SecurityKISS-arvostelu

SecurityKISS

ProPrivacy.com Pisteet
6 10: stä

Yhteenveto

Yhtiö SecurityKISS toimii Dublinissa, Irlannissa. Vaikka Irlanti ei ole niin kauhea kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa yksityisyyttä koskevien lakien suhteen, tietojen säilyttäminen on edelleen suuri ongelma. Irlanti noudattaa vuoden 1988 tietosuojalakia (muutettu vuonna 2003), joka on pitkälti vanhentunut ja sisältää epämääräisiä lausuntoja, kuten: "tietoja ei saa säilyttää pidempään kuin on tarpeen tähän tarkoitukseen tai kyseisiin tarkoituksiin" (lain 2 §: n 1 momentin c kohdan iv alakohta). Sanomattakin on selvää, että kulkekaa varovasti, kun käytät SecurityKISS: ää!

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  17 Mbps
 • Toimivalta
  Irlanti
 • Samanaikaiset yhteydet
  10
 • Maat
  16

ominaisuudet

Niiden VPN-palvelimien lukumäärä, joihin voit käyttää SecurityKISS-palvelua, riippuu tilaamastasi suunnitelmasta. Ilmaisille käyttäjille annetaan kahdeksan palvelinvaihtoehtoa (kolme Yhdysvaltain, kaksi Yhdistyneen kuningaskunnan, kaksi ranskalaista ja yksi saksalainen palvelin). Kalleimman suunnitelman avulla voit valita 67 palvelimesta 16 maassa.

Sinun ei tarvitse rekisteröidä tiliä SecurityKISSissä, ja samanaikaisten yhteyksien määrä riippuu siitä, kuinka monelle laitteelle asennat ohjelmiston.

SecurityKiss tarjoaa myös "yksinomainen tunnelointi" ominaisuus, joka on paketoitu VPN-asiakasohjelmaan. Tämä on vaihtoehto SecurityKISS-asiakasohjelmassa, joka toimii Internet kill -kytkimenä. Kun yhteys VPN-verkkoon laskee, samoin Internet-yhteytesi. Tämä ominaisuus estää tietojen vuotamisen.

Käy SecurityKISSissä »

Nopeudet ja suorituskyky

Kun SecurityKISS käyttää OpenVPN: ää, ylimääräisen tietoturvan seurauksena nopeuden menetys tapahtuu. Tästä huolimatta testasin SecurityKISSin ilmaisia ​​ja maksettuja suunnitelmia nähdäkseni, kuinka palvelu toimii, missä se on tärkeää: nopeus.

SecurityKISS-latausnopeudet

Kaaviot esittävät kunkin palvelimen ja sijainnin korkeimmat, pienimmät ja keskimääräiset nopeudet. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä.

Kuten huomaat, koin huomattavan nopeuden laskun, kun olin yhteydessä SecurityKISS-palveluun. Vaikka tämä on järkevää ilmaisella VPN: llä, tulokseni olivat kauhean epäjohdonmukaisia. SecurityKISS näyttää riittävän vain tavalliseen verkkoselailuun.

DNS- ja IP-vuodot IPLEAK.netin kautta tarkistettiin kaikki selvästi, vaikka suosittelen, että testaat itsesi joka kerta, kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

1 kuukausi

$ 0.00
kuukaudessa

SecurityKISS noudattaa samanlaista lähestymistapaa kuin CyberGhost ja Tunnelbear, ja ilmainen taso on saatavana. Luonnollisesti ilmaiseen suunnitelmaan liittyy joitain rajoituksia. Näitä ovat 300 Mt päivittäinen tietosuoja, rajoitetut palvelinpaikat ja hitaampi nopeus.

SecurityKISS hinnoittelu

SecurityKISSillä on myös saatavana neljä maksettua suunnitelmaa, mutta olin pettynyt nähdessään kaistanleveyden rajat kaikissa suunnitelmissa paitsi "Smaragdi" suunnitelma. Emerald-suunnitelma on "sattumalta" myös priciest suunnitelma, 10 dollaria kuukaudessa.

SecurityKISS-suunnitelmien hinnat ovat hiukan keskimääräistä alhaisemmat, mutta suunnitelmiin sisältyvät kaistanleveysrajoitukset tekevät SecurityKISS-palvelusta huono vaihtoehdon, jos haluat tehdä suoratoistoa tai latausta. Lisäksi tietyt sijainnit (kuten Hong Kong, Singapore ja Venäjä) ovat saatavana vain korkeamman tason suunnitelmilla.

Koska SecurityKISS tarjoaa ilmaisen VPN: n, rahojen palautustakuun puuttuminen on jokseenkin ymmärrettävää. Jos päätät peruuttaa, SecurityKISS antaa sinulle kohtuullisen hyvityksen tilisi jäljellä olevasta saldosta.

SecurityKISS tarjoaa vaikuttavan valikoiman maksutapoja, mukaan lukien kaikki tärkeimmät luottokortit, Bitcoin, Paypal ja pankkisiirto. Olen erityisen onnellinen nähdessäni Bitcoinia, koska tämä lisää nimettömyyttä.

Turvallisuus ja yksityisyys

SecurityKISS antaa sinulle mahdollisuuden valita OpenVPN- tai L2TP / IPsec-protokollan välillä. Suurinta tietoturvaa hakevat mielellään OpenVPN-vaihtoehdon, mutta L2TP / IPsec: llä on myös etuja.

Mainitsin aiemmin, että SecurityKISS on irlantilainen yritys. Tämä tarkoittaa, että siihen sovelletaan Irlannin tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. En ole nähnyt yhtään tapausta, jossa SecurityKISS olisi luovuttanut käyttäjätietoja hallitukselle, mutta tämä on pidettävä mielessä.

SecurityKISS-salaus on melko kohtuullista 128-bittisillä Blowfish-salauksilla ja 1024-bittisillä RSA-varmenteilla istunnoille. Vaikka tämä ei ole kauheaa, haluaisin nähdä parannetun salausasteen (esimerkiksi AES-256) ennen kuin suosittelemme SecurityKISS-ohjelmaa.

Toinen tärkeä näkökohta kaikissa VPN: issä on käytössä oleva kirjauskäytäntö. Vaikka SecurityKISS väittää lokittoman ympäristön, ne pitävät itse asiassa yhteyslokeja, jotka sisältävät IP-osoitteesi, yhteyden ajan ja muut yksityiskohdat.

SecurityKISSin P2P-toimintaa ja torrentia koskevaa politiikkaa ei mainita missään, vaikkakin siinä on laaja "Palvelun kielletyt käytöt," joka sanoo, että kaikkien käyttäjien on noudatettava tekijänoikeuslakeja. Siitä huolimatta, ellet ole kirjautunut Emerald-suunnitelmaan (ei datakattoa), et todennäköisesti halua tehdä torrentia joka tapauksessa.

Helppokäyttöisyys

SecurityKISS-verkkosivustolla on suhteellisen helppo navigoida, mutta mainitsen, että sivuston teema ja yleinen muotoilu näyttää hiukan vanhentuneelta. Vaikka verkkosivuston laadulla ei selvästikään ole mitään vaikutusta siihen, onko SecurityKISS hyvä VPN-palvelu, ammattimainen, hyvin suunniteltu sivusto ei vahingoita!

Huomasin, että on olemassa virallinen SecurityKISS-blogi, jossa on useita artikkeleita turvallisuudesta, sensuurista ja maantieteellisistä rajoituksista. Tämä on mukava kosketus, joka pitää asiakkaat ajan tasalla ja kiinnostuneina.

Tuki

SecurityKISS tarjoaa vain sähköpostitukea ja live-chat-palvelua (Zendeskin kautta), joka toimii normaalina aukioloaikoina. Siellä on myös UKK-osio ja useita vianetsintäoppaita eri laitteille ja skenaarioille. Tämä tukitaso tarkistaa ilmaisen VPN-palvelun.

Ymmärtääksesi paremmin tukiajan vastausaikaa ja tietämystä otin yhteyttä SecurityKISSiin live chat-palvelun kautta.

Kuten näette, suorakeskustelu oli liian kiireinen vastaamiseen, ja minua kehotettiin jättämään sähköpostiosoitteeni vastauksen saamiseksi. Valitettavasti en ole vielä saanut vastausta SecurityKISSiltä. Päivitän tämän vastaavasti, kun (jos?) SecurityKISS vastaa.

SecurityKISS ylläpitää myös Facebook-sivua, joka tarjoaa sinulle uuden (ja ehkä nopeamman) tavan ottaa heihin yhteyttä.

Prosessi

Ilmoittautuminen

Rekisteröinti SecurityKISSiin on suunnilleen yhtä helppoa kuin minkä tahansa VPN-palvelun kanssa. Sinun ei tarvitse luoda tiliä tai rekisteröityä SecurityKISSiin. Anna vain sähköpostiosoite SecurityKISSille lähettääksesi sinulle merkityksellisiä tietoja ja maksaaksesi, ja olet valmis!

Tietysti on asiakastunnuksia, jotka tunnistavat ja seuraavat SecurityKISSin palkattuja käyttäjiä. Asiakastunnuksesi on myös se, kuinka saat lähetettyjä linkkejä SecurityKISSin maksettujen palveluiden lataamiseen.

Windows VPN -asiakas

SecurityKISS Windows -asiakas on erittäin kevyt VPN-asiakasohjelma, jolla on vain 2,58 Mt asennustiedosto. Asiakas voi tehdä pienen muutoksen, koska ulkoasu jättää jotain toivomisen varaa.

Voit helposti vaihtaa palvelimia ja tarkastella yhteystilastoja asiakkaan ja "yksinomainen tunnelointi" ominaisuus on lähinnä automaattinen Internet kill kytkin. "yksinomainen tunnelointi" Ominaisuus voidaan ottaa käyttöön asiakkaasta, vaikka tämä edellyttää yhteyden muodostamista ensin palvelimeen.

Muut alustat

SecurityKISS on mukautettuja asiakkaita saatavana Windowsille ja Macille. iOS-käyttäjät voivat käyttää SecurityKISS: ää myös tavallisen L2TP: n tai GuizmOVPN: n, OpenVPN-graafisen käyttöliittymän kautta, vaikka tämä menetelmä vaatii jailbroken iOS-laitteen. IOS-laitteen purkaminen vankilaan on hajanainen ehdotus, ja sinun tulee toimia varoen.

SecurityKISS Android-asiakas

Toisin kuin iOS ja muut mobiiliympäristöt, Android-käyttäjillä on yksinomainen SecurityKISS-sovellus, jonka voit ladata Google Play -kaupasta.

SecurityKISS Android -sovellus on erittäin helppokäyttöinen, mukana toimitetulla palvelinselaimella voit nopeasti valita ja vaihtaa VPN-palvelimia.

Lopulliset ajatukset

SecurityKISS ilmaisena vaihtoehtona ei ole kauheaa, sillä 300 Mt / päivä dataraja on melko runsas määrä verrattuna muihin ilmaisiin VPN: iin. Jos nautit SecurityKISS-palvelusta, maksaminen Bitcoinissa ja tiliä rekisteröimättä lisää myös mukavan nimettömyyden.

Toisaalta yhteysnopeudet olivat suurelta osin epäyhtenäisiä, enkä koskaan kuullut SecurityKISSiltä takaisin tukikyselyni suhteen. Yhdistä nämä seikkaan, että SecurityKISS on Irlannin tiukkojen tietojen säilyttämislakien alainen, ja on helppo ymmärtää, miksi SecurityKISS on VPN, jonka todennäköisesti haluat välttää.

Käy SecurityKISSissä »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me