorttimaksuja sekä Bitcoineja jokaiselle, joka maksaa mieluummin yksityisyydellä. VPN tarjoaa myös 7 päivän rahat takaisin -takuun, joka, vaikka ei kaikkein yleisin takuu, jonka olemme havainneet, riittää ehdottomasti palvelutoimintojen testaamiseen..

Estääkö VPN Unlimited Netflixin eston?

VPN Rajoittamaton
NordVPN
ExpressVPN

Netflix
iPlayer
Hulu

Hyvä uutinen on, että VPN Unlimited on suoraviivaista paremmin. Jos etsit VPN: tä, joka toimii Netflixin kanssa, tätä palvelua kannattaa harkita. VPN Unlimited voi myös estää BBC iPlayerin käytön Ison-Britannian ulkopuolella, samoin kuin monen muun palvelun. Pääsy Huluun on myös saatavana, mikä on hienoa. Tämän VPN: n avulla voit myös estää Youtube-videot, jotka ovat rajoitettuja alueellasi.

Heidän tukiasiamiehensä kertoi meille, että VPN Unlimited -käyttäjät eivät voi käyttää Netflix UK: ta. Tämä ei kuitenkaan ole oikeastaan ​​ongelma, koska on paljon parempi käyttää Yhdysvaltojen luetteloa joka tapauksessa.

Kun kyse on suoratoistosivustoihin, kuten Putlockers, 123 Movies, jne., Tämä VPN toimii täydellisesti ja antaa sinun poistaa lukituksen yksityisesti. Ja koska se tarjoaa riittävän nopeuden suoratoistoon - sinun pitäisi voida katsella sisältöä ilman, että kannattaa puskuroida ongelmia.

ominaisuudet

VPN Unlimited tarjoaa ominaisuuksien suhteen monipuolisen palvelun. Tilaajat saavat tämän:

 • 400+ palvelinta 70 maassa

 • Killswitch (Android, iOS, Windows ja Mac)

 • 5 tai 10 samanaikaista yhteyttä (riippuen siitä mitä maksat)

 • Ei käyttölokeja koskevaa käytäntöä (ja vain erittäin pienet ja tunkeutumattomat yhteyslokit)

 • Vahva OpenVPN-, L2TP / IPSec- ja IKEv2-salaus

 • KeepSolid Wise (hämärtäminen VPN: n käytön salaamiseksi ja palomuurien ohittamiseksi)

 • Poista Netflix, Hulu ja iPlayer esto

 • P2P-torrentin käyttö sallittu valituilla palvelimilla

 • Erinomainen iOS-sovellus (OpenVPN ja killswitch)

 • Dedikoidut IP-osoitteet (lisää ominaisuus lisäkustannuksilla)

 • Live chat-tuki

 • 7 päivän rahat takaisin -takuu

Nopeus ja suorituskyky

Testaamme VPN-nopeuksia kolme kertaa päivässä käyttämällä tieteellistä palvelinpohjaista nopeustestausjärjestelmäämme. Omistetut VPN-testauspalvelimemme tarkistavat Ison-Britannian, Yhdysvaltojen, Hongkongin ja Australian palvelimien keskimääräiset latausnopeudet ja purskeen (huippunopeudet). Alla näet VPN Unlimited -latausnopeudet viimeisen kuuden kuukauden aikana.

Rajoittamaton nopeuden VPN-testi

Viimeisen kuuden kuukauden aikana VPN Unlimited on kärsinyt joistakin ongelmista. Vaikka markkinoilla on nopeampia VPN-verkkoja (ja joitakin, jotka ovat myös hieman halvempia), tämä ei ole huonosti toimiva VPN. Keskimääräinen latausnopeus 22,5 Mbit / s tarkoittaa, että sen pitäisi olla tarpeeksi hyvä HD-streamig-muodossa. Toisaalta VPN näyttää olevan keskimäärin lähempänä 15 Mbit / s huhtikuusta lähtien.

Oikeudenmukaisuuden vuoksi emme saa paljon valituksia tästä VPN: stä, jolla on nopeusongelmia, mikä tarkoittaa, että VPN: n tulisi toimia hyvin useimpien ihmisten tarpeiden mukaan. Jos sinulla on kuitenkin erityisen tietovaltaisia ​​vaatimuksia, kannattaa ehkä testata se käyttämällä 7 päivän rahat takaisin -takuuta (varmistaaksesi, että sinulla ei ole ongelmia).

Kun otetaan huomioon tämän VPN-palvelun hinta, meillä on taipumus ilmoittaa, että markkinoilla on nopeampia vaihtoehtoja, jotka toimivat melkein varmasti paremmin HD-sisällön virtauttamisessa.

IP-, DNS- ja WebRTC-vuodot

Testasimme tämän VPN: n työaseman asiakasohjelmia IP-vuotojen varalta testaussivustolla ipleak.net. IPv4-vuotoja, IPv4 DNS -vuotoja tai IPv4 WebRTC-vuotoja ei havaittu.

Kun kuitenkin testimme IPv6-yhteyttä, havaitsimme WebRTC-vuotoja Windowsissa ja Macissa. Siksi, jotta tämä VPN olisi suojattu IPV6-yhteyksissä, joudut joko poistamaan IPv6 kokonaan tai poistamaan WebRTC käytöstä (joko itse selaimessa tai käyttämällä Chromen tai Firefoxin Easy WebRTC Block -laajennusta)..

Vieläkin huolestuttavampaa, kun testaamme Mac-asiakasohjelmaa IPv6-yhteydellä, meillä oli suora IPv6 IP-vuoto WebRTC-vuotojen lisäksi. Tämä on erittäin ongelmallista vuotoa, ja siitä johtuen joudut poistamaan IPV6: n ehdottomasti Macista käyttääksesi tätä VPN: ää turvallisesti. Jos et tee niin, vuotat IP-osoitteesi käyttämiisi verkkosivustoihin ja palveluihin. Tämän seurauksena on paljon vaikeampaa suositella tätä VPN: ää Mac-käyttäjille.

yksityisyys

VPN Unlimited sijaitsee New Yorkissa, mikä saattaa erottaa jotkut ihmiset VPN-palveluntarjoajasta. Yhdysvaltojen uskotaan yleensä olevan yksityisyyttä vahingoittava sijainti, koska se on NSA: n ja CIA: n koti. Lisäksi Yhdysvallat on paikka, jossa viranomaiset voivat palvella teknisiä yrityksiä (mukaan lukien VPN: t) optio- ja gag-määräyksellä.

Tämä tarkoittaa, että VPN Unlimited voitaisiin teoreettisesti pakottaa kirjautumaan salaa (ja jopa kirjautumaan kansainvälisille palvelimilleen ja lähettämään tiedot takaisin Yhdysvaltoihin). Vaikka tämä on todellinen huolenaihe, joka saattaa viedä jotkut ihmiset pois palvelusta, meillä ei ole syytä uskoa, että VPN Unlimited on todella pakko tehdä tämä. Joten useimmille ihmisille palvelu tarjoaa todennäköisesti enemmän kuin riittävästi yksityisyyttä. Se todella riippuu henkilökohtaisesta uhkamallisi.

Vaikka VPN Unlimited väittää, että sen verkkosivustolla on nollapolkikäytäntö, todellisuus on, että näyttää siltä, ​​että se pitää joitain rajoitettuja yhteyslokeja (käytetty kaistanleveys). Se väittää kuitenkin, ettei koskaan tallenna aikaleimoja IP-osoitteilla, mikä tarkoittaa, että tätä VPN: ää voidaan pitää erittäin lähellä ei-lokia ja mikä tärkeintä, täysin suojattu.

”Emme pidä asiakkaidemme käymien verkkosivustojen lokia, tallennamme vain käyttäjän lataaman liikenteen määrään liittyviä tietoja. Nämä tiedot ovat saatavilla vain hänen tililleen. Lisäksi on tärkeätä huomauttaa, että joka kerta kun asiakas kirjautuu sisään VPN Unlimitediin, järjestelmä määrittää dynaamiset IP-osoitteet. Ne eivät ole staattisia, eikä ole mitään tapaa, että voimme kirjata VPN Unlimited -asiakkaiden tarkat IP-osoitteet tai tietyt aikaleimat. "

salaus

VPN Unlimited on yksi harvoista VPN-verkoista, joka tarjoaa OpenVPN: n kaikilla neljällä suositulla alustalla. OpenVPN on saatavana alkuperäisissä iOS-, Android-, Windows- ja Mac OS X -käyttöjärjestelmissä. Tämä on hienoa ja tarkoittaa, että voit käyttää VPN: ää turvallisesti missä tahansa laitteessa (niin kauan kuin liität mainitut vuodot).

Pidämme myös siitä, että VPN Unlimited ei tarjoa PPTP-salausta missään sen alustassa. Ja sekä L2TP / IPSec että IKEv2 (muut sen tarjoamat protokollat) tiedetään olevan turvallisia, mikä on hyvä uutinen. OpenVPN-salaus toteutetaan seuraavasti:

 • AES-256-CBC / GCM, SHA1 HMAC-todennukseen ja RSA-2048-kättely.

 • Täydellinen eteenpäin suuntautuva salaisuus saadaan Diffie-Hellmanilla (DH) 4096-bittisellä avaimella.

SHA1-todennus on tämän protokollan heikoin osa, mutta sitä pidetään silti riittävän turvallisena tarjota digitaalinen yksityisyys lähitulevaisuudessa. Yhteenvetona voidaan todeta, että VPN Unlimitedin OpenVPN-protokollan toteutusta pidetään turvallisena.

Asiakaspalvelu

VPN Rajoittamaton
NordVPN
ExpressVPN

24 tunnin tuki
Live chat
Rahat takaisin takuu
Rahat takaisin -takuun pituus 7 30 30

VPN Unlimited voi valita joko 24/7 live chat -tuen tai lippujärjestelmän kysymyksen esittämiseen sähköpostitse. Löysimme VPN Unlimited -henkilöstön olevan erittäin asiantuntevaa. Lisäksi joukkue pystyi ottamaan nopeasti (ja keskustelun aikana) yhteyden toissijaisiin teknisen tuen edustajiin saadaksemme meille yksityiskohtaisempia tietoja.

VPN Unlimited -sivustolla on myös tietosivu verkkosivustollaan, johon sisältyy blogi, UKK-osio ja asennusoppaat VPN: n käyttöönottamiseksi eri alustoilla. Nämä resurssit ovat hieno lisä palveluun, joka saa meiltä ehdottomasti 5/5 asiakastukea.

Käyttäjäkokemus

VPN Unlimited -sivustolla on helppo navigoida verkkosivusto, joka tarjoaa paljon hyödyllistä tietoa. Tietoja salauksen toteuttamisesta löytyy verkkosivustolta (tosin se tekee nämä yksityiskohdat hieman hämmentäviksi vahingossa). VPN-tilaaminen on myös helppoa, ja ohjelmisto on helppo käyttää ja asentaa ilman ongelmia.

Yksi asia, jonka huomasimme, on se, että VPN Unlimitedillä on viisi jäljittäjää verkkosivustollaan, mukaan lukien facebook.net, yandex.ru ja google-analytics. Ei ihanteellinen, mutta melko normaali nykyään.

Windows-sovellus

Windows VPN -asiakas on erinomainen sovellus, joka on varustettuna täysin katkaisimella ja OpenVPN-salauksella. Lisäksi käyttäjät voivat muodostaa yhteyden VPN: n patentoidulla häiriöprotokollalla KeepSolid Wise (TCP tai UDP). Tämän protokollan sanotaan olevan erittäin turvallinen, mutta vain ”kohtuullinen” suorituskyvyn suhteen.

Se, että KeepSolid Wise toimitetaan UDP: n tai TCP: n kanssa, tarkoittaa, että se on oikeastaan ​​OpenVPN. Joten päätimme painaa sen tukiasiamiestä, joka vahvisti, että se on OpenVPN portin 443 yli salaamaan VPN: n käyttö HTTPS: nä. Tämän agentti kertoi meille:

"TCP 443- ja UDP 443 -porttien käytön ansiosta ja OpenVPN-protokollan muodostaessa selkärangansa, se on paljon salatumpi ja siitä tulee erittäin vaikea havaita ja estää."

Hämmentävää tässä on se, että häiriintynyt OpenVPN on oikeastaan ​​vain TCP portin 443 yli (ei UDP portin 443 yli - joka pysyy kiinni kipeänä peukalona, ​​jos liikennettä analysoidaan). Siksi meillä on tappiota ymmärtää, miksi VPNUnlimitedillä on jopa UDP lisävarusteena KeepWise-protokollalle. Heillä pitäisi todella olla vain TCP ja UDP lisävarusteena tavallisessa OpenVPN: ssä. Siksi, jos aiot käyttää KeepSolid Wise -häiriöominaisuutta - pysy TCP: ssä!

Lopuksi on syytä huomata, että OpenVPN TCP portin 443 yli ei ole huippuluokan hämärtämismenetelmä (kuten Stunnel, Xor tai Obfsproxy). Siksi vaikuttaa erittäin harhaanjohtavalta, että VPN Unlimited antaa OpenVPN TCP: lle portin 443 yli oman nimen “KeepSolid Wise” - siinä ei ole mitään omaisuutta.

Kaiken kaikkiaan havaitsimme, että tämä on asiakas, joka toimii hyvin ja jolla on kaikki tärkeät ominaisuudet, joita tarvitaan digitaalisen yksityisyyden saamiseksi. Siksi voimme suositella tätä Windows VPN -sovellusta esimerkiksi Torrenting-tehtävien suorittamiseen P2P: n kautta. On kuitenkin myös syytä pitää mielessä, että VPN Unlimited sallii torrentin vain viidellä palvelimella: USA-Kalifornia 1, Kanada-Ontario, Romania, Luxemburg ja Ranska.

Mac OS X -sovellus

Mac VPN -sovellus ei eroa suuresti Windows-versiosta. OpenVPN-salaus on käytettävissä, ja käyttäjät voivat halutessaan käyttää OpenVPN TCP: tä portin 443 (KeepSolid Wise -protokolla) yli piilottaaksesi VPN-liikenteen tavalliseksi HTTPS: ksi. IKEv2 on saatavana myös asiakkaan sisällä.

Killswitch on saatavana asiakkaassa, mikä tarkoittaa, että tämä VPN on hyvä ladattavaksi BitTorrentin kautta. Kuitenkin, kuten Windowsissa, Torrenting on sallittu vain viidessä palvelinpaikassa.

Pidimme siitä, että sovellus osoitti meille kuormitusprosentin jokaisella palvelimella; jonka avulla voimme valita palvelimen, joka kärsi vähemmän ruuhkista.

Valitettavasti kun testimme tätä VPN: ää IPv6-yhteydellä, kärsimme IPv6: n suorista IP-vuodoista sekä IPv6 WebRTC-vuodoista. Tämä on kauheaa ja tarkoittaa, että joudut poistamaan IPv6: n kokonaan käytöstä, jotta tämä VPN toimisi turvallisesti macOS-käyttöjärjestelmässä.

Android-sovellus

Android VPN -sovellusta on helppo käyttää, ja se antaa käyttäjille mahdollisuuden muodostaa yhteys käyttämällä IKEv2-, OpenVPN- ja KeepSolid Wise -protokollia (OpenVPN TCP portin 443 yli). Lisäksi tällä alustalla on saatavana Killswitch.

Automaattinen yhteyden muodostaminen WiFi-ominaisuuden avulla ihmiset voivat pysyä turvassa liikkuessaan ja käyttäessään julkista WiFi: tä; tämä estää heitä vahingossa liittymästä epäluotettavaan (ja suojaamattomaan) WiFi-hotspot-verkkoon (kuten rikolliselle kuuluva paha twin-hotspot).

Luotetut verkot -ominaisuus on saatavana mobiiliversioissa, jonka avulla ihmiset voivat lisätä käyttäjän tuntemia verkkoja valkoiseen luetteloon. Tämä on melko vaikuttava luettelo VPN-mobiilisovelluksen ominaisuuksista.

iOS-sovellus

IOS VPN -sovellus antaa käyttäjille valita IKEv2-, OpenVPN- ja KeepSolid Wise (TCP ja UDP) -protokollat. Tämä on hyvä, ja OpenVPN: n sisällyttäminen iOS: iin on erinomaista; koska se on melko harvinaista.

Käyttäjät saavat myös lisäyksen ominaisuuden nimeltä Connect on Demand, joka on pohjimmiltaan tappaja (mutta joka toimii vain, kun yhteys on muodostettu IKEv2-protokollan kautta). Voit ottaa sen käyttöön seuraavasti:

 • Siirry iOS-aloitusnäyttöön > asetukset > VPN > Napauta sinistä VPN Unlimited -profiilin kuvaketta > ota yhteys Connect On Demand -sovellukseen.

Lopulliset ajatukset

KeepSolid VPN Unlimited on VPN, joka on hyvä monipuolinen. Kuka tahansa, joka etsii salauksen kannalta vankkaa VPN: ää, ei mene VPR Unlimited -sovelluksen kanssa pieleen, ja on kohtuullista sanoa, että se on hyvin hinnoiteltu palvelu, jota ei voida pitää kalliina. VPN: n IPv6-vuodot ovat kuitenkin huolenaiheita, ja tarkoittavat, että Mac-käyttäjien pitäisi todennäköisesti näyttää muilta.

Tämä VPN pitää joitain rajoitettuja yhteyslokeja, mukaan lukien kaistanleveyden käyttölokit. Nämä lokit ovat kuitenkin erittäin pieniä, eivätkä sisällä IP-osoitteita aikaleimojen vieressä. Tämä tarkoittaa, että VPN on niin lähellä VPL-tunnusta, jota ei voida kirjata kuin mahdollista, ja pidämme palvelua yleensä yksityisyyden kannalta turvallisena. Toisaalta se sijaitsee Yhdysvalloissa, joka uhkamallistasi riippuen saattaa riittää poistamaan palvelun.

Yhteysnopeuksien suhteen tämä VPN ei ole mikään puhelinnumero kotiin. Keskimääräiset lataukset kuuden kuukauden aikana osoittavat, että VPN: llä ei ole mitään ongelmia suoratoistossa HD: ssä, mikä on hyvä. Pidämme myös todella siitä, että tämä VPN käyttää suurimpaa osaa suosituista suoratoistopalveluista. On kuitenkin totta, että nopeudet ovat myös viime aikoina luisuneet, josta voi tulla ongelma, jos se jatkuu.

Viimeinkin, jos tilaat kolmeksi vuodeksi, tästä VPN: stä tulee erittäin halpaa, mikä saattaa sopia ihmisille, joilla on budjetti. Elinikäiset tilaussuunnitelmat ovat myös mielenkiintoisia - ja vaikka VPN pysyisikin liiketoiminnassa vain viisi vuotta enemmän; säästät lopulta rahaa. Suosittelemme kuitenkin todennäköisesti, etteivät sitouduta niin pitkään aikaan, koska parempia palveluja on samanlaisessa hintapisteessä - ja on hienoa, että meillä on mahdollisuus jättää palvelu, jos se alkaa menettää tiensä..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me