Shellfire Box -katsaus

Shellfire laatikko

 • hinnoittelu

  alkaen $ 6,25
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
6 10: stä

Yhteenveto

Kuten muissakin vastaavissa laitteissa, pienikokoisella Shellfire Box VPN -reitittimellä on huomattavasti alitehoa jokapäiväiseen käyttöön. Kuten tässä Shellfire Box -katsauksessa nähdään, se muuten toimii kuitenkin melko hyvin. Koska se maksaa vain murto-osan enemmän kuin Shellfiren PremiumPlus VPN -suunnitelma, sen hankinta ei ole Brain-ketjun käyttäjille. Sen potentiaali tarpeettomiin tehtäviin sopivana matkareitittimenä saattaa myös olla tarpeeksi houkutella muita VPN-käyttäjiä palveluun.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

Shellfire-laatikko maksaa 69,95 euroa (noin 75,00 dollaria) vuoden tilaus Shellfiren PremiumPlus VPN -suunnitelmaan. Tämä toimii erittäin kohtuullisella 6,25 dollarilla kuukaudessa.

On syytä huomata, että tämä hinta on vain vähän alle 5,60 dollaria kuukaudessa (jos maksetaan vuosittain) Shellfire veloittaa yleensä PremiumPlus VPN -suunnitelmansa. Joten jos tilaat Shellfiren, olisi melko typerää olla hankkimatta myös reititintä.

Laatikko on myös mahdollista ostaa kahden vuoden PremiumPlus VPN -suunnitelmalla. Tämä on noin 5,30 dollaria kuukaudessa.

Shellfire Box tarkistaa hinnoittelun

Maksu tapahtuu PayPalin, luotto- / pankkikortin, pankkisiirron, Paysafecardin tai HiPayn kautta. Bitcoineissa on mahdollista maksaa, mutta koska reititin on toimitettava fyysiseen osoitteeseen, on vaikea nähdä, mitä yksityisyyden etu siitä tuo.

VPN-ominaisuudet

Katso Shellfire VPN -katsauksestani täydellinen katsaus tämän palveluntarjoajan VPN-palveluun. PremiumPlus-suunnitelma tarjoaa rajattoman kaistanleveyden, mutta tämä on käytettävissä vain valituilla palvelimilla.

PremiumPlus-käyttäjillä on käyttöpalvelimia 31 maassa, mutta vain 24 näistä oli saatavana Shellfire Box -rajapinnan kautta. Ja jälleen kerran, kaikki nämä eivät tarjoa rajoittamatonta kaistanleveyttä.

Shellfire-käyttäjät rajoitetaan yleensä vain yhteen samanaikaiseen yhteyteen. Kuten kaikkiin VPN-reitittimiin, voit kuitenkin kytkeä rajoittamattoman määrän laitteita Shellfire-ruutuun kerralla.

Jos ostat Shellfire Boxin, voit käyttää myös tavallista Shellfire VPN-palvelua. Mutta yhden samanaikaisen yhteyden ansiosta et voi käyttää Boxiä ja ohjelmistoyhteyttä samanaikaisesti.

Reitittimen laitteistotiedot

Pieni Shellfire Box näyttää hyvin samanlaiselta kuin Anonabox (paitsi että se on valkoinen). Sen koko on vain 6,5 x 4,5 x 2,8 cm ja on höyhenkevyt, painaen alle 30 grammaa.

Onko mahdollista sopia riittävän vahvaan laitteistoon, jotta voidaan käsitellä tiukkoja käsittelyvaatimuksia, jotka liittyvät OpenVPN: n salaamiseen ja salauksen purkamiseen sellaisessa pienikokoisessa laatikossa? Tulemme näkemään.

Koko laitteisto-ohje on:

 • Siru: MediaTek MT7620n
 • Suorittimen nopeus: 580MHz
 • RAM-muisti: 64 Mt DDR
 • Kiinteä verkko: 2 x Ethernet 100 Mbit / s (kytketty)
 • Ethernet-siru: MediaTek MT7530 (SoC)
 • Ethernet-kytkin: MediaTek MT7530 (integroitu)
 • Langaton verkko: 2,4 GHz 802.11b / g / n MiMo 2x2: 2
 • Langaton siru: MediaTek RT5390 (SoC)

Tämä on melko verrattavissa samanlaisiin laitteisiin, kuten Anonaboxin, PandaPowin ja Betterspotin kaltaisiin laitteisiin, jotka kaikki toimivat surkeasti nopeustesteissämme.

Shellfire Box käyttää langatonta 300 Mbps 802.11n -standardia (max). Tämä on noin kolme kertaa hitaampi kuin nykyinen 802.11ac-standardi.

On myös syytä huomata, että 100 Mbit / s Ethernet-portit eivät ole vain paljon hitaampia kuin nykyinen Gigabit (1 GigE) -standardi, mutta ovat myös hitaampia kuin 300 Mbit / s Ethernet-portit, joita useimmat muut oman luokan laitteet käyttävät..

Shellfire Box saa virtansa mikro-USB-portin kautta (ei akkua).

Fyysinen suunnittelu

Shellfire Box 2

Se on pieni valkoinen muovikotelo, jossa on kaksi Ethernet-porttia ja mikro-USB-virtalähde yhdellä puolella. Laite käyttää myös täysikokoista USB-porttia, vaikka sen tarkoitus on epäselvä. Sininen LED-valo syttyy, kun se on kytketty virtalähteeseen

Shellfire Box 1

Pakkaukseen sisältyvät myös 30 cm: n Ethernet-kaapeli, 1 metrin USB-virtajohto (ilman verkkoliitintä) ja taitettava pika-asennusohje (englanniksi ja saksaksi).

yksityisyys

Shellfire toteaa, että "Emme kirjaa mitään yhteydetietoja." Mutta taas todetaan myös, että "Selaat ehdottomasti turvallisesti ja nimettömästi!" Toivon todella, että VPN-palveluntarjoajat lopettaisivat tämän sanomisen..

Shellfire tietää tarkalleen, kuka olet IP-osoitteesi kautta, ja voisi pitää lokit haluamallaan hetkellä, joten et ole millään tavoin nimettömänä palvelua käytettäessä.

Tarkastelemalla tarkemmin tietosuojakäytäntöään, Shellfire sanoo sen,

”Yhteys- ja käyttötietoja (esimerkiksi tiedostonsiirtoja, yhteysaikoja) kerätään vain, jos niitä vaaditaan kirjanpitovälineinä. Tämä ei koske kiinteämääräisiä tariffeja. "

Koska kaikki sen VPN-suunnitelmat (tämä reititin mukaan lukien) käyttävät kiinteähintaisia ​​tariffeja, näyttää siltä, ​​että Shellfire on aito no loks -palvelu. jee!

Shellfire sijaitsee Saksassa, jossa on yksi vahvimmista tietosuojalakeista maailmassa. Uudet valvonta- ja pakolliset tietojen säilyttämistä koskevat lait ovat kuitenkin pilaantumassa tähän. Monet pelkäävät tilanteen pahenevan. Katso tästä lisätietoja.

Kuten ymmärrän asiat, uusia pakollisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja ei kuitenkaan tällä hetkellä sovelleta VPN-palveluntarjoajiin.

Edellä mainitun lisäksi Saksan tiedustelupalvelu (BND) seuraa aktiivisesti Saksan kansalaisia ​​ja tekee tiivistä yhteistyötä GCHQ: n ja NSA: n kanssa.

Siksi Saksaa ei yleensä pidetä ihanteellisena paikkana yksityisyyteen keskittyvän VPN-palvelun perustaksi. Aiheesta käydään kuitenkin jonkin verran keskustelua sen yksityisyyslakien maineen ansiosta.

P2P on sallittu, mutta vain Suomen palvelimella.

turvallisuus

Shellfire käyttää jaettuja IP-osoitteita.

”Käytämme salauksena OpenVPN: ää AES-256-CBC: n kanssa ... Käytämme 2048-bittisiä RSA-avaimia ja varmenteita. DHE: tä käytetään eteenpäin salaisuuteen. ”

Kädenpuristus on todennäköisesti HMAC SHA-1, mikä on hieno. Nämä salausasetukset eivät ole mikään erityisen innostuneita, mutta ne vastaavat vähimmäissuositustamme "turvalliselle" VPN-yhteydelle, jonka tulisi olla kestävä kaikille tunnetuille hyökkäysmuodoille lähitulevaisuudessa..

Lisätietoja tästä aiheesta löytyy täältä.

Nettisivu

Olen nähnyt kauniimpia verkkosivustojen teemoja, mutta Shellfire saa työnsä päätökseen. Verkkosivustolla ei kuitenkaan ole paljon tietoa. Englanninkielistä versiota (sivusto on saatavana myös saksaksi ja ranskaksi) ei selvästi ole kirjoittanut äidinkielenään puhuja, mutta se on silti riittävän helppo ymmärtää.

Tuki

Pakkauksen mukana toimitetun pika-asennusoppaan lisäksi on saatavana esittelyvideo, joka opastaa sinua asennusprosessin läpi. Kaikki tällaiset ohjeet ovat vain Windows-versioita. Mutta ollakseni rehellinen, asennus on niin helppoa, että sillä ei pitäisi olla väliä.

Muu kuin tuki johtuu Shellfire-sähköpostin lähettämisestä. Tämä voidaan tehdä verkkolomakkeen, sähköpostin, Facebookin tai Twitterin kautta. Käytettävissä on foorumi, jossa voit kysyä kysymyksiä, mutta tällä hetkellä melkein kaikki sisältö on saksaksi.

Shellfire vastasi kysymyksiini melko nopeasti (muutamassa tunnissa), ja sen vastaukset olivat tietoisia ja hyödyllisiä.

Prosessi

Ilmoittautuminen

Shellfire-laatikon tilaaminen vaatii täydellisten yhteystietojen toimittamisen. Kuten jo todettiin, toimitus vaatii fyysisen osoitteen, joten täällä ei ole juurikaan järkevää olla välttelevää.

Toimitus Saksaan kestää kaksi tai kolme päivää (odottaa pidempää, jos se on Saksan ulkopuolella ja etenkin jos se tapahtuu EU: n ulkopuolella).

Yhdistäminen Shellfire-ruutuun

Reititin on esiasetettu Shellfire PremiumPlus -palvelua varten. Kytke se modeemiin vain Ethernet-kaapelilla (mukana) ja käynnistä se USB-pistokkeen tai virtalähteen avulla. Voit sitten kytkeä laitteita laatikkoon sen Ethernet-portin tai WiFi: n kautta, kuten normaaliin reitittimeen kytkettäessä.

Se ei todellakaan voisi olla helpompaa (mutta muista kytkeä WAN-portti modeemiin, ei LAN-verkkoon, kuten tein aluksi!).

Reitittimen käyttöliittymä

Kuten useimmissa VPN-reitittimissä, myös Shellfire Boxia hallitaan verkkoliittymän kautta. Kirjaudu vain määritetylle verkkosivulle selaimessa ja käytä toimitettua salasanaa.

Shellfire-käyttöliittymä 1

OpenWRT-käyttöliittymä on todella yksinkertainen. Palvelinluettelo voidaan lajitella sijainnin ja tyypin (nopeus) mukaan.

Voit valita OpenVPN UDP: n tai TCP: n välillä. ”Piilotettu TCP-yhteys” tarkoittaa melkein varmasti TCP-portin 443 käyttämistä. Lisätietoja tästä on VPN-estöjen ohittamisessa..

WiFi-suorituskyky

Shellfire Box käyttää 2,4 GHz: n taajuutta kaksoisissa MIMO-tilavirroissa. Tämä antaa sille teoreettisen maksiminopeuden 300 Mbps. Testasin paikallisen verkon WiFi-suorituskykyä käyttämällä Android Speed ​​Test App -sovellusta puhelimen ollessa sijoitettuna reitittimien viereen. Alue oli noin viisi metriä.

WiFi-nopeustesti

Shellfire Box VPN -suorituskyky (nopeus-, DNS-, WebRTC- ja IPv6-testit)

Kaikki testit suoritettiin käyttämällä UK 50 Mbps / 3 Mbps kuituyhteyttä, joka oli kytketty Shellfire Boxiin. Käytin UDP-tilaa. Vertailun tuloksiin, jotka olen saavuttanut ohjelmistopohjaisen Shellfire VPN -palvelun avulla, katso Shellfire VPN -katsaus.

Shellfire laatikko alas

Shellfire laatikko ylös

Kaaviot esittävät kunkin palvelimen ja sijainnin korkeimmat, pienimmät ja keskimääräiset nopeudet. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä.

Voit odottaa noin 85–90% latausnopeuden menetyksen Shellfire Box -laitetta käytettäessä. Tämä on täysin yhdenmukaista muiden saman luokan laitteiden kanssa ja osoittaa selvästi, että näiden pienten laatikoiden laitteistot eivät yksinkertaisesti ole riittävän tehokkaita käsittelemään VPN-signaalia millään nopeudella.

Huomaa, että saavuttamani Shellfire-ohjelmiston VPN-tulokset olivat joka tapauksessa pettymys, mutta uskon vakaasti, että alitehoinen laitteisto on Boxin pääongelma.

Shellfire Box vuotaa

En havainnut IPv4: n DNS-vuotoja tai WebRTC-vuotoja Shellfire-ruutua käytettäessä, mikä on hienoa! Huomaa, että Internet-palveluntarjoajani (Virgin Media UK) ei tue IPv6: ta, joten en voi testata IPv6-vuotoja. Toivottavasti tämä tilanne muuttuu lähitulevaisuudessa.

Huomaa, että WebRTC havaitsi sisäisen verkko-osoitteeni (mikä osoittaa myös, että reititin käyttää NAT-yhdyskäytävää, joten [RFC1918] yksityinen osoite). Tätä ei kuitenkaan voida käyttää tunnistamaan minua, joten se ei ole IP-vuoto.

Pystyin käyttämään sekä BBC iPlayeria että Yhdysvaltain Netflixiä reitittimen avulla.

Muut alustat

Kuten jo todettiin, kaikki Internet-yhteensopivat laitteet voivat hyötyä VPN: stä yksinkertaisesti muodostamalla yhteyden reitittimeen.

Shellfire Box -katsaus: johtopäätös

Pidin:

 • Pieni ja kevyt (vaikkakin tällä on tärkeitä seurauksia)
 • Vain muutama dollari vuodessa enemmän kuin vain ohjelmistosuunnitelman maksaminen
 • Ei lokit (ollenkaan)
 • Ei IP-vuotoja
 • BBC iPlayer ja USA Netflix toimivat
 • Hyvä salaus täydellisen eteenpäin salaisuuden kanssa

En ollut niin varma:

 • Saksa ei todennäköisesti ole ihanteellinen sijainti

Vihasin:

 • Hyvin sloooowww
 • Rajoitettu määrä PremiumPlus (täysnopeus) -palvelimia

Shellfire-laatikon pääongelma on sama ongelma, joka ruttaa kaikki samanlaiset laitteet. Et yksinkertaisesti sovi laitteistoa, jota tarvitaan käsittelemään VPN-yhteys nopeudella niin pieneen ja halpaan laatikkoon. Tuloksena on 85-90% latausnopeuden menetys.

Päivittäisessä käytössä tätä ei voida hyväksyä useimmille käyttäjille. Toisin sanoen, jos aiot joka tapauksessa ostaa Shellfire VPN PremiumPlus -suunnitelman, Shellfire Box on tyhjä. Loppujen lopuksi se maksaa alle 6 dollaria enemmän kuin PremiumPlus-suunnitelman ostaminen yksinään!

Muut kuin nopeuskysymykset, Shellfire Box toimii hyvin. Se on naurettavan helppo asentaa, eikä se vuota IP-osoitettasi. Siksi se voi olla hyödyllinen matkareitittimenä, joka voi pitää sinut turvassa suorittaessasi Internetissä vaatimattomia tehtäviä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me