RoboForm-arvostelu

RoboForm

 • hinnoittelu

  alkaen $ 1.79 Hyödyllinen hinta
  /kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
8 10: stä

Yhteenveto

RoboForm on erittäin kiillotettu ja kattava salasanojen hallinta, joka huolimatta siitä, että se on suljettu lähde (mutta päästä päähän salattu), onnistuu vaikuttamaan.

Pikatilastot

 • Maa
  MEILLE

hinnoittelu

Ensisijainen henkilökohtainen RoboForm-tuote on RoboForm visur, heidän halvin suunnitelmansa maksaa 1,99 dollaria kuukaudessa, josta laskutetaan vuosittain. Tämä suunnitelma tarjoaa yksilölle täyden pääsyn kaikkiin RoboForm-ydinominaisuuksiin. Perhesuunnitelma laajentaa Kaikkialla -suunnitelman kattamaan jopa viisi henkilöä.

3-Year

$ 1.79 Hyödyllinen hinta
/kuukausi

12-Month

$ 1,99
/kuukausi

RoboForm tarjoaa myös ilmaisen suunnitelman. Tästä puuttuu online-varmuuskopiointi, jaon sisäänkirjautumiset ja jotkut tukitoiminnot. Sen päärajoitus on kuitenkin se, että se ei tue synkronointia eri laitteiden välillä.

Tämä on melko suuri rajoitus, mutta se, että RoboForm ei aseta mitään määräaikaa tai rajoitusta tallennettavien salasanojen määrälle, tekee siitä täysin toimivan ilmaisen salasananhallinnan niille, jotka käyttävät pääasiassa vain yhtä laitetta.

Sitä, mitä verkkosivustolla ei mainita, on, että jos kirjaudut RoboForm Free -palveluun, sinut päivitetään RoboForm Everywhere -palveluun ilmaiseksi 30 päivän ajaksi. Maksu tapahtuu kortilla (mukaan lukien Amex), PayPal- tai USD-sekillä tai maksumääräyksellä.

Henkilökohtaisten suunnitelmien lisäksi RoboForm tarjoaa liiketoimintasuunnitelmia. Näiden ytimessä on keskitetty hallintakonsoli salasanojen asettamiseksi ryhmän jäsenten kesken, käyttöoikeuksien hallintaan ja vastaaviin. Tämä arvostelu keskittyy kuitenkin henkilökohtaiseen Kaikkialla -suunnitelmaan.

Ominaisuudet (RoboForm kaikkialla)

 • Asiakaspuolen (e2ee) salaus
 • Laitteidenvälinen synkronointi
 • Selaimen integrointi
 • Täytä sovellusten salasanat
 • Online-varmuuskopio
 • Jaa kirjautumiset turvallisesti
 • kirjanmerkit
 • turvamuistiinpanoihin
 • Yhteydet
 • Tunnukset / lomakkeen täyttäminen
 • 2FA-tuki

Järjestelmien välinen synkronointi

RoboForm on saatavana kaikilla toiminnoilla Windows, macOS, Android ja iOS / iPadOS. Siellä on jopa Apple Watch -sovellus, vaikka emme ole kokeillut sitä.

Linux- ja ChromeOS-käyttäjät voivat käyttää selaimen lisäosien erityisversioita, mutta heillä ei ole pääsyä suojauskeskukseen. Tietenkin uudempien Chromebookien omistajilla on myös mahdollisuus käyttää Android-sovellusta.

Kaiken tämän lisäksi RoboForm-tiliisi tallennettuihin salasanoihin, muistiinpanoihin, yhteystietoihin ja kaikkeen muuhun pääsee verkkokonsolin kautta millä tahansa alustalla, joka tukee selainta.

Selaimen integrointi

Windowsissa RoboForm integroituu Firefox-, Chrome- ja Edge-selaimiin tarjoamalla työkalurivin kaikkien RoboForm-toimintojen käyttämiseen.

broswer-integrointi

Ikkunallisessa tilassa tämä työkalurivi sijaitsee kätevästi pois tieltä selainikkunan alapuolelle, mutta koko näytön tilassa se vie jonkin verran tilaa selaimen alaosassa.

Kyse on henkilökohtaisista mieltymyksistä, mutta pidämme tätä hieman häiritsevänä. Onneksi voit poistaa työkalurivin käytöstä, ja tavalliset selaimen lisäosat tarjoavat kaikki työkalurivin toiminnot ja pysyvät häiritsemättä tieltä, kun niitä ei käytetä.

MacOS-käyttöjärjestelmässä RoboForm käyttää vain tavallisia selaimen lisäosia Firefoxille ja Chromelle. Se tarjoaa myös lisäosan Safarille, joka istuu hienovaraisesti macOS-valikkopalkissa.

työskentelee selaimessa

Suurin osa RoboFormin ydintoiminnoista on saatavana työkaluriviltä ja selaimen lisäosista. Tähän sisältyy turvallinen salasanan luonti, joka voidaan räätälöidä luomaan salasanoja sivustoille, joilla on tiukat vaatimukset.

Salasanan luonti

Keskustelemme mobiiliselaimen integroinnista myöhemmin tässä katsauksessa.

Online-varmuuskopio

Ilmaiset asiakkaat voivat varmuuskopioida tietokannat paikallisesti, mutta kaikkialla käyttäjät saavat myös automaattisen online-varmuuskopion.

verkossa varmuuskopio

Mikään ei kuitenkaan estä käyttäjää vapaasta varmuuskopioimasta RoboForm-säilöjä Dropbox-kansioonsa...

Jaa ja lähetä kirjautumistiedot turvallisesti

Paljon julkistettu ominaisuus on kyky jakaa helposti ja turvallisesti kirjautumistietoja muiden RoboForm-käyttäjien kanssa. Jos vastaanottaja ei ole RoboForm-käyttäjä, niin he saavat sähköpostin, jossa kutsutaan häntä liittymään (ilmainen tili on hieno sähköpostien vastaanottamiseen).

Jos synkronoit kirjautumistunnuksen, se synkronoidaan vastaanottajille, jos muutat sitä, ja käyttöoikeus voidaan peruuttaa milloin tahansa. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kirjautumistunnuksen, jonka jälkeen se ei ole enää hallinnassasi.

Kirjanmerkit, varmennukset ja yhteystiedot

Kirjautumisten lisäksi RoboForm voi tallentaa ja synkronoida kirjanmerkkejä, erillisiä ”Safenotes” -sovelluksia ja yhteystietoja eri alustoilla ja selaimilla. Muistiinpanoja voidaan liittää myös sisäänkirjautumisiin ja useimpiin muihin tyyppeihin.

identiteetit

Identiteetit on verkkosivun automaattisen täytön ominaisuus, jossa on kaikenlaisia ​​hyödyllisiä malleja, kuten henkilökohtaiset tiedot, osoite, pankkitiedot ja auton tiedot. Kuten nimensä osoittaa, voit määrittää tälle niin monta henkilöllisyyttä tai henkilöä kuin haluat, jotta lomakkeet täytettäisiin eri tavoin.

henkilöllisyyden verkkolomake

Yksityisyys ja turvallisuus

Toimivalta

RoboFormin on kehittänyt yhdysvaltalainen yritys Siber Systems. Yhdysvaltain teknologiayritysten asiakkaiden (niin Yhdysvaltojen kuin muiden kuin Yhdysvaltojen kansalaisten, kuten entisen NSA: n tiedottajan Edward Snowdenin paljastamat) suorittaman järkyttävän tason seurauksena suosittelemme yleensä käyttämättä yhdysvaltalaisia ​​yrityksiä, jos yksityisyys on suuri huolenaihe..

kuitenkin...

Päästä päähän -salaus (e2ee)

Teoriassa lainkäyttöalueella ei pitäisi olla liikaa merkitystä, koska kaikki salasanat ja muut tiedot ovat salattuja ja salattuja vain asiakaspuolelta. Toisin sanoen, se ei koskaan jätä laitteita salaamattomiksi. Joten ilman salasanaasi, se on hyödytöntä, vaikka NSA saisikinkin mitts sen!

Suljettu lähde

RoboForm-ohjelmisto käyttää patentoitua suljettua lähdekoodia.

Ainoa voidessa oleva kärpäs on, että kaikki RoboForm-ohjelmistot käyttävät patentoitua suljettua lähdekoodia. Tämä tarkoittaa, että meidän on vain luotettava Siber Systems -yritykseen, että sen ohjelmisto on suojattu ja kaikki on samalla tasolla.

Ei ole erityistä syytä olla luottamatta siihen, paitsi että yleinen epäluottamus Yhdysvaltain (tai minkä tahansa asiaan liittyvän) teknologiayrityksen kanssa on terve.

lokit

Kuten jo todettiin, RoboForm-säilöihin tallennetut salasanasi ja muut tietosi ovat turvallisesti päästä päähän salattuja, jotta vain sinä (ja ne, jotka päätät jakaa ne) pääset niihin. Niitä voidaan tallentaa Siber Systems -palvelimille, mutta Siber Systems ei pääse niihin.

Se pitää kuitenkin erilaisia ​​lokitietoja, jotka liittyvät vapaaehtoisiin asiakkaatietoihin ja maksutietoihin. Tämän lisäksi pidetään seuraavia:

”Ainutlaatuinen tunnus (GUID), tietokoneen tunnus (generoitu yksisuuntaisen toiminnon kautta joiltakin tietokoneen määritteistä), levytunnus (tuotettu yksisuuntaisen toiminnon avulla järjestelmän levyn levyn tunnuksesta) lisenssin aktivointiin ja määräaikaiseen lisenssitarkistukseen.”

Joten Siber Systems tietää ehdottomasti melko paljon asiakkaistaan. Jos olet nimettömän salasananhallinnan jälkeen, RoboForm ei ole sinua varten. Mutta koska se ei todellakaan näe salasanasi, emme usko, että Siber Systems -lokit ovat oikeastaan ​​suurimman osan ihmisten tietosuojaongelmista

Tekninen turvallisuus

RoboForm, aivan kuten KeePass .kbdx-tiedostot, pitää kaikki tietosi itsenäisessä säilytystilassa. Tämä tarkoittaa, että säilytyspaikka riippumatta siitä, onko se salattu turvallisesti.

Jokainen säilytys on salattu AES-256: lla. Avaimet salataan käyttämällä PBKDF2: ta, joka toistettiin 4000 kertaa, SHA-256-hash-toiminnolla ja pitkällä satunnaisella suolalla (32 tavua). Siirrot RoboForm-palvelimelle suojataan HTTPS: llä.

Tietoja jaetaan julkisen avaimen salauksella, jossa käyttäjien julkiset avaimet tallennetaan ja synkronoidaan RoboForm-palvelimella, jotta muut käyttäjät voivat lähettää heille kirjautumistietoja tai kansioita omilla yksityisillä avaimillaan.

Valkoinen kirja, joka selittää korkeat RoboFormin salauskäytännöt, on saatavana täältä.

Kaksikerroinen todennus (2FA)

Jos haluat suojata tietosi useammalla kuin pääsalasanalla, RoboForm tukee kaksifaktorista todennusta kertaluonteisella salasanalla (OTP). Tämä voidaan lähettää sähköpostitse, tekstiviestinä tai Google Authenticatorilla (ylivoimaisesti turvallisin vaihtoehto, vaikka todennusvaihtoehtojen, kuten avoimen lähdekoodin jaOTP, pitäisi myös toimia).

Asiakaspalvelu

RoboForm-verkkosivusto tarjoaa valtavan määrän ammattimaisesti esitettyjä tietoja. Tämän ytimessä on tyhjentävä online-opas, joka sisältää yksityiskohdat kaikista RoboFormin ominaisuuksista ja joka on räätälöity jokaiselle täysin tuetulle alustalle.

Tämän lisäksi on laaja ohjekeskus, joka sisältää erittäin suuren määrän artikkeleita, jotka kattavat melkein kaikki aiheet, joista voimme ajatella.

Jos tarvitset edelleen apua, lomakepohjainen sähköpostituki on kaikille käyttäjille saatavana ympäri vuorokauden. Kaikkialla asiakkaat saavat ensisijaista online-tukea ja Live Chat -tukea EST: n aukioloaikoina.

Helppokäyttöisyys

Voit tuoda salasanat Chromesta, Firefoxista, iCloud-avainnipusta ja useimmista salasanojen hallintaohjelmista vietyjen CSV-tiedostojen kautta. Vain kirjanmerkkejä voidaan tuoda Safarista. Salasanat voidaan viedä CSV-tiedostona.

Windows & Mac käyttöjärjestelmä

Kuten olemme jo nähneet, useimpiin RoboForm-toimintoihin pääsee selaimen työkaluriviltä ja / tai selaimen lisäosista. RoboFormin lyövä sydän työpöydällä on kuitenkin (lukuun ottamatta Linux-koneita) Suojauskeskus.

Windows-sovellus

Täältä pääset käsiksi kaikkiin RoboFormin ominaisuuksiin ja toimintoihin.

Android ja iOS / iPadOS

Android- ja iPhone-sovellukset ovat periaatteessa identtisiä toistensa kanssa, ja iPad-sovellukseen on tehty vain vähäisiä muutoksia sen suuremman muotokerroksen huomioon ottamiseksi. Sovellukset voidaan suojata PIN-koodilla ja / tai sormenjälkien lukituksella, synkronoida kaikkien muiden tiliisi yhdistettyjen laitteiden kanssa ja tarjota täysi käyttöoikeus kaikkiin RoboFormin ominaisuuksiin.

Jos valitset kirjautuminen sovelluksesta, se avautuu sisäänrakennetussa selaimessa (katso alla).

ios-sovellus

Mielenkiintoinen matkaviestinkohtainen ominaisuus on kyky kiinnittää suosikkikohteet (kuten kirjautumistunnukset) aloitussivulle.

kiinnitetyt kohteet sovelluksessa

Mobiiliselaimen ja käyttöjärjestelmän integrointi

RoboForm integroituu Android 8+ Autofill Framework Service -palvelun ja iOS 12+ Authentication Services -kehyksen kanssa saumattomaan automaattiseen täyttämiseen uusimmissa laitteissa useimmissa selaimissa ja monissa sovelluksissa.

RoboForm-sovelluksen erityinen selain, joka on erityisen hyödyllinen vanhempien laitteiden käyttäjille, sisältää sisäänrakennetun automaattisen täyttötoiminnon..

sisäänkirjautumislomake

Lopulliset ajatukset

RoboForm on kattava, tyylikäs ja kiillotettu tuote, joka tuo kaiken (myös tiskiallas) salasananhallintatauluun.

Se käyttää myös vahvaa päästä päähän -salausta ja synkronoi saumattomasti kaikilla laitteillasi, eikä vaadi mitään muuta syöttöä kuin ohjelmiston asentaminen ensisijaisesti.

Se ei ole ilmainen, mutta hinnoittelu on erittäin kohtuullista. Ainoa todellinen huolenaiheemme on, että se on suljetun lähdekoodin kaupallinen tuote, joten jos valtion tason toimijat ovat osa uhkamallisi, saatat haluta katsoa avoimen lähdekoodin KeePassia tai Bitwardenia.

Mutta jos suljettu lähde ei huolestuta sinua, niin RoboForm on erittäin suositeltava.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me