Spotflux-arvostelu

Spotflux

 • hinnoittelu

  alkaen $ 3.17
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
1 10: stä

Yhteenveto

Päivitys: Spotflux ei ole enää toiminnassa.

Spotflux on VPN, joka näyttää alusta alkaen lupaavalta. Palvelu käynnistettiin vuonna 2012, ja sen aloittivat kaksi yksityisyyden suojan puolestapuhujaa, jotka olivat kymmenen vuoden vahvan taustan alaisia ​​infosec-palveluissa. Ennen täydellistä lanseerausta neljä vuotta sitten, Spotflux suoritti beetatestin, ja vajaan vuoden aikana se oli houkutellut 100 000 käyttäjää 121 maasta. Se on aika hyvää, ja varmasti saivat korvani piikkiin, kun tulin saapumaan tarkasti ja henkilökohtaisesti VPN-palvelun tarkastukseen. Spotflux väittää myös olevan "maailman edistynein VPN", joten katsotaanpa palvelua.

Kaiken kaikkiaan Spotflux on ilmainen tai halpa VPN-palvelu, joka on saatavana Macille, Windowsille, iOS: lle ja Androidille. Se on riittävä palvelu ja hienoja ominaisuuksia. Huolimatta siitä, mitä sillä on menossa, Spotflux ei kuitenkaan ole verrattu huippuluokan VPN-palveluihin. Niin kauan kuin odotat saavasi siitä mitä maksat, Spotflux tarjoaa kohtuullisen palvelun, joka saattaa sopia joillekin ihmisille.

ominaisuudet

P2P-lataus

Vertaisverkko ei valitettavasti ole sallittua palvelun Spotflux-ilmaisissa, mobiili- tai premium-versioissa. Sen verkkosivuilta:

Valitettavasti emme voi tukea Bittorrent (tai vastaavien P2P-tiedostojen jakamisprotokollia) käyttöä verkossamme, koska sitä käytetään laajalti tekijänoikeuslakien vastaisesti. Spotflux on palvelu, joka on suunniteltu parantamaan yksityisyyttäsi ja tietoturvasi verkossa, mutta ei palvelu, joka suojaa online-toimintaa huonoilta tai laittomilta teoilta. '

Lisäksi ilmaisessa versiossa vain verkkoselaimesi tiedot salataan - muut sovellukset jatkavat tavallisen yhteytesi käyttöä.

Haittaohjelmat ja mainosten estäminen

Yksi Spotfluxin ominaisuuksista on sisäänrakennettu ohjelmisto, joka etsii haittaohjelmia ja viruksia (mukaan lukien haitalliset mainokset). Ohjelmisto, käyttäjälle kerrotaan, havaitsee uhat ja eliminoi ne:

Spotflux päivittää myös palvelimia säännöllisesti tarkistaakseen laajalle levinneitä haittaohjelmia, kuten DNSChanger. Tämä on kohtuullinen ominaisuus, jota kaikki VPN: t eivät tarjoa, joten sitä voidaan pitää palvelun bonuksena.

Kokeet, joilla selvitettiin, eikö se todellakin estänyt ilmoituksia, osoittivat sen toimivan menestyksekkäästi mainosten estäjänä.

Kaistanleveyttä säästävä pakkaustekniikka

Vaikka Spotflux tekee paljon tästä ominaisuudesta, tämä on melkein varmasti LZO-pakkaus - joka on vakiohinta kaikille VPN-liiketoiminnan isoille nimille. Vaikka se onkin kohtuullinen ominaisuus, se ei ole mikään erityinen pienessäkään.

Kuinka Spotflux ansaitsee palvelunsa?

Vaikka Spotfluxin maksullisissa mobiili- ja premium-versioissa et altistu kolmansien osapuolien mainoksille, niin valitettavasti näin ei ole ilmaista versiota käytettäessä..

Ansaitakseen ansaita rahaa ilmaisesta versiosta Spotflux myöntää seuraavat tietosuojakäytännössään:

Kuten huomaat, ilmainen versio saattaa todellakin avata käyttäjille tekniikoita, kuten evästeitä, javascriptiä ja verkkojäljitteitä. Niitä käytetään kohdistamaan käyttäjien mainoksia ja luovuttamaan IP-osoitteesi (jonka yrität suojata) kyseisille kolmansille osapuolille. Tämä on kaukana ihanteellisesta.

Nopeus ja suorituskyky

Testit suoritettiin käyttämällä TestMy.net-tekniikkaa Iso-Britanniassa 50mbps / 3mbps kuituliitännällä. Tulokset olivat melko kohtuulliset, eikä suorituskyky ole kovinkaan heikentynyt. Jotkut palvelimet toimivat paremmin kuin toiset, kuten voit nähdä, mutta kaiken kaikkiaan olin vaikuttunut tämän halvan palvelun yhteysnopeuksista.

Hyvä uutinen on, että Androidissa ei havaittu IPv4 DNS -vuotoja. Valitettavasti ne kuitenkin havaittiin Windowsissa, ja WebRTC-vuotoja havaittiin tapahtuvan molemmissa asiakkaissa. Sinänsä, jos päätät käyttää Spotfluxia, sinun kannattaa korjata ongelma itse. Valitettavasti en pystynyt testaamaan IPv6-vuotoja, koska kyseistä yhteyttä ei ole saatavana Internet-palveluntarjoajani kanssa.

Hinta

1 kuukausi

$ 3.17
kuukaudessa

Spotflux on yksinkertainen, hienostunut VPN-palvelu iOS: lle, Macille, Androidille ja Windowsille. On hienoa, että ilmaisia ​​käyttäjiä ei rajoita kuinka paljon tietoa he voivat käyttää. Sellaisenaan Spotflux on loistava tapa salata järjestelmään siirtyvä verkkoliikenne, jos sitä tarvitset.

Ilmaiset käyttäjät voivat muodostaa yhteyden vain muutamiin palvelimiin, jotka sijaitsevat Australiassa, Isossa-Britanniassa, Frankfurtissa ja Yhdysvaltojen itä- ja länsirannikolla. Vaikka tämä on melko rajallista, ilmainen palvelu tarjoaa se silti runsaasti suoratoistovaihtoehtoja ja takaa pääsyn verkkosivustoille, kuten Facebook ja Twitter, alueilla, joilla ne on estetty.

Ilmaisen VPN-salauspalvelun lisäksi käyttäjille tarjotaan mahdollisuus päivittää Premium-versioon. Tämä maksaa 37,99 dollaria vuodessa viidestä samanaikaisesta laitteesta tai 29,99 dollaria vain mobiiliversiosta.

Vain mobiili -vaihtoehto on melko kätevä sisällyttäminen niille ihmisille, jotka tarvitsevat vain VPN: n yhdestä laitteesta, kuten puhelimesta tai tablet-laitteesta. Jos tarvitset vain Spotfluxia yhdellä mobiililaitteella, se toimii keskimäärin kaksi ja puoli dollaria kuukaudessa, mikä on varmasti erittäin halpa VPN-vaihtoehto. Jopa 37,99 dollarilla, Spotfluxin kustannukset eivät ole täysin maan purkautuvia. Itse asiassa jotkut saattavat sanoa, että se on melkein mitään.

Kuukausittainen suunnitelma

Spotflux tarjoaa myös kuukausisuunnitelman ihmisille, jotka eivät halua sitoutua koko vuoden ajan. Se maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa ja antaa sinulle täyden pääsyn premium-palveluun kuukausittain. On selvää, että vuosi kerrallaan maksaminen on huomattavasti halvempaa, ja säästöt ovat yhteensä 21,89 dollaria.

Ensiluokkaiset ja matkapuhelimet

Maksetut tilaajat hyötyvät seuraavista ominaisuuksista:

 • Pääsy kaikkiin Spotflux-palvelinpaikkoihin Ranskassa - Pariisissa, Saksassa - Frankfurtissa, Japanissa - Tokiossa, Alankomaissa - Amsterdamissa, Singaporessa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa - Lontoossa, Yhdysvalloissa - New Yorkissa, Yhdysvalloissa - Miamissa ja Yhdysvalloissa - Piilaaksossa.
 • Mobiilidatapakkaus säästää kaistanleveyttä.
 • Ei mainoksia.
 • Viisi samanaikaista yhteyttä (premium-tilillä, ei halvemmalla mobiilipalvelulla, josta saat yhden).
 • Parannettu yksityisyys, mukaan lukien kyky estää seurantaevästeiden ja muiden Internet-vakoiluohjelmien torjunta.
 • Palkkiotuki (toisin kuin käytännössä ei mitään).

Helppokäyttöisyys

Spotflux Windows VPN -asiakas

Windows VPN -asiakas on melko yksinkertainen. Paitsi premium-ominaisuudet, jotka näet alla olevassa kuvakaappauksessa, siinä ei ole ominaisuuksia, kuten tappaja tai portin edelleenlähetys jne. Huono uutinen on, että DNS-vuodonsuojaus ei näytä olevan sisäänrakennettu Windows-asiakasohjelmaan. Myös WebRTC-vuodot havaittiin. Todella huono molemmilla tilillä.

Kuten voitte nähdä, palvelinvaihtoehdot sijaitsevat avattavassa valikossa vasemmassa yläkulmassa.

Muut alustat

Spotfluxin Android-versio on silmiinpistävä. Kuten Windows-versio, siinä ei ole ylimääräisiä ominaisuuksia, joista puhua. Ilmainen versio salaa vain selaimen liikenteen yksin, kun taas maksetut versiot sallivat kaikkien sovellusten suojaamisen Android-laitteen VPN: llä (vaikka muista kuitenkin, että et voi odottaa minkäänlaista nimettömyyttä käytettäessä mobiilisovelluksia minkä tahansa VPN: n kanssa).

Kun testasin DNS-vuotoja heidän Android VPN -asiakkaassaan, yhtään ei havaittu. Ainakin tämä on parempi kuin Windows-asiakasohjelmassa. Valitettavasti WebRTC-vuodot havaittiin kuitenkin jälleen kerran Android-asiakasohjelmassa.

Asiakaspalvelu

Valitettavasti Spotflux-tuki puuttuu melko puutteellisesti. Rekisteröin sähköpostiosoitteeni voidakseni ottaa yhteyttä heidän tukitiimiinsä, mutta sain valitettavasti vain seuraavan vastauksen (kursivointi lisätty),

Huolimatta heidän tukifoorumin (tietopohjan) tarkistamisesta ja hakuominaisuuden käytöstä, en pystynyt saamaan haluamiasi tietoja. Tämä johti minut kehotukseen ottamaan yhteyttä heidän tukitiimiinsä, mikä on toistaiseksi ollut hedelmätöntä rasitusta.

Live chat on kuitenkin saatavana premium-käyttäjille, jotka saavat paljon parempaa kohtelua kuin ilmaiset käyttäjät (ymmärrettävästi). Kaiken kaikkiaan, vaikka väitimme olevan saatavana Facebookin, Twitterin ja lippujen tukijärjestelmän kautta, havaitsimme, että tämä on jotain valhetta, jos olet ilmainen käyttäjä - vaikka annat heille sähköpostiosoitteesi.

Yksityisyys ja turvallisuus

Yhdysvaltalainen yritys

Spotflux on rekisteröity Yhdysvaltoihin, joka on NSA: n koti. Kun käytät mitä tahansa Yhdysvalloissa rekisteröityä VPN: ää, yksityisyydestä tulee ongelma. Yksi plussa on se, että ilmaisella Spotflux-palvelulla on mahdollista käyttää VPN: tä ilman, että itse kirjaudutaan nimellä tai sähköpostilla. Tämä hajoaa kuitenkin kokonaan, jos tarvitset apua - koska jopa tukipyynnön lähettämiseksi sinun on rekisteröitävä sähköposti

yksityisyys

Tietosuojakäytäntö ja käyttölokit

Palvelun suorittamiseksi yritys liittää koneeseesi yksilöllisen tunnisteen, kun lataat Spotfluxin. Yrityksen mukaan tätä käytetään "diagnosoimaan järjestelmäongelmat ja vastaamaan tukipyyntöihin". Kuten edellä todettiin, kokemukseni oli kuitenkin aivan erilainen, koska en pystynyt aloittamaan tukipyyntöä liittämättä ensin palveluun sähköpostitiliä..

Tämän lisäksi Spotflux myöntää luoneen tiliisi liitetyn tiedoston, että se pitää sähköpostisi,

"Jos käyttäjä lähettää meille henkilökohtaista kirjeenvaihtoa, kuten sähköposteja tai kirjeitä, saatamme kerätä tällaisia ​​tietoja kyseiselle käyttäjälle tarkoitetussa tiedostossa avustaakseen tai kommunikoidakseen käyttäjän kanssa."

Spotflux kuvaa edelleen yksilöllisen tunnisteen käyttöä seuraavasti:

'Ainutlaatuista tunnistetta ei käytetä Internet-selailutoimintojen seuraamiseen. Kun kirjaudut sisään spotfluxiin, sinulle annetaan uusi ja ainutlaatuinen IP-osoite sisäisessä verkossamme. Tämä sisäinen IP-osoite ei ole yksilöllinen sinulle, eikä sitä käytetä Internet-selailutoimintojen seuraamiseen. '

Yhteyslokit

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä on VPN-palvelu, jolla on joitain käyttäjätietoja, mukaan lukien kirjeenvaihto-sähköpostit. Lisäksi yritys pitää joitain yhteyslokeja sisäiseen käyttöön. Onneksi yritys ei pidä käyttölokeja - joten yksityiskohdat siitä, mitä olet tehnyt verkossa, pidetään yksityisenä.

Suojele itseäsi!

Yksi vaihtoehto olisi, että käyttäjät perustavat kertakäyttöisen, nimettömän sähköpostitilin yhteyden muodostamiseksi Spotfluxiin. Tämän avulla voit pysyä yhteydessä heidän joukkueeseensa ilman tarvetta paljastaa todellista sähköpostitiliäsi - ja henkilöllisyyttäsi sen kanssa.

turvallisuus

Turvallisuudesta Spotflux tarjoaa melko hyvän salauksen jopa ilmaisella versiolla. Ilmaisella versiolla saat SSL128-bittisen salauksen varmistaaksesi, että kaikki selaustoimintasi ovat turvallisia. On kuitenkin syytä olla alkamatta juhlia vielä. Huolimatta laadun salausasteista, Spotfluxin ilmainen versio vain salaa Internet-selaimesi Web-tiedot. Seurauksena on, että käyttämiäsi kolmansien osapuolien sovelluksia ei ole suojattu Spotfluxilla.

Hyvä uutinen on, että maksetussa mobiili- ja premium-versiossa näin ei ole. Nämä palvelun versiot salaavat kaiken Internet-toiminnosi, vaikka Internet-viestintä tapahtuu erillisen sovelluksen kautta.

Salausvaihtoehdot

Hyvä uutinen on myös se, että jopa palvelun ilmaisella versiolla käyttäjille tarjotaan seuraavat vaihtoehdot: PPTP, OpenVPN ja L2TP / IPSec.

On todennäköistä, että IPSeciä käytetään iPhone VPN -sovelluksessa. Valitettavasti tätä ei ole pystytty vahvistamaan, koska Spotflux ei ole vastannut muihin tukipyyntöihini kuin käskenyt minun tarkastella heidän verkkosivustonsa tietokanta-osaa..

Koska he eivät ole olleet yhteydessä toisiinsa, en myöskään voi kertoa sinulle OpenVPN-yhteyksien salauksen yksityiskohdista. Näitä ovat salauskoko, kättelyavaimen salauskoko, todennusmenetelmä tai jos täydellinen eteenpäin-salaisuus on paikkansa..

Lopulliset ajatukset

pidin

 • Ilmaisella palvelulla ei ole datarajoituksia
 • Premium-palvelu on halpaa
 • Ei DNS-vuotoja Androidissa (mutta WebRTC vuotaa)
 • Suojaus mainoksilta ja haittaohjelmilta (maksulliset palvelut)
 • Kaistanleveyttä säästävä pakkausalgoritmi (maksulliset palvelut)
 • Ei huono nopeuksilla (kustannukset huomioon ottaen)
 • 5 samanaikaista yhteyttä (vain premium)
 • Ei käyttölokeja, mutta…

En ollut niin varma

 • Yhteyslokit
 • Yhteysnopeudet olivat melko rohkaisevia (vaikka olemme nähneet hitaampia ilmaisia ​​palveluita)
 • Ilmainen versio salaa vain selaimen verkkoliikenteen (ei kolmannen osapuolen sovelluksia)
 • Yhdysvaltain Netflix ja BBC iPlayer estetty

vihasin

 • Asiakastukea ei ole olemassa ilmaisille käyttäjille
 • Salaus puuttuu melkein varmasti (monista vaihtoehdoista huolimatta)
 • Yhdysvallat on kauheaa yksityisyydestä (NSA: n koti) eikä sovi hyvin VPN-yrityksen kanssa, joka pitää lokit
 • DNS-vuodot Windows-asiakasohjelmassa

Yhteenvetona voidaan todeta, että Spotflux on hieno, jos haluat geo-huijata sijaintiasi, ohittaa yksinkertaiset palomuurit tai käyttää estettyjä verkkosivustoja. Lisäksi se pitää sinut turvassa julkisissa WiFi-yhteyspisteissä. Jos todellinen turvallisuus on mitä olet sen jälkeen, sinun olisi parempi mennä muualle (kalliimpaan, kalliimpaan VPN-palveluun). Kuten aina VPN-tapauksissa, saat todella mitä maksat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me