Salaa.me-arvostelu

Encrypt.me

 • hinnoittelu

  alkaen $ 8.33
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • iOS

  • Android

  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä
 • unblocks:


  • iPlayer

ProPrivacy.com Pisteet
3 10: stä

Yhteenveto

Encrypt.me on pitkäaikainen yhdysvaltalainen VPN-palvelu, josta on äskettäin tullut J2 Global -konsernin jäsen. J2 Globalin tuella sen takana Encrypt.me voi hyvinkin tulla palveluksi, jota on tarkkailtava tulevaisuudessa. Mutta tällä hetkellä se pyrkii erottautumaan joukosta.

Pikatilastot

 • Maat
  44
 • Toimivalta
  Yhdysvallat
 • Samanaikaiset yhteydet
  100

hinnoittelu

Encrypt.me erottaa “passit” ja tilaukset, mutta paitsi yhden viikon passin olemassaolo, ainoa ero on, että passien maksaminen ei uusitu automaattisesti, kun taas tilauksissa se.

Epätavallinen piirre Encrypt.me-hinnoittelussa on, että henkilökohtaisten suunnitelmien lisäksi se tarjoaa perhe- ja ryhmäsuunnitelmia (jopa erittäin suurille ryhmille).

Encrypt.me ilmoittaa, että voit käyttää ”useita laitteita samanaikaisesti, jos haluat” yhdellä rajoittamattomalla tietotilillä. Vaikuttaa siltä, ​​että perhe- tai tiimitililtä maksaminen (luultavasti jos joukkue ei ole liian suuri) on suurelta osin asiakkaiden rehellisyyskysymys.

Se sanoi, että 12,99 dollaria kuukaudessa enintään viidelle perheenjäsenelle perheen hinta on melko edullinen.

Encrypt.me tarjoaa myös minisuunnitelman 2,99 dollaria kuukaudessa, jolla on 5 Gt: n dataraja. Kaikki maksut suoritetaan vain luotto- tai pankkikortilla, ja Stripe käsittelee ne.

Uudet käyttäjät voivat hyödyntää 14 päivän ilmaista kokeiluversiota, joka on ilo huomata, että se ei vaadi luottokorttitietoja. Rekisteröintiä varten tarvitaan kelvollinen sähköpostiosoite, ja Encrypt.me ottaa vaiheet kertakäyttöisiin osoitteisiin.

ominaisuudet

 • Sovellukset saatavilla iOS: lle, Androidille, macOS: lle ja Windowsille
 • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
 • Palvelimet 44 maassa (mukaan lukien ”Afrikka”, joka osoittautuu Etelä-Afrikkaan)
 • Auto-Secure
 • ”OverCloak”
 • Sisällön suodatus
 • Turvallisuustarkastus

Torrenting on estetty oletuksena ja 14 päivän ilmaisen kokeilujakson aikana, mutta maksavat asiakkaat voivat pyytää estämistä. Erityisesti kaikista alustoista puuttuu kaikenlainen tappajakytkin.

Auto-secure

Kun tuntematon verkko havaitaan, VPN aktivoituu automaattisesti liikenteen suojaamiseksi.

Overcloak

Kun muodostat yhteyden epäluotettavaan verkkoon, tämä ominaisuus rajoittaa pääsyä Internetiin automaattisesti, kunnes VPN-yhteys on muodostettu. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain työpöytäsovelluksissa.

Sisällön suodatus

Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kirjoittamishetkellä, mutta sen ennakoidaan olevan ensi-ilta pian. Se estää DNS-estolistoja mainosten, aikuisille suunnatun sisällön, haittaohjelmien, sosiaalisen median ja muun kaltaisen ei-toivotun sisällön estämiseksi.

Tämä on hyvin samankaltainen kuin useimmat selainpohjaiset mainosten estäjät, mutta on kiva, että sinulla on all-in-one-ratkaisu.

Turvallisuustarkastus

Encrypt.me suoritettiin turvatarkastus vuonna 2016, ja seurantatarkastus julkaistiin marraskuussa 2020. Toisin kuin joissakin muissa VPN-palveluissa, Encrypt.me on julkaissut tarkistuksen kokonaisen muokkaamattoman tekstin verkkosivustollaan, jota suosittelemme voimakkaasti. . Tarkastus kattaa Encrypt.me-sovellukset ja rajoitetusti sen verkkosivuston. Huomaa, että kyse on teknisestä turvatarkastuksesta, eikä siinä käsitellä menettelytapoja, kuten kirjaamista. Tarkastuksen tulokset olivat positiiviset.

Vakavia ongelmia ei löytynyt, ja löydetyt ongelmat korjaavat Encrypt.me-kehittäjät, koska tätä kirjoitetaan. Tämä on hienoa, mutta ei muuta sitä tosiasiaa, että havaitsimme vuodot Window-asiakasohjelmassa.

Estääkö Encrypt.me Netflixin eston?

Testeissä Yhdysvaltain Netflix havaitsi, että käytimme VPN: ää, ja estänyt meidät. Yhdistäminen UK-palvelimeen antoi meille kuitenkin mahdollisuuden katsoa BBC iPlayer -sovellusta.

Nopeus ja suorituskyky

Ole hyvä ja katso nopeustestaussivumme uusimmat painotetut tulokset, mutta kirjoittamishetkellä Encrypt.me on yksitoista nopeimmassa VPN-luettelossamme. Mikä ei ole lainkaan liian huono, vaikkakaan sitä ei vastaa melko tavallinen maksimipurskeen nopeus 198,8 Mbit / s.

DNS-hakuajat ovat melko keskellä tietä, vaikka komea keskimääräinen yhteysaika vain 2,7 sekuntia (enintään 4,0 sekuntia) tarkoittaa, että et jää roikkumaan, kun käynnistät VPN: n.

IP-vuodot

MacOS-ohjelmassa meillä oli ilo löytää mitään IP-vuotoja. Windowsissa havaitsimme kuitenkin säännölliset DNS-vuodot ja myös IPv6-vuodot WebRTC: n kautta. Tällä hetkellä emme voi testata IPv6-vuotoja mobiiliympäristöissä, mutta emme havainneet mitään IPv4-vuotoja Androidissa tai iOS: issa.

Helppokäyttöisyys

Nettisivu

Verkkosivusto näyttää riittävän älykkäältä, mutta on melko lyhyt vaikeaa tietoa. Ja kun tietoa on saatavilla, se on usein huonosti vanhentunut - jotkut artikkelit ovat vuodelta 2011! Toivomme varmasti, että asiat ovat muuttuneet vuosien varrella!

Blogi kuluttaa paljon digitaalista mustetta selittäen, miksi VPN-verkkoja ei tule koskaan pitää minkään lähellä nimettömiä. Vaikka tämä on totta monin tavoin ja sen mainitseminen on VPN-palvelun suhteen kiitettävää, se kuulostaa meille myös salaa. minä haluan vapauttaa itsensä velvollisuuksistaan ​​VPN-palveluntarjoajana.

Ei, VPN-verkkoa ei tule koskaan pitää 100-prosenttisesti turvallisena, eikä se takaa nimettömyyttä. Mutta hyvin tehtynä, VPN voi tehdä paljon suojata yksityisyyttäsi verkossa. Kuten näemme lopussa tästä katsauksesta, Encrypt.me ei ole yksinkertaisesti ryhtynyt moniin tarvittaviin toimiin VPN-yksityisyyden sujumiseksi (tarkastelemme sinua, yhteyslokeja eikä mitään tappaja-kytkimiä).

Tuki

Verkkosivustolla on useita usein kysyttyjä kysymyksiä, mutta ne eivät vastanneet meille esittämiin kysymyksiin. Live-chat-tuki on saatavana, kun ohitat vastaukset, mutta tukitiimi on pääosin. kotipaikka Australia. Jos otat yhteyttä tukeen Austalian toimistoaikojen ulkopuolella, vastaus sähköpostiin saapuu myöhemmin.

Kuten tämän katsauksen myöhemmässä osassa voimme nähdä, saamme vastaukset olivat kaukana tyydyttävistä.

Ilmoittautuminen

Encrypt.me-tilin rekisteröinti on erittäin helppoa. Voit hyödyntää 15 päivän ilmaista kokeiluversiota antamalla vain kelvollisen sähköpostiosoitteen ja salasanan. Vahvistusviesti sisältää linkin verkkosivuston lataussivulle.

Ohjelmisto

Sovelluksia on saatavana MacOS-, iOS- ja Android-laitteille. Saatavana on myös Windows (7+) -sovellus, mutta tämä on vain beetaversiota, joten Encrypt.me ei lupaa sen vakautta tai turvallisuutta. Mikä kuten olemme nähneet, on yhtä hyvin.

Siellä on myös ”Fire OS -sovellus”, vaikka tämä on vain tavallinen Android-sovellus (ei Android TV), joka on saatavana Amazon App Storen kautta.

Asennusoppaita tai OpenVPN-määritystiedostoja ei ole saatavana manuaaliseen asennukseen tukemattomissa laitteissa tai kolmansien osapuolien VPN-asiakkaiden kanssa..

MacOS-asiakas

MacOS-asiakas on melko yksinkertainen tapaus, mutta se saa työn suorittamaan hienosti.

Salaa.me Mac OS Client

Auto-Secure- ja OverCloak-ominaisuudet ovat molemmat saatavana macOS-käyttöjärjestelmässä. Sovellus sallii sinun myös vaihtaa UDP- ja TCP-tilojen välillä, mikä melkein varmasti osoittaa käyttävänsä OpenVPN-protokollaa.

Mobiilisovellukset

Muut kuin Android-sovelluksen lukitusominaisuus, joka suojaa sovelluksen salasanalla, Android- ja iOS-sovellukset näyttävät olevan identtisiä. Android käyttää kuitenkin OpenVPN: ää, kun taas iOS-sovellus käyttää IKEv2: ta.

Salaa.me-matkaviestin

Molemmissa on automaattinen suojaus WiFi-verkoille ja ne toimivat yleensä hyvin. Vaikka kummassakaan sovelluksessa ei ole kytkintä, uudemmissa Android-versioissa on nyt itse käyttöjärjestelmään sisäänrakennettu tappaja-kytkin.

Window-asiakas

Windows-asiakas on hyvin samanlainen kuin macOS-asiakas, ja se sisältää tuki Auto-Securelle ja OverCloakille. Se käyttää kuitenkin IKEv2: tä OpenVPN: n sijaan.

Salaa.me Windows Client

Siitä huolimatta, mitä verkkosivustolla sanotaan, meille on luotettavasti ilmoitettu, että Windows-asiakas ei ole enää beeta. Joten havaitsemillemme IPv6- ja WebRTC-vuotoille ei ole juurikaan tekosyytä.

yksityisyys

Toimivalta

Encrypt.me sijaitsee Dallasissa, Teksasissa, mutta sen omistaa nyt J2 Global, yhdysvaltalainen sateenvarjoyhtiö, joka myös omistaa virallisesti seitsemän muuta VPN-tuotemerkkiä. Näitä ovat IPVanish ja StrongVPN sekä SaferVPN. Näiden lisäksi se tarjoaa white label -palveluita useille muille VPN-tuotteille.

Yhdysvalloissa ei ole pakollista tietojen säilyttämistä koskevaa lakia, mutta NSA: n ja muiden valtion virastojen suorittaman joukkovalvonnan laajuus ja laajuus, sellaisena kuin Edward Snowden paljasti sen, tarkoittaa, että on järkevää olettaa, että kaikki tietosuojaa tarjoavat teknologiapalvelut ovat vaarannettu jollain tavalla.

lokit

Encrypt.me pitää täydellisen joukon yhteyslokeja (metatiedot) VPN-palvelun käyttäjille.

 • Lähetettyjen ja vastaanotettujen tavujen määrä
 • Kytketyn ajan pituus
 • IP-osoite kytkettynä ja (virtuaali) IP, jonka osoitamme
 • Lähtevän yhteyden lähdeportti alkamis- ja lopetusaikoilla

Tätä lievitetään kuitenkin jonkin verran, koska niitä säilytetään vain 16 päivää ennen niiden poistamista. Tämä ei ole kovin pitkä, mutta todennäköisesti riittää aika tuomioistuimen päätöksen saamiseksi, jos sille annetaan riittävä etusija.

Palvelussa käytetään myös laajaa verkkosivustojen seurantaa, mukaan lukien Google Analytics -seurantojen käyttö. Sovellusten sisällä kolmannen osapuolen Fabric.io ja Google Firebase -palvelut keräävät analyysitietoja, vaikka tästä sovelluksen sisäisestä käytöstä on mahdollista poistua..

EU: n alueella asuvat tai EU: ssa asuvat asiakkaat nauttivat GDPR: n mukaisia ​​tavanomaisia ​​yksityisyyden etuja.

Tekninen turvallisuus

Windows- ja iOS-sovellukset käyttävät IKEv2 VPN -protokollaa, kun taas macOS- ja Android-sovellukset käyttävät OpenVPN-protokollaa. Käytetyt OpenVPN-asetukset (sikäli kuin voimme määrittää ne) ovat:

Datakanava: AES-256-CBC-salaus SHA256-tietojen todennuksella.

Ohjauskanava: täydellisiä tietoja ei ole saatavana, vaikka AES-GCM: n käytöstä oli lyhyt maininta. Koska tätä ei määritetä OpenVPN-asetustiedostoissa, vaarana on, että AES-256-GCM: tä käytetään sekä salauksena että tietojen todennukseen TLS-vaihdon aikana.

Emme tiedä miten avaintenvaihto on turvattu vai käytetäänkö täydellistä eteenpäin salaisuutta.

Lisätietoja tästä aiheesta on VPN-salauksen lopullisessa oppaassa. Pyysimme myös tukea, jos Encrypt.me käyttää yhden hengen huoneissa paljaan metallin VPN-palvelimia tai virtuaalipalvelimia (ohjelmistopohjaiset VPS-esiintymät jaetuissa palvelimissa). Tai sekoitus…

”Monimutkainen kysymys. Verkko on valtava. Pääosin omia palvelimiamme, mutta emme vuokraa VPS: ää isännöintipalveluntarjoajilta ja rakennamme sen verkkoon, jos sitä kysyt. "

Mikä ei ole rehellinen, meistä ei ole mitään viisaampaa. Kuten jo todettiin, yhdessäkään sovelluksessa ei ole minkäänlaista tapaa katkaista kytkin, joten jos VPN-yhteys epäonnistuu, IP-osoitteesi altistuu internetille.

Kuten myös todettiin, ja riippumatta viimeaikaisista tietoturvatarkastusten tuloksista, havaitsimme Windows-asiakkaan olevan Windows melko tiivis.

Lopulliset ajatukset

Paitsi että se sijaitsee Yhdysvalloissa ja pitää paljon enemmän lokit kuin haluamme, Encrypt.me: ssä ei ole mitään vikaa paitsi erittäin tiivis Windows-asiakasohjelma.

Päivän lopussa Encrypt.me on riittävän hyvä VPN-palvelu. Mutta nykypäivän erittäin kilpailukykyisessä markkinatilassa sen suhteellisen korkea kysyntähinta ja ominaisuuksien puute tekevät arvoehdotuksesta jotain kovaa myyntiä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me