SpyOff-arvostelu

SpyOff

 • hinnoittelu

  alkaen $ 11.50
  / kuukausi

PÄIVITYS: SpyOff ei enää hyväksy uusia asiakasrekisteröintejä.

ProPrivacy.com Pisteet
6.2 10: stä

Yhteenveto

SpyOff näyttää yrittävän tarjota laadukasta palvelua. Valitettavasti emme kuitenkaan pystyneet saamaan tarvittavia salaustietoja, jotta voimme suositella tätä VPN-tietosuojaa. Kokemuksemme mukaan salauksen yksityiskohtia harkitsevilla tarjoajilla on yleensä jotain piilotettavaa. Yhteysnopeuksien todettiin olevan riittäviä, ja VPN-asiakasohjelmaa on helppo käyttää kaikilla alustoilla.

ominaisuudet

Sareta S.r.l (SpyOffin emoyhtiö) sijaitsee San Marinossa. San Marinon katsotaan olevan hyvä yksityisyydelle, koska se ei ole 5 silmän kansa. Saretalla on saksalaiset toimistot ja työntekijät, ja SpyOff-verkkosivusto ja VPN-asiakkaat ovat saatavana joko englanniksi tai saksaksi.

 • Ei lokit
 • Kolme samanaikaista yhteyttä
 • Yli 21 000 IP-osoitetta 21 maassa
 • Killswitch
 • Sovellukset kaikille alustoille
 • Valinta salaus mukaan lukien OpenVPN
 • Luotettava suorituskyky (vapauttaa Netflix USA: n)

Nopeus ja suorituskyky

Nopeudet testattiin 30 Mbit / s Internet-yhteydellä. VPN aiheutti yhteydenopeuden laskun kahdella kolmasosalla, kun taas Yhdistyneen kuningaskunnan ja Ranskan palvelimet olivat keskimäärin alle 10 Mbit / s. Yhdysvaltain palvelimet laskivat saman verran noin 9 Mbps: iin. Vaikka nämä nopeudet ovat kelvollisia suoratoistoon, ne tuskin ovat mieleen vaikuttavia ja aiheuttavat todennäköisesti joitain ongelmia pelaamisen ja intensiivisen HD-kuvan kanssa. Siksi tämä ei ehkä ole paras vaihtoehto Netflixille.

Tällä VPN: llä ei havaittu IP-, DNS- tai WebRTC-vuotoja. En kuitenkaan pystynyt testaamaan IPv6: ta, koska Internet-palveluntarjoajani ei tarjoa IPv6-yhteyksiä.

Hinta

1 kuukausi

$ 11.50
kuukaudessa

SpyOffilla on kolme liittymissuunnitelmaa, jotka eroavat vain hinnasta. 11,50 dollaria ostaa sinulle kuukauden "Käynnistin" palvelua. Hinta laskee 8,10 dollariin kuukaudessa, jos maksat vuosittain. Jokainen suunnitelma sisältää kaikki käytettävissä olevat palvelimet. Voit vaihtoehtoisesti maksaa 12,50 dollaria Premium Plus -suunnitelmasta - laskutetaan myös kerran vuodessa - joka sisältää Premium-tuen ja "VPN-temppuja" (ei vaikuta ylimääräisen rahan arvoiselta).

Kaiken kaikkiaan SpyOffia voidaan pitää kalliina VPN-palveluna, joka näyttää repiältä. Henkilökohtaisesti. Haluaisin mieluummin saada maailman paras VPN halvemmalla. Tai yksi parhaimmista, yli puolet kustannuksista.

Tilaajat voivat maksaa SpyOffista vain suurella luottokortilla. Mikään Bitcoin tai Paypal ei ole sallittua. Lopuksi, huolimatta siitä, että tarjotaan 30 päivän rahat takaisin -takuu, on huomattava, että monet tilaajat ovat valittaneet, että VPN kieltäytyy kunnioittamasta palautuspolitiikkaansa - viittaamalla sen sijaan kuluttajiin hienopainatukseen politiikassaan.

Yksityisyys ja turvallisuus

SpyOFF: lla ei ole kirjauskäytäntöä. Tämä tarkoittaa, että sillä ei ole tietoja, jotka voitaisiin luovuttaa viranomaisille, jos siihen lähestytään optio-oikeutta.

SpyOFF VPN -käyttäjät voivat valita PPTP-, L2TP- ja OpenVPN-salauksen välillä. Valitettavasti OpenVPN: n käyttöönottoa koskevaa tarkkaa tietopyyntöäni hylättiin, mikä tarkoittaa, että en voi tarkistaa, onko tämä VPN hyvä yksityisyyden kannalta.

"Yhteys SpyOFF: ään varmistetaan SSL-salauksella kaikissa järjestelmissä. Emme voi tarjota sinulle täydellistä salausohjelmaa."

Lopulliset ajatukset

Kun otetaan huomioon tämän VPN: n kustannukset, on vaikea olla kriittinen. Nopeudet olivat kunnossa, mutta ei ehdottomasti nopeita. Ja huolimatta siitä, että havaittiin onnistuneesti poistamaan Netflix-esto, se olisi todennäköisesti liian hidas nauttimaan HD-virtauksista. Asuminen San Marinossa ja nollalokkikäytäntö on voittaja, mutta ilman erityisiä yksityiskohtia sen OpenVPN-toteutuksesta, en pysty arvioimaan, onko tämä VPN hyvä yksityisyydelle.

Asiakastukea ei ole saatavana live-chatin kautta tähtitieteellisistä liittymiskustannuksista huolimatta. Ja huomasin myös yrityksen olevan hidas vastaamaan sähköpostipyyntöihin, mikä oli turhauttavaa. Asiakkaita on helppo käyttää, ja heillä on tappikytkin - joten kaikki ei ole huonoa. Ja en löytänyt mitään vuotoja, mikä on lupaavaa.

Kokonaiskuvani on, että tällä nuorella VPN: llä on potentiaalia. Kuitenkin tällä hetkellä se on villin ylihinnoiteltu siitä, mitä saat. Ehkä ajoissa VPN tulee ymmärtämään, miksi on tärkeää olla läpinäkyvä sen salauksessa; mikä parantaisi ehdottomasti tätä arviota. Voidaan vain toivoa.

Lopuksi kehotamme VPN: tä alkamaan kunnioittaa palautuspolitiikkaansa. Jos näin ei tehdä, se vain pilaa maineen vakavasti..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me