ShadeYou arvostelu

ShadeYou

 • hinnoittelu

  alkaen $ 2.16
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
7,6 10: stä

Yhteenveto

Vaikka ShadeYou on perustettu Ukrainassa, se on brittiläinen VPN-palvelu, joka muutti tukikohtansa Skotlantiin vuonna 2017. Tällä VPN: llä on hieno mukautettu sovellus, mutta se on saatavana vain Windowsille.

Lisätietoja tästä ShadeYou-yhtiön vahvuuksista ja heikkouksista tässä perusteellisessa katsauksessa.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  13 Mbps
 • Toimivalta
  Ukraina
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Maat
  15

ominaisuudet

Yrityksen palvelun ominaisuudet ovat:

 • Yhden päivän ilmainen kokeilu
 • Seitsemän päivän rahat takaisin -takuu
 • Helppo asentaa ja käyttää
 • Lisäturvallisuus Kiinalle
 • Tapa kytkin
 • Saapuu Netflix USA: hon
 • P2P sallittu
 • Hyväksyy PayPalin ja Bitcoinin sekä luottokortit
 • OpenVPN, L2TP ja PPTP
 • Muokattu sovellus Windowsille
 • Kolmannen osapuolen OpenVPN-sovellus Windowsille, Mac OS X, macOS, iOS, Android, Linux ja reitittimet

ShadeYou VPN: llä on palvelimia 15 maassa. Tilaajat pääsevät käyttämään palvelimia 12 maassa: Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Alankomaissa, Saksassa, Ukrainassa, Kanadassa, Espanjassa, Hongkongissa, Ranskassa, Ruotsissa, Venäjällä ja Romaniassa..

ShadeYou-palvelimetPremium-suunnitelman tilaajat pääsevät yhdelle ylimääräiselle palvelimelle Yhdysvalloissa, Ruotsissa ja Venäjällä. Heillä on pääsy palvelimiin myös Australiassa, Singaporessa ja Suomessa.

Torrent-lataukset ovat sallittuja Kanadan, Hongkongin, Hollannin ja Ruotsin palvelimilla. Yhtä palvelinta jokaisessa Isossa-Britanniassa ja Ukrainassa voidaan käyttää lataamiseen ja kahta neljästä Yhdysvaltain palvelimesta (Chicago ja New York) voidaan käyttää P2P-toimintoihin..

Nopeus ja suorituskyky

Raportti VPN Speed ​​Testing Done Right selittää uuden ProPrivacy -testausjärjestelmän.

Kun kirjoitat Web-osoitteen selaimeesi, sen on ensin mentävä ja etsittävä vastaava Internet-osoite isäntälle, joka tallentaa kyseisen sivun. Tämä toimenpide suoritetaan viittaamalla DNS-palvelimeen. Tämän ristiviittauksen nopeus voi muuttaa selaimesi verkkosivun latausaikaa. Seuraava kaavio näyttää ShadeYou VPN: n DNS-käyttöajat verrattuna alan johtajiin ExpressVPN ja IPVanish sekä toiseen johtavaan puskuroituun VPN: ään..

ShadeYou DNS-pääsynopeudet

Kuten näette, kaikkien näiden VPN: n kokemat nopeudet vaihtelevat melko paljon päivästä toiseen. Shade You onnistuu pitämään lähellä ExpressVPN- ja IPVanish-nopeuksia suurimman osan testijaksosta.

ShadeYou VPN ei kuitenkaan toimi kovin hyvin yhteyden muodostamisessa. Vaikka alan johtajat vievät vain muutaman sekunnin saadaksesi VPN-linkin toimimaan, ShadeYou kesti paljon kauemmin, työntäen sen melkein kirjaimellisesti kaaviosta.

ShadeYou yhteydenmuodostusajat

Yhdistin VPN: n Yhdistyneen kuningaskunnan 2-palvelimeen Nottinghamista Yhdistyneessä kuningaskunnassa käyttäessäsi asuin-Internet-palvelua, jota tarjoaa Virgin Media. Verkkosivusto IPLocation.net viittaa viiteen IP-sijaintitietokantaan ilmoittamaan osoitteen tosiasiallinen sijainti. Nämä tietokannat tunnistivat palvelimen sijainnin Lontoona. Yhdistin sitten ShadeYou New York -palvelimeen. Neljä IPLocationin vertailutietokannoista sijaitsi palvelimella NY: ssä, mutta yksi sanoi, että se oli Nigeriassa.

Testisivusto ipleak.net tutkii DNS: n puhelut, joita tietokone soittaa Internetissä, samoin kuin ilmoitetun sijainnin. Yhdistyneen kuningaskunnan palvelin tarkistettiin olevan Lontoossa ja yksi havaittu DNS-palvelin oli myös Isossa-Britanniassa. Tämä ei ollut tavallinen DNS-palvelin, joten VPN oli piilottanut henkilöllisyyteni hyvin. Testisivusto vahvisti myös, että ShadeYou-palvelun New Yorkin palvelin sijoitti sijaintini Yhdysvaltoihin ja yhteydeni käyttämä DNS-palvelin vahvisti tämän vaikutelman. Toinen testisivusto, doileak.com, vahvisti tulokset ipleak.net-sivustosta

Internet-palveluntarjoajani ei käytä IPv6-osoitteita, joten en pystynyt testaamaan IPv6-vuotoja.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

ShadeYou VPN ylläpitää kahta erilaista palvelusuunnitelmaa. Saat pääsyn kaikkiin VPN-palvelimiin Premium-suunnitelman avulla. Vakiojärjestely on paljon halvempi, eikä se eroa paljon Premium-suunnitelmasta. Halvempi suunnitelma tarjoaa pääsyn palvelimille vain 12 maassa 15: n sijaan. Lisäksi sait hiukan heikomman salauksen standardisuunnitelmalla ja saat vain kolme samanaikaista yhteyttä, viiden sijaan Premium-palvelun yhteydessä. Muutoin näiden kahden palvelun edut ovat samat.

ShadeYou hinnat

Vaikka kahden suunnitelman välillä ei ole paljon eroja, kun maksat yhden vuoden tilauksesta, kuukausittainen tilaussuunnitelma vakio-ohjelmalla on hiukan alle puolet Premium-järjestelmän hinnasta.

ShadeYou kuukausittaiset hinnat

Yhtiö hyväksyy vaikuttavan valikoiman maksutyyppejä.

ShadeYou-maksutyypit

Yllä olevasta kuvasta näet, että voit maksaa Bitcoinilla, mikä antaa sinulle loistavan tilaisuuden suojata henkilöllisyyttäsi.

Yksityisyys ja turvallisuus

Windows-tietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden omistajat ovat onnekkaita saamaan mukautetun sovelluksen ShadeYou VPN -sovellukselle. Tämä sovellus ei ole käytettävissä muissa käyttöjärjestelmissä. OpenVPN-yhteydet VPN: ään voidaan saavuttaa Mac-koneilla, mobiililaitteilla ja Linux-koneilla, mutta vain käyttämällä ulkopuolisia asiakkaita. Niillä muilla sovelluksilla ei ole niin monta ominaisuutta kuin ShadeYou VPN -asiakasohjelmalla, mutta ne saavat työn suoritettua. Voidaan vain toivoa, että he työskentelevät muiden käyttöjärjestelmien versioiden kanssa.

Tämä arvostelu keskittyy ShadeYou VPN: n mukautettuun sovellukseen. On kuitenkin syytä huomata, että OpenVPN connect- ja OpenVPN GUI -asiakkaat ovat erittäin tehokkaita ja mahdollistavat kenen tahansa muodostaa yhteyden ShadeYou-verkkoon turvallisesti.

ShadeYou-asiakkaat antavat käyttäjille pääsyn L2TP- ja PPTP-protokollille, mutta keskitymme OpenVPN: ään, joka on paras kolmesta VPN-protokollasta, joita voit käyttää sovelluksessa. (PPTP: tä pidetään epävarmana, joten sinun tulee pysyä poissa siitä.)

Suuri turvaominaisuus, joka on rakennettu asiakkaaseen, on kyky kytkeä tappaja kytkin päälle. Tapauskytkin estää datan kulkemisen VPN-tunnelin ulkopuolelta: joka estää salaamattoman tiedon vuotamisen Internet-palveluntarjoajallesi. Se tarkoittaa myös, että oikea IP-osoitteesi on aina piilotettu

salaus

OpenVPN käyttää kahta tyyppistä salausta - yksi yhteyden turvallisuuden varmistamiseksi käyttämällä julkisen avaimen salausjärjestelmää, nimeltään RSA. Ja pääkanavasalaus, jota käytetään tietojen salaamiseen ja salauksen purkamiseen. ShadeYou VPN käyttää AES-salausta tietojen salaamiseen.

ShadeYou VPN: n verkkosivusto väittää, että Standard-suunnitelman RSA-salaus käyttää 2048-bittistä avainta ja Premium-jäsenet saavat 4096-bittisen RSA-avaimen. Käydessäni vakiopalvelua kuitenkin tarkistin lokitiedoston ja se osoitti, että yhteys käytti 1024-bittistä avainta. Tämä on ongelma, koska 1024-bittistä avainta ei enää pidetä turvallisena.

Datan AES-salaus käyttää 256-bittistä avainta. Tämä on erittäin hyvä ja vastaa parhaiden VPN: ien käyttämää tietoturvatasoa. Ohjauskanavan RSA-salaukseen käytetty heikko tietoturva tarkoittaa kuitenkin sitä, että kuka tahansa, joka pystyy murtaamaan istunnonmuodostuksen salausavaimen, pystyy sieppaamaan AES-avaimen, kun se lähetetään asiakkaalle, mikä tekee kaikista lähetyksistä snooppien käytettävissä, vaikka näennäisesti vahva salaus, jota käytetään tietoihin.

politiikkaa

Palvelun tietosuojakäytäntö on melko selkeä, ettei se pidä kirjaa ollenkaan. Tämä selittää, miksi yrityksellä on tarpeeksi luottamusta, jotta P2P voidaan ladata Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja Kanadan palvelimille. Näissä maissa on erittäin aktiivisia lainvalvontaviranomaisia, jotka ovat valmiita viemään asiakirjojen jakajia oikeuteen, ja ne auttavat myös tekijänoikeuksien haltijoita harjoittamaan niitä, jotka pääsevät viihteeseen maksamatta.

Ihmiset, jotka lataavat tiedostoja laittomasti, ottavat riskin. Elokuvan lataaminen voi vaikuttaa melko vaarattomalta toiminnalta, mutta se rikkoo lakia. Torrenterien on peitettävä kappaleet ja VPN on ihanteellinen työkalu tällaiseen henkilöllisyyden suojaamiseen. Jos VPN pitää kuitenkin lokitiedostoja asiakkaidensa yhteyksistä ja toiminnasta, nämä tietueet voivat räjäyttää suojauksen. Ei ole väliä, ilmoittavatko VPN-yrityksen henkilökunta, että he eivät koskaan luovuta näitä tietueita, koska jos heille annetaan oikeuden määräys, heidän on.

ShadeYou VPN: n luoma tilanne on ihanteellinen. Jos tekijänoikeuslakimiehet tai poliisi koputtavat ovelle, tarttuvia tietoja ei ole. Joten tämä VPN-palvelu suojaa henkilöllisyyttäsi tehokkaasti.

Helppokäyttöisyys

Sivuston kotisivu on houkutteleva ja sisältää diaesityksen, joka sisältää pelottavia tosiasioita motivoidaksesi sivuston kävijöitä ottamaan VPN-tilauksen.

ShadeYou arvostelu

Sivustossa olevat tiedot koskevat kaikkia tärkeitä yksityisyyden suojaa koskevia kysymyksiä ja selittävät olosuhteet, joissa ihmiset tarvitsevat VPN: ää, ja kuinka palvelu voi auttaa. Kotisivun myyntihahmo ei mennä kovinkaan yksityiskohtaisesti VPN: n toimintaan, mutta tämä ei ole odottamatonta myyntisivulla. Sivusto on hyvin suunniteltu, ja ammattimaisen web-suunnitteluyrityksen on tietysti koonnut sen. Sivuston päänavigointikanava on lyhyt valikko jokaisen sivun yläosassa. Jotkut valikkokohdista johtavat alasvetovalikkoihin, jotka sisältävät enemmän navigointikohteita.

Valikko pysyy kiinteänä ikkunassa, kun vierität sivua alaspäin. Sivuston alatunnisteessa on enemmän linkkejä ja yhteystietoja.

ShadeYou alatunniste

Kaiken kaikkiaan sivustolla on rauhoittavasti ammattimainen ääni. Toinen mukava ominaisuus on kyky vaihtaa sivuston kieli englannista venäjäksi.

Sivusto sisältää blogin, johon pääsee Tukiala-alavalikosta, jossa sitä kutsutaan "Uutiset."

Blogia ei käytetä uutistoimintona, mutta se sisältää mielenkiintoisia artikkeleita tietoturva- ja tietotekniikkateollisuudesta sekä ilmoituksia palvelun laajennuksista.

Kun kirjaudut palveluun, voit kirjautua sisään verkkosivustolle. Toisin kuin monet VPN-palvelut, ShadeYou VPN: llä ei kuitenkaan ole asiakasaluetta. Ainoa sisäänkirjautuminen tarjoaa pääsyn sovelluksen latauslinkkiin, joka näkyy sivuston yläosassa valikon yläpuolella. Tämä ei ole suuri etu, koska sovellus voidaan ladata sivulta, joka on kaikkien käytettävissä "Kytkeä" ylävalikon alue.

Tuki

Tuki-valikkokohta antaa pääsyn kaikkiin sivuston tietoihin ja yhteystietoihin. Täältä löytyy linkki blogiin. Voit myös siirtyä UKK-sivulle Tukipalvelut-alivalikosta.

FAQ-sivu olisi yritykselle loistava paikka antaa syvällisempiä, teknisiä tietoja palvelusta - tietoja, jotka eivät olisikaan riittävän yksityiskohtaisia ​​kotisivun myyntitarkoituksiin. UKK-vastauksissa ei kuitenkaan ole tällaista yksityiskohtaa.

Alatunniste sisältää tukiosaston sähköpostiosoitteen. Voit kuitenkin lähettää viestin myös verkkosivustolta. Tuki-alivalikon Palaute-kohta johtaa yksinkertaiseen yhteyslomakkeeseen.

Voit odottaa vastausta sähköpostitse päivän kuluessa.

ShadeYou VPN -verkkosivustolla on suora chat-palvelu. Siihen pääsee vihreän välilehden kautta, joka näkyy sivun oikeassa alakulmassa. Tämä välilehti pysyy paikallaan, kun vierität verkkosivun sivuja ylös ja alas. Kun kukaan ei työskentele tukipalvelussa, chat-välilehden etiketti lukee "Lähetä meille viesti." Valitettavasti usean päivän vierailun jälkeen en ole koskaan nähnyt chat-palvelua aktiivisena.

Viesti-ikkuna avautuu, kun napsautat vihreää välilehteä.

Tämä viesti ei pääse tukitiimille nopeammin kuin Palaute-sivulle antamasi viestit. Saat vastauksen sähköpostiosoitteeseen kyselyihin, jotka kirjoitat Chat-ikkunaan.

Ilmainen kokeilu

Voit kokeilla Standard-palvelua 24 tunnin ajan ilmaisella kokeiluversiolla. Saadaksesi tämän, napsauta ilmaista kokeilupainiketta kotisivulla.

Painike vie sinut hyvin yksinkertaiseen muotoon. Rekisteröityäksesi sinun täytyy vain luoda käyttäjätunnus, kirjoittaa sähköpostiosoite ja luoda salasana. Voit luoda uuden web-sähköpostitilin, jos et halua antaa tavallista sähköpostiosoitettasi. Älä kuitenkaan kirjoita vain muokattua sähköpostiosoitetta. Sen on oltava sähköpostitili, johon sinulla on käyttöoikeus.

Saat sähköpostin. Napsauta sähköpostissa olevaa vahvistuslinkkiä aktivoidaksesi tilisi.

Voit ladata ja asentaa sovelluksen ennen kirjautumista ilmaiseksi tilille tai maksettuihin suunnitelmiin. Et voi kuitenkaan käyttää sovellusta ennen kuin sinulla on suora tili.

Ilmoittautuminen

Sinun on luotava tili tilataksesi. Jos olet kokeillut ilmaista kokeilua, sinulla on jo tili. Jos ei, tämä on ensimmäinen tehtäväsi, kun painat "Liity VPN: ään" -painike haluamasi suunnitelman kuvauksen alapuolella. Ne näkyvät kotisivun alaosassa, johon pääset nopeasti napsauttamalla "hintoja" valikossa. Thesign-upp -lomake on täsmälleen sama kuin ilmaisen kokeilun muoto.

Kun olet luonut tai kirjautunut tiliisi, sinut palautetaan suunnitelmien kuvauksiin. Valitse haluamasi kesto ja suunnitelma ja paina sitten -painiketta "Liity VPN: ään."

Valitse haluamasi maksutapa jatkaaksesi. Seuraava näyttö riippuu valitsemastasi maksutavasta. Saat kuitenkin vahvistuksen sähköpostitse, kun maksu on suoritettu.

Jos et ole vielä ladannut sovellusta, sinun pitäisi tehdä se tässä vaiheessa.

ShadeYou Windows VPN -asiakas

Asennusohjelma luo pikakuvakkeen työpöydälle. Napsauta tätä saadaksesi sovelluksen avaamaan.

Kun avaat sovelluksen ensimmäistä kertaa, sinun on kirjauduttava sisään. Klikkaa "Muista minut" -ruutuun, jotta sinun ei enää tarvitse kirjoittaa käyttöoikeustietojasi.

Sovellus on hyvin pieni, mutta siinä on kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Sovelluksen yläosassa oleva iso liukusäädin on sen silmiinpistävä ominaisuus. Ennen kuin kytket VPN: n päälle, sinun on kuitenkin tarkistettava muutama asetus. Ensimmäinen muutettava VPN-puoli on salausprotokolla. Vaihtoehdot ovat OpenVPN, PPTP ja L2TP. Sinun on parasta jättää tämä OpenVPN: ksi.

Seuraavaksi katsotaan Port-asetusta. Jos aiot ladata, pelata online-pelejä, katsella suoratoistovideoita tai käyttää Internet-puhelinsovellusta, vaihda tämä asetus paremmin UDP-porttiin, koska UDP on nopeampi kuin TCP.

ShadeYou-portin valinta

Valitsemasi palvelimen sijainti on tärkeä, jos haluat päästä maantieteellisesti rajoitettuihin sivustoihin. Sinun on valittava palvelin, joka on samassa maakunnassa kuin verkkosivusto tai videopalvelu, jota haluat käyttää.

ShadeYou -palvelimen valinta

Jos haluat ladata BitTorrent-järjestelmän avulla, varmista, että valitset palvelimen, jolla on sana "ryöppy" sen vieressä.

On vielä muutama asetus, jotka sinun tulee harkita ennen VPN: n kytkemistä päälle. Nämä ovat poissa sovelluksen toiselta sivulta, ja pääset niihin painamalla ikkunan oikeassa alakulmassa olevaa cog-symbolia. Valitse asemavalikosta Asetukset.

ShadeYou-sovelluksen asetukset

Tappikytkin on saatavana tässä näytössä. Sinun pitäisi kytkeä se päälle. Voit myös muuttaa sovelluksen kielen tässä näytössä. Klikkaa "turvallinen" (jonka todennäköisesti pitäisi olla "Tallentaa") palataksesi sovelluksen päänäyttöön. Nyt voit napsauttaa liukusäädintä saadaksesi VPN: n päälle.

ShadeYou-sovellus on kytketty

Napsauta liukusäädintä uudelleen kytkeäksesi VPN pois päältä.

Suoratoistopalvelut

Kun olin yhteydessä ShadeYou -kortin Iso-Britannia 2 -palvelimeen, testasin pääsyä brittiläisille videosivustoille. VPN ohitti BBC iPlayerin välityspalvelintunnistusjärjestelmät. Pystyin myös katsomaan videoita ITV: n ja Channel 4: n verkkosivuilla. Valitettavasti Netflix UK ei antanut minun katsella videoita.

Yhdistettiin ShadeYou -palvelun New Yorkin palvelimeen ja kokeiltiin sitten amerikkalaisia ​​videosivustoja. Pystyin pääsemään Netflix USA: hon. ABC havaitsi kuitenkin VPN: n ja esti minut. NBC ja CBS molemmat sallivat minun katsoa videoita.

Muut alustat

ShadeYou-sovellus on käytettävissä vain Windowsille. Windows-käyttäjät voivat myös asettaa L2TP: n ja PPTP: n manuaalisesti käyttöjärjestelmän verkkoasetuksissa, ja he voivat myös halutessaan käyttää kolmannen osapuolen sovellusta nimeltä OpenVPN GUI. Tämän sovelluksen ovat kirjoittaneet ihmiset, jotka ovat kehittäneet OpenVPN-protokollan, mikä tarkoittaa, että se on erittäin turvallinen. Sillä ei kuitenkaan ole kovin hyvää käyttöliittymää, eikä siinä ole tappakytkintä.

ShadeYou-käyttöjärjestelmät

Jos sinulla on Mac OS X, voit määrittää L2TP: n ja PPTP: n manuaalisesti. MacOS: lla sinulla ei voi olla PPTP: tä, mutta voit luoda L2TP VPN-yhteyden manuaalisesti. Molemmilla näillä käyttöjärjestelmillä voit asentaa Tunnelblick-sovelluksen ilmaiseksi OpenVPN: n käyttöön.

Androidille ja iOS: lle voit asentaa OpenVPN Connectin, jonka OpenVPN-organisaatio on luonut, kuten OpenVPN GUI. Voit myös määrittää PPTP- ja L2TP-yhteydet manuaalisesti molemmille näille käyttöjärjestelmille paitsi iOS-version 10 tai uudemman, joka ei tue PPTP: tä.

Versio OpenVPN: stä voidaan asettaa Linux-koneille. Voit määrittää OpenVPN-yhteyden DD-WRT- ja Tomato-reitittimille. L2TP- ja PPTP VPN -protokollat ​​ovat saatavana manuaaliseen asennukseen Synology-reitittimissä..

Lopulliset ajatukset

ShadeYou-sovelluksella on hieno pieni sovellus, ja se on hieno, kun se otetaan käyttöön kaikissa käyttöjärjestelmissä. Yhtiö on rohkea tarjoamaan P2P-suojausta palvelimille Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Isossa-Britanniassa, mutta niiden yksityisyydensuojakäytäntö on riittävän kattava torrentin suojelemiseksi..

Asiakastuki antaa tämän VPN-palvelun käytöstä. Live-chat-palvelu on erinomainen ominaisuus tai viimeinkin se olisi, jos siihen koskaan osallistuisi. Tukitiimi ei tunnu toimivan ympäri vuorokauden, ja vastauksen saaminen heiltä vie liian kauan.

ShadeYou on erinomaisen palvelun ydin ja jos he voivat lisätä joitain muita palvelimia, he saavat todennäköisesti suuren asiakaskunnan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me