SaferVPN-arvostelu

SaferVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 3,29
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • iOS

  • Android

  • Linux
 • unblocks:


  • Amazon Prime

  • Hulu

  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Pisteet
7.3 10: stä

Yhteenveto

SaferVPN on laajeneva VPN-palveluntarjoaja, joka palvelee asiakkaita ympäri maailmaa. Se on äskettäin parantanut pelinsä, ja se on nyt VPN (Virtual Private Network) -palvelu, jota voimme suositella laajasti. Yhteysnopeudet ja asiakastuki ovat alueita, joita se voisi vielä parantaa, mutta SaferVPN: ssä hyvän VPN-palvelun kaikki yksityisyyden ja turvallisuuden vaatimukset on naulattu melko tiukalle..

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Israel
 • Maat
  35
 • Samanaikaiset yhteydet
  5

ominaisuudet

Palvelimia yhteensä 700
Maat 35
Samanaikaiset yhteydet 5
Torrenting
Paljaat metalli- tai virtuaalipalvelimet Yhdistelmä
Portin uudelleenohjaus
Reitittimiä tuettu R7000 (DD-WRT), RT-N66U-reititin, WRT1900ACS (DD-WRT),
Reitittimen tuki
Portin valinta

SaferVPN tarjoaa seuraavat lisäominaisuudet:

 • 24/7 live chat-tuki
 • Automaattinen sijainninvalintaalgoritmi
 • Vertaistuminen (P2P) on sallittu (vain hollantilainen palvelin)
 • WiFi-suojaus
 • Chromen laajennus

Palvelimia on ympäri maailmaa, ja jotkut epätavallisemmissa paikoissa, kuten Etelä-Afrikka, Brasilia, Intia, Australia ja Uusi-Seelanti.

Automaattinen sijainninvalintaalgoritmi

Tämä on ominaisuus, josta SaferVPN näyttää olevan erittäin ylpeä:

"Meillä on diagnoosin korjausominaisuus, joka toimii taustalla ja valitsee parhaan käytettävän VPN-protokollan järjestelmän kokoonpanon perusteella. Useimmissa tapauksissa käytämme IKEv2: tä IPSEC: n (AES 256) yli ja laskevan takaisin OpenVPN: ään (AES 256)."

IKEv2: ta pidetään yleisesti turvallisena VPN-protokollana, ja se on erityisen hieno, kun vaihdetaan säännöllisesti langattoman ja matkapuhelimen välillä tai erilaisten WiFi-verkkojen välillä. Suosittelemme kuitenkin yleensä OpenVPN: ää, koska se on todistettu standardi tietojen suojaamiseksi. Jos haluat pitää kiinni OpenVPN: stä, se ei ole iso juttu, koska automaattinen sijainninvalintalgoritmi on täysin valinnainen.

Katso VPN-salausoppaasta yksityiskohtainen keskustelu aiheesta.

Käy SaferVPN: ssä »

Nopeus ja suorituskyky

Kaikki testit suoritettiin Virgin Media UK 80 Mbps / 5 Mbps -kuituliitoksella, käyttäen OpenVPN-protokollaa. Annoin SaferVPN: n valita palvelimet automaattisesti tietyssä paikassa.

Safervpn alas

Safervpn ylös

Kaaviot esittävät kunkin palvelimen ja sijainnin korkeimmat, alimmat ja keskimääräiset nopeudet. Olen nähnyt huonompia tuloksia, mutta meh.

Vuotokokeet

Kolmannen osapuolen palvelimet suorittivat DNS-resoluution oikein. SaferVPN käyttää tähän Google DNS: ää, mutta tulokset välitetään välityspalvelun avulla, jotta Google ei tietäisi kuka ne teki. Vaikka se ei ole niin hyvä kuin palveluntarjoaja, joka suorittaa oman DNS-resoluution, mielestäni tämä on hieno.

Valitettavasti muut tulokset eivät ole niin rohkaisevia. Windowsissa havaitsin IPv6-vuodon WebRTC: n kautta. Vaikka WebRTC-vuodot ovat pääasiassa selainkysymyksiä, monet VPN-palvelut ovat tiukenneet asetuksiaan minimoidakseen niiden todennäköisyys. Vielä pahempaa, macOS-asiakas vuoti IPv6-osoitteeni paitsi WebRTC: n kautta myös tavallisena IP-vuotona. Jokainen, jolla on IPv6-yhteys, on siksi erittäin suositeltavaa poistaa IPv6 käytöstä käyttöjärjestelmän asetuksissa ja estää WebRTC selaimessa.

Hinta

24 kuukautta

$ 3,29
kuukaudessa

12 kuukautta

$ 5,49
kuukaudessa

1 kuukausi

$ 12,95 dollaria
kuukaudessa

Kuten tavallista, kuukausittainen hinta putoaa, sitä kauemmin ostat tilauksen. 24 tunnin ilmainen kokeilu on saatavilla, mikä on mukavaa. Luottokorttitietoja ei vaadita tähän. SaferVPN tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Maksu voidaan suorittaa luotto- / pankkikortilla, Paypalilla tai Bitcoinilla. Epäselvämpiä maksutapoja on saatavana myös Paymentwallin myötä.

Helppokäyttöisyys

Windows
Mac käyttöjärjestelmä
iOS
Android
Linux
Windows Puhelin

SaferVPN tarjoaa mukautettuja sovelluksia Windowsille, Mac OS, iOS ja Android. Mobiilisovellukset käyttävät OpenVPN: ää samoilla salausasetuksilla kuin työpöytäsovellukset. SaferVPN tarjoaa myös hyviä manuaalisia asennusoppaita Linuxille, Blackberry-puhelimille, Windows-puhelimille, lukuisille reitittimille ja erilaisille median suoratoistoalustoille..

SaferVPN Windows VPN -asiakas

SaferVPN-asiakas on melko yksinkertainen, mutta saa työnsä päätökseen.

SaferVPN-työpöytäohjelma

Ei ole selvää, mitä protokollaa käytetään, kun oletus “Automaattinen” on valittu. Tukipalvelut eivät myöskään kyenneet kertomaan tätä minulle.

SaferVPN-protokollat

SaferVPN Windows -asiakasohjelmassa on tapinkytkin. Testasin tätä sulkemalla sovellus pakollisesti Windowsin Tehtävienhallinnassa, mutta huomasin edelleen olevani yhteydessä Internetiin.

Tämä tarkoittaa, että tappikytkin on reaktiivinen - se sammuu Internet, kun se havaitsee, että VPN on katkaistu. Se ei toimi esimerkiksi jos VPN-asiakas itse kaatuu.
Palomuuripohjainen tappikytkin, joka estää kaikki yhteydet VPN: n ulkopuolella, olisi parempi, mutta kaikki tappokytkimet ovat parempia kuin mikään.

SaferVPN auto WiFi

Huomasin, että asiakas muodostaa yhteyden VPN-palvelimiin erittäin nopeasti, mikä on hienoa. Kuten näemme, asiakas ei kuitenkaan sisällä mitään DNS-vuodonsuojausta.

Android-sovellus

Minulla on Android-puhelin, joten latasin Android-sovelluksen Play Kaupasta.

SaferVPN-sovelluksen käyttöoikeudet

SaferVPN on vähentänyt huomattavasti sen sovelluksen vaatimien käyttöoikeuksien määrää. Yllä oleva luettelo on nyt erittäin kohtuullinen.

SaferVPN-matkaviestin

Sovellus näyttää myös hyvältä, ja en havainnut IP-vuotoja sitä käytettäessä.

Chrome- ja Firefox-laajennukset

SaferVPN tarjoaa selainlaajennuksia Chromelle ja Firefoxille. Minulle kerrottiin (ja oletan, että tämä pätee myös Firefox-lisäosaan):

”Emme käytä nimenomaisesti salausta Chrome-laajennuksessamme. Itse Chrome (sisäisesti) käyttää SSL-tietoturvakerrosta päällä http-protokollassa turvatakseen käyttäjäistunnon tiedot varastamasta "huonoilta" ihmisiltä. "

Mielestäni tämä tarkoittaa, että se käyttää HTTPS: ää, mutta en ole kaukana varma. Jos haluat salatun yhteyden, pidä kiinni täyden VPN-asiakkaan käytöstä.

SaferVPN Chrome -laajennus

Asiakaspalvelu

24 tunnin tuki
Ilmainen kokeilu Kyllä - 1 päivä
Live chat
Rahat takaisin takuu
Rahat takaisin -takuun pituus 30

Muut kuin asennusoppaat, tuki tapahtuu pääasiassa 24/7 live-chatin kautta. Lippukirjoitettu sähköpostijärjestelmä on myös käytössä. Kun otin yhteyttä SaferVPN: n tukeen live-chatin välityksellä, vastaukset olivat melkein välittömiä ja erittäin ystävällisiä.

Mielestäni ei ole reilua odottaa eturivin tukihenkilöstöltä syvällistä teknistä tietämystä, mutta minua ärsytti, kun minulle toistuvasti annettiin vastauksia “voin vakuuttaa, että käytämme parasta mahdollista salausta” vastauksissa kysyessään lisätietoja.

Vielä tärkeämpää on, että kun kyselyni lisääntyivät pyydetyn sähköpostin kautta tietoisempien työntekijöiden huomion vuoksi, löysin vastaukset melko epätyydyttäviksi. Hyviä esimerkkejä tästä on, kun kysyin Chromen laajennuksen tietoturvasta ja kun en pysty selvittämään, onko täydellistä eteenpäin suunnattua salaisuutta käytössä.

Yksityisyys ja turvallisuus

Tapa kytkin
Hämmennys (varkain)
Oman palvelimen / välityspalvelimen DNS Joo

Toimivalta

SaferVPN (ja siksi Perimeter 81) perustuu Israeliin, jolla on tiukat tietosuojalait, jotka rajoittavat tiukasti ja erityisesti hallituksen mahdollisuuksia vakoilla henkilötietoja.

Toisaalta Mossad on läheinen NSA: n liittolainen, ja Israel tunnetaan kyberpuhdistusoperaatioidensa lujuudesta ja yhteistyöstä NSA: n kanssa joukkovalvontaoperaatioissaan. Kaiken kaikkiaan Israelin tiukkojen tietosuojalakien ansiosta se on melko yksityisyyttä suojaava sijainti.

lokit

Kotisivullaan SaferVPN sanoo,

”Ei kirjauskäytäntöä! Arvostamme ja kunnioitamme yksityisyyttäsi - sekä verkossa että sen ulkopuolella. Emme koskaan kirjaa tai tarkkaile VPN-verkkoliikennettäsi. "

Pienennettynä SaferVPN ei pidä käyttölokeja. Se ei myöskään kirjaa IP-osoitteitasi, kun muodostat yhteyksiä, tai se pitää kuitenkin kohtuullisen määrän muita yhteyden (metatietoja) tietoja:

"• päivämäärä ja aika, jolloin istunto alkoi, päivämäärä ja aika, jolloin istunto päättyi,

• kunkin istunnon aikana lähetetyn tiedon määrä,

• mihin sijaintiin (esim. USA East) (Meillä ei ole palvelimien IP-osoitteita),

• ja mistä maasta olet muodostanut yhteyden (meillä ei ole IP-osoitteita)."

Tekninen turvallisuus

PPTP
L2TP / IPSec
SSTP
IKEv2
OpenVPN

SaferVPN käyttää seuraavaa OpenVPN-salausta: AES-256 datakanava salaukseen, RSA-2048 TLS (Transport Layer Security) kättelyyn ja SHA-256 ohjauskanavan hash-todennukseen..

Tuki ei voinut kertoa minulle lisätietoja, joten luulen, että SaferVPN käyttää SHA-1: tä datakanavan kättelyyn (mikä on hienoa). SaferVPN on nyt vahvistanut käyttävänsä täydellistä eteenpäin suuntautuvaa salassapitovelvollisuutta (PFS) kaikissa OpenVPN- ja IKEv2-yhteyksissä.

Tämä on vahva OpenVPN-asetus. SaferVPN Windows- ja macOS-sovellukset sisältävät myös DNS-vuodonsuojauksen ja tappikytkimen, mutta kuten olemme huomanneet, nämä eivät ole aina tehokkaita. SaferVPN: n Android- ja iOS-sovelluksissa on tapikytkin, joka on edelleen erittäin hyödyllinen, joskin liian epätavallinen ominaisuus.

Lopulliset ajatukset

SaferVPN on tehnyt joitain merkittäviä parannuksia, ja on nyt lähellä erinomaista palvelua. Se käyttää erinomaista salausta, sillä on paljon palvelimia hyödyllisissä paikoissa, se sallii viiden yhteyden kerralla ja sillä on hyvä kirjauskäytäntö. Se tarjoaa myös erittäin käteviä kelloja ja pillejä, kuten Chrome-laajennuksen ja vahvan tuen IKEv2: lle. Vain jonkin verran huono suorituskyky ja sub-par (mutta ystävällinen!) Asiakastuki pidättävät SaferVPN: ää. IPv6-käyttäjien on kuitenkin toteutettava lisävarotoimenpiteitä.

24 tunnin ilmaisella kokeiluversiolla ja 30 päivän rahat takaisin -takuulla ei ole mitään syytä olla tarkistamatta tätä erittäin pätevää palvelua itse..

Käy SaferVPN: ssä »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me