RememBear-arvostelu

RememBear

RememBear on VPN TunnelBear -kehittäjien tuoma salasananhallintaohjelma. Se on kanadalainen salasanahallinta, joka lupaa tehdä online-tilien suojaamisen entistä hallittavissa. Kuten ennen sitä kehitetyt TunnelBear VPN-sovellukset, RememBearin päätehtävänä on tehdä turvallisesta salasanan hallinnasta aloittajille tarpeeksi helppoa.

ProPrivacy.com Pisteet
8 10: stä

Yhteenveto

Seurauksena on, että RememBear on suunniteltu antamaan kuluttajille mahdollisuus turvata online-tilit ilman päänsärkyä, joka joskus liittyy nykyisiin salasanahallintoihin. Joten onko tämä palvelu niin helppoa kuin sen pitäisi olla? Tarjoaako se vastinetta rahalle? Ja onko se yhtä turvallinen kuin sen pääkilpailijat salasanojen suojaamisessa??

RememBear

Pikatilastot

  • Maa
    Kanada

RememBear-yleiskatsaus

Vaikka RememBear on aivan uusi beta-versio, se on jo saatavana Macille, Windowsille, iOS: lle ja Androidille. Lisäksi on jo julkaistu integroidut laajennukset Chromelle, Firefoxille ja Safarille (tosin totta, Operaa ja Edgeä ei ole tällä hetkellä edustettuna).

RememBear väittää suojaavansa salasanat täysin turvallisella ja yksityisellä tavalla. Kolmannen osapuolen tietoturvayritys (Cure53) on jo tarkastanut palvelun perusteellisesti - jotta voidaan varmistaa, että koodaus loppuun saakka tapahtuu asianmukaisesti.

Jos käytät edelleen samaa salasanaa useissa tilissä, RememBear-tapainen salasananhallintaohjelma on todennäköisesti hyvä vaihtoehto, koska sen avulla voit asettaa vahvat yksilölliset salasanat kaikille tileillesi - ilman, että sinun tarvitsee muistaa niitä kaikkia.

hinnoittelu

Hyvä uutinen on, että - kuten suurin osa kilpailijoista - RememberBear on saatavana ilmaiseksi kertakäyttötuotteena. Vapaa suunnitelmaa voi käyttää yksi tilaaja yhdellä laitteella - ja sen avulla käyttäjä voi tallentaa ja palauttaa rajoittamattoman määrän salasanoja. Ilmaiset käyttäjät eivät kuitenkaan saa varmuuskopioida salasaniaan pilveen. Sen sijaan heidän salasanansa salataan ja tallennetaan paikallisesti - mikä tarkoittaa, että jos ne katoavat laitteensa, tai jos se rikkoutuu tai vioittuu, ne menettävät kaikki salasanansa. Varmuuskopioiden puuttumisen lisäksi ilmaiset RememBear-käyttäjät eivät saa synkronoida salasanoja laitteiden välillä.

Hyvä uutinen on kuitenkin, että kaikki käyttäjät saavat 30 päivän palkkion ilmaiseksi, kun he kirjautuvat sisään, mikä tarkoittaa, että saat käsityksen täysversiosta joutumatta maksamaan. Koska RememBearin ilmaiset käyttäjät ovat rajoitettu yhteen laitteeseen, on syytä muistaa, että toissijaiseen laitteeseen synkronoidut salasanat lakkaavat toimimasta 30 päivän kokeilujakson päätyttyä. Onneksi on uskomattoman halpaa päivittää premium-tilaussuunnitelmaan vain 3 dollaria kuukaudessa, jonka jälkeen he voivat varmuuskopioida salasanansa ja synkronoida ne turvallisesti kaikille laitteilleen.

RememBear hinnoittelu

Premium-käyttäjät saavat myös priorisoidun asiakaspalvelun, tosin salasananhallinnat eivät ole sellaista palvelua, joka yleensä vaatii paljon käden hallintaa. Toisaalta, koska tämä on suunnattu aloittelijoille ja muille kuin teknikoille, siitä voi olla hyötyä ihmisille, jotka haluavat oppia varmuuskopioimaan, synkronoimaan, täyttämään ja tallentamaan salasanoja lennossa.

Kaiken kaikkiaan 36 dollaria vuodessa ei vaikuta liian kalliilta. Se on täsmälleen sama hinta kuin esimerkiksi suosittu salasananhallintaohjelma LastPass. Hinta on kohtuullinen ottaen huomioon, että tämä palvelu on auditoitu ja että sillä on kaikki tärkeät ominaisuudet, joita voit odottaa huippuluokan salasanan hallintaohjelmalta. Ja sinulla on mahdollisuus käyttää sitä ilmaiseksi toistaiseksi, kunhan et ole energiankäyttäjä, jolla on tonnia laitteita.

Toisaalta ilmaisen version pitkäaikainen käyttö voi johtaa melko pahaan päänsärkyyn, jos olet matkapuhelimen tai tabletin käyttäjä, joka päivittää usein tai on taipumus menettää ja vahingoittaa laitettaan. Ja ilmaisen version varmuuskopioiden puuttumista voidaan pitää vaikeana - koska kilpailijat, kuten NordPass ja Myki, tarjoavat varmuuskopioita jopa ilmaisissa, yhden laitteen versioissaan.

Lisäksi RememBear tarjoaa ilmaisille käyttäjille palkkiojärjestelmän, jota voidaan hyödyntää saadakseen 6 dollaria maksetusta tilauksesta. Tämän alennuksen voi saada avaamalla 5 saavutusta - joihin sisältyy RememBear-tiedon jakaminen sosiaalisessa mediassa - ja useita muita positiivisia toimintoja, kuten kutsumalla ystäviä salasanan hallintaan.

Viimeinkin käyttäjät voivat maksaa Mastercardilla, Visalla tai AMEXillä. Paypal ja Bitcoin eivät kuitenkaan ole käytettävissä maksutapoja, mikä saattaa viedä jotkut ihmiset pois.

ominaisuudet

Perustaa

Tilin saaminen RememBearilla on yhtä helppoa kuin siirtyminen verkkosivustolle ja tarvittavan version lataaminen. Valitsimme Windows-version ja asennimme Chromen laajennuksen - automaattisen täytön ja automaattisen salasanan ominaisuuksien testaamiseksi.

RememBear kromilaajennus

Erillinen Windows-asiakas latautui muutamassa sekunnissa, ja hyväksyessään melko standardit käyttöehdot, se asennettiin ilman ongelmia. Kuten tunnelBear-tuotteissa aina tapahtuu, asennukseen liittyi huvittavia karhuun liittyviä punseja.

Asennuksen jälkeen käyttäjiä pyydetään luomaan tili. Tätä varten sinun on annettava sähköpostiosoite ja pääsalasana.

luo tili

Kuten aina tietämättömien salasanan hallitsijoiden tapauksissa, RememBear muistuttaa sinua muistamaan pääsalasanasi, koska et voi palauttaa sitä katoamisen tai unohtamisen tapauksessa. Lisäksi se tarjoaa varakoodin, joka liitetään tiliin pääsalasanan lisäksi. Tämän avulla voit palauttaa salasanasi, jos unohdat pääsalasanasi.

valmistele varmuuskopiopaketti

Huomaa vain, että jos joku saa pääsyn tähän palautuskoodiin, hän voi helposti nollata tilisi ja käyttää kaikkia salasanoja. Siksi, missä ja miten tallennat tämän koodin, tulee olemaan tärkeä salasanojesi turvallisuuden kannalta, ja suosittelemme yleensä, että kirjoitat sen muistiin tai tulostat sen ja tallennat sen jonnekin hienovaraisesti offline-tilaan..

Seuraavaksi RememBear antaa sinulle mahdollisuuden tuoda kirjautumistietoja tietokoneeltasi. Tämä on hyvä tapa säästää aikaa ja varmistaa, että saat kaikki aikaisemmat salasanasi lukittuiksi RememBeariin get-go-palvelusta. Käyttäjät voivat tuoda selaimesta tai tuoda aikaisemmalta salasananhallinnasta CSV-tiedoston avulla. Valitsimme tuonnin CSV: n kautta.

vedä ja pudota csv-tiedosto

Pidimme siitä, että osa tätä prosessia sisälsi oppaan CSV-tiedostojen viennistä, mikä on osoitus tämän salasananhallinnan keskittymisestä aloittelijoihin. Kun salasanat on tuotu onnistuneesti (ja toinen riemukas karhuvitsi keskeytyi syleilyyn), salasananhallinta kehotti meitä asentamaan selaimen laajennuksen. Joten menimme eteenpäin ja asennimme Chrome-laajennuksen.

Kun Chrome-laajennus on asennettu, sinua pyydetään vahvistamaan, että kaksi koodia (toinen sovellusikkunassa ja toinen selainikkunassa) täsmäävät. Tämä on turvaominaisuus, joka on suunniteltu varmistamaan, että sovellusparit eivät sisällä ulkopuolisia vaikutteita. Tämän jälkeen asennus on valmis ja olet valmis aloittamaan RememBear-tilin käytön tilien suojaamiseksi.

Helppokäyttöisyys

RememBear-asiakasohjelma on hyvin suunniteltu ja helppo katsella. Napsauttamalla oikealla puolella olevaa kirjautumistunnusta näet kaikki kirjautumistunnukset, jotka on tuotu asennusvaiheen aikana. Seuraavaksi päätimme jatkaa näkemällä, kuinka hyvin RememBear menestyi automaattisen salasanojen tallentamisen holviin. Suorittaaksesi niin, suuntasimme Facebookiin ja huomasimme onnellisena, että laajennus suoritti tehtävänsä (näkyvissä, koska sisäänkirjautumislomakkeisiin oli ilmestynyt karhukuvake). Sähköpostiosoitteen ja salasanan antaminen johti laajennukseen, joka kehotti meitä tallentamaan salasanamme holviin.

Facebook sisäänkirjautuminen

Tallennettuaan salasanan palasimme Facebookiin testaamaan automaattisen täytön ominaisuutta ja olemme iloisia nähdessäni, että kirjautumislomakkeen napsauttaminen antoi meille pääsyn salasanan holviin..

kirjaudu sisään facebook

RememBear antaa sinulle myös mahdollisuuden luoda uusia suojattuja salasanoja salasanageneraattorin avulla. Päätimme poistaa Facebook-salasanan holvista testataksesi sitä.

Nämä salasanat voidaan luoda joko merkistä tai sanoista, ja käyttäjät voivat sisällyttää niin paljon isoja ja pieniä merkkejä, symboleja ja numeroita kuin haluavat - enintään 50 merkin pituisiin salasanoihin. Tämä on hieno ominaisuus, joka tekee uusien suojattujen salasanojen luomisesta varmasti erittäin helppoa.

salasanageneraattori

Toinen ominaisuus, josta pidimme, oli kyky tarkistaa holvien salasanojen vahvuus. Kuten alla näet, salasana, joka on valmistettu kokonaan pienistä kirjaimista, joka on vain neljä merkkiä pitkä, näkyy punaisella palkilla osoittaen, että tätä salasanaa on kiireellisesti parannettava..

salasanan testaaja

Niille, jotka sitä tarvitsevat, on saatavana myös salasananjako-ominaisuus. Jos kuitenkin käytät ilmaista versiota, napsauta Jaa karhu antaa sinun jakaa vain karhun GIF. Sinun on päivitettävä premium-suunnitelmaan salasanojen jakamiseksi. Lisäksi voit jakaa salasanoja vain muiden RememBear-käyttäjien kanssa, joten heidän on ladattava ja asennettava ilmainen versio saadakseen salasanan maksetulta tililtäsi..

Kuten muissa salasanan hallintaohjelmissa, turvallisten muistiinpanojen avulla voit tallentaa muistiinpanoja holvillesi. Tämä ominaisuus toimii ilman ongelmia ja antaa sinun tehdä merkintöjä, joita ei ole määritelty.

turvalliset muistiinpanot

Luottokortit ominaisuus (juuri alla Suojatut muistiinpanot) avulla voit tallentaa korttitietosi käytettäväksi verkossa ja tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kirjoitat korttitietosi joka kerta, kun kohtaat verkkokaupoissa.

Lopuksi napsauttamalla Lisää uusi laite antaa sinun synkronoida tilisi toiseen koneeseen. Tämän synkronointiominaisuuden testaamiseksi päätimme asentaa iOS-version. Onneksi pystyimme helposti käyttämään Windows-asiakkaan QR-koodia salasanojen synkronointiin salatussa muodossa - käyttövalmis iPadillamme..

skannaa tilitiedot

Vaikka asetuksissa on saatavana vientiominaisuus, ilmaiset käyttäjät eivät voi varmuuskopioida salasanojaan tämän ominaisuuden avulla, jolloin pilvivarmuuskopiot ja CSV-tiedostojen vienti eivät ole täysin käytettävissä, ellet maksa tilausta. Ja on syytä huomata, että vientiominaisuus ei ole edes käytettävissä 30 päivän premium-kokeilussa.

muistamaan palkkio

Kaiken kaikkiaan havaitsimme, että RememBear on ohjelmisto, joka täyttää helposti lupauksensa olla sopiva salasananhallinta aloittelijoille.

Kaikki tärkeimmät ominaisuudet ovat heti saatavissa, ja laajennuksen ja itsenäisen asiakkaan välisen saumattoman integroinnin ansiosta käyttäjät voivat aloittaa salasanojensa tallentamisen ja palauttamisen lomakkeisiin ilman vaivaa..

Salasanojen jakamisen ja pilvivarmistuksen puuttuminen ilmaisista käyttäjistä on hiukan tuskallinen. Tämä on kuitenkin ymmärrettävää ja melko standardia ilmaisissa salasanahallinnoijissa, mikä tarkoittaa, että olisi epäreilua arvostella tätä salasanan hallintaa. Kannustamme silti kaikkia, jotka vaativat näitä ominaisuuksia (ja kuten RememBearin käyttämistä), maksamaan tilauksen.

Yksityisyys ja turvallisuus

E2EE

RememBear on nollatietoinen palvelu, joka kattaa kokonaisvaltaisen salauksen (e2ee)

RememBear on nolla tietämyksen mukainen palvelu, joka sisältää sarakkeen päästä toisiinsa. Salasanat tallennetaan salatussa muodossa joko käyttäjän paikallisella koneella tai pilvipalvelimilla, joita RememBear ohjaa. Ilmaiset käyttäjät eivät saa online-varmuuskopioita, mikä tarkoittaa, että salasanat tallennetaan vain turvallisesti paikallisesti. Nuo salasanat salataan vahvalla AES-256-salauksella.

Salasananhallintalaitteen pääsalasanan asettamisen lisäksi käyttäjille annetaan uusi uusi laiteavain (NDK). Tämän monimutkaisen koodin avulla käyttäjät voivat palauttaa salasanansa, jos ne unohtaa pääsalasanansa. Turvallisuuden lisäämiseksi käyttäjät voivat kirjautua sisään tililleen ja pyytää uutta NDK: ta. Tämä on hyödyllistä, jos käyttäjä uskoo heidän varmuuskoodinsa olevan tietyllä tavalla vaarannettu.

Vahva kuljetuskerroksen turvallisuus

Vahvan päästä päähän -salauksen lisäksi, jota käytetään salasanojen suojaamiseen ja synkronointiin, RememBear käyttää vahvaa https (Transport Layer Security) -suojausta. Testasimme RememBearia Qualy SSL Labs -sovelluksella ja olemme iloisia siitä, että se sai A + -arvon. Tämä tarkoittaa, että yritys ottaa käyttöön vankan SSL-salauksen, joka auttaa pitämään tietosi entistä turvallisemmina, kun ne siirretään RememBearin palvelimille, kun niitä varmuuskopioidaan tai synkronoidaan..

Suljettu lähde, mutta ammattimaisesti auditoitu

Tosin RememBear on suljetun lähdekoodin alusta, mikä tarkoittaa, että sitä ei voida tarkastaa vapaasti tai jatkuvasti. Välttääkseen suljetun lähdekoodin ohjelmistojen vaikutuksia yritys työskenteli saksalaisen ammatillisen tilintarkastusyhtiön, nimeltään Cure53, kanssa. Tämä tietoturvayritys auditoi RememBearin alustaa tarkistaakseen sovellustensa, infrastruktuurinsa, palvelimiensa ja salauksensa - varmistaakseen, että kaikki toimii niin kuin pitäisi.

Raportin mukaan, joka on saatavilla Cure53: n verkkosivuilla, tarkastuksen aikana havaittiin vain yksi kriittinen virhe. Tämä virhe olisi voinut sallia hyökkääjän hyödyntää automaattisen täytön ominaisuutta. Puhuimme kuitenkin RememBearin kanssa ja he kertoivat meille, että tämä haavoittuvuus on sittemmin korjattu Cure53: n tekemän työn ansiosta.

Cure53: n kaltaisten asiantuntijoiden omistettu tunkeutumistesti on paljon perusteellisempi, välitöntä ja tarpeen mukaan.

RememBear

Tämän tarkastuksen tuloksena vaikuttaa kohtuulliselta todeta, että huolimatta siitä, että lähde on suljettu, käyttäjät voivat olla varmoja siitä, että tämä alusta on käynyt läpi oikean tilintarkastusyhteisön asianmukaisen tarkastuksen. Kuten RememBear huomauttaa, "Cure53: n kaltaisten asiantuntijoiden omistettu tunkeutumistesti on paljon perusteellisempi, välitöntä ja tarpeen vaatiessa" kuin avoimen lähdekoodin testaus - joka voi viedä paljon kauemmin haavoittuvuuksien määrittämiseen (koska kenellekään ei makseta todellista auditointia platform).

Tietenkin jotkut ihmiset voivat silti mieluummin käyttää täysin avoimen lähdekoodin alustaa. Vaikuttaa kuitenkin kohtuulliselta päätellä, että tämän foorumin tarjoama yksityisyys ja turvallisuus ovat enemmän kuin riittäviä useimpien ihmisten tarpeisiin.

Tietosuojakäytäntö

Seuraavaksi tarkistimme tietosuojakäytännön varmistaaksemme, että se ei sisältänyt mitään, mikä näytti paikallaan. Ensinnäkin on syytä mainita, että TunnelBear (RememBearin emoyhtiö) sijaitsee Kanadassa, ja tästä syystä sen on noudatettava kyseisen maan lakeja. Tämä ei ole ihanteellinen paikka yksityisyyteen keskittyvälle yritykselle, mutta tästä ei ole huolestuttavaa RememBearille sen nolla tietämys-asenteen ansiosta.

Käytännössä todetaan, että RememBear-käyttäjien IP-osoitteet kirjataan lokiin - sekä käyttäessään RememBear-verkkosivustoa että käyttäessään RememBear-palvelua. Tämä ei ole välttämättä ongelmallista, mutta on syytä pitää mielessä, jos olet myös TunnelBear-käyttäjä (VPN-käyttäjänä saatat haluta, että he eivät kirjaudu IP: si ollenkaan). Kaiken kaikkiaan kuitenkin niin kauan kuin IP-osoitteita ei ole koskaan sidottu suoraan VPN-yhteyslokeihisi - ongelmia ei pitäisi olla.

Lukitse ominaisuus

Viimeinkin RememBearille on saatavana lukitusominaisuus, joka varmistaa, että salasananhallintaa ei jätetä kirjautuneeksi sisään pitkäksi aikaa. Käyttäjät voivat joko lukita salasananhallinnan manuaalisesti tai halutessaan lukita sen, kun heidän tietokoneen tila muuttuu, kuten lukitseminen, nukkuminen tai sammuttaminen.

Lisäksi käyttäjät voivat valita, onko RememBear-lukitus asetetun ajan kuluttua. Tätä testiä varten asetamme sen 5 minuuttiin saadaksemme mahdollisimman suuren turvallisuuden. Samoin selaimen laajennukset on asetettu niin, että ne vaativat pääsalasanan automaattisesti 5 minuutin kuluttua, ja vaadivat pääsalasanan joka kerta, kun käynnistät selaimen uudelleen.

Ei kahden tekijän todennusta

Valitettavasti RememBear ei salli käyttäjien määrittää kaksikerroista todennusta tällä hetkellä. Tämä on hieno ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat lisätä vahvan ylimääräisen suojaustason tililleen.

Asiakaspalvelu

Kun on kysyttävä asiakastukea helppokäyttöisestä salasananhallinnasta, tosiasia on, että on vähän, mikä voi mennä pieleen. RememBear on suunniteltu alusta alkaen opastamaan salasanojen tuontia ja tallentamista holviin. Verkkosivustolla on saatavana runsaasti blogeja, jotka selittävät joitain teknisempiä yksityiskohtia ja perusteet palvelun käyttämiselle..

tuki

Tämän pitäisi olla riittävästi resursseja, jotta suurin osa käyttäjistä saa palvelun toimimaan ilman ongelmia. Niille, jotka sitä tarvitsevat, sähköpostituki (ensisijainen tuki maksaville käyttäjille) on kuitenkin saatavana verkkosivuston kautta. Esitimme kysymyksen ja saimme vastauksen 14 tunnin ikkunassa ilmaisen paketin avulla.

johtopäätös

RememBear on salasananhallintaohjelma, joka tekee salasanojen tallentamisesta ja muistamisesta turvallisen ja helpon. Tämän salasananhallinnan suunnittelu tekee siitä ehdottomasti hyvän vaihtoehdon aloittelijoille ja kaikille, jotka etsivät ongelmattomia, automaattisen täyttämisen salasanakokemuksia, kun ne selaavat verkkoa.

Laajennusten ja erillisten asiakkaiden saatavuus suosituimpiin alustoihin tekee tästä hyvän vaihtoehdon useimmille kuluttajille. Koska RememBear on saatavana ilmaiseksi, suurin osa ihmisistä voi alkaa lajitella salasanoja heti. Muista kuitenkin, että jos käytät tätä ilmaiseksi pitkän ajanjakson ajan - saatat avata itsesi vaarassa kadottaa salasanasi, koska ne tallennetaan vain paikallisesti etkä koskaan saa varmuuskopioita.

Se, että tämä salasananhallintaohjelma on suljettu lähde, saattaa erottaa ihmiset. Suljettua lähdekoodia ei voida analysoida vapaasti, mikä tarkoittaa, että on vaikea tarkistaa, onko RememBear korjannut Cure53-tarkastuksen aikana havaitut haavoittuvuudet. Tämä tarkoittaa, että joudut luottamaan yritykseen tekemällä sen, mitä se väittää (näiden aikaisemmin havaittujen ongelmien korjaamiseksi). Otamme kuitenkin RememBearin sanassaan sanoessaan, että se on korjannut nämä ongelmat, koska tuntuu haitalliselta olla korjaamaan niitä. Sitä, hyväksytkö, on täysin vastuussa.

Kaiken kaikkiaan havaitsimme, että tämä on erinomainen salasananhallinta, joka saa työnsä aikaan tehokkaalla päästä päähän -salauksella ja on testaamisen arvoinen ilmaisella tilillä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me