SlickVPN-arvostelu

SlickVPN


 • hinnoittelu

  alkaen $ 4.00
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
8.5 10: stä

Yhteenveto

SlickVPN tarjoaa loistavan monipuolisen paketin, runsaasti palvelinpaikkoja, tehokkaan asiakkaan ja korkean tietoturvan.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  15 Mbps
 • Toimivalta
  MEILLE
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Maat
  46

ominaisuudet

SlickVPN tarjoaa VPN-palvelimia 142 kaupungissa 46 maassa ympäri maailmaa. Heillä on monimutkainen liiketoimintarakenne, jolla on useita offshore-holdingyhtiöitä, tytäryritys holding-yhtiöitä ja operatiivisia yrityksiä. Markkinointitarkoituksissa ne sijaitsevat Yhdysvalloissa, mutta niiden toimintayksikkö perustuu Nevisin saareen, joka on osa Länsi-Intian riippumatonta saarten liittoa. On syytä huomata, että kaikki SlickVPN: lle toimittamasi henkilötiedot käsitellään Yhdysvaltojen järjestelmissä ja ovat sen lakien alaisia..

SlickVPN-asiakkaana sinulla on enintään viisi samanaikaista yhteyttä VPN: ään enintään kahdesta eri IP-osoitteesta kerrallaan. Tämä tarkoittaa, että voit muodostaa yhteyden esimerkiksi kotitietokoneeseen ja tablet-laitteeseen sekä matkapuhelimen tietoverkkoon samanaikaisesti, jos sinun on.

Nopeudet ja suorituskyky

SlickVPN: n palvelimet toimivat hyvin testissämme. Meillä oli satunnaisia ​​ongelmia yhteyden muodostamisessa yhteen tai kahteen palvelimeen ja huomasimme, että asiakas tulee hidas ja reagoimaton virheen sattuessa. Yleensä kuitenkin yhteydet tapahtuivat nopeasti ja ilman sattumia, ja nautimme korkeista keskimääräisistä nopeuksista ilman suurta nopeuden menetystä: Testailemme Yhdysvaltain palvelimia, jotka olivat erityisen hyviä, jatkuvasti suurilla nopeuksilla ja melkein ollenkaan putoamisia verrattuna perustestiyhteyteemme..

slickvpn_download
slickvpn_upload.
Kaaviot osoittavat suurimman, alimman ja keskimääräisen nopeuden kullakin palvelimella ja sijainnilla. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä.

DNS- ja IP-tarkistukset olivat hienoja, ja kuten edellä mainittiin, asiakas tekee hyvää työtä varoittaen sinua mahdollisesti vuodosta ja osoittaa oikeaan suuntaan korjataksesi sen. On myös mukavaa nähdä myös sisäänrakennettu WebRTC-suojaus.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

SlickVPN tarjoaa yhden VPN-paketin, jolla on mahdollisuus maksaa yhden, kolmen, kuuden tai kahdentoista kuukauden välein yhä paremmin kuukausittain. Vuotuinen maksaminen on edullisinta noin 4 dollaria kuukaudessa, kun taas kuukausittainen maksaminen nostaa luvun jopa 10 dollariin: nämä hinnat ovat alhaisempia kuin mitä VPN-palveluntarjoajat usein veloittavat ja edustavat melko hyvää vastinetta rahalle..

Maksut voidaan suorittaa sekä BitCoinilla että PayPalilla tai luottokortilla. SlickVPN vaatii kunnioittavasti vain sähköpostiosoitetta ja salasanaa entiselle. Luottokortin käyttö vaatii vain kortin luovuttamisen: tyyppi, numero, viimeinen voimassaolopäivä, vahvistusnumero - nimeä tai laskutusosoitetta ei tarvita. SlickVPN tarjoaa mahdollisuuden pyytää palautusta 30 päivän kuluessa oston tekemisestä.

Turvallisuus ja yksityisyys

SlickVPN tarjoaa 256-bittiset OpenVPN-yhteydet vakiona käyttämällä AES-salausta, joka on erittäin turvallinen; 128-bittisiä IPSec- ja PPTP-yhteyksiä on myös saatavana, mutta SlickVPN suosittelee oikein käyttäjiä pysymään OpenVPN: ssä, jos mahdollista. Hash-todennusta hoitaa SHA-1, ja kättelyä suorittaa 2048-bittinen RSA; tämä on erinomainen turvataso.

Äskettäiseen päivitykseen sisältyy Hydra, 'multi-hop' -yhdyskäytävä Washington DC: n palvelimien kautta - tai muilla portaalialueilla -, jotka sitten reitittävät yhteytesi toiseen portaaliin, jota se jatkuvasti soi ennen Internet-yhteyden muodostamista, hämärtäen edelleen IP-osoitteesi . Tämä ominaisuus salaa yhteyden edelleen siihen pisteeseen, että se on lähellä häiriöittämätöntä (vaikkakin tarpeeksi voimakas hallituksen vastustaja, voisi hyvinkin pystyä siihen).

SlickVPN: n palveluiden tarkka oikeudellinen tilanne on epäselvä, koska toiminta on jaettu eri tytäryhtiöihin, offshore- ja operatiivisiin yrityksiin. Merkittävä osa heidän toiminnastaan ​​näyttää kuitenkin olevan Yhdysvaltain lain ja lainkäyttövallan alainen. SlickVPN noudattaa sekä tiukkaa logless-käytäntöä että ylläpitää Warrant Canary -sivua käyttäjien mahdollisten huolenaiheiden lieventämiseksi Yhdysvaltojen hallituksen mahdollisesta puuttumisesta. Päivitetään 14 päivän välein ja PGP on allekirjoitettu, mikä antaa yritykselle mahdollisuuden ilmoittaa käyttäjilleen varoituksesta hallituksen puuttumisesta, jopa silloin, kun he saavat liittovaltion viranomaispäätöksen. Ei ole vain rauhoittavaa nähdä, että he ylläpitävät tätä ominaisuutta, myös hienoa tietää, että he ottavat asian niin vakavasti.

Vertaisverkkojen liikenteelle tai tiedostojen jakamiselle ei ole mitään rajoituksia millään palvelimella. Vaikka kuten monien VPN-palveluntarjoajien kanssa, et voi lähettää sähköpostia SMTP: n kautta, kun yhteys on muodostettu..

Nettisivu

SlickVPN: n verkkosivusto näyttää hyvältä ja on helppo navigoida. Muutamalla napsautuksella on saatavana paljon hyödyllistä tietoa; olimme erityisen tyytyväisiä nähdessään näkyvän linkin, joka selittää mitä protokollia, salauksia ja avainten vahvuuksia VPN käyttää, sekä sivun, jossa luetellaan kaikki VPN-palvelimen sijainnit. Käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö ovat kaikki läsnä ja oikeita, ja siellä on sivu, joka selittää myös palautuksen ehdot.

slickvpn_homepage_600

Löydät myös blogin, joka sisältää uutisia palvelusta, lahjoista ja kilpailuista sekä satunnaista ominaisuutta VPN: n käytöstä tietoturvasi parantamiseksi. Ainoa vähäinen rypytys on, että navigointipalkki, josta blogia samoin kuin muita tärkeitä sivuja, kuten Yhteys- ja tili-linkkejä, on helppo ohittaa ja katoaa heti, kun käyttäjä vierittää sivua alas.

Tuki

SlickVPN tarjoaa 24/7 -tukea, vaikka olimme pettyneitä havaitsemme sen olevan vain lippuperusteinen ja siihen pääsee vain tilialueen kautta kirjautuneena sisään. Kun olet kuitenkin lähettänyt lipun, sinun ei tarvitse odottaa liian kauan. vastaukseksi. Löysimme tukiasiamiehien olevan kohteliaita, avuliaita ja osaavia, emmekä koskaan tuntenut, että heidän olisi esitettävä heille kysymyksiä. Olisi vielä parempaa, jos tämä palvelutaso voitaisiin laajentaa live-chat-palveluun ja tarjota kiinnostuneille vierailijoille mahdollisuus kysyä satunnaisia ​​kysymyksiä ennen kirjautumistaan.

slickvpn_support_600

Verkkoresurssien osalta SlickVPN tarjoaa hienoja asennusoppaita, mutta ongelma- tai kysymysasiakkaille ei ole tarjolla muuta referenssimateriaalia..

Ohjelmisto

Ilmoittautuminen

Tilin saaminen SlickVPN: llä on helppoa. Kun olet valinnut hinnasuunnitelman ja maksutavan, sinua pyydetään antamaan rekisteröitävän tilin sähköpostiosoite ja kirjautumiseen käytettävä salasana - ja jos maksat BitCoinilla tai PayPalilla, niin.

Kun olet kirjautunut, SlickVPN lähettää sinulle tervetulosähköpostin, joka sisältää sisäänkirjautumistiedot, joita käytät heidän VPN-palveluunsa, sekä linkit, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun lataamalla asiakas, katselemalla joitain opetusohjelmia tai lähettämällä palautetta palvelusta. . On huomionarvoista, että lähettämääsi salasanaa ei hävitetä millään tavalla, joten haluat ehkä vaihtaa sen rekisteröinnin jälkeen.

Windows VPN -asiakas

SlickVPN tarjoaa tehokkaan, monipuolisen asiakkaan Windowsille, joka perustuu OpenVPN: n ympärille. Yhdistäminen VPN-verkkoon on helppoa ja vaihtoehdot on helppo löytää, ja ne selitetään hyvin verkko-opetusohjelmalla. Yksi mielenkiintoinen seikka on, että palvelimet on lisättävä ryhmäprofiiliin ennen kuin voit muodostaa yhteyden niihin. Tämän etuna on palvelinten valintaprosessin nopeuttaminen, jos esimerkiksi et välitä mihin maantieteelliseen sijaintiin yhdistät, vaan haluat vain nopeimmat palvelimet tai jos et myöskään muista, missä Yhdysvaltain mannerosassa päätät jopa niin kauan kuin voit katsella Yhdysvaltain Netflixiä. Asetusten automaattisen ryhmittelyn ja tasapainotusominaisuuden yhteydessä voit myös valita automaattisesti joko lähimmän tai vähiten ladatun palvelimen, johon haluat muodostaa yhteyden mihin tahansa maahan ilman ylimääräisiä ponnisteluja. Haittapuoli on, että se lisää ylimääräisen komplikaatiokerroksen, jos käyttäjä haluaa muodostaa yhteyden tiettyyn palvelimeen tietyssä paikassa. Kaiken kaikkiaan pidämme ominaisuudesta.

slickvpn_client_connected

Asetusten nopea selaus paljastaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia. On mahdollista käynnistää asiakas ja, jos haluat, myös VPN-yhteys Windowsin kanssa. Verkkoasetukset-välilehdessä olevien DNS- ja IP-vuodonsuojausvaihtoehtojen lisäksi asiakas näyttää varoituksen, jos käyttäjän Windows-asennus aiheuttaa todennäköisesti DNS-vuotoja, ja sisältää joitain perusohjeita ongelman ratkaisemiseksi: tämä on hienoa , mutta olisi vielä parempaa, jos sisäänrakennettu DNS-vuodonsuojaus olisi riittävän tehokas tekemään siitä tarpeeton.

Täällä voit myös valita, muodostetaanko yhteys TCP: n vai UDP: n kautta, sekä valita porttinumerosi. Tästä on hyötyä saadaksesi VPN toimimaan eri verkkoasetuksissa - esimerkiksi julkisessa WiFi-yhteyspisteessä. On myös mahdollisuus lisätä tietoturvaa ja nimettömyyttä toisen loven avulla muuttamalla IP-osoitteesi automaattisesti ajoitetulla ajanjaksolla. Lopuksi, todella edistyneet käyttäjät voivat myös määrittää mukautettuja OpenVPN-parametreja, mikä on hieno ominaisuus nähdä - etenkin päävälilehdessä näkyvän yhteyslokin yhteydessä. Jos meillä olisi napahdus, voi olla, että asiakas voi hitaasti vastata käyttäjän syötteisiin tietyin aikoina, mutta kaiken kaikkiaan tunsimme, että se oli hyvä ohjelmisto, joka tekee yhteyden SlickVPN: ään helpon ja kivuttoman..

Muut alustat

SlickVPN tarjoaa räätälöidyn asiakkaan Windowsille ja Mac OSX: lle. Tämän lisäksi on asennusoppaita useille tärkeille alustoille, mukaan lukien iOS, Android, Ubuntu ja Tomato / DD-WRT -reitittimet. On myös oppaita VPN: n manuaaliseksi määrittämiseksi Windowsissa ja OSX: ssä, jos olet niin taipuvainen. Oppaita on helppo havainnollistaa ja niitä on helppo seurata, ja on aina mukavaa nähdä erilaisia ​​protokollia, jotka tarjotaan myös.

Lopulliset ajatukset

SlickVPN on monipuolinen VPN-palvelu, jossa on paljon tarjottavaa. Sen lisäksi, että palvelimella on runsaasti palvelimia ympäri maailmaa, loistava asiakas ja hyvä nopeus, sillä on myös lisäetuja tarjoamalla korkeatasoinen käyttäjän nimettömyys ja turvallisuus - olemme erityisen iloisia nähdessämme heitä ylläpitämässä Warrant Canary -sivua. Koska hinnat ovat alhaiset ja 30 päivän rahojen palautuskäytäntö on mahdollista, SlickVPN on etsimäsi VPN-palvelu. Napsauta alla olevaa linkkiä antaaksesi heille vierailun.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me