SmartVPN-arvostelu

SmartVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 6,95
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
1 10: stä

Yhteenveto

SmartVPN-arvosteluamme löysi uuden palveluntarjoajan, jolla on erinomainen nopeus ja hyvä hinnoittelu, vaikka jotkut salausa koskevat huolenaiheet ja tuen luotettavuutta koskevat kysymykset saattavat osoittautua tarpeettomiksi joillekin käyttäjille. Katso palvelu alla olevan linkin kautta tai lue lisää analyysejä.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  13 Mbps
 • Toimivalta
  Marokko
 • Samanaikaiset yhteydet
  1
 • Maat
  14

ominaisuudet

SmartVPN-laillinen rekisteröinti perustuu Marokkoon (jolla on samanlainen DRD-laki kuin EU: lle) asianmukaisesti nimeltään nimettömänä nimettömänä yrityksenä. Premium-suunnitelmassa on 15 valittavissa olevaa palvelinta, jotka kattavat 13 sijaintia pääasiassa Euroopassa, joista yksi Yhdysvalloissa, Kanadassa, Japanissa ja Singaporessa. Kattavuus on silloin melko harva niille, jotka asuvat tai matkustavat suuressa osassa Afrikkaa, Etelä-Amerikkaa ja Australiaa - vaikka päivityksiä on tulossa uusille brasilialaisille, irlantilaisille, liettualaisille, [eteläisille] korealaisille ja australialaisille (joidenkin mysteeripalvelimien lisäksi). , suunniteltu ensi viikon loppuun mennessä.

Valitettavasti sinulla voi olla vain yksi laite kytkettyyn VPN-verkkoon kerrallaan, mutta se saattaa pian muuttua, kun Android- ja iOS-laitteille julkaistaan ​​räätälöityjä matkaviestinasiakkaita. Käy SmartVPN: ssä alla olevan linkin kautta tai jatka lukemista tietämystä turvallisuudesta.

Käy SmartVPN: ssä »

Nopeus ja suorituskyky

Epävirallisessa testauksessa nopeudet olivat jatkuvasti hyviä kaikilla palvelimilla, ja numerot tukivat anekdoottisia suorituskykyvaikutuksia. Nopeudet keskimäärin 15 Mbit / s ala-alueella alajuoksulla sekä Ison-Britannian että Saksan yhteyksissä. Myös Yhdysvaltojen nopeudet olivat yllättävän erinomaisia ​​- maantieteellisesti suuresta etäisyydestä huolimatta - keskimäärin 12 Mbit / s ala-alueella.

Tämän SmartVPN-tarkastelun aikana ei havaittu DNS-, IP- tai WebRTC-vuotoja. Tästä huolimatta on aina hyvä tarkistaa asiat itse käyttämällä ipleak.net-ohjelmaa

Hinnoittelu ja suunnitelmat

SmartVPN tarjoaa kolme suunnitelmaa, jotka vaihtelevat sekä hinnasta että sen ominaisuuksista. Tässä katsauksessa keskitymme Premium-suunnitelmaan, koska perussuunnitelman palvelinrajoitukset (DE, NL) saattavat tehdä siitä maantieteellisesti epätarkkaan monille käyttäjille, jotka eivät ole lähellä näitä maita, tai käyttäjille, joilla on lukituksen poistamiseen keskittyneet tarpeet . Hinnan nousu 3 dollarista 6 dollariin kuukaudessa ei ole liian jyrkkä hinnankorotuksesta useille palvelimille. Voit myös valita kokonaishintaisen 13 dollaria kuukaudessa -vaihtoehdon, jos haluat omistetun IP: n, vaikkakin tämä lieventää nimettömyyttäsi jonkin verran - jättäen sinut haavoittuvaksi kokonaisvaltaiseen ajoitushyökkäykseen..

SmartVPN-hinnoittelu

Jokainen suunnitelma antaa sinulle valinnan tärkeimmistä salausprotokoloista, joista keskustellaan yksityiskohtaisemmin alla, riittää, kun sanotaan, että OpenVPN: n tulisi olla valintasi suurimmassa osassa tapauksia. Tarjolla on myös alennuksia, jotka ovat suoraan verrannollisia sitoutumisen pituuteen. Kasvua on 5%, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy. Voit säästää 5% neljännesvuosittaisessa rekisteröinnissä, 10% puolivuosittain ja 15%, jos nautit palvelusta ja haluat sitoutua vuodeksi. Voit maksaa millä tahansa suurella luottokortilla, PayPalilla tai jopa Bitcoinilla bitpayn kautta, jotta anonyymisi säilyisi entistä paremmin. Tarjoamme myös 7 päivän rahat takaisin -takuun, ja jotkut huomautukset esitetään osittain alla.

"Kaikkien 7 päivän ikkunaostojakson jälkeen suoritettujen hyvitysten katsotaan olevan SmartVPN: n yksinomainen harkintavalta, vain kun tilaaja on vannonut osoittavansa, että palvelua ei ole saatavana, tai että tilaajaa käytettiin tilauksen aikana tai jos paljon kohtuullisia ponnisteluja tehtiin valmistettu ottamaan yhteyttä SmartVPN: ään ongelman ratkaisemiseksi."

Tarkoittaa, että SmartVPN: n ei tarvitse toimia laitteissasi ennen kuin otat yhteyttä SmartVPN-tukeen ja sen jälkeen, koska se on taipuvainen, koska potentiaalinen asiakas saattaa näyttää siltä. Jopa Bitcoin-maksut palautetaan kuitenkin - kuten kaikki muutkin - USD. Ei huono kauppa, koska useimmat tarjoajat eivät tarjoa Bitcoin-hyvityksiä.

Käytettävissä on myös uskollisuussuunnitelma (viittaussuunnitelma), jossa saat mahdollisesti luoton muodon ilmaisesta palvelusta jokaiselle ystävällesi, joka ilmoittautuu neuvoasi, ja tilauksesi uusimisen yhteydessä.

Yksityisyys ja turvallisuus

Turvallisuus on valitettavasti sekoitettu pussi, jos vain siksi, että emme ole saaneet vastausta tarkalleen, mitä salausmenetelmiä käytetään, lukuun ottamatta mahdollisia oletusarvoisia OpenVPN-paketin 256-bittisiä AES-luetteloita, jotka on lueteltu verkkosivustojen protokollia koskevassa osiossa - mutta niitä ei ole Ei ole muuta sanottavaa kuin puhdas spekulointi, kunnes SmartVPN: n suunnittelutiimi haluaa kommentoida.

Olisi myös hienoa selventää yllä ja alla olevia kuvia kirjautumisesta, koska on selvää, että yhteyden kirjaamista tapahtuu, mutta kuinka kauan tarkalleen ne tallennetaan, on jonkin verran mysteeri. Ihannetapauksessa ei olisi liityntälokeja eteenpäin, mutta se ei ole aivan harvinaista käytäntö teollisuudessa.

Sinulla on aina jonkin verran uskoa siihen, että SmartVPN - tai mikä tahansa muu VPN-sananlaskuri - ei vaaranna tietojasi ja luovuttaa sinulle. Koska se on suhteellisen uusi palvelu, asiaa ei tarvitse kommentoida paljon enemmän kuin mitä yllä näet ja tämän artikkelin tasapainossa.

Helppokäyttöisyys

SmartVPN: n verkkosivusto on Spartalainen, mutta tehokas, eikä sitä varmasti ole silmätöntä tarkastella. Siellä on kätevä työkalu valuutan muuntamiseksi euroista dollareiksi GBP: ksi. Linkit palvelutoimintoihin, tukipalveluihin ja blogiosaan on selvästi asetettu.

Sillä välin alareunassa on sosiaalisen median linkkejä ja palvelintietojen sivua sekä käynnissä oleva twitter-syöte oikeassa alakulmassa..

Blogissa on muutama hyödyllinen viesti yritysten lukituksen poistamisesta ja tietoturvatiedoista. Se näyttää lupaavalta infosec-sisällön lähteeltä eteenpäin.

Tuki

Tukea on kahta muotoa, LiveChat ja lippuperustainen. Tukiasiamiehet vastasivat kysymyksiini parhaan kykynsä mukaan, joskus vähän äkillisesti. Toisaalta, vivahteikkaat kysymykset ohjattiin lippujen tukemiseen, ja vastaaminen kesti useita päiviä (vieläkään sanaa tästä kirjoituksesta ei ole, kuten aiemmin keskusteltiin yllä olevassa 'Turvallisuus' -osiossa).

UKK-osa ei ole liian informatiivinen, mutta siinä onnistutaan vastaamaan yksinkertaisiin kysymyksiin. Olisi hienoa nähdä paljon laajempi UKK-alue tulevaisuudessa, mutta se pyrkii tulemaan ajan myötä.

Prosessi

Ilmoittautuminen

Rekisteröintiin sisältyy nimesi ja sähköpostiosoitteidesi, laskutustietojen lisääminen - tai ei, riippuen siitä, käytätkö Bitcoin-ohjelmaa - ja sitten seuraamalla asennusohjeita asiakasalueella aloittaaksesi.

SmartVPN Windows VPN -asiakas

Räätälöity SmartVPN Windows -asiakas ei ole vielä virheetön, mutta mikä on paikallaan, on aika hyvää, ellei tarkalleen visuaalisesta näkökulmasta. Valitset vain palvelimen ja napsautat yhteyden muodostaaksesi VPN-yhteyden - katkaise yhteys poistaaksesi sen käytöstä. Killswitchia ei ole vielä tarjolla, mutta DNS-suojaus näyttää hyvältä (ei näkyvissä, mutta on paistettu), kuten alla olevassa osassa kerrotaan. Voit muodostaa yhteyden automaattisesti käynnistyksen yhteydessä tai käyttää aivan uutta Smart Connect -ominaisuutta optimaaliseen VPN-porttiin yhdistämiseen.

Muut alustat

SmartVPN on tällä hetkellä saatavana Windows-, OSX-, Linux-, Android- ja iOS-järjestelmissä, vaikkakin vain OSX: lle (tai yllä mainitulle Windows-sovellukselle) on oma asiakas..

Lopulliset ajatukset

SmartVPN: llä on joitain parhaimmista raa'ista nopeuksista, luotettavilla yhteyksillä käynnistykseen. Valitettavasti jotkut salausongelmat aiheuttavat hämmentävää tunnetta, samoin kuin kokeilu- tai palautuskäytäntöjen puuttuminen. Kokeile SmartVPN: ää alla olevan linkin avulla.

Käy SmartVPN: ssä »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me