SaturnVPN-arvostelu

SaturnVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 1,40
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Pisteet
2.5 10: stä

Yhteenveto

SaturnVPN on pieni VPN-palvelu, joka sijaitsee Houstonissa, Teksasissa. Liiketoiminnan aloittivat vuonna 2013 neljä ystävää, jotka olivat kaikki verkkoinsinöörejä. Kumppanuus on nyt laajentunut viiteen jäseneen ja VPN: ää käytetään pienellä määrällä palvelimia erittäin alhaisella tilausmaksulla.

Pikatilastot

 • Toimivalta
  United Staes
 • Samanaikaiset yhteydet
  2
 • Maat
  5

SaturnVPN on pieni VPN-palvelu, joka sijaitsee Houstonissa, Teksasissa. Liiketoiminnan aloittivat vuonna 2013 neljä ystävää, jotka olivat kaikki verkkoinsinöörejä. Kumppanuus on nyt laajentunut viiteen jäseneen ja VPN: ää käytetään pienellä määrällä palvelimia erittäin alhaisella tilausmaksulla.

Tämä VPN voisi tarjota juuri tarpeeksi niille, jotka eivät tarvitse pääsyä palvelimiin monissa eri maissa. Kuten kuitenkin luet tästä raportista, on epävarmaa, että tästä VPN: stä voisi olla hyötyä kenellekään.

Käy SaturnVPN »

Hinnoittelu ja suunnitelmat

Voit käyttää kaikkia palvelun tarjoamia VPN-protokollia yhdellä paketilla. Yhtiön tarjoamat liittymissuunnitelmat sisältävät yhden kuukauden tai kolmen ja kuuden kuukauden tilaukset. On myös yhden ja kahden vuoden suunnitelma. Pidemmät tilausajat toimivat halvemmalla kuukaudessa. Sinun on kuitenkin maksettava koko jakso etukäteen.

Hinnat on ilmoitettu Yhdysvaltain dollareissa, ja voit maksaa luottokorteilla, PayPalilla, Bitcoinilla, Webmoneyllä ja täydellisellä rahalla.

Jokaisen tilauksen avulla tilinomistaja voi muodostaa yhteyden verkkoon kahdella erillisellä laitteella samanaikaisesti.

ominaisuudet

Yhtiön paketin ominaisuudet ovat:

 • Palvelimet kuudessa maassa
 • Kolmen päivän rahat takaisin -takuu
 • Nimetön tili
 • P2P on sallittu useimmissa palvelimissa
 • Kahden samanaikaisen yhteyden salliminen
 • Ei tiedonsiirtorajoituksia

Yrityksellä on palvelimia eri maissa jokaiselle tuetulle protokollelle.

PPTP: Yhdysvallat, Iso-Britannia, Puola, Ranska, Saksa

L2TP: Yhdysvallat, Yhdistynyt kuningaskunta, Kanada, Puola, Ranska, Saksa

Kerio VPN: USA, UK, Saksa

Cisco AnyConnect: Yhdysvallat, Iso-Britannia

OpenVPN: Kanada, Iso-Britannia, Saksa

Käy SaturnVPN »

turvallisuus

SaturnVPN: n tarjoamat VPN-protokollat ​​ovat PPTP, L2TP, SSTP ja OpenVPN. Saatavana on myös kaksi patentoitua toteutusta, jotka ovat Cisco AnyConnect ja Kerio.

Valitettavasti asiakastukitiimi ei ole kovin perehtynyt VPN: n käyttämiin menetelmiin, joten mitään tietoa, jota ei ole verkkosivustolla tai jota ei voida päätellä lokitiedostoja tarkastelemalla, yksinkertaisesti ei ole saatavilla.

Yrityksen toteuttama OpenVPN ei ole kovin onnistunut. Se käyttää Blowfish-salausta 128-bittisellä avaimella. Yhtiö käyttää avaintenvaihtoon Diffie Hellmania, joka on OpenVPN: n standardimenetelmä. Istunnon perustamisprosessit katetaan 1028-bittisellä RSA-salauksella. Tämä on erittäin heikko, eikä RSA suosittele tällaisen lyhyen salausavaimen käyttöä, koska on huhuja, että useat viranomaiset, mukaan lukien Kiinan turvallisuuspalvelut, voivat hajottaa tämän salausasteen. Useimmat VPN: t käyttävät 2048-bittistä avainta RSA: lle ja parhaat VPN: t käyttävät 4096-bittistä avainta.

yksityisyys

SaturnVPN estää P2P: n lataamista Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen palvelimille, mutta sallii sen yrityksen saksalaisilla palvelimilla.

Valitettavasti yritys pitää yhteyslokeja, mutta ei ilmoita, kuinka kauan näitä tietueita pidetään. Yhtiö luovuttaa nämä tiedot, jos heille esitetään oikeuden määräys. SaturnVPN-tietosuojakäytännössä todetaan myös, että he seuraavat toimintasi, jos yritykselle annetaan tuomioistuimen määräys siitä.

Tuki

Voit puhua asiakastuen edustajan kanssa live-chatin kautta. Näet näytön oikeassa alakulmassa olevassa viestiruudussa, onko chatti miehitetty.

Napsauttamalla tätä viestiä avautuu chat-näyttö. Sinun on ensin tunnistettava itsesi ja kirjoitettava kysymys.

Kun tukioperaattori on käytettävissä, keskustelu voi jatkua.

Valitettavasti 1. rivin tukitoimijat eivät ole kovin osaavia, joten jos sinulla on monimutkainen kysymys, sinun on otettava yhteyttä tekniseen tukeen. Sivuston Yhteystiedot-sivu antaa tukisähköpostiosoitteen ja voit myös lähettää viestin tältä sivulta.

Sinun ei tarvitse tiliä verkkosivustolla käyttääksesi ilmaista kokeiluversiota. Voit kuitenkin luoda tilin, joka vie sinut verkkosivuston asiakasalueelle.

Asiakasalueella ei kuitenkaan ole käyttötiloja.

Muita verkkosivuston tukitoimintoja ovat UKK-sivu.

Sivusto sisältää myös suuren kirjaston perustamisoppaista.

Prosessi

Ilmainen tili

SaturnVPN tarjoaa kaksi tasoa ilmaista tiliä. Ensimmäiseen pääsee napsauttamalla "Ilmainen VPN-tili" sivuston päävalikossa.

Tämä vaihtoehto antaa sinulle pääsyn vain PPTP: lle ja L2TP: lle, jotka on määritettävä manuaalisesti. Saadaksesi oikean kuvan SaturnVPN-palvelusta sinun on siirryttävä toisen tyyppiseen ilmaiseen kokeiluversioon, jonka saat täyttämällä lomakkeen, johon pääsee ilmaisella VPN-tilisivulla. Klikkaa "Pyydä ilmainen kokeilu 1 päiväksi" -painiketta päästäksesi siihen.

Sain puolentoista tunnin sisällä sähköpostin sisäänkirjautumistiedoillani yhden päivän ilmaiseen kokeiluversioon, joka mallii täyden palvelun tarkalleen.

SaturnVPN Windows VPN -asiakas

SaturnVPN: ssä on kolme houkuttelevaa sovellusta, joissa on erittäin kehittynyt salaus. ProPrivacy.com: n suosima VPN-menetelmä on OpenVPN - jota SaturnVPN tarjoaa. Yhtiö ei ole luonut omaa sovellustaan, vaan kehottaa käyttäjiä lataamaan OpenVPN GUI -ohjelman. Tämä on hyvin yksinkertainen käyttöliittymä, jonka on luonut OpenVPN-standardia hallinnoiva organisaatio. Tässä käyttöliittymässä ei ole mitään vikaa paitsi, että se toimii vain minimoidussa tilassa järjestelmälokerosta. Kun olet ladannut käyttöliittymän, sinun on seuraavaksi ladattava kokoonpanotiedostot SaturnVPN-verkkosivustolta ja siirrettävä sitten sen alueen konfigurointihakemistoon, johon OpenVPN-ohjelmisto on tallennettu..

Minulla oli jo OpenVPN-käyttöliittymä asennettuna, joten latasin juuri asetustiedostot. Tämä antoi minulle pääsyn yhdelle palvelimelle Kanadassa, yhdelle palvelimelle Isossa-Britanniassa ja kahdelle palvelimelle Saksassa. Valitettavasti en pystynyt muodostamaan yhteyttä Kanadan palvelimeen kokeilutilillä, jonka tukihenkilö antoi minulle. Pystyin muodostamaan yhteyden brittiläisiin ja saksalaisiin palvelimiin, mutta ne estävät Internet-yhteyden kokonaan, enkä pystynyt muodostamaan yhteyttä mihinkään verkkosivustoon, kun VPN-yhteys oli muodostettu.

VPN-yhteyslokitiedostot osoittivat virheen yrittäessäsi todentaa Ison-Britannian ja Saksan palvelimia yhteysmenettelyjen aikana. Kun yritin käydä missä tahansa verkkosivustossa, jossa VPN oli päällä, verkkoon pääsy epäonnistui "Suojatun yhteyden luominen" verkkoon pääsyn vaihe.

Siirryin eteenpäin ja päätin tarkistaa sen sijaan Cisco AnyConnect -sovelluksen. Asennusoppaan latauslinkki kuitenkin katkesi, ja en pystynyt saamaan ohjelmistoa tietokoneelleni.

Seuraava vaihtoehto oli SaturnVPN: n tarjoama Kerio VPN. Vaikka olen tarkistanut monia VPN-palveluita, en ollut koskaan kuullut Keriosta, joten tämä oli minulle uusi kokemus. Päätin tutustua Kerion sivustoon saadaksesi lisätietoja VPN-menetelmästä. Sivua ei ladata.

Noudatin SaturnVPN-verkkosivuston asennusohjeita ja sain käyttöliittymän tietokoneelleni. Sisäänkirjautuminen vaati minua viitaamaan palvelimen nimissivulle SaturnVPN-verkkosivustolla.

Yritin kaikkia palvelimen nimiä, mutta en pystynyt ottamaan yhteyttä man ilmaiseksi kokeiluun annettuihin käyttöoikeustietoihin. Kun ilmoitin siitä tukitiimille, minulle kerrottiin, että heidän oli otettava tämä käyttöoikeus käyttöön minulle. Suoritettuaan kaikki muut testit palasin kuitenkin Kerioon ja se ei silti toiminut.

Palvelimen tunnistusvarmenteessa näytti olevan jotain vikaa.

Tarkistin sertifikaatin ja huomasin, että se oli vanhentunut kauan sitten.

Minulla oli vielä yksi vaihtoehto. SaturnVPN tarjoaa SSTP: n. Tämä on hyvä VPN-järjestelmä, joka luotiin korvaamaan PPTP. Joten napsautin linkkiä saadaksesi asennusohjeet Windows 10: lle ja näin sain:

Kaikki yllä olevat järjestelmät käyttävät kuljetuskerroksen suojausmenettelyjä yhteyden luomiseen palvelimeen. TLS vaatii palvelinta tunnistamaan itsensä varmenteella, ja joka tapauksessa SaturnVPN-palvelimella ei ollut voimassa olevaa varmennetta. Joten tämä todennäköisesti selittää miksi en pystynyt muodostamaan yhteyttä OpenVPN: ään tai Kerioon. SSTP: n tapauksissa, vaikka olisin pystynyt hakemaan yhteydenmuodostusohjelmiston tietokoneelleni, en silti olisi pystynyt muodostamaan yhteyttä turvallisesti tämän varmenneongelman takia..

Sain tukipalvelulta toimivan latauslinkin Cicso AnyConnectille ja pystyin asentamaan sen. Koin kuitenkin muodostaa yhteyden siihen tietoturvavirhesanoman.

Hylkäsin virheen ja jatkoin yhteyden muodostamista. Tämän ansiosta voin suorittaa nopeustestin SaturnVPN: n Cisco AnyConnect-toteutuksessa.

Sovelluksen asetusjärjestelmän tilastosivulla oli mielenkiintoista tietoa, mukaan lukien yhteyteen käytettävä salaus - AES 128-bittisellä näppäimellä.

Suorituskyky (nopeus-, DNS-, WebRTC- ja IPv6-testit)

ProPrivacy.com -suoritustesteihin sisältyy yleensä nopeustestejä, jotka muodostavat yhteyden VPN-palvelimien kautta kolmessa eri maassa. Tyypillisesti nämä testit suoritetaan OpenVPN-toteutuksessa. Cisco AnyConnect -sovellus käyttää OpenSSL-kirjastoa suojaustoimiin, joka on täsmälleen sama järjestelmä, jota OpenVPN käyttää. Joten, nämä testit suoritettiin Cisco AnyConnect -sovelluksella kaikkien SaturnVPN-palvelimien kanssa, jotka on tarkoitettu tähän menetelmään - yksi Yhdysvalloissa ja kaksi Isossa-Britanniassa.

Nopeustesti suoritettiin testmy.net-palvelun avulla. Yhdistyneen kuningaskunnan testit menivät Lontoon palvelimelle ja Yhdysvaltojen testit Miamiin.

IPLocation.net-palvelun avulla löysin testaamiesi SaturnVPN-palvelimien todellisen sijainnin. Yhdysvaltain palvelin cisco2.saturnvpn.com sijaitsi Kansas Cityssä, Missourissa. IPLocation näyttää viiden eri palvelun sijaintitulokset. Yhdistyneessä kuningaskunnassa cisco3.saturnvpn.com: n ja cisco4.saturnvpn.com: n ilmoitettiin olevan molemmat samassa paikassa. Molempien palvelimien tulosluettelossa kaksi tukevista IPLocation-palveluista ei kuitenkaan pystynyt havaitsemaan tarkkaa sijaintia, kaksi sijoitti palvelimet Gosportiin, Hampshire, ja yhden mielestä palvelimet olivat Kentissä.

Sinulla on todennäköisesti nopeampi Internet-palvelu kotona. Jos kuitenkin menet lomaasi köyhemmään maahan, näiden testien suojaamattomissa yhteyksissä näkyvät Internet-nopeudet osoittavat olosuhteet, joita voit odottaa ollessasi poissa. Loman ollessa sinun on luotettava enemmän VPN: ään, jotta pääset TV-verkkosivustoille kotona.

HBO suosittelee 2 Mbit / s nopeutta, jotta SD-videota voidaan katsella mukavasti Internetissä. Se suosittelee 3 Mbit / s HD-videon suoratoistoa varten - kaikki HBO: n verkkokirjastot esitetään teräväpiirtona. On sääli, että Saturn VPN -palvelin vähensi linjan nopeuksia. Kuten tämän raportin streaming video -osiosta näet, tämä ei kuitenkaan oikeastaan ​​aiheuttanut ongelmaa.

Lisää testejä suoritettiin ipleak.net: llä, kun olin yhteydessä SaturnVPN Cisco -palvelimeen Kansas Cityssä, DNS-vuotojen ja WebRTC-virheen tarkistamiseksi. Sivusto ilmoitti sijaintini Kansas Cityssä. Se tarkisti myös kaikki selaimeni lähettämät DNS-puhelut ja löysi pääsyn 71 erilaiselle DNS-palvelimelle. Kaikki nämä palvelimet sijaitsivat Kaliforniassa ja Iowassa, jotka kaikki ovat yhdenmukaisia ​​Kansas Cityn sijainnin kanssa, joten SaturnVPN piilotti onnistuneesti todellisen sijaintini, joka oli Dominikaanisessa tasavallassa.

Vaikka olingi vielä yhteydessä SaturnVPN-palvelimeen Kansas Cityssä, pääsin testisivustolle doileak.net, joka havaitsi myös sijaintini Yhdysvalloissa. Tämä raportti tarkisti myös käyttöjärjestelmän aikavyöhykkeen ja ilmoitetun sijaintini aikavyöhykkeen välisen eron ja havaitsi niiden olevan yhdenmukaiset. Tämä on poikkeaman tyyppi, joka voi antaa salaisuuden, että käytät VPN: ää. SaturnVPN kattoi kuitenkin onnistuneesti tämän ongelman, eikä ollut merkkejä siitä, että en olisi ollut Kansas Cityssä.

Internet-palveluntarjoajani ei käytä IPv6-osoitteita, joten en pystynyt testaamaan IPv6-vuotoja.

Suoratoistopalvelut

Testasin kaikkia SaturnVPN: n kolmea Cisco AnyConnect -palvelinta nähdäkseni, voisiko heidät saada minut videoiden suoratoistopalveluihin Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Kun olin yhteydessä SatuenVPN: n Yhdysvaltain palvelimeen, pystyin katsomaan videoita, jotka suoratoistettiin Netflixistä, ABC: stä ja NBC: stä. Tämä on poikkeuksellinen esitys.

Molemmilla Ison-Britannian VPN-palvelimilla oli täsmälleen samat tulokset Ison-Britannian suoratoistopalveluilla. Kumpikaan ei saanut minua pääsemään videoihin Netflixissä, mutta molemmat päästivät minut BBC iPlayeriin ja videoihin Channel 4 -sivustolla.

Muut alustat

SaturnVPN tarjoaa useita erilaisia ​​asiakkaita, ja sillä on myös VPN-palvelimia, joihin pääsee eri protokollien avulla manuaalisesti. Seuraava taulukko näyttää, mikä toimii missä käyttöjärjestelmässä.

PPTP L2TP SSTP Kerio OpenVPN-käyttöliittymä Cisco AnyConnect
Windows
Mac-käyttöjärjestelmän kymmenes versio X
Mac käyttöjärjestelmä X X
Android X X
iOS X X
Linux X X X X

SaturnVPN -katsauksen johtopäätös

SaturnVPN on hieno tapa päästä merentakaisten suoratoistovideosivustoihin. Niiden yhteyslokkien säilyttäminen määrittelemättömän ajan tarkoittaa, että sinun ei pitäisi luottaa tähän VPN: hen henkilöllisyyden suojaamiseksi ladatessasi tekijänoikeuksin suojattua materiaalia..

pidin

 • Helppokäyttöinen Cisco AnyConnect
 • Ilmainen kokeilu
 • Hyvä DNS- ja IP-suojaus
 • Saapuu Netflix USA: hon

En ollut niin varma

 • Yhteyslokit
 • Vain kaksi samanaikaista yhteyttä

vihasin

 • Suojaustodistuksen virhe
 • Yhteydet, jotka eivät toimi
 • Alhaiset nopeudet

Kaikkien SaturnVPN: n tarjoamien palvelimien kaikkien sovellusten yhteysyritysten todennusvarmenteiden epäonnistuminen tarkoittaa, että sinun ei pitäisi käyttää tätä palvelua. Tämä epäonnistuminen altistaa sinut keski-ikäisten hyökkäysten riskille, kun keskusyksikkö asettaa palvelimeksi. Nämä huijarit voivat olla hakkereita, jotka yrittävät varastaa pankkitietojasi, tai tekijänoikeuslakimiehiä tai poliisia, jotka vakoittavat toimintaa..

Tutustu muiden VPN-palveluntarjoajien arvosteluihin ProPrivacy.com-sivustossa löytääksesi paremman palvelun.

Käy SaturnVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me